Co takhle seznamovací prázdniny?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2006 13:15

Ahoj,
dneska mě napadlo, že bychom třeba během prázdnin u nás mohli uspořádat 14 denní akci, kam byste mohli vzít i svoje koně a prostě se třeba seznámit a pokecat s novými lidmi?Hodilo by se to během července.
Koníci by mohli být ustájení venku (možná bude místo i vevnitř) a vy můžete být ve stanech na louce za stájemi, nebo když budete chtít postel, tak by se taky našla ( ale placená teda). Jsou tady okolo terény, které fakt stojí za to projet .
Ale je to jenom nápad, tak to berte s rezervou, nemám zatím z podobných akcí moc zkušeností.
Zuzka

2.3.2006 18:11

zuza napsal(a):
Ahoj,
dneska mě napadlo, že bychom třeba během prázdnin u nás mohli uspořádat 14 denní akci, kam byste mohli vzít i svoje koně a prostě se třeba seznámit a pokecat s novými lidmi?Hodilo by se to během července.
Koníci by mohli být ustájení venku (možná bude místo i vevnitř) a vy můžete být ve stanech na louce za stájemi, nebo když budete chtít postel, tak by se taky našla ( ale placená teda). Jsou tady okolo terény, které fakt stojí za to projet .
Ale je to jenom nápad, tak to berte s rezervou, nemám zatím z podobných akcí moc zkušeností.
Zuzka

ja bych to brala... ale je tu jeden problem.... jinak ahojííík

3.3.2006 11:22

mazilek napsal(a):

jakoze nemas kone (dyt v podstate mas) , nebo ze uz se zname?

3.3.2006 17:00

zuza napsal(a):
jakoze nemas kone (dyt v podstate mas) , nebo ze uz se zname?

No já bych byla pro!!odkat jsi a kolik by to stálo??Pa a napiš

Neregistrovaný uživatel

3.3.2006 17:40
Neregistrovaný uživatel

konik napsal(a):

Svelej napad!!! Odkud ses???

3.3.2006 19:53

konik napsal(a):

Jsem z Předklášteří z JM. Ubytování ve vlastním stanu 50,-/den a koně podle požadavků na ubytování
Taky bychom to tady museli krapet přebudovat-udělat oplůtky a tak, než se koníci seznámí aby mohli být spolu (pokud se snesou). A bohužel-hřebce ne-e

3.3.2006 20:51

zuza napsal(a):
Ahoj,
Zuzka

jejej, jsem strasne moc rada, ze jsem te poznala...:)

jj je to konik:(

4.3.2006 19:30

mazilek napsal(a):
jejej, jsem strasne moc rada, ze jsem te poznala...:)

jj je to konik:(

díík, ale ty prece nemusis mit konika-ty mas u nas jednoho reserve

4.3.2006 21:11

zuza napsal(a):
Ahoj,
Zuzka

No je to supér akce. Bych se přidala, jenže náš kobylo - hřebec už by trochu nestíhal. I když teďka je plná energie (vzpíná se ve stáji a dělá, že se strááášně lekne, když někdo projde okolo okna) Ale alespoň se my koňští závisláci seznámíme, poklábosíme...No tak vám přeju ať to vyjde!!!!!!

5.3.2006 11:23

hanule napsal(a):
No je to supér akce. Bych se přidala, jenže náš kobylo - hřebec už by trochu nestíhal. I když teďka je plná energie (vzpíná se ve stáji a dělá, že se strááášně lekne, když někdo projde okolo okna) Ale alespoň se my koňští závisláci seznámíme, poklábosíme...No tak vám přeju ať to vyjde!!!!!!

A odkud si?Já bych to brala třeba hned,ale nevim nevim zatim mě muj koník moc nebere,ne že by to do léta nemuselo bát lepší,ale mohlo by to být docela fiasko.Pro kolik lidí by si to představovala?

5.3.2006 21:55

zuza napsal(a):
díík, ale ty prece nemusis mit konika-ty mas u nas jednoho reserve

Jsi zlatíčko

5.3.2006 22:03

zabka napsal(a):
Jsi zlatíčko

Ani nevis, co to pro me znamena:)

6.3.2006 08:32

microfon napsal(a):
A odkud si?Já bych to brala třeba hned,ale nevim nevim zatim mě muj koník moc nebere,ne že by to do léta nemuselo bát lepší,ale mohlo by to být docela fiasko.Pro kolik lidí by si to představovala?

no odkud jsem sem psala-JM 20 km od Brna.Ze te konik moc nebere nevadi-treba se aspon neco priucis, hlavne aby ti nastoupil do prepravaku.Bude to max pro 8 koni pac na vic by tu nebylo misto. Byli by porad venku na pastvine , nejdriv v oplutkach, aby si zvykli a na konci udelame brigadu na sbirani bobku.

23.3.2006 09:08

konik napsal(a):

Děckáááá přijeďteeee

23.3.2006 13:50

zuza napsal(a):
Ahoj,
Zuzka

prijedůůůůůůů

23.3.2006 14:46

mazilek napsal(a):

Já bych to taky brala,a le problém je ten, že bude mojí kobylce letos teprve dva roky... Kdyžtak za rok, dva chichi spíš tři:o)

Přidejte reakci

Přidat smajlík