Huculové ukažte seVkládejte fotečky huculů
Tady je huculek z Polska.Fotografka tohoto snímku nejsem já,ale kámoška.
alisa
napsal(a):
Neni to sice cisty hucul ale otce m aplemeneho huculskeho hrebce...Je to ten s modryma ocima....
kacka santarova
napsal(a):
Neni to sice cisty hucul ale otce m aplemeneho huculskeho hrebce...Je to ten s modryma ocima....
A jmenuje se Zirkon...
kacka santarova
napsal(a):
mno jasny...jen je musim dostat do kompu...tak zitra bych je sem mola hodit....
juuuuu, nasla jsem tu jeste jednu.....
terezakacirkova
napsal(a):
No jasně!!! Byla skvělááá!!!!! Fakt supééér!!!!
Tak to jsem rada ze se libilo....sice tam Sue parkrat tlosicku zazlobila ale co....svuj ucel to splnilo....ona us je hold takova....ale Zirecek...tedy i ona....se lepsi pred ocima....
Mam prosbu, napis mi neco co bys na te show vylepsila bo tam neco pridala a nebo s toho oddelala...moooooc prosiiiim.....mam mit jednu tak petkrat vesi show v kvetnu se vsemi svimi konmi...a tak by mi nazor ostatnich mooooooc pomohl....diky....
kacka santarova
napsal(a):
Tak to jsem rada ze se libilo....sice tam Sue parkrat tlosicku zazlobila ale co....svuj ucel to splnilo....ona us je hold takova....ale Zirecek...tedy i ona....se lepsi pred ocima....
Mam prosbu, napis mi neco co bys na te show vylepsila bo tam neco pridala a nebo s toho oddelala...moooooc prosiiiim.....mam mit jednu tak petkrat vesi show v kvetnu se vsemi svimi konmi...a tak by mi nazor ostatnich mooooooc pomohl....diky....
Ahojky,
v té Horce jste byli se Sue a Zirkonem fakt úžasní!!!!
P.S. Vím že to sem do Huculů nepatří, ale posílám ti Káťo fotku, jak jsi se Sue v trailu, omlouvám se.
horselady
napsal(a):
Ahojky,
v té Horce jste byli se Sue a Zirkonem fakt úžasní!!!!
P.S. Vím že to sem do Huculů nepatří, ale posílám ti Káťo fotku, jak jsi se Sue v trailu, omlouvám se.
Diky...tato fotecka se tu us nekdy obevila pokud se nemilim......Ale mockrat dekuju...
Hodim sem jeste fota s te show...jejich autor je Jirka Zach...
kacka santarova
napsal(a):
juuuuu, nasla jsem tu jeste jednu.....
Huculík Rock
kacka santarova
napsal(a):
No,tak počkej budu přemýšlet... Tak bylo to super,možná třeba ještě něco víc z PNH,nebo třeba i něco jako takovýho co by dělala i Sue a Zirkon (a všichni další...
) dohromady,něco takovýho zkombinovanýho... Nebo nevím,ale mě se líbila tak jak byla
! A kde tu show máš?
terezakacirkova
napsal(a):
No,tak počkej budu přemýšlet... Tak bylo to super,možná třeba ještě něco víc z PNH,nebo třeba i něco jako takovýho co by dělala i Sue a Zirkon (a všichni další...
) dohromady,něco takovýho zkombinovanýho... Nebo nevím,ale mě se líbila tak jak byla
! A kde tu show máš?
Mno jeste presne nefim...ale planovali jsme ze v Krycanech...pri zavodech...a mich narozkach...Mas mail bo icq..???
sonet
napsal(a):
Šogunek
Sabinka takovej kříženeček s málo huculské krve, ale přece
a Vasilek s 75% huculské krve (z leva)
no nejsou krásní?
nicolll
napsal(a):
Sabinka takovej kříženeček s málo huculské krve, ale přece
a Vasilek s 75% huculské krve (z leva)
no nejsou krásní?
Jurášek,nikdo neví co je zač...ale vypadá jako hucul
eliska84
napsal(a):
Jurášek,nikdo neví co je zač...ale vypadá jako hucul
A huculíci z Cunkova
alisa
napsal(a):
Huculka Mája a já
janamalik
napsal(a):
Neznáte někdo tohoto hucula 2.prosince odvezen z Lhoty u dolních břežan....teď by mu mělo bejt 6let.
lenny44
napsal(a):
Neznáte někdo tohoto hucula 2.prosince odvezen z Lhoty u dolních břežan....teď by mu mělo bejt 6let.
ještě jedna fotečka
tiffy
napsal(a):
Prosím chci se zeptat jestli nevíte někdo o nějakém huculovi s PP na prodej.Od 1 roku do 4 let.Prosím,nabídněte
Náš kříženec huculxA1/1
muchlos
napsal(a):
valach Pegas
chov huculov na slovenksu-dedinka Sihla. na foto 3-rocna Ryška
alisa
napsal(a):
Taky se musim pochlubit huculkem =) Spíše huculkou Zurikou. Má v sobě údajně i trochu araba... Jinak tatínej je Oušor
alisa
napsal(a):
Ahojki, ten huculek co je na první fotečce je úplně stejný jak můj huculek.:-) Už sem se lekla, že tam někdo dává jeho foto bez mého svolení. Je ten koníček na prodej? Kolik mu je?
alisa
napsal(a):
Můj budoucí koník - valášek Ajda
kacka santarova
napsal(a):
Tak tohle je moje zlatíčko,Bělinka.Je to kříženeček hucula a shetlanda.Mám ji teprve měsíc,ale je skvělá.Má 125cm Khv
trajekt
napsal(a):
Tak tohle je moje zlatíčko,Bělinka.Je to kříženeček hucula a shetlanda.Mám ji teprve měsíc,ale je skvělá.Má 125cm Khv
Ještě Běla
karwen
napsal(a):
Můj budoucí koník - valášek Ajda
tohle je můj koník Sabi
barus
napsal(a):
tohle je můj koník Sabi
snad nevadí, že ten můj je jen poloviční (jeho druhá půlka je z haflinga )...
skippka
napsal(a):
Taky se musim pochlubit huculkem =) Spíše huculkou Zurikou. Má v sobě údajně i trochu araba... Jinak tatínej je Oušor
Ahoj. Nekoupila jsi jí z Ludvíkovic? Maminka Zuzanka, bratříčci Zafir a Zoráček? Jinak toto je můj čumáček....
karwen
napsal(a):
Jo, má :( Ale už to vypadá mnohem líp
Mám huculku. Má také letní vyrážku a docela mě udivuje kolik zástupců tohoto plemene jí má. Docela dost i těch s PP. Zřejmě některý z koníků zařazený dříve do chovu toto onemocnění přenášel na další generace
.
maty
napsal(a):
Mám huculku. Má také letní vyrážku a docela mě udivuje kolik zástupců tohoto plemene jí má. Docela dost i těch s PP. Zřejmě některý z koníků zařazený dříve do chovu toto onemocnění přenášel na další generace
.
...