alisa
napsal(a):
Už název napovídá co to tu asi bude za fotkyTak sem vkládejte fotečky koní ve stáji
Tak já začnu, tohle je klisna LUNA )bohužel je již po smrti, zlomila si nohu ve výběhu). Super kobylka, je jí věčná škoda
tajemma danny
napsal(a):
Tak já začnu, tohle je klisna LUNA )bohužel je již po smrti, zlomila si nohu ve výběhu). Super kobylka, je jí věčná škoda
a tohle je Labyrint, jak už jsem tady v diskuzi několikrát psala, tohodle koníka už asi rok a půl hledáme. Nový majitel nám ho zaplatim ale smlouvu nepodepsal a veškeré papíry od tohodle koně máme stále my. Nechápu to
tajemma danny
napsal(a):
a tohle je Labyrint, jak už jsem tady v diskuzi několikrát psala, tohodle koníka už asi rok a půl hledáme. Nový majitel nám ho zaplatim ale smlouvu nepodepsal a veškeré papíry od tohodle koně máme stále my. Nechápu to
...a tohle je Charlie...kůň Kinský z Tuhaně
alisa
napsal(a):
Už název napovídá co to tu asi bude za fotkyTak sem vkládejte fotečky koní ve stáji
Tak a to je moje dvouletá SN Keli
alisa
napsal(a):
no pekny, ale reknete - nejsou hezci ty kone kdyz jsou venku a v pohybu?
svatka
napsal(a):
Nestojínáhodou v JK Králiky? Takový box odtama pamatuji, stával v něm šiml Baron:o) Ale to by byla asi dost velká náhoda:o))
U nás
zuza
napsal(a):
no pekny, ale reknete - nejsou hezci ty kone kdyz jsou venku a v pohybu?
Sally ve svým hotílku...
janamalik
napsal(a):
Tak tady je Gastonek...koník, kterému když byl týden tak ve výběhu chodil se všema ostatníma jen ne s mámou...jo máma jako provianťák
tajemma danny
napsal(a):
Tak tady je Gastonek...koník, kterému když byl týden tak ve výběhu chodil se všema ostatníma jen ne s mámou...jo máma jako provianťák
Ten je úžasný! Co je to za plemeno? Takový krásný prcek!
Tady Usinka ve stáji...
janamalik
napsal(a):
Ahoj, tak původ klisny Bony je M: 4-115 Borka po A1/1 Bytčan, O:206 Frühesch,
" Cisterna "
alisa
napsal(a):
Hančik
alisa
napsal(a):
Zirkon (Ranč Loučka) úúúsměvvvv!!!!!