ÚTERÝ..Přišlo s mráčky... A venku leje....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2008 07:13

Dobré ráno,přeju lepší den i náladu,než to,co se právě honí venku...
Holky fotky ze soboty moc fajnové... Danny ,už končíte s hříbátky

22.4.2008 07:24

molly napsal(a):

Ahoj fotky ze soboty fajnové....hm tak to se tešte dnes Vás zasypu, mám tady kartičku, tak se pochlubím se svými ulovky, fakt jsem si to užila, ale ještě nejsem takový profík...musím začít nejkrásnějším koněm stejně jako Danny...

22.4.2008 07:38

klawdie napsal(a):
Ahoj fotky ze soboty fajnové....hm tak to se tešte dnes Vás zasypu, mám tady kartičku, tak se pochlubím se svými ulovky, fakt jsem si to užila, ale ještě nejsem takový profík...musím začít nejkrásnějším koněm stejně jako Danny...

Jerík těsně před parkurkem, Klárka je na blízku

22.4.2008 07:39

klawdie napsal(a):
Jerík těsně před parkurkem, Klárka je na blízku

A jedem

22.4.2008 07:40

klawdie napsal(a):
A jedem

Hop hop hop...

22.4.2008 07:41

klawdie napsal(a):
Hop hop hop...

A malá zrada od Jerríka, enlíbili se mu větvičky...

22.4.2008 07:41

klawdie napsal(a):
A malá zrada od Jerríka, enlíbili se mu větvičky...

Sakra.

22.4.2008 07:43

klawdie napsal(a):
No jo no...

Poza a je rozhodnuto, jerry pojede i druhou soutěž 70-80 cm

22.4.2008 07:44

klawdie napsal(a):
Poza a je rozhodnuto, jerry pojede i druhou soutěž 70-80 cm

čekáme...

22.4.2008 07:45

klawdie napsal(a):
čekáme...

v druhé soutěži je hodně koní

22.4.2008 07:46

klawdie napsal(a):
v druhé soutěži je hodně koní

AAAA tady je ten náš malej prdola, tentokrát už se mezi většími konmi ztrácel...

22.4.2008 07:47

klawdie napsal(a):
AAAA tady je ten náš malej prdola, tentokrát už se mezi většími konmi ztrácel...

Bohužel druhý parkurek nemám nafocen, držela jsem bílou...

22.4.2008 07:48

klawdie napsal(a):
Bohužel druhý parkurek nemám nafocen, držela jsem bílou...

A pro dnešek už to pro Jerríka a Míšu skončilo...pár póziček, když se nekoukali

22.4.2008 07:48

klawdie napsal(a):

"štěbetání na hřbetu"

22.4.2008 07:49

klawdie napsal(a):

Klári, bomba......házej další, šup, šup

22.4.2008 07:49

klawdie napsal(a):
"štěbetání na hřbetu"

A jedna póza od jerríka

22.4.2008 07:50

molly napsal(a):

prima...Jen se kochám...

22.4.2008 07:51

lanika napsal(a):
Klári, bomba......házej další, šup, šup

Leni jsem tak v pulce, vybíram jen povedený a snažím se Vám to tam přiblížit postupně, na zbytek vám hodím odkaz je toho mraky, fakt jsem se vyřádila:)
Slibený portret pro Danny...tady ji její výraz zcela vystihuje její přezdívku Tajemná Danny....ps.: bunda není vidět

22.4.2008 07:53

klawdie napsal(a):
A jedna póza od jerríka

Tak jedu dál...tady z cizích, ale známých moje favoritka, starala jsem se o ní dva roky, kobylka po Garnizonovi, takže trochu éro, ale šikula, jela čistě, majitel pak jel domů, pánovi už je něco mezi 50-60 lety, stále jezdí, je dobrej.

22.4.2008 07:54

klawdie napsal(a):
Tak jedu dál...tady z cizích, ale známých moje favoritka, starala jsem se o ní dva roky, kobylka po Garnizonovi, takže trochu éro, ale šikula, jela čistě, majitel pak jel domů, pánovi už je něco mezi 50-60 lety, stále jezdí, je dobrej.

TAkže sjem taky na ryzoidy....

22.4.2008 07:54

klawdie napsal(a):
TAkže sjem taky na ryzoidy....

pauza u stánku...

22.4.2008 07:55

klawdie napsal(a):
pauza u stánku...

KObyla jde do akce...

22.4.2008 07:56

klawdie napsal(a):
KObyla jde do akce...

Není ti zima, mám tu rukavice, šálu, nebo Jardovu bundu???:)))))paňmáma byla skvělá, všechny nás zachránila před jistým umrznutím...

22.4.2008 07:57

klawdie napsal(a):
Není ti zima, mám tu rukavice, šálu, nebo Jardovu bundu???:)))))paňmáma byla skvělá, všechny nás zachránila před jistým umrznutím...

Detaillík

22.4.2008 07:57

klawdie napsal(a):
Detaillík

šup omrknout parkur, koní bylo i v třetí soutěži hafo, myslím 30...

22.4.2008 07:58

klawdie napsal(a):
šup omrknout parkur, koní bylo i v třetí soutěži hafo, myslím 30...

KUK

22.4.2008 07:59

klawdie napsal(a):
pár rad...

trochu jsem si na tom jejich dialogu smlsla

22.4.2008 08:00

molly napsal(a):
prima...Jen se kochám...

Fuj to je hnus počasí. snad se to do odpoledne rozjasní nebo budem Kájo cválat v dešti..

22.4.2008 08:00

klawdie napsal(a):
trochu jsem si na tom jejich dialogu smlsla

tak jed...

22.4.2008 08:01

klawdie napsal(a):
tak jed...

pěkně odjetej parkurek čistě...

22.4.2008 08:02

klawdie napsal(a):
pěkně odjetej parkurek čistě...

A zastupce do 4 soutěže...

22.4.2008 08:03

klawdie napsal(a):
A zastupce do 4 soutěže...

Nějak se mi ho nedařilo vyfotit, už jsem se tak klepala že všechno bylo mázlý, nebo chyběla hlava atd...

22.4.2008 08:05

klawdie napsal(a):
Nějak se mi ho nedařilo vyfotit, už jsem se tak klepala že všechno bylo mázlý, nebo chyběla hlava atd...

MAšličku máme tak můžem jet domů, hurá, odjížděli jsme kolem šesté, byl to dlouhý den...poklonu si zaslouží nejen jezdci ale i my zrzlíci co jsme je celý den podporovali a drželi jim palce....brrrr ješě ted je mi zima

22.4.2008 08:07

rocky napsal(a):
Fuj to je hnus počasí. snad se to do odpoledne rozjasní nebo budem Kájo cválat v dešti..

Holky myslím že to hlavní jsem Vám ukázala a už Vás nechci brzdit v komunikaci, takže už mám pro vás jen pár bonusovek...
Létající čestmír, tenhle klučík je borec!

22.4.2008 08:08

klawdie napsal(a):
Holky myslím že to hlavní jsem Vám ukázala a už Vás nechci brzdit v komunikaci, takže už mám pro vás jen pár bonusovek...
Létající čestmír, tenhle klučík je borec!

Prostě nádherné zvíře, hřebec prostě delux!

22.4.2008 08:08

klawdie napsal(a):
Prostě nádherné zvíře, hřebec prostě delux!

Tady do tohoto koníka jsem se zakoukala já, nádhera!

22.4.2008 08:09

klawdie napsal(a):
Tady do tohoto koníka jsem se zakoukala já, nádhera!

červená karkulka a její přítel přijeli taky fandit! zdravím Lucii

22.4.2008 08:10

klawdie napsal(a):
červená karkulka a její přítel přijeli taky fandit! zdravím Lucii

A solo pro holky...sváča!!!!

22.4.2008 08:11

klawdie napsal(a):
A solo pro holky...sváča!!!!

bašta

22.4.2008 08:11

klawdie napsal(a):
bašta

Klárko nefot mě...no co by jste dělali Vy když se tak luxusně cpali

22.4.2008 08:12

klawdie napsal(a):
Klárko nefot mě...no co by jste dělali Vy když se tak luxusně cpali

hehe chlébík

22.4.2008 08:13

klawdie napsal(a):
hehe chlébík

poslední foto hvězdného teamu a dávám Vám prostor holky.....tak co vy? venku je opravdu hnusně...segra doufám, že odpoledne se to roztrhá...

22.4.2008 08:17

klawdie napsal(a):
poslední foto hvězdného teamu a dávám Vám prostor holky.....tak co vy? venku je opravdu hnusně...segra doufám, že odpoledne se to roztrhá...

Čéééést děvuchy,
Klárko, fotosky luxusní....aůe stejně v té bundě vypadám jako zápasník sumo...
Tak dneska jedu do Kloko-teda pokud bude pojízdnej šemík-startér odešel do důchodu tak je u dokrota šemík na opravě...dneska odpo by to mělo být hotové. Mno a prubnu rozčesávač a vyfotím pár hříboušků...

22.4.2008 08:27

molly napsal(a):

chč.. a chč.. a chč...

Když mám konečně šanci dostat se ven,tak mi to nedovolí počasí ... chjo..
Klári,Péťo,kam razíte příště?

22.4.2008 08:35

molly napsal(a):
chč.. a chč.. a chč...

ZUzíka zase budu rychlá, ale o víkendu do Čanky ideální parkurek pro oslíka ale je to moc brzy, musíme se dát do kupy, ale aspon mu tam omrknu teren...jinak leni měla jsi pravdu, on je fakt velice ochotný, včera v lese byl uplný zlatíčko...jen já mám zas kondičku v prčičích,ch jo...
segra můžu? to jsou hezký fota, ukážu holkám naše psí mimnko....

olga visnakova

22.4.2008 08:36
olga visnakova

molly napsal(a):
chč.. a chč.. a chč...

Ahoj, holky omlouvám se, že se pletu k Vašemu tématu, jen mi to nedá-klaw.-hezké fotečky a všem skrze ten déšt-dnes tu je brigáda-navážení písku d kruhajdy na tu akci, vážně jsem nemohla vybrat lepší den, všichni mě budou proklínat. "A chč... a chči..." chjo

22.4.2008 08:37

klawdie napsal(a):
ZUzíka zase budu rychlá, ale o víkendu do Čanky ideální parkurek pro oslíka ale je to moc brzy, musíme se dát do kupy, ale aspon mu tam omrknu teren...jinak leni měla jsi pravdu, on je fakt velice ochotný, včera v lese byl uplný zlatíčko...jen já mám zas kondičku v prčičích,ch jo...
segra můžu? to jsou hezký fota, ukážu holkám naše psí mimnko....

tady ještě nějaká akce s Dailinkou...

22.4.2008 08:37

klawdie napsal(a):
tady ještě nějaká akce s Dailinkou...

Jezdíte na tom?

22.4.2008 08:39

olga visnakova napsal(a):
Ahoj, holky omlouvám se, že se pletu k Vašemu tématu, jen mi to nedá-klaw.-hezké fotečky a všem skrze ten déšt-dnes tu je brigáda-navážení písku d kruhajdy na tu akci, vážně jsem nemohla vybrat lepší den, všichni mě budou proklínat. "A chč... a chči..." chjo

Olgo mi zas máme v plánu trenink na jízdárně, nooosama vidíš co se zas děje a moc díky za pochvalu...
Hele sněhurák a jeho oblíbená poloha, nešlo to nevyfotit...

22.4.2008 08:41

haisovad napsal(a):
Jezdíte na tom?

Je hustá vid, hele jí zesílili tlapy a má je tlustý jako já mám ruce, možná ještě víc... se nám podařilo přivést dáreček...není vysoká ale obří a namakaná, škoda že je to mázlí, ale od mala si myslí že je borderka jak vyrůstala s DAily, takže umí vytvořit brutální pohyb....

22.4.2008 08:42

klawdie napsal(a):
Je hustá vid, hele jí zesílili tlapy a má je tlustý jako já mám ruce, možná ještě víc... se nám podařilo přivést dáreček...není vysoká ale obří a namakaná, škoda že je to mázlí, ale od mala si myslí že je borderka jak vyrůstala s DAily, takže umí vytvořit brutální pohyb....

letíme

22.4.2008 08:46

klawdie napsal(a):
Olgo mi zas máme v plánu trenink na jízdárně, nooosama vidíš co se zas děje a moc díky za pochvalu...
Hele sněhurák a jeho oblíbená poloha, nešlo to nevyfotit...

Jojo teď se o víkendu pojede do Čánky s Jerrym a asi vemu i Grace, pokud neprojeví zájem Sahibek
Jinak zatím to vypadá že v úterý odjíždíme s kobylou do PRAHY, budem tam přes Čarodky a ve čtvrtek tam jedem závody na císařáku už se těšííííííííííím

22.4.2008 08:59

rocky napsal(a):
Jojo teď se o víkendu pojede do Čánky s Jerrym a asi vemu i Grace, pokud neprojeví zájem Sahibek
Jinak zatím to vypadá že v úterý odjíždíme s kobylou do PRAHY, budem tam přes Čarodky a ve čtvrtek tam jedem závody na císařáku už se těšííííííííííím

Olgo supr den na dělání kruhovky, ale třeba se to protrhá

22.4.2008 09:10

rocky napsal(a):
Olgo supr den na dělání kruhovky, ale třeba se to protrhá

Jo, Olga si umí vybrat... Ale tady Praha, je tma a leje....takže nic moooc.

22.4.2008 09:25

pralinka napsal(a):
Jo, Olga si umí vybrat... Ale tady Praha, je tma a leje....takže nic moooc.

Tady v HK se to už malilinko prothává a neprší..

22.4.2008 09:27

rocky napsal(a):
Tady v HK se to už malilinko prothává a neprší..

Tady je tma jak v ranci.....mám podkrovní byt a musím si svítit abych viděla na klávesnici....No...děs.

22.4.2008 09:33

pralinka napsal(a):
Tady je tma jak v ranci.....mám podkrovní byt a musím si svítit abych viděla na klávesnici....No...děs.

Taky svítíme jak o život...chtěli jsme jít někam na obídek, ale v tomhle dešti si radši něco objednáme

22.4.2008 09:34

pralinka napsal(a):

Už jsem vám psala, že u nás je od rána modrá obloha? Přes noc se to vypršelo.....Včera jsem byla s Honzíkem a Oskárkem v lese, kámoška z práce se svými 50 kg vyskočila na Oskiho a jely jsme se projet...Bylo fajn No a pak jsme kluky doma pustily na plac a klábosily. Vyskočila jsem na Honzulu jen tak bez ničeho, zvláštní pocit, ale mooooooc fajnový Někdy to zkusím v ohradě Až jsem zapoměla jaké je to zase bez sedla. A Honzajs kluše jak loď. Jen ten kohoutek

22.4.2008 09:35

molly napsal(a):

Hoj slunečka, teď vás fotkama zasypu já...:) Vyslal jsem Vám je i na maily, jak už jsem byla ve vášni toho posílání...já se posl. dny snažím vyklidit ten debilní přístřešek - fungující jako záchod, co se čůrání týče, takže si představte seno za celou zimu, rozházené, zašlapané a v tom vychcané hektolitry a hektolitry....buď si urvu svaly nebo vyrobím kýlu:)))
a to počasí mě tež sere, má mi dojít Kája, tak sjem se těšila, jak provětráme oba oře a prd..
btw tohle je foto dne - jaký pán, takový pes - jeden blbý vrtulník a co to s nima udělá:))

22.4.2008 09:36

lanika napsal(a):
Už jsem vám psala, že u nás je od rána modrá obloha? Přes noc se to vypršelo.....Včera jsem byla s Honzíkem a Oskárkem v lese, kámoška z práce se svými 50 kg vyskočila na Oskiho a jely jsme se projet...Bylo fajn No a pak jsme kluky doma pustily na plac a klábosily. Vyskočila jsem na Honzulu jen tak bez ničeho, zvláštní pocit, ale mooooooc fajnový Někdy to zkusím v ohradě Až jsem zapoměla jaké je to zase bez sedla. A Honzajs kluše jak loď. Jen ten kohoutek

Bez sedla? Tak to Ti holka závidím......můj A1/1 má takový kohoutek, že vydržím jen pár minut a lezu dolů.....

22.4.2008 09:38

kukinatost napsal(a):
Hoj slunečka, teď vás fotkama zasypu já...:) Vyslal jsem Vám je i na maily, jak už jsem byla ve vášni toho posílání...já se posl. dny snažím vyklidit ten debilní přístřešek - fungující jako záchod, co se čůrání týče, takže si představte seno za celou zimu, rozházené, zašlapané a v tom vychcané hektolitry a hektolitry....buď si urvu svaly nebo vyrobím kýlu:)))
a to počasí mě tež sere, má mi dojít Kája, tak sjem se těšila, jak provětráme oba oře a prd..
btw tohle je foto dne - jaký pán, takový pes - jeden blbý vrtulník a co to s nima udělá:))

Lenuško, o kohoutku mi něco mluv, už skoro měsíc jezdím na Kerkatém jenom bez sedla...bych mohla používta vnitřní strany stehen jako svěrák:))ale docela se to dá..akorát nesnáším přechod ze cvalu do k¨lusu, jinak my máme s Kerkatým takový spešl klus, kde můžu sedět jak v křesle a vbec to nedrcá..:)

22.4.2008 09:39

kukinatost napsal(a):

Jsi mne zcela přivedla k smíchu... Prý vrtulník....mě to lítá před okny...přesně vím kdy která linka letí...

22.4.2008 09:39

rocky napsal(a):
Taky svítíme jak o život...chtěli jsme jít někam na obídek, ale v tomhle dešti si radši něco objednáme

Milé dámy,tady je také hnusně,pod mrakem a nejhůř je mně,konečně i mně bacil bacil chřipky,na oči nevidím a vůbec se mi chce tak asi umřít,pravdou je,že týden jsem statečně odolávala

22.4.2008 09:41

kukinatost napsal(a):
Lenuško, o kohoutku mi něco mluv, už skoro měsíc jezdím na Kerkatém jenom bez sedla...bych mohla používta vnitřní strany stehen jako svěrák:))ale docela se to dá..akorát nesnáším přechod ze cvalu do k¨lusu, jinak my máme s Kerkatým takový spešl klus, kde můžu sedět jak v křesle a vbec to nedrcá..:)

no, mi přijde, že se na to dá zvyknout...můjje tež plňas a jak říkám, lítám tak určo měsíc, předtím jenom občas...kůň se za mnou cpe ven, tlačí hlavu do ohlávky, je ovladatelný jen polohama těla...fakt super..mám ráda, když jsem si s ořouchem takhle blízko..akorát v době línání používám dlouhé chapsy, bo sjem měla pocit, že mi ty chlupy sežerou nohy...a navíc je to i lepší třeba pak an léto - ať nejsem opocená ještě koňským potem..
chtěla jsem vám v sobotu nafotit, jak právě lítáme a blbneme bez sedla, ale bylo tak hnusně, že fotky by stály za prd...tož doufám, že se počaís brzo umoudří a bude u toho i nějaký fotograf:)

22.4.2008 09:49

rocky napsal(a):

Ahoj!No tak to bych se snad i šla podívat Z takové dálky až do Prahy,to stojí za to

22.4.2008 10:29

molly napsal(a):

Čusík všem při úterku.... venku neprší, začíná se oteplovat, docela to jde.... no, moc jsem si to neužila na pětiminutový procházce.
Jinak, všechny fota suprový, po dlouhý době zas víme něco o Jorině, co?
My teď řešíme novej fígl, jak do koně dostat equipalazone, první dva dny spolehlivej strávník, v granulích žádnej problém a od včera už ani nereaguje na kyblík a granule odmítá i samotný, netoxikovaný budeme to muset dát do jablka, ještě tři dávky do něj musíme dostat....

22.4.2008 10:32

cheyenne napsal(a):
Čusík všem při úterku.... venku neprší, začíná se oteplovat, docela to jde.... no, moc jsem si to neužila na pětiminutový procházce.
Jinak, všechny fota suprový, po dlouhý době zas víme něco o Jorině, co?
My teď řešíme novej fígl, jak do koně dostat equipalazone, první dva dny spolehlivej strávník, v granulích žádnej problém a od včera už ani nereaguje na kyblík a granule odmítá i samotný, netoxikovaný budeme to muset dát do jablka, ještě tři dávky do něj musíme dostat....

No, Evuli, tež bych to řešila jabkem, suchým chlebem, nebo třeba nastrouhanou mrkví...:)))

22.4.2008 10:34

kukinatost napsal(a):
No, Evuli, tež bych to řešila jabkem, suchým chlebem, nebo třeba nastrouhanou mrkví...:)))

Eví nám to cardík taky odmítal jíst, tak jsem přisypala otrub a dlabal, chce to něco vonavýho...to jablko by taky mohlo...
Kamikadze

22.4.2008 10:37

kukinatost napsal(a):
no, mi přijde, že se na to dá zvyknout...můjje tež plňas a jak říkám, lítám tak určo měsíc, předtím jenom občas...kůň se za mnou cpe ven, tlačí hlavu do ohlávky, je ovladatelný jen polohama těla...fakt super..mám ráda, když jsem si s ořouchem takhle blízko..akorát v době línání používám dlouhé chapsy, bo sjem měla pocit, že mi ty chlupy sežerou nohy...a navíc je to i lepší třeba pak an léto - ať nejsem opocená ještě koňským potem..
chtěla jsem vám v sobotu nafotit, jak právě lítáme a blbneme bez sedla, ale bylo tak hnusně, že fotky by stály za prd...tož doufám, že se počaís brzo umoudří a bude u toho i nějaký fotograf:)

No....jak říkám...smekám před Tebou....bez sedla a plňas....já to nezvládám a Edymu se to taky moooc nelíbí.

22.4.2008 10:39

klawdie napsal(a):
Eví nám to cardík taky odmítal jíst, tak jsem přisypala otrub a dlabal, chce to něco vonavýho...to jablko by taky mohlo...
Kamikadze

Tak krásnou fotku jsem již dlouho neviděla... Fakt síla.

22.4.2008 10:41

pralinka napsal(a):
Tak krásnou fotku jsem již dlouho neviděla... Fakt síla.

Hezký skok

22.4.2008 10:43

kukinatost napsal(a):

Tak nastrouhaný jablko s mrkví byl dnešní pokus.... stejně muselo dojít na násilí.... on je ovsovej, tak ještě prubnem trochu ovsa, hrstka mu do hlavy nevleze...
Ale spíš budem muset pořešit, jak to dostat do huby najednou, dírka v jablku snad zabere...

22.4.2008 10:46

cheyenne napsal(a):
Tak nastrouhaný jablko s mrkví byl dnešní pokus.... stejně muselo dojít na násilí.... on je ovsovej, tak ještě prubnem trochu ovsa, hrstka mu do hlavy nevleze...
Ale spíš budem muset pořešit, jak to dostat do huby najednou, dírka v jablku snad zabere...

Eviku, udělejte škrabkou díru do jablíčka, nasypte prášek a zase díru uzavřete...držím palce aby to slupnul...s ním bojovat busí být docela záhul, když hodí hlavu hore tak moc šancí nemáte, že?

22.4.2008 10:46

cheyenne napsal(a):

evi pokud je ovsovej, hrstkou mu určitě neublížíte, toho bych se bvubec nebála!Něco na ukázku z HK

22.4.2008 10:47

cheyenne napsal(a):

Když jsem musela svému oři dávat léky a dnně tak jsem rozpůlila jablko a do té půlky jsem nožem vykrojila půlměsíc, ten jsem odklopila a nasypala lék a přiklopila. Dala jsem mu napřed tu půlku bez léku a jak to zvrznul tak i tu s lékem....

22.4.2008 10:54

pralinka napsal(a):
Když jsem musela svému oři dávat léky a dnně tak jsem rozpůlila jablko a do té půlky jsem nožem vykrojila půlměsíc, ten jsem odklopila a nasypala lék a přiklopila. Dala jsem mu napřed tu půlku bez léku a jak to zvrznul tak i tu s lékem....

On už nám teď toho moc nevěří , naštěstí mám 180cm, takže došáhnu i když zvedne hlavu a zas tak moc odhodlaně nebojoval , večer prubnem to jablíčko, na Cheyenna fungovalo i s dávkou dvou pytlíků

22.4.2008 13:17

molly napsal(a):

Pěkný zbytek dne všem a neutopte se v práci...Ať Vám to rychle uteče,já jedu taky...

22.4.2008 13:43

molly napsal(a):
Pěkný zbytek dne všem a neutopte se v práci...Ať Vám to rychle uteče,já jedu taky...

No Zuzíku ale moc jsi nám toho dnes nepověděla....

Přidejte reakci

Přidat smajlík