molly
napsal(a):
Tadýýý
můj fešný kocour... Teda kastrát
Jo a v garáži mám ode dneška 3 koťátka
molly
napsal(a):
můj fešný kocour... Teda kastrát
Jo a v garáži mám ode dneška 3 koťátka
Chudáček kocourek - jedinou radost ze života jsi mu sebrala
Jo o koťatech vím četla jsem pracantky .....
Já mám dva kocoury a jednoho uprchlíka - utekl k sousedce sviňa a nechce se vrátit domů ................
Monty - domácí ...
memmory
napsal(a):
Chudáček kocourek - jedinou radost ze života jsi mu sebrala
Jo o koťatech vím četla jsem pracantky .....
Já mám dva kocoury a jednoho uprchlíka - utekl k sousedce sviňa a nechce se vrátit domů ................
Monty - domácí ...
Mikeš taky domácí
molly
napsal(a):
Tadýýý
Tak jsem zvládla vyvenčit oře
Všude bláta,až za ušiska,ale na chvíli přestalo pršet
molly
napsal(a):
Nakmeno taky ještě nemám...Chodím tak na osmou,skoro půl devátou...Když náhodou není nikdo doma a já jedu z odpolední,tak dostává až kolem půl desáté...:-( Ale nejprv jdu nachystat večeři,mám nějakej hlad...
Ahojda holky...
Zuzi, máš se, že můžeš vylítnout, jakmile na chvíli přestane...já to prostě neřeším. Od soboty Diego nebyl pod sedlem, takže se sobotou určitě nepočítej. Já prostě když se smířím s tím, že je hnusně a že nepojedu, tak pak už nejdu..Diego by na mě byl taky pěkně naprdlej, kdybych ho v tomhle brala ven...
jenysimons
napsal(a):
Ahojda holky...
Zuzi, máš se, že můžeš vylítnout, jakmile na chvíli přestane...já to prostě neřeším. Od soboty Diego nebyl pod sedlem, takže se sobotou určitě nepočítej. Já prostě když se smířím s tím, že je hnusně a že nepojedu, tak pak už nejdu..Diego by na mě byl taky pěkně naprdlej, kdybych ho v tomhle brala ven...
Mno to já můžu na Luisátkovi taky ale tady ne a ne přestat pršet ......
molly
napsal(a):
čus Týno.. Ty taky žiješ?
Jo,je mi jasné,že takhle,bez pohybu, se nikam vyrazit nedá... Však si sháním dpravu :-(
žiju, to je jasný...jen jsem sem nechtěla psát, páč se odtud pak nedá odejít, když se tu náhodou sejdem...
No jako mě by se tehle tejden fakt ani nikam nechtělo. Až budem víc makat tak pak snad zase někam vyrazíme, chtěla bych, ale to je ještě v oblacích...
mem, u nás taky furt leje, říkala jsem si, že aspon už nebude tak tvrdo, ale ted už zase nebudu moct tak tejden na jízdárnu, udělala bych tam moc díry..sakra...
molly
napsal(a):
čus Týno.. Ty taky žiješ?
Jo,je mi jasné,že takhle,bez pohybu, se nikam vyrazit nedá... Však si sháním dpravu :-(
hej tak sem dělala čístku ve fotkách - tohle je 3roky stará fotka,
jenysimons
napsal(a):
ty jo, kdybych měla v jakejch..chodím s klukem, co si říká fotograf a já mám tak svinsky málo fotek, až mě to bolí...
to je hezký - co si řiká fotograf
no neboj já taky vždycky vrazim foťák někomu do ruky a takhle to pak dopadá prdelka koně za stromem
molly
napsal(a):
Matese pozdravuj... Nechceš si udělat aspoň výlet v sobotu na čumendu? že bychom se viděli a poklábosili
no hele, jela bych ráda, ale nevím, jak...navíc Hořice nejsou zrvona kousek..uvidím podle počasí..zkusím to domluvit třeba doma, že bysme půjčili auto a vyrazili..ty už máš dopravu??
holky, dala jsem další fotky na rajče...jeden trénink..
jenysimons
napsal(a):
no hele, jela bych ráda, ale nevím, jak...navíc Hořice nejsou zrvona kousek..uvidím podle počasí..zkusím to domluvit třeba doma, že bysme půjčili auto a vyrazili..ty už máš dopravu??
holky, dala jsem další fotky na rajče...jeden trénink..
Zatím nee,ale budu se modlit,aby to dopadlo
Ráda Vás uvidím...
molly
napsal(a):
Zatím nee,ale budu se modlit,aby to dopadlo
Ráda Vás uvidím...
no ted jsme tu tak uvažovali, dtto mattes tě taky zdraví , a říkali jsme, že bysme třeba jeli, pokud nám teda někdo půjčí auto, přijelu na čumendu, přespali v HK a ráno mazali do Pardubek, kde mattes natáčí...
jen neim, kterej rodič nám to auto půjčí...
jenysimons
napsal(a):
no ted jsme tu tak uvažovali, dtto mattes tě taky zdraví , a říkali jsme, že bysme třeba jeli, pokud nám teda někdo půjčí auto, přijelu na čumendu, přespali v HK a ráno mazali do Pardubek, kde mattes natáčí...
jen neim, kterej rodič nám to auto půjčí...
bááájo...
Koukala jsem na fotky,ty dělal taky mates?Máš tam obyč. stihlo,jak se Ti na tom vodí??
molly
napsal(a):
bááájo...
Koukala jsem na fotky,ty dělal taky mates?Máš tam obyč. stihlo,jak se Ti na tom vodí??
jj, taky mattes...No já doma jezdím jedině na stihle, protože je citlivka, pelhelm beru jen takhle, pro jistotu, on by mě jinak na tom parkuru asi zabil . No jak se mi na něm jezdí....Diego by nejradši neměl v hubě nic, ale to já nemůžu, neuměla bych to a nevěřila bych mu...no v ruce ho nemám skoro vůbec, chodí mi na tom jen když má dobrej den a chce se mu a kolikrát na vyjíždce se fakt perem, jestli z toho cvalu přejde do klusu nebo ne...
Ale nechci mu ten pelhelm cpát, když to "zvládám" na stihle...
jenysimons
napsal(a):
jj, taky mattes...No já doma jezdím jedině na stihle, protože je citlivka, pelhelm beru jen takhle, pro jistotu, on by mě jinak na tom parkuru asi zabil . No jak se mi na něm jezdí....Diego by nejradši neměl v hubě nic, ale to já nemůžu, neuměla bych to a nevěřila bych mu...no v ruce ho nemám skoro vůbec, chodí mi na tom jen když má dobrej den a chce se mu a kolikrát na vyjíždce se fakt perem, jestli z toho cvalu přejde do klusu nebo ne...
Ale nechci mu ten pelhelm cpát, když to "zvládám" na stihle...
Jasné....Však víš,jak to mám s udidlem já
Budu končit...Ráno brzy vstávám,abych stihla dojít poskočit s Molinatou,než pojedu do práce...
Ještě si písnem... Měj pěkný zbytek večera...
olga visnakova

red and white
napsal(a):
dobré odpoledne,
molly, ten zrzatý kočičák je úžasný, moc mi připoměl našeho Bizona. Miluji rezaté kočky....................ahoj holky, koukám, že se neustále míjíme-to je peh
olga visnakova
napsal(a):
molly, ten zrzatý kočičák je úžasný, moc mi připoměl našeho Bizona. Miluji rezaté kočky....................ahoj holky, koukám, že se neustále míjíme-to je peh
ulovila jsem fotku v sobotu na ranči .. tohle až uvidí Omar tak se proletim už teť mám s toho stresy
red and white
napsal(a):
ulovila jsem fotku v sobotu na ranči .. tohle až uvidí Omar tak se proletim už teť mám s toho stresy
ještě raz
red and white
napsal(a):
ještě raz
aha to jsem dala tu samou takže tady ta druhá .. foceno z telefonu takže kvalita není nějak špičková
red and white
napsal(a):
aha to jsem dala tu samou takže tady ta druhá .. foceno z telefonu takže kvalita není nějak špičková
a Omárek dneska po jízdě
olga visnakova

red and white
napsal(a):
poslední
raw-ahojík, také mám fotku s pávem..................z Kateřiny-autocamp
olga visnakova

red and white
napsal(a):
Ahoj olgo
zase semíjíme? Sakriš
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
zase semíjíme? Sakriš
chjo, když už tu jsem, tak se ženský určitě bavíte u koníků a já mám zase peška já od nich zrovna přišla............blbé bahno a déšt............
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
chjo, když už tu jsem, tak se ženský určitě bavíte u koníků a já mám zase peška já od nich zrovna přišla............blbé bahno a déšt............
Tak zase nic, no.................chjo. Až tu budete, tak všem posílám velké ahojík a snad se mi zadaří Vás tu chytnout...............
red and white
napsal(a):
kuk
holky mam noveho kocoura a je to proste milacek!!!
olga visnakova

red and white
napsal(a):
Dani krásná kulička
mám Vás, jupí-čauuuuuuuuuuuuuuuu
olga visnakova

red and white
napsal(a):
Ahoj olgo tys mi dneska nějak utíkala dvakrát jsme se minuly
ahojík, jsem ráda, že se zadařilo, jak je?
red and white
napsal(a):
Dani krásná kulička
dik.. uz se na nej tesim od zari:-)) je to takovy milacek.. proste kote primo pro me:-)
olga visnakova

red and white
napsal(a):
jde to pohodička jak u tebe ??
co koníci
Nevím, štve mě bahno, vet. měl práci, kobči kulhají, tak mám děs v očích, na středu je tedy nahnán kovář a............chjo, dřív nemá čas.....
olga visnakova

kovbojicek
napsal(a):
člověče jsi asi první, kdo zná to plemeno:-) jo jo je to ragdollik z jedne bajecne chovky. myslim, ze se foti docela rad ale hlavne se trasne rad nechava osimravat:-D
ahojík, pane-jo, to je náázev, ale je doslova čičanej.............
kovbojicek
napsal(a):
člověče jsi asi první, kdo zná to plemeno:-) jo jo je to ragdollik z jedne bajecne chovky. myslim, ze se foti docela rad ale hlavne se trasne rad nechava osimravat:-D
Byla jsem na výstavě a jedna naše stálá-dobrá- zákaznice je chová... Maj úžasný oči
Já se zamilovala do mainských
olga visnakova
napsal(a):
ahojík, pane-jo, to je náázev, ale je doslova čičanej.............
jeho celé jméno je Duff lila team Orlitia:-)) a od září mám zamluvený kotě:-)) takže si dokážete představit tu radost:-D
kovbojicek
napsal(a):
Molly : taky zdravím
Olga: jo pořád je co zařizovat mě zase dochází seno a pilin taky nemám zrovna nedbytek ( ještě že mám asi 6 balíků slámy ) ale dlouho už tam snad s koníkama nebudeme
molly
napsal(a):
jéé,bohužel nee :-( To jsem si nezapisovala :-(
no když koukneš sem http://orlitia.com/index.php? vyber=galerie&str=2&kocka=aaron tak to je tatínek, je to naprosto genialni kocour strasne aristokratickej, nejdriv te jako okoukne ze stromu a pak mozna, kdyz se mu libis, sejde dolu do podzamci:-D Duffik je blue colorpoint a tatinek je choco mitted maminka blue mitted
molly
napsal(a):
Tadýýý
Maiňáci jsou luxusní...Až jednou nebudu moct jezdit,budu je chovat,páč finančně to vyjde na stejno
kovbojicek
napsal(a):
:-) no pořízovací náklady asi jo, ale ty chovne jsou myslim o dost nizsi:-))) přítel má modrýho, ale asi nemam fotku... a ten o sobe vi, ze je panem situace:-D
ahoj holky...průser..mám v poči nákou svini a nemůžu nic...pořád mi to něco odesílá no prostě děs a nevím, jak to vyřešit..jsem ted u bráchy na compu a sháním na icq každýho kámoše, co se trochu zabejvá počema...jsem v řiti....
zuzo, tak jak, jedeš?? kde jsi sehnala dopravu?? jedeš sama??
olga visnakova

kovbojicek
napsal(a):
:-) no pořízovací náklady asi jo, ale ty chovne jsou myslim o dost nizsi:-))) přítel má modrýho, ale asi nemam fotku... a ten o sobe vi, ze je panem situace:-D
raw-to já mám nyní všeho plno, doobjednáno, nakoupeno a tak se klepu, kolik nás vyjde to kulhání, jen začalo pršet, kulhají, přemýšlím o abcesu, jak namokloo, povylezlo pár zaveženejch šutráků.................
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
ahoj holky...průser..mám v poči nákou svini a nemůžu nic...pořád mi to něco odesílá no prostě děs a nevím, jak to vyřešit..jsem ted u bráchy na compu a sháním na icq každýho kámoše, co se trochu zabejvá počema...jsem v řiti....
zuzo, tak jak, jedeš?? kde jsi sehnala dopravu?? jedeš sama??
jns-jakej máš antivirák?
olga visnakova
napsal(a):
raw-to já mám nyní všeho plno, doobjednáno, nakoupeno a tak se klepu, kolik nás vyjde to kulhání, jen začalo pršet, kulhají, přemýšlím o abcesu, jak namokloo, povylezlo pár zaveženejch šutráků.................
oli: mám jich tu dost, ale jde o to, že jsem na netu našla na foru někoho se stejným problémem a jemu taky žádnej antivir nic nenašel..jsem marná... nesnáším techniku..je to svině...
jinak holky, musím se pochlubit..dnes jsem ochmatávala samičku činčilku a pod prstama mi bušilo srdíčko a hejbalo se malinký...mám radost, hlavně, aby byli zdraví...všichni
molly
napsal(a):
Tadýýý
Ahoj Týno,přes PC je "můj" Mára,ale takhle na dálku??
Jo,nakonec sehnala,bylo to těžký A bude to drahý :--( Ale zas měsíc nikam nevyrazím... Tak chci jet...I sama... :-(
Molly je jak blátivá koule,se z toho ráno po.....
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
jns-jakej máš antivirák?
nalítni do vyhledávače, zadej -obnovení systému- a vrat do poslední zálohy. Pokud totiž anták nehlásí, nemusí jít o vir-honem
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
oli: mám jich tu dost, ale jde o to, že jsem na netu našla na foru někoho se stejným problémem a jemu taky žádnej antivir nic nenašel..jsem marná... nesnáším techniku..je to svině...
jinak holky, musím se pochlubit..dnes jsem ochmatávala samičku činčilku a pod prstama mi bušilo srdíčko a hejbalo se malinký...mám radost, hlavně, aby byli zdraví...všichni
jns-obnov systém, ju, hned
raw-pá, dám vědět, co koňousčí kulhání, ju.
molly
napsal(a):
Ahoj Týno,přes PC je "můj" Mára,ale takhle na dálku??
Jo,nakonec sehnala,bylo to těžký A bude to drahý :--( Ale zas měsíc nikam nevyrazím... Tak chci jet...I sama... :-(
Molly je jak blátivá koule,se z toho ráno po.....
no pravě, to je největší problém, že přes ty písmenka to je na prd, když u toho člověk nesedí, že?!
drahý?? jaktooo?? No tak hlavně si to užijte, Hořice jsou fajn a doufám, že tě bude mít kdo fotit??
Já dnes byla od soboty prvně jezdit a řeknu vám, takhle nabušenej diego nebyl ani nepamatuju...Dostal docela do těla, když jsem cejtila, jak je nabitej, ale on byl úplně suchej a já úplně ko, hezkýn no..jinak Zuzi, za tu dobu, co jsem tam nebyla mu docela slezlo bříško=už taky žere i všechno seno..
jenysimons
napsal(a):
no pravě, to je největší problém, že přes ty písmenka to je na prd, když u toho člověk nesedí, že?!
drahý?? jaktooo?? No tak hlavně si to užijte, Hořice jsou fajn a doufám, že tě bude mít kdo fotit??
Já dnes byla od soboty prvně jezdit a řeknu vám, takhle nabušenej diego nebyl ani nepamatuju...Dostal docela do těla, když jsem cejtila, jak je nabitej, ale on byl úplně suchej a já úplně ko, hezkýn no..jinak Zuzi, za tu dobu, co jsem tam nebyla mu docela slezlo bříško=už taky žere i všechno seno..
oli: systém?? tím myslíš co?? jsem na compy blbá...
jenysimons
napsal(a):
Zas bude OK.. :-) Doufám,že příště se zas někde sejdem
Mára dostane tentokrát do ruky kameru
Podrbej ho za mě,lumpa
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
jns-ty u toh nejsi-aha-tak at někdo, kdo u toho je zadá do vyhledávače-obnovení systému
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
jns-ty u toh nejsi-aha-tak at někdo, kdo u toho je zadá do vyhledávače-obnovení systému
jns-prostě na liště start je hledat, tam klikni a napiš slovo-obnovení systému-a zadáš třeba zpětně dva týdny, neboj, data nezmizí.............
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
oli: jsem u toho....jenže se nechci připojit, páč hned odesílám náký spamy...
zuzo: neboj, podrbu...máme tu tehle víkend moto sraz kousek od koní, tak budou hustý vyjíždky...
jns-vytáhni internet a honem to zadej.......neboj, dál tě vše povede-šup šup
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
jns-prostě na liště start je hledat, tam klikni a napiš slovo-obnovení systému-a zadáš třeba zpětně dva týdny, neboj, data nezmizí.............
naše mimí, už velký
molly
napsal(a):
Tadýýý
Přeju dobrou noc...Zítra bude náročný den,musím na kutě...
Týno,Ty se tedy neobjevíš?Škoda....
Tak pááá...a brou...
olga visnakova

molly
napsal(a):
Přeju dobrou noc...Zítra bude náročný den,musím na kutě...
Týno,Ty se tedy neobjevíš?Škoda....
Tak pááá...a brou...
dobrou, taky nádherná fotka-taky jdu, jns-a ty se neboj-start-hledat-zadat "obnovení systému"-vrátit aspon o dva týdny-neboj fotky, dokumenty atd......zůstane-pá
olga visnakova
napsal(a):
dobrou, taky nádherná fotka-taky jdu, jns-a ty se neboj-start-hledat-zadat "obnovení systému"-vrátit aspon o dva týdny-neboj fotky, dokumenty atd......zůstane-pá
Ahojik babizny tak jsem konečně tady teď jsem dvě hodiny strávila s bráchou v nemocnici - silný otřes mozku :(
jenysimons
napsal(a):
mem: ahojda..a co dělal?? ¨Chudák...
Lezl po skluzavce , chtěl si na ni sednout , ale podjely mu nohy a jel dolů po hlavě .....
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
Oli: jsi zlatoooo... pomohlo to, doufám, že se to zase nevrátí?? dali jsme to asi na tři dny nazpět, vůbec nevím, jak se mi to sem mohlo dostat...
díky jsi fakt zlato..;)
Tak na dálku se dá doporučit jen tohle, tak se holky bavte, jdu chrupat-------ráno mám práci, jedu kamsi k pardubicím se přesvědčit o péči o koně......myslím, že to bude o.k-tak zatím pá
olga visnakova
napsal(a):
Tak na dálku se dá doporučit jen tohle, tak se holky bavte, jdu chrupat-------ráno mám práci, jedu kamsi k pardubicím se přesvědčit o péči o koně......myslím, že to bude o.k-tak zatím pá
Oli: ještě jednou dík moc, snad to za tři dny nepřijde znova, abych to pořád neobnovovala...Tak dobrou a hezkej víkend...
jenysimons
napsal(a):
mem: jejda....tak to mu fakt nezívidím..kolik mu je?? Chuděra...
Sedm bobkovi malému -dnes v noci tam s ním zůstane jeho tatínek ať mu není až tak špatně .....
memmory
napsal(a):
Sedm bobkovi malému -dnes v noci tam s ním zůstane jeho tatínek ať mu není až tak špatně .....
to musel bejt ale nehezkej pád...No já snad mám ten problém vyřešenej, takže se rozloučím, jelikož přijel přítul, tak se mu musím věnovat...beztak furt nadává, že jsem jen na fauně a nic jinýho nedělám...
dobrou... a at se ten tvůj bráška uzdraví co nejdřív..
jenysimons
napsal(a):
Oli: ještě jednou dík moc, snad to za tři dny nepřijde znova, abych to pořád neobnovovala...Tak dobrou a hezkej víkend...
Tak jsem byla zase v nemocnici podívat se na toho našeho smradíka .....
Vypadá už líp jen má obrovskou modřinu na oku ... Domů půjde snad zítra .
Jinak pomalu mi končí dovolená (v po už jdu so práce ) a vysvitlo nám sluníčko
memmory
napsal(a):
Tak jsem byla zase v nemocnici podívat se na toho našeho smradíka .....
Vypadá už líp jen má obrovskou modřinu na oku ... Domů půjde snad zítra .
Jinak pomalu mi končí dovolená (v po už jdu so práce ) a vysvitlo nám sluníčko
Týýýýý jo tady to jede tady se to diskutuje
Jsem byla dneska konečně na vyjížďce s Luisátkem a jsem nadmíru spokojená ...
On se sice tváří podobně jako tady , děsně mi u té vyížďky zíval apod , strááášná nuda
memmory
napsal(a):
Týýýýý jo tady to jede tady se to diskutuje
Jsem byla dneska konečně na vyjížďce s Luisátkem a jsem nadmíru spokojená ...
On se sice tváří podobně jako tady , děsně mi u té vyížďky zíval apod , strááášná nuda
Jasně však já si sama dokážu taky pokecat
molly
napsal(a):
Tadýýý
Ahoj holky... Copak děláte?Já jdu sekat trávník
Tak se tu třebas navečer sejdeme...
fotila Míša Z.
molly
napsal(a):
Tadýýý
Ahoj holky, tak jsem zase tady, urco sem vam tu straaasne schazela, ze?#08
molly
napsal(a):
Tadýýý
Ahoj ,pěknej večír...
Dneska jsem se činila,posekáno,poklizeno a teď už jen vyčistit sebe.. V lednici se mi lehce chladí červené vínko..
Tak kde jste kdo?
molly
napsal(a):
Ahoj ,pěknej večír...
Dneska jsem se činila,posekáno,poklizeno a teď už jen vyčistit sebe.. V lednici se mi lehce chladí červené vínko..
Tak kde jste kdo?
...ahojky
molly
napsal(a):
jééééééééééééééééééééééééééééééé
trosku vas namlsam...
horseslower
napsal(a):
mořeeeeeeeeeeee.... raduli já chcu takyyyyy....příště mě bvereš sebou jasný????...barča
...baru jasne vsichni s nama tam je mista
red and white
napsal(a):
ve středu převážím koně
Ahojik hlásím se do služby ......