Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2008 16:35

Jaké je vaše "využíti" plňásků. Docela mě to zajímá.Dejte fotečky i můžete napsat něco víc .Dík

olga visnakova

7.4.2008 18:34
olga visnakova

lajka69 napsal(a):
Jaké je vaše "využíti" plňásků. Docela mě to zajímá.Dejte fotečky i můžete napsat něco víc .Dík

westernově ježděna na bosalu, je jí 8, z dost.minulostí...............

7.4.2008 19:41

olga visnakova napsal(a):
westernově ježděna na bosalu, je jí 8, z dost.minulostí...............

Využití veškeré .Valach nar.1987 s dostihovou minulostí - drezura, skoky(hobby), vláčel v postroji jízdárnu, vychovával hříbata.Nyní na odpočinku s rekreačním ježděním.Foto v 18 letech.

7.4.2008 20:11

sonet napsal(a):
Využití veškeré .Valach nar.1987 s dostihovou minulostí - drezura, skoky(hobby), vláčel v postroji jízdárnu, vychovával hříbata.Nyní na odpočinku s rekreačním ježděním.Foto v 18 letech.

Tak já se tedy přidám Máme šestiletého s dostihovou minulostí ,ted snad vytrvalost-zkusíme to.

7.4.2008 20:26

lajka69 napsal(a):

Tak já mám sedmiletého taky s dostihovou mynulostí. Jezdíme drezuru Je i skokově nadaný ale má smůlu že jeho panička nemá skokové ambice Prostě rodinný miláček :-)

8.4.2008 06:38

lajka69 napsal(a):

já mám 7-letého s dost.minulostí tak napůl (v tréninku byl 3roky ale naštěstí běžel jen 2x) a mám ho na rekreačku, hlavně přiježďujem, letos budeme učit skákat :)

8.4.2008 06:44

dalajlama napsal(a):
Tak já mám sedmiletého taky s dostihovou mynulostí. Jezdíme drezuru Je i skokově nadaný ale má smůlu že jeho panička nemá skokové ambice Prostě rodinný miláček :-)

15ti letá s dost. minulostí, po 9ti hříbatech, pak 3 roky učila děcka na učňáku - naprosto pohodová a hodná kobylka využivaná k rekreaci vhodná i pro úplné začátečníky a děti...Druhá je ještě mlaďunká teprve dvouletá - vyrovnaná a moc hodná, charakterní na ošetřování a práci ze země vhodná i pro řekněme "pokročilejší začátečníky" a pod dozorem i pro začátečníky a děti, mazel a trochu rozmazlená, zkoušíme pnh...letos ji čeká obsednutí a pak hobby western....ustájené 24/7 venku.

8.4.2008 15:02

spirit napsal(a):
já mám 7-letého s dost.minulostí tak napůl (v tréninku byl 3roky ale naštěstí běžel jen 2x) a mám ho na rekreačku, hlavně přiježďujem, letos budeme učit skákat :)

tak já mám 8 letého hřebce,byl v dostihovém tréninku,něco vyběhl,ve 4letech jsem jej koupila,začal chodit parkury a loni jsme přidali všestrannost...

8.4.2008 16:01

limitek napsal(a):
tak já mám 8 letého hřebce,byl v dostihovém tréninku,něco vyběhl,ve 4letech jsem jej koupila,začal chodit parkury a loni jsme přidali všestrannost...

Melody - 16 let , po dostihové minulosti ve Slušovicích , potom byla trénována na Pardubice a poranila si achylovku poté rekreo a chov , koupily jsme ji před 3 lety teď je zase na rekreo a hříbátka ....

8.4.2008 16:35

lajka69 napsal(a):

To jsem ráda , že se někdo přidal.Kolik jste za ně dali, jen tak orientačně?Všichni jsou moc hezcí , jen tak dál

8.4.2008 18:27

lajka69 napsal(a):
To jsem ráda , že se někdo přidal.Kolik jste za ně dali, jen tak orientačně?Všichni jsou moc hezcí , jen tak dál

Mám 7 letou kobylu, běhala 3 roky. Ted přeučujem na drezuru. Ale jinak zcela můj mazlíček.

9.4.2008 06:35

lajka69 napsal(a):

Mám letos 6 kobylku, s minimální dostihovou minulostí - běžela jen 2 dostihy, ale trápenou. Naštěstí je u mne třetím rokem a dává se dohromady ve společnosti kámoše hucula .Využítí - čistě rekreační western, občas delší výlet, procházky na ruce a lenošení a honění se s valachem. Kupní cena 20 000 Kč - tehdy si všichni okolo klepali na čelo,co si to vedu za kostřičku; roční dohadování s bývalým majitelem o papíry, ale neměnila bych, je to zlatíčko.

9.4.2008 08:42

lajka69 napsal(a):

tohle je naše využití

9.4.2008 12:37

denny trikolka napsal(a):
Mám 7 letou kobylu, běhala 3 roky. Ted přeučujem na drezuru. Ale jinak zcela můj mazlíček.

Pro Petru M. Ta klisna je čistokrevná A1/1? Je krásná. Má pěkný široký hrudník a je pěkně nasvalená. Ono udělá hodně , když se správně s koněm pracuje... Většina plňasů jsou takové hebelky, ale tato klisna je fakt pěkná!

9.4.2008 13:02

bobo napsal(a):
tohle je naše využití

naše využití....

9.4.2008 13:03

brodska napsal(a):
naše využití....

nejprve byla rekreace

9.4.2008 13:04

brodska napsal(a):
nejprve byla rekreace

teď miminka

9.4.2008 13:41

brodska napsal(a):
teď miminka

Absolútne netradičné využitie,pedagogické účely na vysokej škole veterinárnej..
Sunny

9.4.2008 13:42

bonbonka napsal(a):
Absolútne netradičné využitie,pedagogické účely na vysokej škole veterinárnej..
Sunny

A Rincon

9.4.2008 17:25

monikafris napsal(a):
Pro Petru M. Ta klisna je čistokrevná A1/1? Je krásná. Má pěkný široký hrudník a je pěkně nasvalená. Ono udělá hodně , když se správně s koněm pracuje... Většina plňasů jsou takové hebelky, ale tato klisna je fakt pěkná!

V té době nic nedělala. Byla na 24 hodin na výběhu. Ale spokojená a tak se krásně zakulatila. Dělala jenom na lonži v kroku a trožku v klusu. má bolavé nohy tak to moc nešlo. Čistokrevná je, její táta byl francouzský Solarstern a máma Chelsa (GB). Bohužel se mi nepovedlo ji dát na pedigree angl.plnokrevníka. Tak je pouze zapsaná na fitminu a na dostihy.cz

Jinak kdyby jste nikdo znalChelsey, Charmant Lilly nebo Cherry Polly ozvěte se.

9.4.2008 17:49

bonbonka napsal(a):
A Rincon

Jo cena za koně ????
No ta byla dobrá - jateční

Naše využití ......

9.4.2008 17:59

lajka69 napsal(a):

A1/1 Loving - do 4 let běhal dostihy, potom "předělávka" na klasickou anglii - hlavně parkur. Do svých 16-let sportoval parkurově do stupně L. Potom se občas ozvaly nějaké ty zdravotní problémky takže ho majitelka darovala ségře a ta už jenom rekre. Letos je mu 19 a i když zdraví čas od času zazlobí, je stále v dobré kondici....

P.S. omluvte kvalitu fota - je to přeskenovaný z pohlednice....

9.4.2008 18:41

lajka69 napsal(a):

Tak já mám dva, oba po stejném tatínovi: Just a Flutter. Oba miláčci a moc hodní - valášek nikdy neběhal, kobylka asi 7 dostihů. Oba rekreační koně, hobby parkur. Tady valášek:

9.4.2008 18:42

lajka69 napsal(a):

A tady kobylka: (jo, je jim 7 a 6 let)

10.4.2008 07:01

janda napsal(a):
A1/1 Loving - do 4 let běhal dostihy, potom "předělávka" na klasickou anglii - hlavně parkur. Do svých 16-let sportoval parkurově do stupně L. Potom se občas ozvaly nějaké ty zdravotní problémky takže ho majitelka darovala ségře a ta už jenom rekre. Letos je mu 19 a i když zdraví čas od času zazlobí, je stále v dobré kondici....

P.S. omluvte kvalitu fota - je to přeskenovaný z pohlednice....

Loving se mi vždycky hrozně líbil na parkurech, chodíval jsem ho obdivovat. Mimochodem nevím zda to víte - ale je s ním ještě jedna pohlednice. Přeji mu klidné a ve zdraví prožité stáří...

10.4.2008 08:00

lajka69 napsal(a):

Tak to je Samuil,velmi dobrý v dostizích,nyní jen drezura a nějaké skoky, v unoru mu bylo 13. ;-)

10.4.2008 10:54

spirit napsal(a):
Loving se mi vždycky hrozně líbil na parkurech, chodíval jsem ho obdivovat. Mimochodem nevím zda to víte - ale je s ním ještě jedna pohlednice. Přeji mu klidné a ve zdraví prožité stáří...

SPIRIT: Děkujem - "paní majitelce" určitě vyřídím

S tou pohlednicí vím a nejen jedna - "Dědek" byl v počátcích co k nám začal Gregor chodit fotit jeho favorit. Pohlednice s ním jsou snad 4 a dřív byl snad ještě v každém Gregorově kalendáři aspoň 2x
Ale určo si to zaslouží - dík tý svojí ušlechlilý hlavě na svoje roky nevypadá a snad ani nikdy nebude (když si člověk odmyslí věkem mírně prosednutý hřbet)

Tady ještě jedno dílo Gregorovo...

10.4.2008 10:56

janda napsal(a):
SPIRIT: Děkujem - "paní majitelce" určitě vyřídím

S tou pohlednicí vím a nejen jedna - "Dědek" byl v počátcích co k nám začal Gregor chodit fotit jeho favorit. Pohlednice s ním jsou snad 4 a dřív byl snad ještě v každém Gregorově kalendáři aspoň 2x
Ale určo si to zaslouží - dík tý svojí ušlechlilý hlavě na svoje roky nevypadá a snad ani nikdy nebude (když si člověk odmyslí věkem mírně prosednutý hřbet)

Tady ještě jedno dílo Gregorovo...

Nu snad nám nikdo ze zemědělců nevyčiní že ničíme řepku, ale my si to fakt nevymysleli

Tak hodím ještě jedno Gregorovo vodní dílko

10.4.2008 11:28

janda napsal(a):
Nu snad nám nikdo ze zemědělců nevyčiní že ničíme řepku, ale my si to fakt nevymysleli

Tak hodím ještě jedno Gregorovo vodní dílko

jj tak tyhle všechny jsem měla. A i když jsem Lovinga poznala na závodech (asi 8let zpátky) tak jsem ho na těch pohledech jasně poznala :) No mi se defacto líbil kvůli tomu krásnému ušlechtilému krku a té hlavě a očima. Takovouhle hlavu ušlechtilou jsem ještě u plňase nikdy neviděla, vypadá spíš jako "švihlý" arabem :)

10.4.2008 12:44

lajka69 napsal(a):

no, tož naše využití - oř pro všechno, ale hlavně je to moje rekreační terenka - což ho baví nejvíce. Je nám 6 let, v květnu bude 7 a obsednutí jsme po 5. roce...
zkoušeli jsme jízdárničit, něco hopsat, nicméně to ho moc nebere - nějaké trdlování po písku, skáče ale docela rád a slušně..:)
výborný je ve westernových rychlostkách a i v trailu se docela chytá...
každopádně teď si lítáme jenom tak bez ničeho, max. ohlávka a hurá i se psem do terénu...občas nahodíme i sedlo...:))a když chci popracovat na přiježděnosti, zmáknu to klidně někde na louce...:)

10.4.2008 12:47

kukinatost napsal(a):
no, tož naše využití - oř pro všechno, ale hlavně je to moje rekreační terenka - což ho baví nejvíce. Je nám 6 let, v květnu bude 7 a obsednutí jsme po 5. roce...
zkoušeli jsme jízdárničit, něco hopsat, nicméně to ho moc nebere - nějaké trdlování po písku, skáče ale docela rád a slušně..:)
výborný je ve westernových rychlostkách a i v trailu se docela chytá...
každopádně teď si lítáme jenom tak bez ničeho, max. ohlávka a hurá i se psem do terénu...občas nahodíme i sedlo...:))a když chci popracovat na přiježděnosti, zmáknu to klidně někde na louce...:)

anebo tady.....:)
koník zřejmě neběhal, jenže nevím, jak se měl předtím, než jsem ho koupila, téměř se nechtěl nechat pohladit, ještě dnes občas uskočí při prudkém pohybu ruky, v tom nám ale hodně pomáhá blbnutí ze země, na které je taky talent....:)
no a cena o něco málo víc než jateční...:)kdo by tohle chtěl - magora, já už dalšího nee..

10.4.2008 12:47

lajka69 napsal(a):

a poslední - teď máme v oblibě vosí komplet..:)

10.4.2008 13:19

lajka69 napsal(a):

Skřítek, povaleč stájovo/pastevní, bez dostihové minulosti a jezdeckého využití, cca 8 let. (fotka ze 14.10.07) Společník k druhému koni, teda byla mu pořízena kámoška. Ještě pořád nemůžu najít kontakt na majitelku jeho maminy Sea Dune, kdyby někdo věděl a písnul mi, budu vděčná. Věra

10.4.2008 13:29

krizovatka napsal(a):
Skřítek, povaleč stájovo/pastevní, bez dostihové minulosti a jezdeckého využití, cca 8 let. (fotka ze 14.10.07) Společník k druhému koni, teda byla mu pořízena kámoška. Ještě pořád nemůžu najít kontakt na majitelku jeho maminy Sea Dune, kdyby někdo věděl a písnul mi, budu vděčná. Věra

Pro Denny Trikolorku :

Petro, jsi si jistá, že ta tvoje kobča není Quarter ???
Úžasná fotka, nasvalená, napapaná. Klasickej plňas.

No Vera byla u mě taky klasickej plňas... Janík.

10.4.2008 15:39

janiik napsal(a):
Pro Denny Trikolorku :

Petro, jsi si jistá, že ta tvoje kobča není Quarter ???
Úžasná fotka, nasvalená, napapaná. Klasickej plňas.

No Vera byla u mě taky klasickej plňas... Janík.

Tak my se taky přidáme:-) Le Havre Teď čerstvě 5ti letý jinak připravujeme se na parkur a občas možná nějaká drezurka. Bohužel byl brzo obsednut jako většina plňasu ale nevyběhl jen byl trénován:-)

10.4.2008 19:10

parley napsal(a):
Tak my se taky přidáme:-) Le Havre Teď čerstvě 5ti letý jinak připravujeme se na parkur a občas možná nějaká drezurka. Bohužel byl brzo obsednut jako většina plňasu ale nevyběhl jen byl trénován:-)

A1/1 Herna běhala 2 roky dostihy,pak skusila pár parkurů a potom 6 let western u kterého jsme zůstali.

14.4.2008 14:06

lajka69 napsal(a):

To už nikdo nemá plňáska ???

14.4.2008 14:14

lajka69 napsal(a):

Achilles,11let.Běhal dostihy,teď rekreačka a společník našeho haflíka...

14.4.2008 23:35

valach 10-parkur

14.4.2008 23:45

mya napsal(a):
valach 10-parkur

s kamosom

15.4.2008 22:46

V té době nic nedělala. Byla na 24 hodin na výběhu. Ale spokojená a tak se krásně zakulatila. Dělala jenom na lonži v kroku a trožku v klusu. má bolavé nohy tak to moc nešlo. Čistokrevná je, její táta byl francouzský Solarstern a máma Chelsa (GB). Bohužel se mi nepovedlo ji dát na pedigree angl.plnokrevníka. Tak je pouze zapsaná na fitminu a na dostihy.cz

Jinak kdyby jste nikdo znalChelsey, Charmant Lilly nebo Cherry Polly ozvěte se.

jej rodinka.sa podobaju. prcek je po reprimand

16.4.2008 07:34

dalajlama napsal(a):

a byl 29.3. na Mělníku, že? Byl to ten co se lehce vztekal?

16.4.2008 15:58

ykiv napsal(a):
Achilles,11let.Běhal dostihy,teď rekreačka a společník našeho haflíka...

yvik - nemá náhodou achilles jemně prokvetlý bříško bílou??

keizy - vypadá přesně jako kopie jedné kobylky co se prodávala v české lípě, dokonce i podobná minulost

16.4.2008 18:20

lajka69 napsal(a):

Tak ja mam taky plnaska..Royamix,cerstve 5ti lety,mam ho od jeho 3 let,byl v treninku a vybehl asi 4x.
Vyuziti puvodne rekre,ale je to strasne sikovnej konik i kdyz vztekloun a tvrda palice,takze prijezdujem,chcem zkusit drezuru a i neco preskocit,tak uvidime.Letos bych si na nem rada udelala licenci,tak snad to dopadne.

16.4.2008 18:35

ukulemba napsal(a):
Tak ja mam taky plnaska..Royamix,cerstve 5ti lety,mam ho od jeho 3 let,byl v treninku a vybehl asi 4x.
Vyuziti puvodne rekre,ale je to strasne sikovnej konik i kdyz vztekloun a tvrda palice,takze prijezdujem,chcem zkusit drezuru a i neco preskocit,tak uvidime.Letos bych si na nem rada udelala licenci,tak snad to dopadne.

u mě je Henry v aktivním důchodě-terén,jízdárny,vycházky a výběh.

16.4.2008 18:36

michaela z napsal(a):
u mě je Henry v aktivním důchodě-terén,jízdárny,vycházky a výběh.

jde se na jabka!

16.4.2008 18:37

michaela z napsal(a):
jde se na jabka!

pomocník nade vše!

17.4.2008 11:08

lajka69 napsal(a):

tak já taky přidám toho mojeho, jmenuje se RAZGON a je doveženej z ruska, dřív běhal dostihy, pak z něho měl bejt koník na show vystupování ale k tomu se nedostal, pak když už byl můj tak jen rekre a párkrát jsme zkoušeli nějaký rychlostky ale moc nám to teda nešlo nejradši by vždycky jen obtrysknul kolbiště a hůrá ven, tak jsme začli pracovat na skliďňování a když už z něj byl koník pohodář tak se mu projevila artróza v nožičkách a celej byl takovej už ne zrovna fit, protože si toho za svůj život začil docela dost a asi ne nic moc dobrýho, dala jsem mu už v patnácti zasloužilej důchod a ted si žije jako vůdce šestičlennýho stádečka na pastvinách, dřív jsem ho brala i hodně na projíždky za druhým koníkem, ale ted už si jen tak ťapká po pastvině. je to můj nejmilovanější koník, koník kterej mě toho hodně naučil a já mu jsem za to všechno moc vděčná

17.4.2008 11:14

lajka69 napsal(a):

se holkám omlouvám že jsem to blbě strčila a předběhla Roye a Henryho jinak koníkovi řikám Rasken nikde ne jeho pravym jménem, miluje vodu tak ho každý léto beru k vodě aby si zaplaval, jsou to pro něj skvělý rehabilitace

17.4.2008 11:22

salitka napsal(a):
se holkám omlouvám že jsem to blbě strčila a předběhla Roye a Henryho jinak koníkovi řikám Rasken nikde ne jeho pravym jménem, miluje vodu tak ho každý léto beru k vodě aby si zaplaval, jsou to pro něj skvělý rehabilitace

ještě poslední fotku Raskenka, minulý týden mu bylo 19 let

17.4.2008 11:47

red and white napsal(a):
yvik - nemá náhodou achilles jemně prokvetlý bříško bílou??

keizy - vypadá přesně jako kopie jedné kobylky co se prodávala v české lípě, dokonce i podobná minulost

Má,ale jen tosku..proč? Ty ho znáš???

20.4.2008 11:40

ykiv napsal(a):
Má,ale jen tosku..proč? Ty ho znáš???

ykiv - jak teť koukám na tu fotku a vzpomínám na Achillese, myslím že běl více bílé nožky, ale jistá si nejsem, moc si ho nepamatuji. Nestál asi tak před cca 3mi lety na ranči Malevil ?

25.4.2008 12:48

red and white napsal(a):
ykiv - jak teť koukám na tu fotku a vzpomínám na Achillese, myslím že běl více bílé nožky, ale jistá si nejsem, moc si ho nepamatuji. Nestál asi tak před cca 3mi lety na ranči Malevil ?

no to nestál,páč já ho mám 4 roky,ale jestli o něm víš z jeho minulosti, budu ráda,když mi písneš..díky

25.4.2008 14:54

ykiv napsal(a):
no to nestál,páč já ho mám 4 roky,ale jestli o něm víš z jeho minulosti, budu ráda,když mi písneš..díky

Tak to asi nebude on, znám totiž Achillese který před třemi lety odešel z ranče malevil. Ani nevím, kde je teť

25.4.2008 14:55

red and white napsal(a):
Tak to asi nebude on, znám totiž Achillese který před třemi lety odešel z ranče malevil. Ani nevím, kde je teť

od koho jsi ho kupovala jestli smím vědět?

25.4.2008 16:51

red and white napsal(a):
od koho jsi ho kupovala jestli smím vědět?

od paní Cvachový...

25.4.2008 20:29

salitka napsal(a):
ještě poslední fotku Raskenka, minulý týden mu bylo 19 let

Leukippos, 4 roky. Stále v tréninku.

26.4.2008 13:57

ykiv napsal(a):
od paní Cvachový...

Aha, tak to není on

26.4.2008 19:09

carolas napsal(a):
Leukippos, 4 roky. Stále v tréninku.

A 1/1 Broken Hill, nyní 20 let.
Do 6 let běhal dostihy, pak ho vykastrovali a putoval ze stáje do stáje jako parkurák. Poté skončil ve stáji, kde se dělali na koních pokusy / vstřikovala se jim do žil jakási látka proti hadímu uštknutí/ a poté se jim brala krev na séra /pokud jsem to dobře pochopila/. Poté se z té stáje koně rozprodávali, i Brouk byl tím štˇastným. No a přes jednu paní jsme se k němu dostali my. Bylo mu tehdy 10 let, když jsme ho koupili
/ za 15 tisíc/ , psychicky a fyzicky zdeptaného a dušného , ale brzy se dal dokupy, jen ta dušnost mu zůstala. Nemám sportovní ambice, proto ho 10 let používám na rekreaci. Nyní už míň, nebo spíš jde pod sedlo 1x za týden a užívá si na pastvě.

24.6.2008 14:50
kasparfarm

XXX.XXX.7.163

krizovatka napsal(a):

Nevím,jestli je ještě Sea Dune naživu,poslední majitel byl p.Horák ze Stehelčevse (soukromý zemědělec) kousek od Prahy,když se zeptáš na návsi,nemůžeš ho nenajít.Můj švagr měl z ní kobylku,bohužel uhynula na tetanus.Ahoj.M.K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík