Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2008 16:31
woldemortik

XXX.XXX.199.200

ahoj ty prodáváš kobylku?

zezulinka

2.7.2008 16:35
zezulinka

XXX.XXX.164.144

woldemortik napsal(a):
ahoj ty prodáváš kobylku?

bude se mít někde líp :-(
Je to tady složitý, nechvátám vůbec na prodej, až najdu nějakou dušičku co se ke kobylce bude chovat moc hezky, tak teprve jí prodám. Vse je napsáno v inzerátu :-(

zezulinka

2.7.2008 16:36
zezulinka

XXX.XXX.164.144

zezulinka napsal(a):
bude se mít někde líp :-(
Je to tady složitý, nechvátám vůbec na prodej, až najdu nějakou dušičku co se ke kobylce bude chovat moc hezky, tak teprve jí prodám. Vse je napsáno v inzerátu :-(

píšu od segry, nějak se nemohu na sebe přihlásit.

2.7.2008 16:38
elise

XXX.XXX.226.2

zezulinka napsal(a):
píšu od segry, nějak se nemohu na sebe přihlásit.

ahoj víto, taky sem byla dost překvapená...vím, že jsme spolu ještě řešily ten vandřík...no tak držím palečky at dobře prodáš

zezulinka

2.7.2008 16:38
zezulinka

XXX.XXX.164.144

elise napsal(a):
ahoj víto, taky sem byla dost překvapená...vím, že jsme spolu ještě řešily ten vandřík...no tak držím palečky at dobře prodáš

Děkujůůů moc, vandřík třeba bude ještě u nás :-) Kdo ví jestli jí najdu majitelíka, se kterým bude kobylka spokojená

2.7.2008 16:40
elise

XXX.XXX.226.2

zezulinka napsal(a):
Děkujůůů moc, vandřík třeba bude ještě u nás :-) Kdo ví jestli jí najdu majitelíka, se kterým bude kobylka spokojená

vím, že mi do toho nic není...ale to opravdu není jiný řešení než prodat:-(

zezulinka

2.7.2008 16:42
zezulinka

XXX.XXX.164.144

elise napsal(a):
vím, že mi do toho nic není...ale to opravdu není jiný řešení než prodat:-(

vymejšlela jsem různý způsoby, ale nejde to :-(
Musíme někdy posedět a pokecat . V kardašce mít kobylku není to pravý a platit někde ustájení na to zase tolik penízků nemáme a hlavně plánujem rodinku až se zadaří a to by pak kobylka strádala a to já nechci a mít jí samotnou na zahrádce taky ne-e :-(

2.7.2008 16:44
elise

XXX.XXX.226.2

zezulinka napsal(a):
vymejšlela jsem různý způsoby, ale nejde to :-(
Musíme někdy posedět a pokecat . V kardašce mít kobylku není to pravý a platit někde ustájení na to zase tolik penízků nemáme a hlavně plánujem rodinku až se zadaří a to by pak kobylka strádala a to já nechci a mít jí samotnou na zahrádce taky ne-e :-(

nerazíš někdy do čb?daly by sme kafíčko

zezulinka

2.7.2008 16:49
zezulinka

XXX.XXX.164.144

elise napsal(a):
nerazíš někdy do čb?daly by sme kafíčko

mam na tebe správný číslo ještě, konečná je 765 nechci ho sem písat celý, že až tam budu se chystat určo písnu?

2.7.2008 16:55
elise

XXX.XXX.226.2

zezulinka napsal(a):
mam na tebe správný číslo ještě, konečná je 765 nechci ho sem písat celý, že až tam budu se chystat určo písnu?

jj to je ono

2.7.2008 16:55
elise

XXX.XXX.226.2

elise napsal(a):
jj to je ono

určitě se ozvi, akorát v srpnu budu pryč, tak snad to stihneš v červenci

2.7.2008 16:57
woldemortik

XXX.XXX.199.200

zezulinka napsal(a):

to je mi líto.Tak moc jsi se tešila jak ji budeš mít,ale jen ti přeji at najdeš človíčka který si ji bude vážit stejně jako ty a taky tak milovat.

zezulinka

2.7.2008 17:16
zezulinka

XXX.XXX.164.144

elise napsal(a):
určitě se ozvi, akorát v srpnu budu pryč, tak snad to stihneš v červenci

jasný ozvu se paaaaaaaaa

zezulinka

2.7.2008 17:17
zezulinka

XXX.XXX.164.144

woldemortik napsal(a):
to je mi líto.Tak moc jsi se tešila jak ji budeš mít,ale jen ti přeji at najdeš človíčka který si ji bude vážit stejně jako ty a taky tak milovat.

to doufám, že se najde někdo takový :-) Díky paaa

3.7.2008 06:19
marketka

XXX.XXX.179.23

zezulinka napsal(a):
to doufám, že se najde někdo takový :-) Díky paaa

Mě taky ten prodej zarazil, ale vím, že někdy nám do života skočí okolnosti, které vyřešit tak lehce nejdou.
Hele, nenapadl tě třeba pronájem kobylky?
Moje kámoška byla tehdá v situaci, kdy měla dvojčata a k tomu mladého hucula a nestíhala koně jezdit. Pronajala ho jedné holčině, která ho přijezdila a za 1,5 roku jí ho vrátila. Třeba by se i někdo takový pro kobuchu našel.

zezulinka

3.7.2008 07:09
zezulinka

XXX.XXX.164.144

marketka napsal(a):
Mě taky ten prodej zarazil, ale vím, že někdy nám do života skočí okolnosti, které vyřešit tak lehce nejdou.
Hele, nenapadl tě třeba pronájem kobylky?
Moje kámoška byla tehdá v situaci, kdy měla dvojčata a k tomu mladého hucula a nestíhala koně jezdit. Pronajala ho jedné holčině, která ho přijezdila a za 1,5 roku jí ho vrátila. Třeba by se i někdo takový pro kobuchu našel.

napadlo mě to, ale najít někoho který se ke koni bude chovat jako by byl jeho nevím, nevím. Přece ho má jen pronajatýho, takže kdo ví jak by se o ní staraly. Najít někoho je fakt nadlidský úkol :-(

3.7.2008 11:10
sccary

XXX.XXX.1.35

zezulinka napsal(a):
napadlo mě to, ale najít někoho který se ke koni bude chovat jako by byl jeho nevím, nevím. Přece ho má jen pronajatýho, takže kdo ví jak by se o ní staraly. Najít někoho je fakt nadlidský úkol :-(

Ahojky .....od zacatku co jsem tvoji kobylku videla ...strasne jsem ji obdivovala a tiše záviděla... kdyz jsem nasla tvuj inzerat myslela jsem ze me sali zrak je krásná a přesně takového koníka hledám pro sebe ......mám malinkou poničku která je sice můj miláček ale bohužel ne na ježdění. Takže mít penízky a zamlouvat se ti jako majitel. brala bych ji všemi deseti o tom prponajmu bych taky premyslela ......mela by jsi ji i pod kontrolou kdyz ti na ni tolik zalezi.preju stesticko

3.7.2008 11:20
elise

XXX.XXX.226.2

sccary napsal(a):
Ahojky .....od zacatku co jsem tvoji kobylku videla ...strasne jsem ji obdivovala a tiše záviděla... kdyz jsem nasla tvuj inzerat myslela jsem ze me sali zrak je krásná a přesně takového koníka hledám pro sebe ......mám malinkou poničku která je sice můj miláček ale bohužel ne na ježdění. Takže mít penízky a zamlouvat se ti jako majitel. brala bych ji všemi deseti o tom prponajmu bych taky premyslela ......mela by jsi ji i pod kontrolou kdyz ti na ni tolik zalezi.preju stesticko

a nechcete se teda holky domluvit:-)..když by pronájem byl pro vás obě schůdný:-)...scarry sem často chodí a víta by tak měla občasné zprávy a ty by si mohla aspon na čas jezdit na barče, která se ti líbí:-)...to mě tak napadlo:-)

3.7.2008 12:56
bonbonka

XXX.XXX.16.59

elise napsal(a):
a nechcete se teda holky domluvit:-)..když by pronájem byl pro vás obě schůdný:-)...scarry sem často chodí a víta by tak měla občasné zprávy a ty by si mohla aspon na čas jezdit na barče, která se ti líbí:-)...to mě tak napadlo:-)

Ale no tak,nie každý je hamižný vydriduch
Tiež mám v podstate v akomsi nájme starého hucula,občas povozí deti a robí parťáka mojej kobyle

3.7.2008 12:57
bonbonka

XXX.XXX.16.59

bonbonka napsal(a):
Ale no tak,nie každý je hamižný vydriduch
Tiež mám v podstate v akomsi nájme starého hucula,občas povozí deti a robí parťáka mojej kobyle

3.7.2008 13:07
sccary

XXX.XXX.1.35

bonbonka napsal(a):

je opravdu tezke najit konika ktery by se mi libil a tak me zaujal :) Barča je krásná její výška taky supr....a povaha určo taky ....

Přidejte reakci

Přidat smajlík