olga visnakova

Holky ahojík, váhám, mám dvě možnosti umístění Tici-nadupané šklebilky
1-pastva, vyjížždky v kempu pro dospělé zkušené-byla by vodič
2-děvče, 19let, jezdit a poradit si s jejím temperamentem umí, ale............hříbata, hříbata a zase jen hříbata-dvě, tři pochopím, ale ona mluvila o každoročním připouštění, CHJO
Oba lidičky znám z okolí-jen znám a nefim-pomoc, zase by byla blízko. Ona potřebuje hlavně práci a zároveň i klid s koníky, třeba ve výběhu. Váhám. U jedničky bude v létě fakt makat a střídat to s pastvou a u dvojky bude furt březí a jezdit tak do devátého měsíce stopro. U obou lidí jsou dobré vitamíny, krmení, u jedničky velké výběhy a pěkné boxy, tři různí ošetřovatelé a u dvojky zase holka, jež k ní nikoho nepustí. At tak, či tak bude se mít asi fajn. Ale, co by jste volili vy k rozhodnutí mezi dvěma??? Nevím, zda pozítří na schůzi dát třeba hlasovat?
"Tico, Tico, kam s Tebou?" chjo
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
2-děvče, 19let, jezdit a poradit si s jejím temperamentem umí, ale............hříbata, hříbata a zase jen hříbata-dvě, tři pochopím, ale ona mluvila o každoročním připouštění, CHJO
Oba lidičky znám z okolí-jen znám a nefim-pomoc, zase by byla blízko. Ona potřebuje hlavně práci a zároveň i klid s koníky, třeba ve výběhu. Váhám. U jedničky bude v létě fakt makat a střídat to s pastvou a u dvojky bude furt březí a jezdit tak do devátého měsíce stopro. U obou lidí jsou dobré vitamíny, krmení, u jedničky velké výběhy a pěkné boxy, tři různí ošetřovatelé a u dvojky zase holka, jež k ní nikoho nepustí. At tak, či tak bude se mít asi fajn. Ale, co by jste volili vy k rozhodnutí mezi dvěma??? Nevím, zda pozítří na schůzi dát třeba hlasovat?
Já už dnes fotila, co Vy? Plný valník, před odjezdem...........večer ukážu i koníky, at je sranda, hnůj tu ještě nebyl, n né?
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
Já už dnes fotila, co Vy? Plný valník, před odjezdem...........večer ukážu i koníky, at je sranda, hnůj tu ještě nebyl, n né?
a ještě bahnko ve výběhu-no co, furt zde jsou jen ty nej fotky, tak trochu reality, že?
Neregistrovaný uživatel

olga visnakova
napsal(a):
a ještě bahnko ve výběhu-no co, furt zde jsou jen ty nej fotky, tak trochu reality, že?
Omlouvám se, ale dávají se sem fotky po ránu, tak jednou taky přispěju, a dál obtěžovat nebudu.
olga visnakova

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Omlouvám se, ale dávají se sem fotky po ránu, tak jednou taky přispěju, a dál obtěžovat nebudu.
Jé, mimo naše minulo, ju. Koukám také bafik jež dovádí u koní. Ta naše taky.
olga visnakova
napsal(a):
Jé, mimo naše minulo, ju. Koukám také bafik jež dovádí u koní. Ta naše taky.
Olgo raději bych volila tu holčinu pokud koním rozumí, vím jak se dá zkazit kůň co chodí v provozu navíc jak jsi jí popisovala jaká je, je to nejspíš kůň pro jednoho člověka, takže bych jí radšji svěřila holčině, z připouštění si nic nedělej to jí vůbec neuškodí ba naopak !! jinak jakpakto že už máme devítku ??
By sme si měli napsat návštěvní hodiny kdsyž se tady nikdy nesejdem .. hahaha
red and white
napsal(a):
Olgo raději bych volila tu holčinu pokud koním rozumí, vím jak se dá zkazit kůň co chodí v provozu navíc jak jsi jí popisovala jaká je, je to nejspíš kůň pro jednoho člověka, takže bych jí radšji svěřila holčině, z připouštění si nic nedělej to jí vůbec neuškodí ba naopak !! jinak jakpakto že už máme devítku ??
olga visnakova

red and white
napsal(a):
RAW-já jsem proti klisnám na hříbata, ona mluvila a vím, že to tak dělá, že porodí, první říje a znova, stále se tu dohadujem, zatím jsme tak půl na půl.................ach-jo, to je hrozně těžký
olga visnakova
napsal(a):
RAW-já jsem proti klisnám na hříbata, ona mluvila a vím, že to tak dělá, že porodí, první říje a znova, stále se tu dohadujem, zatím jsme tak půl na půl.................ach-jo, to je hrozně těžký
No myslím že pokud to kobyla nedělá od 4let věku do smrti není to nic špatného. Tu říji má asi proto že tělo je připraveno na další možné mimčo ne??!! :-)
Rozhodně být tebou volba je jasná, takový kůň co píšeš že je ona patří jednomu pánovy, měli jsme takového valacha ve stáji dokud byl v provozu hroznej zmetek ale jak se o něj začal starat pouze jeden člověk, mimochodem moc milý pán, byl to anděl.
Takový koně nepatří do stáje kde se jim bude věnovat víc lidí, takový koně mají mít jednoho člověka se kterým si udělají individuální vztah a potom s pocitem jistoty a bezpečí často takoví koně se zklidňují. Já bych neváhala. Bude to pro ni lepší než když se okolo ní bude motat spoustu lidí. Toť můj názor ale volba je na tobě
red and white
napsal(a):
No myslím že pokud to kobyla nedělá od 4let věku do smrti není to nic špatného. Tu říji má asi proto že tělo je připraveno na další možné mimčo ne??!! :-)
Rozhodně být tebou volba je jasná, takový kůň co píšeš že je ona patří jednomu pánovy, měli jsme takového valacha ve stáji dokud byl v provozu hroznej zmetek ale jak se o něj začal starat pouze jeden člověk, mimochodem moc milý pán, byl to anděl.
Takový koně nepatří do stáje kde se jim bude věnovat víc lidí, takový koně mají mít jednoho člověka se kterým si udělají individuální vztah a potom s pocitem jistoty a bezpečí často takoví koně se zklidňují. Já bych neváhala. Bude to pro ni lepší než když se okolo ní bude motat spoustu lidí. Toť můj názor ale volba je na tobě
No a nebo můžeš ještě počkat zda-li se nenajde někdo třetí...chjo zase makám.Olgo balík ti pošlu v pondělí,ještě něco u nás posbírám, dnes jsem toho moc nestihla hlavně koníka:) pokud by jsi měla možnost mohla by jsi mi peníze poslat na účet, pak bude poštovné levnější...
klawdie
napsal(a):
No a nebo můžeš ještě počkat zda-li se nenajde někdo třetí...chjo zase makám.Olgo balík ti pošlu v pondělí,ještě něco u nás posbírám, dnes jsem toho moc nestihla hlavně koníka:) pokud by jsi měla možnost mohla by jsi mi peníze poslat na účet, pak bude poštovné levnější...
Ahoj Klárko, koukám nálada pracovní co??
olga visnakova

red and white
napsal(a):
Tak mu to máš důkladně vysvětlit že by si toho měl vážit
klaw-na účet super, je to z domu, přes net a je to-útulkový účet spravuji jen já....................tak v pohodě, ju.
RAW-udělala jsem super věc, budou na schůzi hlasovat. Na tom campu by ji měl ten starší pán prý, jako vedoucí kobču-ona by stejně vzadu nešla-tak jestli dopadnou oni, bude to v podmínce.
A jestli dívka, dám tam, že další březost až po odstavu.
Nebo už to je zajímavé, šplháme s cenou nahoru, třeba mě přeplatí úsměvem..............jo, peníze hýbou světem.
Gipsynku po doléčbě kupuju za dvacku a to je pony-jenže povahou je milášek, pod sedlem živá, na ošetřo pro malé děti, zlatíčko a tatka camargue je znát. A já k ní můžu do boxu i s chodítkem-jééééééééééééééééééé úúúúúúúúúúúžasná. V útulku mě nadchla a ted jsem štastná, že ji mám.
olga visnakova
napsal(a):
klaw-na účet super, je to z domu, přes net a je to-útulkový účet spravuji jen já....................tak v pohodě, ju.
RAW-udělala jsem super věc, budou na schůzi hlasovat. Na tom campu by ji měl ten starší pán prý, jako vedoucí kobču-ona by stejně vzadu nešla-tak jestli dopadnou oni, bude to v podmínce.
Nebo už to je zajímavé, šplháme s cenou nahoru, třeba mě přeplatí úsměvem..............jo, peníze hýbou světem.
Gipsynku po doléčbě kupuju za dvacku a to je pony-jenže povahou je milášek, pod sedlem živá, na ošetřo pro malé děti, zlatíčko a tatka camargue je znát. A já k ní můžu do boxu i s chodítkem-jééééééééééééééééééé úúúúúúúúúúúžasná. V útulku mě nadchla a ted jsem štastná, že ji mám.
Dobré ráno,
tek nevím, nevím. Myslím, že Tica se nehodí jako provozní koník. Moc lidí, moc povah. Někdo má strach a někdo ne. Myslím, že by ze strachu některého z lidí mohla být zbytečně trestána a jejímu charakteru to tedy zcela jistě nepřidá ba naopak.
Je to vyloženě kobyla jednoho pána a jedné pevné ruky a chápajícího srdce. To, že ji chce pořád dokola připouštět se mi taky nezamlouvá. Ale pořád je to zřejmě lepší varianta, jak chodit někde jak robot a moc lidí kolem.
No, buď hledej třetího zájemce a nebo ji nech tý holce. Ovšem aby taky měla na to zvládnout takového koně. Brzy by ji mohla přerůst přes hlavinku a bude moc zle. Většinou ovšem na to vždy doplatí kůň.
olga visnakova
napsal(a):
Oliii ty sem ty fotky prostě musíš dát žejo :-D
zítra budou doufam lepší :-D ale ne to je fuk... ¨jo a nevím zítra možná budu jezdecky nadupaná, že odjeznim nejen Gipsy :-P
olga visnakova

kolaida
napsal(a):
Oliii ty sem ty fotky prostě musíš dát žejo :-D
zítra budou doufam lepší :-D ale ne to je fuk... ¨jo a nevím zítra možná budu jezdecky nadupaná, že odjeznim nejen Gipsy :-P
:-)) No, tak je to šklebítko, no.Jezdit potřebuje hlavně Sikča-s bosalem, venku, tak můžete razit s Wendy-ona Sika, ty Gipsy a budeli tu Danča, tak si vezme Babulku. Krkovku a kouštíček rychleji. To se dohodnem ránko. Ju
olga visnakova
napsal(a):
:-)) No, tak je to šklebítko, no.Jezdit potřebuje hlavně Sikča-s bosalem, venku, tak můžete razit s Wendy-ona Sika, ty Gipsy a budeli tu Danča, tak si vezme Babulku. Krkovku a kouštíček rychleji. To se dohodnem ránko. Ju
No Wendy by mohla jet no.. ale nevíím zda-li se jí bude chtít.. ona by spíš asi radši fotila :-) no uvidíme ;) jsem zvědavá na prcka
dame ji ty dvě deky, aby se jí neprotáčelo o sedlo.... snad už bude ok.. má new udidlo.. uzdeška bude akorade takže snad :-D to bude lepší než minule :-X už se těším ;)
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Dobré ráno,
tek nevím, nevím. Myslím, že Tica se nehodí jako provozní koník. Moc lidí, moc povah. Někdo má strach a někdo ne. Myslím, že by ze strachu některého z lidí mohla být zbytečně trestána a jejímu charakteru to tedy zcela jistě nepřidá ba naopak.
Je to vyloženě kobyla jednoho pána a jedné pevné ruky a chápajícího srdce. To, že ji chce pořád dokola připouštět se mi taky nezamlouvá. Ale pořád je to zřejmě lepší varianta, jak chodit někde jak robot a moc lidí kolem.
No, buď hledej třetího zájemce a nebo ji nech tý holce. Ovšem aby taky měla na to zvládnout takového koně. Brzy by ji mohla přerůst přes hlavinku a bude moc zle. Většinou ovšem na to vždy doplatí kůň.
Furt jsem mezi rozhodnutím, na ty vyjíždky by ji jezdil jen ten pán, jako vedení, ale to děvče si stojí za svým a já tahání hříbat z koní, aniž by ještě odstavila kobča moc neholduju. Vyjíždkám na plno se střídajících lidí taky ne. Ten pán říkal, že není cvok, aby na ni pouštěl cizí. Tak snad...........no, uvidíme zítra. Na třetího čekat nemůžu, už nejen kvůli dítkám, ale!!! new marůdek by slovensko. Moc se na něho těšíme, on nás potřebuje, Tica už ne, ta je fit až až.............a tohle už je nemoc z povolání, marůdci vítáni, tam se je s čím stále zabývat, léčit, stále se učit nové věci, dívat se co a jak jim prospívá a neustále obtěžovat veterináře. Chudák náš veterinář................
olga visnakova

kolaida
napsal(a):
No Wendy by mohla jet no.. ale nevíím zda-li se jí bude chtít.. ona by spíš asi radši fotila :-) no uvidíme ;) jsem zvědavá na prcka
dame ji ty dvě deky, aby se jí neprotáčelo o sedlo.... snad už bude ok.. má new udidlo.. uzdeška bude akorade takže snad :-D to bude lepší než minule :-X už se těším ;)
Už má new sedlo, neboj, hnědý western - vše naplánujem zítra, ju. Stejně je to tak na půl hod. s každou venku-mají každá režim, jen Sikulka bude moci na déle a klidně klus, cval............taky ne dlouho, ale-no a neboj, i práce bude. Jak to, že se neučíš??? !!! mmnt-Láďa-až mi poví co nového ve vsi, kdo kde co, zase se ukáži-pápá
olga visnakova
napsal(a):
Furt jsem mezi rozhodnutím, na ty vyjíždky by ji jezdil jen ten pán, jako vedení, ale to děvče si stojí za svým a já tahání hříbat z koní, aniž by ještě odstavila kobča moc neholduju. Vyjíždkám na plno se střídajících lidí taky ne. Ten pán říkal, že není cvok, aby na ni pouštěl cizí. Tak snad...........no, uvidíme zítra. Na třetího čekat nemůžu, už nejen kvůli dítkám, ale!!! new marůdek by slovensko. Moc se na něho těšíme, on nás potřebuje, Tica už ne, ta je fit až až.............a tohle už je nemoc z povolání, marůdci vítáni, tam se je s čím stále zabývat, léčit, stále se učit nové věci, dívat se co a jak jim prospívá a neustále obtěžovat veterináře. Chudák náš veterinář................
No, já jsem to myslela jinak. Jde o ošetřovatele. Psala jsi, že jsou tam tři. A tam bych viděla větší problém jak v samotném ježdění. Tam si kůň udělá pořádek rychle sám a kdo na to nemá podruhé už nevyleze do sedla koni, jehož se bojí.
Jde o přístup v boxe a venku. Čištění, krmení, kování a atd. Tam bych viděla problém. Znám spoustu lidí co dělají u koní a vlastně se jich bojí. Dokud je kůň pohodář a bulík tak je to o.k. ale jak je koník trochu svérázná povaha je zle.
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
No, já jsem to myslela jinak. Jde o ošetřovatele. Psala jsi, že jsou tam tři. A tam bych viděla větší problém jak v samotném ježdění. Tam si kůň udělá pořádek rychle sám a kdo na to nemá podruhé už nevyleze do sedla koni, jehož se bojí.
Jde o přístup v boxe a venku. Čištění, krmení, kování a atd. Tam bych viděla problém. Znám spoustu lidí co dělají u koní a vlastně se jich bojí. Dokud je kůň pohodář a bulík tak je to o.k. ale jak je koník trochu svérázná povaha je zle.
Ošetřovatel, to máš pravdu, to by mohl být problém, ale ráno je vyháněj na pastvu a až večer jdou dom, tak asi spíš by ji mohlo vadit čištění více lidí, ale to zná i odsud, mnoho holek, každá jindy, je fakt, že některé ji vyčistí předek a nohy a zadek pak má jako čunče, bojej se kopnutí, to ji tady totiž Míša plácl bez upozorka po zadku, jak je zvyklý od těch klidných, no a už to bylo, blbé je, že tam k ní s tím holky chodí a to ona ví. Tihle koně jsou moc chytří. Okamžitě vycítí a využije lidských pochybnstí. Naopak, pokud cítí zkušenost, ani nic nezkusí. Je to taková čikulka....................
olga visnakova
napsal(a):
Už má new sedlo, neboj, hnědý western - vše naplánujem zítra, ju. Stejně je to tak na půl hod. s každou venku-mají každá režim, jen Sikulka bude moci na déle a klidně klus, cval............taky ne dlouho, ale-no a neboj, i práce bude. Jak to, že se neučíš??? !!! mmnt-Láďa-až mi poví co nového ve vsi, kdo kde co, zase se ukáži-pápá
holky sakra, měly bysme si fakt určit náký hodiny, jako pracantky tu jsou když jsou v práci, což je hlavně dopoledne, tak my bysme se taky měly dohodnout, jinak si tu nikdy npeokecáme..navíc už máme 9 což je dost a vy mě tím utíkáte...
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
holky sakra, měly bysme si fakt určit náký hodiny, jako pracantky tu jsou když jsou v práci, což je hlavně dopoledne, tak my bysme se taky měly dohodnout, jinak si tu nikdy npeokecáme..navíc už máme 9 což je dost a vy mě tím utíkáte...
hlásím se do služby
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
hlásím se do služby
tak zase pozdě, bo coo......chjo
jseeeeeeeeeeeeeeem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
olga visnakova
napsal(a):
fajn sepíšeme "návštěvní hodiny" hahaha
Co babky kdepak zase lítáte???
Tady hodím fotečku odchovaného lamátka, foto z léta, nyní už je větší. Krasavec že
red and white
napsal(a):
fajn sepíšeme "návštěvní hodiny" hahaha
Co babky kdepak zase lítáte???
Tady hodím fotečku odchovaného lamátka, foto z léta, nyní už je větší. Krasavec že
A ještě jedou
red and white
napsal(a):
minishetland Logan hřebeček
A ještě vám sem hodim pštrosici To sou vám takový potvory tyhle zvířata ...
..
Tak toto je něco málo ze zvěřince ranče kde jsem měla 3roky koně a strávila tam 3 léta na brigádě... fňuk to už je minulost, achjo...
red and white
napsal(a):
A ještě vám sem hodim pštrosici To sou vám takový potvory tyhle zvířata ...
..
Tak toto je něco málo ze zvěřince ranče kde jsem měla 3roky koně a strávila tam 3 léta na brigádě... fňuk to už je minulost, achjo...
poslední - páv. Tentokrát bez roztaženého ocasu Tak koukám liduprázdno přijdu tak nějak navečír snad tu někdo bude no...
olga visnakova
napsal(a):
my byli na matice na compech ;)
jinak dneska jsem byla za Davídkem tak Vám sem k Dlouhý chvíly něco přihodím ;)
pracovat s ním se mi moc nechtělo hlavně je po chvíly naštvanej a je to hroznej morous.. akorád mě na**** ...
Tak jsme šli do kruhovky nejřív jsem ho trochu prohnala aby měl trochu pohybu a pak jsme si hráli s igeliťákem... to byl porod než jsme si k němu čuchli :), pak jsme se bali biče , když svišlí nad hlavou..... bohužel u toho jsem neuspěla :-( neustále odbíhal.... příště to zkusíme znovu :) no a na uvolnění jsem si na něj sedla jen na uhlavce bez ničeho (bez otěží) chvíly nám to trvalo než jsme se naučily ohnout kolem holeně , ale potom to šlo jedna dvě... i zastavení nám nedělalo problém... pak jsem se na něm trochu plazila (protahovala jsem se, ruzně se tam otáčela, klekala... ještě , že je David jak křeslo širokej :-) pak jsme si i zaklusali... no a tot vše... vyčistila jsem mu nožky, dala napít a pustila zase do výběhu ... :-)
- foto není ze dneška :-D
olga visnakova

red and white
napsal(a):
poslední - páv. Tentokrát bez roztaženého ocasu Tak koukám liduprázdno přijdu tak nějak navečír snad tu někdo bude no...
Tyhle pštrosí potvůrky jsou i u Bolka P.
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
aHOOOOOOJ, NO HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
" závislák " přišel k chuti, co?
Jinak ahojky...
čauky, no konečně, uděláme návštěvní hodiny-třeba se to chytí-co jsi dnes dělala? Já hlavně uklízela na zítřek klubovnu-na zítra na tu schůzi-uf uf
pralinka
napsal(a):
Jé...vy máte taky schůzi? Já to navrhla u nás ale slovo schůze mi neprošlo....
Shůze?? tak tohle u nás neexistuje... Vím, že všude kolem jo, ale u nás jaksi nic...no já jsem dnes uklízela, abych mohla za Diegem, tak jsem pak jela a čekalo mě opět banivý překvapení, Diego nebyl ryzák ale hodně škaredej šiml
tak jak ty hodiny??
jenysimons
napsal(a):
Shůze?? tak tohle u nás neexistuje... Vím, že všude kolem jo, ale u nás jaksi nic...no já jsem dnes uklízela, abych mohla za Diegem, tak jsem pak jela a čekalo mě opět banivý překvapení, Diego nebyl ryzák ale hodně škaredej šiml
tak jak ty hodiny??
Já dnes ve stáji nebyla, tak nevím jak vypadal ten můj ale on se nejraději válí v kruhovce nebo v hale v písku.
pralinka
napsal(a):
Já dnes ve stáji nebyla, tak nevím jak vypadal ten můj ale on se nejraději válí v kruhovce nebo v hale v písku.
tak kruhovku i halu ti můžu jen tiše závidět.. Já jsem ale aj trochu ráda, že se válí, páč díky tomu z něj dou hodně chlupy, hlavně, at už má letní srst a máme suchou jízdárnu a můžeme makat a já neim co všechno
jenysimons
napsal(a):
tak kruhovku i halu ti můžu jen tiše závidět.. Já jsem ale aj trochu ráda, že se válí, páč díky tomu z něj dou hodně chlupy, hlavně, at už má letní srst a máme suchou jízdárnu a můžeme makat a já neim co všechno
Tak Edy se taky válí ale bláto nemá moc rád. Jinak my máme dvě jízdárny a obě na písku a tak se tam jezdí dobře. Nemusíme čekat až to vyschne.
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
na schůzi schvalujeme příjmy, vedení, řešíme daně, léčbu koní, jejich pohyb, holky mají testík atd............
olga visnakova
napsal(a):
tleskám vám ženský normálně konečně sme se trošku sešli ne
red and white
napsal(a):
to sme se do toho teda opřeli
ty vogane, dyk je tam jen 38 příspěvků, kdopak zakládal 9? :-D
olga visnakova

red and white
napsal(a):
jeny: no vidíš jakej já mám postřeh
zahajuji tedy schůzi, kafíčka ke kompu teď-a pohodu, ju
olga visnakova
napsal(a):
Popelka a kamarádčin koník
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
No ty jo...to se máš...já jsem vděčná za tu travnatou jízdárnu a pár překážek...
nerčí: odkud jsi ty??
já ji založila, kvůli tomu řešení tam-šla tam ta holčina kritik-pardon-na schůzi kafujem, řešíme, testíky mladším, odměny pro zasloužilé a až zmizne mládež...............
olga visnakova

red and white
napsal(a):
jeny: a pamatuješ si ještě kolik mi je nebo už si to zase zapomněla
mám nápad-zpestření-testík
Jak se jmenuje nástroj, kterým odstraňujeme za srsti pot a prach?
Jaký název má velice dobrá koňská dezinfekce používaná
na povrchové ranky a odřeniny?
Kolik krmných dávek by měl denně dostat kůň?
Jak se jmenuje prakůň?
co je laminitis?
připravuji na zítra pro holky
olga visnakova
napsal(a):
Jak se jmenuje prakůň?
co je laminitis?
Ale nemusím ten testík dělat i já, že?
olga visnakova
napsal(a):
Jak se jmenuje prakůň?
co je laminitis?
olgo: nástroj hřibílko+kartáč, desinfekce Betadina dávky: myslíš seno nebo jádro?? prakůň něco podivného, lamiditis je schvácení, .. jak jsem obstála??
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Ale nemusím ten testík dělat i já, že?
dohromady tam je třicet otázek-napadne vás ještě něco, dochází mi fantazie?
olga visnakova
napsal(a):
Jak se jmenuje prakůň?
co je laminitis?
pralinka: vážně ti je 39??? Neřekla bych to do tebe, ale neim proč... A co fotka valacha??
Tak já jsem z Náchoda, je mi 18, mám ted už 13ti letýho valacha ČT po Ascotovi, je to trochu magor, ustájenej u známých společně se svým pravým bráchou. Skáčeme parkur a jinak já studuju 3.rokem stavebku
a testík?? Hmm, nechytám se..já můžu odpovědět akorát na první, což je kartáč, pak prakůň je kůň převalského a to je všechno, co vím
olga visnakova

red and white
napsal(a):
olgo: nástroj hřibílko+kartáč, desinfekce Betadina dávky: myslíš seno nebo jádro?? prakůň něco podivného, lamiditis je schvácení, .. jak jsem obstála??
dávky sena-3-4, jádra dvě-nejlépe, nástroj první hřbílko-jo 1
jenysimons
napsal(a):
pralinka: vážně ti je 39??? Neřekla bych to do tebe, ale neim proč... A co fotka valacha??
Tak já jsem z Náchoda, je mi 18, mám ted už 13ti letýho valacha ČT po Ascotovi, je to trochu magor, ustájenej u známých společně se svým pravým bráchou. Skáčeme parkur a jinak já studuju 3.rokem stavebku
a testík?? Hmm, nechytám se..já můžu odpovědět akorát na první, což je kartáč, pak prakůň je kůň převalského a to je všechno, co vím
Tak máš ji mít....tu fotku myslím...
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Tak taky nějakej chyták z výstroje by mohl bejt, vysedání na kruhu na jakou nohu a ták něco...
výstroj-waw-joo-z ježdění moc nejsou zruční, spíše nemoci :-o waw, jo praxe je praxe
olga visnakova

red and white
napsal(a):
co to je ptošku nepobírám:-O
máš jedničku, ju-detaily se nepočítaj chybně, ju
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
prakůn-eohipus přece
pralinka
napsal(a):
jj já nefotím nemám aparát a jsem na to blbá....buď ráda, že něco vidíš...
nerčíí: nejsem, snad... teda jak na co no
pralinka: Já fotím jenom když náhodou mám čas a chut vytáhnout mobil z kapsy, pak ty fotky stejně stojí za prd..nechávám ho fotit od přítele nebo nejlíp při práci se mnou
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
prakůn-eohipus přece
uf uf ještě jim tam změním tak dvě otázky a hotovkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
olga visnakova
napsal(a):
prakůn-eohipus přece
by mě zajímalo jestli na týhle fotce bude něco vidět
red and white
napsal(a):
uf už nikdy nebudu dělat sklapovačky....
nerčí: copak bolej tě břišní svaly?? pokud ti jde o shození bříška tak bych ti mohla doporučit jednu dost dobrou věc, ale neim, esli můžu, je ti přeci jen 16
aby si o mě pak holky nemyslely, že jsem nákej perverzák, ale já jsem se díky tomu břicha zbavila téměř okamžitě a přítel jakbysmet...ano, jde o sex
pralinka
napsal(a):
Jeden mobil kde jsem měla fotky a nestihla je natáhnout do PC mi ukradli a na novej jsem ještě nic nefotila ale změním to.
tak já to stahuju dycky, když si doma vzpomenu, že jsem něco nafotila... jako třeba dneska..nafotila jsem a pak jsem přišla na faunu, chtěla vložit nákou novou fotku, tak jsem to stáhla a už je solím...
olga visnakova

red and white
napsal(a):
Jeny : o schození bříška mi nejde, jen o zlepšení fyzičky ... testy kondice z těláku
PS: raději baz komentáře víme své
Hotovka-patočka-lymfa a lami. mě napadlo jako poslední a se................u na to, jdu na cígo-hned jsem zpět
pralinka
napsal(a):
Když bude hezky tak ho taky blejsknu.
nerčí: No tak jako máme ted prvním rokem učitele bejvalýho atleta a navíc je to debil, fakt ho nemám ráda, ale je taky pravda, že já si jen tak s nákým učitelem nerozumím... No a jak máme jeho, tak je to terno...doted jsme dělaly dycky to, co nás bavilo, občas nás vytáhl se proběhnout ven do montace, ale tehle?? Na stadion, běhat, skákat, hody, vrhy a já neim co všechno..a pak nadává, že jsme otrávený, když si to nenechá vysvětlit, kokot jeden...
pralinka: Jen vyfot, budeš pak sama ráda, že máš aspon náký fotky..
jenysimons
napsal(a):
nerčí: No tak jako máme ted prvním rokem učitele bejvalýho atleta a navíc je to debil, fakt ho nemám ráda, ale je taky pravda, že já si jen tak s nákým učitelem nerozumím... No a jak máme jeho, tak je to terno...doted jsme dělaly dycky to, co nás bavilo, občas nás vytáhl se proběhnout ven do montace, ale tehle?? Na stadion, běhat, skákat, hody, vrhy a já neim co všechno..a pak nadává, že jsme otrávený, když si to nenechá vysvětlit, kokot jeden...
no, ten náš je Rus, bejvalej gymnasta, jak neuděláš alespoň 20klik za min. nemáš jedničku ani omylem, sklapovaček jsem dělala 130, necítim břicho, .. magor nás trénuje jak kdyby jsme jeli na olimpidský hry do athén
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
zakouřeno, holky, děsím se zítřka, moc moc lidí-brrrrrrrrrrrrrrr
red and white
napsal(a):
no, ten náš je Rus, bejvalej gymnasta, jak neuděláš alespoň 20klik za min. nemáš jedničku ani omylem, sklapovaček jsem dělala 130, necítim břicho, .. magor nás trénuje jak kdyby jsme jeli na olimpidský hry do athén
jejda, tak takhle nás teda Tonda netrápí...dal nám skoro všem 1 vlastně za nic a za otrávený xichty ale zase do čeho nás nutí...
olga visnakova
napsal(a):
já a moje miminko .