Přeju krásný den všem
Tak už mám holky doma nové sedýlko, pro Bílou...
rocky
napsal(a):
Přeju krásný den všem
Dobré ráno všem....
Tak povídej, přeháněj, fotky budou? Co jste nakonec vybrali?
rocky
napsal(a):
Přeju krásný den všem
Dobré ráno... Já mizím vedle do vsi na poštu,mám tam nějakej "líbezbríf"
Asi vezmu fretku s sebou,aby se madam trochu unavila
Molinatá už snídá po práci a já jsem taky posilněna ... Takže zatím pááááááá
cheyenne
napsal(a):
Dobré ráno všem....
Tak povídej, přeháněj, fotky budou? Co jste nakonec vybrali?
Fotky udělám až dneska, včera jsem si zapoměla fotak v praci.. Nakonec jsem se dočkala, paní co o to sedlo měla zájem se ho po dlooouhém rozmýšlení vzdala- Je to Hauzr Beral (černohnědý). Tak dneska ho jdu prubnout
molly
napsal(a):
Dobré ráno... Já mizím vedle do vsi na poštu,mám tam nějakej "líbezbríf"
Asi vezmu fretku s sebou,aby se madam trochu unavila
Molinatá už snídá po práci a já jsem taky posilněna ... Takže zatím pááááááá
No taky se modlim, ale mělo by to být velikostně stejné jako muj druhej Hauzer!
rocky
napsal(a):
Přeju krásný den všem
tak já už jdu jdu jdu,už mám všechno hotový...Vždyť už jdu jdu jdu,snažím se být... ....
Sakra..
rocky
napsal(a):
Evco jinak vcera jsem si byla zarizovat ten ridicak..A nejen ze tam je plno na nekolik dni dopredu ale jeste k tomu mi to vyridi cca do 20 dnu..
Tak to je dost vopruz, to nevím, jestli jsem měla štěstí, nebo je to letos nějaký marnější....
molly
napsal(a):
tak já už jdu jdu jdu,už mám všechno hotový...Vždyť už jdu jdu jdu,snažím se být... ....
Sakra..
zdravímmm
molly
napsal(a):
Sakra..
DObré ráno...
děvčátka přežila jsem Benátskou noc i sobotní výstavu arabáčků ale na úkor toho, že jsem včera celý den prospala...
Festival uxusní, v pátek jsem šla chrrr v půl jedné ráno (klasika pátek, já nic nevydržim)...sobota v pět ráno a z neděle na pondělí v půl třetí...
Jakmile dneska přijedu domů tak to asi ještě zalomim...fakt jsem totál vyšťavená...
a co vy? Jak se vyvedl víkend?
haisovad
napsal(a):
DObré ráno...
děvčátka přežila jsem Benátskou noc i sobotní výstavu arabáčků ale na úkor toho, že jsem včera celý den prospala...
Festival uxusní, v pátek jsem šla chrrr v půl jedné ráno (klasika pátek, já nic nevydržim)...sobota v pět ráno a z neděle na pondělí v půl třetí...
Jakmile dneska přijedu domů tak to asi ještě zalomim...fakt jsem totál vyšťavená...
a co vy? Jak se vyvedl víkend?
Čusík Danny, tak to pořádně dospi, ať jsi fit!
Já jsem v sobotu konečně viděla naživo Janicu, Lukina a Richitandu a v neděli jsem zachraňovala koníka s kolikou, lehce akční, ale jinak celkem odpočívací víkend
cheyenne
napsal(a):
Čusík Danny, tak to pořádně dospi, ať jsi fit!
Já jsem v sobotu konečně viděla naživo Janicu, Lukina a Richitandu a v neděli jsem zachraňovala koníka s kolikou, lehce akční, ale jinak celkem odpočívací víkend
Jsem vám vyfotila novej obnosek, jen jsem nějak měla problém, že nevím, jak se k tomu dá přimontovat udidlo.... povedlo se, vypadá to divně, ale je to plně funkční
cheyenne
napsal(a):
Jsem vám vyfotila novej obnosek, jen jsem nějak měla problém, že nevím, jak se k tomu dá přimontovat udidlo.... povedlo se, vypadá to divně, ale je to plně funkční
No já mám pocit že obnosek je samostatná jednotka...nevím jakej typ přesně máte vy...já dávám obnosek a přes uzdečku...
Danulí tak hlavně že jsi živá, už jsme si nějak zapoměli zavolat...JAnica jako vždy užasná, Lukyn na pohodu a Ritchi je božíííí....
Mimochodem segra kde jsou fota???
klawdie
napsal(a):
No já mám pocit že obnosek je samostatná jednotka...nevím jakej typ přesně máte vy...já dávám obnosek a přes uzdečku...
Danulí tak hlavně že jsi živá, už jsme si nějak zapoměli zavolat...JAnica jako vždy užasná, Lukyn na pohodu a Ritchi je božíííí....
Mimochodem segra kde jsou fota???
No a fotečky jsou kde??? Hele Klárko, nějak jsem byla mimo, tak jsem už raději nevolala... zapařili jsme naximálně, Mig 21, Kryštof, Suport Lesbiens, Žlutej pes, Olimpic...mno hodně toho bylo... v sobotu jsem si dala 4x Red Bull s vodkou a nějak jsem nebyla utahaná...ani se mi nechtělo spát a to je u mě co říct.
haisovad
napsal(a):
No a fotečky jsou kde??? Hele Klárko, nějak jsem byla mimo, tak jsem už raději nevolala... zapařili jsme naximálně, Mig 21, Kryštof, Suport Lesbiens, Žlutej pes, Olimpic...mno hodně toho bylo... v sobotu jsem si dala 4x Red Bull s vodkou a nějak jsem nebyla utahaná...ani se mi nechtělo spát a to je u mě co říct.
mmt, hned los fotos bude!
Máme nejake rajce srazu pracantek?
klawdie
napsal(a):
joooo pošlu ti to...
tak malá ochutnávka
Naše krásná Janička
rocky
napsal(a):
A její Lukáš
Sraz byl na Benzíně, pak společný obídek U Dvora, bohužel foťáky nějak zůstali doma nebo co...
odpočíváme po obědě...
rocky
napsal(a):
Sraz byl na Benzíně, pak společný obídek U Dvora, bohužel foťáky nějak zůstali doma nebo co...
odpočíváme po obědě...
Někdo to natvrdo zabalil
rocky
napsal(a):
tak malá ochutnávka
Naše krásná Janička
Kdo to jeeeeeeeeee??????
Holky, takže já byla v neděli s Oskárkem na te pouti a dívejte jaký kus cesty jsme si zašli....Bylo to na te chatě, ta malá tečka až tam úplně nahoře
rocky
napsal(a):
Někdo to natvrdo zabalil
Pak následoval odpolední výlet za Evičkou
rocky
napsal(a):
Přeju krásný den všem
ten je ale velikééééj
rocky
napsal(a):
Kočičíí ráj
Pískala Molčí????? Takže jste si to babky užily na plné čáře, ju? My jsme šli s celou rodinkou i dětma, cesta trvala 2 hosdinky, byla sranda
rocky
napsal(a):
..
Ani jednou nevýskla
leni to musela být děsná tůra, dávám ti ted prostor na tvoje los fotos
a loučenííííí
lanika
napsal(a):
Pískala Molčí????? Takže jste si to babky užily na plné čáře, ju? My jsme šli s celou rodinkou i dětma, cesta trvala 2 hosdinky, byla sranda
Nevím, zda ten výhled tady pujde vidět, ale to jsme teprve v půli cesty a tam dole bydlíme :-)
lanika
napsal(a):
Nevím, zda ten výhled tady pujde vidět, ale to jsme teprve v půli cesty a tam dole bydlíme :-)
Fakt to byl moc hezký den, Oskárek cestou zpět poklusával a nešlo ho udržet, mě až ruka bolela, takže eneggie nescházela No a ještě Honzíka sem hodím aby mu nebylo líto
lanika
napsal(a):
Fakt to byl moc hezký den, Oskárek cestou zpět poklusával a nešlo ho udržet, mě až ruka bolela, takže eneggie nescházela No a ještě Honzíka sem hodím aby mu nebylo líto
Hopsasa lalal
lanika
napsal(a):
Hopsasa lalal
To je ale koza stepní skákavá...hehe...hezké foto leni...
klawdie
napsal(a):
To je ale koza stepní skákavá...hehe...hezké foto leni...
Ty brďo, to je normálně gumídek...čím ho krmíš čéče...
Takové enegrie, hele to ho musíš nabudit nebo se takhle hecujou s Oskyčem? Moc pěkné fotky
lanika
napsal(a):
Krááásnej Honzulík
Tak fotky už jsou naházené, odkaz na ***
haisovad
napsal(a):
Ty brďo, to je normálně gumídek...čím ho krmíš čéče...
Takové enegrie, hele to ho musíš nabudit nebo se takhle hecujou s Oskyčem? Moc pěkné fotky
To je Honzík u koníků u Moniky. Tam hrozně rád běhá Ale sem tam mu samo pomůžem a naženeme.
rocky
napsal(a):
Přeju krásný den všem
Tak už jsem z pošty doma..Musela jsem chvílema schovat Safí do Batůžku,páč je neuvěřitelně vedro
Byste neřekly,že? A ona funěla jak sentinel... Ale větší kus cesty ušlapala po svých malých tlapkách...
Danny,máš krásné fotky z Liberce!!
A Leni Tobě ty kopečky asi přijedu pošlapat Nádhera!!
lanika
napsal(a):
To je Honzík u koníků u Moniky. Tam hrozně rád běhá Ale sem tam mu samo pomůžem a naženeme.
Fotek spoustu, den se vydařil, jen na můj organismus záhul V sobotu v práci do večera, pak jsem se o půlnoci vydala na discu
Návrat ráno, za 3 hod jsem vstávala a šly jsme na tu turu, pak jsem přišla, kritický spánek na 2 hodiny, úplný komat a znovu pokračovat na akci opět do rána
Holky, v pondělí jsem nemohla vstanout, přiznám se, zaspala jsem i krmení, to za mě odbyla ségra když mě viděla, bylo ji hned jasné, že jsem koníkům nedala
To se mi ještě nestalo
molly
napsal(a):
Tak už jsem z pošty doma..Musela jsem chvílema schovat Safí do Batůžku,páč je neuvěřitelně vedro
Byste neřekly,že? A ona funěla jak sentinel... Ale větší kus cesty ušlapala po svých malých tlapkách...
Danny,máš krásné fotky z Liberce!!
A Leni Tobě ty kopečky asi přijedu pošlapat Nádhera!!
Zuzi, moc hezké fotečky, kdo se obětoval?????
lanika
napsal(a):
Zuzi, moc hezké fotečky, kdo se obětoval?????
Evča fotila a taky si s tím pohrála,aby to vypadalo..měla jsem čas až navečer a světlo ubývalo...
molly
napsal(a):
Evča fotila a taky si s tím pohrála,aby to vypadalo..měla jsem čas až navečer a světlo ubývalo...
No a včera jsme jely s Mončou na vyjíždku, že teda koníky někde protáhnem a v půli cesty telefon, že utekly její ovce, at se jdeme podívat tam a tam, holky, koníci dostali pěkný záhul, brutální kopce, dlouhé, prudké museli jsme si to zkracovat, času bylo pomálu a ovce nikde. 2,5 hodiny, ale v tempu a v kopcích. I já jsem byla hotová
molly
napsal(a):
TY fotky mají takvej zvláštní nádech...líbí se mi..
klawdie
napsal(a):
TY fotky mají takvej zvláštní nádech...líbí se mi..
leni jak opravdový rančeři, vid....doted vzpomínám na to když utekli koně tak segra hopla na jeríka a vzala čáru za nimi....
rocky
napsal(a):
Přeju krásný den všem
Molča makala jako šroub.Jen byla trošku "roztočená" a když jsem chtěla na ni hodit Evču,tak ji nenechala :-(
klawdie
napsal(a):
leni jak opravdový rančeři, vid....doted vzpomínám na to když utekli koně tak segra hopla na jeríka a vzala čáru za nimi....
Segra ještě jsem si pohrála s nějakejma fotkama chceš to na mejl....
molly
napsal(a):
Molča makala jako šroub.Jen byla trošku "roztočená" a když jsem chtěla na ni hodit Evču,tak ji nenechala :-(
rocky
napsal(a):
HEJ HOLKY JUKNĚTE NA EQUICHANNEL¨ASI DRUHA STRANKA, JAK TAM MA NEKDO NAFOCENEJ LONŽ. OBRISNIK..CELEKM HUSTACKY, MI NERIKEJTE ZE TAKHLE JE TO SPRAVNÉÉ!!?
takovej zelenej? má to posazený na kohoutku pač píše že je to koni velké a myslím že kdyby to dala tam kam to patři tak asi opravdu bude...
lanika
napsal(a):
Co máte dnes k obídku???? Mě už v břuchu plave čínská polévka
Já se chystám jít kuchtit špagety plus na ně co doma najdu tzv. zbytky z ledničky
lanika
napsal(a):
Tak ty já jsem měl avčera a ve dvou provedení....Jedny u Moniky, druhé u ségry
Se to ale mám
Heh, Eviku, máš v ledničce pěkně živo...
Já za chvíli pojedu na obídek, ěnjak nestíhám...klasika. Včera jsem měla dovču a lidi měasi sežerou. Béééé, já chci dovolenou.
haisovad
napsal(a):
Heh, Eviku, máš v ledničce pěkně živo...
Já za chvíli pojedu na obídek, ěnjak nestíhám...klasika. Včera jsem měla dovču a lidi měasi sežerou. Béééé, já chci dovolenou.
hele danulí od 18 planujem se sgrou dovolenou, tak počítej že tě zajedem navštívit nějak kolem tohoto termínu...možná asi aby sis nemusela brát volno tak 16-17.8. dámy kdo se přiopojí.... doufám že máš volno kočendo..maš mail
rocky
napsal(a):
Přeju krásný den všem
Bré poledníčko i tady, fičím do obchodu pro teplý chleba a snad už bude čásek...
Jedna archivní fotka
rocky
napsal(a):
Přeju krásný den všem
Spíte po obědě?