Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.7.2008 11:57
xpetrax

XXX.XXX.149.26

Používáte někdo na ježdění provazovou uzdečku?

30.7.2008 12:08
sierg

XXX.XXX.149.26

xpetrax napsal(a):
Používáte někdo na ježdění provazovou uzdečku?

cauky peťo,jj mi pouzivame provazovou uzdecku a nemuzem si na ni stezovat, hlavne kdyz se mi s uzdeckou vyvalijou,zmoknou nebo dem plavitsak kdyz bude sotira pod sedlem na nu mrkni,urcite ju bude mit na kebuliverca

30.7.2008 12:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

sierg napsal(a):
cauky peťo,jj mi pouzivame provazovou uzdecku a nemuzem si na ni stezovat, hlavne kdyz se mi s uzdeckou vyvalijou,zmoknou nebo dem plavitsak kdyz bude sotira pod sedlem na nu mrkni,urcite ju bude mit na kebuliverca

Taky ji máme na koupandu

30.7.2008 12:32
xpetrax

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):

Verčo, to seš ty? Máte nádherné hříbo, takovej malej bobešek. My sme včera byly na Lipani a o té uzdečce uvažuju, bylo by to asi pro ni lepší

1.8.2008 19:54
sierg

XXX.XXX.149.26

xpetrax napsal(a):
Verčo, to seš ty? Máte nádherné hříbo, takovej malej bobešek. My sme včera byly na Lipani a o té uzdečce uvažuju, bylo by to asi pro ni lepší

jj jsem to ja,je to dobra vec ta uzdecka,i kdyz asi zalezi na matrosu,se treba nekdy prindi podivat,mi mame takovou s jemnejsiho materialu jako je dobra,ale kdyz neco tak se hned jakdyby roztahuje (sme operovali tu sotu a jak vstavala tak se s te uzdecky vyvlikla)a katka ma takovou pevnejsi a ta je paradni,je pevna jak normalni kozena...jj su uplne moc stastna ze je prcek i mamina v poradku,jen si to tam pekne vycvicil,ne ze hribe chodi za matkou,ale Greisynka s Adamem licou za prckem,si ani neodpocine chudina,ale porodila driv,sme si rikali ze Greisynak je zkusenejsi,se spon podivem jak to probiha...at sme pripraveni na sotiru a mi si pridem z dechovek a prcek ve vybehupredtim tam nemela ani kapicky mlika...nic,aspon nas naucila ze se musi fakt hlidat uz do predu...

1.8.2008 21:00
nicolll

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
jj jsem to ja,je to dobra vec ta uzdecka,i kdyz asi zalezi na matrosu,se treba nekdy prindi podivat,mi mame takovou s jemnejsiho materialu jako je dobra,ale kdyz neco tak se hned jakdyby roztahuje (sme operovali tu sotu a jak vstavala tak se s te uzdecky vyvlikla)a katka ma takovou pevnejsi a ta je paradni,je pevna jak normalni kozena...jj su uplne moc stastna ze je prcek i mamina v poradku,jen si to tam pekne vycvicil,ne ze hribe chodi za matkou,ale Greisynka s Adamem licou za prckem,si ani neodpocine chudina,ale porodila driv,sme si rikali ze Greisynak je zkusenejsi,se spon podivem jak to probiha...at sme pripraveni na sotiru a mi si pridem z dechovek a prcek ve vybehupredtim tam nemela ani kapicky mlika...nic,aspon nas naucila ze se musi fakt hlidat uz do predu...

Jéé Veru můžu se přijít kouknout na Prcka??Kobylka nebo hřebeček??

A hlavně blahopřeju a přeju prďovi hodně zlatýho do života a hlavně zdravíčko.

2.8.2008 09:50
sierg

XXX.XXX.149.26

nicolll napsal(a):
Jéé Veru můžu se přijít kouknout na Prcka??Kobylka nebo hřebeček??

A hlavně blahopřeju a přeju prďovi hodně zlatýho do života a hlavně zdravíčko.

Niky jasny ze se muzes prit mrknoutje to kobylka ale horsi je to se jmenem

2.8.2008 12:03
medi

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
Niky jasny ze se muzes prit mrknoutje to kobylka ale horsi je to se jmenem

Taky moc gratuluju! Jak jsem už říkala malá je krásnounká, ale viděla jsem ji jen z dálky. Tam poletovala kolem Greisynky a moc to maminc slušelo!! Gratuluju tak at malá roste a dělá vám radost!!!!!!! Jo mohla bych se jit podívat k ohradě že bych vzala malýho od ségry at se podívá na hříbátko. Jestli to teda nebude vadit. Andrea

2.8.2008 15:35
sierg

XXX.XXX.149.26

medi napsal(a):
Taky moc gratuluju! Jak jsem už říkala malá je krásnounká, ale viděla jsem ji jen z dálky. Tam poletovala kolem Greisynky a moc to maminc slušelo!! Gratuluju tak at malá roste a dělá vám radost!!!!!!! Jo mohla bych se jit podívat k ohradě že bych vzala malýho od ségry at se podívá na hříbátko. Jestli to teda nebude vadit. Andrea

dekujeme vsemurcite muzes,jen si to Greisynka resi po svojem,kdyz se de nekdo na malou podivat,nebo kdyz prda pride a cche podrbkat tak se Greisyna hned vsomruje a odezene ju a kdyz neposlechne tak ju hrizne a je to vyreseny

2.8.2008 16:21
medi

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
dekujeme vsemurcite muzes,jen si to Greisynka resi po svojem,kdyz se de nekdo na malou podivat,nebo kdyz prda pride a cche podrbkat tak se Greisyna hned vsomruje a odezene ju a kdyz neposlechne tak ju hrizne a je to vyreseny

Tož to je jasný prece se na nu nemůže zapomět a moličkou musí trošku vychovávat
A co Sotirka a nožička dobrý? to má tu jak měla něco s tou šlachou? Tak hlavně at se jí to dobře uzdraví!

2.8.2008 17:36
sierg

XXX.XXX.149.26

medi napsal(a):
Tož to je jasný prece se na nu nemůže zapomět a moličkou musí trošku vychovávat
A co Sotirka a nožička dobrý? to má tu jak měla něco s tou šlachou? Tak hlavně at se jí to dobře uzdraví!

jj to ma tu slachu zoperovanou,konecne,a uvidime jen mi rekli ze ju za sebou budu muset tahat o 3 nohach,ale musi chodit a zatim chodi jak primadona,v pohodetak uvidime snad se ji to zahoji a bude v poradku

2.8.2008 17:38
medi

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
jj to ma tu slachu zoperovanou,konecne,a uvidime jen mi rekli ze ju za sebou budu muset tahat o 3 nohach,ale musi chodit a zatim chodi jak primadona,v pohodetak uvidime snad se ji to zahoji a bude v poradku

My se teda zda že chodi pěkně. Tak at to dobře dopadne.

4.8.2008 00:51
nicolll

XXX.XXX.149.26

medi napsal(a):
My se teda zda že chodi pěkně. Tak at to dobře dopadne.

Ahoj Veru mimi je fakt kouzelná.Dneska jsem se byla kouknout i se sestřenicí a ta z ní byla úplně hotová. Prý kama to vylezlo??Ta je malinká
Je fakt krásná a kouzelná. A už prý máte jméno.

8.8.2008 09:46
stalonek

XXX.XXX.163.66

nicolll napsal(a):
Ahoj Veru mimi je fakt kouzelná.Dneska jsem se byla kouknout i se sestřenicí a ta z ní byla úplně hotová. Prý kama to vylezlo??Ta je malinká
Je fakt krásná a kouzelná. A už prý máte jméno.

my máme taky jednu provazovku. úžasná ale na parelce se mi jezdí líp..

8.8.2008 09:49
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
my máme taky jednu provazovku. úžasná ale na parelce se mi jezdí líp..

tady je - foto z dubnu tak se té chlupaté tlusté koule nelekněte..

happyhvezda

8.8.2008 10:34
happyhvezda

XXX.XXX.158.161

stalonek napsal(a):
tady je - foto z dubnu tak se té chlupaté tlusté koule nelekněte..

Tak my se také přidáme ... Parelky a provazovou uzdečku už používáme 2 roky a jsem sní naprosto spokojena.Koníka neodírá,je jednoduchá na údržbu a koníkoví sluší

9.8.2008 21:47
ponyka

XXX.XXX.69.18

happyhvezda napsal(a):
Tak my se také přidáme ... Parelky a provazovou uzdečku už používáme 2 roky a jsem sní naprosto spokojena.Koníka neodírá,je jednoduchá na údržbu a koníkoví sluší

Ahoji,taky používáme
Je lehká,skladná,prostě cestovní ,a samozřejmě slušivá

Přidejte reakci

Přidat smajlík