Taky někdo sháníte? Či naopak prodáváte?
Nabízím přepravník ,rok výroby 2002,překližkaa + laminátová střecha.tel. 774 906 009
sajma
napsal(a):
a jaká je cena? koupím vozík i poškozený, nabídněte.
Taky prodávám přepravník, r. výr. 2003, rok po GO, platná STK, nerezová sedlovna. U Brna.
magulka
napsal(a):
Koupím přepravník v dezolatním stavu ale musí mít PP, pro dva koně.
Díky, tel: 604/413 855
Nabízím laminátový vozík pro 1,5 koně, celk. hmotnost 1300 kg - možno i za běžný os. automobil . Rok výroby 1998. Tel.: 724 547743
tengis

XXX.XXX.62.170
lesterka
napsal(a):
můžu vidět, jak ten přepravník pro 1,5 koně vypadá zevnitř? jak je řešen?
Přepravník je určený pro klisnu s hříbětem nebo 2 malé koně (poníky). Já v něm vozila jednoho středního koně (ČT). Více informací, včetně rozměrů a další fotky pošlu na email. Můj email: tengis@seznam.cz
Prodám celolaminátový přepravník SLUIS pro 2 koně se SEDLOVNOU
Výrobce: SLUIS
Okamžitá hmotnost: 780kg
Celková hmotnost: 2000kg
Celolaminátový přívěs se sedlovnou v dobrém stavu, ÚPLNĚ NOVÁ PODLAHA, zásobník na vodu, couvací zrcátko na žehličku (lze odmontovat). Bez dalších investic, dovoz Holandsko, po inspekci - prodáváme se ZÁRUKOU !!!
STÁLÝ VÝBĚR Z NĚKOLIKA KVALITNÍCH PŘÍVĚSŮ A PŘEPRAVNÍKŮ NA KONĚ
Kontakt v profilu.
Ano, ten jsem viděla, stav ceně odpovídal. Pokud máte šikovné chlapy, určitě ho dáte do kupy. Přeji spoustu najetých kilometrů. Jsou to kvalitní, možná nejlepší vleky dostupné u nás. My jsme kupovali přepravník před cca rokem a výběr tedy nic moc. Chtěla jsem ale takový, do kterého už bych nemusela vrazit ani kačku . Nakonec se zadařilo, ale stál o dost víc. Tehdy jsem zvažovala i funglovku.
www.prepravniky.eu

XXX.XXX.167.145
Možnost snížení váhy na jakémkoliv přívěsu od nás. Prodej a dovoz přepravníků a přívěsů na koně z Nizozemska. Stálý výběr z několika přívěsů pro koně za dobrou cenu. Dovoz na zakázku, výkup za hotové, splátkový prodej, servis, prodej náhradních dílů. Vice na www.prepravniky.eu nebo tel.607 611 611.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Já bych taky kopila přepravník, na 1 koně, ale bohužel potřebuju do 1000 kg celkové hmotnosti. V provozu schopném stavu, za rozumnou cenu.
Miska27

XXX.XXX.110.109
Dobry den shanim ke koupi přepravnik na 1 koně nejlíp do 50000 děkuji :)
Miska27

XXX.XXX.110.109
Dobry den mohu vice fotek na mail misuline.j@seznam.cz a cenu??dekuj
Kvoml

XXX.XXX.74.227
Dobry den, nemate nekdo na prodej stary celohlinikovy prepravnik za dobrou cenu? Neco jako na fotce dekuji