olga visnakova

lajka69
napsal(a):
Jaké je vaše "využíti" plňásků. Docela mě to zajímá.Dejte fotečky i můžete napsat něco víc .Dík
westernově ježděna na bosalu, je jí 8, z dost.minulostí...............
olga visnakova
napsal(a):
westernově ježděna na bosalu, je jí 8, z dost.minulostí...............
Využití veškeré .Valach nar.1987 s dostihovou minulostí - drezura, skoky(hobby), vláčel v postroji jízdárnu, vychovával hříbata.Nyní na odpočinku s rekreačním ježděním.Foto v 18 letech.
sonet
napsal(a):
Využití veškeré .Valach nar.1987 s dostihovou minulostí - drezura, skoky(hobby), vláčel v postroji jízdárnu, vychovával hříbata.Nyní na odpočinku s rekreačním ježděním.Foto v 18 letech.
Tak já se tedy přidám Máme šestiletého s dostihovou minulostí
,ted snad vytrvalost-zkusíme to.
lajka69
napsal(a):
Jaké je vaše "využíti" plňásků. Docela mě to zajímá.Dejte fotečky i můžete napsat něco víc .Dík
Tak já mám sedmiletého taky s dostihovou mynulostí. Jezdíme drezuru Je i skokově nadaný ale má smůlu že jeho panička nemá skokové ambice
Prostě rodinný miláček :-)
lajka69
napsal(a):
já mám 7-letého s dost.minulostí tak napůl (v tréninku byl 3roky ale naštěstí běžel jen 2x) a mám ho na rekreačku, hlavně přiježďujem, letos budeme učit skákat :)
dalajlama
napsal(a):
Tak já mám sedmiletého taky s dostihovou mynulostí. Jezdíme drezuru Je i skokově nadaný ale má smůlu že jeho panička nemá skokové ambice
15ti letá s dost. minulostí, po 9ti hříbatech, pak 3 roky učila děcka na učňáku - naprosto pohodová a hodná kobylka využivaná k rekreaci vhodná i pro úplné začátečníky a děti...Druhá je ještě mlaďunká teprve dvouletá - vyrovnaná a moc hodná, charakterní na ošetřování a práci ze země vhodná i pro řekněme "pokročilejší začátečníky" a pod dozorem i pro začátečníky a děti, mazel a trochu rozmazlená, zkoušíme pnh...letos ji čeká obsednutí a pak hobby western....ustájené 24/7 venku.
spirit
napsal(a):
já mám 7-letého s dost.minulostí tak napůl (v tréninku byl 3roky ale naštěstí běžel jen 2x) a mám ho na rekreačku, hlavně přiježďujem, letos budeme učit skákat :)
tak já mám 8 letého hřebce,byl v dostihovém tréninku,něco vyběhl,ve 4letech jsem jej koupila,začal chodit parkury a loni jsme přidali všestrannost...
limitek
napsal(a):
tak já mám 8 letého hřebce,byl v dostihovém tréninku,něco vyběhl,ve 4letech jsem jej koupila,začal chodit parkury a loni jsme přidali všestrannost...
Melody - 16 let , po dostihové minulosti ve Slušovicích , potom byla trénována na Pardubice a poranila si achylovku poté rekreo a chov , koupily jsme ji před 3 lety teď je zase na rekreo a hříbátka ....
lajka69
napsal(a):
To jsem ráda , že se někdo přidal.Kolik jste za ně dali, jen tak orientačně?Všichni jsou moc hezcí , jen tak dál
Mám 7 letou kobylu, běhala 3 roky. Ted přeučujem na drezuru. Ale jinak zcela můj mazlíček.
lajka69
napsal(a):
To jsem ráda , že se někdo přidal.Kolik jste za ně dali, jen tak orientačně?Všichni jsou moc hezcí , jen tak dál
Mám letos 6 kobylku, s minimální dostihovou minulostí - běžela jen 2 dostihy, ale trápenou. Naštěstí je u mne třetím rokem a dává se dohromady ve společnosti kámoše hucula
.Využítí - čistě rekreační western, občas delší výlet, procházky na ruce a lenošení a honění se s valachem. Kupní cena 20 000 Kč - tehdy si všichni okolo klepali na čelo,co si to vedu za kostřičku; roční dohadování s bývalým majitelem o papíry
, ale neměnila bych, je to zlatíčko.
lajka69
napsal(a):
tohle je naše využití
denny trikolka
napsal(a):
Mám 7 letou kobylu, běhala 3 roky. Ted přeučujem na drezuru. Ale jinak zcela můj mazlíček.
Pro Petru M. Ta klisna je čistokrevná A1/1? Je krásná. Má pěkný široký hrudník a je pěkně nasvalená. Ono udělá hodně , když se správně s koněm pracuje... Většina plňasů jsou takové hebelky, ale tato klisna je fakt pěkná!
brodska
napsal(a):
teď miminka
Absolútne netradičné využitie,pedagogické účely na vysokej škole veterinárnej..
Sunny
bonbonka
napsal(a):
Absolútne netradičné využitie,pedagogické účely na vysokej škole veterinárnej..
Sunny
A Rincon
monikafris
napsal(a):
Pro Petru M. Ta klisna je čistokrevná A1/1? Je krásná. Má pěkný široký hrudník a je pěkně nasvalená. Ono udělá hodně , když se správně s koněm pracuje... Většina plňasů jsou takové hebelky, ale tato klisna je fakt pěkná!
V té době nic nedělala. Byla na 24 hodin na výběhu. Ale spokojená a tak se krásně zakulatila. Dělala jenom na lonži v kroku a trožku v klusu. má bolavé nohy tak to moc nešlo. Čistokrevná je, její táta byl francouzský Solarstern a máma Chelsa (GB). Bohužel se mi nepovedlo ji dát na pedigree angl.plnokrevníka. Tak je pouze zapsaná na fitminu a na dostihy.cz
Jinak kdyby jste nikdo znalChelsey, Charmant Lilly nebo Cherry Polly ozvěte se.
bonbonka
napsal(a):
A Rincon
Jo cena za koně ????
No ta byla dobrá - jateční
Naše využití ......
lajka69
napsal(a):
A1/1 Loving - do 4 let běhal dostihy, potom "předělávka" na klasickou anglii - hlavně parkur. Do svých 16-let sportoval parkurově do stupně L. Potom se občas ozvaly nějaké ty zdravotní problémky takže ho majitelka darovala ségře a ta už jenom rekre. Letos je mu 19 a i když zdraví čas od času zazlobí, je stále v dobré kondici....
P.S. omluvte kvalitu fota - je to přeskenovaný z pohlednice....
lajka69
napsal(a):
Tak já mám dva, oba po stejném tatínovi: Just a Flutter. Oba miláčci a moc hodní - valášek nikdy neběhal, kobylka asi 7 dostihů. Oba rekreační koně, hobby parkur. Tady valášek:
lajka69
napsal(a):
A tady kobylka: (jo, je jim 7 a 6 let)
janda
napsal(a):
A1/1 Loving - do 4 let běhal dostihy, potom "předělávka" na klasickou anglii - hlavně parkur. Do svých 16-let sportoval parkurově do stupně L. Potom se občas ozvaly nějaké ty zdravotní problémky takže ho majitelka darovala ségře a ta už jenom rekre. Letos je mu 19 a i když zdraví čas od času zazlobí, je stále v dobré kondici....
P.S. omluvte kvalitu fota - je to přeskenovaný z pohlednice....
Loving se mi vždycky hrozně líbil na parkurech, chodíval jsem ho obdivovat. Mimochodem nevím zda to víte - ale je s ním ještě jedna pohlednice. Přeji mu klidné a ve zdraví prožité stáří...
lajka69
napsal(a):
Tak to je Samuil,velmi dobrý v dostizích,nyní jen drezura a nějaké skoky, v unoru mu bylo 13. ;-)
spirit
napsal(a):
Loving se mi vždycky hrozně líbil na parkurech, chodíval jsem ho obdivovat. Mimochodem nevím zda to víte - ale je s ním ještě jedna pohlednice. Přeji mu klidné a ve zdraví prožité stáří...
SPIRIT: Děkujem - "paní majitelce" určitě vyřídím
S tou pohlednicí vím a nejen jedna - "Dědek" byl v počátcích co k nám začal Gregor chodit fotit jeho favorit. Pohlednice s ním jsou snad 4 a dřív byl snad ještě v každém Gregorově kalendáři aspoň 2x
Ale určo si to zaslouží - dík tý svojí ušlechlilý hlavě na svoje roky nevypadá a snad ani nikdy nebude (když si člověk odmyslí věkem mírně prosednutý hřbet)
Tady ještě jedno dílo Gregorovo...
janda
napsal(a):
SPIRIT: Děkujem - "paní majitelce" určitě vyřídím
S tou pohlednicí vím a nejen jedna - "Dědek" byl v počátcích co k nám začal Gregor chodit fotit jeho favorit. Pohlednice s ním jsou snad 4 a dřív byl snad ještě v každém Gregorově kalendáři aspoň 2x
Ale určo si to zaslouží - dík tý svojí ušlechlilý hlavě na svoje roky nevypadá a snad ani nikdy nebude (když si člověk odmyslí věkem mírně prosednutý hřbet)
Tady ještě jedno dílo Gregorovo...
Nu snad nám nikdo ze zemědělců nevyčiní že ničíme řepku, ale my si to fakt nevymysleli
Tak hodím ještě jedno Gregorovo vodní dílko
janda
napsal(a):
Nu snad nám nikdo ze zemědělců nevyčiní že ničíme řepku, ale my si to fakt nevymysleli
Tak hodím ještě jedno Gregorovo vodní dílko
jj tak tyhle všechny jsem měla. A i když jsem Lovinga poznala na závodech (asi 8let zpátky) tak jsem ho na těch pohledech jasně poznala :) No mi se defacto líbil kvůli tomu krásnému ušlechtilému krku a té hlavě a očima. Takovouhle hlavu ušlechtilou jsem ještě u plňase nikdy neviděla, vypadá spíš jako "švihlý" arabem :)
lajka69
napsal(a):
no, tož naše využití - oř pro všechno, ale hlavně je to moje rekreační terenka - což ho baví nejvíce. Je nám 6 let, v květnu bude 7 a obsednutí jsme po 5. roce...
zkoušeli jsme jízdárničit, něco hopsat, nicméně to ho moc nebere - nějaké trdlování po písku, skáče ale docela rád a slušně..:)
výborný je ve westernových rychlostkách a i v trailu se docela chytá...
každopádně teď si lítáme jenom tak bez ničeho, max. ohlávka a hurá i se psem do terénu...občas nahodíme i sedlo...:))a když chci popracovat na přiježděnosti, zmáknu to klidně někde na louce...:)
kukinatost
napsal(a):
no, tož naše využití - oř pro všechno, ale hlavně je to moje rekreační terenka - což ho baví nejvíce. Je nám 6 let, v květnu bude 7 a obsednutí jsme po 5. roce...
zkoušeli jsme jízdárničit, něco hopsat, nicméně to ho moc nebere - nějaké trdlování po písku, skáče ale docela rád a slušně..:)
výborný je ve westernových rychlostkách a i v trailu se docela chytá...
každopádně teď si lítáme jenom tak bez ničeho, max. ohlávka a hurá i se psem do terénu...občas nahodíme i sedlo...:))a když chci popracovat na přiježděnosti, zmáknu to klidně někde na louce...:)
anebo tady.....:)
koník zřejmě neběhal, jenže nevím, jak se měl předtím, než jsem ho koupila, téměř se nechtěl nechat pohladit, ještě dnes občas uskočí při prudkém pohybu ruky, v tom nám ale hodně pomáhá blbnutí ze země, na které je taky talent....:)
no a cena o něco málo víc než jateční...:)kdo by tohle chtěl - magora, já už dalšího nee..
lajka69
napsal(a):
a poslední - teď máme v oblibě vosí komplet..:)
lajka69
napsal(a):
Skřítek, povaleč stájovo/pastevní, bez dostihové minulosti a jezdeckého využití, cca 8 let. (fotka ze 14.10.07) Společník k druhému koni, teda byla mu pořízena kámoška. Ještě pořád nemůžu najít kontakt na majitelku jeho maminy Sea Dune, kdyby někdo věděl a písnul mi, budu vděčná. Věra
krizovatka
napsal(a):
Skřítek, povaleč stájovo/pastevní, bez dostihové minulosti a jezdeckého využití, cca 8 let. (fotka ze 14.10.07) Společník k druhému koni, teda byla mu pořízena kámoška. Ještě pořád nemůžu najít kontakt na majitelku jeho maminy Sea Dune, kdyby někdo věděl a písnul mi, budu vděčná. Věra
Pro Denny Trikolorku :
Petro, jsi si jistá, že ta tvoje kobča není Quarter ???
Úžasná fotka, nasvalená, napapaná. Klasickej plňas.
No Vera byla u mě taky klasickej plňas... Janík.
janiik
napsal(a):
Pro Denny Trikolorku :
Petro, jsi si jistá, že ta tvoje kobča není Quarter ???
Úžasná fotka, nasvalená, napapaná. Klasickej plňas.
No Vera byla u mě taky klasickej plňas... Janík.
Tak my se taky přidáme:-) Le Havre Teď čerstvě 5ti letý jinak připravujeme se na parkur a občas možná nějaká drezurka. Bohužel byl brzo obsednut jako většina plňasu ale nevyběhl jen byl trénován:-)
parley
napsal(a):
Tak my se taky přidáme:-) Le Havre Teď čerstvě 5ti letý jinak připravujeme se na parkur a občas možná nějaká drezurka. Bohužel byl brzo obsednut jako většina plňasu ale nevyběhl jen byl trénován:-)
A1/1 Herna běhala 2 roky dostihy,pak skusila pár parkurů a potom 6 let western u kterého jsme zůstali.
lajka69
napsal(a):
To už nikdo nemá plňáska ???
Achilles,11let.Běhal dostihy,teď rekreačka a společník našeho haflíka...
denny trikolka
napsal(a):
valach 10-parkur
denny trikolka
napsal(a):
V té době nic nedělala. Byla na 24 hodin na výběhu. Ale spokojená a tak se krásně zakulatila. Dělala jenom na lonži v kroku a trožku v klusu. má bolavé nohy tak to moc nešlo. Čistokrevná je, její táta byl francouzský Solarstern a máma Chelsa (GB). Bohužel se mi nepovedlo ji dát na pedigree angl.plnokrevníka. Tak je pouze zapsaná na fitminu a na dostihy.cz
Jinak kdyby jste nikdo znalChelsey, Charmant Lilly nebo Cherry Polly ozvěte se.
jej rodinka.sa podobaju. prcek je po reprimand
dalajlama
napsal(a):
a byl 29.3. na Mělníku, že? Byl to ten co se lehce vztekal?
lajka69
napsal(a):
Tak ja mam taky plnaska..Royamix,cerstve 5ti lety,mam ho od jeho 3 let,byl v treninku a vybehl asi 4x.
Vyuziti puvodne rekre,ale je to strasne sikovnej konik i kdyz vztekloun a tvrda palice,takze prijezdujem,chcem zkusit drezuru a i neco preskocit,tak uvidime.Letos bych si na nem rada udelala licenci,tak snad to dopadne.
ukulemba
napsal(a):
Tak ja mam taky plnaska..Royamix,cerstve 5ti lety,mam ho od jeho 3 let,byl v treninku a vybehl asi 4x.
Vyuziti puvodne rekre,ale je to strasne sikovnej konik i kdyz vztekloun a tvrda palice,takze prijezdujem,chcem zkusit drezuru a i neco preskocit,tak uvidime.Letos bych si na nem rada udelala licenci,tak snad to dopadne.
u mě je Henry v aktivním důchodě-terén,jízdárny,vycházky a výběh.
michaela z
napsal(a):
u mě je Henry v aktivním důchodě-terén,jízdárny,vycházky a výběh.
jde se na jabka!
lajka69
napsal(a):
To už nikdo nemá plňáska ???
tak já taky přidám toho mojeho, jmenuje se RAZGON a je doveženej z ruska, dřív běhal dostihy, pak z něho měl bejt koník na show vystupování ale k tomu se nedostal, pak když už byl můj tak jen rekre a párkrát jsme zkoušeli nějaký rychlostky ale moc nám to teda nešlo nejradši by vždycky jen obtrysknul kolbiště a hůrá ven, tak jsme začli pracovat na skliďňování a když už z něj byl koník pohodář tak se mu projevila artróza v nožičkách a celej byl takovej už ne zrovna fit, protože si toho za svůj život začil docela dost a asi ne nic moc dobrýho, dala jsem mu už v patnácti zasloužilej důchod a ted si žije jako vůdce šestičlennýho stádečka na pastvinách, dřív jsem ho brala i hodně na projíždky za druhým koníkem, ale ted už si jen tak ťapká po pastvině. je to můj nejmilovanější koník, koník kterej mě toho hodně naučil a já mu jsem za to všechno moc vděčná
lajka69
napsal(a):
se holkám omlouvám že jsem to blbě strčila a předběhla Roye a Henryho jinak koníkovi řikám Rasken nikde ne jeho pravym jménem, miluje vodu tak ho každý léto beru k vodě aby si zaplaval, jsou to pro něj skvělý rehabilitace
salitka
napsal(a):
se holkám omlouvám že jsem to blbě strčila a předběhla Roye a Henryho jinak koníkovi řikám Rasken nikde ne jeho pravym jménem, miluje vodu tak ho každý léto beru k vodě aby si zaplaval, jsou to pro něj skvělý rehabilitace
ještě poslední fotku Raskenka, minulý týden mu bylo 19 let
red and white
napsal(a):
yvik - nemá náhodou achilles jemně prokvetlý bříško bílou??
keizy - vypadá přesně jako kopie jedné kobylky co se prodávala v české lípě, dokonce i podobná minulost
Má,ale jen tosku..proč? Ty ho znáš???
red and white
napsal(a):
ykiv - jak teť koukám na tu fotku a vzpomínám na Achillese, myslím že běl více bílé nožky, ale jistá si nejsem, moc si ho nepamatuji. Nestál asi tak před cca 3mi lety na ranči Malevil ?
no to nestál,páč já ho mám 4 roky,ale jestli o něm víš z jeho minulosti, budu ráda,když mi písneš..díky
salitka
napsal(a):
ještě poslední fotku Raskenka, minulý týden mu bylo 19 let
Leukippos, 4 roky. Stále v tréninku.
carolas
napsal(a):
Leukippos, 4 roky. Stále v tréninku.
A 1/1 Broken Hill, nyní 20 let.
Do 6 let běhal dostihy, pak ho vykastrovali a putoval ze stáje do stáje jako parkurák. Poté skončil ve stáji, kde se dělali na koních pokusy / vstřikovala se jim do žil jakási látka proti hadímu uštknutí/ a poté se jim brala krev na séra /pokud jsem to dobře pochopila/. Poté se z té stáje koně rozprodávali, i Brouk byl tím štˇastným. No a přes jednu paní jsme se k němu dostali my. Bylo mu tehdy 10 let, když jsme ho koupili
/ za 15 tisíc/ , psychicky a fyzicky zdeptaného a dušného , ale brzy se dal dokupy, jen ta dušnost mu zůstala. Nemám sportovní ambice, proto ho 10 let používám na rekreaci. Nyní už míň, nebo spíš jde pod sedlo 1x za týden a užívá si na pastvě.
krizovatka
napsal(a):
Nevím,jestli je ještě Sea Dune naživu,poslední majitel byl p.Horák ze Stehelčevse (soukromý zemědělec) kousek od Prahy,když se zeptáš na návsi,nemůžeš ho nenajít.Můj švagr měl z ní kobylku,bohužel uhynula na tetanus.Ahoj.M.K.