Na vědomost dáváme že se konečně dnes v pul 10 ráno narodilo dlouho očekávané hříbátko. Kobylka se jmenuje Rachel Vally´s Beast . Narodila se na pastvině mezi koňmi,je naprosto zdravá a mamka vše užasně zvládla. Dávám foto aby jste se mohli pochochat, více foto na www.rectory.wz.cz
kviddo
napsal(a):
Na vědomost dáváme že se konečně dnes v pul 10 ráno narodilo dlouho očekávané hříbátko. Kobylka se jmenuje Rachel Vally´s Beast . Narodila se na pastvině mezi koňmi,je naprosto zdravá a mamka vše užasně zvládla. Dávám foto aby jste se mohli pochochat, více foto na www.rectory.wz.cz
kviddo
napsal(a):
Tak ja pridavam jeste nejake fotky i z odpoledne, kdy byla mala uz unavena...
cheren
napsal(a):
Tak ja pridavam jeste nejake fotky i z odpoledne, kdy byla mala uz unavena...
...
skippka
napsal(a):
Moc gratuluji je krásná
Lascalot
M : Linda 19
O : Amor
stalonek
napsal(a):
Lascalot
M : Linda 19
a zatím bezejmenný - starší než lascalot
M : Larieta
zvířátková

cheren
napsal(a):
...
Moc krásná kobylka, gratuluju. Pozdrav od nedaleké "sousedky"...
zvířátková
napsal(a):
Moc krásná kobylka, gratuluju. Pozdrav od nedaleké "sousedky"...
Moc děkujem sousedko, a někdy taky zavítej na návštěvu
ladys
napsal(a):
moc hezká kobylka... Ta je po paintovi? A maminka????
Děkujeme, ano tatínek je Charlie Jane Valley PH a mamka je Rena (čmb x hafl.) no malá je prostě skvělej mix .
kviddo
napsal(a):
Tak teda to je super, Kačko, to by asi chtěl každý strakatou a ještě kobylku... no moc gratuluju a Rachel bude tvoje? Nebo si jí nechá majitelka kobylky? Já vím, jsem hrozně zvědavá, no..., taková jsem já.
medunka
napsal(a):
Tak teda to je super, Kačko, to by asi chtěl každý strakatou a ještě kobylku... no moc gratuluju a Rachel bude tvoje? Nebo si jí nechá majitelka kobylky? Já vím, jsem hrozně zvědavá, no..., taková jsem já.
Ahoj Kačí, nn ta je tu ustájená společně s kobylou. Není moje (tichá závist ),je normálně majitelů. Ale je kouzelná, až budeš mít vteřinku stav se na pokecík, ju? Ráda Tě zase uvidím.
kviddo
napsal(a):
Ahoj Kačí, nn ta je tu ustájená společně s kobylou. Není moje (tichá závist ),je normálně majitelů. Ale je kouzelná, až budeš mít vteřinku stav se na pokecík, ju? Ráda Tě zase uvidím.
Jojo, stavím se ráda, my jsme zrovna s Andrejkou říkali, jak je krásná, a že má na čele normálně "rybičku", já bych jí dala jméno WHITE FISH...