Tak už máme konečně mimino

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2008 14:57

Na vědomost dáváme že se konečně dnes v pul 10 ráno narodilo dlouho očekávané hříbátko. Kobylka se jmenuje Rachel Vally´s Beast . Narodila se na pastvině mezi koňmi,je naprosto zdravá a mamka vše užasně zvládla. Dávám foto aby jste se mohli pochochat, více foto na www.rectory.wz.cz

7.6.2008 14:59

kviddo napsal(a):
Na vědomost dáváme že se konečně dnes v pul 10 ráno narodilo dlouho očekávané hříbátko. Kobylka se jmenuje Rachel Vally´s Beast . Narodila se na pastvině mezi koňmi,je naprosto zdravá a mamka vše užasně zvládla. Dávám foto aby jste se mohli pochochat, více foto na www.rectory.wz.cz

7.6.2008 15:57

kviddo napsal(a):

Tak ja pridavam jeste nejake fotky i z odpoledne, kdy byla mala uz unavena...

7.6.2008 15:59

cheren napsal(a):
Tak ja pridavam jeste nejake fotky i z odpoledne, kdy byla mala uz unavena...

...

7.6.2008 16:00

cheren napsal(a):
...

a posledni... poledni siesta...

7.6.2008 16:00

cheren napsal(a):
a posledni... poledni siesta...

...

7.6.2008 16:50

cheren napsal(a):
...

Nádherná

7.6.2008 18:21

koki napsal(a):
Nádherná

je moc krásně blahopřeji

7.6.2008 20:02

woldemortik napsal(a):
je moc krásně blahopřeji

Moc gratuluji je krásná

7.6.2008 21:13

skippka napsal(a):
Moc gratuluji je krásná

Lascalot
M : Linda 19
O : Amor

7.6.2008 21:14

stalonek napsal(a):
Lascalot
M : Linda 19

a zatím bezejmenný - starší než lascalot
M : Larieta

zvířátková

7.6.2008 21:18
zvířátková

cheren napsal(a):
...

Moc krásná kobylka, gratuluju. Pozdrav od nedaleké "sousedky"...

7.6.2008 21:26

zvířátková napsal(a):

moc hezká kobylka... Ta je po paintovi? A maminka????

7.6.2008 22:28

zvířátková napsal(a):

Moc děkujem sousedko, a někdy taky zavítej na návštěvu

7.6.2008 22:42

ladys napsal(a):
moc hezká kobylka... Ta je po paintovi? A maminka????

Děkujeme, ano tatínek je Charlie Jane Valley PH a mamka je Rena (čmb x hafl.) no malá je prostě skvělej mix .

8.6.2008 15:10

kviddo napsal(a):
Moc děkujem sousedko, a někdy taky zavítej na návštěvu

Jéé,to je kvášný štrakatý,já chcí takýýýý!!!!
Přeju krásný život a super majitele.

8.6.2008 20:30

kviddo napsal(a):

Tak teda to je super, Kačko, to by asi chtěl každý strakatou a ještě kobylku... no moc gratuluju a Rachel bude tvoje? Nebo si jí nechá majitelka kobylky? Já vím, jsem hrozně zvědavá, no..., taková jsem já.

8.6.2008 23:28

medunka napsal(a):
Tak teda to je super, Kačko, to by asi chtěl každý strakatou a ještě kobylku... no moc gratuluju a Rachel bude tvoje? Nebo si jí nechá majitelka kobylky? Já vím, jsem hrozně zvědavá, no..., taková jsem já.

Ahoj Kačí, nn ta je tu ustájená společně s kobylou. Není moje (tichá závist ),je normálně majitelů. Ale je kouzelná, až budeš mít vteřinku stav se na pokecík, ju? Ráda Tě zase uvidím.

10.6.2008 19:07

kviddo napsal(a):
Ahoj Kačí, nn ta je tu ustájená společně s kobylou. Není moje (tichá závist ),je normálně majitelů. Ale je kouzelná, až budeš mít vteřinku stav se na pokecík, ju? Ráda Tě zase uvidím.

Jojo, stavím se ráda, my jsme zrovna s Andrejkou říkali, jak je krásná, a že má na čele normálně "rybičku", já bych jí dala jméno WHITE FISH...

Přidejte reakci

Přidat smajlík