jenysimons
napsal(a):
tetko, předbíháš..
Nepředbíhám akorát
Jinak miminku je 13 let ale pro mě pořád miminko
jenysimons
napsal(a):
tak to jo...ale 13 ještě není moc..teda na toho mojeho magůrka moc není no já se loučím
No taky záleží na koní 13ti letý plnokrevník a nebo treba hucul je rozdíl, tahle kobylka má za sebou docela bujnou minulost, takže to je na těle pomalu ale jistě znát, no ale neni to žádná herka ještě je plná energie jasný já jdu taky pa
red and white
napsal(a):
No taky záleží na koní 13ti letý plnokrevník a nebo treba hucul je rozdíl, tahle kobylka má za sebou docela bujnou minulost, takže to je na těle pomalu ale jistě znát, no ale neni to žádná herka ještě je plná energie jasný já jdu taky pa
Dobrý ránko, pche.....Edymu bylo v únoru 17 - let a pořád je jako mlaďoch.....i když jasně něco by se našlo.....ale naturel furt stejnej.
maldex
napsal(a):
Dobré, i když u nás deštivé, ráno. Pokud se mohu přidat a přispět tak svou troškou do mlýna, jezdila jsem 20letou plňasku a ta vám byla éro Pak ještě cca 18letý valach ČMB se mnou házel parádní kozly
čau holky, sakra, co tu děláte takhle brzo ráno, když je sobota?? Já kdybych mohla, tak ještě chrápu a to tak minimálně do 12
vítám novou přispěvatelku maldex...
jenysimons
napsal(a):
čau holky, sakra, co tu děláte takhle brzo ráno, když je sobota?? Já kdybych mohla, tak ještě chrápu a to tak minimálně do 12
Ahojky, no já jsem zvyklá vstávat tak kolem půl sedmý i dřív...prostě žádnej budík, budím se tak sama a do růžova vyhajaná..
radule
napsal(a):
...brrrr, ti teda nezavidim, ja uz myslela ze tu nikdo neni. Mam chvilku cas tak se tady placam. A pak razime s prckem ven, dnes je nadherne
No...já taky chtěla jet za koněm ale od noci mi není dobře a tak jsem napsala majitelce statku, že nepřijedu ať s ním něco provedou. Mám problém...už deset dní mám měsíčky a bolí mě břicho....ach jo asi mám zase cystu n vaječníku...no na sál se mi teda nechce...
pralinka
napsal(a):
No...já taky chtěla jet za koněm ale od noci mi není dobře a tak jsem napsala majitelce statku, že nepřijedu ať s ním něco provedou. Mám problém...už deset dní mám měsíčky a bolí mě břicho....ach jo asi mám zase cystu n vaječníku...no na sál se mi teda nechce...
...nic prijemnyho teda, aspon, ze mas nekoho kdo se ti o konika postara. Ne vsichni maji to stesti.Co mas za konika?
pralinka
napsal(a):
Právě proto jsem ho dala do ustájení. Měla jsem ho doma ale bylo to strašně těžký když mi něco bylo a mě bylo. Jinak mám A1/1 valacha.
...to je rozumny, ja po zkusenosti pracovat u koni, bych ho doma asi nechtela...bych tam byla porad a za chvilku by me mel plny zuby,a ted s mimcem by to bylo jeste horsi. Ale vsechny a ze jich je dost, co zvladaji praci, deti a koniky, pred nema klobouk dolu
.
red and white
napsal(a):
teda dneska ranní ptáčata jo???
...ja vzhuru uz o d sesti, mam prima budikviz foto
jenysimons
napsal(a):
Týna: Ahoj Týno, děkuji za přivítání
Pokud jde o mě, tak já jsem vzhůru od čtvrt na sedm. O víkendu mě nebudí budík, ale i přesto se probudím po té šesté hodině. A světe div se, jsem vcelku dobře vyspalá
Asi to bude tím, že chodím spát po deváté hodině
radule
napsal(a):
...tak to je prima, ted mam zase chvilku casu, nez se to moje dite vzbudi, tak tady cumakuju. co ste dneska podnikali? Krome spanku az do obeda
My dneska vytahali bobky a zadupaný seno z výběhu, takže pracovní sobota. No a pak nějaká ta prácička s koníkama
A jak na druhé straně??
radule
napsal(a):
...dneska sme byli na rodinne prochazce a trosku nakupovat. jelikoz toho mojeho ore tady budu mit az na podzim tak chodim jezdit jednu kobylu, ale vcera to zase bylo rodeo tak dnes s vyhozenym ramenem trosku pohov
Ahoj holky...tak jsem právě přeložila pár článků na ročníkovku a ted si dávám zase tak na měsíc od ročníkovky pokoj, beztak jsem toho udělala až až Jinak já jsem dneska byla na docela dlouhý vyjíždce, musíme udělat nějakou fyzičku, abysme pak mohli už začít pořádně makat. Jaký u vás bylo počo?? U nás chvílema moc krásně, slunko hřálo a pak najednou zataženo a trochu poprchávalo se sněhem, no prostě aprílový počo
jenysimons
napsal(a):
Ahoj holky...tak jsem právě přeložila pár článků na ročníkovku a ted si dávám zase tak na měsíc od ročníkovky pokoj, beztak jsem toho udělala až až Jinak já jsem dneska byla na docela dlouhý vyjíždce, musíme udělat nějakou fyzičku, abysme pak mohli už začít pořádně makat. Jaký u vás bylo počo?? U nás chvílema moc krásně, slunko hřálo a pak najednou zataženo a trochu poprchávalo se sněhem, no prostě aprílový počo
Ahoj Jeny, u nás bylo zataženo a až tak kole 4té hodiny začalo svítit sluníčko takže celkem paráda
red and white
napsal(a):
že by energický koníček?? copak je zač??
...to neni kun to je buldozer, je teda pohodlna jak hrom, ale trosku sahla po sisce. Rozjezd rovnou na petku a jelikoz neni jezdena pravidelne tak je to jeste horsi. Se vzdycky pobavim
kobylka super, pochazi z holandska a chodi kdyz se ji podari trosku brzdit i T. Ne se mnou.
Posilam foto.
jenysimons
napsal(a):
radule: 20 :-O no tak to muselo bejt krásně..odkud jsi?? Z Tuniska??
nerčí: no tak tady se to fakt střídalo. Nejdřív jsem si říkala, že dneska ke koním nepojedu a pak se ukázalo slunce a už jsem byla na cestě...
...jenysimons; svycarsko...kousekod italskych hranic,ale uz na zitrek hlasi dest, aby sme se pry moc neprehrali
radule
napsal(a):
...u nas 20 stupnu,
radule takhle z boku vypadá přeně jak kopie Adiny
tohle je Adina ze předu
red and white
napsal(a):
tohle je Adina ze předu
radule: a co děláš ve švajcarech?? Tam bydlíš nebo jen za prací??
red and white
napsal(a):
tohle je Adina ze předu
tak jeste jedna ze predu...
red and white
napsal(a):
Jeny jo to já si nemůžu říct že ke konim nejdu já holt musím každej den ale vůbec mi to nevadí
nerčí: musíš?? Proč, máš je sama na starost?? No to já bych to tak taky chtěla..je mi blbý tam dycky přijet, odjezdit a odjet, ale zase to takhle máme dohodnutý a pak když se-skoro pokaždý-zeptátm, esli chtěj s něčím pomoct, tak maj hotovo, tak mě to mrzí, ale co naplat...když náhodou přijedu tak akorát, že jarča kydá, tak jí hned pomůžu, málokdy se mi aj stalo, že jsem přijela dřív než jarka z práce a vykydala jsem sama...jinak tam vlastně nedělám nic, jen jezdím
red and white
napsal(a):
radule: tak tet už jí z tohodle pohledu podobná není ale povahový vlastnosti seděj i na Áďu
radule: zamotalo?? takže chlap?? nebo toho sis tam dovezla s sebou?? jinak kolik je tej kobyle, co jí nazýváš buldozerem?? Jestli skáče T tak to musí bejt sakra šikovná kobyla, já bych na to ale na T nesedla..já teda asi na nic, bála bych se...
Jinak ten můj kašpar je taky takovej, že jakmile klus, tak letí jak blázen a jakmile nestíhá tak zaskočí, já z něj mám ruce namakaný a stejně mi to je prd platný..jo ale pak když se de na jízdárnu, tak jsem spocená, páč tam se panáčkoj tolik nechce, jen ve cvalu to je pohoda no a jakmile se de na skok, tak je neovladatelnej
red and white
napsal(a):
radule: tak tet už jí z tohodle pohledu podobná není ale povahový vlastnosti seděj i na Áďu
musíš?? Proč, máš je sama na starost?? No to já bych to tak taky chtěla..je mi blbý tam dycky přijet, odjezdit a odjet, ale zase to takhle máme dohodnutý a pak když se-skoro pokaždý-zeptátm, esli chtěj s něčím pomoct, tak maj hotovo, tak mě to mrzí, ale co naplat...když náhodou přijedu tak akorát, že jarča kydá, tak jí hned pomůžu, málokdy se mi aj stalo, že jsem přijela dřív než jarka z práce a vykydala jsem sama...jinak tam vlastně nedělám nic, jen jezdím
jeny: mě by to vadilo přijet jen odjezdit a jet pryč, ( navíc brzo budu mít koně doma takže budou závislý jen na mě ) pán u kterýho je zatim má je ráno pustí do výběhu a hodí jim tm seno, pak přijedu já vykidám nakrmim odjezdim zavřu do boxu ( pokud je ještě světlo zavírá mi je ten pán) připravim seno na večer poklidim maštal a pak teprve jedu dom jinka když sem byla ještě s kobylkou na ranči tak sem přišla, vykidala půlku stáje ( s vedoucím jsem dobře vycházela, byl na to sám tak sem mu pomáhala ) nakrmila vyčistila koně a pak sem šla teprve jezdit svojí kobylku
red and white
napsal(a):
musíš?? Proč, máš je sama na starost?? No to já bych to tak taky chtěla..je mi blbý tam dycky přijet, odjezdit a odjet, ale zase to takhle máme dohodnutý a pak když se-skoro pokaždý-zeptátm, esli chtěj s něčím pomoct, tak maj hotovo, tak mě to mrzí, ale co naplat...když náhodou přijedu tak akorát, že jarča kydá, tak jí hned pomůžu, málokdy se mi aj stalo, že jsem přijela dřív než jarka z práce a vykydala jsem sama...jinak tam vlastně nedělám nic, jen jezdím
jeny: mě by to vadilo přijet jen odjezdit a jet pryč, ( navíc brzo budu mít koně doma takže budou závislý jen na mě ) pán u kterýho je zatim má je ráno pustí do výběhu a hodí jim tm seno, pak přijedu já vykidám nakrmim odjezdim zavřu do boxu ( pokud je ještě světlo zavírá mi je ten pán) připravim seno na večer poklidim maštal a pak teprve jedu dom jinka když sem byla ještě s kobylkou na ranči tak sem přišla, vykidala půlku stáje ( s vedoucím jsem dobře vycházela, byl na to sám tak sem mu pomáhala ) nakrmila vyčistila koně a pak sem šla teprve jezdit svojí kobylku
pardon sem zapomněla vymazat zkopčenej text
red and white
napsal(a):
nerčí: tak tohle ti můžu fakt jen tiše závidět no...jak říkáš, že by ti to vadilo, tak mě to taky vadí, ale Hejnom to tak prostě asi vyhovuje..já kdybych jim řekla, at mi ho nekydají, tak by nesouhlasili, protože když prostě přijede jarka z práce tak ona se nenají, ale ihned se převlíkne a letí kydat, aby měla čišto a hotovo...no a já pak nemám šanci, když teprve končím ve škole. Vís jakej mám dycky dobrej pocit, když odjíždím a vím, že jsem pomohla??
jenysimons
napsal(a):
radule: zamotalo?? takže chlap?? nebo toho sis tam dovezla s sebou?? jinak kolik je tej kobyle, co jí nazýváš buldozerem?? Jestli skáče T tak to musí bejt sakra šikovná kobyla, já bych na to ale na T nesedla..já teda asi na nic, bála bych se...
Jinak ten můj kašpar je taky takovej, že jakmile klus, tak letí jak blázen a jakmile nestíhá tak zaskočí, já z něj mám ruce namakaný a stejně mi to je prd platný..jo ale pak když se de na jízdárnu, tak jsem spocená, páč tam se panáčkoj tolik nechce, jen ve cvalu to je pohoda no a jakmile se de na skok, tak je neovladatelnej
....jenysimons; nejak sem se tady zamilovala a uz mame mimitakze sem zde. Kobyle je 11 roku. je to kobca mojeho exkolegy a ten na ne nema cas, takze pokud na ni nesednu ja tak je jen ve vybehu. Normalne po delsi prestavce ji mrsknu paku a druhej den normalni olivu a je v pohode. Se preci nenecham zabit
, ne je jen doooost dopredu, jinakje zlata.
red and white
napsal(a):
radule: Adina je kůň který údajně skákal docela dobře ale jistě to nevíme, je slepá na jedno oko, takový tank ale jinak mazlíček, dřív jsem jí jezdila a pak si jí koupila kamarádka, má se jako prase v žitě
radule: No tak jsem to odhadla dobře..tak hlavně, esli jsi spokojená..určitě to tam je o něco lepší jak tady v čechách?! No tak to já tomu svýmu dávala pelhem a na tom chodí jak pán, ale on je hroznej cíta na hubu, tak jezdím prostě na obyč. stihle a musím to zmáknout no...zas takovej magor, že by mě někde zabil, není..znám ho 8 let a hold vím co od něj čekat no
red and white
napsal(a):
radule: Adina je kůň který údajně skákal docela dobře ale jistě to nevíme, je slepá na jedno oko, takový tank ale jinak mazlíček, dřív jsem jí jezdila a pak si jí koupila kamarádka, má se jako prase v žitě
jeny: chápu, a hlavně já ješitná mám prostě pocit že jsem si to udělala sama a vim že to mám pořádně i když vim že kdyby mi to kidal někdo jinej tak to bude stejně dobře vykidaný ale mě to nedá
Na jednu stranu to máš pohodlný. Ale u nás ve stáji byla jedna ženská ( ještě na ranči ) co měla dva koně a na ty se nesmělo šahnout pak nás seřvala že ani kydat neumíme( vyházeli sme mu pochcaný piliny a ona si myslela že mu rozrejpáváme udupanou vrstvičku ) já praštila s vydlema ať si to teda madam dělá sama... ale stejně sem to musela nakonec dělat zase já ( tenkrát jsem tam byla o velkej prázkách jako brigádník takže co naplat ) vždycky remcala .. trubka.. že jejím koním máme vybírat jen bobky a že si to pak dodělá, tak sme jí to pak tak dělali, ale pokud se desinfikovali boxy tak mohla vřískat jak chtěla i její koně se vybrali na beton
jenysimons
napsal(a):
radule: No tak jsem to odhadla dobře..tak hlavně, esli jsi spokojená..určitě to tam je o něco lepší jak tady v čechách?! No tak to já tomu svýmu dávala pelhem a na tom chodí jak pán, ale on je hroznej cíta na hubu, tak jezdím prostě na obyč. stihle a musím to zmáknout no...zas takovej magor, že by mě někde zabil, není..znám ho 8 let a hold vím co od něj čekat no
...jenysimons, ale je to teda kus kone!!! peknej bubik...Jak na co je to tady lepsi, ja velice rada jezdim do ceska. Si tam odpocinu
red and white
napsal(a):
jeny: chápu, a hlavně já ješitná mám prostě pocit že jsem si to udělala sama a vim že to mám pořádně i když vim že kdyby mi to kidal někdo jinej tak to bude stejně dobře vykidaný ale mě to nedá
Na jednu stranu to máš pohodlný. Ale u nás ve stáji byla jedna ženská ( ještě na ranči ) co měla dva koně a na ty se nesmělo šahnout pak nás seřvala že ani kydat neumíme( vyházeli sme mu pochcaný piliny a ona si myslela že mu rozrejpáváme udupanou vrstvičku ) já praštila s vydlema ať si to teda madam dělá sama... ale stejně sem to musela nakonec dělat zase já ( tenkrát jsem tam byla o velkej prázkách jako brigádník takže co naplat ) vždycky remcala .. trubka.. že jejím koním máme vybírat jen bobky a že si to pak dodělá, tak sme jí to pak tak dělali, ale pokud se desinfikovali boxy tak mohla vřískat jak chtěla i její koně se vybrali na beton
nerčí: tak to já se zase nebojím, že by to nebylo pořádně, jarča si na tohle hodně potrpí a spíš naopak, po mě to ještě kolikrát dodělává, páč to není tak, jak si oba přesně představovala ale co naplat, jednou si stejně koníky pořídím domů a budu se o ně konečně moct starat sama, ted to je přeci jen lepší, nemusím tam bejt denně-škola a tak...můžu odjet na dovolenou a nemusím mít strach vůbec o nic...
radule: no to on je teda kus koně a taky kus magůrka, ale je to prostě moje láska no
red and white
napsal(a):
je pravda že přez tuhle zimu jsem nestíhala takže mi to dělal ten pán, ale já stejně večer musela přijet aspoň koně zkontrolovat i když jsem tam byla jen 5minut... já bych prostě neusla jsou jako moje miminka
red and white
napsal(a):
...raw, takovydle fifleny mame i tady a tyje zapotrebi odstrelit...A kdyz me zacali poucovat jak delat boxy, to pak byl rachot, ale bylo to ucinny. Pak uz me nosili samy dobroty a uz vickrat nezkusili ani ceknout.
red and white
napsal(a):
je pravda že přez tuhle zimu jsem nestíhala takže mi to dělal ten pán, ale já stejně večer musela přijet aspoň koně zkontrolovat i když jsem tam byla jen 5minut... já bych prostě neusla jsou jako moje miminka
nerčí: a jak tam jezdíš? Já jsem ted moc vděčná, že už mám řidičák a nejsem závislá v tomhle na rodičích.
radule
napsal(a):
...raw, takovydle fifleny mame i tady a tyje zapotrebi odstrelit...A kdyz me zacali poucovat jak delat boxy, to pak byl rachot, ale bylo to ucinny. Pak uz me nosili samy dobroty a uz vickrat nezkusili ani ceknout.
radule: jenze tyhle zensky bylo 40... a má zálibu v tom dohazovat něčí koně ( koně lidí o kterých ví že by je neprodali, např, to udělala mě i kamarádce ) svým známým. to prostě dělo dát málo ale to je fuk ona dělá víc takových sviň..ren, naštěstí už mám koníky pryč takže mám pokoj
red and white
napsal(a):
radule: jenze tyhle zensky bylo 40... a má zálibu v tom dohazovat něčí koně ( koně lidí o kterých ví že by je neprodali, např, to udělala mě i kamarádce ) svým známým. to prostě dělo dát málo ale to je fuk ona dělá víc takových sviň..ren, naštěstí už mám koníky pryč takže mám pokoj
...raw, tak u nas dve maji uz pres padesat, baby jedny, no a zbytek uz je mladsi
red and white
napsal(a):
jeny: autem s našima ... sme celá rodina koňáci takže v tomhle problém nemám naštěstí, no na řidičák už se taky těšim snad příští rok nebo přezpříští to máme na škole, budu dělat i řidičák na traktor
jsem totiž na zemědělce, sice obor ekonomie ale řidičák na traktor mít budu
ale hlavně se těšim až koně budou doma a já jen vyjdu před barák, nebudu muset se tahat 17km do stáje
radule
napsal(a):
...raw, tak u nas dve maji uz pres padesat, baby jedny, no a zbytek uz je mladsi
...tady muj brouk Beda. to vedle sem ja
red and white
napsal(a):
jeny: autem s našima ... sme celá rodina koňáci takže v tomhle problém nemám naštěstí, no na řidičák už se taky těšim snad příští rok nebo přezpříští to máme na škole, budu dělat i řidičák na traktor
ale hlavně se těšim až koně budou doma a já jen vyjdu před barák, nebudu muset se tahat 17km do stáje
nerčí: no jo, sakra, to ti tak závidím...rodina konáci a ted je ještě budeš mít doma...už abych to tak měla taky...
radule: a kde ho máš ted, toho tvýho "malýho" bobana??
red and white
napsal(a):
radule: hele všude je něco vystřídala jsem zatim 3 stáje a všude spory
Už CHCIIIIII KONEE DOMUUU
red and white
napsal(a):
hej tet mě tak napadlo víte co vždycky řikal táta když šel s kobylou na prochajdu?? Prej že de vyvenčit Yorkšíra takový přerostlý yorkšír ( nevim jak se to píše
)
raw: no to já taky nejsem žádná puťka , jenže sem vždycky chytla takový lidi co byli pěkně chytlavý takže byli hádky, jen u novýho šéva ranče jsem měla respekt protože sem tam byla služebně nejdýl
jenysimons
napsal(a):
radule: Jak dlouho? Povezeš si ho do švajcar?? No já jsem z Náchoda...taková díra...
nerčí: tak to máš dobrýho tátu, ten můj nesnáší zvířata...
...jeny; koupila jsem ho teprve v lednu, a v zari bude mit konecne kompletnni ockovani tak ho snad uz prevezeme sem ke me. Uz se nemuzu dockat.#02
...raw; cela rodina jezdite na konich? to je bomba a kolik jich mate?
red and white
napsal(a):
samozdřejmě to nebylo raw ale radule pardon už mi s toho nějak přeskakuje :-)
radule: tak to jo..a co že jsi si ho koupila v čechách, když už jsi in die Schweiz?? No taky bych se těšila a to hodně...já pořád přemejšlím, co budu dělat po matuře. Chci jet na rok do německa ke koním, vydělat náký ty prašulky a získat zkušenosti, ale co s Diegem?
jenysimons
napsal(a):
radule: tak to jo..a co že jsi si ho koupila v čechách, když už jsi in die Schweiz?? No taky bych se těšila a to hodně...já pořád přemejšlím, co budu dělat po matuře. Chci jet na rok do německa ke koním, vydělat náký ty prašulky a získat zkušenosti, ale co s Diegem?
...jeny; no to je tak, cumela jsem zase do pocalu a nasla inzerat"zachrante kone" no a pak me to jen tak zaujalo a byla zvedava. Tak jsem se domluvila s kamoskou a poslala ji na vyzvedy. No a pak jsem videla fotku a nejak uz sem nemohla jinak. A konik nemel pekne vyhlidky do budoucna, tak jsem poslala penizky kamaradce. pres internet sehnali ustajeni a jeli me pro neho. Takze jsem ho videla na vlastni kukadla a vyzkousela ted v breznu, kdyz sem byla doma. Byla to blbost na n-tou, ale ted jsem stastna ze ho mam
radule
napsal(a):
...jeny; no to je tak, cumela jsem zase do pocalu a nasla inzerat"zachrante kone" no a pak me to jen tak zaujalo a byla zvedava. Tak jsem se domluvila s kamoskou a poslala ji na vyzvedy. No a pak jsem videla fotku a nejak uz sem nemohla jinak. A konik nemel pekne vyhlidky do budoucna, tak jsem poslala penizky kamaradce. pres internet sehnali ustajeni a jeli me pro neho. Takze jsem ho videla na vlastni kukadla a vyzkousela ted v breznu, kdyz sem byla doma. Byla to blbost na n-tou, ale ted jsem stastna ze ho mam
holky mizím zatím se tu mějte pěkně.
radule
napsal(a):
radule: no panejo, tak to klobouk dolů....to bych asi nedokázala takhle přes kámošku kupovat koně, ale zase jsi tam poslala určitě kámošku, který věříš... a copak ho čekalo za budoucnost?, No panejo, fakt klobouk dolů, takovýhle rozhodnutí
jenysimons
napsal(a):
radule: no panejo, tak to klobouk dolů....to bych asi nedokázala takhle přes kámošku kupovat koně, ale zase jsi tam poslala určitě kámošku, který věříš... a copak ho čekalo za budoucnost?, No panejo, fakt klobouk dolů, takovýhle rozhodnutí
...no jeny, ona to spis byla blbost, ale mela jsem stesti. jojo kamoska, konikum rozumi dost dobre. No Bedu mely dat do cirkusu na sezrani nebo tak neco....prezival na dvore bez boxu a zralco si nasel, takze asi nic moc. Taky mu trocha kil chybelo, taky ockovani a papiry. no jediny co asi mel tak pevnou cenu a stou nesel majitel dolu ani omylem-25000. ted to byl jeste hrebec, puvodne 11-ti letej,nakonec ma 16. Takze ustajeni sehnat taky sranda. Tam kde ho ted mam, majitele se k nemu chovaji jak k vlastnimu, prakticky se snim musi pyplat jak se hribetem. no bomba. WWW.stajvodeta.blog.cz to je jejich webka a Beda se jmenuje Omar. se mrrkni
radule
napsal(a):
...no jeny, ona to spis byla blbost, ale mela jsem stesti. jojo kamoska, konikum rozumi dost dobre. No Bedu mely dat do cirkusu na sezrani nebo tak neco....prezival na dvore bez boxu a zralco si nasel, takze asi nic moc. Taky mu trocha kil chybelo, taky ockovani a papiry. no jediny co asi mel tak pevnou cenu a stou nesel majitel dolu ani omylem-25000. ted to byl jeste hrebec, puvodne 11-ti letej,nakonec ma 16. Takze ustajeni sehnat taky sranda. Tam kde ho ted mam, majitele se k nemu chovaji jak k vlastnimu, prakticky se snim musi pyplat jak se hribetem. no bomba. WWW.stajvodeta.blog.cz to je jejich webka a Beda se jmenuje Omar. se mrrkni
...jeste jedna fota,
radule
napsal(a):
...to neni kun to je buldozer, je teda pohodlna jak hrom, ale trosku sahla po sisce. Rozjezd rovnou na petku a jelikoz neni jezdena pravidelne tak je to jeste horsi. Se vzdycky pobavim
kobylka super, pochazi z holandska a chodi kdyz se ji podari trosku brzdit i T. Ne se mnou.
Posilam foto.
Já toho koně znám...ale to není kobyla ale valach a už těžce přes dvacet let...
radule
napsal(a):
...jeste jedna fota,
Radulko se mi zdá jako bych už tenhle příběh někde slyšela
memmory
napsal(a):
Jo nejlepší je tweety
ne je fakt šikovnej
Chjo Chjo , zase mě vyhazuje malej - budeš večer na tom našem ???
radule: promin, nějak sem zapoměla, že si tady s tebou vlastně píšu No panejo, do cirkusu?? Chuděra..a aza 25000?? to je docela dost, podle toho, co říkáš..co umí za těch 25??? Tak to tě fakt obdivuju, ale je dobrý, že jsi ustájko vůbec našla...a kdo ti ho převážel a tak? Všechno kamarádka??
pralinka
napsal(a):
Já toho koně znám...ale to není kobyla ale valach a už těžce přes dvacet let...
.pralinka;..to jako Taggi? To je kobyla jako polenoA to neni z ceska, ja jsem ve svycarska a kobca je dovezena z Italie. Znam ji teda uz 4 roky a pindoura teda opravdu nema...
jenysimons
napsal(a):
radule: promin, nějak sem zapoměla, že si tady s tebou vlastně píšu No panejo, do cirkusu?? Chuděra..a aza 25000?? to je docela dost, podle toho, co říkáš..co umí za těch 25??? Tak to tě fakt obdivuju, ale je dobrý, že jsi ustájko vůbec našla...a kdo ti ho převážel a tak? Všechno kamarádka??
tož ale koník je to pěknej...
jenysimons
napsal(a):
tož ale koník je to pěknej...
...to je a je hodnej, ted je dva tydny vykastrovanej, aby nebehali po svete nechteny hribatka Driv jak sem tady pres i faunu nasla jednu pani, tak chodil L, ale podle vysledku co jsem nasla, nic moc. Ale hlavne ze je zdravej, mam ho stejnejeko hobby dedecka
pralinka
napsal(a):
Hádat?.....Neblbni to ne!!
...pralinka; ale stejne ti ji vyfotim, protoze je to peknej konik a dneska ji majitel mel ostrihat, takze bude primo vystavni...jeste jedna hooodne zblizka, je po jezdeni trosku spinava, omlouvam se.
radule
napsal(a):
...pralinka; ale stejne ti ji vyfotim, protoze je to peknej konik a dneska ji majitel mel ostrihat, takze bude primo vystavni...jeste jedna hooodne zblizka, je po jezdeni trosku spinava, omlouvam se.
sorry, není to on....ale ty fotky, no ujela jsem....ale to bude asi tím, že na něj moc myslím...