Byli jste o víkendu na Vochtánce? Jak se Vám líbilo? Posílám odkaz na fotky a video:
http://www.ranchnazarach.estranky.cz/ stranka/novinky (odstranit 1 mezeru)
jenee
napsal(a):
Byli jste o víkendu na Vochtánce? Jak se Vám líbilo? Posílám odkaz na fotky a video:
jenee
napsal(a):
jenee
napsal(a):
haisovad
napsal(a):
Také jsme byly (a pily) ale moc nefotily...
mám jen toho černouška...
haisovad
napsal(a):
mám jen toho černouška...
Prej nejhezčí kůn POlska..takovej drobek..a furt ho tam trapili ježdění i po show...nějak jsem z těch koní moc neměla pila jsem s Tajemnou Danny
...ovšem zážitku bylo dosti, našli jsme ztracené dítě a dovedli ho pološiléné mamině, chudák...byla se projet na koni dítě prchlo, prej ho tam hodinu vyhlašovali..ale bylo tam moc hezky!
klawdie
napsal(a):
Prej nejhezčí kůn POlska..takovej drobek..a furt ho tam trapili ježdění i po show...nějak jsem z těch koní moc neměla pila jsem s Tajemnou Danny
...ovšem zážitku bylo dosti, našli jsme ztracené dítě a dovedli ho pološiléné mamině, chudák...byla se projet na koni dítě prchlo, prej ho tam hodinu vyhlašovali..ale bylo tam moc hezky!
klawdie
napsal(a):
I já se hlásím k účasti na Vochtánce s Tajemnou a Klawdii
Počasí přálo, program měli taky pěkný, country bál večer taky fajnový
klawdie
napsal(a):
AAAA koukám že máš blejsklýho i Jimyho s tím jeho ořem...hlavně mě nadchla ta ohňová show, nic exctra nepředvedli ale mělo to dobrou atmošku když tam ty koně v tom ohni lítali...
klawdie
napsal(a):
AAAA koukám že máš blejsklýho i Jimyho s tím jeho ořem...hlavně mě nadchla ta ohňová show, nic exctra nepředvedli ale mělo to dobrou atmošku když tam ty koně v tom ohni lítali...
Pěkné místo fajn lidi...jeli jsme tam z HK na kolách a zbylo ještě dost sil na večerní radovánky...jistě jsme tam nebyli naposled!
klawdie
napsal(a):
frísák byl pěkný, ale taky se mi zdál nějaký malý. Nejlepší bylo, jak Jimáka nacpali do té mlátičky a pak z tama vylezly ty indiánské děti
jenee
napsal(a):
frísák byl pěkný, ale taky se mi zdál nějaký malý. Nejlepší bylo, jak Jimáka nacpali do té mlátičky a pak z tama vylezly ty indiánské děti
tak tak malinko podražený, jsme se museli smát když ho nazvali nejhezčím koněm polska, ale asi tam moc hezkých koníku nemají, pěkný byl ale na frísáka celkem podražený:)
s Jimim jsem se setkala osobně po ohňové show i s ořem, pěkný konisko....
rocky
napsal(a):
moc se mi líbili ti malí koníci - ti jezdili pěkně, ale musím říct, že někteří dospělí teda vůbec hezky nejezdili - mám na mysli rychlostní soutěže
jenee
napsal(a):
moc se mi líbili ti malí koníci - ti jezdili pěkně, ale musím říct, že někteří dospělí teda vůbec hezky nejezdili - mám na mysli rychlostní soutěže
Já zahlídla tu show s Indianama jak si tam strhávali nějaký fáborky a musím říct že na takový soutěže by jim ty páky mohli sundávat- au au bolela mě pusa za ty koně..
rocky
napsal(a):
Já zahlídla tu show s Indianama jak si tam strhávali nějaký fáborky a musím říct že na takový soutěže by jim ty páky mohli sundávat- au au bolela mě pusa za ty koně..
no jo na styl člověk ve westernových show moc koukat nemůže, většinou se kovbojové předvádí a dle toho to vypadá...ostruhy a páka a hned jejich malá výška na koni skočí o metr.....neříkám všichni...
rocky
napsal(a):
a jak se ti líbily ovečky? Ten pejsek fakt umí - no a pak to rodeo na ovečkách bylo taky pěkné. I když někteří určitě namítnou, že je to trápení, ale myslím, že děti váho odpovídaly a stejně hned spadly, takže ovečky z toho žádné trauma snad neměly
jenee
napsal(a):
a jak se ti líbily ovečky? Ten pejsek fakt umí - no a pak to rodeo na ovečkách bylo taky pěkné. I když někteří určitě namítnou, že je to trápení, ale myslím, že děti váho odpovídaly a stejně hned spadly, takže ovečky z toho žádné trauma snad neměly
Kevin byl dobrej, zrovna jsme přijeli když ta show probíhala, ale segra bordenu má a už jsem viděla tyhle psi dělat s velkým stádem, takže to s těma pár kouskama byl slabší odvar....to ježdění jsem neviděla bohužel...
jenee
napsal(a):
Koukala jsem na video, s těma ovečkama jsem nejdřív nechápala, ale vypadalo to zajímavě a vtipně
jenee
napsal(a):