Sluníčka jsme se nemohli nabažit a co teprv Skippy. Ten využil sluníčko k jeho oblíbené činnosti
Hajáme
skippka
napsal(a):
Sluníčka jsme se nemohli nabažit a co teprv Skippy. Ten využil sluníčko k jeho oblíbené činnosti
Hajáme
Co je?
skippka
napsal(a):
Pak si vedle ustlal jeho kamarád Erkil :)
A nakonec nám polehalo polovina stáda :) Ale nestihla jsem je všechny pak jsem šla udělat očistu mému spáčovi Který se vyspinkal dorůžova a už stepoval u vchodu :)
skippka
napsal(a):
Pak to zatáhnul úplně
Tady Blesk, ten koník s nataženýma nohama (Boubín) takhle ležel půl hodiny, mě by z toho bolely nohy
skippka
napsal(a):
Co je?
Tak teď končím, musím ještě do školy, i když bych radši jela ke koníkům, páč venku je hezky
nicynka
napsal(a):
bylo opravdu krásně...jen se koukám jak tak leží na té zemi hrbolate ze ho to netlačí evidentně mu je jedno kde si ustele...je to roztomilé
Jop,byl. Tadyhle posílám fotku oslího cukrouška co se tenhle měsíc narodil tadyhle jedněm lidem.Je úžasný,tak dokonalé stvoření jsem už dlouho neviděla,mám dycinky chu´t uňuchňat ho k smrti.Ještě že je tam ta ohrada.
vacicanda
napsal(a):
Jop,byl. Tadyhle posílám fotku oslího cukrouška co se tenhle měsíc narodil tadyhle jedněm lidem.Je úžasný,tak dokonalé stvoření jsem už dlouho neviděla,mám dycinky chu´t uňuchňat ho k smrti.Ještě že je tam ta ohrada.
...a ještě jednoho.Ty fotky jsou ale totálně bez šance,pokud jde o věrné zachycení té kolosální hyper-roztomilosti.
vacicanda
napsal(a):
...a ještě jednoho.Ty fotky jsou ale totálně bez šance,pokud jde o věrné zachycení té kolosální hyper-roztomilosti.
Jo víkend se moc povedl ...hlavně neděle ...
Já a prcek (Bellinda Viktori) na naší procházce (zatím chodíme jen v okolí stáje,do sadu a pak okruhem zpátky a zvykáme si ...
Už sme potkaly lidi :-) lidi na kolech ( na ně koukala tak trošku vyjeveně :-) ale když zjistila že to nekouše byla v klidu a taky sme potkaly jedno auto :-) byla prostě super ...
skippka
napsal(a):
Hajáme
Mímouš doslova "chrápe" kdekoli. Vzadu v pastvině je taková decentní travička(trochu z kopce, ale bez hrbolů), ale to je daleko že?
Hrbolky, nehrbolky
Např. minulí rok měli balík na paletě. A když se balík rozežral a na paletě byly zbytky tak si miláček ustrlal půlkou těla na paletě a druhou dole. Já bych se takhle teda nevyspala
Jinak přidávám našeho oslíka Šimona, také z víkendu
skippka
napsal(a):
Mímouš doslova "chrápe" kdekoli. Vzadu v pastvině je taková decentní travička(trochu z kopce, ale bez hrbolů), ale to je daleko že?
Hrbolky, nehrbolky
Např. minulí rok měli balík na paletě. A když se balík rozežral a na paletě byly zbytky tak si miláček ustrlal půlkou těla na paletě a druhou dole. Já bych se takhle teda nevyspala
Zapomněla jsem napsat že oslíček je suprovej, takovej ňuňací A belinda je taky moc krásná
A v sobotu jsme pořádali Válendiádu
První soutěžící - Blesk
skippka
napsal(a):
Hrbolky, nehrbolky
2. Rusty
skippka
napsal(a):
Hrbolky, nehrbolky
3. soutěžící Boubín řečený Bobeš
skippka
napsal(a):
Hrbolky, nehrbolky
A btakhle bych mohla pokračovat do nekonečna, jak spadnul jeden, šlo celé stádo. Nakonec jsme se tomu zasmáli
skippka
napsal(a):
A btakhle bych mohla pokračovat do nekonečna, jak spadnul jeden, šlo celé stádo. Nakonec jsme se tomu zasmáli
Ja som využila pekné počasie v nedeľu a riadne som kobylke vydrhla šampónom hrivu a chvost, a zaplietla hore, nech vyzerá konečne ako hafling
katjuschka
napsal(a):
Ja som využila pekné počasie v nedeľu a riadne som kobylke vydrhla šampónom hrivu a chvost, a zaplietla hore, nech vyzerá konečne ako hafling
Neodolala som a pustila som si ju na prechádzke navoľno, chodila pekne so mnou ako psík
katjuschka
napsal(a):
Neodolala som a pustila som si ju na prechádzke navoľno, chodila pekne so mnou ako psík
A trochu sa aspoň vybláznila i keď na druhý koniec lúky bolo ďaleko
katjuschka
napsal(a):
A trochu sa aspoň vybláznila i keď na druhý koniec lúky bolo ďaleko
Taky přidávám fotky z krásného víkendu, hřebečci se vůbec nenudili.
mispulka
napsal(a):
Taky přidávám fotky z krásného víkendu, hřebečci se vůbec nenudili.
mispulka
napsal(a):
My o víkendu taky fotilyyy..................:-) Sonátka
kfecek
napsal(a):
My o víkendu taky fotilyyy..................:-) Sonátka
Sončaaa
kfecek
napsal(a):
Jááá se Sončou.....:-)
a posledníí...já se Sonátkou
více na www.kfecek.rajce.idnes.cz
kfecek
napsal(a):
a posledníí...já se Sonátkou
více na www.kfecek.rajce.idnes.cz
počásko zatím přeje, konečně je taky delší dobu sluníčko
janamalik
napsal(a):
počásko zatím přeje, konečně je taky delší dobu sluníčko
sadzi saj

janamalik
napsal(a):
Jani, tohle je pěkný
sadzi saj
napsal(a):
Jani, tohle je pěkný
děkuju, jojo, to víš, srandista, ještě stačil mávat, to má naučené ode mě Bylo krásně, tak jsme zase rodinka vyrazili.