Pondělí ve znamení přívalu fotek!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2008 07:23

Zdravím, hned to všechno naházím na net..zatím malá ochutnávka...děstký den se vyvedl, závody v HJK byli taky pěkné vše zdokumentováno...
jeden Le Patroňák pro Danny...

2.6.2008 07:26

klawdie napsal(a):
Zdravím, hned to všechno naházím na net..zatím malá ochutnávka...děstký den se vyvedl, závody v HJK byli taky pěkné vše zdokumentováno...

Nádhernej tvor, ale kterej by tam krásnej nebyl...

2.6.2008 07:29

klawdie napsal(a):
Nádhernej tvor, ale kterej by tam krásnej nebyl...

exkluzivní růžová

2.6.2008 07:30

klawdie napsal(a):
exkluzivní růžová

Jo a něco pro Zuzu

2.6.2008 07:30

klawdie napsal(a):
Jo a něco pro Zuzu

a jiná soutěž

2.6.2008 07:32

klawdie napsal(a):

Němec vítěz soutěže mladých koní, doufám že to nepletu...

2.6.2008 07:33

klawdie napsal(a):
Němec vítěz soutěže mladých koní, doufám že to nepletu...

pauzička na parkuru, kouzelný momentek..upozornuji že foták se střídal v segry a mých rukou...

2.6.2008 07:34

klawdie napsal(a):
pauzička na parkuru, kouzelný momentek..upozornuji že foták se střídal v segry a mých rukou...

kouzelný růžový trojskok na poslední soutěži GP

2.6.2008 07:35

klawdie napsal(a):
kouzelný růžový trojskok na poslední soutěži GP

Bethowen

2.6.2008 07:36

klawdie napsal(a):
Bethowen

Jandourek ....tenhle skok působil obrovsky....

2.6.2008 07:37

klawdie napsal(a):
Jandourek ....tenhle skok působil obrovsky....

a taky že byl...

2.6.2008 07:38

klawdie napsal(a):
a taky že byl...

třetí místo pro Skřivana s Mercedes....soutěž mladých

2.6.2008 07:39

klawdie napsal(a):
třetí místo pro Skřivana s Mercedes....soutěž mladých

tož neumím to napsat ale je to Federwaiser??? opravte mě

2.6.2008 07:41

klawdie napsal(a):
tož neumím to napsat ale je to Federwaiser??? opravte mě

tak ženský a kde Vás mám...Zelinková ta si pamatuji že vyhrála soutěž ze soboty....ale byli jsme tam jen na skok

2.6.2008 07:41

klawdie napsal(a):
tak ženský a kde Vás mám...Zelinková ta si pamatuji že vyhrála soutěž ze soboty....ale byli jsme tam jen na skok

Cyril

2.6.2008 07:57

klawdie napsal(a):

Teda Klárko,
fotky jsou povedené.
Nemáš Aleše s Cartouchem?
Já jsem byla včera v Kloko...Kala má antibiotika, nesmí na sluníčko a zadní nphu má jak konev...byla přes noc venku a asi si načutali s Kelišovou, protože Kelišová taky pěkně pajdá na zadní...bóže, holky jedny... tak mažeme, vet tam byl i včera.
Mno vzala jsem Leušu ven, je pochopitelně vidět že nic nedělá...takže podle toho vyjížďka také vypadala...musím s ní začít chodit na tréninky aby se holka zase srovnala...Bohužel jsem přišla na to, že jak se Leuša na trávě pěkně oplácala tak mám pod sedlem nedopoceno, musím vymyslet nějakou tenoulinkou dečku, mám jen samé takové silnější. A pokud ani to nepomůže tak Jupiterák půjde z baráku...ach jo a to jsem si říkala že sedlo mám vyřešeno.

2.6.2008 08:05

klawdie napsal(a):
Zbytek fotek na www.sahib.rajce.idnes.cz

Hezké ránko holky já mám taky pár povedených kousků....Lucinka fotila

2.6.2008 08:10

lanika napsal(a):
Hezké ránko holky já mám taky pár povedených kousků....Lucinka fotila

to je obřík Leni...mám na Vás nachystané druhé kolo z dětského dne, budete koukat jak máme otřelé koníky... malá ochutnávka
Jinak ukate vy...Danny, já bych s tím prodejem nespěchala, byla zas shodí špěky a sedlo budeš kupovat zpět...mám hodně tenounkou dečku, přivezi ti ji...

2.6.2008 08:28

klawdie napsal(a):
to je obřík Leni...mám na Vás nachystané druhé kolo z dětského dne, budete koukat jak máme otřelé koníky... malá ochutnávka
Jinak ukate vy...Danny, já bych s tím prodejem nespěchala, byla zas shodí špěky a sedlo budeš kupovat zpět...mám hodně tenounkou dečku, přivezi ti ji...

Klári nějak ses sekla????? Já čekám na ty fotečky Psala Zuzik, že jela s bráškou do Brna, takže se dnes nedostaví

2.6.2008 08:35

lanika napsal(a):
Klári nějak ses sekla????? Já čekám na ty fotečky Psala Zuzik, že jela s bráškou do Brna, takže se dnes nedostaví

Já právě čekám co vy..ať se tu furt neroztahuju jen já...uka Leni ty tvý fotečky, už jsem kóukala na prosdluněné dny nebo jak se to jemnuje...moc hezký, je fajn když tě má kdo nafotit, segra má třeb astrašně moc foteček jak jí ted dělám fotografa, já nic moc, ale o dětském dnu mi to vynahradila klafuš pač jsem jí vrazila foták a povedli se jí moc hezký fotky....

2.6.2008 08:36

lanika napsal(a):

hopity hop

2.6.2008 08:38

lanika napsal(a):
hopity hop

Ty ses koukala na stránky????? Hodím vám odkaz na fotečky od Lucky. Tam je skoro vše :-)

2.6.2008 08:40

lanika napsal(a):
Ty ses koukala na stránky????? Hodím vám odkaz na fotečky od Lucky. Tam je skoro vše :-)

Ne ne tady na ifauně....

2.6.2008 08:41

lanika napsal(a):

http://bjeli.rajce.idnes.cz/31.kveta_ prozity_den_na_jizdarne/

2.6.2008 08:43

lanika napsal(a):

Ahoj holky!! Tak už jsem tu taky, jsem si trochu pospala

Nejlepším mladým jezdcem se stala myslim Papoušková, nejlepším koněm se stal Orido suprachor, a nejlepším jezdcem za všechny tři dny se stala Z.Zelinková

2.6.2008 08:45

rocky napsal(a):

Nejlepším mladým jezdcem se stala myslim Papoušková, nejlepším koněm se stal Orido suprachor, a nejlepším jezdcem za všechny tři dny se stala Z.Zelinková

tak já teda začnu...byli jsme lehounce nervozní nejvíc asi chudák Andrejka s Cardíkem, ale na začíátek fota na uvolnění...

2.6.2008 08:46

klawdie napsal(a):
tak já teda začnu...byli jsme lehounce nervozní nejvíc asi chudák Andrejka s Cardíkem, ale na začíátek fota na uvolnění...

modeling na hnoji...

2.6.2008 08:47

klawdie napsal(a):
modeling na hnoji...

team Roudnička(nebyli jsme komplet)

2.6.2008 08:48

klawdie napsal(a):
team Roudnička(nebyli jsme komplet)

ovšem tahle se povedla, tu vám musím ukázat, péťa ve vlastních teplákách(nejsou přítelovi)

2.6.2008 08:49

klawdie napsal(a):
ovšem tahle se povedla, tu vám musím ukázat, péťa ve vlastních teplákách(nejsou přítelovi)

seš hovado...

2.6.2008 08:51

rocky napsal(a):
seš hovado...

Ty vole ta je zcela dokonalá...taky mám jednu užásnou fotku, tu si musím nechat vyvolat,ale tu až později..
Klafuš...

2.6.2008 08:51

klawdie napsal(a):
Ty vole ta je zcela dokonalá...taky mám jednu užásnou fotku, tu si musím nechat vyvolat,ale tu až později..
Klafuš...

Zuza

2.6.2008 08:52

rocky napsal(a):

Oprava Perníčková vítězka mladých jezdcůůů

2.6.2008 08:52

klawdie napsal(a):
Denisa

Míša-naše závodnice na Jerríkovi

2.6.2008 08:53

klawdie napsal(a):
Míša-naše závodnice na Jerríkovi

Ivčqa naše velká.malá velitelka

2.6.2008 08:54

klawdie napsal(a):
Ivčqa naše velká.malá velitelka

Péťa sousedka, koňařka a stavitelka parkuru!

2.6.2008 08:55

klawdie napsal(a):
Péťa sousedka, koňařka a stavitelka parkuru!

Vaňura v akci...

2.6.2008 08:55

klawdie napsal(a):
Vaňura v akci...

Andy

2.6.2008 08:56

klawdie napsal(a):

ježiš za chvilu budu mit ty fotky mimo monitor..posouváááám

2.6.2008 08:57

klawdie napsal(a):

No představení jsme skoro všichni...a jedem dál...dobrá ukázka policejní akce...pachatelé prchájí hlídka je pronásleduje, střílelení ...brr

2.6.2008 08:58

klawdie napsal(a):
No představení jsme skoro všichni...a jedem dál...dobrá ukázka policejní akce...pachatelé prchájí hlídka je pronásleduje, střílelení ...brr

a policie v akci...

2.6.2008 08:59

klawdie napsal(a):
a policie v akci...

A my už jsme se připravovalil...

2.6.2008 09:01

klawdie napsal(a):
A my už jsme se připravovalil...

dočistit!

2.6.2008 09:02

klawdie napsal(a):
dočistit!

fotos už by Klafuš!
Nadali mě že nemáme namazaná kopytka tak jsem musela!Hele Leni zvony!

2.6.2008 09:03

klawdie napsal(a):
fotos už by Klafuš!

ladit to holt musí...

2.6.2008 09:04

klawdie napsal(a):
ladit to holt musí...

Do sedel...

2.6.2008 09:05

klawdie napsal(a):
fotos už by Klafuš!

Kláruško, teď se koukám, máte je malé :-( Neplní tak svou funkci jak by měly......Ten zvon by měl zakrýt kopýtko.......Teoreticki, kdyby se přišlápl, asi to nepomůže .... Jinak fotečky brutální, chlamu se ještě ted modelkám :-) Ale super portrétky

2.6.2008 09:05

klawdie napsal(a):
Do sedel...

Ještě Vás to baví...
Než jsme nachystali koně, hasiči z místního hřiště na jedná straně udělali bazének a na druhé udělali kupu pěny, netušili jsme jak na to koně budou reagovat....

2.6.2008 09:06

lanika napsal(a):
Kláruško, teď se koukám, máte je malé :-( Neplní tak svou funkci jak by měly......Ten zvon by měl zakrýt kopýtko.......Teoreticki, kdyby se přišlápl, asi to nepomůže .... Jinak fotečky brutální, chlamu se ještě ted modelkám :-) Ale super portrétky

Teda Leni vy už takhle vysoko joo??

2.6.2008 09:07

lanika napsal(a):

Tade leni vy už si troufáte na velký skoky, pěkný!!!
A já pokračuji...no byli jsme mile překvapení, koním se pěna libíla, nakonec se stala i součástí parkuru...

2.6.2008 09:08

klawdie napsal(a):
Tade leni vy už si troufáte na velký skoky, pěkný!!!
A já pokračuji...no byli jsme mile překvapení, koním se pěna libíla, nakonec se stala i součástí parkuru...

Grace se voda nelíbila, ale gentleman Sahib ji přispěchal na pomoc....

2.6.2008 09:08

klawdie napsal(a):
Grace se voda nelíbila, ale gentleman Sahib ji přispěchal na pomoc....

nakonec strach překonala...Jerry je starej profík...

2.6.2008 09:09

klawdie napsal(a):
nakonec strach překonala...Jerry je starej profík...

No a my se šedivým jsme si z toho udělali taky překážku, byl nadšenej...

2.6.2008 09:11

klawdie napsal(a):

šestilka

2.6.2008 09:11

klawdie napsal(a):

Teda holky, fakt čumím. Leni, to je maxi jump...Honzík si pěkně vyskakuje. Klárko, fotodokumentace luxusní... Já jsem včera také něco pofotila ale fakt když jsem tam sama tak neudělám jinou fotku než takovouhle...

2.6.2008 09:13

haisovad napsal(a):
Teda holky, fakt čumím. Leni, to je maxi jump...Honzík si pěkně vyskakuje. Klárko, fotodokumentace luxusní... Já jsem včera také něco pofotila ale fakt když jsem tam sama tak neudělám jinou fotku než takovouhle...

Teda vy tam máte krásně zeleno!
bílá jela první

2.6.2008 09:15

klawdie napsal(a):
bílá jela první

Leni travicku závidíme!!chjo nekonečnéé zeleno...

2.6.2008 09:16

haisovad napsal(a):

Holky, to není vůbec žáden velký skok To jen tak vypadá, Lucka to fotila od země směrem nahoru. Je to oxer cca 90 cm. žáden mega. Výš bych zatím ani nešla....Už tak to bylo na nás až až ....Ty bláho, ted koukám na tu pěnu, to musel být masakr :-)

2.6.2008 09:16

klawdie napsal(a):
bílá jela první

skoky jsou bohužel proti slunci tmavé...

2.6.2008 09:17

klawdie napsal(a):
bílá jela první

ty jo, a to na pěnu nic nedělali?
Holky, jak v pátek? V kolik dorazíte? Tak cca na šestku? Počkám na vás na náměstí v Turnově abyste nikde nebloudili
Tryskáč Graft

2.6.2008 09:17

lanika napsal(a):
Holky, to není vůbec žáden velký skok To jen tak vypadá, Lucka to fotila od země směrem nahoru. Je to oxer cca 90 cm. žáden mega. Výš bych zatím ani nešla....Už tak to bylo na nás až až ....Ty bláho, ted koukám na tu pěnu, to musel být masakr :-)

no navím jak pro tebe ale pro mě je devadestá již hodně! sice proti těm 150cm ze včara je to prtavy...no tak šedivej v akci a Klárky velice povedená fotka!

2.6.2008 09:18

lanika napsal(a):

Jo masakr to byl,¨jenže to dost smrdělo chemii..takže jsme měli trochu strach aby z toho neměli koníci nějakou vyrážku,ale vpoho nohy jsou ok!Spíš mě fascinovali ty děti, co byli celý obalený v té pěně!!!to byl smrad...

2.6.2008 09:18

klawdie napsal(a):
no navím jak pro tebe ale pro mě je devadestá již hodně! sice proti těm 150cm ze včara je to prtavy...no tak šedivej v akci a Klárky velice povedená fotka!

A hop...

2.6.2008 09:19

rocky napsal(a):
Jo masakr to byl,¨jenže to dost smrdělo chemii..takže jsme měli trochu strach aby z toho neměli koníci nějakou vyrážku,ale vpoho nohy jsou ok!Spíš mě fascinovali ty děti, co byli celý obalený v té pěně!!!to byl smrad...

Děti jsme vyhnali Danny ono se jím to snad libilo...Sabulka tam šel ještě zcela dobrovolně zapozovat!

2.6.2008 09:20

klawdie napsal(a):
Děti jsme vyhnali Danny ono se jím to snad libilo...Sabulka tam šel ještě zcela dobrovolně zapozovat!

Jerry jumper, bohužel Míša se na fotku už celá nevyšla...

2.6.2008 09:21

rocky napsal(a):

Ty jo ale je to kouzelný, sníh v létě

2.6.2008 09:21

klawdie napsal(a):
Jerry jumper, bohužel Míša se na fotku už celá nevyšla...

myslím že jsem hlavní ukázala zbytek na stránkách roudničky a její fotogalerii na www.roudnicka.rajce.idnes.cz

2.6.2008 09:24

haisovad napsal(a):
Ty jo ale je to kouzelný, sníh v létě

to jo, nakonec v ty pěně večer zkončila i segra, když zmizeli děti začala zábava pro nás a my si rozložili deku a popíjeli a popíjeli a papali a kecali, domů se šlo myslím kole druhý, jistá si nejsem bylo moc zelený
A pozor tento pan to měl celý na starosti...přeceda Pája, ale po této fotce již jen poslední mohykán!

2.6.2008 09:46

klawdie napsal(a):
to jo, nakonec v ty pěně večer zkončila i segra, když zmizeli děti začala zábava pro nás a my si rozložili deku a popíjeli a popíjeli a papali a kecali, domů se šlo myslím kole druhý, jistá si nejsem bylo moc zelený
A pozor tento pan to měl celý na starosti...přeceda Pája, ale po této fotce již jen poslední mohykán!

http://www.mamulaci.estranky.cz /fotoalbum/majova-parkuriada-2008

Tam jsou ségra ty fotečky z Prahy od toho Ondry a je tam i Sofie s Logikem,jak jela s náma z Harfy

2.6.2008 09:58

rocky napsal(a):
http://www.mamulaci.estranky.cz /fotoalbum/majova-parkuriada-2008

Tam jsou ségra ty fotečky z Prahy od toho Ondry a je tam i Sofie s Logikem,jak jela s náma z Harfy

Tuhle fotila Natálka......Moc se ji povedla

2.6.2008 10:03

lanika napsal(a):
Tuhle fotila Natálka......Moc se ji povedla

Krásná Leni...
http://zvirata.bazos.cz /inzerat/2054815 /Prodam-decku-pod-sedlo.php
segra ta by jerríkovi nebo mařeně slušela...hezká barva!kdybych nevěděla co s prachama hned si ji kupuju..

2.6.2008 10:08

klawdie napsal(a):
Krásná Leni...
http://zvirata.bazos.cz /inzerat/2054815 /Prodam-decku-pod-sedlo.php
segra ta by jerríkovi nebo mařeně slušela...hezká barva!kdybych nevěděla co s prachama hned si ji kupuju..

Hezká barvička, ale je delší, takže jak píšou spíše pod drezůrní sedlo..

2.6.2008 10:24

rocky napsal(a):
Hezká barvička, ale je delší, takže jak píšou spíše pod drezůrní sedlo..

Zkoukla jsem fotečky z roudničky, musely jste si to holčiny pěkně užít Hele a jedna koupací Vzala jsem Oskárka a pejsky k vodě

2.6.2008 10:25

lanika napsal(a):
Zkoukla jsem fotečky z roudničky, musely jste si to holčiny pěkně užít Hele a jedna koupací Vzala jsem Oskárka a pejsky k vodě

Safra takové vodopády, to je Oskárek na fotce?Bych ho nepoznala..

2.6.2008 10:26

rocky napsal(a):
Safra takové vodopády, to je Oskárek na fotce?Bych ho nepoznala..

Jj, je to Oskaroidek S Luckou....A takto moje statečné psí slečny třesajíc se na kameni

2.6.2008 10:29

lanika napsal(a):
Jj, je to Oskaroidek S Luckou....A takto moje statečné psí slečny třesajíc se na kameni

Užíval si to jako blázen

2.6.2008 10:30

lanika napsal(a):
Užíval si to jako blázen

No ty prdo to je nádhera, to tam máte takové niagáry???

2.6.2008 10:40

klawdie napsal(a):
No ty prdo to je nádhera, to tam máte takové niagáry???

Leni, závidím takovou vodičku...
Já mám sice u baráku řeku ale přes léto je tam po kolena vody...
A jak šel Oskyč do vody...je to vodomil?
Holky, mám tu šéfa a moc se k vám nedostanu
Fláknu sem fotky ze srazu...

2.6.2008 10:57

haisovad napsal(a):
Leni, závidím takovou vodičku...
Já mám sice u baráku řeku ale přes léto je tam po kolena vody...
A jak šel Oskyč do vody...je to vodomil?
Holky, mám tu šéfa a moc se k vám nedostanu
Fláknu sem fotky ze srazu...

Přeju krásné dopoledne.teda koukám,že CSI se vydařilo..no škoda že jsem něj\k postrádala ten čas se jet podívat,ale my jsme si zase s jerryke udělali parádní vyjížďku s objevováním nových cest :-)
péo jak dneska? jdem na jízdárnu?

2.6.2008 11:09

klafus napsal(a):
Přeju krásné dopoledne.teda koukám,že CSI se vydařilo..no škoda že jsem něj\k postrádala ten čas se jet podívat,ale my jsme si zase s jerryke udělali parádní vyjížďku s objevováním nových cest :-)
péo jak dneska? jdem na jízdárnu?

Klarušo jen malinká vsuvka, jeríkovi granule můžeš chystat do žlabu, když krmení suché, aspon budu mít o kbelíček míň...a prosím stačí sena polovic měl toho jak pro slona
A kdepak jste drandili?
Kláry chválím foto, je vidět že se taky hezky učíš, pohrála sis s pěknejma detailama...škoda jen toho slunce u skoků, ale jinak moooc hezké a děkuji...bez tebe by jsme měli prd...

2.6.2008 11:13

klawdie napsal(a):
Klarušo jen malinká vsuvka, jeríkovi granule můžeš chystat do žlabu, když krmení suché, aspon budu mít o kbelíček míň...a prosím stačí sena polovic měl toho jak pro slona
A kdepak jste drandili?
Kláry chválím foto, je vidět že se taky hezky učíš, pohrála sis s pěknejma detailama...škoda jen toho slunce u skoků, ale jinak moooc hezké a děkuji...bez tebe by jsme měli prd...

Kláruš, nechceš přijet i k nám a najít nám nějaké nové trasy???? Už mi dochází fantazie na vyjíždky Jinak ve chvilce volného času http://www. stream.cz/video/9/86626-skoky-2

2.6.2008 11:13

klawdie napsal(a):
A kdepak jste drandili?

tohle je velice zajímavá fotka!

2.6.2008 11:14

klawdie napsal(a):
tohle je velice zajímavá fotka!

Klári, zadívala jsem se na ní i já K zamyšlení....Jen tvé oko mohlo být vidět trošičku více.....

2.6.2008 11:21

lanika napsal(a):
Klári, zadívala jsem se na ní i já K zamyšlení....Jen tvé oko mohlo být vidět trošičku více.....

no kdybych ho otevřela né tak toho oko jsem si například všimla až jako posleního...Klárka se evidetně vyblblatrošku reklamy

2.6.2008 11:23

lanika napsal(a):

nj to sem celá já..bojim se aby nám náááhodou nezhub :-D ale pravda to se mi možná mi upadla ruka
No jako nějaký fotky sou hrozný,ale tak né vždy se to povede,ale některý se mi fakt moc líběj :-) I já děkuju,že sem si mohla vyzkoušet takovou mašinku.
Kdepak máš schwester? Potřebuju vědět jesi jdem na jízdárnu :-)

2.6.2008 11:25

klafus napsal(a):
nj to sem celá já..bojim se aby nám náááhodou nezhub :-D ale pravda to se mi možná mi upadla ruka
No jako nějaký fotky sou hrozný,ale tak né vždy se to povede,ale některý se mi fakt moc líběj :-) I já děkuju,že sem si mohla vyzkoušet takovou mašinku.

Maká ale neboj jistě se ti nahlásí, kdyžtak jí pro jistotu napiš na mobil...
"sníh" na nohách...

2.6.2008 11:32

klafus napsal(a):

Ja ti klárko uz dvakrat psala z vodafonu, srac neposila to...jasan dorazim ve 4 a pak hne dpujdem na chvilu jezdit a pak schladime nozky, dneska delam i Cardu andy je spatne...

2.6.2008 11:32

klawdie napsal(a):
no kdybych ho otevřela né tak toho oko jsem si například všimla až jako posleního...Klárka se evidetně vyblblatrošku reklamy

Noí tak kruciš..když máš takový pěkný sedlo :-)

2.6.2008 11:35

rocky napsal(a):
Ja ti klárko uz dvakrat psala z vodafonu, srac neposila to...jasan dorazim ve 4 a pak hne dpujdem na chvilu jezdit a pak schladime nozky, dneska delam i Cardu andy je spatne...

No to mě pos** já nechápu proč mi to z toho netu nechodí :-( já se fakt omlouvám,ale zas mi nic nepřišlo :-( a při tom mi to posledně od tebe už přišlo tak já nevim.
Oki budu tam.No mě za chvíli už končí hodina,tak přeju kráásny den a neumřete v práci vedrem. paa

2.6.2008 12:24

klawdie napsal(a):

Dobré poledne všem, už se taky hlásím
CSI bylo dost únavné, po těch třech dnech jsem toho měla plný zuby, špatně se dneska vstávalo... mohlo by pořádně sprchnout, ať je lepčí vzdoušek...
Fotky dodám večer nebo zítra, včera nebyla síla a dneska není čas...
Jinak za sebou máme kontrolu veta, Hadřík se hojí tak, jak má, dostali jsme další pochvalu za opečovávání . Naši koníci závody přežili ve zdraví, jen černá se z tý vysoký koncentrace fešných hřebců rozříjela . Včera se nastavovala Oridovi, měla jsem problém s ní hnout, ale říkala jsem si, že by se mohl Orido vytrhnout, vůbec bych nebyla proti takovýmu hříbátku

2.6.2008 12:41

cheyenne napsal(a):
CSI bylo dost únavné, po těch třech dnech jsem toho měla plný zuby, špatně se dneska vstávalo... mohlo by pořádně sprchnout, ať je lepčí vzdoušek...
Jinak za sebou máme kontrolu veta, Hadřík se hojí tak, jak má, dostali jsme další pochvalu za opečovávání . Naši koníci závody přežili ve zdraví, jen černá se z tý vysoký koncentrace fešných hřebců rozříjela . Včera se nastavovala Oridovi, měla jsem problém s ní hnout, ale říkala jsem si, že by se mohl Orido vytrhnout, vůbec bych nebyla proti takovýmu hříbátku

Holky, mohla bych Vás prosím poprosit o nějakou fotečku krásného Le Patrona na mejl? Potěšilo by...
A Danny, že včera vaše Luna získala 3. místo v hodnocení klisen východočeského kraje?

2.6.2008 12:46

cheyenne napsal(a):

hehe Evčo taky by mi to nevadilo kdyby se Orido vytrhnul a doběhl za bílou až do Roudni, ale až za pár let..Káťa by asi byla překvapená kdyby ji černá začala nějak rychle nabírat v jistých partii

2.6.2008 12:52

gituna napsal(a):
Holky, mohla bych Vás prosím poprosit o nějakou fotečku krásného Le Patrona na mejl? Potěšilo by...
A Danny, že včera vaše Luna získala 3. místo v hodnocení klisen východočeského kraje?

Děkuji Klárko zde synátor

2.6.2008 13:00

gituna napsal(a):
Děkuji Klárko zde synátor

Ježíš dlouhé nožky krátký krk, doře to kluk vyřešil...tak at vyroste do krásy, taťka vypadal vážně pěkně...

2.6.2008 13:12

rocky napsal(a):
hehe Evčo taky by mi to nevadilo kdyby se Orido vytrhnul a doběhl za bílou až do Roudni, ale až za pár let..Káťa by asi byla překvapená kdyby ji černá začala nějak rychle nabírat v jistých partii

Jééé Šárko,
prosím tě hoď mi fotečky na mail..nikdo nefotil tak bych tě poprosila...
No Lunidlo získalo 3 místo, máme pohár a mašli, holka profesionálka, jen prej jednou se nšjak vytrhla nebo co...

2.6.2008 13:13

rocky napsal(a):

zdravím končenky....:)
konečně jsem se na vás přišla aspoň mrknout...luxusně jsme se pokochala fotečkama, profíků i profíků na dětském dnu...a kloboouk dolů, Lenošku, jsem si taky říkala, jaký to mega jump:)))
No, my jdeme dneska leda tak chladit nožku, a pak zase mazat...snad to bude co nejdřív ok...ať žijou rybníku, tak debilně to může na těch řasách klouznout jedině nám, když kachny vyletí...
aspoň se budu moct věnovat ryzoňovi, ta vypadá jak slonice před porodem šesterčat, takže pohyb jí jen prospěje.....začínám vážně uvažovat o náhubku, to není kůň ale výkrmní vepř...:)))

2.6.2008 13:25

kukinatost napsal(a):
konečně jsem se na vás přišla aspoň mrknout...luxusně jsme se pokochala fotečkama, profíků i profíků na dětském dnu...a kloboouk dolů, Lenošku, jsem si taky říkala, jaký to mega jump:)))
No, my jdeme dneska leda tak chladit nožku, a pak zase mazat...snad to bude co nejdřív ok...ať žijou rybníku, tak debilně to může na těch řasách klouznout jedině nám, když kachny vyletí...
aspoň se budu moct věnovat ryzoňovi, ta vypadá jak slonice před porodem šesterčat, takže pohyb jí jen prospěje.....začínám vážně uvažovat o náhubku, to není kůň ale výkrmní vepř...:)))

to chápu Jani ale když jim tak chutná, ty tvoji ořové vypadají že jsou v konským nebi, holky vy se máet tolik pastvy!

2.6.2008 13:28

kukinatost napsal(a):

Jani, u nás je černá vepřózní, omezujem pastvu, aby jí ty nožičky ještě unesly
Tohle je starší fotka, teď je ještě kulatější

2.6.2008 13:29

klawdie napsal(a):
to chápu Jani ale když jim tak chutná, ty tvoji ořové vypadají že jsou v konským nebi, holky vy se máet tolik pastvy!

no jo, chutná, to se nebojím, že ne...navíc já jim trubka ještě každý den kosím na nic, aby se v boxu nenudili - hrozně rádi chodí domů, miluju, jak si přijdou říct, hej, jdem na véču:)))
No ale třeba Kerka se nažere, aby měl dost a je klid...ale ryzec vleze na pastvu, prásk hlavu na zem a už tlačí:))

2.6.2008 13:32

klawdie napsal(a):

Ty jo,
tak jsem to sebe natlačila dalamánek s kuřecí šunkou a ještě že máme klímošku, jinak bych už byla někde pod stolem.
Dneska se chystám k Leuše, trochu jí protáhnu...snad bude nějakej človéček ve stáji aby mě nafotil...
Celkem mu závidím

2.6.2008 13:34

cheyenne napsal(a):

taky mám podobnej problém se nějak nafukujem...a to chodí se napást až večer...na hodku na dvě...

2.6.2008 13:34

cheyenne napsal(a):

no, já teď nemám žádné nové fotky - ale už se mě pár lidí inteligentně zeptalo, kdy bude mít to hříbátko - ještěže sjem nebyla vůbec nasraná:))), včera jsem dřela jak kůň a to vyloženě, oba okoupat, vyčisti po kulání, celé kopmlet narepelentit, a pak oběma manikuru, tož maju kopýtka jak nové...celou dobu jsem si toho husa nevšimla, že má Kerka pokaženou nohu.....
večer sednu na černou - teď už vlastně na hnědou věc a když se rozklusal, tak mi přišlo, že nejde čiště, tak zpátky domů, na lonž, ať se můžu pořádnně mrknout..no a levá přední je jasná...to zas bude radost s tím protivcem, co nic nedělá, vydržet...snad to bude co nejdříve ok...jsme si prostě rozbili kolínko...:(((

2.6.2008 14:29

kukinatost napsal(a):
no, já teď nemám žádné nové fotky - ale už se mě pár lidí inteligentně zeptalo, kdy bude mít to hříbátko - ještěže sjem nebyla vůbec nasraná:))), včera jsem dřela jak kůň a to vyloženě, oba okoupat, vyčisti po kulání, celé kopmlet narepelentit, a pak oběma manikuru, tož maju kopýtka jak nové...celou dobu jsem si toho husa nevšimla, že má Kerka pokaženou nohu.....
večer sednu na černou - teď už vlastně na hnědou věc a když se rozklusal, tak mi přišlo, že nejde čiště, tak zpátky domů, na lonž, ať se můžu pořádnně mrknout..no a levá přední je jasná...to zas bude radost s tím protivcem, co nic nedělá, vydržet...snad to bude co nejdříve ok...jsme si prostě rozbili kolínko...:(((

Tak jsem nakonec stáhla fotky, bylo jich přesně 446 a můžu ukázat pupkatou, dokumentovala jsem včerejší "týrání"

2.6.2008 14:30

cheyenne napsal(a):
Tak jsem nakonec stáhla fotky, bylo jich přesně 446 a můžu ukázat pupkatou, dokumentovala jsem včerejší "týrání"

A to je v pohybu, při pasení jsem bohužel nefotila, když jde, tak břuch aspoň trošku zatáhne

2.6.2008 14:31

cheyenne napsal(a):
A to je v pohybu, při pasení jsem bohužel nefotila, když jde, tak břuch aspoň trošku zatáhne

A takhle o kus dál dřel Hadřík

2.6.2008 14:32

cheyenne napsal(a):

Dnešní ranní procházka... černá teď bude chodit každý den s námi...

2.6.2008 14:33

cheyenne napsal(a):
Dnešní ranní procházka... černá teď bude chodit každý den s námi...

Mám i akční fotky, tzv. "a nebudu spolupracovat a nebudu!"

2.6.2008 14:34

cheyenne napsal(a):
Mám i akční fotky, tzv. "a nebudu spolupracovat a nebudu!"

Černá klusající...

2.6.2008 14:35

cheyenne napsal(a):
Černá klusající...

A černá cválající...

2.6.2008 14:35

cheyenne napsal(a):

Pěkně vyžraná, jen co je pravda...ale na nás nemáte...
Ale vždyť je to březule těhotná, tak přibírá no...sice je jen v nějakém cca druhém měsíci ale macatá je fest

2.6.2008 14:37

haisovad napsal(a):
Pěkně vyžraná, jen co je pravda...ale na nás nemáte...
Ale vždyť je to březule těhotná, tak přibírá no...sice je jen v nějakém cca druhém měsíci ale macatá je fest

Jo a holky, až přijedete v pátek tak už mížná bude o dalšího prcka víc, Askona má termín na 4.6. a včera jak jsem na ní koukala tak už by ho nejraději vyprdla...normálně si na pastvě dala 20 minut oddychovku, rozplácla se a žrava v leže...
Pupek má ukrutnej

2.6.2008 14:39

klawdie napsal(a):

A něco málo z CSI taky přihodím...
Poníčci byli suprácký, krása pohledět, děti krásně jezdily, měli je upravené a naježděné...

2.6.2008 14:40

cheyenne napsal(a):
A něco málo z CSI taky přihodím...
Poníčci byli suprácký, krása pohledět, děti krásně jezdily, měli je upravené a naježděné...

Ještě jeden "skoroJerry"

2.6.2008 14:40

cheyenne napsal(a):
Ještě jeden "skoroJerry"

Danny, byla tam "skoroLejdyna"

2.6.2008 14:42

cheyenne napsal(a):

Opracoviště...

cheyenne napsal(a):

Hehe...ale tahle je o půl metru nižžší a o 350 kilo lehčí...

cheyenne napsal(a):
Opracoviště...

A parkur.... ty růžový skoky neměly chybu...

2.6.2008 14:43

klawdie napsal(a):

Super fotky, jen co je pravda :-)

Mi dneska nějak není do psaní, tak jen foto ze včerejška. Ovšem plavat jsme neplavali, kobyla do vody max tak za mnou a dál ani krok

2.6.2008 14:43

haisovad napsal(a):
Hehe...ale tahle je o půl metru nižžší a o 350 kilo lehčí...

To jo, ale metrovej parkurek přešla jako prd...

2.6.2008 14:44

strelish napsal(a):
Super fotky, jen co je pravda :-)

Mi dneska nějak není do psaní, tak jen foto ze včerejška. Ovšem plavat jsme neplavali, kobyla do vody max tak za mnou a dál ani krok

2.6.2008 14:45

cheyenne napsal(a):
To jo, ale metrovej parkurek přešla jako prd...

V pátek přišla školka dělat publikum, řeknu vám, že za celý tři dny tam nebyla lepší atmoška, tyhle roztleskávači to tam tak rozjasnili a zpříjemnili, že by měli chodit častějc....

Přidejte reakci

Přidat smajlík