Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.3.2008 20:17

red and white napsal(a):

tetko, předbíháš..

28.3.2008 20:20

jenysimons napsal(a):
tetko, předbíháš..

Nepředbíhám akorát

Jinak miminku je 13 let ale pro mě pořád miminko

28.3.2008 20:24

red and white napsal(a):
Nepředbíhám akorát

Jinak miminku je 13 let ale pro mě pořád miminko

tomu mojemu je taky už 13...co s ní děláš??

28.3.2008 20:27

jenysimons napsal(a):
tomu mojemu je taky už 13...co s ní děláš??

teť už jenom intenzivní rekreační ježdění,

28.3.2008 20:44

red and white napsal(a):
teť už jenom intenzivní rekreační ježdění,

tak to jo...ale 13 ještě není moc..teda na toho mojeho magůrka moc není no já se loučím

28.3.2008 20:49

jenysimons napsal(a):
tak to jo...ale 13 ještě není moc..teda na toho mojeho magůrka moc není no já se loučím

No taky záleží na koní 13ti letý plnokrevník a nebo treba hucul je rozdíl, tahle kobylka má za sebou docela bujnou minulost, takže to je na těle pomalu ale jistě znát, no ale neni to žádná herka ještě je plná energie jasný já jdu taky pa

29.3.2008 07:16

red and white napsal(a):
No taky záleží na koní 13ti letý plnokrevník a nebo treba hucul je rozdíl, tahle kobylka má za sebou docela bujnou minulost, takže to je na těle pomalu ale jistě znát, no ale neni to žádná herka ještě je plná energie jasný já jdu taky pa

Dobrý ránko, pche.....Edymu bylo v únoru 17 - let a pořád je jako mlaďoch.....i když jasně něco by se našlo.....ale naturel furt stejnej.

29.3.2008 08:07

red and white napsal(a):

Dobré, i když u nás deštivé, ráno. Pokud se mohu přidat a přispět tak svou troškou do mlýna, jezdila jsem 20letou plňasku a ta vám byla éro Pak ještě cca 18letý valach ČMB se mnou házel parádní kozly

29.3.2008 09:57

maldex napsal(a):
Dobré, i když u nás deštivé, ráno. Pokud se mohu přidat a přispět tak svou troškou do mlýna, jezdila jsem 20letou plňasku a ta vám byla éro Pak ještě cca 18letý valach ČMB se mnou házel parádní kozly

čau holky, sakra, co tu děláte takhle brzo ráno, když je sobota?? Já kdybych mohla, tak ještě chrápu a to tak minimálně do 12
vítám novou přispěvatelku maldex...

29.3.2008 10:40

jenysimons napsal(a):
čau holky, sakra, co tu děláte takhle brzo ráno, když je sobota?? Já kdybych mohla, tak ještě chrápu a to tak minimálně do 12

Ahojky, no já jsem zvyklá vstávat tak kolem půl sedmý i dřív...prostě žádnej budík, budím se tak sama a do růžova vyhajaná..

29.3.2008 10:49

red and white napsal(a):

...vsechny vas tu zdravim, jak se dnes dari?

29.3.2008 11:03

radule napsal(a):
...vsechny vas tu zdravim, jak se dnes dari?

Ahojky....no mě nic moc. Dnes budu zalezlá doma. Mám problém ženského rázu...ach jo.

29.3.2008 11:06

pralinka napsal(a):
Ahojky....no mě nic moc. Dnes budu zalezlá doma. Mám problém ženského rázu...ach jo.

...brrrr, ti teda nezavidim, ja uz myslela ze tu nikdo neni. Mam chvilku cas tak se tady placam. A pak razime s prckem ven, dnes je nadherne

29.3.2008 11:10

radule napsal(a):
...brrrr, ti teda nezavidim, ja uz myslela ze tu nikdo neni. Mam chvilku cas tak se tady placam. A pak razime s prckem ven, dnes je nadherne

No...já taky chtěla jet za koněm ale od noci mi není dobře a tak jsem napsala majitelce statku, že nepřijedu ať s ním něco provedou. Mám problém...už deset dní mám měsíčky a bolí mě břicho....ach jo asi mám zase cystu n vaječníku...no na sál se mi teda nechce...

29.3.2008 11:15

pralinka napsal(a):
No...já taky chtěla jet za koněm ale od noci mi není dobře a tak jsem napsala majitelce statku, že nepřijedu ať s ním něco provedou. Mám problém...už deset dní mám měsíčky a bolí mě břicho....ach jo asi mám zase cystu n vaječníku...no na sál se mi teda nechce...

...nic prijemnyho teda, aspon, ze mas nekoho kdo se ti o konika postara. Ne vsichni maji to stesti.Co mas za konika?

29.3.2008 11:18

radule napsal(a):
...nic prijemnyho teda, aspon, ze mas nekoho kdo se ti o konika postara. Ne vsichni maji to stesti.Co mas za konika?

Právě proto jsem ho dala do ustájení. Měla jsem ho doma ale bylo to strašně těžký když mi něco bylo a mě bylo. Jinak mám A1/1 valacha.

29.3.2008 11:21

pralinka napsal(a):
Právě proto jsem ho dala do ustájení. Měla jsem ho doma ale bylo to strašně těžký když mi něco bylo a mě bylo. Jinak mám A1/1 valacha.

...to je rozumny, ja po zkusenosti pracovat u koni, bych ho doma asi nechtela...bych tam byla porad a za chvilku by me mel plny zuby,a ted s mimcem by to bylo jeste horsi. Ale vsechny a ze jich je dost, co zvladaji praci, deti a koniky, pred nema klobouk dolu.

29.3.2008 11:26

radule napsal(a):
...to je rozumny, ja po zkusenosti pracovat u koni, bych ho doma asi nechtela...bych tam byla porad a za chvilku by me mel plny zuby,a ted s mimcem by to bylo jeste horsi. Ale vsechny a ze jich je dost, co zvladaji praci, deti a koniky, pred nema klobouk dolu.

čauky

29.3.2008 11:27

red and white napsal(a):
čauky

ahojky

29.3.2008 11:27

red and white napsal(a):
čauky

29.3.2008 11:28

pralinka napsal(a):

teda dneska ranní ptáčata jo???

29.3.2008 11:29

red and white napsal(a):

Tak já i když vstávat nemusím tak jsem brzo vzhůru....ale to dělá asi už věk...

29.3.2008 11:30

red and white napsal(a):

mě kyby nevzbudil telefon spim ještě teť dokud by mi pod nosem nezavoněl objed

29.3.2008 11:31

red and white napsal(a):
mě kyby nevzbudil telefon spim ještě teť dokud by mi pod nosem nezavoněl objed

Tak když mi bylo těch 16 - 17, tak jsem mohla spát furt. Přes den i v noci.

29.3.2008 11:32

red and white napsal(a):

...ja vzhuru uz o d sesti, mam prima budikviz foto

29.3.2008 11:33

pralinka napsal(a):
Tak když mi bylo těch 16 - 17, tak jsem mohla spát furt. Přes den i v noci.

A právě se servíruje objed takže vás na pár minut opouštím

29.3.2008 11:34

red and white napsal(a):
A právě se servíruje objed takže vás na pár minut opouštím

dobrou chut a kousek posli...

29.3.2008 11:36

radule napsal(a):
dobrou chut a kousek posli...

jj to máš pěknej budíček...

29.3.2008 11:46

pralinka napsal(a):
jj to máš pěknej budíček...

odchazim nakrmit dravou zver, vecer se tady zase ukazu, doufam, ze tu budete. Zatim papa

29.3.2008 12:10

radule napsal(a):
odchazim nakrmit dravou zver, vecer se tady zase ukazu, doufam, ze tu budete. Zatim papa

Napapaná, spokojená ...

29.3.2008 12:45

jenysimons napsal(a):

Týna: Ahoj Týno, děkuji za přivítání
Pokud jde o mě, tak já jsem vzhůru od čtvrt na sedm. O víkendu mě nebudí budík, ale i přesto se probudím po té šesté hodině. A světe div se, jsem vcelku dobře vyspalá
Asi to bude tím, že chodím spát po deváté hodině

29.3.2008 12:53

red and white napsal(a):
Napapaná, spokojená ...

jinak teť jsem si všimla - samozdřejmě taky vítám nově příchozího

29.3.2008 12:57

red and white napsal(a):
jinak teť jsem si všimla - samozdřejmě taky vítám nově příchozího

Já jsem teď taky nově příchozí....chci ovace a ohňostroj a šampíčko...

29.3.2008 12:59

red and white napsal(a):

A já chci hodinky s vodotryskééém

29.3.2008 13:18

red and white napsal(a):
A já chci hodinky s vodotryskééém

Bože, Ty jsi ale náročná holka...

29.3.2008 13:24

pralinka napsal(a):
Bože, Ty jsi ale náročná holka...

Já??NIKDY

29.3.2008 13:27

red and white napsal(a):
Já??NIKDY

Hele viděla jsem fotky...no tak je strkáš všude...:-) Co děláš s tím ČT?

29.3.2008 13:36

pralinka napsal(a):
Hele viděla jsem fotky...no tak je strkáš všude...:-) Co děláš s tím ČT?

teť už rekreační western proč

29.3.2008 14:17

red and white napsal(a):
teť už rekreační western proč

Nic....jen se mi líbí toť vše.

29.3.2008 18:10

pralinka napsal(a):
Nic....jen se mi líbí toť vše.

kuju... HA už mám dneska hotovo, přejedla jsem se piškotů s marmeládou .. takže půl roku je zase nechci ani vidět!!

29.3.2008 18:23

red and white napsal(a):
kuju... HA už mám dneska hotovo, přejedla jsem se piškotů s marmeládou .. takže půl roku je zase nechci ani vidět!!

...ha uz sem zase tu, doufam, ze neva ze sem se vam sem takhle pekne vloudilaale tady se aspon neco deje

29.3.2008 18:26

radule napsal(a):
...ha uz sem zase tu, doufam, ze neva ze sem se vam sem takhle pekne vloudilaale tady se aspon neco deje

radule že se ptáš prosimtě

29.3.2008 18:31

red and white napsal(a):
radule že se ptáš prosimtě

...tak to je prima, ted mam zase chvilku casu, nez se to moje dite vzbudi, tak tady cumakuju. co ste dneska podnikali? Krome spanku az do obeda

29.3.2008 18:34

radule napsal(a):
...tak to je prima, ted mam zase chvilku casu, nez se to moje dite vzbudi, tak tady cumakuju. co ste dneska podnikali? Krome spanku az do obeda

My dneska vytahali bobky a zadupaný seno z výběhu, takže pracovní sobota. No a pak nějaká ta prácička s koníkama A jak na druhé straně??

29.3.2008 18:34

red and white napsal(a):
My dneska vytahali bobky a zadupaný seno z výběhu, takže pracovní sobota. No a pak nějaká ta prácička s koníkama A jak na druhé straně??

sem vybrala nějakou mázlou fotku koukám

29.3.2008 18:37

red and white napsal(a):
sem vybrala nějakou mázlou fotku koukám

...dneska sme byli na rodinne prochazce a trosku nakupovat. jelikoz toho mojeho ore tady budu mit az na podzim tak chodim jezdit jednu kobylu, ale vcera to zase bylo rodeo tak dnes s vyhozenym ramenem trosku pohov

29.3.2008 18:39

radule napsal(a):
...dneska sme byli na rodinne prochazce a trosku nakupovat. jelikoz toho mojeho ore tady budu mit az na podzim tak chodim jezdit jednu kobylu, ale vcera to zase bylo rodeo tak dnes s vyhozenym ramenem trosku pohov

že by energický koníček?? copak je zač??

29.3.2008 18:41

radule napsal(a):

Ahoj holky...tak jsem právě přeložila pár článků na ročníkovku a ted si dávám zase tak na měsíc od ročníkovky pokoj, beztak jsem toho udělala až až Jinak já jsem dneska byla na docela dlouhý vyjíždce, musíme udělat nějakou fyzičku, abysme pak mohli už začít pořádně makat. Jaký u vás bylo počo?? U nás chvílema moc krásně, slunko hřálo a pak najednou zataženo a trochu poprchávalo se sněhem, no prostě aprílový počo

29.3.2008 18:42

jenysimons napsal(a):
Ahoj holky...tak jsem právě přeložila pár článků na ročníkovku a ted si dávám zase tak na měsíc od ročníkovky pokoj, beztak jsem toho udělala až až Jinak já jsem dneska byla na docela dlouhý vyjíždce, musíme udělat nějakou fyzičku, abysme pak mohli už začít pořádně makat. Jaký u vás bylo počo?? U nás chvílema moc krásně, slunko hřálo a pak najednou zataženo a trochu poprchávalo se sněhem, no prostě aprílový počo

Ahoj Jeny, u nás bylo zataženo a až tak kole 4té hodiny začalo svítit sluníčko takže celkem paráda

29.3.2008 18:44

red and white napsal(a):
že by energický koníček?? copak je zač??

...to neni kun to je buldozer, je teda pohodlna jak hrom, ale trosku sahla po sisce. Rozjezd rovnou na petku a jelikoz neni jezdena pravidelne tak je to jeste horsi. Se vzdycky pobavimkobylka super, pochazi z holandska a chodi kdyz se ji podari trosku brzdit i T. Ne se mnou.Posilam foto.

29.3.2008 18:45

red and white napsal(a):
Ahoj Jeny, u nás bylo zataženo a až tak kole 4té hodiny začalo svítit sluníčko takže celkem paráda

...u nas 20 stupnu,

29.3.2008 18:47

radule napsal(a):
...u nas 20 stupnu,

radule: 20 :-O no tak to muselo bejt krásně..odkud jsi?? Z Tuniska??
nerčí: no tak tady se to fakt střídalo. Nejdřív jsem si říkala, že dneska ke koním nepojedu a pak se ukázalo slunce a už jsem byla na cestě...

29.3.2008 18:49

jenysimons napsal(a):
radule: 20 :-O no tak to muselo bejt krásně..odkud jsi?? Z Tuniska??
nerčí: no tak tady se to fakt střídalo. Nejdřív jsem si říkala, že dneska ke koním nepojedu a pak se ukázalo slunce a už jsem byla na cestě...

...jenysimons; svycarsko...kousekod italskych hranic,ale uz na zitrek hlasi dest, aby sme se pry moc neprehrali

29.3.2008 18:50

radule napsal(a):
...u nas 20 stupnu,

radule takhle z boku vypadá přeně jak kopie Adiny

tohle je Adina ze předu

29.3.2008 18:51

red and white napsal(a):

tohle je Adina ze předu

Jeny jo to já si nemůžu říct že ke konim nejdu já holt musím každej den ale vůbec mi to nevadí

29.3.2008 18:51

red and white napsal(a):

tohle je Adina ze předu

radule: a co děláš ve švajcarech?? Tam bydlíš nebo jen za prací??

29.3.2008 18:52

red and white napsal(a):

tohle je Adina ze předu

tak jeste jedna ze predu...

29.3.2008 18:53

radule napsal(a):
tak jeste jedna ze predu...

radule: tak tet už jí z tohodle pohledu podobná není ale povahový vlastnosti seděj i na Áďu

29.3.2008 18:53

red and white napsal(a):
Jeny jo to já si nemůžu říct že ke konim nejdu já holt musím každej den ale vůbec mi to nevadí

nerčí: musíš?? Proč, máš je sama na starost?? No to já bych to tak taky chtěla..je mi blbý tam dycky přijet, odjezdit a odjet, ale zase to takhle máme dohodnutý a pak když se-skoro pokaždý-zeptátm, esli chtěj s něčím pomoct, tak maj hotovo, tak mě to mrzí, ale co naplat...když náhodou přijedu tak akorát, že jarča kydá, tak jí hned pomůžu, málokdy se mi aj stalo, že jsem přijela dřív než jarka z práce a vykydala jsem sama...jinak tam vlastně nedělám nic, jen jezdím

29.3.2008 18:55

jenysimons napsal(a):
radule: a co děláš ve švajcarech?? Tam bydlíš nebo jen za prací??

...jenysimons;napred prace a nejak se to zamotalo a uz sem tady zustala

29.3.2008 18:58

red and white napsal(a):
radule: tak tet už jí z tohodle pohledu podobná není ale povahový vlastnosti seděj i na Áďu

...raw; peknej konouchco je to zac?

red and white napsal(a):

radule: zamotalo?? takže chlap?? nebo toho sis tam dovezla s sebou?? jinak kolik je tej kobyle, co jí nazýváš buldozerem?? Jestli skáče T tak to musí bejt sakra šikovná kobyla, já bych na to ale na T nesedla..já teda asi na nic, bála bych se... Jinak ten můj kašpar je taky takovej, že jakmile klus, tak letí jak blázen a jakmile nestíhá tak zaskočí, já z něj mám ruce namakaný a stejně mi to je prd platný..jo ale pak když se de na jízdárnu, tak jsem spocená, páč tam se panáčkoj tolik nechce, jen ve cvalu to je pohoda no a jakmile se de na skok, tak je neovladatelnej

red and white napsal(a):

musíš?? Proč, máš je sama na starost?? No to já bych to tak taky chtěla..je mi blbý tam dycky přijet, odjezdit a odjet, ale zase to takhle máme dohodnutý a pak když se-skoro pokaždý-zeptátm, esli chtěj s něčím pomoct, tak maj hotovo, tak mě to mrzí, ale co naplat...když náhodou přijedu tak akorát, že jarča kydá, tak jí hned pomůžu, málokdy se mi aj stalo, že jsem přijela dřív než jarka z práce a vykydala jsem sama...jinak tam vlastně nedělám nic, jen jezdím

jeny: mě by to vadilo přijet jen odjezdit a jet pryč, ( navíc brzo budu mít koně doma takže budou závislý jen na mě ) pán u kterýho je zatim má je ráno pustí do výběhu a hodí jim tm seno, pak přijedu já vykidám nakrmim odjezdim zavřu do boxu ( pokud je ještě světlo zavírá mi je ten pán) připravim seno na večer poklidim maštal a pak teprve jedu dom jinka když sem byla ještě s kobylkou na ranči tak sem přišla, vykidala půlku stáje ( s vedoucím jsem dobře vycházela, byl na to sám tak sem mu pomáhala ) nakrmila vyčistila koně a pak sem šla teprve jezdit svojí kobylku

29.3.2008 18:59

red and white napsal(a):
musíš?? Proč, máš je sama na starost?? No to já bych to tak taky chtěla..je mi blbý tam dycky přijet, odjezdit a odjet, ale zase to takhle máme dohodnutý a pak když se-skoro pokaždý-zeptátm, esli chtěj s něčím pomoct, tak maj hotovo, tak mě to mrzí, ale co naplat...když náhodou přijedu tak akorát, že jarča kydá, tak jí hned pomůžu, málokdy se mi aj stalo, že jsem přijela dřív než jarka z práce a vykydala jsem sama...jinak tam vlastně nedělám nic, jen jezdím

jeny: mě by to vadilo přijet jen odjezdit a jet pryč, ( navíc brzo budu mít koně doma takže budou závislý jen na mě ) pán u kterýho je zatim má je ráno pustí do výběhu a hodí jim tm seno, pak přijedu já vykidám nakrmim odjezdim zavřu do boxu ( pokud je ještě světlo zavírá mi je ten pán) připravim seno na večer poklidim maštal a pak teprve jedu dom jinka když sem byla ještě s kobylkou na ranči tak sem přišla, vykidala půlku stáje ( s vedoucím jsem dobře vycházela, byl na to sám tak sem mu pomáhala ) nakrmila vyčistila koně a pak sem šla teprve jezdit svojí kobylku

pardon sem zapomněla vymazat zkopčenej text

29.3.2008 19:01

red and white napsal(a):

radule: Adina je kůň který údajně skákal docela dobře ale jistě to nevíme, je slepá na jedno oko, takový tank ale jinak mazlíček, dřív jsem jí jezdila a pak si jí koupila kamarádka, má se jako prase v žitě

29.3.2008 19:01

red and white napsal(a):

nerčí: tak tohle ti můžu fakt jen tiše závidět no...jak říkáš, že by ti to vadilo, tak mě to taky vadí, ale Hejnom to tak prostě asi vyhovuje..já kdybych jim řekla, at mi ho nekydají, tak by nesouhlasili, protože když prostě přijede jarka z práce tak ona se nenají, ale ihned se převlíkne a letí kydat, aby měla čišto a hotovo...no a já pak nemám šanci, když teprve končím ve škole. Vís jakej mám dycky dobrej pocit, když odjíždím a vím, že jsem pomohla??

29.3.2008 19:03

jenysimons napsal(a):
radule: zamotalo?? takže chlap?? nebo toho sis tam dovezla s sebou?? jinak kolik je tej kobyle, co jí nazýváš buldozerem?? Jestli skáče T tak to musí bejt sakra šikovná kobyla, já bych na to ale na T nesedla..já teda asi na nic, bála bych se... Jinak ten můj kašpar je taky takovej, že jakmile klus, tak letí jak blázen a jakmile nestíhá tak zaskočí, já z něj mám ruce namakaný a stejně mi to je prd platný..jo ale pak když se de na jízdárnu, tak jsem spocená, páč tam se panáčkoj tolik nechce, jen ve cvalu to je pohoda no a jakmile se de na skok, tak je neovladatelnej

....jenysimons; nejak sem se tady zamilovala a uz mame mimitakze sem zde. Kobyle je 11 roku. je to kobca mojeho exkolegy a ten na ne nema cas, takze pokud na ni nesednu ja tak je jen ve vybehu. Normalne po delsi prestavce ji mrsknu paku a druhej den normalni olivu a je v pohode. Se preci nenecham zabit, ne je jen doooost dopredu, jinakje zlata.

29.3.2008 19:05

red and white napsal(a):
radule: Adina je kůň který údajně skákal docela dobře ale jistě to nevíme, je slepá na jedno oko, takový tank ale jinak mazlíček, dřív jsem jí jezdila a pak si jí koupila kamarádka, má se jako prase v žitě

...raw; to je fajn, kdyz se ma vyborne. Konici si to zaslouzi

29.3.2008 19:05

red and white napsal(a):

radule: No tak jsem to odhadla dobře..tak hlavně, esli jsi spokojená..určitě to tam je o něco lepší jak tady v čechách?! No tak to já tomu svýmu dávala pelhem a na tom chodí jak pán, ale on je hroznej cíta na hubu, tak jezdím prostě na obyč. stihle a musím to zmáknout no...zas takovej magor, že by mě někde zabil, není..znám ho 8 let a hold vím co od něj čekat no

29.3.2008 19:08

red and white napsal(a):

jeny: chápu, a hlavně já ješitná mám prostě pocit že jsem si to udělala sama a vim že to mám pořádně i když vim že kdyby mi to kidal někdo jinej tak to bude stejně dobře vykidaný ale mě to nedá

Na jednu stranu to máš pohodlný. Ale u nás ve stáji byla jedna ženská ( ještě na ranči ) co měla dva koně a na ty se nesmělo šahnout pak nás seřvala že ani kydat neumíme( vyházeli sme mu pochcaný piliny a ona si myslela že mu rozrejpáváme udupanou vrstvičku ) já praštila s vydlema ať si to teda madam dělá sama... ale stejně sem to musela nakonec dělat zase já ( tenkrát jsem tam byla o velkej prázkách jako brigádník takže co naplat ) vždycky remcala .. trubka.. že jejím koním máme vybírat jen bobky a že si to pak dodělá, tak sme jí to pak tak dělali, ale pokud se desinfikovali boxy tak mohla vřískat jak chtěla i její koně se vybrali na beton

29.3.2008 19:08

jenysimons napsal(a):
radule: No tak jsem to odhadla dobře..tak hlavně, esli jsi spokojená..určitě to tam je o něco lepší jak tady v čechách?! No tak to já tomu svýmu dávala pelhem a na tom chodí jak pán, ale on je hroznej cíta na hubu, tak jezdím prostě na obyč. stihle a musím to zmáknout no...zas takovej magor, že by mě někde zabil, není..znám ho 8 let a hold vím co od něj čekat no

...jenysimons, ale je to teda kus kone!!! peknej bubik...Jak na co je to tady lepsi, ja velice rada jezdim do ceska. Si tam odpocinu

29.3.2008 19:11

red and white napsal(a):
jeny: chápu, a hlavně já ješitná mám prostě pocit že jsem si to udělala sama a vim že to mám pořádně i když vim že kdyby mi to kidal někdo jinej tak to bude stejně dobře vykidaný ale mě to nedá

Na jednu stranu to máš pohodlný. Ale u nás ve stáji byla jedna ženská ( ještě na ranči ) co měla dva koně a na ty se nesmělo šahnout pak nás seřvala že ani kydat neumíme( vyházeli sme mu pochcaný piliny a ona si myslela že mu rozrejpáváme udupanou vrstvičku ) já praštila s vydlema ať si to teda madam dělá sama... ale stejně sem to musela nakonec dělat zase já ( tenkrát jsem tam byla o velkej prázkách jako brigádník takže co naplat ) vždycky remcala .. trubka.. že jejím koním máme vybírat jen bobky a že si to pak dodělá, tak sme jí to pak tak dělali, ale pokud se desinfikovali boxy tak mohla vřískat jak chtěla i její koně se vybrali na beton

nerčí: tak to já se zase nebojím, že by to nebylo pořádně, jarča si na tohle hodně potrpí a spíš naopak, po mě to ještě kolikrát dodělává, páč to není tak, jak si oba přesně představovala ale co naplat, jednou si stejně koníky pořídím domů a budu se o ně konečně moct starat sama, ted to je přeci jen lepší, nemusím tam bejt denně-škola a tak...můžu odjet na dovolenou a nemusím mít strach vůbec o nic...

radule: no to on je teda kus koně a taky kus magůrka, ale je to prostě moje láska no

29.3.2008 19:12

red and white napsal(a):

je pravda že přez tuhle zimu jsem nestíhala takže mi to dělal ten pán, ale já stejně večer musela přijet aspoň koně zkontrolovat i když jsem tam byla jen 5minut... já bych prostě neusla jsou jako moje miminka

29.3.2008 19:14

red and white napsal(a):

...raw, takovydle fifleny mame i tady a tyje zapotrebi odstrelit...A kdyz me zacali poucovat jak delat boxy, to pak byl rachot, ale bylo to ucinny. Pak uz me nosili samy dobroty a uz vickrat nezkusili ani ceknout.

29.3.2008 19:15

red and white napsal(a):
je pravda že přez tuhle zimu jsem nestíhala takže mi to dělal ten pán, ale já stejně večer musela přijet aspoň koně zkontrolovat i když jsem tam byla jen 5minut... já bych prostě neusla jsou jako moje miminka

nerčí: a jak tam jezdíš? Já jsem ted moc vděčná, že už mám řidičák a nejsem závislá v tomhle na rodičích.

29.3.2008 19:17

radule napsal(a):
...raw, takovydle fifleny mame i tady a tyje zapotrebi odstrelit...A kdyz me zacali poucovat jak delat boxy, to pak byl rachot, ale bylo to ucinny. Pak uz me nosili samy dobroty a uz vickrat nezkusili ani ceknout.

radule: jenze tyhle zensky bylo 40... a má zálibu v tom dohazovat něčí koně ( koně lidí o kterých ví že by je neprodali, např, to udělala mě i kamarádce ) svým známým. to prostě dělo dát málo ale to je fuk ona dělá víc takových sviň..ren, naštěstí už mám koníky pryč takže mám pokoj

29.3.2008 19:19

red and white napsal(a):
radule: jenze tyhle zensky bylo 40... a má zálibu v tom dohazovat něčí koně ( koně lidí o kterých ví že by je neprodali, např, to udělala mě i kamarádce ) svým známým. to prostě dělo dát málo ale to je fuk ona dělá víc takových sviň..ren, naštěstí už mám koníky pryč takže mám pokoj

...raw, tak u nas dve maji uz pres padesat, baby jedny, no a zbytek uz je mladsi

29.3.2008 19:20

red and white napsal(a):

jeny: autem s našima ... sme celá rodina koňáci takže v tomhle problém nemám naštěstí, no na řidičák už se taky těšim snad příští rok nebo přezpříští to máme na škole, budu dělat i řidičák na traktor jsem totiž na zemědělce, sice obor ekonomie ale řidičák na traktor mít budu

ale hlavně se těšim až koně budou doma a já jen vyjdu před barák, nebudu muset se tahat 17km do stáje

29.3.2008 19:21

radule napsal(a):
...raw, tak u nas dve maji uz pres padesat, baby jedny, no a zbytek uz je mladsi

...tady muj brouk Beda. to vedle sem ja

29.3.2008 19:24

red and white napsal(a):
jeny: autem s našima ... sme celá rodina koňáci takže v tomhle problém nemám naštěstí, no na řidičák už se taky těšim snad příští rok nebo přezpříští to máme na škole, budu dělat i řidičák na traktor jsem totiž na zemědělce, sice obor ekonomie ale řidičák na traktor mít budu

ale hlavně se těšim až koně budou doma a já jen vyjdu před barák, nebudu muset se tahat 17km do stáje

nerčí: no jo, sakra, to ti tak závidím...rodina konáci a ted je ještě budeš mít doma...už abych to tak měla taky...
radule: a kde ho máš ted, toho tvýho "malýho" bobana??

29.3.2008 19:25

red and white napsal(a):

radule: hele všude je něco vystřídala jsem zatim 3 stáje a všude spory Už CHCIIIIII KONEE DOMUUU

29.3.2008 19:28

red and white napsal(a):
radule: hele všude je něco vystřídala jsem zatim 3 stáje a všude spory Už CHCIIIIII KONEE DOMUUU

...raw, to je fakt a ja drzka co si nenecham nic libit a mam vzdycky pokoj a respekt.
...jeny; zatim je ustajen u Ml. Boleslavy. u super lidi. a ty si odkud?

29.3.2008 19:28

red and white napsal(a):

hej tet mě tak napadlo víte co vždycky řikal táta když šel s kobylou na prochajdu?? Prej že de vyvenčit Yorkšíra takový přerostlý yorkšír ( nevim jak se to píše )

29.3.2008 19:30

red and white napsal(a):
hej tet mě tak napadlo víte co vždycky řikal táta když šel s kobylou na prochajdu?? Prej že de vyvenčit Yorkšíra takový přerostlý yorkšír ( nevim jak se to píše )

...dobrej tatik

29.3.2008 19:32

radule napsal(a):
...dobrej tatik

radule: Jak dlouho? Povezeš si ho do švajcar?? No já jsem z Náchoda...taková díra...
nerčí: tak to máš dobrýho tátu, ten můj nesnáší zvířata...

29.3.2008 19:33

red and white napsal(a):

raw: no to já taky nejsem žádná puťka , jenže sem vždycky chytla takový lidi co byli pěkně chytlavý takže byli hádky, jen u novýho šéva ranče jsem měla respekt protože sem tam byla služebně nejdýl

29.3.2008 19:33

red and white napsal(a):
raw: no to já taky nejsem žádná puťka , jenže sem vždycky chytla takový lidi co byli pěkně chytlavý takže byli hádky, jen u novýho šéva ranče jsem měla respekt protože sem tam byla služebně nejdýl

samozdřejmě to nebylo raw ale radule pardon už mi s toho nějak přeskakuje :-)

29.3.2008 19:36

jenysimons napsal(a):
radule: Jak dlouho? Povezeš si ho do švajcar?? No já jsem z Náchoda...taková díra...
nerčí: tak to máš dobrýho tátu, ten můj nesnáší zvířata...

...jeny; koupila jsem ho teprve v lednu, a v zari bude mit konecne kompletnni ockovani tak ho snad uz prevezeme sem ke me. Uz se nemuzu dockat.#02
...raw; cela rodina jezdite na konich? to je bomba a kolik jich mate?

29.3.2008 19:37

red and white napsal(a):

...raw;
ja prudce inteligentni sem to pochopila

29.3.2008 19:38

red and white napsal(a):

radule: tak to jo..a co že jsi si ho koupila v čechách, když už jsi in die Schweiz?? No taky bych se těšila a to hodně...já pořád přemejšlím, co budu dělat po matuře. Chci jet na rok do německa ke koním, vydělat náký ty prašulky a získat zkušenosti, ale co s Diegem?

29.3.2008 19:40

radule napsal(a):
...raw;
ja prudce inteligentni sem to pochopila

to já jen tak aby jste se nedivili že už v tom mám trošku bordel ještě k tomu mi zčíná blbnout počítač

29.3.2008 19:44

jenysimons napsal(a):
radule: tak to jo..a co že jsi si ho koupila v čechách, když už jsi in die Schweiz?? No taky bych se těšila a to hodně...já pořád přemejšlím, co budu dělat po matuře. Chci jet na rok do německa ke koním, vydělat náký ty prašulky a získat zkušenosti, ale co s Diegem?

...jeny; no to je tak, cumela jsem zase do pocalu a nasla inzerat"zachrante kone" no a pak me to jen tak zaujalo a byla zvedava. Tak jsem se domluvila s kamoskou a poslala ji na vyzvedy. No a pak jsem videla fotku a nejak uz sem nemohla jinak. A konik nemel pekne vyhlidky do budoucna, tak jsem poslala penizky kamaradce. pres internet sehnali ustajeni a jeli me pro neho. Takze jsem ho videla na vlastni kukadla a vyzkousela ted v breznu, kdyz sem byla doma. Byla to blbost na n-tou, ale ted jsem stastna ze ho mam

29.3.2008 19:47

radule napsal(a):
...jeny; no to je tak, cumela jsem zase do pocalu a nasla inzerat"zachrante kone" no a pak me to jen tak zaujalo a byla zvedava. Tak jsem se domluvila s kamoskou a poslala ji na vyzvedy. No a pak jsem videla fotku a nejak uz sem nemohla jinak. A konik nemel pekne vyhlidky do budoucna, tak jsem poslala penizky kamaradce. pres internet sehnali ustajeni a jeli me pro neho. Takze jsem ho videla na vlastni kukadla a vyzkousela ted v breznu, kdyz sem byla doma. Byla to blbost na n-tou, ale ted jsem stastna ze ho mam

holky mizím zatím se tu mějte pěkně.

29.3.2008 19:48

red and white napsal(a):
holky mizím zatím se tu mějte pěkně.

...papa

29.3.2008 19:49

radule napsal(a):

radule: no panejo, tak to klobouk dolů....to bych asi nedokázala takhle přes kámošku kupovat koně, ale zase jsi tam poslala určitě kámošku, který věříš... a copak ho čekalo za budoucnost?, No panejo, fakt klobouk dolů, takovýhle rozhodnutí

29.3.2008 19:49

radule napsal(a):
...papa

ahojda

29.3.2008 19:56

jenysimons napsal(a):
radule: no panejo, tak to klobouk dolů....to bych asi nedokázala takhle přes kámošku kupovat koně, ale zase jsi tam poslala určitě kámošku, který věříš... a copak ho čekalo za budoucnost?, No panejo, fakt klobouk dolů, takovýhle rozhodnutí

...no jeny, ona to spis byla blbost, ale mela jsem stesti. jojo kamoska, konikum rozumi dost dobre. No Bedu mely dat do cirkusu na sezrani nebo tak neco....prezival na dvore bez boxu a zralco si nasel, takze asi nic moc. Taky mu trocha kil chybelo, taky ockovani a papiry. no jediny co asi mel tak pevnou cenu a stou nesel majitel dolu ani omylem-25000. ted to byl jeste hrebec, puvodne 11-ti letej,nakonec ma 16. Takze ustajeni sehnat taky sranda. Tam kde ho ted mam, majitele se k nemu chovaji jak k vlastnimu, prakticky se snim musi pyplat jak se hribetem. no bomba. WWW.stajvodeta.blog.cz to je jejich webka a Beda se jmenuje Omar. se mrrkni

29.3.2008 19:58

radule napsal(a):
...no jeny, ona to spis byla blbost, ale mela jsem stesti. jojo kamoska, konikum rozumi dost dobre. No Bedu mely dat do cirkusu na sezrani nebo tak neco....prezival na dvore bez boxu a zralco si nasel, takze asi nic moc. Taky mu trocha kil chybelo, taky ockovani a papiry. no jediny co asi mel tak pevnou cenu a stou nesel majitel dolu ani omylem-25000. ted to byl jeste hrebec, puvodne 11-ti letej,nakonec ma 16. Takze ustajeni sehnat taky sranda. Tam kde ho ted mam, majitele se k nemu chovaji jak k vlastnimu, prakticky se snim musi pyplat jak se hribetem. no bomba. WWW.stajvodeta.blog.cz to je jejich webka a Beda se jmenuje Omar. se mrrkni

...jeste jedna fota,

29.3.2008 20:07

radule napsal(a):
...to neni kun to je buldozer, je teda pohodlna jak hrom, ale trosku sahla po sisce. Rozjezd rovnou na petku a jelikoz neni jezdena pravidelne tak je to jeste horsi. Se vzdycky pobavimkobylka super, pochazi z holandska a chodi kdyz se ji podari trosku brzdit i T. Ne se mnou.Posilam foto.

Já toho koně znám...ale to není kobyla ale valach a už těžce přes dvacet let...

29.3.2008 20:08

radule napsal(a):
...jeste jedna fota,

Radulko se mi zdá jako bych už tenhle příběh někde slyšela

29.3.2008 20:09

memmory napsal(a):
Radulko se mi zdá jako bych už tenhle příběh někde slyšela

...a je porad hezci ze jo sonatko...

29.3.2008 20:10

radule napsal(a):
...a je porad hezci ze jo sonatko...

Jo nejlepší je tweety
ne je fakt šikovnej
Chjo Chjo , zase mě vyhazuje malej - budeš večer na tom našem ???

29.3.2008 20:14

memmory napsal(a):
Jo nejlepší je tweety
ne je fakt šikovnej

radule: promin, nějak sem zapoměla, že si tady s tebou vlastně píšu No panejo, do cirkusu?? Chuděra..a aza 25000?? to je docela dost, podle toho, co říkáš..co umí za těch 25??? Tak to tě fakt obdivuju, ale je dobrý, že jsi ustájko vůbec našla...a kdo ti ho převážel a tak? Všechno kamarádka??

29.3.2008 20:15

pralinka napsal(a):
Já toho koně znám...ale to není kobyla ale valach a už těžce přes dvacet let...

.pralinka;..to jako Taggi? To je kobyla jako polenoA to neni z ceska, ja jsem ve svycarska a kobca je dovezena z Italie. Znam ji teda uz 4 roky a pindoura teda opravdu nema...

29.3.2008 20:15

jenysimons napsal(a):
radule: promin, nějak sem zapoměla, že si tady s tebou vlastně píšu No panejo, do cirkusu?? Chuděra..a aza 25000?? to je docela dost, podle toho, co říkáš..co umí za těch 25??? Tak to tě fakt obdivuju, ale je dobrý, že jsi ustájko vůbec našla...a kdo ti ho převážel a tak? Všechno kamarádka??

tož ale koník je to pěknej...

29.3.2008 20:16

radule napsal(a):
...jeste jedna fota,

Hele....a dost srandy!!!....Já toho koně znám...jezdila jsem ho!!!

29.3.2008 20:16

memmory napsal(a):
Jo nejlepší je tweety
ne je fakt šikovnej

...asi budu sonatko, vsak uvidis!!!

29.3.2008 20:18

pralinka napsal(a):
Hele....a dost srandy!!!....Já toho koně znám...jezdila jsem ho!!!

...tak to tezko, ja si srandu nedelam, klidne ti ji hned jak tam pojedu vyfotim...a aby bylo zretelne videt ze je to kobyla

29.3.2008 20:20

radule napsal(a):
...tak to tezko, ja si srandu nedelam, klidne ti ji hned jak tam pojedu vyfotim...a aby bylo zretelne videt ze je to kobyla

29.3.2008 20:20

radule napsal(a):

já vás ted nějak nechápu

29.3.2008 20:21

jenysimons napsal(a):
tož ale koník je to pěknej...

...to je a je hodnej, ted je dva tydny vykastrovanej, aby nebehali po svete nechteny hribatka Driv jak sem tady pres i faunu nasla jednu pani, tak chodil L, ale podle vysledku co jsem nasla, nic moc. Ale hlavne ze je zdravej, mam ho stejnejeko hobby dedecka

29.3.2008 20:23

jenysimons napsal(a):
já vás ted nějak nechápu

....ja to taky nechapu, jsem ze svajcu jezdim tady kobylu co ji je 11 roku a blba nejsem. kobylu od valacha jeste poznam. A ted si tu pripadam jako nejvetsi kecal. No pekne dekuju

29.3.2008 20:23

jenysimons napsal(a):
já vás ted nějak nechápu

No...já jsem se " možná " spletla. A myslím, že to je plnokrevník po Masisovi jménem Gar, kterého jsem jezdila.

29.3.2008 20:26

pralinka napsal(a):
No...já jsem se " možná " spletla. A myslím, že to je plnokrevník po Masisovi jménem Gar, kterého jsem jezdila.

...ja se hadat nechci, ale tohle je opravdu kobyla chodi tady ve svajcu nebo italii T. A stejne ji vyfotim celkove...

29.3.2008 20:27

pralinka napsal(a):

a o kterýho jde koně?, o toho zachráněnýho? to ne, ne?! jsem totálně mimo...

29.3.2008 20:27

radule napsal(a):
...ja se hadat nechci, ale tohle je opravdu kobyla chodi tady ve svajcu nebo italii T. A stejne ji vyfotim celkove...

Hádat?.....Neblbni to ne!!

29.3.2008 20:28

jenysimons napsal(a):
a o kterýho jde koně?, o toho zachráněnýho? to ne, ne?! jsem totálně mimo...

ju už vím..jde o buldozera...

29.3.2008 20:33

pralinka napsal(a):
Hádat?.....Neblbni to ne!!

...pralinka; ale stejne ti ji vyfotim, protoze je to peknej konik a dneska ji majitel mel ostrihat, takze bude primo vystavni...jeste jedna hooodne zblizka, je po jezdeni trosku spinava, omlouvam se.

29.3.2008 20:34

jenysimons napsal(a):

...jojo jeny jde o buldozera

29.3.2008 20:34

jenysimons napsal(a):

radule: he to je mrtě fotka... tak co, tak ten valach má hold dvojníka ve švajcu, já vám to takhle vyřeším a je to..

29.3.2008 20:36

radule napsal(a):
...pralinka; ale stejne ti ji vyfotim, protoze je to peknej konik a dneska ji majitel mel ostrihat, takze bude primo vystavni...jeste jedna hooodne zblizka, je po jezdeni trosku spinava, omlouvam se.

sorry, není to on....ale ty fotky, no ujela jsem....ale to bude asi tím, že na něj moc myslím...

29.3.2008 20:43

jenysimons napsal(a):
radule: he to je mrtě fotka... tak co, tak ten valach má hold dvojníka ve švajcu, já vám to takhle vyřeším a je to..

....vse v pohode, ja se nerada necham obvinovat, kdyz sem si na 100% jista.

29.3.2008 20:44

pralinka napsal(a):
sorry, není to on....ale ty fotky, no ujela jsem....ale to bude asi tím, že na něj moc myslím...

...pralinka, v pohode. A nemas foto toho valacha, rada bych se mrkla jestli si sou tak podobny

29.3.2008 20:45

radule napsal(a):
....vse v pohode, ja se nerada necham obvinovat, kdyz sem si na 100% jista.

Sorry, já nahlídla a co nevidím....Gara...

29.3.2008 20:48

pralinka napsal(a):
Sorry, já nahlídla a co nevidím....Gara...

...pralinka; fotku nemas?

29.3.2008 20:49

radule napsal(a):

Nemám, nebyl to můj koník...jen jsem ho jezdila chvilku.....já fotky jaksi nedělám...

29.3.2008 20:51

radule napsal(a):

...neco pro zasmani...

29.3.2008 20:55

radule napsal(a):
...neco pro zasmani...

KDO ZALOZI 11

29.3.2008 21:06

radule napsal(a):
KDO ZALOZI 11

radule: no to je jedno...jedna z nás, ne?! ty dva koníci..to jsi fotila ty?

Přidejte reakci

Přidat smajlík