ahojky dnes rano se mi narodily stenatka Jack russla, ale jsou krizeni jenze jsou cela jak jack mam jedno uplna bile druhe je s cernym monoklem a cernym uchem 3. je cele bile akorad cernou masku na hlave a jedno je akorad takove cokoladove s naprsenkou jen se ptam kdyby mel nekdo za par tydnu zajem na prvni pohled bych to ani ja nepoznala, ze jsou krizeni kdybych to nevedela.
tibet
napsal(a):
ahojky dnes rano se mi narodily stenatka Jack russla, ale jsou krizeni jenze jsou cela jak jack mam jedno uplna bile druhe je s cernym monoklem a cernym uchem 3. je cele bile akorad cernou masku na hlave a jedno je akorad takove cokoladove s naprsenkou jen se ptam kdyby mel nekdo za par tydnu zajem na prvni pohled bych to ani ja nepoznala, ze jsou krizeni kdybych to nevedela.
přihoď fotky a cenu..kamarádka shání jacka levně pro svoji mámu..tak třeba by se jí líbili...
sadzi saj

sabina
napsal(a):
není zač :-) budem čekat :-)
Taky ráda juknu na foto a líbil by se mi, ale předpokládám, že ze Středních Čech asi nebudeš, viď??
sadzi saj

haisovad
napsal(a):
Jj, já též...mě by se línil ten celo bílý... škoda že nemáš rezavého...
si to rozsekla Danny
Já bych brala hlavně fenku jestli máš a líbil by se mi s tím monoklem
sabina
napsal(a):
Já byla první baby....neštvite mě
Nechci Vendy prudit, ale u pár hodinového štěňátka nepoznáš jestli je to Jack nebo ne..... Taky jsme si přivezli bezpapírového Jacka - na osmi nedělých slaďoučký jack a dnes na sedmi měsících příšerka Každopádně naše.... Určitě to ale nic nemění na tom, že budou super společenští, jak Jaci jsou. Maminku máš papírovou? A co je tatínek?
haisovad
napsal(a):
Nene, dělala jsem si srandu...jsem zatížená na rezavé chlupy ale ten JAck by se mi líbil bez odznaků...
Vlastne mam alespon momentalne foto matky a jmenuje se Semi miluje meho hrebecka takhle spolu dovadi je to hur videt, ale aspon neco
dog6
napsal(a):
Jůůů nejsou štěnátka na prodej ?:-)) Jsou dokonaláá !!
Já sem trubka , kouknu na fotky a mozek mi uletěl :-)) Už teďka vím že jsou , pokud by bylo stále nějaké nezamluvené ( to je divný takhle mluvit o zvířátkách jak o zboží ... ) tak bych se na ně rtáda přijela podívat a popřípadě se nějak domluvit :-)
dog6
napsal(a):
Já sem trubka , kouknu na fotky a mozek mi uletěl :-)) Už teďka vím že jsou , pokud by bylo stále nějaké nezamluvené ( to je divný takhle mluvit o zvířátkách jak o zboží ... ) tak bych se na ně rtáda přijela podívat a popřípadě se nějak domluvit :-)
ahoj neni problem jeste nejsou zamluvena tak kdybys mela zajem tak se ozvi cauky Vendy
tibet

dominika
napsal(a):
Psala jsem ti na mejl.
mate taky emailka
sadzi saj

tibet
napsal(a):
mate taky emailka
A je tam nějaká fenka??
tibet

sadzi saj
napsal(a):
A je tam nějaká fenka??
ahojky je ta cela bila a nebo s teckou na hlave, ale ta uz je mozna zamluvena nevim jeste jiste mozna si ji zamluvi Domca, ale musim rict ze ta bila je z nich nejvetsi macik