zezulinka

XXX.XXX.164.144
woldemortik
napsal(a):
ahoj ty prodáváš kobylku?
bude se mít někde líp :-(
Je to tady složitý, nechvátám vůbec na prodej, až najdu nějakou dušičku co se ke kobylce bude chovat moc hezky, tak teprve jí prodám. Vse je napsáno v inzerátu :-(
zezulinka

XXX.XXX.164.144
zezulinka
napsal(a):
bude se mít někde líp :-(
Je to tady složitý, nechvátám vůbec na prodej, až najdu nějakou dušičku co se ke kobylce bude chovat moc hezky, tak teprve jí prodám. Vse je napsáno v inzerátu :-(
píšu od segry, nějak se nemohu na sebe přihlásit.
zezulinka

XXX.XXX.164.144
elise
napsal(a):
ahoj víto, taky sem byla dost překvapená...vím, že jsme spolu ještě řešily ten vandřík...no tak držím palečky at dobře prodáš
Děkujůůů moc, vandřík třeba bude ještě u nás :-) Kdo ví jestli jí najdu majitelíka, se kterým bude kobylka spokojená
zezulinka

XXX.XXX.164.144
elise
napsal(a):
vím, že mi do toho nic není...ale to opravdu není jiný řešení než prodat:-(
vymejšlela jsem různý způsoby, ale nejde to :-(
Musíme někdy posedět a pokecat . V kardašce mít kobylku není to pravý a platit někde ustájení na to zase tolik penízků nemáme a hlavně plánujem rodinku až se zadaří a to by pak kobylka strádala a to já nechci a mít jí samotnou na zahrádce taky ne-e :-(
zezulinka
napsal(a):
vymejšlela jsem různý způsoby, ale nejde to :-(
Musíme někdy posedět a pokecat . V kardašce mít kobylku není to pravý a platit někde ustájení na to zase tolik penízků nemáme a hlavně plánujem rodinku až se zadaří a to by pak kobylka strádala a to já nechci a mít jí samotnou na zahrádce taky ne-e :-(
nerazíš někdy do čb?daly by sme kafíčko
zezulinka

XXX.XXX.164.144
elise
napsal(a):
nerazíš někdy do čb?daly by sme kafíčko
mam na tebe správný číslo ještě, konečná je 765 nechci ho sem písat celý, že až tam budu se chystat určo písnu?
zezulinka

XXX.XXX.164.144
elise
napsal(a):
určitě se ozvi, akorát v srpnu budu pryč, tak snad to stihneš v červenci
jasný ozvu se paaaaaaaaa
zezulinka

XXX.XXX.164.144
woldemortik
napsal(a):
to je mi líto.Tak moc jsi se tešila jak ji budeš mít,ale jen ti přeji at najdeš človíčka který si ji bude vážit stejně jako ty a taky tak milovat.
to doufám, že se najde někdo takový :-) Díky paaa
zezulinka
napsal(a):
to doufám, že se najde někdo takový :-) Díky paaa
Mě taky ten prodej zarazil, ale vím, že někdy nám do života skočí okolnosti, které vyřešit tak lehce nejdou.
Hele, nenapadl tě třeba pronájem kobylky?
Moje kámoška byla tehdá v situaci, kdy měla dvojčata a k tomu mladého hucula a nestíhala koně jezdit. Pronajala ho jedné holčině, která ho přijezdila a za 1,5 roku jí ho vrátila. Třeba by se i někdo takový pro kobuchu našel.
zezulinka

XXX.XXX.164.144
marketka
napsal(a):
Mě taky ten prodej zarazil, ale vím, že někdy nám do života skočí okolnosti, které vyřešit tak lehce nejdou.
Hele, nenapadl tě třeba pronájem kobylky?
Moje kámoška byla tehdá v situaci, kdy měla dvojčata a k tomu mladého hucula a nestíhala koně jezdit. Pronajala ho jedné holčině, která ho přijezdila a za 1,5 roku jí ho vrátila. Třeba by se i někdo takový pro kobuchu našel.
napadlo mě to, ale najít někoho který se ke koni bude chovat jako by byl jeho nevím, nevím. Přece ho má jen pronajatýho, takže kdo ví jak by se o ní staraly. Najít někoho je fakt nadlidský úkol :-(
zezulinka
napsal(a):
napadlo mě to, ale najít někoho který se ke koni bude chovat jako by byl jeho nevím, nevím. Přece ho má jen pronajatýho, takže kdo ví jak by se o ní staraly. Najít někoho je fakt nadlidský úkol :-(
Ahojky .....od zacatku co jsem tvoji kobylku videla ...strasne jsem ji obdivovala a tiše záviděla... kdyz jsem nasla tvuj inzerat myslela jsem ze me sali zrak
je krásná a přesně takového koníka hledám pro sebe ......mám malinkou poničku která je sice můj miláček ale bohužel ne na ježdění.
Takže mít penízky a zamlouvat se ti jako majitel. brala bych ji všemi deseti
o tom prponajmu bych taky premyslela ......mela by jsi ji i pod kontrolou kdyz ti na ni tolik zalezi.preju stesticko
sccary
napsal(a):
Ahojky .....od zacatku co jsem tvoji kobylku videla ...strasne jsem ji obdivovala a tiše záviděla... kdyz jsem nasla tvuj inzerat myslela jsem ze me sali zrak
je krásná a přesně takového koníka hledám pro sebe ......mám malinkou poničku která je sice můj miláček ale bohužel ne na ježdění.
Takže mít penízky a zamlouvat se ti jako majitel. brala bych ji všemi deseti
o tom prponajmu bych taky premyslela ......mela by jsi ji i pod kontrolou kdyz ti na ni tolik zalezi.preju stesticko
a nechcete se teda holky domluvit:-)..když by pronájem byl pro vás obě schůdný:-)...scarry sem často chodí a víta by tak měla občasné zprávy a ty by si mohla aspon na čas jezdit na barče, která se ti líbí:-)...to mě tak napadlo:-)
elise
napsal(a):
a nechcete se teda holky domluvit:-)..když by pronájem byl pro vás obě schůdný:-)...scarry sem často chodí a víta by tak měla občasné zprávy a ty by si mohla aspon na čas jezdit na barče, která se ti líbí:-)...to mě tak napadlo:-)
Ale no tak,nie každý je hamižný vydriduch
Tiež mám v podstate v akomsi nájme starého hucula,občas povozí deti a robí parťáka mojej kobyle
bonbonka
napsal(a):
Ale no tak,nie každý je hamižný vydriduch
Tiež mám v podstate v akomsi nájme starého hucula,občas povozí deti a robí parťáka mojej kobyle
bonbonka
napsal(a):
je opravdu tezke najit konika ktery by se mi libil a tak me zaujal :) Barča je krásná její výška taky supr....a povaha určo taky ....