Kdo hledá ustájení???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2008 13:21

Ahoj lidičky, pište sem, kdo hledá ustájení a nebo jak jste spokojený ve vaší stáji!!?

22.5.2008 20:32

veronikaa napsal(a):
Ahoj lidičky, pište sem, kdo hledá ustájení a nebo jak jste spokojený ve vaší stáji!!?

Ahoj,
my budem hledat za půl roku,Ostrava a okolí,protože se vrátíme(možná) z Irska.
Pro kobylku a doufáme i hříbo.Pastevko nebo slušné ustájení nejlépe s celodenní pastvou,slušným přístupem.Za hezkou cenu
Nebo se na to vyprdnem a dovezem si ji do Irska a basta

22.5.2008 21:33

shantal88 napsal(a):
Ahoj,
my budem hledat za půl roku,Ostrava a okolí,protože se vrátíme(možná) z Irska.
Pro kobylku a doufáme i hříbo.Pastevko nebo slušné ustájení nejlépe s celodenní pastvou,slušným přístupem.Za hezkou cenu
Nebo se na to vyprdnem a dovezem si ji do Irska a basta

nehledá někdo na okr.Bruntál?

22.5.2008 22:01

veronikaa napsal(a):

Já su až na nějaké drobnosti spokojená
Apropo pokud by někdo hledal na Opavsku - tak máme poslední cca 2 volná místa.
Jde o boxové ustájení s možností celodenního pobytu koní na prostorných travnatých výbězích ve společnosti ostatních koní.
Cena je dle kategorií:
velký kůň nad 2 roky - 115,-/den; hříbě do 2 let - 63,-/den, S pony - 19,50,-/den, A pony - 40,-/den; B pony - 63,-/den
Nabízíme možnost členské slevy cca 20% za práce pro oddíl.
Jinak cena ustájení zahrnuje: box se slaměnou podestýlkou, krmivo 2x denně (seno, oves, kukuřice, lněné semínko, ječmen), výběhy, denní péči, pravidelné odčervení. Písková a travnatá jízdárna + skokový materiál, v případě zájmu skokový a drezurní výcvik, klubovna s umyvadlem s teplou vodou, sedlovna, wc v podobě stylových kadibudek,pod okny stáje protéká náhon, čili plavení koní a koupání lidí - no problem, okolí ideální pro vyjížďky.
Stáj pravidleně navštěvuje výborný kovář a veterinář. Veterinární a podkovářské zákroky si majitel hradí sám.

23.5.2008 20:37

janda napsal(a):
Já su až na nějaké drobnosti spokojená
Apropo pokud by někdo hledal na Opavsku - tak máme poslední cca 2 volná místa.
Jde o boxové ustájení s možností celodenního pobytu koní na prostorných travnatých výbězích ve společnosti ostatních koní.
Cena je dle kategorií:
velký kůň nad 2 roky - 115,-/den; hříbě do 2 let - 63,-/den, S pony - 19,50,-/den, A pony - 40,-/den; B pony - 63,-/den
Nabízíme možnost členské slevy cca 20% za práce pro oddíl.
Jinak cena ustájení zahrnuje: box se slaměnou podestýlkou, krmivo 2x denně (seno, oves, kukuřice, lněné semínko, ječmen), výběhy, denní péči, pravidelné odčervení. Písková a travnatá jízdárna + skokový materiál, v případě zájmu skokový a drezurní výcvik, klubovna s umyvadlem s teplou vodou, sedlovna, wc v podobě stylových kadibudek,pod okny stáje protéká náhon, čili plavení koní a koupání lidí - no problem, okolí ideální pro vyjížďky.
Stáj pravidleně navštěvuje výborný kovář a veterinář. Veterinární a podkovářské zákroky si majitel hradí sám.

Přidavam mame momentalně obekt (byvaly kravin okres karvina berem i cizi kone na ustajko vse po domluve celodenni pastava prostorne boxy ,skok material moznost plaveni plno louk na jezdeni skvele okoli

23.5.2008 20:40

sakiron napsal(a):
Přidavam mame momentalně obekt (byvaly kravin okres karvina berem i cizi kone na ustajko vse po domluve celodenni pastava prostorne boxy ,skok material moznost plaveni plno louk na jezdeni skvele okoli

26.5.2008 21:32

veronikaa napsal(a):

nehledá někdo ustájení na ostravsku?

26.5.2008 21:38

kaell napsal(a):
nehledá někdo ustájení na ostravsku?

Koně jsou celý den venku,k dispozici kolbiště-travnaté,pískové,skok.materiál.2x týdně dochází trenér.Pro klienty -vytápěná šatna s krbem,kuchynkou,sprch.koutem,wc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.6.2008 21:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

nabizime ustajeni primo v olomouci cena 2800kc mesicne.

1.6.2008 22:02

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
nabizime ustajeni primo v olomouci cena 2800kc mesicne.

My máme pastevní ustájení pastviny cca 3 ha kruhovka travnata jízdárna a rybník za lesíkem
Ryžoviště (dobrá dostupnost busem z OL)

3.6.2008 20:23

sccary napsal(a):
My máme pastevní ustájení pastviny cca 3 ha kruhovka travnata jízdárna a rybník za lesíkem
Ryžoviště (dobrá dostupnost busem z OL)

Tak já teda hledám pastevko,jestli někdo ví o něčem...pro dvě nejlíp,slušná cena,není třeba dokrmovat,krmivo by jsme kupovali svoje,celodenně venku.
Nebo kobylku jako společníka

3.6.2008 22:16

shantal88 napsal(a):
Tak já teda hledám pastevko,jestli někdo ví o něčem...pro dvě nejlíp,slušná cena,není třeba dokrmovat,krmivo by jsme kupovali svoje,celodenně venku.

Já nabízím pastevní ustájení pro valacha nebo březí klisnu (ve stádě hřebec). Pastva 1,5ha, společnost dvou kobyl a jednoho hřebce. anobbona@seznam.cz

4.6.2008 22:10

anobbona napsal(a):
Já nabízím pastevní ustájení pro valacha nebo březí klisnu (ve stádě hřebec). Pastva 1,5ha, společnost dvou kobyl a jednoho hřebce. anobbona@seznam.cz

Nabízím pastevní ustájení,popř. u mladých koní i s výchovou přiroz.komunikací. www.kone-velenov.estranky.cz

4.6.2008 22:25

shantal88 napsal(a):

Evo proč si u nás zarezervováváš místo když pak sháníš ustájení?

5.6.2008 13:20

veronikaa napsal(a):

Ahojky, nejsem zrovna člověk který by zde psal často! Ale já zháním na zimu ustájení pro svou kobylku! nejlépe v okolí Valašského Meziříčí, mám ji teď u babičky, ale v zimě tam být nemůže! kdyby jste někdo o něčem věděli, tak budu ráda když se ozvete!

Přidejte reakci

Přidat smajlík