Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.3.2008 14:06

Chci se zeptat zda někdo nevíte něco o tomto trakénském plemeníkovi (je už asi po smrti, páč z chovu je vyřazen), nebo o jeho potomcích.
Sám dosáhl výkonosti T ve všestranosti a co jsem koukala do PK má po sobě v chovu hafo klisen.
Tak pokud někdo máte, nebo znáte - dejte vědět jaký jsou povahově a exteriérově, klidně i foto hoďte.
Máme tu po něm koníka (takřka poníka ), tak by mě celkem zajímalo jak si to jeho potomstvo vede.....

28.3.2008 14:31

janda napsal(a):
Chci se zeptat zda někdo nevíte něco o tomto trakénském plemeníkovi (je už asi po smrti, páč z chovu je vyřazen), nebo o jeho potomcích.
Sám dosáhl výkonosti T ve všestranosti a co jsem koukala do PK má po sobě v chovu hafo klisen.
Tak pokud někdo máte, nebo znáte - dejte vědět jaký jsou povahově a exteriérově, klidně i foto hoďte.
Máme tu po něm koníka (takřka poníka ), tak by mě celkem zajímalo jak si to jeho potomstvo vede.....

Rafinad už bohužel po smrti je. Hodně jeho potomků si myslím zná a i jezdila Simka (z EQCH), zkus jí napsat. Kamarádka po něm měla kobylku, jevila se dobře, drobek nebyla, ale než pořádně stačila něco ukázat, tak o ni přišla.

Nebo zkusit kontaktovat přímo ing. Rydvala, kterému patřil.

28.3.2008 22:34

lump napsal(a):
Rafinad už bohužel po smrti je. Hodně jeho potomků si myslím zná a i jezdila Simka (z EQCH), zkus jí napsat. Kamarádka po něm měla kobylku, jevila se dobře, drobek nebyla, ale než pořádně stačila něco ukázat, tak o ni přišla.

Nebo zkusit kontaktovat přímo ing. Rydvala, kterému patřil.

O.K. Zkusím ten Eqch. Rydvala možná budem muset volat kvůli zapsání kobyl do PK, tak se ho případně optám. Jinak ho nechci zas až tak kvůli takovým "maličkostem" otravovat, beztak toho má i jinak víc než dost

Ten mladej co je u nás, má "zakrslost" asi po mamině. Byla to A1/1, ale udajně tak maličká že ji nechali zapsat i do PK pony....
Zděs on

14.9.2013 22:13
sordie

XXX.XXX.189.6

Znám po něm valacha.. dostal se až na CIC *** v parkuru byl trošku lenošnej s nohama ... v crosse se vymakal..a na drezurách byl úžasnej..vyznačoval se velmi krásnou akcí a kadencí...

Ramzes_janice

10.8.2022 20:12
Ramzes_janice

XXX.XXX.17.228

Rafinad zemřel 2004 cca v únoru. Kryli jsme na Mendy, potomek oboustranně kryptorchydni.

Přidejte reakci

Přidat smajlík