Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.5.2008 08:08

prosim vas mohly by jste mi nekdo napsat celou adresu kam mam poslat papiry od kone ?abych si ju mohla prepsat na sebe?prukaz i hlaseni zmeny mam,ale na netu toho je hafo ...a nevim presne kam to poslat,specha to ...dekuju :-)

20.5.2008 08:12

roxy napsal(a):
prosim vas mohly by jste mi nekdo napsat celou adresu kam mam poslat papiry od kone ?abych si ju mohla prepsat na sebe?prukaz i hlaseni zmeny mam,ale na netu toho je hafo ...a nevim presne kam to poslat,specha to ...dekuju :-)

Záleží co máš za plemeno koníka???

20.5.2008 08:12

roxy napsal(a):

Tak to musíš ještě prozradit, jaké máš plemeno a zda má i PP nebo jen modrý očkovák.

20.5.2008 08:16

ilisek napsal(a):
Tak to musíš ještě prozradit, jaké máš plemeno a zda má i PP nebo jen modrý očkovák.

prominte ...
je to CT -rocka
papiry ma i puvod,hlaseni zmeny i prukaz kone mam ...

20.5.2008 08:17

ilisek napsal(a):

Marcela na papíře hlášení změny máš ze zady rozepsaný adresy kam co máš poslat, zaleží na tom co ta kobyla je ta plemeno...

20.5.2008 08:19

klawdie napsal(a):
Marcela na papíře hlášení změny máš ze zady rozepsaný adresy kam co máš poslat, zaleží na tom co ta kobyla je ta plemeno...

Klary prave ze to tam nemam,jinak bych se neptala,nechcu to poslat nekam jinam ...vis.

20.5.2008 08:26

roxy napsal(a):

http://www.schct.cz/evidence.php3 - tady na té stránce si otevři to hlášení změny - máš tam i tu druhou stranu s adresama

20.5.2008 08:30

karwen napsal(a):
http://www.schct.cz/evidence.php3 - tady na té stránce si otevři to hlášení změny - máš tam i tu druhou stranu s adresama

Ahoooj ...jo dekuju :-) uz sem to tam nasla,musim to poslat do pisku :-) moc diiky vsem :-)
takze letim na postu to poslat :-) jinak uz mam bellinku od nedele u olomouce :-)
ja a beja :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík