roxy
napsal(a):
PORTRÉTY HLAVIČEK :-)
BELLINDA VIKTORI
BELLINDA VIKTORI
16.3.08 slavila rok
Béja a Já :-)
roxy
napsal(a):
ty jo ...
a ze me si delaj srandu zhe mam 2 teda 3 ale ta 3 je uz majinka
však máš hříbo, tobě jsou zatím k ničemu ale časem jich přibude o tom nepochybuji... já mám cca 5 stájovek a tři parelky, některý ohlávky z obrázku už nejsou, nebo byli dělaný pro někoho z lásky
hnědá
klawdie
napsal(a):
však máš hříbo, tobě jsou zatím k ničemu ale časem jich přibude o tom nepochybuji... já mám cca 5 stájovek a tři parelky, některý ohlávky z obrázku už nejsou, nebo byli dělaný pro někoho z lásky
hnědá
Jo to ja vim ...ale ted sem kupovala tu zlutozelenou (mame k tomu i voditko) a tu ma uz na dyl ...ale jak se znam jich jeste par pribude casem :-)
pokud chces tak jukni ...
www.bellinka.estranky.cz
www.bellinduska.rajce.idnes.cz
jinak Beju mam uz cca 4 mesic ale moje je od 21.3.08 :-)
roxy
napsal(a):
Jo to ja vim ...ale ted sem kupovala tu zlutozelenou (mame k tomu i voditko) a tu ma uz na dyl ...ale jak se znam jich jeste par pribude casem :-)
www.bellinka.estranky.cz
tak se taky přidáme- Grace
rocky
napsal(a):
tak se taky přidáme- Grace
Tak dobrá tedy ......
MELODY
roxy
napsal(a):
www.bellinka.estranky.cz
marcel já mam v tech tvejch konich chaoz,měla jsi tu Jiskru, pak Ediho, pak nějakýho ryzáka a ted máš tohle škvrně, je to tak? nečbo se mi pletou nicky?
klawdie
napsal(a):
marcel já mam v tech tvejch konich chaoz,měla jsi tu Jiskru, pak Ediho, pak nějakýho ryzáka a ted máš tohle škvrně, je to tak? nečbo se mi pletou nicky?
Tákže, doufám že sem může Leuš s provazovkou...
haisovad
napsal(a):
a s lídlovkou...ale rok starou
haisovad
napsal(a):
Bělka - léto
memmory
napsal(a):
Luis
červená ...
a frajer bez ní
Jsem zjistila že fotík koníky většinou bez ohlávek - sakra
roxy
napsal(a):
PORTRÉTY HLAVIČEK :-)
BELLINDA VIKTORI
Neni to teda primo portret, ale ohlavka tam je
klawdie
napsal(a):
jo mas pravdu ...skvrne mam ale uz zamluvene od prosince ...proste to bylo moje rozhodnuti ...a ted sem spokojena protoze mala me dela jen radost ...ale tak nechcu to tady rozebirat,zase by se nasel nekdo kdo by rypal a o to nestojim ...
hanzy
napsal(a):
Neni to teda primo portret, ale ohlavka tam je
My máme takovou...ale tu nosíme jen při zvláštních příležitostech...např:Narozeniny,nějaká vzacná navštěva,focení....jinak máme 4..
evka
napsal(a):
Provazka
A jednu dobu jsme nosili i tuhle krásnou modrou. Teď taháme lidlovky, ale vzhledem k tomu, že než stačim vytáhnout foťák, tak vypadá jak vytažená z popelnice, nemám žádnou publikovatelnou fotku
evka
napsal(a):
A jednu dobu jsme nosili i tuhle krásnou modrou. Teď taháme lidlovky, ale vzhledem k tomu, že než stačim vytáhnout foťák, tak vypadá jak vytažená z popelnice, nemám žádnou publikovatelnou fotku
sadzi saj

sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
My máme prarellku,začínáme s NHS takže jsme pořídili