molly
napsal(a):
chichi,to nic Máš výhodu,že máš Matese a prima foťák...
Diego je šikula!
no to jo, to máš teda pravdu..škoda, že tam nebyl dnes...vzala jsem Diega zase na gumy-chodí na nich nádherně, snad mu to něco pomůže- a pak jsem na něj pustila jednu ze sester provozovatelek (Markétu) a to se bylo na co koukat...je to hezký koukat na to, jak ti někdo drandí koně, ty jsi utahaná a kůň ještě potřebuje makat.. Jak je??
Jinak dnes Diego rozříjil kobylu ve stádě-jsou oddělený- a jemu normálně stál..on je asi fakt hřebec..
radule
napsal(a):
...i zuzce vdecim za Bedanka
no hurá, tak jsi se tam konečně dostala, jo?? No jako dnes jsem tam strávila celý odpolko a moc se mi tam líbí, myslím, že odtatmud mě budou těžko dostávat domů..hehe...navíc, když je tam možnost spát..
jo tahleee...jaktoo? Já myslela, že jste si začly psát až tady ve chvíli...
jenysimons
napsal(a):
no hurá, tak jsi se tam konečně dostala, jo?? No jako dnes jsem tam strávila celý odpolko a moc se mi tam líbí, myslím, že odtatmud mě budou těžko dostávat domů..hehe...navíc, když je tam možnost spát..
jo tahleee...jaktoo? Já myslela, že jste si začly psát až tady ve chvíli...
...tak to mas super, ja jdu chrnet. At vam to tam slape
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
Dobrou noc, radule..
Ahojík po dlouhé době-jns-když vyjde časík, stav se na posezení, když už budeš tak blizoučko
radul-A co Ty a cvrčánek? Já se těším na prázdniny. Štěpča bude moci být s poníkovou víc.
moll-ahojík, Ty také razíš do Hřibojed? Já tam byla všeho všudy jednou, vyrážím stále dokola na Ameriku. Jen mě mrzí, že krom koní tam je mnoooooooooho golfistů a koně jsou již trošku poddružní.
molly
napsal(a):
Dobrý večer Koukáte na Seabiscuita? Já už to viděla tolikrát,ale stejně po očku sleduju
Čauky berušky moje
memmory
napsal(a):
Čauky berušky moje
Holky prodám troje svatební šaty nechcete někdo koupit ???
memmory
napsal(a):
Holky prodám troje svatební šaty nechcete někdo koupit ???
Tak co nikdo se nechce vdávat ?? Co ty týno Mates tě nechce ??
memmory
napsal(a):
Tak co nikdo se nechce vdávat ?? Co ty týno Mates tě nechce ??
molly
napsal(a):
Jenn,fotky super!
Ahoj Radi...
...ja uz nepotrebuju, nekoukat na nohy prosim
molly
napsal(a):
Tak šupej spát...Však není všem dnům(nocím) konec
Co malej? Zlobil? Jogurt proběhl?
...dneska prcek makal v mastaly
radule
napsal(a):
...a nakonec si sel postezovat trhaci
...sonatko dobrou a pekne se vyspi
molly
napsal(a):
Jenn,fotky super!
Ahoj Radi...
Bonne nuit... Cher ami...
Neregistrovaný uživatel

jenysimons
napsal(a):
čau kočky..tak jsem před chvílí přijela od koní... Holky skládaj seno, ale mě jako alergika k tomu nechtěli pustit...chuděry a to toho mají jako sraček...a zítra další a pak další...
tak jak to jde??
čauky drahotinky ............
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jsem se nějak neuložila
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Krásný večer,mem...
molly
napsal(a):
Krásný večer,mem...
Ahojik Zuzíku já zrovna mizím ráno ve čtyři vstávám
memmory
napsal(a):
Ahojik Zuzíku já zrovna mizím ráno ve čtyři vstávám
Tak pa...Já mám taky celý víkend pracovní... Dobrou noc...
memmory
napsal(a):
No tak ještě nejdu až tak za půl hoďky
Jsem dloho nefotila,tak včera na chviličku
memmory
napsal(a):
No tak ještě nejdu až tak za půl hoďky
Jsem nechala tchánovi upéct k narozeninám dort ..........
Vám ho musím ukázat
molly
napsal(a):
Jenn,fotky super!
Ahoj Radi...
Jak se máš? Co Luisátko?
Já měla dnes volno před víkendem... Vůbec se do té práce netěším
memmory
napsal(a):
Jsem nechala tchánovi upéct k narozeninám dort ..........
Vám ho musím ukázat
molly
napsal(a):
Jak se máš? Co Luisátko?
Mám 3 koťata,teda moje kočka Jsou to samé holky
molly
napsal(a):
Jak se máš? Co Luisátko?
Jak se mám celkem nic moc zítra do práce a strašně mě teď trápí alergie tak ani jezdit nemůžu - Luisátko je ale spokojenej mají posekanou pastvu a tak jim tam raší nová travička a on nemá na ježdění ani pomyšlení
Já koníky nefotila už taky dlouho - ostuda
memmory
napsal(a):
Jak se mám celkem nic moc zítra do práce a strašně mě teď trápí alergie tak ani jezdit nemůžu - Luisátko je ale spokojenej mají posekanou pastvu a tak jim tam raší nová travička a on nemá na ježdění ani pomyšlení
Já koníky nefotila už taky dlouho - ostuda
Však to doženem... Aspoň já bych chtěla... Příští týden...snad...
Mamka od koťat
molly
napsal(a):
Však to doženem... Aspoň já bych chtěla... Příští týden...snad...
Mamka od koťat
mno já mám v neděli volno tak snad bych mohla najít volnou chvilku
memmory
napsal(a):
mno já mám v neděli volno tak snad bych mohla najít volnou chvilku
Tak to se máš... Já zas budu mít volno snad ve ST... Jinak SO-NE od 8-21hod...
bráška
molly
napsal(a):
Tak to se máš... Já zas budu mít volno snad ve ST... Jinak SO-NE od 8-21hod...
bráška
Garfield
molly
napsal(a):
Jenn,fotky super!
Ahoj Radi...
Ahoj holky, uz zacinam mit cestovni horecku
memmory
napsal(a):
No už ať jsi tu kočeno moja aj s Matýskem ....
ČIAO
molly
napsal(a):
Jenn,fotky super!
Ahoj Radi...
...teda holky az na trojce, teda to tady flakate, anebo se mate tak prima, ze zadna dlouha chvilka neni
radule
napsal(a):
...teda holky az na trojce, teda to tady flakate, anebo se mate tak prima, ze zadna dlouha chvilka neni
No jo no chvátám chvátám vůbec nemám čas ....
molly
napsal(a):
Jenn,fotky super!
Ahoj Radi...
Ahojda... Pátek byl náročný,toliko capartů s vysvědčením jsem neviděla od svých školních let Až mi z toho šla hlava kolem
A rodiče nakupovali dárečky za vízo
Těším se na zasloužený volný víkend
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
molly
napsal(a):
Ahojda... Pátek byl náročný,toliko capartů s vysvědčením jsem neviděla od svých školních let Až mi z toho šla hlava kolem
A rodiče nakupovali dárečky za vízo
Těším se na zasloužený volný víkend
Ahojík holky,
molly-taky máme kotě, Krále Artuška-upředené kotě, dostali jsme ho darem. :-) A je úžasný.
Nějak Vás poslední dobou stále míjím, valí se na mě práce, ze všech stran, ne a ne přestat.............chjo
olga visnakova
napsal(a):
Ahojík holky,
molly-taky máme kotě, Krále Artuška-upředené kotě, dostali jsme ho darem. :-) A je úžasný.
Nějak Vás poslední dobou stále míjím, valí se na mě práce, ze všech stran, ne a ne přestat.............chjo
Holky heč heč mám doma tři koníky
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
radule
napsal(a):
...sonatko mamrsrutova
seznam.cz
http://zuzu26.rajce.idnes.cz/ jukněte v té horní a dolní footogalerii je vidět nejen oprava střechy, ale v té dolní v pozadí i finále, také ji tam chodí nějaké holčiny a kobči jsou březí s lic.hřebci. P.p má již také o.k-tak snad to vše k něčemu bylo a nyní to bude jen stoupat...........doufám
olga visnakova
napsal(a):
http://zuzu26.rajce.idnes.cz/ jukněte v té horní a dolní footogalerii je vidět nejen oprava střechy, ale v té dolní v pozadí i finále, také ji tam chodí nějaké holčiny a kobči jsou březí s lic.hřebci. P.p má již také o.k-tak snad to vše k něčemu bylo a nyní to bude jen stoupat...........doufám
Ahoj Oli, jak se mas? Kde to je tyy fotky co si davala odkaz?
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
radule
napsal(a):
Ahoj Oli, jak se mas? Kde to je tyy fotky co si davala odkaz?
čauky, Rolinka přeci, lozím na rajčeti.................mazec, no a co Ty? Mě chytá nějaká letní lenora, či co, nic se mi nechce
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
čauky, Rolinka přeci, lozím na rajčeti.................mazec, no a co Ty? Mě chytá nějaká letní lenora, či co, nic se mi nechce
hele, mastím zase k iháčkům, konečně máme aktuálku na webkách i na rajčeti, když se Ti bude chtít juknout, taky v knize návštěv jsou ode mě i odkazy na you tube o těch kurzech u nás-pádím-pá
molly
napsal(a):
Jenn,fotky super!
Ahoj Radi...
Čau,mem jak to,že máš víc koníků?
Oli,práce není nikdy dost,viď? Pořád zavalena....
Radulinko,kdepak jsi?
Jen-jak jsi dnes dopadla?? Já nerazila tak daleko,byla jsem jen tady pár km kouknout na koníky,na kole....
molly
napsal(a):
Čau,mem jak to,že máš víc koníků?
Oli,práce není nikdy dost,viď? Pořád zavalena....
Radulinko,kdepak jsi?
Jen-jak jsi dnes dopadla?? Já nerazila tak daleko,byla jsem jen tady pár km kouknout na koníky,na kole....
molly
napsal(a):
Jenn,fotky super!
Ahoj Radi...
...tady som, balim kufry a uklizim...uz at sem v aute na ceste z Prahy
Malej JR z Dallasu
molly
napsal(a):
Ahoj holkýýý
Garfield
Co to tam ta moje panička trhá?
memmory
napsal(a):
Tak koukám jsi se Zuzi polepšila a Moly nafotila - já nic moc pracovně vytížený člověk
memmory
napsal(a):
Sakra co se s váma stalo ??
Já sice nestíhám , ale tady aspoň nakouknu .....
Všichni se válej na slunku,místo u PC
molly
napsal(a):
Všichni se válej na slunku,místo u PC
V půl jedenáctý večer jo no
memmory
napsal(a):
V půl jedenáctý večer jo no
ahojda holky...omlouvám se, že vás ted tak zanedbávám, ale hold jsou prázdniny, spousta volnýho času, kterej samozřejmě trávím u koní v nové stájí, kde to je pro mě stále jako sen. Jsem tam z toho moc nadšená a Diegovi stádo velice prospívá...
jdu sem hlavně kvůli fotkám z toho VT na Hřibojedech http://mattest.rajce.idnes.cz/ tak se pokochejte, v každý soutěži jsme měli neposlušnost na dvojskoku, nějak jsem to prostě neuseděla, ten parkur měl celkem zvláštní kurz..jinak v soutěži do 110 cm jsem si odvezla i stužku a ceny, páč nás bylo jen pět, tak jsem byla pátá z pěti...hehe...no jo, ale aspon něco...beztak jsem si za to mohla já..
molly
napsal(a):
Jenn,fotky super!
Ahoj Radi...
Dobré ránko a krásný víkend všem přeju..Ne,že bych měla dlouhou chvíli Mám odježděno a za chvíli frčím do práce 8-21hod.. a zítra zrovna tak...
Tak si užívejte i za mě
molly
napsal(a):
Dobré ránko a krásný víkend všem přeju..Ne,že bych měla dlouhou chvíli Mám odježděno a za chvíli frčím do práce 8-21hod.. a zítra zrovna tak...
Tak si užívejte i za mě
Čauky tetiny
memmory
napsal(a):
Čauky tetiny
Tak jak vy na mě tak já na vás ...........
memmory
napsal(a):
Tak jak vy na mě tak já na vás ...........
Vy na to teda ale fakt SER....E
memmory
napsal(a):
Vy na to teda ale fakt SER....E
Jasně však já si sama pokecám .........
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
memmory
napsal(a):
Jasně však já si sama pokecám .........
Ahojík holky, v sobotu jsme byli v Kuksu a..............úžasné, my tam byli s Gipsy, nastávající maminkou. Security také zabřezla, ovšem :-( dvojmo. Tak ji v sobotu čeká zákrok, doufám, že to to jedno zvládne............chjo
foto-Gipsy v Kuksu
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
Ahojík holky, v sobotu jsme byli v Kuksu a..............úžasné, my tam byli s Gipsy, nastávající maminkou. Security také zabřezla, ovšem :-( dvojmo. Tak ji v sobotu čeká zákrok, doufám, že to to jedno zvládne............chjo
foto-Gipsy v Kuksu
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
Jste tu někdo po ránu?
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
Jste tu někdo po ránu?
Holky, nějak to tu umírá..............
olga visnakova
napsal(a):
Holky, nějak to tu umírá..............
Oli krásná fotka gipsy je krásná s čím jí máte puštěnou, na Kuks jsme se nedostali my jeli na westernovou akci na Vochtánku, taky paráda...
molly
napsal(a):
Jenn,fotky super!
Ahoj Radi...
čaute...Dlouhá chvíle nějak není... Končím v jedné práci,řeším druhou...Do toho kastrace fretky a nějaké ty všední starosti a na net je čas kolem 22hod. večer...
Molinatá začala říjet,tak nemusím do sedla,zas pofrčím jinam...
Takže nezanedbávám,jen vážně není dlouhá chvíle...
Radul,předběžně s Marťou domluvené jsme na ST-ČT-nevím jestli jste spolu mluvily po tel.!!Možná se to zvrtne,pošli mi mailem tvé tel. číslo,ju? Snad máš přístup na net a přečteš si to
To je zvíře!!!
molly
napsal(a):
Jenn,fotky super!
Ahoj Radi...
Dámy,dámy dámy... Opět další strana...Jo,co je Radul v ČR,tak nás na netu zanedbává
Oli,Jenn,něco nového? Mem,kdepak jsi?
molly
napsal(a):
Dámy,dámy dámy... Opět další strana...Jo,co je Radul v ČR,tak nás na netu zanedbává
Oli,Jenn,něco nového? Mem,kdepak jsi?
Já kde jsem ??? Snad kde všechny vy jste ??