enriko
napsal(a):
ahoj,jedete někde na mistrovství do Hodějic?
Ahojky,já jedu myslím si,že to tam bude pěkné
enriko
napsal(a):
ahoj a odkud seš?
Ahoj,jsem z Vráže u Berouna
Jinak máš pěknýho hafloše,kolik skáčete???My trénujeme 4 měsíce a nejvíc máme
110cm
enriko
napsal(a):
děkuju,ten tvůj je taky moc krásný.no my máme rekord 145. chodíš s ním nějaké závody? jo a jak se jmenuješ prosím?
Jen malinká připomínka-je to klisna,ale to je v pohodě,nejsi první kdo si myslí že to není klisnazávody zatím jen hobíky-za 3 týdny si jedu dělat licenci a pak pujdeme do ponysportu
DOUFÁM...........a jmenuju se Kristýna
a kolik měří ten tvůj haflouš????????a jste tedy moc šikovní,145 už není malá překážka
merunkova
napsal(a):
Jen malinká připomínka-je to klisna,ale to je v pohodě,nejsi první kdo si myslí že to není klisnazávody zatím jen hobíky-za 3 týdny si jedu dělat licenci a pak pujdeme do ponysportu
DOUFÁM...........a jmenuju se Kristýna
a kolik měří ten tvůj haflouš????????a jste tedy moc šikovní,145 už není malá překážka
no uvidíme jak to bude skákat na mistráku :) jinak vím,že to je klisna já to brala všeobecně :) můj hafloš má 147
enriko
napsal(a):
tak drezura i parkur jsou povinne...dostih jdeme taky.jinak beru ještě jednoho koníka..jdete i do průvodu?
Na průvod přijedeme
a nad dostihem eště váháme,ale asi taky jo
merunkova
napsal(a):
Na průvod přijedeme
a nad dostihem eště váháme,ale asi taky jo
tak to my jsme už přihlášení. uvidíme kolik nás bude :)
enriko
napsal(a):
tak to my jsme už přihlášení. uvidíme kolik nás bude :)
Takže vítězové? Gratulace
enriko
napsal(a):
zatím jsem je nikam nedala ale asi někam na net půjdou...
Nám se tam se Sany moc líbilo,dokonce se nám nechtěo domů-měli to tam moc pěkně udělanýpřidávám foto Sany,jejího hříbatka a našich psů(dobrmanů)