majda
napsal(a):
Máte taky doma koně kříženého těmito dvěma plemeny???
Jojo. Stojí nám ve stáji :) Otec Hafling a matka hnědá Huculka.
majda
napsal(a):
Mám taky jednoho. Matka hnědá hucula, táta hafling.
majda
napsal(a):
Kdysi v bývalé stáji kam se chodila byl taky jeden huculohafling pak se prodal a nevím kde je tak kdyby ste ho někdo znali jmenuje se Lukáš o:neznámí m:neznámá teď by mu mělo být asi kolem 18-19let možná víc.Pod sedlem byl učitel ale jinak byl kousavý možná se to změnilo.Kdybyste měli někdo o něm nějaké informace pisněte buď sem nebo na maila dik.
devil
napsal(a):
Kdysi v bývalé stáji kam se chodila byl taky jeden huculohafling pak se prodal a nevím kde je tak kdyby ste ho někdo znali jmenuje se Lukáš o:neznámí m:neznámá teď by mu mělo být asi kolem 18-19let možná víc.Pod sedlem byl učitel ale jinak byl kousavý možná se to změnilo.Kdybyste měli někdo o něm nějaké informace pisněte buď sem nebo na maila dik.
další foto
majda
napsal(a):
tož sem ráda že někdo si na tyzlaté tvorečky vzpoměl.. matka hucula, otec hafling¨.. je k nakousnutí,že? kláááááááááásnej ..
majda
napsal(a):
ze závodů..
majda
napsal(a):
Taky mám "hucflinga"::) Máma hucul-myšák, otec hafoš;-)
fairyhorse
napsal(a):
Taky mám "hucflinga"::) Máma hucul-myšák, otec hafoš;-)
A ještě jena fotka;-)
fairyhorse
napsal(a):
A ještě jena fotka;-)
Myslíš takle? Fotka ze začátku dubna...Když on si jí v létě drbe o stromy...Proto ten ježek
majda
napsal(a):
Myslíš takle? Fotka ze začátku dubna...Když on si jí v létě drbe o stromy...Proto ten ježek
já si myslím že v té kraťounké mu to teda sluší líp.. vypadá sportovněji a rošťácky...náhodou mu to fakt sluší. já taky zvažuju nakrátko, hlavně kvůli pony dostihům na které se letos chystáme, ale větší důvod sou mouchy!! dře se jako blázen. za chvíli tam nebude mít nic. ocas má jako koště, hříva je sice docela hezká, ale jak dlouho ještě bude to fakt nevím..