molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Ranní ptáče,bez lahváče ... .... ....
Hlásím se už taky konečně po ránu.. Holky včerejší rozjezdovka na Vochtánku byla náročná...kdyby těch pivek bylo méně..
rocky
napsal(a):
Hlásím se už taky konečně po ránu.. Holky včerejší rozjezdovka na Vochtánku byla náročná...kdyby těch pivek bylo méně..
Hezké ránko děvčátka. Jsem tu zas po době na skok, nějak moc práce a to hnusné vedro do toho .........
Bubu v akci :-)
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko děvčátka. Jsem tu zas po době na skok, nějak moc práce a to hnusné vedro do toho .........
Zdravíčko...no mazec, jsem unavená ale super...návrat na kolech lesem po tmě byl napínací...dneska očekávaný kovář takže hurá...
luciusl
napsal(a):
puberta s ním mlátí tam i zpět
lanika
napsal(a):
Jsem si taky včera cinkla do nosu A ráno to nemohla dospat.....
Kluci jsou v pohodě - Rozlet je jako vyměněný - milý, usměvavý, mazlivý, venku nespěchá, ochotný ... sama ho nepozávám
Zato ten malej smrad ..... ten mi dává čoud.
luciusl
napsal(a):
Kluci jsou v pohodě - Rozlet je jako vyměněný - milý, usměvavý, mazlivý, venku nespěchá, ochotný ... sama ho nepozávám
Holky, mě je dneska tak hnusně na těle i na duši ....
za chvíli jedu na pracovní schůzku - docela dlouho jsem na ní čekala, těšila se, může to pro mě a mé budoucí podnikání být docela rozhodující a mě se tam vůbec nechce .. nemám na to náladu chjo
zbytek na ... však víte
luciusl
napsal(a):
On z toho vyroste,uvidíš
lanika
napsal(a):
Luli ahoj......Koníci to tam mají docela velké A co mamku, nezlobí???? Ted bude bubáček asi veselejší jak nemá kamaráda sobě rovného, ale tak Rozletek si s ním hraje???? Nebo na něj prdí?
Rozlet si s ním nehraje, ani ho nerasí. Nechá se tahat za ocas, vytrhávat si žíně, kousat do hlavy, tahat za ohlávku a stojí jako mula ... Však on bude mít Bubajz za chvíli hračku. A pořádnou
luciusl
napsal(a):
Rozlet si s ním nehraje, ani ho nerasí. Nechá se tahat za ocas, vytrhávat si žíně, kousat do hlavy, tahat za ohlávku a stojí jako mula ... Však on bude mít Bubajz za chvíli hračku. A pořádnou
Kdopak to je??Budeš k němu mít hřebečka??
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Mizím...Zatím pa...
luciusl
napsal(a):
Jo hezoučkým panem doktorem Leni, jo ???? Tak to mi raději ani neříkej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nebo se doma ukoušu žárlivostí
Když on byl tak milý a sladkýýýýýýýýýýýý Normálně si přeju, aby mi začal růst ten další zub moudrosti
Holky, ale to je chlap, já se snad zblázním a vymyslím si fiktivní kaz v zubu
lanika
napsal(a):
Když on byl tak milý a sladkýýýýýýýýýýýý Normálně si přeju, aby mi začal růst ten další zub moudrosti
Holky, ale to je chlap, já se snad zblázním a vymyslím si fiktivní kaz v zubu
Hi hi hi, neser !!! :-) Jo jo, taky jsem znala jednoho šikovného pana doktora v Havířově
luciusl
napsal(a):
Hi hi hi, neser !!! :-) Jo jo, taky jsem znala jednoho šikovného pana doktora v Havířově
tatínek
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
luciusl
napsal(a):
tatínek
Teda, krasavec
luciusl
napsal(a):
Fešák co ???
Rozletkův portrét - foto Hanka Randáková
luciusl
napsal(a):
Fešák co ???
Byla jsem sio pro obídek, něco lehkého a osvěžujícího...takže jahodový jogurt a houstička..
co je to za tatínka?tady jeden Váš..
luciusl
napsal(a):
Klárko, tatík je to toho macatýho co jsem posílala nahoře Welsh cob D
Jak si vykračuje, co ???
A jak se jmenuje je nádhernej...
nádherný zvířátko...jsem na malýho zvědavá!
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
čas oběda....
lanika
napsal(a):
Chce se mi spát a spát a spát a spát...........................
Venku je dusno,jak blázen,se Ti nedivím... jdu dát sprchu,abych se probrala a byla do práce fit Ale stejně pojedu asi kolmo-osedlám železného oře
lanika
napsal(a):
Chce se mi spát a spát a spát a spát...........................
To mi Leni povídej, včera to dopadlo tak že jsem večer tahala segru z koberce kde si to zakempovala..přijeli jsme z cyklovýletu po jedné hodině, dali utopence a mezitím segra tatkhle omdlelatakže jsem kaput...no a to nejtěžší -víkend je před námi...ale po treninku jsem celkem optimista že dojedem těch 50km a užijem si to tam a že zvládnem i cestu dom...hlavně aby počasí bylo OK!
Dnes na všechny prdím a budu doma odpočívat!
klawdie
napsal(a):
To mi Leni povídej, včera to dopadlo tak že jsem večer tahala segru z koberce kde si to zakempovala..přijeli jsme z cyklovýletu po jedné hodině, dali utopence a mezitím segra tatkhle omdlelatakže jsem kaput...no a to nejtěžší -víkend je před námi...ale po treninku jsem celkem optimista že dojedem těch 50km a užijem si to tam a že zvládnem i cestu dom...hlavně aby počasí bylo OK!
Dnes na všechny prdím a budu doma odpočívat!
No ono na tom kole je to příjemněšjí než v rozpáleném autě...ale nesmíš zastavit
molly
napsal(a):
Dobré ránko...
Pěkný zbytek dne...Pofrčím na odpolední...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
molly
napsal(a):
Pěkný zbytek dne...Pofrčím na odpolední...
Holky, vy jste takový zběhlý, nevíte náhodou o bílým hříbátku nebo které by vybělilo?? Dík
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
klawdie
napsal(a):
A copak chceš kupovat hříbečka...???
Jj, díky, písnu Danny, vidíš to, to jsem úplně zapomněla, že oni mají plno hříbátek a ani od nás nejsou tak daleko Ne ne, já si počkám na vlastní
sadzi saj
napsal(a):
Jj, díky, písnu Danny, vidíš to, to jsem úplně zapomněla, že oni mají plno hříbátek a ani od nás nejsou tak daleko Ne ne, já si počkám na vlastní
Jojo zkus ji Kalice má určitě vybělující hříbo...ale ais se ti holka ozve až po víkendu...ted táboruje a zejtra má přifrčet za námi do HK...
Letím dom..pa
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
klawdie
napsal(a):
Jojo zkus ji Kalice má určitě vybělující hříbo...ale ais se ti holka ozve až po víkendu...ted táboruje a zejtra má přifrčet za námi do HK...
Letím dom..pa
Jj, já vím, sleduju to tady