Všechny Vás srdečně zveme na 6.ročník Western Show v Trojanovicích u Frenštátu p.R., které se koná již tuto sobotu 12.7.2008 od 13.00hod v areálu jezdeckého klubu Trojanovice. Uvidíte:
- mistra Evropy v žonglování s revolvery
- mistra republiky v práci s bičem a lasem
- adrenalinovou džigitovku
- tradiční i netradiční rychlostní soutěže
- show s koňmi
- tanec se psem, agility
- přetahování s tažným koněm a další
pro děti je připraveno:
- vození na ponících
- vození na čtyřkolce
ostatní:
- vození v kočáře
- slosovatelné vstupenky
srdečně zvou pořadatelé z Ranče Na Žarách
jenee
napsal(a):
Všechny Vás srdečně zveme na 6.ročník Western Show v Trojanovicích u Frenštátu p.R., které se koná již tuto sobotu 12.7.2008 od 13.00hod v areálu jezdeckého klubu Trojanovice. Uvidíte:
- show s koňmi
- tanec se psem, agility
pro děti je připraveno:
- vození na ponících
- vození na čtyřkolce
ostatní:
- vození v kočáře
- slosovatelné vstupenky
Jo jo milá Janee já bych ráda , ale s tím bobkem to nemá cenu jezdit někam daleko , stejně je to je o účasti a na to nějak není čas ......
jenee
napsal(a):
- show s koňmi
- tanec se psem, agility
pro děti je připraveno:
- vození na ponících
- vození na čtyřkolce
ostatní:
- vození v kočáře
- slosovatelné vstupenky
Už se těším. Jdu tam s kobylama vozit děti v kočáře
memmory
napsal(a):
Jo jo milá Janee já bych ráda , ale s tím bobkem to nemá cenu jezdit někam daleko , stejně je to je o účasti a na to nějak není čas ......
to nevadí, že je kobylka bobek...ale pokud by ještě někdo chtěl přijet s koněm, tak je musím zklamat - máme to na pozvání, protože program je strašně nabitý a kdyby se sešlo více jak 25 jezdců, tak by se to ani nedalo stihnout. Omlouvám se, jestli jsem tím zklamala někoho, kdo se k nám chystal- Je tady možnost příští rok, kdyby jste chtěli jet, tak mě kontaktovat už v květnu.
jenee
napsal(a):
to nevadí, že je kobylka bobek...ale pokud by ještě někdo chtěl přijet s koněm, tak je musím zklamat - máme to na pozvání, protože program je strašně nabitý a kdyby se sešlo více jak 25 jezdců, tak by se to ani nedalo stihnout. Omlouvám se, jestli jsem tím zklamala někoho, kdo se k nám chystal- Je tady možnost příští rok, kdyby jste chtěli jet, tak mě kontaktovat už v květnu.
Jenne to není kobyla ale hřebčák
Nepamatuješ si mě z Distančky u orla ??
jenee
napsal(a):
jasně...nějak mi na té fotce připadl jinačí. Samozřejmě, že si tě pamatuju.
No tak toje dobře já tebe taky