Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.5.2008 22:48

Nemáte doma někdo přebytečnej řemínek?? Na VT mi Diego jeden rozerval a já se jen tak do jezd. potřeb (pokud se vůbec řemínky prodávají) nedostanu, nemám to zrouna kousek...Tak třeba kdybyste někdo měl...dík

24.5.2008 10:49

jenysimons napsal(a):
Nemáte doma někdo přebytečnej řemínek?? Na VT mi Diego jeden rozerval a já se jen tak do jezd. potřeb (pokud se vůbec řemínky prodávají) nedostanu, nemám to zrouna kousek...Tak třeba kdybyste někdo měl...dík

Jakou barvu a jakou délku sháníte?Mám hnědý, ale ne moc dlouhý.Písněte sem,mail mi nefunguje

24.5.2008 10:51

jenysimons napsal(a):

Teď mě napadá,chcete řenímek,nebo řetízek?K pelhelmu se dává řetízek... Myslíte ten podbradní?

24.5.2008 13:59

matahary napsal(a):
Teď mě napadá,chcete řenímek,nebo řetízek?K pelhelmu se dává řetízek... Myslíte ten podbradní?

ne, potřebuju řemínek, koženej, abych neměla pelhelm úplně na ostro. Aby to bylo zčásti ostré udidlo, nechci koníka trápit. Mám černý, takže spíš černý a dýlku?? to je snad jedno, ne?! Děkuju

Přidejte reakci

Přidat smajlík