Zdar ženy....chrněla bych ....už aby byl víkend...IEA super, mám spoustu nesmyslů za pár kaček takže jsem tam nechal jen kilčo...
a to mám kytičku, stojánky na svíčky, hrníčky a předložku do koupelny...
klawdie
napsal(a):
Zdar ženy....chrněla bych ....už aby byl víkend...IEA super, mám spoustu nesmyslů za pár kaček takže jsem tam nechal jen kilčo...
Zdravím po ránu..
Včera jsem byla trochu popíjet s kámoškou, tak jsem dnes "slaboučká"...
molly
napsal(a):
Ahojky holky.. Já včera jen udržela hladinu alkoholu v krvi,takže docela OK... Novinky z Obědovic zatím nemám :-( Ale jsou tam koně u 2 lidiček :-(
Lenuška musí makat....
Ahojda,
Klárko IKEU miluju, taky tam ráda nakupuju a Tomáš je ze mě na mrtvici
A co kluci, taky nakoupili? Já se tam chystám příští týden.
Včera jsem si taky kápla do strojku, byl ten fotbal, že... no prostě důvod se vždycky najde.
Zuzíííí a kde má kamarádka obřad? Je to taky koňařka?
haisovad
napsal(a):
Ahojda,
Klárko IKEU miluju, taky tam ráda nakupuju a Tomáš je ze mě na mrtvici
A co kluci, taky nakoupili? Já se tam chystám příští týden.
Včera jsem si taky kápla do strojku, byl ten fotbal, že... no prostě důvod se vždycky najde.
Zuzíííí a kde má kamarádka obřad? Je to taky koňařka?
Koňařka to je Má fešnýho valacha a obřad bude na Valdštejně
molly
napsal(a):
Koňařka to je Má fešnýho valacha a obřad bude na Valdštejně
Nene, Valdštejn je nedaleko...neznám jí? Terezka snad nepanikaří, ne? Jo a Terik je zpět u Radka Housy a koupila si nějakého čtyřletka...
haisovad
napsal(a):
Nene, Valdštejn je nedaleko...neznám jí? Terezka snad nepanikaří, ne? Jo a Terik je zpět u Radka Housy a koupila si nějakého čtyřletka...
Terka to není... Je to moje spolužačka z nástavby
Jsem na to zvědavá,dnes se počasí drží,tak snad se bude držet aji zítra
haisovad
napsal(a):
čestík Jsem včera taky mírně zapila, tak jsem ráda, že dnes v tom nejsem sama
Po ránu bylo v práci dusno, tak jsem jakože něco dělala
Dany, furt přemýšlím, jaké to asi je jezdit v žabkách
lanika
napsal(a):
čestík Jsem včera taky mírně zapila, tak jsem ráda, že dnes v tom nejsem sama
Po ránu bylo v práci dusno, tak jsem jakože něco dělala
Dany, furt přemýšlím, jaké to asi je jezdit v žabkách
No to mi povídej Danny,kluci tam pojedou ještě znovu asi zas neodolám a pojedu též, ale ted se budu muset uskromnit včera mě muj drahý pozval na dovolenou, tak vás asi na začátku července na deset dni opustím...
klawdie
napsal(a):
No to mi povídej Danny,kluci tam pojedou ještě znovu asi zas neodolám a pojedu též, ale ted se budu muset uskromnit včera mě muj drahý pozval na dovolenou, tak vás asi na začátku července na deset dni opustím...
Tak holky,
já valím n to školeníčko...mějte se moc pěkně a zítra odpo jsem tu...
tak papa Danny
haisovad
napsal(a):
Tak holky,
já valím n to školeníčko...mějte se moc pěkně a zítra odpo jsem tu...
tak papa Danny
Tak zdar paní...kdyby bya nuda tak cinkni...
klawdie
napsal(a):
Jo.Měla jsem volno celý týden,ale je to takové pracovní,že jsem to nikde neventilovala Potřebuju si to vybrat,než skončím
Protože,kdyby mě ji měli proplácet oškubou mě,jak slepici
šmejdi..
molly
napsal(a):
Jo.Měla jsem volno celý týden,ale je to takové pracovní,že jsem to nikde neventilovala Potřebuju si to vybrat,než skončím
Protože,kdyby mě ji měli proplácet oškubou mě,jak slepici
šmejdi..
Ty jsi teda tak poctivá pracantka...a co Zuzíku kdy vyrazíš na další VT...a co ty leni máte ted o víkend VT vid...
klawdie
napsal(a):
Ty jsi teda tak poctivá pracantka...a co Zuzíku kdy vyrazíš na další VT...a co ty leni máte ted o víkend VT vid...
Uf, si na to vzpomenu a už mi klepe prdelka Mám strach co udělá ten malý prostor a písek. Ale proto tam jdu. Vyzkoušet to, jinak bych to nezjistila
Včera šlapal Honzulík moc pěkně venku. Kéž by mu to vydrželo do soboty
lanika
napsal(a):
Uf, si na to vzpomenu a už mi klepe prdelka Mám strach co udělá ten malý prostor a písek. Ale proto tam jdu. Vyzkoušet to, jinak bych to nezjistila
určo vydrží budem držet pěsti....tak jsem zvědqavá jak holky dopadnete, budu muset držet obě pěsti...
lanika
napsal(a):
Hele slunečka, nechcete si některá z vás udělat dovču tady u nás????? Mám volné místo na horskou chatu, možno i s vlastním koníkem na 3 týdny. Byla by to brigádka u koní. Asi 10 hopiťáků
lanika
napsal(a):
Hele slunečka, nechcete si některá z vás udělat dovču tady u nás????? Mám volné místo na horskou chatu, možno i s vlastním koníkem na 3 týdny. Byla by to brigádka u koní. Asi 10 hopiťáků
A Peťa jede co? Z? Kurde, ofika jsou ofika, taky ji asi nebude před startem hej Hele a jak jste na tom s tremou???? Bojíte se???? Peti co? Ty jako ostřílená závodnice
klawdie
napsal(a):
Já zatím dělám pauzu..Není čas ani financ.,hledám ten job... Takže netuším,kdy se naskytne nějaká příležitost..
lanika
napsal(a):
A Peťa jede co? Z? Kurde, ofika jsou ofika, taky ji asi nebude před startem hej Hele a jak jste na tom s tremou???? Bojíte se???? Peti co? Ty jako ostřílená závodnice
Díky Leni, ale já jestli jedu do chorvatska tak to bude moje jediná dovolená a tři týdny...ty bláho už ani tolik dovolené snad nemám....
Ty a já jsem vždy tak nervozmí když ji cinknou že ani nezvládám pořádně fotit jak se mi klepou ruce...
molly
napsal(a):
Holky na *** ....
Chudák kobyla...
Leni ti povim že už závodím x let a stále tam ta trémička je..Ani nevím čeho se bojím..Když spadnu tak spadnu, když to nevyjde tak nevyjde, takže nevim..ˇprostě ta tréma k závodům patříí Budu na vás taky myslet aby jste se jen vznášeli. my jedem jen metr, takže tam aspon nestravime celej den..
jdu si pro obed.ale vrááátííím se
rocky
napsal(a):
Leni ti povim že už závodím x let a stále tam ta trémička je..Ani nevím čeho se bojím..Když spadnu tak spadnu, když to nevyjde tak nevyjde, takže nevim..ˇprostě ta tréma k závodům patříí Budu na vás taky myslet aby jste se jen vznášeli. my jedem jen metr, takže tam aspon nestravime celej den..
jdu si pro obed.ale vrááátííím se
Taky jsem na tenhle termín koukala,ale svatba mi nedovolí být v SO fit a netrénujem ...
klawdie
napsal(a):
holčiny,loučím se..Mějte fajnový pátek,ať Vám to rychle uteče a hódně úspěšnou sobotu!!!
Budu na vás myslet.. papa a mějte se
Jak chcete
molly
napsal(a):
holčiny,loučím se..Mějte fajnový pátek,ať Vám to rychle uteče a hódně úspěšnou sobotu!!!
Budu na vás myslet.. papa a mějte se
Jak chcete
At jim to dopadne, když je zrovna to datum...pátek třináctého...
klawdie
napsal(a):
Hlásím přítomnost, Kláry ***
Dneska přijede kovář a černá poprvý dostane botky na zadek, tak držte palce, ať neprudí
cheyenne
napsal(a):
Hlásím přítomnost, Kláry ***
Dneska přijede kovář a černá poprvý dostane botky na zadek, tak držte palce, ať neprudí
Au chudák kovář..přijede Michal???? že byh ho zkusila aby mě přijel přitáhnout podkovičku....