lanika
napsal(a):
Tož kurnik děvčice kde jste??????????????
Včera jsme byli pohopitat s Honzuloidkem, byl fajnový, akorát fotograf stávkoval, tož se vám nepochlubím Ale aspon takhle....
lanika
napsal(a):
Včera jsme byli pohopitat s Honzuloidkem, byl fajnový, akorát fotograf stávkoval, tož se vám nepochlubím Ale aspon takhle....
A přes toto jsme se taky přehoupli Jsem an něj pyšná, hošana
lanika
napsal(a):
A přes toto jsme se taky přehoupli Jsem an něj pyšná, hošana
Ahoj Leni tak já se k tobě teda přidám ať netrpíš samomluvou
To je škoda že nejsou fotečky i ze skákání ale gratuluju ke zdolání oxerku!!
Obdržela jsem ještě nějaké fotky z Císařáku ze skákání
(foto Ondra)
rocky
napsal(a):
Ahoj Leni tak já se k tobě teda přidám ať netrpíš samomluvou
To je škoda že nejsou fotečky i ze skákání ale gratuluju ke zdolání oxerku!!
Obdržela jsem ještě nějaké fotky z Císařáku ze skákání
(foto Ondra)
Moc krásné fotky
rocky
napsal(a):
Moc krásné fotky
a poslední z ochutnávky, zbytek na http://bila.rajce.idnes.cz/
lanika
napsal(a):
Ty volééééééééééééééééé, to musel být merga foťák. úplně slintám nad těma barvičkama...Moc vám to sluší, Peti
Taky se mi moc líběj! Fakt se povedli, teď nemyslím že by se ségře nepovedli to vůůůbec!!!Ale tenhle fotograf měl větší výhodu že stál na parkur. Taky jsem se tam dočetla že jsem skončila na 9. místě v této soutěži
rocky
napsal(a):
Čauky klárko, co ty tu tak po ránu??
Leni kdy máte další VT?
No pokud vše dopadne tak 14.6. na písku.....A dneska jdu zase trenéřit do Lhotky. ...
klafus
napsal(a):
Teda Leni koukám,že s Honzíkem už fest makáte.Nemáš ty videa z vašich začátků někde na netu?
Klári, tady to tak ani nejde vidět, ale to jsou naše začátky skákani :-) http://www.stream.cz/video /9/18073-zacatky-skakani Ale tam na tom DVD z ježdění to je vidět krásně :-) Jinak neskáčeme vysoké...cca těch 80 a nakonec jeden nebo dva skůčky tu 90 tku......Výš zatím ani nechci....A Vt taky pojedem jen 70 a 80
rocky
napsal(a):
Tak hodně stěstíčka a co pujdete?
Tak už jsem tam naházela ty fotky od Ondry je jich pár ..
Zdar ženský za včerejší absenci se omlouvám, nešel nám celý den net....bééé
No sakriš neprovokuj s těma fotkama, no ale koukám že bych fotáku měla přitlačit víc barev, ale aspon máš segra nějaký skokový, já jsem ten první parkur natačela, takže nemám nic a když jedete tak se mi za Vás třesou ruce, takže stejně fotky stojí za prd... ale evidentně to bude mnohem lepší fottáček než mám já(teda Honza a spol.) a se ani nedivím když jsem viděla s jakejma dělama tam běhaj ale na to bych v životě nenašetřila...segra kde jsou fota ze včera??? jsem oslíka umyla, jsem byla mile překvapena jak mi vlezl do mycího boxu a bez uvazu stál jak beránek i hlavu jsem mu celkem bez boje vydrbala....ale nějak se nemůžem dohodnout na kterou stranu chce nosit tu hřívu...
dáme battle?
rocky
napsal(a):
Tak hodně stěstíčka a co pujdete?
Tak už jsem tam naházela ty fotky od Ondry je jich pár ..
No a holky, včera mám takový nepříjemný zážitek :-( Po skákání jsem pustila Honzíka ke koníkům a já šla na pivko No a při zpětném uždění mi Honzajs strčil cumel do pusy a já samozřejmě, že mu ho rukou vytáhnu, ale ejhle posledním zoubkem mi pěkně rozdrtil palec
Nehet jen tak puknul a celé nehtové břížko je v dupě....Takže teď budu jen čekat, kdy mi sleze nehet. Fňuk
klafus
napsal(a):
Však to je správný,není důležitý jak vysoko,ale hlavně podstivě :-)
To je ideál na co ho tahat na metr když startuje prvním rokem. Tohle je pro Honzíka akorát, aspoň se okouká, naučí plynule cválat a nechat se v klidu přivádět ke skoku a na příští rok si už dáte třebas cíl odjet si své první Z, jde vám to moc dobře jen tak dál
klawdie
napsal(a):
Zdar ženský za včerejší absenci se omlouvám, nešel nám celý den net....bééé
No sakriš neprovokuj s těma fotkama, no ale koukám že bych fotáku měla přitlačit víc barev, ale aspon máš segra nějaký skokový, já jsem ten první parkur natačela, takže nemám nic a když jedete tak se mi za Vás třesou ruce, takže stejně fotky stojí za prd... ale evidentně to bude mnohem lepší fottáček než mám já(teda Honza a spol.) a se ani nedivím když jsem viděla s jakejma dělama tam běhaj ale na to bych v životě nenašetřila...segra kde jsou fota ze včera??? jsem oslíka umyla, jsem byla mile překvapena jak mi vlezl do mycího boxu a bez uvazu stál jak beránek i hlavu jsem mu celkem bez boje vydrbala....ale nějak se nemůžem dohodnout na kterou stranu chce nosit tu hřívu...
dáme battle?
Leni budu na Vás myslet musíš závodit i za nás....***
lanika
napsal(a):
No a holky, včera mám takový nepříjemný zážitek :-( Po skákání jsem pustila Honzíka ke koníkům a já šla na pivko No a při zpětném uždění mi Honzajs strčil cumel do pusy a já samozřejmě, že mu ho rukou vytáhnu, ale ejhle posledním zoubkem mi pěkně rozdrtil palec
Nehet jen tak puknul a celé nehtové břížko je v dupě....Takže teď budu jen čekat, kdy mi sleze nehet. Fňuk
au au Leni, chudáku, byla jsi u doktora?
lanika
napsal(a):
Ahoj Leni, včera jsem ti už nepsala jelikož ti volal tak mi to přišlo zbytečné. Docela jsem s ním pokecala a chválil Oskárka že pěkně stál. Můžu se zeptat kolik jsi platila? Já měla jen popis - bez pálení a chtěla za to 500 + 400 cesta. Málem to semnou seklo. No ale což hlavně že už to je. Tak už teda nemám poníka ale teplokrevnou kobylu. Řekl mi že s tím kolik jí je a jak je teď vysoká nebude poník ani náhodou.
klafus
napsal(a):
ua au, to musí být bolest!Já mám ze včerejška puchejř púřes celou ruku a taky mi to stačí :-( No já valím do divadla,už vidim jak celý představení zaspim.Tak se mějte krásně a opatrujte se.Paa
Divadlo ,ty se máš ja bych se tam naopak šla dospat! Je tam klid
Holky máte někdo radu co dělat aby kůň zůstal uvázanej??Kobyla mi normálně stojí uvázaná, ví že ji něco drží, pak se třeba za 15min začne nudit nebo ji něco vyděsí a zvěsí se do vazáku dokud nepovolí ohlávka, vazák nebo uvaziště!!! Je zapřená úplně apaticky a prostě se musí urvat i kdyby si zlomila vaz!!!!
klafus
napsal(a):
ua au, to musí být bolest!Já mám ze včerejška puchejř púřes celou ruku a taky mi to stačí :-( No já valím do divadla,už vidim jak celý představení zaspim.Tak se mějte krásně a opatrujte se.Paa
No nazdárek,
konečně jsem tady. Jsem chtěla jít s maminou na kafe a není tu ani jeden služebák
Leni, to musí bolet jako sviňa...fuj blééé, soucítím s tebou. Ty jo, to jsou takový blbý nehody, fuj fuj...
Klárko, kde máš fotodokumentaci vodní lázně...
Já jsem si včera pěkně kápla do strojku. Začalo to u tety, ta mi nalila vínko mno a pak jsme grilovali u baráku...no, šla jsem spát v jedenáct úplně nachrust...a teď mám žížeň jak trám
Připravovala jsem chalupu na třídní sraz, máme u mě zítra sraz 5let od maturity...to zas bude v álejích....
thesis
napsal(a):
Ahoj Leni, včera jsem ti už nepsala jelikož ti volal tak mi to přišlo zbytečné. Docela jsem s ním pokecala a chválil Oskárka že pěkně stál. Můžu se zeptat kolik jsi platila? Já měla jen popis - bez pálení a chtěla za to 500 + 400 cesta. Málem to semnou seklo. No ale což hlavně že už to je. Tak už teda nemám poníka ale teplokrevnou kobylu. Řekl mi že s tím kolik jí je a jak je teď vysoká nebude poník ani náhodou.
JJ, Oskárek byl statečnýAle není to vůbec nic tak strašného jak se zdá. Platila jsem tak samo. 500 popis+ 400 cesta. On říkal, že ten genotyp se prodraží o těch 600 kč. Taky jsem čuměla tu pálku za scestu
ale neřeším, taky jsem ráda, že už to máme za sebou
lanika
napsal(a):
JJ, Oskárek byl statečnýAle není to vůbec nic tak strašného jak se zdá. Platila jsem tak samo. 500 popis+ 400 cesta. On říkal, že ten genotyp se prodraží o těch 600 kč. Taky jsem čuměla tu pálku za scestu
No jo vlastně Leni jak se Oskárek tvářil????
rocky
napsal(a):
No jo vlastně Leni jak se Oskárek tvářil????
Leni au a Oskarek už je plnohodnotný pony????
Segra kde je foto ze včera?????????
klawdie
napsal(a):
Leni au a Oskarek už je plnohodnotný pony????
Segra kde je foto ze včera?????????
Ted jsem to natahala na počítač..Kam to chceš hodit??
rocky
napsal(a):
Ted jsem to natahala na počítač..Kam to chceš hodit??
Moje krásná apaluuuza
rocky
napsal(a):
Moje krásná apaluuuza
je to blbě vidět ale když ju namočím, tak má po celém těle růžové puntíky
lanika
napsal(a):
Jo o těch 660 pro laboratoř. Koukni sem http://64.233.183.104/search ?q=cache:6p2iwahQ1aQJ: www.aschk.cz/dokumenty/ sazebnik_ek07. doc+EQUISERVIS+ KONZULENT&hl=cs&ct= clnk&cd=2&gl=cz
Mezery
Je to ceník, tak si udělej představu, já potřebovala jen popis.
rocky
napsal(a):
Moje krásná apaluuuza
hod mi to zas na rajče-koupání...jinak mrkněte na stránky, už jsem natahala fotky od holek, je tam exceletní držka ve vodě v podání Jardy a Pepře, bomba foceny, jak klušou dva koně a najednou jeden zmizí a je vidět jen explozi vody...:)www.roudnicka.rajce.idnes.cz
thesis
napsal(a):
Jo o těch 660 pro laboratoř. Koukni sem http://64.233.183.104/search ?q=cache:6p2iwahQ1aQJ: www.aschk.cz/dokumenty/ sazebnik_ek07. doc+EQUISERVIS+ KONZULENT&hl=cs&ct= clnk&cd=2&gl=cz
Mezery
Je to ceník, tak si udělej představu, já potřebovala jen popis.
Holky, za chvíli nám prej vyplou etetiku...tak tu nebudu ale až mi to zapnou tak hned mě tu máte...
haisovad
napsal(a):
Holky, za chvíli nám prej vyplou etetiku...tak tu nebudu ale až mi to zapnou tak hned mě tu máte...
vydrz hned to tam budes mít
klawdie
napsal(a):
díky...
segra tady jsem si hrála říkala jsem ti o tom včera...
lanika
napsal(a):
Tož kurnik děvčice kde jste??????????????
Čus všem, tak koukám, že když se dostavím, tak nikde nikdo .
Leni, trpím s tebou, kdysi jsem měla něco podobného na palci u nohy...
Včera jsem se nedostavila, páč jsme si udělali volný dopoledne a vykoupali Hadříka, fotky dodám.
U nás už se to hemží, od rána najíždějí kamiony z celé republiky, doufám, že se večer promotáme na vycházku . Černá to zatím nese docela statečně, zvládla procházet kolem velkých bílých stánků a motat se mezi auty, dneska jsme jí vzali s Hadříkem na hodinku na couračku, tak byla náramně spokojená... jen musíme omezit pasení, aby se unesla na nožičkách a nepraskla, vypadá jak těhule
cheyenne
napsal(a):
Čus všem, tak koukám, že když se dostavím, tak nikde nikdo .
Leni, trpím s tebou, kdysi jsem měla něco podobného na palci u nohy...
Včera jsem se nedostavila, páč jsme si udělali volný dopoledne a vykoupali Hadříka, fotky dodám.
U nás už se to hemží, od rána najíždějí kamiony z celé republiky, doufám, že se večer promotáme na vycházku . Černá to zatím nese docela statečně, zvládla procházet kolem velkých bílých stánků a motat se mezi auty, dneska jsme jí vzali s Hadříkem na hodinku na couračku, tak byla náramně spokojená... jen musíme omezit pasení, aby se unesla na nožičkách a nepraskla, vypadá jak těhule
No tak to chápu začínám mít taky pocit že mi valacha někdo obskočil...a to chudáčci ty pastyv moc nemají, suprachorem už dávno nekrmím a ted už asi prdím i na ječmen a zustanem na granulích, přece jen aspon se to v létě nejkazí,slabiny se za chvilku začnou nafukovat...asi odkrojím kousek Gračence
klawdie
napsal(a):
No tak to chápu začínám mít taky pocit že mi valacha někdo obskočil...a to chudáčci ty pastyv moc nemají, suprachorem už dávno nekrmím a ted už asi prdím i na ječmen a zustanem na granulích, přece jen aspon se to v létě nejkazí,slabiny se za chvilku začnou nafukovat...asi odkrojím kousek Gračence
Jsem dneska říkala černý, že by půlku břuchu mohla dát Hadříkovi na záda a budou oba akorát . Dostává ani ne dva litry relaxů, vitamíny a seno, stačí, když si kousne trávy a už kyne, nemá tak silný nožičky, abysme jí tak mohli nechat, tak jí necháváme pást jen chviličku....
Jo a luxusní los fotos
cheyenne
napsal(a):
Jsem dneska říkala černý, že by půlku břuchu mohla dát Hadříkovi na záda a budou oba akorát . Dostává ani ne dva litry relaxů, vitamíny a seno, stačí, když si kousne trávy a už kyne, nemá tak silný nožičky, abysme jí tak mohli nechat, tak jí necháváme pást jen chviličku....
Jo a luxusní los fotos
no tak koukej dodat foto hadříka...z černý mám radost, byla hrozně vyhublá jak byla v tch dobřenich, takže trochu špeku ale především svalíku ji jen prospěje, však se mi libila už tenrkát naposled, tak jsem zvědavá na pokroky, zkotroluji v neděli, dorazíme mrknout na GP...
klawdie
napsal(a):
no tak koukej dodat foto hadříka...z černý mám radost, byla hrozně vyhublá jak byla v tch dobřenich, takže trochu špeku ale především svalíku ji jen prospěje, však se mi libila už tenrkát naposled, tak jsem zvědavá na pokroky, zkotroluji v neděli, dorazíme mrknout na GP...
Tak malá fotosérie týrání vodou
cheyenne
napsal(a):
a výsledek - reklama na lesk
S hlavou nahoře se na louce fotit nedá...
klawdie
napsal(a):
Tak jsi se na vás podívat...drtím comp. Jak nám vypli elektriku tak vůbec nestíhám U mě teda celkem klasika.
Dneska se chci jít podívat do Kloko a pokud to půjde tak si na chvíli sednu na Leušu, aby mě za týden nesejmula před obecenstvem...
ta má stejně život, nic nemusí dělat, jen se futruje.
Hele Gitka jede s Graftem v tuhle sobotu do Lomnice n. Pop. na křtiny, pozvaly nás by měl Vydra co křtít...ale pohužel to bude bezemě...já mám u mě ten třídní sraz...
Evi, co prťě kderé jsem ti dovezla? Kdy budeš připouštět? Vůbec morčounům nerozumím
Koukněte na ní, těhulka jedna
cheyenne
napsal(a):
S hlavou nahoře se na louce fotit nedá...
tam z profilu vypadá velice dobře, ještě schovat ty kyčlíky a skoro by jsme nic nepoznali, ale musím teda uznat že se rychle obalil. už jsi taky odborník přes výkrm, co no a stříkání blízko u hlavy taky nemusíme, prostestovla, když jsem mu chtěla namočit hřívu ale jen přizvednutím a kyselím ksiftem
haisovad
napsal(a):
Tak jsi se na vás podívat...drtím comp. Jak nám vypli elektriku tak vůbec nestíhám U mě teda celkem klasika.
Dneska se chci jít podívat do Kloko a pokud to půjde tak si na chvíli sednu na Leušu, aby mě za týden nesejmula před obecenstvem...
ta má stejně život, nic nemusí dělat, jen se futruje.
Hele Gitka jede s Graftem v tuhle sobotu do Lomnice n. Pop. na křtiny, pozvaly nás by měl Vydra co křtít...ale pohužel to bude bezemě...já mám u mě ten třídní sraz...
Evi, co prťě kderé jsem ti dovezla? Kdy budeš připouštět? Vůbec morčounům nerozumím
Koukněte na ní, těhulka jedna
Leuša se má dost podobně jak Hardík ten si to taky užívá, jen flákání a žraní, no, ale za dva týdny už možná bude moct na lonž, tak mu to začne...
jo, o krmení mám teď nastudováno taky mrtě
Rezatice morčice by měla asi za dva týdny frčet za manželem, na první porod je ideální věk 7-11 měsíců, teď je jí půl roku, takže porod by nám mohl vyjít na cca 9. měsíc, takže akourát . Už má zhruba třičtvrtě kila, je docela veliká