DLOUHÁ CHVÍLE 21 .. pokračujeem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.4.2008 16:06

zdravím koukám že vždycky přijdu když jsem tady sama

21.4.2008 16:11

red and white napsal(a):

Ále....nejsi....

21.4.2008 16:12

pralinka napsal(a):
Ále....nejsi....

no na tebe se koukám můžu spolehnout, internetový závislák jak je dneska ??

21.4.2008 16:14

red and white napsal(a):
no na tebe se koukám můžu spolehnout, internetový závislák jak je dneska ??

No máš jen štěstí, že jsem tady....byla jsem v Praze u doktora a před chvílí jsem se píchla na net. No...nic moc a Ty?

21.4.2008 16:24

pralinka napsal(a):
No máš jen štěstí, že jsem tady....byla jsem v Praze u doktora a před chvílí jsem se píchla na net. No...nic moc a Ty?

Aha, tak to jo, to asi nebyl zrovna nejlepší den u doktora já jsem přijela z praxe takže trochu utahaná

21.4.2008 16:24

pralinka napsal(a):

čusik Babky

21.4.2008 16:29

memmory napsal(a):
čusik Babky

ahoj mem

21.4.2008 16:32

red and white napsal(a):
ahoj mem

Čus.....Mem...

Red: Jo nebyl to nej den ale mám pocit, že zlatý hřeb teprve přijde...ach jo...

21.4.2008 16:40

pralinka napsal(a):
Čus.....Mem...

Red: Jo nebyl to nej den ale mám pocit, že zlatý hřeb teprve přijde...ach jo...

blani: jakto??

21.4.2008 16:45

red and white napsal(a):
blani: jakto??

Mám problém s periodou....dycky jak hodinky za 28 - dní a teď? Už podruhý až za 33 a dnes dokonce už 34 den a nic....jsem nafouklá jak žába a mám prý dvě velké cysty na každém vaječníku jeden....jestli to samo nějak nedopadne do pár dní tak asi laparo...:-(

21.4.2008 16:47

pralinka napsal(a):
Mám problém s periodou....dycky jak hodinky za 28 - dní a teď? Už podruhý až za 33 a dnes dokonce už 34 den a nic....jsem nafouklá jak žába a mám prý dvě velké cysty na každém vaječníku jeden....jestli to samo nějak nedopadne do pár dní tak asi laparo...:-(

No tak to ti holka teda nezávidím
Tak dneska tady byl kovář a máme konečně ty botky

21.4.2008 16:48

memmory napsal(a):
No tak to ti holka teda nezávidím
Tak dneska tady byl kovář a máme konečně ty botky

Edík už má nové botky asi týden....nebo tak nějak...

21.4.2008 16:52

pralinka napsal(a):
Edík už má nové botky asi týden....nebo tak nějak...

Tak to se teda má no

21.4.2008 16:52

red and white napsal(a):

21.4.2008 16:53

pralinka napsal(a):

Jo Edík se má líp jak já....ale to je dobře.....

21.4.2008 16:59

red and white napsal(a):

..ahoj holky

21.4.2008 16:59

pralinka napsal(a):
Jo Edík se má líp jak já....ale to je dobře.....

No to já si taky občas říkám , jestli se ta moja potvora vypasená nemá líp jak já
Mi řekni co jim chybí ???

21.4.2008 17:00

radule napsal(a):
..ahoj holky

čusik Tetka

21.4.2008 17:03

radule napsal(a):
..ahoj holky

Ahoj Radule...

No...pokud jsou zdravý tak jim nechybí nic....:-)

21.4.2008 17:03

memmory napsal(a):
čusik Tetka

...cusik sonatko, vydis tu masly a poznavas konika?

21.4.2008 17:04

pralinka napsal(a):
Ahoj Radule...

No...pokud jsou zdravý tak jim nechybí nic....:-)

...ahoj pralinko

21.4.2008 17:06

radule napsal(a):
...ahoj pralinko

Hele už párkrát jsem Ti chtěla poslat srandovní mail ale pokaždý se mi vrátí, Ty jsi mne dala do blokace? Tak je mi to šumák...jen se ptám.

21.4.2008 17:09

pralinka napsal(a):
Hele už párkrát jsem Ti chtěla poslat srandovní mail ale pokaždý se mi vrátí, Ty jsi mne dala do blokace? Tak je mi to šumák...jen se ptám.

...ne to urco ne ale kdyztak me to posly na muj druhej e-mail. Tam na tom neni tolik pameti. Kdyztak sem rsrutova@seznam.cz

21.4.2008 17:11

radule napsal(a):
...ne to urco ne ale kdyztak me to posly na muj druhej e-mail. Tam na tom neni tolik pameti. Kdyztak sem rsrutova@seznam.cz

Tenhle mail asi nebude o nic lepší....taky seznam...

21.4.2008 17:12

pralinka napsal(a):

...ty sumaku, mam tam jen 4 meily od tebe a uz se me tam nic nevleze a pro zvetseni pameti musim poslat sms, ale nebere to odtud. Takze jen na ten co jsem ti napsala ted...

21.4.2008 17:13

radule napsal(a):
...ty sumaku, mam tam jen 4 meily od tebe a uz se me tam nic nevleze a pro zvetseni pameti musim poslat sms, ale nebere to odtud. Takze jen na ten co jsem ti napsala ted...

...ten druhej funguje perfektne a mista je tam habadej takze muzes posilat....

21.4.2008 17:13

radule napsal(a):

Tak já si mail dycky přečtu a smáznu...nenechávám je tam.

21.4.2008 17:14

radule napsal(a):
...cusik sonatko, vydis tu masly a poznavas konika?

No jasn koukám ja puk co mu to zase prováděli ???

21.4.2008 17:15

pralinka napsal(a):
Tak já si mail dycky přečtu a smáznu...nenechávám je tam.

to ja ne, mam tam vsechny na tom druhym, ten prvni jsem si delala jen kvuli i faune...

21.4.2008 17:16

memmory napsal(a):
No jasn koukám ja puk co mu to zase prováděli ???

...sonatko vytahli Bedu mezi lidi, na neofic zavody a Bedulka s Fandou si dvakrat vyhraly. Ja brecela jak maly tele, tak me to dojalo

21.4.2008 17:18

radule napsal(a):
to ja ne, mam tam vsechny na tom druhym, ten prvni jsem si delala jen kvuli i faune...

No jo no....ale když to tam budeš hromadit tak je to jasnýýýýýý

21.4.2008 17:18

radule napsal(a):
...sonatko vytahli Bedu mezi lidi, na neofic zavody a Bedulka s Fandou si dvakrat vyhraly. Ja brecela jak maly tele, tak me to dojalo

Tak to je supééééééér
Musím letět budeš věčer na Icq ???

21.4.2008 17:19

memmory napsal(a):
Tak to je supééééééér
Musím letět budeš věčer na Icq ???

...jojo vecer pisni

olga visnakova

21.4.2008 18:32
olga visnakova

pralinka napsal(a):
No jo no....ale když to tam budeš hromadit tak je to jasnýýýýýý

čauky holky

21.4.2008 18:37

olga visnakova napsal(a):
čauky holky

...ahoj Oli jak se dari?

...pralinko ty tu ses jeste? Jsem doplnovala fotky na Bedovi stranky, tak jsem byla mimo

olga visnakova

21.4.2008 18:55
olga visnakova

radule napsal(a):
...ahoj Oli jak se dari?

...pralinko ty tu ses jeste? Jsem doplnovala fotky na Bedovi stranky, tak jsem byla mimo

Ahojík, vařím miš maš vše, mixík-kuřecí alá co dům dá................:-)

21.4.2008 19:39

Ahojík, vařím miš maš vše, mixík-kuřecí alá co dům dá................:-)

...to je nejlepsi

21.4.2008 19:51

pralinka napsal(a):

...pralinka se objevila...

21.4.2008 19:59

radule napsal(a):
...pralinka se objevila...

čusik boban - ještě jdu nakrmit ty moje dneska týrané koníčky a už jsem skoro tady ......

21.4.2008 20:02

memmory napsal(a):
čusik boban - ještě jdu nakrmit ty moje dneska týrané koníčky a už jsem skoro tady ......

dobra tyrane, ja jdu zkontrolovat zahradku

21.4.2008 20:02

memmory napsal(a):

zase jsem tady to máte radost co?!

21.4.2008 20:03

red and white napsal(a):
zase jsem tady to máte radost co?!

...no to jo rawa budes tady dlouho

21.4.2008 20:05

radule napsal(a):
...no to jo rawa budes tady dlouho

21.4.2008 20:13

red and white napsal(a):

si pište

21.4.2008 20:19

red and white napsal(a):
si pište

Moje oko vše vidí...

21.4.2008 20:19

pralinka napsal(a):
Moje oko vše vidí...

tyjo kde ty na ty obrázky chodíš...

olga visnakova

21.4.2008 20:20
olga visnakova

red and white napsal(a):
si pište

Holky, úplně mě ničí ten náš marůdek, jestli ten se z toho vykřeše, tak jsme nej útulek v ČR................

21.4.2008 20:23

Holky, úplně mě ničí ten náš marůdek, jestli ten se z toho vykřeše, tak jsme nej útulek v ČR................

Ježiš Olgo , myslíš že to má cenu ???
Lepší se to ?? Má snahu ??

21.4.2008 20:23

Olgo snad ano, držím všechny pěsti !!

21.4.2008 20:31

red and white napsal(a):
tyjo kde ty na ty obrázky chodíš...

To bys ráda věděla, co?

olga visnakova

21.4.2008 20:32
olga visnakova

red and white napsal(a):
Olgo snad ano, držím všechny pěsti !!

mem-začal mít zájem o okolí-první vlaštovka, jinak také nefim-snad nejhorší případ útulků úbec
raw-také mu fandíme-podvýživa prvního stupně, špatná játra, vředy, l.z nemá za mák sílu, má tam štěp a atrofii svalů a arthrosu-cpeme do něho léky, krmení, vitamíny dvojí od farnamu ve zdvojené dávce, injekce-fakt mazec.
dala jsem mu předtím měsíc, ted má už jen 3 týdny, aby dokázal, že tzo má význam, věříme mu, je to bojovník, nechci ale, aby žil za každou cenu, takže když se nic nezmění k lepšímu, je mi jasné, že mu pomůžu jinak............ale věřím mu, zvládne to.

21.4.2008 20:35

mem-začal mít zájem o okolí-první vlaštovka, jinak také nefim-snad nejhorší případ útulků úbec
raw-také mu fandíme-podvýživa prvního stupně, špatná játra, vředy, l.z nemá za mák sílu, má tam štěp a atrofii svalů a arthrosu-cpeme do něho léky, krmení, vitamíny dvojí od farnamu ve zdvojené dávce, injekce-fakt mazec.
dala jsem mu předtím měsíc, ted má už jen 3 týdny, aby dokázal, že tzo má význam, věříme mu, je to bojovník, nechci ale, aby žil za každou cenu, takže když se nic nezmění k lepšímu, je mi jasné, že mu pomůžu jinak............ale věřím mu, zvládne to.

Tu dobu kterou jsi mu dala je strašně málo Olgo, věř mi. To je běh na dlouhou trať ne na měsíc.

21.4.2008 20:35

Olgo - má toho koukám dost za celou stáj

21.4.2008 20:42

red and white napsal(a):
Olgo - má toho koukám dost za celou stáj

21.4.2008 20:50

pralinka napsal(a):

blani ty máš nějaký zásoby těch obrázků ne?!

21.4.2008 20:58

red and white napsal(a):
blani ty máš nějaký zásoby těch obrázků ne?!

Já mám vše....

21.4.2008 21:16

pralinka napsal(a):

Dlabu Vás dámy.....jsem tu sama a čumím jak péro z gauče.....

olga visnakova

21.4.2008 21:58
olga visnakova

pralinka napsal(a):
Dlabu Vás dámy.....jsem tu sama a čumím jak péro z gauče.....

pral. já vím, že měsíc je na to aby se uzdravil, natož nabral-to je tak dva až tři roky-málo, jde mi o to, aby se projevil chutí do života. A už se párkrát projevil............tak doufám, moc moc...................
Bude z něho super společník, vím to, nějak mě nešlo ho nechat uspat a nezkusit to, má v sobě chut žít, třeba ten Šimon-schvácení přes 30st. už měl vyhaslý pohled, tam to bylo vysvobození z klece, tento žije i vnitřkem, pere se, nešlo mi to..........je to pravý bojovník

22.4.2008 08:13

pral. já vím, že měsíc je na to aby se uzdravil, natož nabral-to je tak dva až tři roky-málo, jde mi o to, aby se projevil chutí do života. A už se párkrát projevil............tak doufám, moc moc...................
Bude z něho super společník, vím to, nějak mě nešlo ho nechat uspat a nezkusit to, má v sobě chut žít, třeba ten Šimon-schvácení přes 30st. už měl vyhaslý pohled, tam to bylo vysvobození z klece, tento žije i vnitřkem, pere se, nešlo mi to..........je to pravý bojovník

Ten koník mne strašně zajímá....asi se přijedu na něj podívat.

22.4.2008 08:22

red and white napsal(a):

olga visnakova

22.4.2008 08:23
olga visnakova

pralinka napsal(a):
Ten koník mne strašně zajímá....asi se přijedu na něj podívat.

Pral. víš, že jsi kdykoliv vítána, i na noc, místo tu je, Medly má něco-nevím-prostě něco vzláštního a hroznou chut žít......................

22.4.2008 08:25

Pral. víš, že jsi kdykoliv vítána, i na noc, místo tu je, Medly má něco-nevím-prostě něco vzláštního a hroznou chut žít......................

Jasně Oli, já vím, že u Tebe mám dveře otevřený....tak jako vlastně každej kdo má zájem......

olga visnakova

22.4.2008 08:28
olga visnakova

pralinka napsal(a):
Jasně Oli, já vím, že u Tebe mám dveře otevřený....tak jako vlastně každej kdo má zájem......

prali., neblázni s těmi obrázky, úspěšně plním pc......... no, neumím být nepříjemná a tak i protivník má dveře otevřené, ale ty jsi trošku jinde zařazena, nebo, jde o to říci své naplno,slušně, ale naplno a já to moc neumím...........

olga visnakova

22.4.2008 08:32
olga visnakova

pralinka napsal(a):

moment, jdu Medlískovi vnutit prášeček.........................

22.4.2008 08:37

prali., neblázni s těmi obrázky, úspěšně plním pc......... no, neumím být nepříjemná a tak i protivník má dveře otevřené, ale ty jsi trošku jinde zařazena, nebo, jde o to říci své naplno,slušně, ale naplno a já to moc neumím...........

ale umíš a jak to umíš! Nepodceňuj se Olgo!

22.4.2008 08:38

moment, jdu Medlískovi vnutit prášeček.........................

jj

olga visnakova

22.4.2008 10:13
olga visnakova

pralinka napsal(a):
ale umíš a jak to umíš! Nepodceňuj se Olgo!

Je mi vždycky, jako bych pravdou ubližovala, když někdo něco udělá, já mám komentovat chyby je mi hrozně. A tak to vždycky okecávám. Nejhorší je, že když už útoků at už skrze iháčky, doma bugr, holky, protě když už se třeba týden ve vzteku topím, dusím to v sobě, pak pro úplnou maličkost vypísknu na toho, kdo je po ruce-většinou to odnesou dítka a to je špatný. Moc. Na jediné tvory v životě neumím být zlá ani v sobě, zvířata. Ta totiž narozdíl od lidí mluví upřímě, pes chce kousnout, kousne, kůn chce kopnout, kopne. I radost a lásku dávají upřímě najevo.

22.4.2008 10:20

Je mi vždycky, jako bych pravdou ubližovala, když někdo něco udělá, já mám komentovat chyby je mi hrozně. A tak to vždycky okecávám. Nejhorší je, že když už útoků at už skrze iháčky, doma bugr, holky, protě když už se třeba týden ve vzteku topím, dusím to v sobě, pak pro úplnou maličkost vypísknu na toho, kdo je po ruce-většinou to odnesou dítka a to je špatný. Moc. Na jediné tvory v životě neumím být zlá ani v sobě, zvířata. Ta totiž narozdíl od lidí mluví upřímě, pes chce kousnout, kousne, kůn chce kopnout, kopne. I radost a lásku dávají upřímě najevo.

Jak já Ti rozumím! Zvířatům ublížit fakt neumím....ale lidem? To jo! Svoloč je to! A tady na netu...tolik lidí se do mne obouvá a kdyby mi stáli tváří v tvář...no jistě by to neudělali! Vše je o Tobě a Tvých hodnotách! Raději budu tady za mrchu a debilku ale nikdy neslevím ze svých vlastních zkušeností a přesvědčení!

olga visnakova

22.4.2008 11:35
olga visnakova

pralinka napsal(a):
Jak já Ti rozumím! Zvířatům ublížit fakt neumím....ale lidem? To jo! Svoloč je to! A tady na netu...tolik lidí se do mne obouvá a kdyby mi stáli tváří v tvář...no jistě by to neudělali! Vše je o Tobě a Tvých hodnotách! Raději budu tady za mrchu a debilku ale nikdy neslevím ze svých vlastních zkušeností a přesvědčení!

To jsi mi připoměla pár ošklivých zážitků z eqch, slavní 3M si jeli dokola tu svou, i když jsem jim určité věci odkývla, jeden jediný z nich byl alespon trochu čtecí. Přečetl si mé příspěvky, zvážil a teprve poté reagoval. Ale již jsem od nějakého přesvědčování kohosi o čemsi upustila. Nemá to význam. A raději jsem se o to více zakousla do své práce. Koně a zvířata celkově si mou lásku a pomoc zaslouží. A předělávat lidi? Stejně zůstane plno tyranů a ani netuší, že i to nebohé zvíře má IQ vyšší, než on sám. Je mi někdy smutno z lidí.................a zloby v nich

22.4.2008 12:44

Blani ono se to takhle hezky křičí,správcovství není žádná pohoda, a hlavně mohl si o to říct kdokoliv z Vás...je mi jasné že Vy dvě se prostě nemusíte, ale urážky a pomluvy mažu.

22.4.2008 12:52

klawdie napsal(a):
Blani ono se to takhle hezky křičí,správcovství není žádná pohoda, a hlavně mohl si o to říct kdokoliv z Vás...je mi jasné že Vy dvě se prostě nemusíte, ale urážky a pomluvy mažu.

Tak to jsi přehnala! Zasahovat do debaty.....a tak jak chceš! Žádám o to!!! Ano, já chci být správce!

22.4.2008 13:02

pralinka napsal(a):
Tak to jsi přehnala! Zasahovat do debaty.....a tak jak chceš! Žádám o to!!! Ano, já chci být správce!

Je zakázáno:
*veřejné slovní napadání nebo uvádění nepravdivých informací o ostatních subjektech

22.4.2008 13:06

klawdie napsal(a):
Je zakázáno:
*veřejné slovní napadání nebo uvádění nepravdivých informací o ostatních subjektech

Jestli ten afekt byl na impact, tak tvůj příspěvek jsem smazala já, správce na obou moderkách jsem já.po donmluvě s impact se o nemoderku stará ona a já si hlídám moderku, Impact na moderku přístup nemá.Pokud máte s impact nevyřízené účty řeš je prosím soukromě, tohle se na dospělé lidi moc nehodí.
klawdie - správce.

22.4.2008 13:13

klawdie napsal(a):
Jestli ten afekt byl na impact, tak tvůj příspěvek jsem smazala já, správce na obou moderkách jsem já.po donmluvě s impact se o nemoderku stará ona a já si hlídám moderku, Impact na moderku přístup nemá.Pokud máte s impact nevyřízené účty řeš je prosím soukromě, tohle se na dospělé lidi moc nehodí.
klawdie - správce.

Tak jsi velmi nespravedlivá a zaujatá vůči mé mé osobě! A jako správce bys taková být neměla!!! Co jsem já IM provedla?!

22.4.2008 13:15

klawdie napsal(a):
klawdie - správce.

Hele, když mě nesnášíš tak nelez do chvíle, kde jsme kamarádky!

22.4.2008 13:18

pralinka napsal(a):
Hele, když mě nesnášíš tak nelez do chvíle, kde jsme kamarádky!

Blanko nezlob se na mě ale dohadovat se tu s tebou nebudu, proti tobě nic nemám, ale pokud někoho slovně napadneš mažu to, at to udělá kdokoliv, od toho tu nejsme.
A jsem správce mohu zasahovat do jakékoliv diskuze, stejně tak ale i ostatní, protože tohle je veřejné forum.

22.4.2008 13:22

klawdie napsal(a):
Blanko nezlob se na mě ale dohadovat se tu s tebou nebudu, proti tobě nic nemám, ale pokud někoho slovně napadneš mažu to, at to udělá kdokoliv, od toho tu nejsme.
A jsem správce mohu zasahovat do jakékoliv diskuze, stejně tak ale i ostatní, protože tohle je veřejné forum.

Tak já jsem sprostě nikoho nenapadla................Ale ...........jo........užij si svou moc!

22.4.2008 13:25

pralinka napsal(a):
Tak já jsem sprostě nikoho nenapadla................Ale ...........jo........užij si svou moc!

Vubec jsi nepochopila a hlavně to že jsem to myslela zcela v dobrem, hned si mé upozornění vzala jako útok, nechápu ten afekt. Stačí když nebudeš nikoho veřejně pomlouvat nic jiného nežádám.

22.4.2008 13:26

red and white napsal(a):

...ahoj vsichni,

22.4.2008 13:31

klawdie napsal(a):
Vubec jsi nepochopila a hlavně to že jsem to myslela zcela v dobrem, hned si mé upozornění vzala jako útok, nechápu ten afekt. Stačí když nebudeš nikoho veřejně pomlouvat nic jiného nežádám.

Hele, nech toho! Impact mne pomůouvá kde může a a nezná mne!!! Ale hold Impact může!!!

22.4.2008 13:36

pralinka napsal(a):
Hele, nech toho! Impact mne pomůouvá kde může a a nezná mne!!! Ale hold Impact může!!!

Né ani impact nemůže, pokud je tu někde příspěvek kde tě pomlouvá řekni kde a já ho smažu.

22.4.2008 13:44

klawdie napsal(a):
Né ani impact nemůže, pokud je tu někde příspěvek kde tě pomlouvá řekni kde a já ho smažu.

Hele..Ty zrovna mi nevadíš.....i když.... Ale.....jsi většinou objektivní....i když nesouhlasíš.

Proč jsi mi to tady smazala? Nebyla jsem sprostá ani vulgární a ani jsem nepolouvala?

Prostě.....já chápu.....mám špatnou pověst a mám právo akorát mlčet!

Tak to ale není! Já, nejsem takovej debil za jakého mne impact vydává a to jen proto, že si to přečetla na EQCH ..............jo.....a nezapomeň to zase smazat!

22.4.2008 13:49

radule napsal(a):
...ahoj vsichni,

Ahoj...........no právě zvažuji.....jestli jsem budu chodit......Ty nevíš, že jsem kripl?!

22.4.2008 13:53

pralinka napsal(a):
Ahoj...........no právě zvažuji.....jestli jsem budu chodit......Ty nevíš, že jsem kripl?!

...pralinko, proc by si sem nemela chodit, ja proti tobe nic nemam, co mas s nekym jinym je me sumafuk. ...ale s usmevem jde vsechno lip

22.4.2008 13:58

radule napsal(a):
...pralinko, proc by si sem nemela chodit, ja proti tobe nic nemam, co mas s nekym jinym je me sumafuk. ...ale s usmevem jde vsechno lip

No....ten smích.....pokaždé nejde.....Radko.......

22.4.2008 14:03

pralinka napsal(a):
No....ten smích.....pokaždé nejde.....Radko.......

...to sice ne, ale vetsinou jo,ikdyz taky me teda dnes do smichu nebylo malej sebou placnul ze schodu a vypada jak kdybych ho triskala od rana do vecera. Ale nic hroznyho jen pekna modrina pes pul obliceje, chudatko moje...ale ted uz se smejeme oba dva

22.4.2008 14:05

radule napsal(a):
...to sice ne, ale vetsinou jo,ikdyz taky me teda dnes do smichu nebylo malej sebou placnul ze schodu a vypada jak kdybych ho triskala od rana do vecera. Ale nic hroznyho jen pekna modrina pes pul obliceje, chudatko moje...ale ted uz se smejeme oba dva

22.4.2008 14:08

pralinka napsal(a):

...tak oblecu prcka a jdeme na prochazku, je tam nadherne

22.4.2008 14:20

radule napsal(a):
...tak oblecu prcka a jdeme na prochazku, je tam nadherne

Holčičko moje,,,,,tady leje celý den!

22.4.2008 15:51

pralinka napsal(a):
Holčičko moje,,,,,tady leje celý den!

Hele....snažím ae přidat téma.....už asi desáté....bohužel....můj nick...je blokován!!

22.4.2008 16:14

polarka napsal(a):
Hele....snažím ae přidat téma.....už asi desáté....bohužel....můj nick...je blokován!!

22.4.2008 16:14

polarka napsal(a):

Blani, můžu se jen tak optat kolik ti je?? dík

22.4.2008 16:15

jenysimons napsal(a):

ahoj jeny, koukám že ty na věk lidí moc paměŤ nemáš co

22.4.2008 16:17

red and white napsal(a):

ahojda nerčí...jo, tebe už si pamatuju, ale blanka to ještě nepsala, ne?! nebo si tak matně vzpomínám, že něco přes 30?? Není to pro mě tak důležitý...poprvé si tu informaci nezapamtuju..když se na ní zeptám podruhý, tak už to je z nějkýho důvodu a to to pak ve mě už snad zůstane...

22.4.2008 16:18

jenysimons napsal(a):
ahojda nerčí...jo, tebe už si pamatuju, ale blanka to ještě nepsala, ne?! nebo si tak matně vzpomínám, že něco přes 30?? Není to pro mě tak důležitý...poprvé si tu informaci nezapamtuju..když se na ní zeptám podruhý, tak už to je z nějkýho důvodu a to to pak ve mě už snad zůstane...

někde už to tady psala, kolem 30ti myslím ale přesně už taky nevím

22.4.2008 16:18

jenysimons napsal(a):

39 - .lert a věř mi, že to co zažívám tady by by ve stáji nebylo možné! Sakra, kdybych byla takovej megor tak by asi holky nechtěly abych s nima letěla na dovolenou!

22.4.2008 16:19

polarka napsal(a):
39 - .lert a věř mi, že to co zažívám tady by by ve stáji nebylo možné! Sakra, kdybych byla takovej megor tak by asi holky nechtěly abych s nima letěla na dovolenou!

polarka - pochopila jsem zprávně že ty jsi pralinka??

22.4.2008 16:20

red and white napsal(a):

Čusík .......

22.4.2008 16:20

red and white napsal(a):

zdravím mem

22.4.2008 16:21

polarka napsal(a):

22.4.2008 16:23

red and white napsal(a):

ano

22.4.2008 16:24

polarka napsal(a):

čauky ve spolek .. za chvíly jsem zpět jdu dát zmoklým hladovcům seno ......

22.4.2008 16:25

polarka napsal(a):

koukám že je to tady na ifauně zase nějaký rozhádaný ....

22.4.2008 16:26

red and white napsal(a):
koukám že je to tady na ifauně zase nějaký rozhádaný ....

No jo no Ifauna
Držet hubu a krok

polarka napsal(a):

ahojda holky, zdravím ještě jednou všechny...

hele, co se to tu děje?? iFauna se nějak hádá a "padá" to tu...moc se mi to nelíbí...

víš, Blani, já nechci bejt nijak hnusná, VŮBEC tě neznám, ale podle toho, co tu čtu ani nevím, co si o tobě myslet...vím, že písmenka hrozně matou, ale proč tak hrozně provokuješ?? Proč třeba do diskuze o těch hubených konících motáš svoje problémy, když tam nepatřej...? Nezlob se, ale nedalo mi to...

memmory napsal(a):
čauky ve spolek .. za chvíly jsem zpět jdu dát zmoklým hladovcům seno ......

javascript:insertAtCursor('');
javascript:insertAtCursor('');Máš odvahu...jít sem??? Sakra,,,,!!!!

22.4.2008 16:28

jenysimons napsal(a):
ahojda holky, zdravím ještě jednou všechny...

hele, co se to tu děje?? iFauna se nějak hádá a "padá" to tu...moc se mi to nelíbí...

víš, Blani, já nechci bejt nijak hnusná, VŮBEC tě neznám, ale podle toho, co tu čtu ani nevím, co si o tobě myslet...vím, že písmenka hrozně matou, ale proč tak hrozně provokuješ?? Proč třeba do diskuze o těch hubených konících motáš svoje problémy, když tam nepatřej...? Nezlob se, ale nedalo mi to...

Co to meleš!!!!!!!!!!

22.4.2008 16:30

polarka napsal(a):
Co to meleš!!!!!!!!!!

radši nic...nebudu to sem tahat...

22.4.2008 16:31

polarka napsal(a):
Co to meleš!!!!!!!!!!

Hele a Red.................ale nemusím.....uý nikdy sem nemapíšu------mám vás puberťaček tak akorá dost!!!!!!!!!!!

22.4.2008 16:32

polarka napsal(a):
Hele a Red.................ale nemusím.....uý nikdy sem nemapíšu------mám vás puberťaček tak akorá dost!!!!!!!!!!!

Já myslím , že by to stačilo ne ???
Doteď všechno ok tak co byl ten zlom ???

22.4.2008 16:34

polarka napsal(a):

před chvílí jsi se tu chlubila, že právě ty puberťačky, co jich máš dost, tě zvou k moři a že bys moc ráda jela...no jo no...každej je nákej...ten příspěvek jsem nemyslela nijak zle, ale když sis to takhle vyložila, tak prosím...

22.4.2008 16:35

jenysimons napsal(a):
před chvílí jsi se tu chlubila, že právě ty puberťačky, co jich máš dost, tě zvou k moři a že bys moc ráda jela...no jo no...každej je nákej...ten příspěvek jsem nemyslela nijak zle, ale když sis to takhle vyložila, tak prosím...

mem: možná to bylo na mě..jak jsem psala, Blanku VŮBEC neznám, jen jsem chtěla třeba znát odpověd..když takhle zareagovala, tak to nebudu dál řešit..

22.4.2008 16:36

jenysimons napsal(a):

Nevím jestli když je ti 39 - jsi vyrovnaný člověk, že tě něco jen tak vytočí od těch "PUBERŤAČEK "

22.4.2008 16:37

red and white napsal(a):

hele blani klidni se tuhle diskuzi jsme založili pro příjemnej pokec a ne pro výlevy vsteku... možná sem 16ti letá puberťačka ale rozhodně se tady alespoň umím chovat, tak přestať urážet, potom to totiž budí dojem, že i ta puberťačka má víc rozumu než ty.

22.4.2008 16:38

jenysimons napsal(a):
mem: možná to bylo na mě..jak jsem psala, Blanku VŮBEC neznám, jen jsem chtěla třeba znát odpověd..když takhle zareagovala, tak to nebudu dál řešit..

Jonebylo to jen na teba ale na obě
Hlavně na Pralinku - mě připadala jako v pohodě člověk a teď ????

22.4.2008 16:38

jenysimons napsal(a):

Právě, proto, že mne neznáš a soudíš! Mám Vás fakt plný zuby!! Jsem ráda za normálmí holky!!!

22.4.2008 16:40

red and white napsal(a):
hele blani klidni se tuhle diskuzi jsme založili pro příjemnej pokec a ne pro výlevy vsteku... možná sem 16ti letá puberťačka ale rozhodně se tady alespoň umím chovat, tak přestať urážet, potom to totiž budí dojem, že i ta puberťačka má víc rozumu než ty.

Jo já myslím , že klid bude nejlepší .........
Pralinko : neznáme tě , ale ukazuješ dvě tváře ......

22.4.2008 16:41

red and white napsal(a):

mem, nerčí: holky dík..myslela jsem si, že jen já jsem tady ten debil, co si o ní myslí, že je "jiná"

jinak holky, dnes jsme tu měli zubaře..Diegovi je 13 a měl prvně v životě dělaný zuby...chuděra...asi hodinu jsem držela tu jeho zmátoženou hlavu, zítra se asi nehnu...jak bylo dnes u vás??

22.4.2008 16:42

red and white napsal(a):

Tak jo......asi máš....jsem pro tuhle debatu jen koule na noze................už sem nebudu chodit............jak chceš ale já jsem něco zažila a s dostihákama až budeš jezdit jak já tak jsme si rovny................ale neber to zle!

22.4.2008 16:45

polarka napsal(a):
Tak jo......asi máš....jsem pro tuhle debatu jen koule na noze................už sem nebudu chodit............jak chceš ale já jsem něco zažila a s dostihákama až budeš jezdit jak já tak jsme si rovny................ale neber to zle!

"ale já jsem něco zažila a s dostihákama až budeš jezdit jak já tak jsme si rovny" hezký no... nemám slov...ty ty holky tady znáš?? že je se sebou porovnáváš?? víš, co oni dokázaly?? Mohly dokázat něco, o čem se tobě ani nezdálo a nemuselo to být u koní..
sakra dost..končíms tímhle handrkováním..

22.4.2008 16:46

jenysimons napsal(a):
mem, nerčí: holky dík..myslela jsem si, že jen já jsem tady ten debil, co si o ní myslí, že je "jiná"

jinak holky, dnes jsme tu měli zubaře..Diegovi je 13 a měl prvně v životě dělaný zuby...chuděra...asi hodinu jsem držela tu jeho zmátoženou hlavu, zítra se asi nehnu...jak bylo dnes u vás??

Chceš být zlá???

22.4.2008 16:47

polarka napsal(a):

No jo - tak jo jsi nejlepší na světě a mi jsme nuly - super uznávám , ale prosím tě nepruď ...................
Jak bylo dneska - hnusně ...
3 . 5 máme tu distančku a tady prší a prší a prší ...... tak jsem nebyla ž tři dny jezdit - to je hnus -------

22.4.2008 16:48

jenysimons napsal(a):
"ale já jsem něco zažila a s dostihákama až budeš jezdit jak já tak jsme si rovny" hezký no... nemám slov...ty ty holky tady znáš?? že je se sebou porovnáváš?? víš, co oni dokázaly?? Mohly dokázat něco, o čem se tobě ani nezdálo a nemuselo to být u koní..
sakra dost..končíms tímhle handrkováním..

ano............jistě.....

22.4.2008 16:50

memmory napsal(a):
No jo - tak jo jsi nejlepší na světě a mi jsme nuly - super uznávám , ale prosím tě nepruď ...................
Jak bylo dneska - hnusně ...
3 . 5 máme tu distančku a tady prší a prší a prší ...... tak jsem nebyla ž tři dny jezdit - to je hnus -------

kDYŽ mne chceš naštvat......nauč se Český jazyk..........

Přidejte reakci

Přidat smajlík