Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2008 19:31

Tak holky a neflakat se

12.4.2008 19:33

radule napsal(a):
Tak holky a neflakat se

Díky, že jsi to založila....já nechtěla....

12.4.2008 19:49

pralinka napsal(a):
Díky, že jsi to založila....já nechtěla....

...to si mela, ale po prave jsem si to myslela, ale tady mezi nami ses urcite vitana...Mrkni udelala jsem stranky tomu svemu ori. Sice to neni dodelany, ale neco uz tam je. www.bedulin.websnadno.cz

12.4.2008 19:57

radule napsal(a):
...to si mela, ale po prave jsem si to myslela, ale tady mezi nami ses urcite vitana...Mrkni udelala jsem stranky tomu svemu ori. Sice to neni dodelany, ale neco uz tam je. www.bedulin.websnadno.cz

Tak jsem to zkopírovala ale bohužel se mi nic neotevřelo....nemáš to blbě napsaný?

12.4.2008 19:58

radule napsal(a):

čauky jsem zase tady...

Radul moc pěkný stránečky

12.4.2008 19:59

red and white napsal(a):
čauky jsem zase tady...

Radul moc pěkný stránečky

...pralinko je to spravne, zkus to jeste.

...ahojky raw, kde si se dneska ztratila Dik za pochvalu.

12.4.2008 20:01

radule napsal(a):

Tak zkusila jsem několikrát ale prostě....nejsou....nevím.

RED : Ahojky

12.4.2008 20:02

radule napsal(a):

Radul kleknul mi počítač, stahovala jsem filmy a on to nějak nerozdějchal, fakt jsem neměla nervy ho tady přemlouvat aby se mi opět připojil internet

12.4.2008 20:03

red and white napsal(a):
Radul kleknul mi počítač, stahovala jsem filmy a on to nějak nerozdějchal, fakt jsem neměla nervy ho tady přemlouvat aby se mi opět připojil internet

pralinka: no taky zdravím jinak mě se ty tránky normálně načetly...

12.4.2008 20:05

red and white napsal(a):

radul jak tak koukám na ty fotky tvýho Omara... koukám nejen že se stejně jmenuje ale máte i stejnou ohlávku ... teda já už teť mojemu Omarkovy koupila jinou no..

12.4.2008 20:05

red and white napsal(a):

Bohužel ať dělám co dělám....nejsou....

12.4.2008 20:08

pralinka napsal(a):

Dneska jsem to dostala od kamarádky....hezký, že?

12.4.2008 20:09

pralinka napsal(a):

...holky jdu okoupat prcka za pul hodky jsem tu

12.4.2008 20:12

pralinka napsal(a):

jo takhle vypadal Omar když jsme se na něj jeli podívat - ještě než jsme ho koupili

12.4.2008 20:18

red and white napsal(a):
jo takhle vypadal Omar když jsme se na něj jeli podívat - ještě než jsme ho koupili

Pěknej.....

Radule : už jsem je otevřela...musela jsem použít jinej vyhledávač.

12.4.2008 20:28

radule napsal(a):
Tak holky a neflakat se

...tak uz jsem tady

...raw, skoro jako bratri
...pralinko hezkej obrazek

12.4.2008 20:32

pralinka napsal(a):
Pěknej.....

Radule : už jsem je otevřela...musela jsem použít jinej vyhledávač.

holky mizím skouknout nějaký ty filmy co jsem si natáhla do počítače... tak zatim pa

12.4.2008 20:34

radule napsal(a):
...tak uz jsem tady

Mám i jiné...

12.4.2008 20:34

red and white napsal(a):
holky mizím skouknout nějaký ty filmy co jsem si natáhla do počítače... tak zatim pa

...raw papa

12.4.2008 20:35

radule napsal(a):
...tak uz jsem tady

12.4.2008 20:35

pralinka napsal(a):
Mám i jiné...

...pralinko ty sou bomba, kde je berete?

12.4.2008 20:36

radule napsal(a):
...tak uz jsem tady

No...dostanu je mailem...

12.4.2008 20:39

pralinka napsal(a):

..jsou fakt super, pralinko Olgu si neslysela a co je vlastne s tim konikem?

12.4.2008 20:40

radule napsal(a):
...pralinko ty sou bomba, kde je berete?

12.4.2008 20:41

pralinka napsal(a):

...posly me taky nejaky na e.mail prosim

12.4.2008 20:41

radule napsal(a):
..jsou fakt super, pralinko Olgu si neslysela a co je vlastne s tim konikem?

Vůbec nevím asi tři dny jsme spolu nemluvily.....myslela jsem, že bude tady.

12.4.2008 20:42

pralinka napsal(a):
Vůbec nevím asi tři dny jsme spolu nemluvily.....myslela jsem, že bude tady.

Tady uz taky dlouho nebyla, doufam, ze je vse v poradku

12.4.2008 20:43

radule napsal(a):
...posly me taky nejaky na e.mail prosim

Dobře ale pošlu to později ano? Ať nemusím teď a pak Ti něco vyberu, ju?

12.4.2008 20:49

pralinka napsal(a):

...jasne neni problem, nemela jsem je doted, klidne jeste vydrzim A co jinak ten tvuj or? Mas nejaky fotky i s tebou?

12.4.2008 20:50

pralinka napsal(a):

Blanko mohu poprosit o ty obrázky taky ,? předem moc děkuji.....

12.4.2008 20:55

radule napsal(a):
...jasne neni problem, nemela jsem je doted, klidne jeste vydrzim A co jinak ten tvuj or? Mas nejaky fotky i s tebou?

Tak už jsem Ti je poslala...

12.4.2008 20:57

pralinka napsal(a):
Tak už jsem Ti je poslala...

dekuju

12.4.2008 20:59

radule napsal(a):
dekuju

...bomba, uz osly a ty tygri jsou kouzelniale koupat bych se snema nechtela...

12.4.2008 21:00

havj napsal(a):
Blanko mohu poprosit o ty obrázky taky ,? předem moc děkuji.....

Máš je tam...

12.4.2008 21:01

radule napsal(a):
...bomba, uz osly a ty tygri jsou kouzelniale koupat bych se snema nechtela...

Tygři jsou moje oblíbená fotka....tu máš jako bonus...

12.4.2008 21:04

pralinka napsal(a):

...diky a tvoje na konikovi nemas?

12.4.2008 21:05

pralinka napsal(a):

Já Ti třeba zítra něco ještě pošlu....ať se taky zasměješ....:-)

12.4.2008 21:07

radule napsal(a):
...diky a tvoje na konikovi nemas?

12.4.2008 21:07

pralinka napsal(a):
Já Ti třeba zítra něco ještě pošlu....ať se taky zasměješ....:-)

...dobraaaa A jak jinak, jak u vas v mastaly?

12.4.2008 21:08

radule napsal(a):
...dobraaaa A jak jinak, jak u vas v mastaly?

To je ale kus kona

12.4.2008 21:10

pralinka napsal(a):

...pralinko to je tam u vas, tam jsou krasny louky

12.4.2008 21:10

radule napsal(a):
To je ale kus kona

Tak u nás je 30 koní a tak trochu zmatek....jsem tam od 16 října a pořád ještě neznám všechny lidi....

12.4.2008 21:11

pralinka napsal(a):
Tak u nás je 30 koní a tak trochu zmatek....jsem tam od 16 října a pořád ještě neznám všechny lidi....

...to je jak u nas a porad tam nekdo pribiva. Ja myslela, to jak se na tebe tvari ze nemakas? jak si minule rikala, uz je to lepsi?

12.4.2008 21:12

radule napsal(a):
...to je jak u nas a porad tam nekdo pribiva. Ja myslela, to jak se na tebe tvari ze nemakas? jak si minule rikala, uz je to lepsi?

Nevím jestli je to lepší ale mně to je šumák....takže je to asi lepší....

12.4.2008 21:13

pralinka napsal(a):
Nevím jestli je to lepší ale mně to je šumák....takže je to asi lepší....

...tak to je urco lepsi

12.4.2008 21:16

radule napsal(a):
...tak to je urco lepsi

Hele já jsem znamením ŠTÍR a tak emoce jsou jaksi ihned v pozoru a smysl pro spravedlnost a ták.... no musím se naučit býti více v klidu....ale bohužel v mém věku se to špatně učí.....co si myslím to také řeknu....prý je to chyba.....ale čert to vem

12.4.2008 21:20

pralinka napsal(a):
Hele já jsem znamením ŠTÍR a tak emoce jsou jaksi ihned v pozoru a smysl pro spravedlnost a ták.... no musím se naučit býti více v klidu....ale bohužel v mém věku se to špatně učí.....co si myslím to také řeknu....prý je to chyba.....ale čert to vem

...ja jsem vaha a taky si neberu servitky. jak rikam kamaradi to chapou a znami se urazi

12.4.2008 21:23

radule napsal(a):
...ja jsem vaha a taky si neberu servitky. jak rikam kamaradi to chapou a znami se urazi

Já mám tedy jednu kamarádku, která mne zná jak nikdo a s tou jsme spolu už tolik let...no moooc. Já miluju jejího syna a prostě jí řeknu vše.....a jen na jejím názoru mi záleží, když by mi ona řekla, že jsem něco přehnala, zamyslím se nad tím ale když mi to řekne někdo jiný....pche....nezájem...

12.4.2008 21:24

pralinka napsal(a):
Já mám tedy jednu kamarádku, která mne zná jak nikdo a s tou jsme spolu už tolik let...no moooc. Já miluju jejího syna a prostě jí řeknu vše.....a jen na jejím názoru mi záleží, když by mi ona řekla, že jsem něco přehnala, zamyslím se nad tím ale když mi to řekne někdo jiný....pche....nezájem...

Bože...já to blbě....nebo spíše nepochopitelně napsala...jejího syna sice miluju...ale je mu osum let....

12.4.2008 21:26

pralinka napsal(a):

...ty ses ale cislo

12.4.2008 21:28

radule napsal(a):
...ty ses ale cislo

Tak Ty asi taky...

12.4.2008 21:31

pralinka napsal(a):
Tak Ty asi taky...

...asi jo, co rikas na ty moje stranky? Otevrela si je?

12.4.2008 21:33

radule napsal(a):
...asi jo, co rikas na ty moje stranky? Otevrela si je?

Jo otevřela....s jiným vyhledávačem....jsou dost dobrý...

12.4.2008 21:42

pralinka napsal(a):
Jo otevřela....s jiným vyhledávačem....jsou dost dobrý...

...to jsou ti nezamestnani,spousta casua pak vymejslim takovy veci

12.4.2008 21:47

radule napsal(a):
...to jsou ti nezamestnani,spousta casua pak vymejslim takovy veci

Fakt? To dělá nezaměstnanost??? Sakra.....asi se budu muset sama nad sebou zamyslet....

12.4.2008 21:49

pralinka napsal(a):
Fakt? To dělá nezaměstnanost??? Sakra.....asi se budu muset sama nad sebou zamyslet....

...no to bys mela a udelat tomu tvojemu konouchovi nejakou peknou webovku

12.4.2008 21:51

radule napsal(a):
...no to bys mela a udelat tomu tvojemu konouchovi nejakou peknou webovku

Je hodně věcí po kterých toužím ale po webovkách pro Edíka, tedy rozhodně ne.....to už tady jednou bylo...udělala je jedna holka a děkuju pěkně už nechci...

12.4.2008 21:55

pralinka napsal(a):
Je hodně věcí po kterých toužím ale po webovkách pro Edíka, tedy rozhodně ne.....to už tady jednou bylo...udělala je jedna holka a děkuju pěkně už nechci...

A proc, na tom neni nic spatnyho... ja je udelala aby si na Bedu mozna nekdy nekdo vzpomnel. Kdyz jsem o nem hledala nejake info,nikde nikdo kdoby o nem neco slysel, jen jedna pani a je to skoda. A pritom ho asi jezdilo nebo se aspon kolem neho motalo spousta lidi

12.4.2008 21:57

radule napsal(a):
A proc, na tom neni nic spatnyho... ja je udelala aby si na Bedu mozna nekdy nekdo vzpomnel. Kdyz jsem o nem hledala nejake info,nikde nikdo kdoby o nem neco slysel, jen jedna pani a je to skoda. A pritom ho asi jezdilo nebo se aspon kolem neho motalo spousta lidi

Tak o Edilovi už slyšolo opravdu hodně lidí to mi věř.... Víc už netřeba...

12.4.2008 21:59

pralinka napsal(a):
Tak o Edilovi už slyšolo opravdu hodně lidí to mi věř.... Víc už netřeba...

...kolik ma roku a chodila si s nim zavody, nebo jen rekreacne

12.4.2008 22:02

radule napsal(a):
...kolik ma roku a chodila si s nim zavody, nebo jen rekreacne

7.2. mu bylo 17 - let a běhal roviny....docela prej dobře....pak přišel úraz a konec. Já jsem s ním pak už nic nedělala jen rekreačku a myslím, že to tak bylo dobře. Úraz si udělal když ho připravovali na Velkou....

12.4.2008 22:05

pralinka napsal(a):
7.2. mu bylo 17 - let a běhal roviny....docela prej dobře....pak přišel úraz a konec. Já jsem s ním pak už nic nedělala jen rekreačku a myslím, že to tak bylo dobře. Úraz si udělal když ho připravovali na Velkou....

...aha, oni si to zaslouzi, toBeda bue mit narozky 18.4. a taky si toho zazil dle toho come napsala ta pani dost, a ted uz jen zaslouzenej odpocinek, jen rekre a mozna nejakej ten hobby parkurek, pro zabavu obou

12.4.2008 22:09

radule napsal(a):
...aha, oni si to zaslouzi, toBeda bue mit narozky 18.4. a taky si toho zazil dle toho come napsala ta pani dost, a ted uz jen zaslouzenej odpocinek, jen rekre a mozna nejakej ten hobby parkurek, pro zabavu obou

Já jsem ho koupila když mu bylo čtyři a půl roku a právě pro jeho mohutnost a výšku si mysleli, že by byl do velké dobrý...a tak začali s přípravou....no a stalo se mu to na skoku a on se bojí skákat od té doby. Třeba potok jsem s ním strávila skoro čtyři hodiny než jsem ho donutila.....no musela jsem...jinak by mně příště zazdil....od té doby ho nenutím....je chodivej a teperamentní a lekavej....ale pro mne hodnej.

12.4.2008 22:12

pralinka napsal(a):
Já jsem ho koupila když mu bylo čtyři a půl roku a právě pro jeho mohutnost a výšku si mysleli, že by byl do velké dobrý...a tak začali s přípravou....no a stalo se mu to na skoku a on se bojí skákat od té doby. Třeba potok jsem s ním strávila skoro čtyři hodiny než jsem ho donutila.....no musela jsem...jinak by mně příště zazdil....od té doby ho nenutím....je chodivej a teperamentní a lekavej....ale pro mne hodnej.

...chudak, takhle by meli skoncit vsichni konici co skoncili projakkykoliv motim zavodni karieru. u jedno majitele.

12.4.2008 22:14

radule napsal(a):
...chudak, takhle by meli skoncit vsichni konici co skoncili projakkykoliv motim zavodni karieru. u jedno majitele.

Opravdu ho velmi miluju a udělala bych pro něj vše.....má chudák každou chvíli nějakej problém a za ty roky mně už stál opravdu moooc tisíc.....ale je můj.

12.4.2008 22:17

pralinka napsal(a):
Opravdu ho velmi miluju a udělala bych pro něj vše.....má chudák každou chvíli nějakej problém a za ty roky mně už stál opravdu moooc tisíc.....ale je můj.

...ja sem se do Bedi zamilovala taky na prvni pohled a uz me stal takyspoustu penez, ale uz dal nikam nepujde. Uz to spolu doklepeme

12.4.2008 22:19

radule napsal(a):
...ja sem se do Bedi zamilovala taky na prvni pohled a uz me stal takyspoustu penez, ale uz dal nikam nepujde. Uz to spolu doklepeme

Jo, my dva s Edíkem taky. Jsme sehraní a když si sednu na jiného koně jsem celá nesvá a nebaví mne to.

12.4.2008 22:21

pralinka napsal(a):
Jo, my dva s Edíkem taky. Jsme sehraní a když si sednu na jiného koně jsem celá nesvá a nebaví mne to.

Já se pro dnešek rozloučím.....jdu na TV.....Pa.

12.4.2008 22:22

pralinka napsal(a):
Já se pro dnešek rozloučím.....jdu na TV.....Pa.

...pa a zase se ukaz

13.4.2008 15:09

pralinka napsal(a):
Máš je tam...

čusik babky

13.4.2008 20:42

memmory napsal(a):
čusik babky

je tu někdooooooooooo??

13.4.2008 20:52

jenysimons napsal(a):
je tu někdooooooooooo??

ahoj jeny jak se vede?

13.4.2008 20:53

radule napsal(a):
ahoj jeny jak se vede?

neke, někdo se ozval.. ani jsem nedoufala

ahojda Radule, no dobrý, dnes tu bylo zase nádherně, co ty??

13.4.2008 20:54

jenysimons napsal(a):
neke, někdo se ozval.. ani jsem nedoufala

ahojda Radule, no dobrý, dnes tu bylo zase nádherně, co ty??

Ja jsem tady skoro porad, jo tady taky krasne. Tak co v mastaly, dobry? uz ste si to vyjasnily?

13.4.2008 20:56

radule napsal(a):
Ja jsem tady skoro porad, jo tady taky krasne. Tak co v mastaly, dobry? uz ste si to vyjasnily?

NAZDAR !!!

13.4.2008 20:57

red and white napsal(a):
NAZDAR !!!

ZDAR...

13.4.2008 20:57

radule napsal(a):

nevyjasnily...ted to nebudu řešit, poslední dobou má zase dobrý nálady, ale....ted přijde škola a já tam zase budu jezdit tak jak potřebuju já-sice můžu na jízdárnu (jen na přehrazenej kousek, zatím mě ještě nepustí na celou ) a prostě kdyby mi něco řekla, tak už na to budu připravená a vyříkám si to s ní..počkám na útok, pak se budu bránit...

13.4.2008 20:59

jenysimons napsal(a):
nevyjasnily...ted to nebudu řešit, poslední dobou má zase dobrý nálady, ale....ted přijde škola a já tam zase budu jezdit tak jak potřebuju já-sice můžu na jízdárnu (jen na přehrazenej kousek, zatím mě ještě nepustí na celou ) a prostě kdyby mi něco řekla, tak už na to budu připravená a vyříkám si to s ní..počkám na útok, pak se budu bránit...

...jojo,lidi sou zvlastni

13.4.2008 20:59

jenysimons napsal(a):

co je tady nového?

13.4.2008 21:00

red and white napsal(a):
co je tady nového?

....raw asi nic, jen ze sme se tady sesly

13.4.2008 21:01

red and white napsal(a):
co je tady nového?

jo no, každej je nákej a ne každej ti prostě sedne no... jinak radule koukala jsem na stránky a jsou hezký... ty se musíš na toho tvojeho omárka těšit, coo??

nerčí: asi nic...

13.4.2008 21:02

radule napsal(a):
....raw asi nic, jen ze sme se tady sesly

Já jsem tady taky babizny

13.4.2008 21:02

jenysimons napsal(a):
jo no, každej je nákej a ne každej ti prostě sedne no... jinak radule koukala jsem na stránky a jsou hezký... ty se musíš na toho tvojeho omárka těšit, coo??

nic nového?? no teda vy toho moc neprozradíte...

13.4.2008 21:03

jenysimons napsal(a):

...jeny, uplne hrozne mooooc se tesim

...ahoooj sonatko.

13.4.2008 21:06

radule napsal(a):

...ahoooj sonatko.

radule, no já se nedivím...vždyt ty jsi ho viděla vlastně jen jednou..já bych asi umřela, kdybych věděla, že mám někde koníka, kterýho neznám a ted za mnou nemůže...

memory, ahojda

13.4.2008 21:07

radule napsal(a):

...ahoooj sonatko.

Ahoooooj Raďátko
Ty jo budu tady jenom chvilec tak nepůjdem na ICQ ale stručný popis včerejška Včera jsem teda jely k tomu Mirkovi jo , seděli toto tamto pak jsme usoudily že bůčky potřepat nepůjdem a ejhle ono bylo 6 ráno a tak kecáme sedíme dál a zjistily jsme že nemáme cíga tak jsem šly do Kaufíku pro cigára a jak jsem přišly daly jsme si snídani , kafe a najednou 10 : 00 a tak jsem šly do sprchy další kafe , něco jsme pojedly a jely jsme domů jo Takže jsem dojela dom šla jsem jezdit pak jsem uklízela a přestavovala králičárnu , teď jsem dodělala večeři pro ten náš regiment a sedím tu jen proto , že mi ještě nedoprala asi 6 pračka co jsem doma PSYCHO
Zítra jdu do práce mimochodem - ale až na Odpo

13.4.2008 21:08

jenysimons napsal(a):
radule, no já se nedivím...vždyt ty jsi ho viděla vlastně jen jednou..já bych asi umřela, kdybych věděla, že mám někde koníka, kterýho neznám a ted za mnou nemůže...

memory, ahojda

...jono, ale bohuzel musim pockat az se vse da do kupy Ale vimaspon, ze sema vyborne...

13.4.2008 21:10

memmory napsal(a):
Ahoooooj Raďátko
Ty jo budu tady jenom chvilec tak nepůjdem na ICQ ale stručný popis včerejška Včera jsem teda jely k tomu Mirkovi jo , seděli toto tamto pak jsme usoudily že bůčky potřepat nepůjdem a ejhle ono bylo 6 ráno a tak kecáme sedíme dál a zjistily jsme že nemáme cíga tak jsem šly do Kaufíku pro cigára a jak jsem přišly daly jsme si snídani , kafe a najednou 10 : 00 a tak jsem šly do sprchy další kafe , něco jsme pojedly a jely jsme domů jo Takže jsem dojela dom šla jsem jezdit pak jsem uklízela a přestavovala králičárnu , teď jsem dodělala večeři pro ten náš regiment a sedím tu jen proto , že mi ještě nedoprala asi 6 pračka co jsem doma PSYCHO

radule: to je moc důležitý... a jaký jsi měla víkend??

13.4.2008 21:10

memmory napsal(a):
Ahoooooj Raďátko

Sonatko, dost dobry Tak to dneska si uplne utahanej clovek co? Ja jdu taky bryo chrnet, mame tichou domactnost, tak na neho cekat nebudu

13.4.2008 21:12

radule napsal(a):
Sonatko, dost dobry Tak to dneska si uplne utahanej clovek co? Ja jdu taky bryo chrnet, mame tichou domactnost, tak na neho cekat nebudu

Ty Bobane by jsi ani nevěřila , já bych ještě uběhla maraton

13.4.2008 21:13

radule napsal(a):

...jenz jako obvykle litam s prckem po venku, dneska prijela kamoska a dovezla me vysocinku z kauflandu, byla v cechach, tak ted mam boule az za usima

13.4.2008 21:14

memmory napsal(a):
Ty Bobane by jsi ani nevěřila , já bych ještě uběhla maraton

...tak pribehni za mnou...

13.4.2008 21:15

radule napsal(a):
...jenz jako obvykle litam s prckem po venku, dneska prijela kamoska a dovezla me vysocinku z kauflandu, byla v cechach, tak ted mam boule az za usima

radule, tak to věřím a co, že máte tichou domácnost (esli se moc ptám tak pardooon...) Jinak ten tvůj je taky koňák nebo to jde mimo něj??

13.4.2008 21:17

jenysimons napsal(a):
radule, tak to věřím a co, že máte tichou domácnost (esli se moc ptám tak pardooon...) Jinak ten tvůj je taky koňák nebo to jde mimo něj??

...jeny v klidu, ja tvrda palice a chtela bych aby bylo vse perfektni a on tvrdohlavej taky a pro neho uy je vsechno perfektni. Takze ticha domactnost je dost casto, ale vzdy jen chvilku Ne on je hospodskej, staci jeden blazen v rodine

13.4.2008 21:23

radule napsal(a):
...jeny v klidu, ja tvrda palice a chtela bych aby bylo vse perfektni a on tvrdohlavej taky a pro neho uy je vsechno perfektni. Takze ticha domactnost je dost casto, ale vzdy jen chvilku Ne on je hospodskej, staci jeden blazen v rodine

radule, my to máme zase jinak..já tvrdá palice a hádavá..on mě nasere nejvíc dycky tím, že se nechce hádat, to se mi to pak nahrne do hlavy a je zle a on furt v klidu, nic neřeší, hádat se nebude a tak...

13.4.2008 21:31

jenysimons napsal(a):
radule, my to máme zase jinak..já tvrdá palice a hádavá..on mě nasere nejvíc dycky tím, že se nechce hádat, to se mi to pak nahrne do hlavy a je zle a on furt v klidu, nic neřeší, hádat se nebude a tak...

jeny tak too skonci vzdycky i u nas... on jde radeji pryc a je z problemu hotova krize, ja si pak nevidim do papuly a obcas placnu i to co nechci

13.4.2008 21:31

radule napsal(a):

Bobane a myslela jsi u té vysočinky taky trošku na mě ???
Počkej nasadím nějaké Adidasky a poletím

13.4.2008 21:34

memmory napsal(a):
Bobane a myslela jsi u té vysočinky taky trošku na mě ???
Počkej nasadím nějaké Adidasky a poletím

...samoska jsem to i kamosce vykladala, ze mam kamaradku v kaufiku A pak jsem ji ukazovala stranky a i tu opici co tam je

13.4.2008 21:38

radule napsal(a):
...samoska jsem to i kamosce vykladala, ze mam kamaradku v kaufiku A pak jsem ji ukazovala stranky a i tu opici co tam je

radule, jo to já si taky do huby nevidím..jsem v tomhle po tátoj a to to na něm tak nesnáším...

13.4.2008 21:43

jenysimons napsal(a):
radule, jo to já si taky do huby nevidím..jsem v tomhle po tátoj a to to na něm tak nesnáším...

...nekdy je me ho lito, ale pak nastoupi tvrdohlavost a je konec a zacatek ticha. Uz si musim najit nejakou praci abych nevymejslela kraviny

Holky, ze vypada pekne beda na to ze ma 16...

13.4.2008 21:46

radule napsal(a):
...nekdy je me ho lito, ale pak nastoupi tvrdohlavost a je konec a zacatek ticha. Uz si musim najit nejakou praci abych nevymejslela kraviny

Holky, ze vypada pekne beda na to ze ma 16...

jo jo, znám tohle..pak už to nemůžu jen tak změnit, řekla jsem prasárnu ale je to tak no a já to kvůli sobě nemůžu říct zpět...

jinak Bedoj bych 16 netipla ani prd...vypadá skvěle..

13.4.2008 21:49

jenysimons napsal(a):
jo jo, znám tohle..pak už to nemůžu jen tak změnit, řekla jsem prasárnu ale je to tak no a já to kvůli sobě nemůžu říct zpět...

jinak Bedoj bych 16 netipla ani prd...vypadá skvěle..

Ted uz vypada skvostne, nez jak prisel...
...sonatko ty uz si doprala?

13.4.2008 22:20

radule napsal(a):
Ted uz vypada skvostne, nez jak prisel...
...sonatko ty uz si doprala?

loučím se, dobrou...

olga visnakova

14.4.2008 07:11
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
loučím se, dobrou...

Ahoj holky, omlouvám se pro nepřítomnost, mnoho práce s Medlym-zákrok, spešl krmení-uf, zatím to zvládá a ! má blbá 4 kg nahoře, ale zbytek je tak na dva, tři roky................když to zvládne, nyní dle vet.je nutné, aby ho nebolela již ta nožka, aby nabíral a abychom ho nechávali tu nožku prozatím zatěžovat pět, šest hod. ve výběhu. Zátěž přidávat postupně. Tak držte palečky, první měsíc je prý největší riziko.................

olga visnakova

14.4.2008 07:14
olga visnakova

olga visnakova napsal(a):
Ahoj holky, omlouvám se pro nepřítomnost, mnoho práce s Medlym-zákrok, spešl krmení-uf, zatím to zvládá a ! má blbá 4 kg nahoře, ale zbytek je tak na dva, tři roky................když to zvládne, nyní dle vet.je nutné, aby ho nebolela již ta nožka, aby nabíral a abychom ho nechávali tu nožku prozatím zatěžovat pět, šest hod. ve výběhu. Zátěž přidávat postupně. Tak držte palečky, první měsíc je prý největší riziko.................

No a oslík Ferda už má fotky, zatím nic moc, ale............jen ten řev-hýkání je děsně nahlas-naštěstí se ozve tak jednou za dva dny.............

olga visnakova

14.4.2008 07:18
olga visnakova

No a oslík Ferda už má fotky, zatím nic moc, ale............jen ten řev-hýkání je děsně nahlas-naštěstí se ozve tak jednou za dva dny.............

A jinak jsou kobči i Ferda již na noc venku, jen Medly nee, ten si venku chvilku pocapká a pádí do boxu a nožka se mu chladí, futruje se a už baští dva litry ovsa r+v a postupně ještě smíme přidat. Na pečivu atd se v jeho případě taky nešetří, víte co mě ale už štve? Ten tankodrom ve výběhu. Už už to vypadá že začne schnout a ..........zase déšt

14.4.2008 08:27

A jinak jsou kobči i Ferda již na noc venku, jen Medly nee, ten si venku chvilku pocapká a pádí do boxu a nožka se mu chladí, futruje se a už baští dva litry ovsa r+v a postupně ještě smíme přidat. Na pečivu atd se v jeho případě taky nešetří, víte co mě ale už štve? Ten tankodrom ve výběhu. Už už to vypadá že začne schnout a ..........zase déšt

Ahoj Olgo, no to je dost, že se taky ukážeš... A jak dopadly jaterní testy? Dobrý?

olga visnakova

14.4.2008 09:26
olga visnakova

pralinka napsal(a):
Ahoj Olgo, no to je dost, že se taky ukážeš... A jak dopadly jaterní testy? Dobrý?

Ahoj pralinko, jaterní testyo.k. Vše dopadlo s tím závěrem, že Medly byl dobře krmen, ovšem veterinář o něho pečující u původní majitelky neudělal pro léčbu té nohy vše a živiny atd z krmení a vše šlo do té nožky-tudíž hubl a hubl. Jelikož nožka neměla správný postup léčby, koník zůstane spíše jako spoleečník, ovšem jde o to nožku uklidnit, koníka dokrmit a zabezpečit mu nyní především vitamíny a klid. Dle vet. má měsíc, abychom poté posoudili, zda ještě není vše ztraceno a jeho život bude, seč nepojízdný, plnohodnotný po jiných stránkách. Tak ho nyní pipláme jak miminko, ovšem záleží hodně i na té nožce. Je tam úlomek kosti, s kterým po roce chybné léčby již nejde bohužel až tak moc dělat..................vše je zatím ve hvězdách. Zkusíme mu pomoci, ovšem rok si úlomek kosti natropil ssvé, no........držíme mu palečky, je to bojovník.

14.4.2008 10:04

Ahoj pralinko, jaterní testyo.k. Vše dopadlo s tím závěrem, že Medly byl dobře krmen, ovšem veterinář o něho pečující u původní majitelky neudělal pro léčbu té nohy vše a živiny atd z krmení a vše šlo do té nožky-tudíž hubl a hubl. Jelikož nožka neměla správný postup léčby, koník zůstane spíše jako spoleečník, ovšem jde o to nožku uklidnit, koníka dokrmit a zabezpečit mu nyní především vitamíny a klid. Dle vet. má měsíc, abychom poté posoudili, zda ještě není vše ztraceno a jeho život bude, seč nepojízdný, plnohodnotný po jiných stránkách. Tak ho nyní pipláme jak miminko, ovšem záleží hodně i na té nožce. Je tam úlomek kosti, s kterým po roce chybné léčby již nejde bohužel až tak moc dělat..................vše je zatím ve hvězdách. Zkusíme mu pomoci, ovšem rok si úlomek kosti natropil ssvé, no........držíme mu palečky, je to bojovník.

No, budeš mít co dělat. Takovej koník chce fakt hodně péče a o financích za veta a léky atd. ani nemluvě.

14.4.2008 10:25

Chjo....s Tebou si člověk taky teda pokecá.....

olga visnakova

14.4.2008 10:26
olga visnakova

pralinka napsal(a):
No, budeš mít co dělat. Takovej koník chce fakt hodně péče a o financích za veta a léky atd. ani nemluvě.

To nám je úplně jasné, už účet za ta předchozí vyšetření (uz, rtg, sono, rekt.vyš., broušení zubů, injekce do kloubu a krve) byl k pláči. Koníkův vzhled je prozatím také k pláči a co nás čeká-typuji tak dva roky k přijatelnému vzhledu a tento měsíc, jež je kritický pro koně samotného, to je přímo k hysterickému pláči. Ale doufám, že ve finále bude štastný smích.............doufám

14.4.2008 10:29

To nám je úplně jasné, už účet za ta předchozí vyšetření (uz, rtg, sono, rekt.vyš., broušení zubů, injekce do kloubu a krve) byl k pláči. Koníkův vzhled je prozatím také k pláči a co nás čeká-typuji tak dva roky k přijatelnému vzhledu a tento měsíc, jež je kritický pro koně samotného, to je přímo k hysterickému pláči. Ale doufám, že ve finále bude štastný smích.............doufám

Pokud je zdráv uvnitř....tak by to mělo klapnout.

14.4.2008 11:20

pralinka napsal(a):
Chjo....s Tebou si člověk taky teda pokecá.....

Ajojik

14.4.2008 11:23

memmory napsal(a):
Ajojik

Ahoj

14.4.2008 11:25

pralinka napsal(a):
Ahoj

Copak jak to dneska jde ??

14.4.2008 11:29

memmory napsal(a):
Copak jak to dneska jde ??

Dneska mám tak zvaný odpočinkový den.... A Ty?

14.4.2008 11:31

pralinka napsal(a):
Dneska mám tak zvaný odpočinkový den.... A Ty?

No já za chvilku musím na vet.správu pro kulatý razítka a pak do práce - bléééééééé

14.4.2008 11:32

memmory napsal(a):
No já za chvilku musím na vet.správu pro kulatý razítka a pak do práce - bléééééééé

No...nezávidím Ti ani jedno...to je fakt..

14.4.2008 11:33

memmory napsal(a):

14.4.2008 11:36

pralinka napsal(a):

No jo no ,a el arději hned ať mi pak něco třeba nechybí a já bych pak nemohla na start - to by mě asi zabilo

14.4.2008 11:38

memmory napsal(a):
No jo no ,a el arději hned ať mi pak něco třeba nechybí a já bych pak nemohla na start - to by mě asi zabilo

jj máš recht....mně to teda netíží.....já mohu jezdit po lesích a stezkách jak chci...ale chápu, že někdo i závodí....

14.4.2008 11:38

memmory napsal(a):

14.4.2008 11:40

memmory napsal(a):

N já jsem právě v tom lese jezdila do teď letos dělám razítko poprvé .........

14.4.2008 11:41

memmory napsal(a):

Koukám west. No, tak v tom jsem za celý svůj život nikdy neseděla.....ale u nás ve stáji je maj taky a obhlížím to....

14.4.2008 11:44

pralinka napsal(a):
Koukám west. No, tak v tom jsem za celý svůj život nikdy neseděla.....ale u nás ve stáji je maj taky a obhlížím to....

Skus ho jednou a nebudeš chtít jiné
Já byla to samé nechci nechci a pak jsem si sedla na půjčeného koně a půjčené sedlo , přijela jsem domů prodala svůj angl a koupila western

14.4.2008 11:47

memmory napsal(a):
Skus ho jednou a nebudeš chtít jiné
Já byla to samé nechci nechci a pak jsem si sedla na půjčeného koně a půjčené sedlo , přijela jsem domů prodala svůj angl a koupila western

Tak mně to zajímá jen jak se v tom hačá... Jinak Edymu bych to neudělala je zvyklej na to jedno od narození a moje prdel taky....

olga visnakova

14.4.2008 12:03
olga visnakova

pralinka napsal(a):
Tak mně to zajímá jen jak se v tom hačá... Jinak Edymu bych to neudělala je zvyklej na to jedno od narození a moje prdel taky....

já taky preferiji west. všichni tu jsou west. jen jadwiga je ang.ježděná a ve 21 letech už nemá smysl ji přeučovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík