molly
napsal(a):
A zakládat další bude kdo?
No ten co se jako první ozve ne
memmory
napsal(a):
No právě to je to
Jinak peče teda úplně kde jakou hovadinku
molly
napsal(a):
Hele,chceš mě ještě chvíli dráždit těma dortama?? Víš,já sladký hodně ráda!!!Ale bezkonkurenčně u mě vede ten myšičkovej!!!!
Jo já už končím tak ještě jedny myšky speciálně pro tebe ........
memmory
napsal(a):
Jo já už končím tak ještě jedny myšky speciálně pro tebe ........
Ještě teda když už jsme u té svatby
memmory
napsal(a):
Ještě teda když už jsme u té svatby
Tak nic druhý pokus ......
memmory
napsal(a):
Copak copak ?? Nějak se nám zase nechce coooooooooo???
molly
napsal(a):
Ahoj holky, omlouvam se, ale vubec pocal nestiham. Rano s malým, odpoledne Beda a vecer padam na hubu. Uz nejsem zvykla na takovej rytmus...
Zuzko s Martou sem mluvila, ale to jeste nevedela nic jistyho. Vsak ja ji jeste brnknu a domluvime se. Jo a muzes premluvit Sonatko at taky prijede....udelame poradnej babinec Tak uz zase letim uklidit po obede a hurááá za Bedrichem. vcera jsem myslela, ze dostane infarkt z toho vedra, chudacek muj....tak zatim pa
radule
napsal(a):
Ahoj holky, omlouvam se, ale vubec pocal nestiham. Rano s malým, odpoledne Beda a vecer padam na hubu. Uz nejsem zvykla na takovej rytmus...
Zuzko s Martou sem mluvila, ale to jeste nevedela nic jistyho. Vsak ja ji jeste brnknu a domluvime se. Jo a muzes premluvit Sonatko at taky prijede....udelame poradnej babinec Tak uz zase letim uklidit po obede a hurááá za Bedrichem. vcera jsem myslela, ze dostane infarkt z toho vedra, chudacek muj....tak zatim pa
Ahoj babky..Hlásím se ze severních čech,kde jsem na návštěvě...
Jen chci upozornit,že žiju a na netu doma budu zas zítra večer Dostala jsem důvěru a měla dnes pod sedlo krásného ponyho-šimlíka...Musím zítra vyfotit...Byl úplně prvně v terénu pod sedlem
Ale šikula,choval se super
´Jinak pod sedlo chodí chvilinku
Tak krásný večer..
molly
napsal(a):
Ahoj babky..Hlásím se ze severních čech,kde jsem na návštěvě...
Jen chci upozornit,že žiju a na netu doma budu zas zítra večer Dostala jsem důvěru a měla dnes pod sedlo krásného ponyho-šimlíka...Musím zítra vyfotit...Byl úplně prvně v terénu pod sedlem
Ale šikula,choval se super
´Jinak pod sedlo chodí chvilinku
Tak krásný večer..
RADULE nemáš čas ani na SMS já pořád čekám na odpověď ...........
molly
napsal(a):
Já ho skoro nepoznala,jak je vytlemenej
Asi mu budu říkat "Merlin".. Máte někdo nějaký nápad?
Tatínek je čistokrevný mainský mývalí a maminka domácí kočička s polodlouhou srstí...
molly
napsal(a):
Já ho skoro nepoznala,jak je vytlemenej
Asi mu budu říkat "Merlin".. Máte někdo nějaký nápad?
Tatínek je čistokrevný mainský mývalí a maminka domácí kočička s polodlouhou srstí...
Nazdááár babizny...;)
tak jsem dnes přijela z festáku Masters of Rock, aneb allkoholové soustředění ve Vizovicích jak tomu říkáme my. Zase jsem naprosto nadšená i když letos to počasí bylo trochu horší, ale přesto super. Hrozně nám to uteklo, ale tak to chodí, když je člověk někde spokojenej, že?!
Jak se máte vy?? Já se hrozně těším za Kíšou, až mě zase pod sedlem vytočí Doufám, že si ho Marketka vzala pod sedlo aspon jednou za ten tejden..
toto je naše metalová partička...jee, já chcu zpátky...
jenysimons
napsal(a):
Nazdááár babizny...;)
tak jsem dnes přijela z festáku Masters of Rock, aneb allkoholové soustředění ve Vizovicích jak tomu říkáme my. Zase jsem naprosto nadšená i když letos to počasí bylo trochu horší, ale přesto super. Hrozně nám to uteklo, ale tak to chodí, když je člověk někde spokojenej, že?!
Jak se máte vy?? Já se hrozně těším za Kíšou, až mě zase pod sedlem vytočí Doufám, že si ho Marketka vzala pod sedlo aspon jednou za ten tejden..
toto je naše metalová partička...jee, já chcu zpátky...
Jenn,to muselo být báječné...
Čeká mne zítra "velký" den,páč se rozhodne,zda budu i nadále češka,nebo cizinka
Tak jsem sama zvědava,jakou cestu mi osud připraví
Jo a dneska prej večeře
Radule-Jak to dopadne? Marťa se mě vůbec neozvala :-( :-( :-(
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
memmory
napsal(a):
Čauky babizny
čau holky, jste tu.................
olga visnakova
napsal(a):
čau holky, jste tu.................
ahoj já tu jsem..jen na skok, ale chvíli pokecat možmem..
Zuzo, bylo to fakt super, každoročně lepčí a lepčí, jinak jsem ti zapoměla pochválit toho tvojeho novýho chlapa kocoura, je fakt k sežrání..
Kampak se nám to chceš vydat?? Někam pracovat nebo tak něco?? povídej, přeháněj..
molly
napsal(a):
Holký...
jak to jde???
Chci odjet pracovat do ciziny,ale ani po dnešku nevím na 100%,zda-li mám začít balit... Takže zatím nic konkrétního...
Jinak zvířátka dneska podlehla mé "krabičce",páč velký fotiho aparát jsem poslala na reklamaci... Jsem zvědavá,kdy bude zpátky
Kobylka nezlobí,malej "Merlin" se zabydlel Tak jsem aspoň tomu ráda...
Dokonce se spřátelil s kocourem,co je u nás na dovolené,než se mu vrátí panička... Dlabali spoli snídani
molly
napsal(a):
Chci odjet pracovat do ciziny,ale ani po dnešku nevím na 100%,zda-li mám začít balit... Takže zatím nic konkrétního...
Jinak zvířátka dneska podlehla mé "krabičce",páč velký fotiho aparát jsem poslala na reklamaci... Jsem zvědavá,kdy bude zpátky
Kobylka nezlobí,malej "Merlin" se zabydlel Tak jsem aspoň tomu ráda...
Dokonce se spřátelil s kocourem,co je u nás na dovolené,než se mu vrátí panička... Dlabali spoli snídani
molly
napsal(a):
Moje kulatinka kulatá Kulatá molinatá
molly
napsal(a):
Ahojky holky....jak se vsem dari?
Zuzko moc peknyho chlapa sis poridila S Martou sem mluvila a chtela by dorazit vlaakem pristí tyden. Tak se spojte a domluvte se. Nebo se klidne ozvy na tel.603378933.
Sonatko ja vubec nestiham, ani sms mojemu chlapovi.Nevim jak udelat to abych prijela i s prckem jelikoz me vyleza ze sedacky. Musi se mnou porad nekdo jezdit(na delsi trasy), nemohla by si prijet ty? Treba tim vlackem, ja bych te pockala na nadru.
Tak zatim zensky mizim malej uz zase prcha
radule
napsal(a):
Zuzko moc peknyho chlapa sis poridila S Martou sem mluvila a chtela by dorazit vlaakem pristí tyden. Tak se spojte a domluvte se. Nebo se klidne ozvy na tel.603378933.
Sonatko ja vubec nestiham, ani sms mojemu chlapovi.Nevim jak udelat to abych prijela i s prckem jelikoz me vyleza ze sedacky. Musi se mnou porad nekdo jezdit(na delsi trasy), nemohla by si prijet ty? Treba tim vlackem, ja bych te pockala na nadru.
Lásko moja já nemám kdy mám volno v pátek a potom až zase o víkendu .......
memmory
napsal(a):
Lásko moja já nemám kdy mám volno v pátek a potom až zase o víkendu .......
Broucku me je to jedno, ja sem porad doma, jelikoz s tim cvrckem se nikam neda cestovat, behem 10min je venku a nejak si nechce nechat vysvetlit ze nemuze ridit sam...
radule
napsal(a):
Radul,mě končí dovolená,tak nevím,jestli to zvládnu příští týden :-(
Jinak vše OK... Zatím A pro Marijánku by bylo bezpečnější jet autem,myslím...
Dneska jsem za ní chtěla jet,ale byla někde ve městě a já už pak měla program...
A kde se nám neustále toulá zbytek???
molly
napsal(a):
Radul,mě končí dovolená,tak nevím,jestli to zvládnu příští týden :-(
Jinak vše OK... Zatím A pro Marijánku by bylo bezpečnější jet autem,myslím...
Dneska jsem za ní chtěla jet,ale byla někde ve městě a já už pak měla program...
A kde se nám neustále toulá zbytek???
Ahojky Zuzko, no uvidime jak to vse dopadne. Ale rada bych vas vsechny videla, ale jak uz sem psala nize zmineny ulicnik proste neposloucha a tak se mnou porad nekoho musim vozit. A nechat ho tady celej den mamce se me nechce. Uz tak jsem ji vdecna, ze me ho hlida kazdy odpoledne, kdyz jedu za Bedou... Co jinak, kam si chtela prchnout? Mam nabidku do nemecky casti svycarska...
radule
napsal(a):
Ahojky Zuzko, no uvidime jak to vse dopadne. Ale rada bych vas vsechny videla, ale jak uz sem psala nize zmineny ulicnik proste neposloucha a tak se mnou porad nekoho musim vozit. A nechat ho tady celej den mamce se me nechce. Uz tak jsem ji vdecna, ze me ho hlida kazdy odpoledne, kdyz jedu za Bedou... Co jinak, kam si chtela prchnout? Mam nabidku do nemecky casti svycarska...
Raduli,uvidíme... Tohle by bylo do mé vysněné ... Chápu,že malej zlobí,mně stačí ta moje "havěť "
Do švajcu by to bylo ale bez Molčí,viď?
Jak si užíváš s Béďou?? Copak vyvádíte??
molly
napsal(a):
Raduli,uvidíme... Tohle by bylo do mé vysněné ... Chápu,že malej zlobí,mně stačí ta moje "havěť "
Do švajcu by to bylo ale bez Molčí,viď?
Jak si užíváš s Béďou?? Copak vyvádíte??
...jo chapu, no urco ze zacatku bez Molci, vzdyt ani nevis jestli by se ti tam libilo...zacni pomalicku nekoho navykat na tu tvoji vrazedkyni, aby si mohla jet aspon na zkousku a pak se uvidi...Zuzko zkus se domluvit u Fandy, ja myslim, ze by to pomalicku zvladli. A ty bys mohla vyrazit na zkusenou. Jo s Bedou si uzivame, uz sem presla ze snehulakovyho udidla na roubikovy pouze s medenyma krouzkama. Tak jsem rada, pandero uz ma skoro az po zem
, ale jen at si uziva dedecek...
radule
napsal(a):
...jo chapu, no urco ze zacatku bez Molci, vzdyt ani nevis jestli by se ti tam libilo...zacni pomalicku nekoho navykat na tu tvoji vrazedkyni, aby si mohla jet aspon na zkousku a pak se uvidi...Zuzko zkus se domluvit u Fandy, ja myslim, ze by to pomalicku zvladli. A ty bys mohla vyrazit na zkusenou. Jo s Bedou si uzivame, uz sem presla ze snehulakovyho udidla na roubikovy pouze s medenyma krouzkama. Tak jsem rada, pandero uz ma skoro az po zem
, ale jen at si uziva dedecek...
No,uvidíme..Pokud nevyjde tahle cizina,tak jsem dostala hodně lukrativní nabídku na místo.A v pátek směna jen do oběda ....
Molinatá je taky kulda-jak je vidět z fotek
intimní chvilka
molly
napsal(a):
No,uvidíme..Pokud nevyjde tahle cizina,tak jsem dostala hodně lukrativní nabídku na místo.A v pátek směna jen do oběda ....
Molinatá je taky kulda-jak je vidět z fotek
intimní chvilka
..aspon nekdo tomu konikovi doprejeja jsem v mastaly a tam jsou skoro samy plnasove, no Beda tam pusobi jako chladas
Letim na vecu, pak tady mozna jeste chvilku budu, jestli neusnu u telky
molly
napsal(a):
Koukáte na formule??
No na čtvrté stránce ??? To snad nemyslíte vážně ne ??? :-O
memmory
napsal(a):
No na čtvrté stránce ??? To snad nemyslíte vážně ne ??? :-O
Hele tohle teda nééééé . Já jsem tu na deset minut na kuknutí - poznáte podle času , ale vy na to dlabete úplně .....
memmory
napsal(a):
Hele tohle teda nééééé . Já jsem tu na deset minut na kuknutí - poznáte podle času , ale vy na to dlabete úplně .....
no jo...já na to dlabu, páč nějak o prázdninách nemívám dlouhou chvíli.. celý dny jsem někde v kelu..hlavně u koní...trávím tam ted fakt mrtě času, co jsme se přestěhovali a jsem tam šíleně štastná a Diego taky
jak se vlastně všechny mááte?,
jenysimons
napsal(a):
no jo...já na to dlabu, páč nějak o prázdninách nemívám dlouhou chvíli.. celý dny jsem někde v kelu..hlavně u koní...trávím tam ted fakt mrtě času, co jsme se přestěhovali a jsem tam šíleně štastná a Diego taky
jak se vlastně všechny mááte?,
Čauky.. Ona opravdu není dlouhá chvíle :-(
Cizinec zaatím nebudu... Povinnosti volají...
Můj sladkej kulatej štuclik fotila cheyene
molly
napsal(a):
Na slunku se nedá být,koňa mám schovaného ve stínu boxu a tak jsem tu
molly
napsal(a):
Dneska jsem viděla krásná šťěnátka!!! Zkuste hádat,co je to za spojení
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
memmory
napsal(a):
Něco a Leonberger ?? Nebo takovýto s tím sudem na krku ??
čaukkyýýýý ee-není to čisté PP...Jsou to kříženci,ale sladcí a chytří... Je jim 5 týdnů..
Je to jeden ??Nebo dva? A kde končí??
.
memmory
napsal(a):
Však jsem psala něco a ........... jsou dva
Tak tady celá rodinka...
Nechtěné spojení,ale štěňata měla zájemce hned po narození mamka bílá...
memmory
napsal(a):
To je z borderky :-O Čumíííííím
a maminka čuvačka Jsou strašně milí a fakt chytrý
Jsem jedno chtěla,ale prošvihla jsem to a nehlásila se včas
memmory
napsal(a):
No jo no láska je láááááska
Jak se máš? Co Luis? Jak zvládáte vedra? Já vstávám v 5 ráno,abych venčila Molinatou ještě před prací... Opdol. nebo večer je to o nervy
molly
napsal(a):
Dámy...Až na třetí stránce Tak posouvám,abychom neupadly v zapomnění
fakt je,že dlouhá chvíle fakticky není
molly
napsal(a):
Madam jsem vykoupala,lesk jako blesk
molly
napsal(a):
A ještě malej,aby mu to nebylo líto
molly
napsal(a):
A ještě malej,aby mu to nebylo líto
No toto toto zase třetí stránka
Dneska bylo tak parn že jsme se byli koupat - manžel a milenec ( BOBÍK )
memmory
napsal(a):
No toto toto zase třetí stránka
Dneska bylo tak parn že jsme se byli koupat - manžel a milenec ( BOBÍK )
memmory
napsal(a):
Jo a minulej týden bylo taky parno a tak jsem byli s Argem na rybníčku přímo udělaném pro koupání psů .........
memmory
napsal(a):
Jo a minulej týden bylo taky parno a tak jsem byli s Argem na rybníčku přímo udělaném pro koupání psů .........
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
memmory
napsal(a):
Ahoj Holky, poslední dobou nás trochu nestíhám. co se stalo s mojí milovanou Security asi už víte. Tak se věnuji útulkáčům a má první myšlenka že skončím s koňmi již vyšuměla.Prostě to je droga.Když už jste u těch fotek s pejsky aspoň vám sem přidám mojí milovanou Wikynku s mou srdeční záležitostí, která stále žijev mém srdíčku a v mé mysli.Teť hodně lítám kolem toho Dne otevřených vrat , takže doufám že koncem srpna na vás a na vše kolem budu mít více času.Zatím pá a občas sem zase zaskáknu.
molly
napsal(a):
Posouvám...Copak je nového???
molly
napsal(a):
Posouvám...Copak je nového???
Ahojda..no nic moc...co u tebe?? Jen tak čtu začátek pracantek a štve mě, že jsem na dnešek spala zase u koníků a zapoměla si nahrát aspon kousínek toho crossu, snad někde na netu najdu aspon jízdu našich, moc bych to chtěla vidět aspon kousínek...chystáš se někam na VT??
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
jenysimons
napsal(a):
Ahojda..no nic moc...co u tebe?? Jen tak čtu začátek pracantek a štve mě, že jsem na dnešek spala zase u koníků a zapoměla si nahrát aspon kousínek toho crossu, snad někde na netu najdu aspon jízdu našich, moc bych to chtěla vidět aspon kousínek...chystáš se někam na VT??
ahojík holky, akce rozjetá v přípravách na plný plyn a já bych už padla nejraději do hajan................Co Vy? Já ted snad ani nefim, jak se pořádně mají koníci-furt něco.
olga visnakova
napsal(a):
ahojík holky, akce rozjetá v přípravách na plný plyn a já bych už padla nejraději do hajan................Co Vy? Já ted snad ani nefim, jak se pořádně mají koníci-furt něco.
Čusik tetky včera jsem byla na skoušce líčení a účesu na svatbu - kočena
memmory
napsal(a):
Celé album mám na rajčeti : heslo i to druhé je soňátko
aHOJ HOLKY...
Sonátko broučku, kdy že je ten termín? Ještě platí to pozvání?
radule
napsal(a):
aHOJ HOLKY...
Ahojda,
tak to je super, kdy že se to vdáváš?? Moc gratuluju ;)
holky, jak se jinak máte?? Já skvěle, moc užívám...dopoledne v práci, odpoledne celý u koní až třeba do 23 hodin. Prostě to tam je super, s holkama si skvěle rozumíme, jsem tam jak ve snu..jinak...byli jsme se podívat na jednoho 2 měsíčního hřebečka..nikdy jsem se nezamilovala tak, jako do tohohle...úžasně temperamentní, nevychovanej a nasvalenej černej hřebčák s bílou hvězdičkou. Normálně jsem se i doma optala, esli by to třeba nějak nešlo třeba, aby byl můj....mamince se nelíbilo, že mám před maturou, tak to nedopadne, ale za zkoušku nic nedáš..škoda, že nemám fotku, úžasnějšího tvora jsem neviděla... Sakra, kdyby mi doma řekli, že jo, tak volám pánoj, at ho pojmenuje Démon a zamluví mi ho..brala bych ho všema 20ti...
radule
napsal(a):
aHOJ HOLKY...
Jéééééééééééééééé čauky MILÁČKU - pořád pozvání platí a termín je 30.8.2008 v 11:00 v obřadní síni v Mikulovicích ...........
molly
napsal(a):
sobota volná
Venku mokro,čvachta,to se bude drandit....
molly
napsal(a):
sobota volná
Venku mokro,čvachta,to se bude drandit....
No teda holky pátá stránka - pěnej hnus
Za devět dní už budu někdo jinej a vy mě ani nepopoříte Vy jste teda na mě to -......
memmory
napsal(a):
No teda holky pátá stránka - pěnej hnus
Za devět dní už budu někdo jinej a vy mě ani nepopoříte Vy jste teda na mě to -......
..nehulákej brouku, já tak plánuju, že tě přijedu podpořit přímo na místo. Co ty na to?
radule
napsal(a):
..nehulákej brouku, já tak plánuju, že tě přijedu podpořit přímo na místo. Co ty na to?
já bych tě ráda podpořila, ale jako když sem jednou napíšu a není odpověd...těžko se s někým dopisuje, komunikuje a někoho podpořuje s rozestupem dvou dnů...
toto je ten drobek, co bych ho chtěla..
molly
napsal(a):
Bych taky dojela ,mem,ale vypadá to,že budu mít směnu
škoda...
Mám nového člena rodiny Bydlí u mě od včerejška a je to šikovný kluk
molly
napsal(a):
Bych taky dojela ,mem,ale vypadá to,že budu mít směnu
škoda...
Mám nového člena rodiny Bydlí u mě od včerejška a je to šikovný kluk
zuzino, je nádhernej, jen ho pomuchlat...ty jo, tohle tak závidím...fatk se těším, až budu bydlet sama a proč?? protože si konečně budu moct pořídit SVYHO pejskaaa...
holky, krátí se mi to, za tejden zase do školy..mrtě se těším, ale jelikož letos maturuju, tak mám depky jako prase a nejvíc mě štve, že přijdu o další super partu, jakou mi je třída...
molly
napsal(a):
Hodně štěstí,Jen... Pak písni a budeš vyprávět
molly
napsal(a):
Hodně štěstí,Jen... Pak písni a budeš vyprávět
Děkuju moc...;) dopadli jsme opět dobře, nemůžu si stěžovat...v Z jsem byla o setinu sekundy 4. z 38 koní, ZL jsme jeli jak hasiči s vodou, Diega jsem vůbec neudržela, tak se divím, že to bylo jen za 4 trestný body a to na poslední překážce, kde jsme šli málem oba na hubu...
jenysimons
napsal(a):
Děkuju moc...;) dopadli jsme opět dobře, nemůžu si stěžovat...v Z jsem byla o setinu sekundy 4. z 38 koní, ZL jsme jeli jak hasiči s vodou, Diega jsem vůbec neudržela, tak se divím, že to bylo jen za 4 trestný body a to na poslední překážce, kde jsme šli málem oba na hubu...
Gratuluji
Hlavně,že jste ten skok ustáli
molly
napsal(a):
Gratuluji
Hlavně,že jste ten skok ustáli
no holkyyyyyyyyyyyy.....trochu na to asi kašlem, cooo?? pátá stránka je fakt už moc vzadu, to se styďme..:)
Jak se vede?? Já už zase tvrdnu ve škole, no šílenost, první tejden a už nemůžu, normálně se šprtáme jak debilové debilní a fakt mě to neba...o to hůř, že mě čeká matura...a co vy?? Sonátko, už jsi vdaná??
molly
napsal(a):
Ahojky holky, já nějak vůbec nestíhám. Pořád jen stres. Teď připravuju pro Béďu box doma na zahradě a beru si ho domů, jelikož nějak finančně bych to za chvilku nezvládla. ale už se těším, aspoň si ho budu dělat sama a nebudu pořád nadávat jak to ti druzí dělají špatněSoňátko tak se pochlub? Jsem zvědavá
Jedna se tady vdává, já to beru opačně, takže zase další stres.
molly
napsal(a):
Máš pravdu, jenn, pěkně to tu flákáme... Ale neboj.. Přijdou zimní večery
Malej zlobí, asi jako každé štěndo, je to rošťák... Molinatá taky Jenn, hodně štěstí o víkndu
molly
napsal(a):
Máš pravdu, jenn, pěkně to tu flákáme... Ale neboj.. Přijdou zimní večery
Malej zlobí, asi jako každé štěndo, je to rošťák... Molinatá taky Jenn, hodně štěstí o víkndu
Ahojda...:) no hurá, taky nějaká odpověd
radule: ty konečně budeš mít Béďu doma?? tak to je super, kdy se koná převoz?? Přeju ti to a moc... jinak ty se rozvádíš, nebo jsem to zase blbě pochopila??
molly: No jo, zimní večery se nebezpečně blíží, už je v 8 tma a to je hodně špatná známka. Jsem zvědavá, jak budu stíhat jezdit ke koníkům, snad jo...nesmím hlavně podcenit učení no, maturitu prostě musím dát s přehledem Jinak dnes jsem spala u koní a v 6 vstávala, abych odjezdila Diega, musím říct, Zuzo, že to má svoje kouzlo...sice se mi hrozně nechtělo z pelechu, ale bylo to super, jak nikde nikdo a když jsem se vracela (byla jsem na vyjíždce) tak školáci už mazali do školy....já šla až na devátou, tak jsem Kíšu odcajkovala a nakrmila koníky, připravila krmení na večer...jinak už máme ve stáji 9 koní, je to super, jak se nám to rozrůstá, snad ještě přibude ten můj prdola...
čtverylka pro rodiče
jenysimons
napsal(a):
Ahojda...:) no hurá, taky nějaká odpověd
radule: ty konečně budeš mít Béďu doma?? tak to je super, kdy se koná převoz?? Přeju ti to a moc... jinak ty se rozvádíš, nebo jsem to zase blbě pochopila??
molly: No jo, zimní večery se nebezpečně blíží, už je v 8 tma a to je hodně špatná známka. Jsem zvědavá, jak budu stíhat jezdit ke koníkům, snad jo...nesmím hlavně podcenit učení no, maturitu prostě musím dát s přehledem Jinak dnes jsem spala u koní a v 6 vstávala, abych odjezdila Diega, musím říct, Zuzo, že to má svoje kouzlo...sice se mi hrozně nechtělo z pelechu, ale bylo to super, jak nikde nikdo a když jsem se vracela (byla jsem na vyjíždce) tak školáci už mazali do školy....já šla až na devátou, tak jsem Kíšu odcajkovala a nakrmila koníky, připravila krmení na večer...jinak už máme ve stáji 9 koní, je to super, jak se nám to rozrůstá, snad ještě přibude ten můj prdola...
čtverylka pro rodiče
čus babky tak se hlásím po dlouhé pauze znova - už jsme s koníkama doma!! konečně ve vlastnim, ..... juchuuu
red and white
napsal(a):
čus babky tak se hlásím po dlouhé pauze znova - už jsme s koníkama doma!! konečně ve vlastnim, ..... juchuuu
Čauky. Tak to blahopřeju
Jak jste přežily dnešní vedro? Já se dostala do sedla, až za pěkného vedra,...Nic moc teda...
Malej Roy je fakt lump, tahat boty po dvoře ho vážně baví
Freťula dneska převrhla na konferenčáku sklenici se sladkým džusem, to ulepené vůbec nešlo dolůůů Můra jedna malá...
Týnoo,jak bylo??? Další Dlouhá chvíle bude třeba na Tobě
Kdepak se toulá Radula a Mem ? Oli?