Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2008 13:49

Ahojky,sledujete někdo tento seriál??A jak se vám líbí?Mě ze začátku připadal jak amrický seriál s modelkami na farmě,ale už mu docela přicházím na chuŤ...
hlavně ráda sleduju koníky,styl ježdění a sedla...

15.5.2008 13:49

proxima napsal(a):
Ahojky,sledujete někdo tento seriál??A jak se vám líbí?Mě ze začátku připadal jak amrický seriál s modelkami na farmě,ale už mu docela přicházím na chuŤ...

15.5.2008 13:50

proxima napsal(a):

kdy a kde to dávaj??

15.5.2008 13:51

proxima napsal(a):

A taky nechápu proč takový seriál nemůžou dávat večer když se na něj můžou lidi dívat...
To je samá trapná kriminálka...Je fakt že tady krev nestříká a mrtvoly nepadají...

15.5.2008 13:52

proxima napsal(a):

Na čt1 právě tak blbě-teď ve 14hodin a opakují to k ránu....

15.5.2008 13:53

proxima napsal(a):
Na čt1 právě tak blbě-teď ve 14hodin a opakují to k ránu....

Australský filmy můžu....škoda že jich moc není...hold americké kraviny jsou lepší...

15.5.2008 13:57

proxima napsal(a):
Australský filmy můžu....škoda že jich moc není...hold americké kraviny jsou lepší...

No tak ve 14:00 stále pracuju, já maximálně stíhám tak Kriminálky na x způsobů!!!!

15.5.2008 14:05

rocky napsal(a):
No tak ve 14:00 stále pracuju, já maximálně stíhám tak Kriminálky na x způsobů!!!!

Vím, že jsem viděla ukázky a zaujalo mě to, ale bohužel, jsem ve škole a pak letím hned ke koním...

15.5.2008 15:26

jenysimons napsal(a):
Vím, že jsem viděla ukázky a zaujalo mě to, ale bohužel, jsem ve škole a pak letím hned ke koním...

tak to já jsem je sledovala jak běžely na hallmarku,viděla jsem snad všechny díly.Je to moc fajn seriál

15.5.2008 18:27

pedruna napsal(a):
tak to já jsem je sledovala jak běžely na hallmarku,viděla jsem snad všechny díly.Je to moc fajn seriál

Ahoj Evi,já to také sleduji.

15.5.2008 18:57

proxima napsal(a):

Ahoooj Soni,
tak vítej meklaudová dcérko:-)))

Nemáte náhodou někdo písničky ze seriálu,že??

16.5.2008 08:35

proxima napsal(a):

jé tenhle seriál mám hrozně ráda, viděla jsem všechny díly snad minimálně dvakrát na holmarku to několikrát opakovali a to jsem koukala pořád a i ted na čt jsem sledovala od zimy co to začlo akorát ted už se to nák nestíhá, škoda že neni večer ale písničky bych taky chtěla sehnat, nevíte jak se jmenuje tak co k tomu zpívá??
fotka když jsme si hrály na mcleodovy dcery

16.5.2008 08:45

salitka napsal(a):
jé tenhle seriál mám hrozně ráda, viděla jsem všechny díly snad minimálně dvakrát na holmarku to několikrát opakovali a to jsem koukala pořád a i ted na čt jsem sledovala od zimy co to začlo akorát ted už se to nák nestíhá, škoda že neni večer ale písničky bych taky chtěla sehnat, nevíte jak se jmenuje tak co k tomu zpívá??
fotka když jsme si hrály na mcleodovy dcery

zadejte si na youtube McLeods daughters

16.5.2008 08:49

santosek napsal(a):
zadejte si na youtube McLeods daughters

většinu songů zpívá rebecca lavelle

16.5.2008 09:21

proxima napsal(a):

já teda zrovna jesme žádnej teevizní natož seriálovej fanda, ale když mi čas zrovna vyjde tak jsem ráda, a koukám se. Takovejhle neuspěchaných neamerických a nepřefantazírovaných seriálů by mělo být víc!

16.5.2008 10:59

proxima napsal(a):

Jeee hráli jsme si chi chi , no já bych to taky sledovala ale tedka ten blbej čas, ale přesně pozoruju koníky a styl ježdění , výbavu a jak se staraj o farmu atd atd tak to se máš Alčo žes je všechny viděla, jdu shánět tu hudbu

Přidejte reakci

Přidat smajlík