Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2006 18:37

Jak jsem slíbil, tak píšu. Odpověděli mi manželé Půlpánovi, hřebčín Kinský, ohledně prodeje falabell. Dali mi kontakt na paní v Čechách, která zastupuje jisté anglické chovatele i teď tady u nás. Kdo by měl vážný zájem, můžu předat kontakt.

19.2.2006 16:51

mumie napsal(a):
Jak jsem slíbil, tak píšu. Odpověděli mi manželé Půlpánovi, hřebčín Kinský, ohledně prodeje falabell. Dali mi kontakt na paní v Čechách, která zastupuje jisté anglické chovatele i teď tady u nás. Kdo by měl vážný zájem, můžu předat kontakt.

Já bych zájem měla! Prosím, pošli mi kontakt na mail. Děkuji moc!

19.2.2006 17:43

lucky napsal(a):
Já bych zájem měla! Prosím, pošli mi kontakt na mail. Děkuji moc!

Já taky!Napiš mi na k.o.n.e@centrum.cz

dííík

PS:miluju fallabelly

19.2.2006 17:48

alisa napsal(a):
Já taky!Napiš mi na k.o.n.e@centrum.cz

dííík

PS:miluju fallabelly

Jo a ještěMůžu se zeptat kolik přibližně chtějí za hříbě?

díííík

19.2.2006 19:38

alisa napsal(a):
Jo a ještěMůžu se zeptat kolik přibližně chtějí za hříbě?

díííík

Máša

19.2.2006 19:39

mumie napsal(a):

ještě jednou mášenkanic o ní nevim, jenom mám její dvě fotečky, mají njí v jedný stáji, kde budu mít od jara kobylku:o)

19.2.2006 20:22

kunicek napsal(a):
ještě jednou mášenkanic o ní nevim, jenom mám její dvě fotečky, mají njí v jedný stáji, kde budu mít od jara kobylku:o)

K ceně jenom psali, že jsou moc drahé, ale to už jsme tady probírali.
Jinak jeden z mých mailů jakejmeno@seznam.cz

20.2.2006 18:37

kunicek napsal(a):

Máša je u nás na stáji, ale myslim, že je to shetys.

Přidejte reakci

Přidat smajlík