Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2006 19:36

Huculové ukažte seVkládejte fotečky huculů
Tady je huculek z Polska.Fotografka tohoto snímku nejsem já,ale kámoška.

12.2.2006 10:41

alisa napsal(a):

Neni to sice cisty hucul ale otce m aplemeneho huculskeho hrebce...Je to ten s modryma ocima....

12.2.2006 10:45

kacka santarova napsal(a):
Neni to sice cisty hucul ale otce m aplemeneho huculskeho hrebce...Je to ten s modryma ocima....

A jmenuje se Zirkon...

12.2.2006 10:47

A jmenuje se Zirkon...

hezkej!Kolik mu je?

12.2.2006 10:51

alisa napsal(a):
hezkej!Kolik mu je?

Dva a pul roku, matka je arabka s chladasem...

12.2.2006 10:57

Dva a pul roku, matka je arabka s chladasem...

je opravdu pěknýnemáš ještě nějaké fotky?

12.2.2006 11:05

alisa napsal(a):

Pro Katku: Ty jsi byla v Horce nad Moravou ze Zirkonem a Sue,ze? Konici jsou krasni!

12.2.2006 11:25

alisa napsal(a):

mno jasny...jen je musim dostat do kompu...tak zitra bych je sem mola hodit....

12.2.2006 11:29

terezakacirkova napsal(a):
Pro Katku: Ty jsi byla v Horce nad Moravou ze Zirkonem a Sue,ze? Konici jsou krasni!

Jojo to jsem ja...ta show se celkem poovedla....co ty na to....???

12.2.2006 11:36

mno jasny...jen je musim dostat do kompu...tak zitra bych je sem mola hodit....

juuuuu, nasla jsem tu jeste jednu.....

12.2.2006 13:27

Jojo to jsem ja...ta show se celkem poovedla....co ty na to....???

No jasně!!! Byla skvělááá!!!!! Fakt supééér!!!!

12.2.2006 14:59

No jasně!!! Byla skvělááá!!!!! Fakt supééér!!!!

Tak to jsem rada ze se libilo....sice tam Sue parkrat tlosicku zazlobila ale co....svuj ucel to splnilo....ona us je hold takova....ale Zirecek...tedy i ona....se lepsi pred ocima....
Mam prosbu, napis mi neco co bys na te show vylepsila bo tam neco pridala a nebo s toho oddelala...moooooc prosiiiim.....mam mit jednu tak petkrat vesi show v kvetnu se vsemi svimi konmi...a tak by mi nazor ostatnich mooooooc pomohl....diky....

12.2.2006 19:45

Tak to jsem rada ze se libilo....sice tam Sue parkrat tlosicku zazlobila ale co....svuj ucel to splnilo....ona us je hold takova....ale Zirecek...tedy i ona....se lepsi pred ocima....
Mam prosbu, napis mi neco co bys na te show vylepsila bo tam neco pridala a nebo s toho oddelala...moooooc prosiiiim.....mam mit jednu tak petkrat vesi show v kvetnu se vsemi svimi konmi...a tak by mi nazor ostatnich mooooooc pomohl....diky....

Ahojky,
v té Horce jste byli se Sue a Zirkonem fakt úžasní!!!!
P.S. Vím že to sem do Huculů nepatří, ale posílám ti Káťo fotku, jak jsi se Sue v trailu, omlouvám se.

12.2.2006 22:24

horselady napsal(a):
Ahojky,
v té Horce jste byli se Sue a Zirkonem fakt úžasní!!!!
P.S. Vím že to sem do Huculů nepatří, ale posílám ti Káťo fotku, jak jsi se Sue v trailu, omlouvám se.

Diky...tato fotecka se tu us nekdy obevila pokud se nemilim......Ale mockrat dekuju... Hodim sem jeste fota s te show...jejich autor je Jirka Zach...

12.2.2006 22:25

Diky...tato fotecka se tu us nekdy obevila pokud se nemilim......Ale mockrat dekuju... Hodim sem jeste fota s te show...jejich autor je Jirka Zach...

Ale dam je sem as zitra...

13.2.2006 11:14

juuuuu, nasla jsem tu jeste jednu.....

Huculík Rock

13.2.2006 19:36

sonicka napsal(a):
Huculík Rock

Šogunek

3.3.2006 13:35

No,tak počkej budu přemýšlet... Tak bylo to super,možná třeba ještě něco víc z PNH,nebo třeba i něco jako takovýho co by dělala i Sue a Zirkon (a všichni další...) dohromady,něco takovýho zkombinovanýho... Nebo nevím,ale mě se líbila tak jak byla! A kde tu show máš?

3.3.2006 21:46

No,tak počkej budu přemýšlet... Tak bylo to super,možná třeba ještě něco víc z PNH,nebo třeba i něco jako takovýho co by dělala i Sue a Zirkon (a všichni další...) dohromady,něco takovýho zkombinovanýho... Nebo nevím,ale mě se líbila tak jak byla! A kde tu show máš?

Mno jeste presne nefim...ale planovali jsme ze v Krycanech...pri zavodech...a mich narozkach...Mas mail bo icq..???

13.3.2006 18:30

Mno jeste presne nefim...ale planovali jsme ze v Krycanech...pri zavodech...a mich narozkach...Mas mail bo icq..???

Tak to jo! Mám mail: Kroketka.Terka@seznam.cz

14.3.2006 14:27

sonet napsal(a):
Šogunek

Sabinka takovej kříženeček s málo huculské krve, ale přece
a Vasilek s 75% huculské krve (z leva)
no nejsou krásní?

14.3.2006 20:03

nicolll napsal(a):
Sabinka takovej kříženeček s málo huculské krve, ale přece
a Vasilek s 75% huculské krve (z leva)
no nejsou krásní?

Jurášek,nikdo neví co je zač...ale vypadá jako hucul

14.3.2006 20:05

eliska84 napsal(a):
Jurášek,nikdo neví co je zač...ale vypadá jako hucul

A huculíci z Cunkova

14.3.2006 22:56

eliska84 napsal(a):
A huculíci z Cunkova

Hmm... Gaston?

10.4.2006 20:53

alisa napsal(a):

Huculka Mája a já

10.4.2006 20:56

janamalik napsal(a):
Huculka Mája a já

30.4.2006 08:44

alisa napsal(a):

Prosím chci se zeptat jestli nevíte někdo o nějakém huculovi s PP na prodej.Od 1 roku do 4 let.Prosím,nabídněte

30.4.2006 09:24

janamalik napsal(a):

Neznáte někdo tohoto hucula 2.prosince odvezen z Lhoty u dolních břežan....teď by mu mělo bejt 6let.

30.4.2006 09:24

lenny44 napsal(a):
Neznáte někdo tohoto hucula 2.prosince odvezen z Lhoty u dolních břežan....teď by mu mělo bejt 6let.

ještě jedna fotečka

30.4.2006 10:43

eliska84 napsal(a):
A huculíci z Cunkova

PRO ELIS:Ty koníci jsou tvoji?Nebyl některý z nich zakoupený minulý rok?Předem moc děkuju za odpověd.

30.4.2006 10:47

tiffy napsal(a):
Prosím chci se zeptat jestli nevíte někdo o nějakém huculovi s PP na prodej.Od 1 roku do 4 let.Prosím,nabídněte

Náš kříženec huculxA1/1

30.4.2006 10:48

saja napsal(a):
Náš kříženec huculxA1/1

A pod sedlem

30.4.2006 14:19

saja napsal(a):
A pod sedlem

Jurášek- farma Hucul Janova hora

30.4.2006 14:20

muchlos napsal(a):
Jurášek- farma Hucul Janova hora

kobylka Majka

30.4.2006 14:22

muchlos napsal(a):
kobylka Majka

valach Pegas

8.5.2006 15:57

muchlos napsal(a):
valach Pegas

chov huculov na slovenksu-dedinka Sihla. na foto 3-rocna Ryška

9.5.2006 17:00

alisa napsal(a):

Taky se musim pochlubit huculkem =) Spíše huculkou Zurikou. Má v sobě údajně i trochu araba... Jinak tatínej je Oušor

10.5.2006 11:58

alisa napsal(a):

Ahojki, ten huculek co je na první fotečce je úplně stejný jak můj huculek.:-) Už sem se lekla, že tam někdo dává jeho foto bez mého svolení. Je ten koníček na prodej? Kolik mu je?

10.5.2006 14:15

clovicek4 napsal(a):
Ahojki, ten huculek co je na první fotečce je úplně stejný jak můj huculek.:-) Už sem se lekla, že tam někdo dává jeho foto bez mého svolení. Je ten koníček na prodej? Kolik mu je?

Ten na prodej neníNevím kolik mu je..Fotila ho kámoška když jela za známíma na ranč do Polska

11.5.2006 09:15

alisa napsal(a):
Ten na prodej neníNevím kolik mu je..Fotila ho kámoška když jela za známíma na ranč do Polska

Aha. No, já toho svého huculka musela prodat, ale je jen kousek ode mě, tak za ním chodím, a vyvádímme, jako dřív. Odkud jsi? Máš taky svého koníka?

14.7.2006 23:23

alisa napsal(a):

Můj budoucí koník - valášek Ajda

15.7.2006 15:23

Tak tohle je moje zlatíčko,Bělinka.Je to kříženeček hucula a shetlanda.Mám ji teprve měsíc,ale je skvělá.Má 125cm Khv

15.7.2006 15:31

trajekt napsal(a):
Tak tohle je moje zlatíčko,Bělinka.Je to kříženeček hucula a shetlanda.Mám ji teprve měsíc,ale je skvělá.Má 125cm Khv

Ještě Běla

15.7.2006 15:37

trajekt napsal(a):
Ještě Běla

Ještě jedna

15.7.2006 15:44

trajekt napsal(a):
Ještě jedna

A poslední

27.11.2006 17:29

karwen napsal(a):

tohle je můj koník Sabi

27.11.2006 18:38

trajekt napsal(a):
Ještě jedna

ahoj odkud ste kobylku koupili?Můj známy nedávno přesně takovouhle prodával,pokud má na čele ještě malou hvězdičku mohla by to být ona,napiš,díky.

28.11.2006 06:38

barus napsal(a):
tohle je můj koník Sabi

snad nevadí, že ten můj je jen poloviční (jeho druhá půlka je z haflinga )...

28.11.2006 17:41

skippka napsal(a):
Taky se musim pochlubit huculkem =) Spíše huculkou Zurikou. Má v sobě údajně i trochu araba... Jinak tatínej je Oušor

Ahoj. Nekoupila jsi jí z Ludvíkovic? Maminka Zuzanka, bratříčci Zafir a Zoráček? Jinak toto je můj čumáček....

28.11.2006 17:44

karwen napsal(a):

Ahoj, nemá letní vyrážku? Ta krátká hříva se tváří podezřele....

30.11.2006 12:30

kajusa m napsal(a):
Ahoj, nemá letní vyrážku? Ta krátká hříva se tváří podezřele....

Jo, má :( Ale už to vypadá mnohem líp

30.11.2006 15:47

karwen napsal(a):
Jo, má :( Ale už to vypadá mnohem líp

Mám huculku. Má také letní vyrážku a docela mě udivuje kolik zástupců tohoto plemene jí má. Docela dost i těch s PP. Zřejmě některý z koníků zařazený dříve do chovu toto onemocnění přenášel na další generace.

30.11.2006 15:50

maty napsal(a):
Mám huculku. Má také letní vyrážku a docela mě udivuje kolik zástupců tohoto plemene jí má. Docela dost i těch s PP. Zřejmě některý z koníků zařazený dříve do chovu toto onemocnění přenášel na další generace.

...

Přidejte reakci

Přidat smajlík