Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2008 21:56

Ahojík lidi. Sháním koníka plemene Hucul - jméno Merkur. Působil cca 5 let ve stáji JK Omega Radíkov u pí. Aleny Sobotkové. Poté byl prodán někam k Litovli, dále nevíme kde se nachází. Slyšela jsem, že je prý někde v Čechách a závodně se věnuje vozatajství. Moc ráda bych veděla jakoukoliv zmíňku o tomto koni. nyní může mýt okolo 10 let. Je to hnědák v KVH cca 145 cm. LZ bílá spěnka, na čele malá hvězda, jinak bez odznaků. Koník byl tvrdší a na ježdění jenom pro zkušenějšího. Příkládám fotografie. prosím ozvěte se, vezmu jakoukoliv zmíňku o tomto koni.

21.6.2008 21:57

monchess napsal(a):
Ahojík lidi. Sháním koníka plemene Hucul - jméno Merkur. Působil cca 5 let ve stáji JK Omega Radíkov u pí. Aleny Sobotkové. Poté byl prodán někam k Litovli, dále nevíme kde se nachází. Slyšela jsem, že je prý někde v Čechách a závodně se věnuje vozatajství. Moc ráda bych veděla jakoukoliv zmíňku o tomto koni. nyní může mýt okolo 10 let. Je to hnědák v KVH cca 145 cm. LZ bílá spěnka, na čele malá hvězda, jinak bez odznaků. Koník byl tvrdší a na ježdění jenom pro zkušenějšího. Příkládám fotografie. prosím ozvěte se, vezmu jakoukoliv zmíňku o tomto koni.

22.6.2008 09:05

monchess napsal(a):

Já hledám kontakt na majitele kobylky na které jsem kdysi jezdila haflingerky Nelly,majitel se jmenuje Miloš Michl,je z roudnice nad labem..máte na něj někdo kontakt?

22.6.2008 11:20

monchess napsal(a):

Taky se přídám.... hledám ČT klisnu ASTRU, m: Ela, o: Cent Honorace, narozena 1998, ryzka... prosím o jakoukoliv informaci

22.6.2008 17:07
monchess

XXX.XXX.73.21

karwen napsal(a):
Taky se přídám.... hledám ČT klisnu ASTRU, m: Ela, o: Cent Honorace, narozena 1998, ryzka... prosím o jakoukoliv informaci

PARDON HOLKY, ALE JÁ TADY HLEDÁM KONĚ A S PROMINUTÍM MI JSOU TI VAŠI JEDNO. PTALA JSEM SE NA TOHO KONĚ, O KTERÉM TADY PÍŠU A KTERÝ MÁ TADY FOTKY. NE NA DALŠÍ!!!

22.6.2008 17:31
sccary

XXX.XXX.1.35

monchess napsal(a):
PARDON HOLKY, ALE JÁ TADY HLEDÁM KONĚ A S PROMINUTÍM MI JSOU TI VAŠI JEDNO. PTALA JSEM SE NA TOHO KONĚ, O KTERÉM TADY PÍŠU A KTERÝ MÁ TADY FOTKY. NE NA DALŠÍ!!!

monchess: o co ti jde prosím tě no a že sem dali holky i své koníky co hledají na co by měly zakládat další diskuzi co když sem nahlédne zrovna někdo kdo zná jejich koníky. Tak jak jsou ti jedno jejich koně tak může být ostatním jedno ten tvůj

22.6.2008 17:39
monchess

XXX.XXX.73.21

sccary napsal(a):
monchess: o co ti jde prosím tě no a že sem dali holky i své koníky co hledají na co by měly zakládat další diskuzi co když sem nahlédne zrovna někdo kdo zná jejich koníky. Tak jak jsou ti jedno jejich koně tak může být ostatním jedno ten tvůj

Promiň, ale tato diskuze je jasná. Písšu tady o koni a ptám se na určitého koně. Je tady snad napsané, diskuze o hledaných koní? To asi těžko. Jsem si myslela, že někdo něco o něm ví, když jsem přibyli články, a hned mě to zklamalo. Ať si udělají vlastní diskuzi. Stejně jména atd moc lidem neřekne. Spíše fotka.

22.6.2008 17:41
kovbojicek

XXX.XXX.5.123

monchess napsal(a):
Promiň, ale tato diskuze je jasná. Písšu tady o koni a ptám se na určitého koně. Je tady snad napsané, diskuze o hledaných koní? To asi těžko. Jsem si myslela, že někdo něco o něm ví, když jsem přibyli články, a hned mě to zklamalo. Ať si udělají vlastní diskuzi. Stejně jména atd moc lidem neřekne. Spíše fotka.

no v podstate jo... "hledání koníka" je temer nicnerikajici.. pokud bys chtela mit jen svou vlastni diskuzi, melas dat do nadpisu jmeno,... boze a neni to jedno?

22.6.2008 17:41
monchess

XXX.XXX.73.21

kovbojicek napsal(a):
no v podstate jo... "hledání koníka" je temer nicnerikajici.. pokud bys chtela mit jen svou vlastni diskuzi, melas dat do nadpisu jmeno,... boze a neni to jedno?

No právě mě to vadí. Holt jsem taková no. A žádné tady naše dohady to nespraví Můj požadavek je napsán dost jasně.

22.6.2008 18:19
horseslower

XXX.XXX.148.126

monchess napsal(a):
No právě mě to vadí. Holt jsem taková no. A žádné tady naše dohady to nespraví Můj požadavek je napsán dost jasně.

moni nestresuj..Nellu znáš přece ne?a myslím že tě to nezabije

22.6.2008 19:00
monchess

XXX.XXX.73.21

horseslower napsal(a):
moni nestresuj..Nellu znáš přece ne?a myslím že tě to nezabije

lehce. Navíc jsem ti psala e-mail a nic z toho. žádná odpověd.

22.6.2008 21:22
horseslower

XXX.XXX.148.126

monchess napsal(a):
lehce. Navíc jsem ti psala e-mail a nic z toho. žádná odpověd.

komu jsi psala mail..mě?jestli jo tak ja tady na ten zapomela heslo piš na peribara@seznam.cz

22.6.2008 22:02
karwen

XXX.XXX.132.98

monchess napsal(a):

Tak to promiň, ale třeba já právě hledám fotku té kobylky, s přítelem jen víme že je to hříbě jeho kobylky, ta jeho kobylka už hříbata mít nemůže, proto by rád viděl aspoň to jediné hříbě jak vypadá, proto sháníme spíš tu fotku...

22.6.2008 22:09
monchess

XXX.XXX.73.21

karwen napsal(a):
Tak to promiň, ale třeba já právě hledám fotku té kobylky, s přítelem jen víme že je to hříbě jeho kobylky, ta jeho kobylka už hříbata mít nemůže, proto by rád viděl aspoň to jediné hříbě jak vypadá, proto sháníme spíš tu fotku...

No tak tady je ale diskuze o huculovi.

22.6.2008 22:13
luisa

XXX.XXX.207.145

monchess napsal(a):
No tak tady je ale diskuze o huculovi.

Nezlob se na mě, ale chováš se jak malej spratek Nejspíš jim asi budeš....

22.6.2008 23:34
stalonek

XXX.XXX.163.66

luisa napsal(a):
Nezlob se na mě, ale chováš se jak malej spratek Nejspíš jim asi budeš....

dzt to je normralni o tom to tu je a zlobit se na nikoho nemuizes. ze diskuze nabere jiny smer.. to treba ten tvuj presne tak pak nemusi zajimat ostatni..

22.6.2008 23:51
monchess

XXX.XXX.73.21

stalonek napsal(a):
dzt to je normralni o tom to tu je a zlobit se na nikoho nemuizes. ze diskuze nabere jiny smer.. to treba ten tvuj presne tak pak nemusi zajimat ostatni..

holt máme jinej názor no.. A s tím nic neuděláme. Každej si tady bude mlít svůj mlýnek.

23.6.2008 10:11
tauria

XXX.XXX.143.250

monchess napsal(a):
holt máme jinej názor no.. A s tím nic neuděláme. Každej si tady bude mlít svůj mlýnek.

proboha na koho tady vyjíždíš?! Je to snad tady tvůj web , že zakazuješ kdo tady může psát a kdo ne? Kdyby si každý založil diskuzi, že někoho hledá, nebylo by tu nic jiného! Uvědom si, že tady nechodíš jen ty

23.6.2008 11:27
memmory

XXX.XXX.252.35

tauria napsal(a):
proboha na koho tady vyjíždíš?! Je to snad tady tvůj web , že zakazuješ kdo tady může psát a kdo ne? Kdyby si každý založil diskuzi, že někoho hledá, nebylo by tu nic jiného! Uvědom si, že tady nechodíš jen ty

Nechci vám holky do toho kecat teda , ale klidně se můžeš obrátit na Klawdie a ta ti vysvětlí , že jakmile je napsáno téma , hledání koníka , prodej koníka , nebo třeba bazar tak píší všichni do jednoho ...........

23.6.2008 11:48
tauria

XXX.XXX.143.250

memmory napsal(a):
Nechci vám holky do toho kecat teda , ale klidně se můžeš obrátit na Klawdie a ta ti vysvětlí , že jakmile je napsáno téma , hledání koníka , prodej koníka , nebo třeba bazar tak píší všichni do jednoho ...........

já si myslím, že se ani obracet nemusíš, zdravý rozum na to příjde sám

23.6.2008 12:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

tauria napsal(a):
já si myslím, že se ani obracet nemusíš, zdravý rozum na to příjde sám

Upřednostnuji hromadné zakládání diskuzí na stejné téma, pokud tedy něco prodávate, kupujete, sháníte nebo hledáte směřujme to do hromadných diskuzích, jelikož dle pravidel ani inzerce zde není povolená. berte to jako nepsané pravidlo, díky kterému se z ifauny nestane inzerce jednotlivců...
Jinak moderovaná dikuze je veřejná, tudíž pokud se dotyčný drží zadaného tématu mají plné právo do něj přispět...nemluvě o tom že tím že ostatní přidají i svůj dotaz bude Vámi založená diskuze stále aktualizovaná.

Děkuji Klawdie-správce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík