Holky určitě víte jak dopadl můj koníček po vášnivé hře se psem
Potřebuji poradit jaké barvy mu mám udělat copánky z vlny - základ a většina bude černá ale nějakou barvičku mu tam chci taky přidat - já jezdím černá , žlutá takže žluté , nebo z něj mám udělat duhového koníčka
memmory
napsal(a):
Potřebuji poradit jaké barvy mu mám udělat copánky z vlny - základ a většina bude černá ale nějakou barvičku mu tam chci taky přidat - já jezdím černá , žlutá takže žluté , nebo z něj mám udělat duhového koníčka
to jsem rada ze se nekdo chyta :) myslim ze zluto cerna bude az az... bude mit takovej vosi ocas :) ale ne vlnu!! chemlon je lepsi...
memmory
napsal(a):
sandimura
napsal(a):
ohen ke konim nepatri tak jako tak... slama je taky horlava takze v klidu :) hlavne si sezen poradne posily!!! pokud to ma vypadat hezky tak staci 2 copanky a upadnou ti prsty!
Jo nepatří , ale on je děsně společenskej tip a bývá okolo , třeba když se opíká víš tak bojim , bojim ........
memmory
napsal(a):
Jo nepatří , ale on je děsně společenskej tip a bývá okolo , třeba když se opíká víš tak bojim , bojim ........
Dobrá teda a jaký poměr barev 90černá 10 žlutá nebo víc ???
Kde jsou ty časy...........
sandimura
napsal(a):
zluta jen velice decentne :) co treba v kazdem tretim az patem copanku jeden praminek zluty??? to by mohlo stacit.
No tak já si to myslela , že to nemám přehánět ale stejně se dvakrát vyválí někde v kaluži a je po kráse
No až to bude hotové tak samozdřejmě to tady zase všichni uvidíte
darsey
napsal(a):
tak A1/1 bych v nem vazne neodhadovala
ale je roztomilej
Jasně no - to asi nikdo ........ Ale já jsem ráda za to jak jsme se vypracovaly až do takového stavu .......
Dvouletek po půlroční nápravě .........
darsey
napsal(a):
a kvuli cemu ze mu to chces delat ty copanky???ja vubec nejsem v obraze tak se ptam...:-)
Se podívej na fotky - nemá skoro žádnej ocas chuděrka moja
darsey
napsal(a):
jakto ze nema ocas???ja znam taky takovyho kone...jel kdysi na nejaky nataceni,zabandazovali mu ho a on se mu zaparil a komplet mu celej slezl...To bylo tak pred rokem a ted uz ho ma asi 40cm dlouhej...chudinka
Tak dlouho si hrál s pejskem až o něj přišel - oškubal mu ho pes
memmory
napsal(a):
Tak dlouho si hrál s pejskem až o něj přišel - oškubal mu ho pes
To je on to je ten vyník
memmory
napsal(a):
To je on to je ten vyník
jezis! no to je trubka!!!a to se jako nechal jo?! ale pejsek je to peknej:-) no jako moje kone si taky nechaji libit ledasco ale kdyby jim pes skubal ocas...no nevim nevim jak by dopadl...:-) jemu by se ani nepodarilo se jim k ocasu dostat pac psa povazuji za strasne zajimave zvire a jakmile se objevi v dosahu tak ho pronasleduji na kazdem kroku a chteji si s nim hrat...:-) a on se jich vzdycky chudak boji pac jsou na neho moc veliky!:-)
darsey
napsal(a):
jezis! no to je trubka!!!a to se jako nechal jo?! ale pejsek je to peknej:-) no jako moje kone si taky nechaji libit ledasco ale kdyby jim pes skubal ocas...no nevim nevim jak by dopadl...:-) jemu by se ani nepodarilo se jim k ocasu dostat pac psa povazuji za strasne zajimave zvire a jakmile se objevi v dosahu tak ho pronasleduji na kazdem kroku a chteji si s nim hrat...:-) a on se jich vzdycky chudak boji pac jsou na neho moc veliky!:-)
No jo no ale když byla kobyla březí a nechtěla s ním být tak si neměl hríát s čím tak mu musel postačit pes
Jinak taky psi " trhá na kusy "
memmory
napsal(a):
tak co jak to vypada s ocaskem??? :))
sandimura
napsal(a):
tak co jak to vypada s ocaskem??? :))
Mno pořád stejně
U nás není chemlon k sehnání
Musela jsem si ho objednat a pořád čekáme ..........
olga visnakova

memmory
napsal(a):
Mno pořád stejně
U nás není chemlon k sehnání
Musela jsem si ho objednat a pořád čekáme ..........
mem-nyní jsem opět prohlížela fotky a zkoušela ve foto.......přiřazovat barvy, jako nej mi přišla červená a modrá-tmavěji.....................co ty na to?
olga visnakova
napsal(a):
mem-nyní jsem opět prohlížela fotky a zkoušela ve foto.......přiřazovat barvy, jako nej mi přišla červená a modrá-tmavěji.....................co ty na to?
Už mám objednanou černou a žlutou .........
olga visnakova

memmory
napsal(a):
Už mám objednanou černou a žlutou .........
mem-myslím, že žlutá o.k, jen se bojím, že černá se v té nádherné hřívě téměř ztratí.............
olga visnakova
napsal(a):
mem-myslím, že žlutá o.k, jen se bojím, že černá se v té nádherné hřívě téměř ztratí.............
Ale to patří do ocasu ........
memmory
napsal(a):
Ahoj, žlutá mu bude slušet. Myslím, že bílá by se taky vyjímala, ale asi by ji hned zašpinil. Kam se chystáš na další závody nebo distančky?
potkaly jsme se v České Vsi, já jela na Rockym - arábek x hucul. Trošku jsme i povykládaly.
jenee
napsal(a):
Ahoj, žlutá mu bude slušet. Myslím, že bílá by se taky vyjímala, ale asi by ji hned zašpinil. Kam se chystáš na další závody nebo distančky?
potkaly jsme se v České Vsi, já jela na Rockym - arábek x hucul. Trošku jsme i povykládaly.
Jo já vím na rockym dřív jezdila kámoška a Radulku taky znám .......
J8 ještě nevím tuto sobotu jsem chtěla jet WRC D+C ale musím do práce ......