Ráno raníčko, je tu zase sluníčko!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2008 07:37
rocky

XXX.XXX.0.1

Přeju krásný den všem

Tak už mám holky doma nové sedýlko, pro Bílou...

29.7.2008 07:38
cheyenne

XXX.XXX.159.233

rocky napsal(a):
Přeju krásný den všem

Dobré ráno všem....
Tak povídej, přeháněj, fotky budou? Co jste nakonec vybrali?

29.7.2008 07:47
molly

XXX.XXX.250.230

rocky napsal(a):
Přeju krásný den všem

Dobré ráno... Já mizím vedle do vsi na poštu,mám tam nějakej "líbezbríf" Asi vezmu fretku s sebou,aby se madam trochu unavila
Molinatá už snídá po práci a já jsem taky posilněna ... Takže zatím pááááááá

29.7.2008 07:48
rocky

XXX.XXX.0.1

cheyenne napsal(a):
Dobré ráno všem....
Tak povídej, přeháněj, fotky budou? Co jste nakonec vybrali?

Fotky udělám až dneska, včera jsem si zapoměla fotak v praci.. Nakonec jsem se dočkala, paní co o to sedlo měla zájem se ho po dlooouhém rozmýšlení vzdala- Je to Hauzr Beral (černohnědý). Tak dneska ho jdu prubnout

29.7.2008 07:49
molly

XXX.XXX.250.230

rocky napsal(a):
Fotky udělám až dneska, včera jsem si zapoměla fotak v praci.. Nakonec jsem se dočkala, paní co o to sedlo měla zájem se ho po dlooouhém rozmýšlení vzdala- Je to Hauzr Beral (černohnědý). Tak dneska ho jdu prubnout

Peti,tak hlavně aby Vám sedlo,to sedlo

29.7.2008 07:51
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
Dobré ráno... Já mizím vedle do vsi na poštu,mám tam nějakej "líbezbríf" Asi vezmu fretku s sebou,aby se madam trochu unavila
Molinatá už snídá po práci a já jsem taky posilněna ... Takže zatím pááááááá

No taky se modlim, ale mělo by to být velikostně stejné jako muj druhej Hauzer!

29.7.2008 07:52
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
No taky se modlim, ale mělo by to být velikostně stejné jako muj druhej Hauzer!

Evco jinak vcera jsem si byla zarizovat ten ridicak..A nejen ze tam je plno na nekolik dni dopredu ale jeste k tomu mi to vyridi cca do 20 dnu..

29.7.2008 07:55
molly

XXX.XXX.250.230

rocky napsal(a):
Přeju krásný den všem

tak já už jdu jdu jdu,už mám všechno hotový...Vždyť už jdu jdu jdu,snažím se být... .... Sakra..

29.7.2008 08:01
cheyenne

XXX.XXX.159.233

rocky napsal(a):
Evco jinak vcera jsem si byla zarizovat ten ridicak..A nejen ze tam je plno na nekolik dni dopredu ale jeste k tomu mi to vyridi cca do 20 dnu..

Tak to je dost vopruz, to nevím, jestli jsem měla štěstí, nebo je to letos nějaký marnější....

29.7.2008 08:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
tak já už jdu jdu jdu,už mám všechno hotový...Vždyť už jdu jdu jdu,snažím se být... .... Sakra..

zdravímmm

29.7.2008 08:07
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):

DObré ráno...
děvčátka přežila jsem Benátskou noc i sobotní výstavu arabáčků ale na úkor toho, že jsem včera celý den prospala...
Festival uxusní, v pátek jsem šla chrrr v půl jedné ráno (klasika pátek, já nic nevydržim)...sobota v pět ráno a z neděle na pondělí v půl třetí...
Jakmile dneska přijedu domů tak to asi ještě zalomim...fakt jsem totál vyšťavená...
a co vy? Jak se vyvedl víkend?

29.7.2008 08:10
cheyenne

XXX.XXX.159.233

haisovad napsal(a):
DObré ráno...
děvčátka přežila jsem Benátskou noc i sobotní výstavu arabáčků ale na úkor toho, že jsem včera celý den prospala...
Festival uxusní, v pátek jsem šla chrrr v půl jedné ráno (klasika pátek, já nic nevydržim)...sobota v pět ráno a z neděle na pondělí v půl třetí...
Jakmile dneska přijedu domů tak to asi ještě zalomim...fakt jsem totál vyšťavená...
a co vy? Jak se vyvedl víkend?

Čusík Danny, tak to pořádně dospi, ať jsi fit!
Já jsem v sobotu konečně viděla naživo Janicu, Lukina a Richitandu a v neděli jsem zachraňovala koníka s kolikou, lehce akční, ale jinak celkem odpočívací víkend

29.7.2008 08:12
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Čusík Danny, tak to pořádně dospi, ať jsi fit!
Já jsem v sobotu konečně viděla naživo Janicu, Lukina a Richitandu a v neděli jsem zachraňovala koníka s kolikou, lehce akční, ale jinak celkem odpočívací víkend

Jsem vám vyfotila novej obnosek, jen jsem nějak měla problém, že nevím, jak se k tomu dá přimontovat udidlo.... povedlo se, vypadá to divně, ale je to plně funkční

29.7.2008 08:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Jsem vám vyfotila novej obnosek, jen jsem nějak měla problém, že nevím, jak se k tomu dá přimontovat udidlo.... povedlo se, vypadá to divně, ale je to plně funkční

No já mám pocit že obnosek je samostatná jednotka...nevím jakej typ přesně máte vy...já dávám obnosek a přes uzdečku...
Danulí tak hlavně že jsi živá, už jsme si nějak zapoměli zavolat...JAnica jako vždy užasná, Lukyn na pohodu a Ritchi je božíííí....
Mimochodem segra kde jsou fota???

29.7.2008 08:30
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
No já mám pocit že obnosek je samostatná jednotka...nevím jakej typ přesně máte vy...já dávám obnosek a přes uzdečku...
Danulí tak hlavně že jsi živá, už jsme si nějak zapoměli zavolat...JAnica jako vždy užasná, Lukyn na pohodu a Ritchi je božíííí....
Mimochodem segra kde jsou fota???

No a fotečky jsou kde??? Hele Klárko, nějak jsem byla mimo, tak jsem už raději nevolala... zapařili jsme naximálně, Mig 21, Kryštof, Suport Lesbiens, Žlutej pes, Olimpic...mno hodně toho bylo... v sobotu jsem si dala 4x Red Bull s vodkou a nějak jsem nebyla utahaná...ani se mi nechtělo spát a to je u mě co říct.

29.7.2008 08:33
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
No a fotečky jsou kde??? Hele Klárko, nějak jsem byla mimo, tak jsem už raději nevolala... zapařili jsme naximálně, Mig 21, Kryštof, Suport Lesbiens, Žlutej pes, Olimpic...mno hodně toho bylo... v sobotu jsem si dala 4x Red Bull s vodkou a nějak jsem nebyla utahaná...ani se mi nechtělo spát a to je u mě co říct.

mmt, hned los fotos bude!

Máme nejake rajce srazu pracantek?

29.7.2008 08:42
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
mmt, hned los fotos bude!

Máme nejake rajce srazu pracantek?

joooo pošlu ti to...

29.7.2008 08:54
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
joooo pošlu ti to...

tak malá ochutnávka

Naše krásná Janička

29.7.2008 08:55
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
tak malá ochutnávka

Naše krásná Janička

A její Lukáš

29.7.2008 08:56
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
A její Lukáš

Sraz byl na Benzíně, pak společný obídek U Dvora, bohužel foťáky nějak zůstali doma nebo co...

odpočíváme po obědě...

29.7.2008 08:57
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Sraz byl na Benzíně, pak společný obídek U Dvora, bohužel foťáky nějak zůstali doma nebo co...

odpočíváme po obědě...

Někdo to natvrdo zabalil

29.7.2008 08:57
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
tak malá ochutnávka

Naše krásná Janička

Kdo to jeeeeeeeeee??????
Holky, takže já byla v neděli s Oskárkem na te pouti a dívejte jaký kus cesty jsme si zašli....Bylo to na te chatě, ta malá tečka až tam úplně nahoře

29.7.2008 08:58
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Někdo to natvrdo zabalil

Pak následoval odpolední výlet za Evičkou

29.7.2008 08:58
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Přeju krásný den všem

ten je ale velikééééj

29.7.2008 08:59
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
ten je ale velikééééj

a černoučká

rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
a černoučká

následovala prohlídka areálu..

klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Kdo to jeeeeeeeeee??????
Holky, takže já byla v neděli s Oskárkem na te pouti a dívejte jaký kus cesty jsme si zašli....Bylo to na te chatě, ta malá tečka až tam úplně nahoře

ty brdo to je šterka, teda to si pak dávala Oskimu zábali na kopytka a sobě na nožky vid:)

29.7.2008 09:00
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
následovala prohlídka areálu..

A návštěva u Zuzi

29.7.2008 09:01
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
A návštěva u Zuzi

29.7.2008 09:02
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Kočičíí ráj

poslední chvilky společně

29.7.2008 09:02
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
poslední chvilky společně

29.7.2008 09:03
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

Kinedril pred cestou

29.7.2008 09:03
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Kinedril pred cestou

Richi připraven k odjezdu

29.7.2008 09:04
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
Kočičíí ráj

Pískala Molčí????? Takže jste si to babky užily na plné čáře, ju? My jsme šli s celou rodinkou i dětma, cesta trvala 2 hosdinky, byla sranda

29.7.2008 09:04
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Richi připraven k odjezdu

..

29.7.2008 09:05
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
..

Ani jednou nevýskla

leni to musela být děsná tůra, dávám ti ted prostor na tvoje los fotos

a loučenííííí

29.7.2008 09:10
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Pískala Molčí????? Takže jste si to babky užily na plné čáře, ju? My jsme šli s celou rodinkou i dětma, cesta trvala 2 hosdinky, byla sranda

Nevím, zda ten výhled tady pujde vidět, ale to jsme teprve v půli cesty a tam dole bydlíme :-)

29.7.2008 09:13
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Nevím, zda ten výhled tady pujde vidět, ale to jsme teprve v půli cesty a tam dole bydlíme :-)

Fakt to byl moc hezký den, Oskárek cestou zpět poklusával a nešlo ho udržet, mě až ruka bolela, takže eneggie nescházela No a ještě Honzíka sem hodím aby mu nebylo líto

29.7.2008 09:15
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Fakt to byl moc hezký den, Oskárek cestou zpět poklusával a nešlo ho udržet, mě až ruka bolela, takže eneggie nescházela No a ještě Honzíka sem hodím aby mu nebylo líto

Hopsasa lalal

29.7.2008 09:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Hopsasa lalal

To je ale koza stepní skákavá...hehe...hezké foto leni...

29.7.2008 09:20
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
To je ale koza stepní skákavá...hehe...hezké foto leni...

Ty brďo, to je normálně gumídek...čím ho krmíš čéče...
Takové enegrie, hele to ho musíš nabudit nebo se takhle hecujou s Oskyčem? Moc pěkné fotky

29.7.2008 09:20
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

Krááásnej Honzulík

Tak fotky už jsou naházené, odkaz na ***

29.7.2008 09:28
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
Ty brďo, to je normálně gumídek...čím ho krmíš čéče...
Takové enegrie, hele to ho musíš nabudit nebo se takhle hecujou s Oskyčem? Moc pěkné fotky

To je Honzík u koníků u Moniky. Tam hrozně rád běhá Ale sem tam mu samo pomůžem a naženeme.

29.7.2008 09:32
molly

XXX.XXX.250.230

rocky napsal(a):
Přeju krásný den všem

Tak už jsem z pošty doma..Musela jsem chvílema schovat Safí do Batůžku,páč je neuvěřitelně vedro Byste neřekly,že? A ona funěla jak sentinel... Ale větší kus cesty ušlapala po svých malých tlapkách...
Danny,máš krásné fotky z Liberce!!
A Leni Tobě ty kopečky asi přijedu pošlapat Nádhera!!

29.7.2008 09:35
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
To je Honzík u koníků u Moniky. Tam hrozně rád běhá Ale sem tam mu samo pomůžem a naženeme.

Fotek spoustu, den se vydařil, jen na můj organismus záhul V sobotu v práci do večera, pak jsem se o půlnoci vydala na discu Návrat ráno, za 3 hod jsem vstávala a šly jsme na tu turu, pak jsem přišla, kritický spánek na 2 hodiny, úplný komat a znovu pokračovat na akci opět do rána Holky, v pondělí jsem nemohla vstanout, přiznám se, zaspala jsem i krmení, to za mě odbyla ségra když mě viděla, bylo ji hned jasné, že jsem koníkům nedala To se mi ještě nestalo

29.7.2008 09:40
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):
Tak už jsem z pošty doma..Musela jsem chvílema schovat Safí do Batůžku,páč je neuvěřitelně vedro Byste neřekly,že? A ona funěla jak sentinel... Ale větší kus cesty ušlapala po svých malých tlapkách...
Danny,máš krásné fotky z Liberce!!
A Leni Tobě ty kopečky asi přijedu pošlapat Nádhera!!

Zuzi, moc hezké fotečky, kdo se obětoval?????

29.7.2008 09:41
molly

XXX.XXX.250.230

lanika napsal(a):
Zuzi, moc hezké fotečky, kdo se obětoval?????

Evča fotila a taky si s tím pohrála,aby to vypadalo..měla jsem čas až navečer a světlo ubývalo...

29.7.2008 09:47
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):
Evča fotila a taky si s tím pohrála,aby to vypadalo..měla jsem čas až navečer a světlo ubývalo...

No a včera jsme jely s Mončou na vyjíždku, že teda koníky někde protáhnem a v půli cesty telefon, že utekly její ovce, at se jdeme podívat tam a tam, holky, koníci dostali pěkný záhul, brutální kopce, dlouhé, prudké museli jsme si to zkracovat, času bylo pomálu a ovce nikde. 2,5 hodiny, ale v tempu a v kopcích. I já jsem byla hotová

29.7.2008 09:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):

TY fotky mají takvej zvláštní nádech...líbí se mi..

29.7.2008 09:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
TY fotky mají takvej zvláštní nádech...líbí se mi..

leni jak opravdový rančeři, vid....doted vzpomínám na to když utekli koně tak segra hopla na jeríka a vzala čáru za nimi....

29.7.2008 09:52
molly

XXX.XXX.250.230

rocky napsal(a):
Přeju krásný den všem

Molča makala jako šroub.Jen byla trošku "roztočená" a když jsem chtěla na ni hodit Evču,tak ji nenechala :-(

29.7.2008 09:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
leni jak opravdový rančeři, vid....doted vzpomínám na to když utekli koně tak segra hopla na jeríka a vzala čáru za nimi....

Segra ještě jsem si pohrála s nějakejma fotkama chceš to na mejl....

29.7.2008 10:01
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):
Molča makala jako šroub.Jen byla trošku "roztočená" a když jsem chtěla na ni hodit Evču,tak ji nenechala :-(

29.7.2008 10:04
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):

ok segra

29.7.2008 10:14
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
ok segra

HEJ HOLKY JUKNĚTE NA EQUICHANNEL¨ASI DRUHA STRANKA, JAK TAM MA NEKDO NAFOCENEJ LONŽ. OBRISNIK..CELEKM HUSTACKY, MI NERIKEJTE ZE TAKHLE JE TO SPRAVNÉÉ!!?

29.7.2008 10:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
HEJ HOLKY JUKNĚTE NA EQUICHANNEL¨ASI DRUHA STRANKA, JAK TAM MA NEKDO NAFOCENEJ LONŽ. OBRISNIK..CELEKM HUSTACKY, MI NERIKEJTE ZE TAKHLE JE TO SPRAVNÉÉ!!?

takovej zelenej? má to posazený na kohoutku pač píše že je to koni velké a myslím že kdyby to dala tam kam to patři tak asi opravdu bude...

29.7.2008 11:48
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
takovej zelenej? má to posazený na kohoutku pač píše že je to koni velké a myslím že kdyby to dala tam kam to patři tak asi opravdu bude...

Co máte dnes k obídku???? Mě už v břuchu plave čínská polévka

29.7.2008 11:55
cheyenne

XXX.XXX.159.233

lanika napsal(a):
Co máte dnes k obídku???? Mě už v břuchu plave čínská polévka

Já se chystám jít kuchtit špagety plus na ně co doma najdu tzv. zbytky z ledničky

29.7.2008 11:57
molly

XXX.XXX.250.230

cheyenne napsal(a):
Já se chystám jít kuchtit špagety plus na ně co doma najdu tzv. zbytky z ledničky

Já budu dělat gnochi s lososovou omáčkou

29.7.2008 11:57
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):

Tak ty já jsem měl avčera a ve dvou provedení....Jedny u Moniky, druhé u ségry Se to ale mám

29.7.2008 12:01
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Tak ty já jsem měl avčera a ve dvou provedení....Jedny u Moniky, druhé u ségry Se to ale mám

Heh, Eviku, máš v ledničce pěkně živo...
Já za chvíli pojedu na obídek, ěnjak nestíhám...klasika. Včera jsem měla dovču a lidi měasi sežerou. Béééé, já chci dovolenou.

29.7.2008 12:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Heh, Eviku, máš v ledničce pěkně živo...
Já za chvíli pojedu na obídek, ěnjak nestíhám...klasika. Včera jsem měla dovču a lidi měasi sežerou. Béééé, já chci dovolenou.

hele danulí od 18 planujem se sgrou dovolenou, tak počítej že tě zajedem navštívit nějak kolem tohoto termínu...možná asi aby sis nemusela brát volno tak 16-17.8. dámy kdo se přiopojí.... doufám že máš volno kočendo..maš mail

29.7.2008 12:12
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
Přeju krásný den všem

Bré poledníčko i tady, fičím do obchodu pro teplý chleba a snad už bude čásek...

Jedna archivní fotka

29.7.2008 12:58
cheyenne

XXX.XXX.159.233

rocky napsal(a):
Přeju krásný den všem

Spíte po obědě?

Přidejte reakci

Přidat smajlík