Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2008 13:10
ronnny

XXX.XXX.234.132

Rozhodli jsme se postavit venkovní boxy,ale potřebujem ještě nějakou inspiraci.Jestli máte nějaká fota,tak je sem prosím dejte.Jak máte udělané stropy?jaké máte celkové rozměry boxů?Potřebuji co nejvíc informací,abych vybrala to nejlepší.Díky moc.

9.8.2008 13:15
barletka

XXX.XXX.93.91

ronnny napsal(a):
Rozhodli jsme se postavit venkovní boxy,ale potřebujem ještě nějakou inspiraci.Jestli máte nějaká fota,tak je sem prosím dejte.Jak máte udělané stropy?jaké máte celkové rozměry boxů?Potřebuji co nejvíc informací,abych vybrala to nejlepší.Díky moc.

Nemám detailní foto, ale nafotím....

9.8.2008 13:26
ronnny

XXX.XXX.234.132

barletka napsal(a):

Ještě bych potřebovala nějaké nápady na zavírání.Mám koně kterej se dostana sdad odevšad,tak obyčejná petlice asi stačit nebude.Je strašně chytrej,to časem otevře

9.8.2008 13:27
barletka

XXX.XXX.93.91

barletka napsal(a):

Nafotím i náš patent, ten určitě neotevřou, nešlo to ani mladým hřebcům, kteří tam stáli,.... ale je to přímo od výrobců, tak nevím, zda to půjde udělat, ale šikovný kutil určitě

9.8.2008 13:30
ronnny

XXX.XXX.234.132

barletka napsal(a):
Nafotím i náš patent, ten určitě neotevřou, nešlo to ani mladým hřebcům, kteří tam stáli,.... ale je to přímo od výrobců, tak nevím, zda to půjde udělat, ale šikovný kutil určitě

Tak to je super těším se na fota.

9.8.2008 14:14
sabina

XXX.XXX.64.178

ronnny napsal(a):
Tak to je super těším se na fota.

Mě se jako bezpečnostní petlice líbí tahle..myslím, že tu kůň neotevře

9.8.2008 18:49
jackie

XXX.XXX.251.151

sabina napsal(a):
Mě se jako bezpečnostní petlice líbí tahle..myslím, že tu kůň neotevře

Mám petlici nahoře i dole. Nahoře ji koník otevřít může, ale dolů se nedostane

11.8.2008 07:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

jackie napsal(a):
Mám petlici nahoře i dole. Nahoře ji koník otevřít může, ale dolů se nedostane

Máme nově vyrobené od firmy equidomus...

11.8.2008 07:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Máme nově vyrobené od firmy equidomus...

11.8.2008 07:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

celý komplex

11.8.2008 08:47
fnuk

XXX.XXX.140.125

klawdie napsal(a):
celý komplex

Klawdie

Na kolik Vás vyšel celý ten komplex?

Děkuji

11.8.2008 08:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

fnuk napsal(a):
Klawdie

Na kolik Vás vyšel celý ten komplex?

Děkuji

měli jsme to an dvakrát, poprvé myslím 110 tis za 2 box a pak 160 za trojbox. no levné to není ale do měsíce nám je přivezli, četa silných chlapů to za den postavila a byla s nimi bezproblémová domluva..www.equidomus.cz

11.8.2008 08:55
fnuk

XXX.XXX.140.125

klawdie napsal(a):
měli jsme to an dvakrát, poprvé myslím 110 tis za 2 box a pak 160 za trojbox. no levné to není ale do měsíce nám je přivezli, četa silných chlapů to za den postavila a byla s nimi bezproblémová domluva..www.equidomus.cz

a co máte na podlaze? To Vám dělali jen čistě boxy nebo i něco s podlahou? Díky

11.8.2008 09:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

fnuk napsal(a):
a co máte na podlaze? To Vám dělali jen čistě boxy nebo i něco s podlahou? Díky

Boxy pokladají na vybetonovanou plochu, ten jsme si museli připravit...

11.8.2008 09:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

ronnny napsal(a):

tak jako Klárka i já mám doma dvojbox od equidomusu, nicméně jsem jakoby jedna z těch prvních zákakznic - je to 2 roky zpátky..velikost 4x4, 4 cm tlusté stěny...podlaha vlastní...
nejprve jsem betonovala sama - beton pouze pro box pro jednoho koně, ale otec se rozhodl koupit rovnou dvojbox udělaly se pouze základy - ohraničení deskama a než bych celý den házela do míchačky jako minule, tak přijel domíchávač a bylo hotovo za půl hoďky, jak sjem psala, 2 roky, boxy jako nové, akorát teď jsem natírala...

11.8.2008 09:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
tak jako Klárka i já mám doma dvojbox od equidomusu, nicméně jsem jakoby jedna z těch prvních zákakznic - je to 2 roky zpátky..velikost 4x4, 4 cm tlusté stěny...podlaha vlastní...
nejprve jsem betonovala sama - beton pouze pro box pro jednoho koně, ale otec se rozhodl koupit rovnou dvojbox udělaly se pouze základy - ohraničení deskama a než bych celý den házela do míchačky jako minule, tak přijel domíchávač a bylo hotovo za půl hoďky, jak sjem psala, 2 roky, boxy jako nové, akorát teď jsem natírala...

jo vydíš to my máme 3,5x3,5

11.8.2008 12:35
benett8

XXX.XXX.183.39

klawdie napsal(a):
jo vydíš to my máme 3,5x3,5

Ahoj,
jenom se chci pro zajimavost zeptat, cim venkovni boxy nebo pristresky, ohrady natirate?
Ja se k tomu letos jeste nedostala, ovsem musim a zvazuji co koupit. Uvitam vasi zkusenost ... Diky

11.8.2008 12:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

benett8 napsal(a):
Ahoj,
jenom se chci pro zajimavost zeptat, cim venkovni boxy nebo pristresky, ohrady natirate?
Ja se k tomu letos jeste nedostala, ovsem musim a zvazuji co koupit. Uvitam vasi zkusenost ... Diky

tak to mě taky zajímá, my je máme tak je postavili..žádný nátěr se nekonal....jsou již od výrobce takto pěkné..

11.8.2008 14:46
klarusa

XXX.XXX.178.93

klawdie napsal(a):
tak to mě taky zajímá, my je máme tak je postavili..žádný nátěr se nekonal....jsou již od výrobce takto pěkné..

delaj se i dvojboxy se sedlovnou a kulnickou na ostatni veci? myslim, ze je to prakticke

11.8.2008 21:16
jurasek

XXX.XXX.112.250

klarusa napsal(a):
delaj se i dvojboxy se sedlovnou a kulnickou na ostatni veci? myslim, ze je to prakticke

tady jsou také http://www.sweb.cz/vrchota-boxy/, http://www.dimex-kublov.cz/, http://www.deltabb.cz/

11.8.2008 21:26
stalonek

XXX.XXX.163.66

jurasek napsal(a):
tady jsou také http://www.sweb.cz/vrchota-boxy/, http://www.dimex-kublov.cz/, http://www.deltabb.cz/

my mame 2,7 x 2,5 m na poníka a domácí výroba...

11.8.2008 22:26
jurasek

XXX.XXX.112.250

stalonek napsal(a):
my mame 2,7 x 2,5 m na poníka a domácí výroba...

ač jsem dávala odkazy sama bych do tak drahých boxů neinvestovala tolik peněz ani bych je neměla.Taky bych stvořila domácí výrobu a stačí to taky.Jde o to akorát udržovat to dřevo prostě občas natřít ,na střechu hodit vlny a je to

12.8.2008 07:50
rocky

XXX.XXX.0.1

jurasek napsal(a):
ač jsem dávala odkazy sama bych do tak drahých boxů neinvestovala tolik peněz ani bych je neměla.Taky bych stvořila domácí výrobu a stačí to taky.Jde o to akorát udržovat to dřevo prostě občas natřít ,na střechu hodit vlny a je to

My teď začínáme stavět a ve finále Vás to vyjde skoro na stejné peníze a navíc to máte bez práce a za den postavené..

12.8.2008 07:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
My teď začínáme stavět a ve finále Vás to vyjde skoro na stejné peníze a navíc to máte bez práce a za den postavené..

včera jsemse zrovna bavila o známým a ten si dělal box ručo a vyšel ho na 60 tis jeden.asi záleží kde co levně seženete...ale specializovaná firma prkna neklade vedle sebe, ale zapadají do sebe tudíž je to více izolované od profouknutí...

12.8.2008 07:58
kukinatost

XXX.XXX.43.146

ronnny napsal(a):

zcela souhalsím, s otcem jsme to několikrát počítali a zvažovali...
alwe sehnat jen originál mříž, půlené dveře..a navíc otec - starý estét, chtěl, aby to apsoň nějak vypadalo..při dnešních cenách dřeva,..
tak mám krásnou, bytelnou stáj, výborně větratelnou a bez práce a shánění materiálu..
jinak mě boxy vyšly na rovných 100000 kč (včetně montáže a dopravy z Českých Velenic ke mně na Ostravsko) - jak jsem psala rozměr 4x4, a natírám teprve letos, už je vidět na některých místech směrem ke slunci, že dřevo vysychá..
mám koupenou nějakou barvu z Německa, je dobrá i na nátěr hraček pro děti, to aby byla zdravotně nezávadná,dneska se mrknu, co přesně to je a mohu dodat info..
a předtím sloužil druhý prázdný box jako sedlovna a sklad krmení:)

12.8.2008 10:15
jurasek

XXX.XXX.112.250

kukinatost napsal(a):
alwe sehnat jen originál mříž, půlené dveře..a navíc otec - starý estét, chtěl, aby to apsoň nějak vypadalo..při dnešních cenách dřeva,..
tak mám krásnou, bytelnou stáj, výborně větratelnou a bez práce a shánění materiálu..
jinak mě boxy vyšly na rovných 100000 kč (včetně montáže a dopravy z Českých Velenic ke mně na Ostravsko) - jak jsem psala rozměr 4x4, a natírám teprve letos, už je vidět na některých místech směrem ke slunci, že dřevo vysychá..
mám koupenou nějakou barvu z Německa, je dobrá i na nátěr hraček pro děti, to aby byla zdravotně nezávadná,dneska se mrknu, co přesně to je a mohu dodat info..

stalonku na kolik tě vyšel box?

12.8.2008 13:01
nemide

XXX.XXX.152.94

kukinatost napsal(a):

Boxy to jsou krásné, máte v nich koně i v zimě?

12.8.2008 13:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

nemide napsal(a):
Boxy to jsou krásné, máte v nich koně i v zimě?

Samozřejmě!

13.8.2008 22:42
nemide

XXX.XXX.152.94

klawdie napsal(a):
Samozřejmě!

A jak to tam je s vodou, jsou tam napaječky, dodala je ta firma?

13.8.2008 23:03
microfon

XXX.XXX.182.1

ronnny napsal(a):

jJ mám 2 venkovní boxy, jeden4,5*3 s kvalitním základen, železné traverzy, lexan ,střecha s obložením i zateplením,strop opět plechový, ale i tak tento vyšel na cca 5 tisíc. Traverzy byly ze stavby kauflandu zbylé s vadou, dřevo z rozebraných palet, střecha ze rušeného autobusového nádraží,podlaha zámková dlažba 2 zbylé palety z místního sportoviště. A druhý box2,7*3,2 jsem už dělala za 98% úplně sama, vzhledem nic moc,ale funkčnost víc než 100% a cena jen za hřebíky a vruty.
Osobně si myslím, že když se člověk nebojí optat dá se většina materiálu snadno sehnat a do kupovaného boxu bych opravdu nešla, jsou to pro mě vyhozené peníze...

14.8.2008 07:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

nemide napsal(a):
A jak to tam je s vodou, jsou tam napaječky, dodala je ta firma?

Elektriku a vodu jsme si tam natáhli sami. Boxy jsou dodávány bez vybavení...

14.8.2008 12:34
nemide

XXX.XXX.152.94

microfon napsal(a):
jJ mám 2 venkovní boxy, jeden4,5*3 s kvalitním základen, železné traverzy, lexan ,střecha s obložením i zateplením,strop opět plechový, ale i tak tento vyšel na cca 5 tisíc. Traverzy byly ze stavby kauflandu zbylé s vadou, dřevo z rozebraných palet, střecha ze rušeného autobusového nádraží,podlaha zámková dlažba 2 zbylé palety z místního sportoviště. A druhý box2,7*3,2 jsem už dělala za 98% úplně sama, vzhledem nic moc,ale funkčnost víc než 100% a cena jen za hřebíky a vruty.
Osobně si myslím, že když se člověk nebojí optat dá se většina materiálu snadno sehnat a do kupovaného boxu bych opravdu nešla, jsou to pro mě vyhozené peníze...

Ty jsi šikulka fakt. Čím máš natřené stěny?

Přidejte reakci

Přidat smajlík