Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2008 14:04
magulka

XXX.XXX.249.43

Ahojte všichni
Najde se tady někdo ze zlínského kraje? Doufám že jo..
Já bydlím kousek od Valašského Meziříčí a vlastním 2koníky..
1. Regent - H: Roční hřebeček ČT po Robikovi ( z linie Ramiro Z) a z M: Jula po Diktantovi
2. Magick: Taky roční hřebeček už tedy křížený O: Grand( WPB) M: Huculka
Tak co připojí se někdo? Zatím se mějte Terka

16.8.2008 14:05
magulka

XXX.XXX.249.43

magulka napsal(a):
Ahojte všichni
1. Regent - H: Roční hřebeček ČT po Robikovi ( z linie Ramiro Z) a z M: Jula po Diktantovi

Regentík

16.8.2008 14:06
magulka

XXX.XXX.249.43

16.8.2008 14:08
magulka

XXX.XXX.249.43

16.8.2008 14:09
magulka

XXX.XXX.249.43

magulka napsal(a):
A Magick

A kamarádka s oběma zlatíčkama

16.8.2008 21:41
koki

XXX.XXX.148.19

magulka napsal(a):
A kamarádka s oběma zlatíčkama

Ahojky Ze Zlínského kraje je nás tady myslím dost. Stačí koukout do tématu Zlínští miláčkové Pěkní koníci Koki

17.8.2008 07:49
marketka

XXX.XXX.179.23

koki napsal(a):
Ahojky Ze Zlínského kraje je nás tady myslím dost. Stačí koukout do tématu Zlínští miláčkové Pěkní koníci Koki

Ahojky,
nevím, jestli se Ti dopíšu na mailík, víš, jak nám zlobí spojení, tak píšu sem.
Jak se máš a co mimi, kdy máš termín?
A ostatní koníci, co ta haflingerka? Kikin už je v novém domově, kousek od nás,
snad se bude mít dobře. Pán psal, že je v pohodě. Chystám se tam časem podívat.

17.8.2008 09:20
magulka

XXX.XXX.40.211

marketka napsal(a):
Ahojky,

Ahojik jj divala jsem se tam..
Ale zkusila jsem založit ještě tady toto a uvidím kdo se přidá
Jo děkuju a co máš ty za koníky? Terka

17.8.2008 09:42
marketka

XXX.XXX.179.23

magulka napsal(a):
Ahojik jj divala jsem se tam..
Ale zkusila jsem založit ještě tady toto a uvidím kdo se přidá
Jo děkuju a co máš ty za koníky? Terka

Já jsem od Ml.Boleslavi, ale Ivču znám přes jednoho koníka, který kdysi stál ve vašem kraji.Jinak Zlínský kraj mám moc ráda, každým rokem jezdíme k Uh. Brodu na dovču, takže okolí dobře znám.

17.8.2008 11:47
magulka

XXX.XXX.249.43

marketka napsal(a):
Já jsem od Ml.Boleslavi, ale Ivču znám přes jednoho koníka, který kdysi stál ve vašem kraji.Jinak Zlínský kraj mám moc ráda, každým rokem jezdíme k Uh. Brodu na dovču, takže okolí dobře znám.

Aha tak to jo..
Já abych se přiznala tak Zlínský kraj moc ráda nemám..raději bych bydlela někde v Čechách Tady se mi to moc nelíbí.. Jednou bych chtěla koupit baráček někde na Šumavě

17.8.2008 12:21
vija

XXX.XXX.246.132

magulka napsal(a):
Aha tak to jo..
Já abych se přiznala tak Zlínský kraj moc ráda nemám..raději bych bydlela někde v Čechách Tady se mi to moc nelíbí.. Jednou bych chtěla koupit baráček někde na Šumavě

V Čechách je krásně, to je pravda, ale i u nás to není nejhorší

17.8.2008 12:28
barletka

XXX.XXX.106.175

vija napsal(a):
V Čechách je krásně, to je pravda, ale i u nás to není nejhorší

NENE, já bydlím 2 roky mimo valašsko a hned bych měnila Valašské kopce za náši Opavskou rovinu!!!!!

Tak snad jednou...Edita

17.8.2008 17:05
marketka

XXX.XXX.179.23

barletka napsal(a):
NENE, já bydlím 2 roky mimo valašsko a hned bych měnila Valašské kopce za náši Opavskou rovinu!!!!!

Tak snad jednou...Edita

Na Valašsku máte pěkné kopce, louky.
My bydlíme v Polabí, tady jsou jen samá pole, průmysl, parcely.
Bylo opravdu těžké sehnat půlhektarovou zahradu na výběh.
Dokonce ji od nás chtěl cukrovar koupit na další jejich plány, ale neprodáme.
Nevím, kde by se koníci pásli.

17.8.2008 20:08
magulka

XXX.XXX.249.43

marketka napsal(a):
Na Valašsku máte pěkné kopce, louky.
My bydlíme v Polabí, tady jsou jen samá pole, průmysl, parcely.
Bylo opravdu těžké sehnat půlhektarovou zahradu na výběh.
Dokonce ji od nás chtěl cukrovar koupit na další jejich plány, ale neprodáme.
Nevím, kde by se koníci pásli.

Není to sice u nás nejhorší ale měnila bych hned..
Měsíc zpátky jsem si jela pro Regenta až na Šumavu a úplně jsem si to tam zamilovala..tam je opravdu nádherně.
Třeba mi to někdy výjde..

17.8.2008 21:31
barletka

XXX.XXX.107.28

magulka napsal(a):
Není to sice u nás nejhorší ale měnila bych hned..
Měsíc zpátky jsem si jela pro Regenta až na Šumavu a úplně jsem si to tam zamilovala..tam je opravdu nádherně.
Třeba mi to někdy výjde..

Já vozím koníky po celé ČR každý týden a není nikde krásněji než u nás na Valašsku:-)!!!!Možná se mi to ještě líbí v jižních čechách....

Na fotce kousek krásné Opavy

17.8.2008 21:37
koki

XXX.XXX.148.19

marketka napsal(a):
Ahojky,

Ahojky Markét Já ti psala mailík asi před týdnem, nedošel?? Mimi čekáme každým dnem ale zatím se mu nějak nechce. Dělám pořád vše jako normálně, krom ježdění, to by mě můj asi přerazil a v pohodě. Tak jsem sama zvědavá kdy to bude a hlavně co to bude Tak koukám že už Kris prodaný?? Tak se povedlo? A už máte místo něj něco vyhlídlého? Koki

Náš nový přírůstek Bohouš

17.8.2008 21:42
koki

XXX.XXX.148.19

koki napsal(a):
Ahojky Markét Já ti psala mailík asi před týdnem, nedošel?? Mimi čekáme každým dnem ale zatím se mu nějak nechce. Dělám pořád vše jako normálně, krom ježdění, to by mě můj asi přerazil a v pohodě. Tak jsem sama zvědavá kdy to bude a hlavně co to bude Tak koukám že už Kris prodaný?? Tak se povedlo? A už máte místo něj něco vyhlídlého? Koki

Náš nový přírůstek Bohouš

Pro Magulku: My jsme z Tlumačova Vlastní koně máme noričku Julku, ČT Reginu,Cranberry,Vandu,Kokosku a poníky Karlíka a Bohouše + další koníky na ustájení

17.8.2008 22:23
monikafris

XXX.XXX.141.166

koki napsal(a):
Pro Magulku: My jsme z Tlumačova Vlastní koně máme noričku Julku, ČT Reginu,Cranberry,Vandu,Kokosku a poníky Karlíka a Bohouše + další koníky na ustájení

myslím si, že Zlínsko není zas tak špatné. Jsou tu pškné vyjížďky. Hodně lesů a kopečků. Kopce nejsou až tak moc strmé. Pěkná krajinka. Takový výhled mám z pastviny.

17.8.2008 22:30
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
myslím si, že Zlínsko není zas tak špatné. Jsou tu pškné vyjížďky. Hodně lesů a kopečků. Kopce nejsou až tak moc strmé. Pěkná krajinka. Takový výhled mám z pastviny.

a dalšííí

17.8.2008 22:37
koki

XXX.XXX.148.19

monikafris napsal(a):
a dalšííí

No já pocházím původem z Ostravy a můžu říct že Zlínsko se mi krajinou líbí víc. I když v Ostravě jsem měla koně v Jistebníku a chráněná krajina poodří byla úžasná

17.8.2008 22:39
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
a dalšííí

do lesa jezdíme mezi lukama a plema přímo do lesa a nebo kousek po silnici, kde naštěstí je malý provoz. Když je hříbátko tak jede s náma navolno plní cestou. Zatím jsem spokojená. Ale je dost pravděpodobné, že časem tu přibudou další a další domy.

17.8.2008 22:45
koki

XXX.XXX.148.19

monikafris napsal(a):
do lesa jezdíme mezi lukama a plema přímo do lesa a nebo kousek po silnici, kde naštěstí je malý provoz. Když je hříbátko tak jede s náma navolno plní cestou. Zatím jsem spokojená. Ale je dost pravděpodobné, že časem tu přibudou další a další domy.

Mně jediné co taky chybí, že nemáme možnost v okolí Tlumačova plavení Morava je sice blízko, ale je tam hrozný proud, takže se nedá

17.8.2008 22:45
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):

koníci v Pozlovicích

17.8.2008 22:49
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
koníci v Pozlovicích

U kamarádů v Zádveřicích

17.8.2008 22:55
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
U kamarádů v Zádveřicích

Vizovicko

17.8.2008 23:03
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Vizovicko

foto - Vizovicko. Ano, pravda je, že jsou tu kopečky a pěkné pastviny, ale zase tady chbí voda, kde by se dali bezpečně plavit koně. Také je dost těžké najít kousek rovinky, která by se dala využít na jízdárnu. Terén se musí vyrovnat a pak upravit na jízdárnu. Kde mají rovinku mají to v tomto jednoduhší.

18.8.2008 06:23
marketka

XXX.XXX.179.23

monikafris napsal(a):
foto - Vizovicko. Ano, pravda je, že jsou tu kopečky a pěkné pastviny, ale zase tady chbí voda, kde by se dali bezpečně plavit koně. Také je dost těžké najít kousek rovinky, která by se dala využít na jízdárnu. Terén se musí vyrovnat a pak upravit na jízdárnu. Kde mají rovinku mají to v tomto jednoduhší.

Ahoj Mončo,
máte tam moc pěknou krajinu, vzpomínám na tvoje frísáky. Letos jsem se do Zlína nedostala, ale příští rok tam zase jedeme celá rodinka. V Březůvkách jsem vytipovala pro dcerku koňský tábor Docela se mi to líbilo. Už letos žadonila, že by tam chtěla jet, ale je ještě malá. Tak uvidíme za rok, jestli jí ty koně nepustí.
Jo,u nás je také nouze o vodní plochy, kde by se dali plavit koně. Ale stačí, že musíme ke koním vozit vodu, takže jsme rádi, že jsme rádi.

18.8.2008 06:31
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Ahoj Mončo,
máte tam moc pěknou krajinu, vzpomínám na tvoje frísáky. Letos jsem se do Zlína nedostala, ale příští rok tam zase jedeme celá rodinka. V Březůvkách jsem vytipovala pro dcerku koňský tábor Docela se mi to líbilo. Už letos žadonila, že by tam chtěla jet, ale je ještě malá. Tak uvidíme za rok, jestli jí ty koně nepustí.
Jo,u nás je také nouze o vodní plochy, kde by se dali plavit koně. Ale stačí, že musíme ke koním vozit vodu, takže jsme rádi, že jsme rádi.

Pro Ivču:
Bohužel, mailík nedošel. Budˇ to spojení zlobí tobě, nebo mě. Ale spíš mě, protože mi v poslední době nějak nechodí mailíky od známých. Jsem technický antitalent, abych se v tom vrtala. Tak jsem raději napsala sem.
Takže to čekáš každým dnem? Pěkně to uteklo. Já taky do porodu kydala, ale nejezdila jsem.
Jo, Kikin už je v nové stáji. Odvezl si ho 5.zájemce. Prodej byl taky horor, Kikin se občas ,,pěkně,, předvedl, ale nakonec se po 2 měsících prodal. Bylo mi dva dny z toho špatně, vyčítala jsem si to, ale nakonec jsem si říkala, že to tak asi mělo být.
U nového majitele je prý v pohodě a také se tam chystám zajet podívat.
Jinak máme už nového koníka. Koupili jsme ho asi před měsícem. Je to hodný a klidný 6-letý valach ČT. Ani nevím, že ho tady mám. V případě Kikina mi zní v uších Katčina slova, která ho kdysi měla, že jí hodně naučil. A je to pravda. Nikdy na něj nezapomenu, i když to byl tvrdá škola, ale zkušenost velká. Snad se bude mít dobře.

18.8.2008 10:55
magulka

XXX.XXX.249.43

marketka napsal(a):
Pro Ivču:
Bohužel, mailík nedošel. Budˇ to spojení zlobí tobě, nebo mě. Ale spíš mě, protože mi v poslední době nějak nechodí mailíky od známých. Jsem technický antitalent, abych se v tom vrtala. Tak jsem raději napsala sem.
Takže to čekáš každým dnem? Pěkně to uteklo. Já taky do porodu kydala, ale nejezdila jsem.
Jo, Kikin už je v nové stáji. Odvezl si ho 5.zájemce. Prodej byl taky horor, Kikin se občas ,,pěkně,, předvedl, ale nakonec se po 2 měsících prodal. Bylo mi dva dny z toho špatně, vyčítala jsem si to, ale nakonec jsem si říkala, že to tak asi mělo být.
U nového majitele je prý v pohodě a také se tam chystám zajet podívat.
Jinak máme už nového koníka. Koupili jsme ho asi před měsícem. Je to hodný a klidný 6-letý valach ČT. Ani nevím, že ho tady mám. V případě Kikina mi zní v uších Katčina slova, která ho kdysi měla, že jí hodně naučil. A je to pravda. Nikdy na něj nezapomenu, i když to byl tvrdá škola, ale zkušenost velká. Snad se bude mít dobře.

Tak já neříkám že na Valašsku je to nejhorší ale já bydlím kousek od Valašského Meziříčí a tady teda nic moc..nedá se tady ani moc jezdit na vyjíždky buď samé pole a nebo cesty. Ale byla jsem párkrát ve Zlíně se podívat na koníky a máte to tam hezčí no.. Ale fakt Šumava je hrozně pěkná Musím o ní pořád básnit..hlavně to místo kde jsem si jela pro koně( jela jsem pro koně cca 600Km ) tak fakt nádherné místo na samotě takový velký ranč a všude jen kopečky a pastviny fakt krása
Fotka ze Šumavy Regent a jeho bývalý kamarád

18.8.2008 12:34
monikafris

XXX.XXX.141.166

magulka napsal(a):
Tak já neříkám že na Valašsku je to nejhorší ale já bydlím kousek od Valašského Meziříčí a tady teda nic moc..nedá se tady ani moc jezdit na vyjíždky buď samé pole a nebo cesty. Ale byla jsem párkrát ve Zlíně se podívat na koníky a máte to tam hezčí no.. Ale fakt Šumava je hrozně pěkná Musím o ní pořád básnit..hlavně to místo kde jsem si jela pro koně( jela jsem pro koně cca 600Km ) tak fakt nádherné místo na samotě takový velký ranč a všude jen kopečky a pastviny fakt krása
Fotka ze Šumavy Regent a jeho bývalý kamarád

Pro Markétku - Peggy. Na Březůvkách měla kamarádka na táboře dceru. Jezdili u mně na koních (mamka + dcera) téměř denně- jízdárnu i vyjížd´ky, takže dcera měla dobrý základ. Myslela si, že se něco přiučí a třeba si i skočí nějakou překážečku (já s frískama vůbec neskáču), ale dostala líného koníka a nic se tam nenaučila. Ale pro děti, které nemají možnost pravidelně někde jezdit a opravdu si sednou na koně jen v létě na táboře a třeba jen tak výjmečně během roku, tak je to dobré. Tábor bývá brzy obsazen, takže se musí přihlásit opravdu hned začátkem roku. Většinou jsou děti s táborem spokojené a rády se tam vrací. Mají tam dvě skupiny -pro malé děti a velké. Malé děti jezdí na poníkách. Mají svoji vedoucí a také trenérku, která se jim věnuje. M.

18.8.2008 13:03
marketka

XXX.XXX.179.23

monikafris napsal(a):
Pro Markétku - Peggy. Na Březůvkách měla kamarádka na táboře dceru. Jezdili u mně na koních (mamka + dcera) téměř denně- jízdárnu i vyjížd´ky, takže dcera měla dobrý základ. Myslela si, že se něco přiučí a třeba si i skočí nějakou překážečku (já s frískama vůbec neskáču), ale dostala líného koníka a nic se tam nenaučila. Ale pro děti, které nemají možnost pravidelně někde jezdit a opravdu si sednou na koně jen v létě na táboře a třeba jen tak výjmečně během roku, tak je to dobré. Tábor bývá brzy obsazen, takže se musí přihlásit opravdu hned začátkem roku. Většinou jsou děti s táborem spokojené a rády se tam vrací. Mají tam dvě skupiny -pro malé děti a velké. Malé děti jezdí na poníkách. Mají svoji vedoucí a také trenérku, která se jim věnuje. M.

Ahojky Mončo, díky za recenzi na koňský tábor. Dcerce je 6 let, poníka má doma. Jezdí spíš rekreačně, sem tam projíždˇky ven, občas nějaká ta kavaletka na jízdárně.
Asi sportovní ambice nemá, je trochu poseroutka po mě, ale koníky má ráda.
Každopádně, chce někam mezi děti, kde si budou moci o koních povídat a starat se o ně. Doma to asi není ono. Je fakt, že kdyby se příští rok rozhodla tam jet, zamluvím to už z jara. Letos jsem tam psala tuším v březnu a ještě volno bylo. A|e nakonec jsme se rozhodli, že ještě počkáme na příští rok. Já ty možnosti neměla, ale pokud bude dcerka jevit zájem, ráda jí na to ušetřím.

18.8.2008 21:05
magulka

XXX.XXX.249.43

marketka napsal(a):
Ahojky Mončo, díky za recenzi na koňský tábor. Dcerce je 6 let, poníka má doma. Jezdí spíš rekreačně, sem tam projíždˇky ven, občas nějaká ta kavaletka na jízdárně.
Asi sportovní ambice nemá, je trochu poseroutka po mě, ale koníky má ráda.
Každopádně, chce někam mezi děti, kde si budou moci o koních povídat a starat se o ně. Doma to asi není ono. Je fakt, že kdyby se příští rok rozhodla tam jet, zamluvím to už z jara. Letos jsem tam psala tuším v březnu a ještě volno bylo. A|e nakonec jsme se rozhodli, že ještě počkáme na příští rok. Já ty možnosti neměla, ale pokud bude dcerka jevit zájem, ráda jí na to ušetřím.

Ahojte
Jak jste se měly dneska? Já celkem dobrí byla jsem s koněm na procházce a pak ještě se psem takže jsem celkem utahaná takže vidím to na to že půjdu spát
Naše dvě potvory

18.8.2008 21:21
jessyn

XXX.XXX.146.227

marketka napsal(a):
Ahoj Mončo,

Přesně tak Edit, krajinka je tu krásná, chtěla bych někoho vidět, jak tu běhá do kopců, to jsem asi jen já blázen a můj koník, jsou tu super cyklistické trasy a s koněm na kerého je spoleh se dá dojet opravdu všude,
přikládám bystřičku na kolech.....

18.8.2008 22:08
koki

XXX.XXX.148.19

jessyn napsal(a):
Přesně tak Edit, krajinka je tu krásná, chtěla bych někoho vidět, jak tu běhá do kopců, to jsem asi jen já blázen a můj koník, jsou tu super cyklistické trasy a s koněm na kerého je spoleh se dá dojet opravdu všude,
přikládám bystřičku na kolech.....

Magulka: Krásní hafani
Markétka: Hoď fota nového koníka

18.8.2008 22:28
marketka

XXX.XXX.179.23

koki napsal(a):
Magulka: Krásní hafani
Markétka: Hoď fota nového koníka

Viktorka už pejska přerostla, co?
A víte, co bude to druhé? Sestřička nebo bratříček?
Přikládám fotky Schelbyho.

18.8.2008 22:30
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Viktorka už pejska přerostla, co?
A víte, co bude to druhé? Sestřička nebo bratříček?
Přikládám fotky Schelbyho.

A tady je focen s neteří a synovcem bývalého majitele.

18.8.2008 22:32
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
A tady je focen s neteří a synovcem bývalého majitele.

Poslední foteška.

18.8.2008 22:35
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Poslední foteška.

Schelbík je v pohodě, ale žravý. Ten by po sobě zbaštil i hovínko, jak říká Jarda. Na Jardu až moc flegmouš, i pod sedlem. No, nakonec ho zdědím, ale mě to neva.
S koníkem si rozumíme, oba moc sportovní ambice nemáme.

19.8.2008 00:04
danus

XXX.XXX.156.99

magulka napsal(a):
Ahojte všichni

Aojky,tak ja bych chtela pridat nazor na zlinsky krajík...myslím že my máme to co v čechácha jinde není a čechy maj to co my zas naopak ne...:-)Ale i přes to si myslím že je tu krásně...Krásná vrchovitá krajina...prostě krásně:-)...Ne?...jinak se mejte hezky a ahoojky!

19.8.2008 00:26
koki

XXX.XXX.148.19

marketka napsal(a):
Schelbík je v pohodě, ale žravý. Ten by po sobě zbaštil i hovínko, jak říká Jarda. Na Jardu až moc flegmouš, i pod sedlem. No, nakonec ho zdědím, ale mě to neva.
S koníkem si rozumíme, oba moc sportovní ambice nemáme.

Markétka: Nevíme, chceme překvápko Ale sama jsem zvědavá Koňouch fakt moc pěkný Zase rezavec Hlavně že je hodný a nemusíš se bát o děti, jako v případě Kikina Třeba si Jarda do budoucna pořídí nějaké torpédo. Já osobně mám taky raději línější koníky. Sportovní ambice už taky nemám a navíc s dětmi by na sport ted ani nebyl čas.. Takže pro mě je klidná vyjížďka po lese to pravé

19.8.2008 06:38
marketka

XXX.XXX.179.23

danus napsal(a):
Aojky,tak ja bych chtela pridat nazor na zlinsky krajík...myslím že my máme to co v čechácha jinde není a čechy maj to co my zas naopak ne...:-)Ale i přes to si myslím že je tu krásně...Krásná vrchovitá krajina...prostě krásně:-)...Ne?...jinak se mejte hezky a ahoojky!

Pro Danuš. Na Moravě máte to, co my zase ne a naopak.
Na druhou stranu rádi k vám jezdíme. Řekla bych, že jste víc vstřícnější, držíte víc spolu-třeba mi to někdo vyvrátí, ale prostě to je můj názor.
Pro Ivču.-Jo, šli jsme zase do zrzavce. Jarda měl vždy ryzáky a tak to zůstane.
U Schelbyho věděl, že je línější, do sportu rozhodně nebude jako Kikin, každý koník má prostě něco. To ,,torpédo,, má slíbené, až jednou nebude můj koník-fňuk a bude
to zase ryzák. I když já jsem zase na hnědáky, ale to neva, u mě je důležitá povaha.

19.8.2008 10:19
magulka

XXX.XXX.249.43

marketka napsal(a):
Na druhou stranu rádi k vám jezdíme. Řekla bych, že jste víc vstřícnější, držíte víc spolu-třeba mi to někdo vyvrátí, ale prostě to je můj názor.
U Schelbyho věděl, že je línější, do sportu rozhodně nebude jako Kikin, každý koník má prostě něco. To ,,torpédo,, má slíbené, až jednou nebude můj koník-fňuk a bude
to zase ryzák. I když já jsem zase na hnědáky, ale to neva, u mě je důležitá povaha.

Pro Koki(Iva): Díky moc..ono je celkem někdy sranda jít snima na procházku každý se mi směje..jedna malá, druhá velká
Jinak dneska je u nás krásně, svítí sluníčko ale zase lítají hovada potvory jedny. Takže s koníkama půjdu ven asi až hodně večer až zaleze sluníčko
A ještě ktomu názoru celkem mě mrzí že tady u nás konkretně v okolí Valmezu každý zachází s koníkama jak s hračkama, všude kam se podívám koně už ve dvou a dřív jsou obsedlí..a to mě celkem mrzí. A jsou tady skoro samí westernáci. A parkuráci žádní..
Bessynka

19.8.2008 12:40
barletka

XXX.XXX.74.67

magulka napsal(a):
Pro Koki(Iva): Díky moc..ono je celkem někdy sranda jít snima na procházku každý se mi směje..jedna malá, druhá velká
Jinak dneska je u nás krásně, svítí sluníčko ale zase lítají hovada potvory jedny. Takže s koníkama půjdu ven asi až hodně večer až zaleze sluníčko
A ještě ktomu názoru celkem mě mrzí že tady u nás konkretně v okolí Valmezu každý zachází s koníkama jak s hračkama, všude kam se podívám koně už ve dvou a dřív jsou obsedlí..a to mě celkem mrzí. A jsou tady skoro samí westernáci. A parkuráci žádní..
Bessynka

Ahoj, parkuráci až na Elen vůůůbec žádní :-).Žádná pořádná jízdarna se zázemím, v okolí není jediná jízdarna , která by měla alespoň písek, ......

Ač mám Valašsko ráda, ale myslím, že co se kolem koní a treninku týče je trošku pozadu, spíše drobní chovatele ( pdevším rádoby chovatele ) , kteří mají 2 - 3 koně doma pro radost.... Tady v Opavě jsou veké stáje na každém rohu s halou, kolbištěm, .......Proto jsem i z Valmezu odešla, ale jednou se teba vrátím a koupím si ten písek

Moje Parmulečka...

19.8.2008 14:02
anarwen

XXX.XXX.72.117

marketka napsal(a):
Ahoj Mončo,

Ahoj, na táboře na Březůvkách jsem před lety byla jako instruktor, takže se pokusím o nestraný názor. :) Co se týče zázemí, myslímže je pro děcka více než dostačující, ale to je vidět z fotek. Každé dítě jezdí hodinu denně (půl ráno, půl večer) jak na jízdárně, tak i na vyjíždky, pokud není děcko zkušené někdo ho vede i v terénu. Co se týká nějakého ,,výcviku,, v pravém slova smyslu, to bych asi jela na jiný tábor, ale to už je i jiná fin. kategorie, myslím že na všech táborech pro děti je to spíš o vožení než o jezdeckém zdokonalování... Každopádně děti byly vždycky spokojené, neustále je nějaký program... Co se týká věku dítěte je možné se domluvit s Lenkou Hájkovou, neboli hlavní vedoucí, myslím že už 6,7 leté dítě by neměl být problém, záleží na situaci
Přikládám foto jedné malé učastnice, školou ještě nepoviné :)

19.8.2008 16:11
jessyn

XXX.XXX.0.7

barletka napsal(a):
Ahoj, parkuráci až na Elen vůůůbec žádní :-).Žádná pořádná jízdarna se zázemím, v okolí není jediná jízdarna , která by měla alespoň písek, ......

Ač mám Valašsko ráda, ale myslím, že co se kolem koní a treninku týče je trošku pozadu, spíše drobní chovatele ( pdevším rádoby chovatele ) , kteří mají 2 - 3 koně doma pro radost.... Tady v Opavě jsou veké stáje na každém rohu s halou, kolbištěm, .......Proto jsem i z Valmezu odešla, ale jednou se teba vrátím a koupím si ten písek

Moje Parmulečka...

Svatá pravda Edys, jediná tys to někam dotáhla a asi to tak už i zůstane
škoda že u pí. Valentové to nejde nějak udělat, by to tam bylo pro Vás docela OK, ne?
Slyšela sem, že se chce jednou vrátit k Brnu, tak by to snad prodala.
Ale třeba p. Blizňák se dost vytáhl a je tu taková místní Ikona.

19.8.2008 17:35
danus

XXX.XXX.156.99

marketka napsal(a):

Pro marketku:...tak to je zname že moravané překypují svou pohostiností...:-) ae u vás to tez myslim není špatné...Každý ten kraj má proste něco do sebe ,nejakou historii at už se to týče koní či jiných věcí...:-)

19.8.2008 17:40
danus

XXX.XXX.156.99

barletka napsal(a):

Moje Parmulečka...

pro:barletka...tak já si myslím že my tu nejsme po zadu...jen si vem co tu v okolí je ,hřebčíny,hypo ,agro centra a buh ví co ,rádoby chovatelé tu jsou taky,ale myslím že nehcybí ani v čechách a ve zbytku ČR...A není je za co odsuzovat,když se mají koně dobře ,nepotřebují k životu žádný spešl vybavení ,myslím že ti nám dají za vděk pořádnou podestýlkou ,láskou, pořádným výběhem...více věcí okolo toho záleží na majitelích:-) ...a že tu nemáme parkuráky? máme...i drezůráky atd atd:-)

19.8.2008 19:47
barletka

XXX.XXX.103.91

danus napsal(a):
Pro marketku:...tak to je zname že moravané překypují svou pohostiností...:-) ae u vás to tez myslim není špatné...Každý ten kraj má proste něco do sebe ,nejakou historii at už se to týče koní či jiných věcí...:-)

Danuš, nemyslela jsem Zlínský kraj, ale kontretně Valašské Meziříčía okolí...

19.8.2008 19:54
marketka

XXX.XXX.179.23

danus napsal(a):

My jezdíme už 5 let do Nivnice.Máme tam známé.Známý slavil 50-tiny, měl to v kulturáku a cizí lidé se k nám chovali velice slušně a vstřícně. A co takhle na jízdě králů, kdy se holky mohly svézt na opentlených koních. Je tam hezky-manžel chodí na posedy, já děti hlídám, chodíme se koupat. Máme to rádi na Buchlově, Buchlovicích, Buchlovských horách -Samota a samozřejmě nevynecháme ZOO Lešnou.
Byla jsem u Monči, co má frísandy, také moc krásná vyjíždka.
Dcerce jsem našla jezdecký tábor v Březůvkách, to je kousek od Zlína. Fakt se mi tam líbí víc, než se válet u moře! Po letošní dovče u moře jsem změnila názor. Na Valašsku je to moc moc fajn.

19.8.2008 19:58
barletka

XXX.XXX.103.91

jessyn napsal(a):
Svatá pravda Edys, jediná tys to někam dotáhla a asi to tak už i zůstane
škoda že u pí. Valentové to nejde nějak udělat, by to tam bylo pro Vás docela OK, ne?
Slyšela sem, že se chce jednou vrátit k Brnu, tak by to snad prodala.
Ale třeba p. Blizňák se dost vytáhl a je tu taková místní Ikona.

Jednou třeba pojedem po Valašských kopcích spolu Kamil

Foceno dneska můj malý miláček Delarś Boy

19.8.2008 20:04
barletka

XXX.XXX.103.91

barletka napsal(a):
Jednou třeba pojedem po Valašských kopcích spolu Kamil

Foceno dneska můj malý miláček Delarś Boy

Ještě jednou - Má 5 měsíců:-)

19.8.2008 20:06
barletka

XXX.XXX.103.91

barletka napsal(a):
Ještě jednou - Má 5 měsíců:-)

19.8.2008 21:11
magulka

XXX.XXX.249.43

marketka napsal(a):
My jezdíme už 5 let do Nivnice.Máme tam známé.Známý slavil 50-tiny, měl to v kulturáku a cizí lidé se k nám chovali velice slušně a vstřícně. A co takhle na jízdě králů, kdy se holky mohly svézt na opentlených koních. Je tam hezky-manžel chodí na posedy, já děti hlídám, chodíme se koupat. Máme to rádi na Buchlově, Buchlovicích, Buchlovských horách -Samota a samozřejmě nevynecháme ZOO Lešnou.
Byla jsem u Monči, co má frísandy, také moc krásná vyjíždka.
Dcerce jsem našla jezdecký tábor v Březůvkách, to je kousek od Zlína. Fakt se mi tam líbí víc, než se válet u moře! Po letošní dovče u moře jsem změnila názor. Na Valašsku je to moc moc fajn.

Přesně tak v okolí Valmezu nic není..Nevím jak to tam máte vy ale tady žádní parkuráci teda kromě Elen no..
A to mě štve..taky mám sen že hned jak dodělám školu zbalím koně a půjdu z tadyma pryč
Teď jsem si koupila nadějného hřebečka do sportu a chci aby pak šel někam na obsednutí a jsem zvědavá kam ho dám no Ale tak na to máme ještě čas
Já s moji bývalou kobylkou která je teď prodaná do okolí Chrudimi snad se tam má dobře

19.8.2008 21:15
marketka

XXX.XXX.179.23

magulka napsal(a):
Přesně tak v okolí Valmezu nic není..Nevím jak to tam máte vy ale tady žádní parkuráci teda kromě Elen no..
A to mě štve..taky mám sen že hned jak dodělám školu zbalím koně a půjdu z tadyma pryč
Teď jsem si koupila nadějného hřebečka do sportu a chci aby pak šel někam na obsednutí a jsem zvědavá kam ho dám no Ale tak na to máme ještě čas
Já s moji bývalou kobylkou která je teď prodaná do okolí Chrudimi snad se tam má dobře

Tak na Mladoboleslavsku je pár větších parkurových stájí, ale spíš to vidím na soukromníky, co mají dva koně na dvoře a jezdí rekreačko.
Westerňáků tu moc není, znám jen hafling ranč a sem tam někoho, kdo jezdí ve west. sedle.Když jsou akce v Lídlu, vždy seženu to, co potřebuju, protože tu koní moc není-oproti ostatním krajům.

19.8.2008 21:15
danus

XXX.XXX.156.99

barletka napsal(a):
Danuš, nemyslela jsem Zlínský kraj, ale kontretně Valašské Meziříčía okolí...

barletka ,tak myslím že valmez a Zlín není až zas tak dlouhá trasa...ae věc názoru:-)

19.8.2008 21:26
barletka

XXX.XXX.103.91

danus napsal(a):
barletka ,tak myslím že valmez a Zlín není až zas tak dlouhá trasa...ae věc názoru:-)

Bydlela jsem ve VM 20 let a momentálně je pro mě nemožné dojíždět za pískem 50km do Zlína.
Mám6 koní a zázemí je důležité.... Prostě jsme se bavili o VM a takto vidím:-)

20.8.2008 05:31
magulka

XXX.XXX.249.43

marketka napsal(a):
Tak na Mladoboleslavsku je pár větších parkurových stájí, ale spíš to vidím na soukromníky, co mají dva koně na dvoře a jezdí rekreačko.
Westerňáků tu moc není, znám jen hafling ranč a sem tam někoho, kdo jezdí ve west. sedle.Když jsou akce v Lídlu, vždy seženu to, co potřebuju, protože tu koní moc není-oproti ostatním krajům.

No právě..pořád se bavím jenom o okolí Valmezu
Jsou tady jenom opravdu westernáci co si jezdí rekreačně a sem tam ty rychlostky ale parkuráci zde opravdu nejsou. Nevím jak to máte ve Zlíně ale my tady fakt nic nemáme.
Ještě jednou můj koník s bývalým kamarádem na Šumavě

20.8.2008 07:21
vap

XXX.XXX.160.163

magulka napsal(a):
No právě..pořád se bavím jenom o okolí Valmezu
Jsou tady jenom opravdu westernáci co si jezdí rekreačně a sem tam ty rychlostky ale parkuráci zde opravdu nejsou. Nevím jak to máte ve Zlíně ale my tady fakt nic nemáme.
Ještě jednou můj koník s bývalým kamarádem na Šumavě

Ahojky, tak já se k vám přidám. Jsme z malé vesničky na úpatí Bílých Karpat. Myslím, že lepší krajinu na vyjížďky do terénu jsme mít ani nemohly, fakt je ten, že rovinek tu moc není, ale o to víc mále z těch kopečků namakané koně
Market kam jezdíte do Nivnice, já chodím do NIvnice na ranč Lipiny...Momentálně teď vlastní koníky nemáme, protože bysme je nestíhali, já se starám o 1,5 letého prcka a manžel pracuje v Napajedlích. Ale počítáme, že jak malej trochu odroste, koníky si domů opět nastěhujeme...

20.8.2008 09:27
marketka

XXX.XXX.179.23

vap napsal(a):
Ahojky, tak já se k vám přidám. Jsme z malé vesničky na úpatí Bílých Karpat. Myslím, že lepší krajinu na vyjížďky do terénu jsme mít ani nemohly, fakt je ten, že rovinek tu moc není, ale o to víc mále z těch kopečků namakané koně
Market kam jezdíte do Nivnice, já chodím do NIvnice na ranč Lipiny...Momentálně teď vlastní koníky nemáme, protože bysme je nestíhali, já se starám o 1,5 letého prcka a manžel pracuje v Napajedlích. Ale počítáme, že jak malej trochu odroste, koníky si domů opět nastěhujeme...

Ahojky Vap , jak je ten svět malej, co? Do Nivnice jezdíme k jednomu pánovi a přespáváme na Savary. Když jsme se mu zmínili o tom, že máme doma koníky, tak říkal, že na Lipinách cosi je. Jednou jsme se tam byli podívat, ale jen z dálky.
Pak jsem sháněla vyjíždky v okolí, ale žádný zázrak. Nakonec jsem skončila na Buchlově na ranči Smaradˇavka. Jednou jsme byli v Napajedlích a už se rok chystám navštívit Ivču v Tlumačově.
Jinak také jezdíme do jezd. potřeb k Piruchům, jsou to fajn lidi.
Kdybys o něčem v okolí věděla, kde lze strávit hodinka v koňském sedle, budu ráda.

20.8.2008 09:28
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Ahojky Vap , jak je ten svět malej, co? Do Nivnice jezdíme k jednomu pánovi a přespáváme na Savary. Když jsme se mu zmínili o tom, že máme doma koníky, tak říkal, že na Lipinách cosi je. Jednou jsme se tam byli podívat, ale jen z dálky.
Pak jsem sháněla vyjíždky v okolí, ale žádný zázrak. Nakonec jsem skončila na Buchlově na ranči Smaradˇavka. Jednou jsme byli v Napajedlích a už se rok chystám navštívit Ivču v Tlumačově.
Jinak také jezdíme do jezd. potřeb k Piruchům, jsou to fajn lidi.
Kdybys o něčem v okolí věděla, kde lze strávit hodinka v koňském sedle, budu ráda.

No, já mám dcerky 3,5 a 6 let. Už to s nima docela jde.

20.8.2008 10:29
vija

XXX.XXX.246.132

vap napsal(a):

Mně se u nás taky líbí, ale uznám, že když jsem jela do jižních čech, tak jsem se uplně rozplývala . Ale Zlínsko je Zlínsko Sice mě tu mega štvou ti lidi, co si furt stěžujou na koně a vadí jim snad uplně všechno na nich, ale ty vyjížďky a pastviny u nás bych neměnila

20.8.2008 10:31
vija

XXX.XXX.246.132

vija napsal(a):
Mně se u nás taky líbí, ale uznám, že když jsem jela do jižních čech, tak jsem se uplně rozplývala . Ale Zlínsko je Zlínsko Sice mě tu mega štvou ti lidi, co si furt stěžujou na koně a vadí jim snad uplně všechno na nich, ale ty vyjížďky a pastviny u nás bych neměnila

20.8.2008 11:14
marketka

XXX.XXX.179.23

vija napsal(a):

O pastvě mi nemluv. Tady /Ml.Boleslav/ je to samá stavební parcela, průmysl. Sami jsme si vyboxovali 0,5 ha pastvinu, za kterou jsme neskonale vděční. Jinak kolem jsou pole, která nikdo nechce pronajmout, nedejbože prodat. A když jo, tak za to chtějí nehorázné sumy.

20.8.2008 13:49
vap

XXX.XXX.160.163

marketka napsal(a):
O pastvě mi nemluv. Tady /Ml.Boleslav/ je to samá stavební parcela, průmysl. Sami jsme si vyboxovali 0,5 ha pastvinu, za kterou jsme neskonale vděční. Jinak kolem jsou pole, která nikdo nechce pronajmout, nedejbože prodat. A když jo, tak za to chtějí nehorázné sumy.

Já si byla zajezdit (western)na ranči Na Vyhlídce, je to poblíž Zlína v Lípě...bylo to fajn...Piruši trénují v dědince vedle té naší, takže když k nim jedete, jedete i kolem našeho domu. Naši u nich mají koně v tréninku, jsou to naši známí, zrovna včera jsme tam byli. Na Lipinách máme jen 4 koníky, je to uprostřed lesa, takže se tam jezdím po večerech zrelaxovat a odpočinout si od honičky kolem prcka a domácnosti. O Smraďavce jsem slyšela, že nemá příliš dobrou reputaci, ale neznám to tam, byla jsem tam jen jednou, když jsem scháněla koníka ke koupi.

20.8.2008 13:58
marketka

XXX.XXX.179.23

vap napsal(a):
Já si byla zajezdit (western)na ranči Na Vyhlídce, je to poblíž Zlína v Lípě...bylo to fajn...Piruši trénují v dědince vedle té naší, takže když k nim jedete, jedete i kolem našeho domu. Naši u nich mají koně v tréninku, jsou to naši známí, zrovna včera jsme tam byli. Na Lipinách máme jen 4 koníky, je to uprostřed lesa, takže se tam jezdím po večerech zrelaxovat a odpočinout si od honičky kolem prcka a domácnosti. O Smraďavce jsem slyšela, že nemá příliš dobrou reputaci, ale neznám to tam, byla jsem tam jen jednou, když jsem scháněla koníka ke koupi.

Jo, Smradˇavka mě taky zklamala. Dostala jsem sice fajn koníka, fajn průvodkyni Evču na krásném žlutém hřebci,jeli jsme lesem, byla to paráda. Poté se chtěly děti svézt na poníkovi, tak jsme si stoupli do fronty. Mezitím jsme měli možnost pozorovat holčiny u výcviku dětského jezd. tábora. Děti do koní kopaly, ti tupě chodili dokolečka a holčiny to sledovaly a nic neříkaly.
Pak jsem si řekla, že už nikdy více...

20.8.2008 17:14
magulka

XXX.XXX.249.43

marketka napsal(a):
Jo, Smradˇavka mě taky zklamala. Dostala jsem sice fajn koníka, fajn průvodkyni Evču na krásném žlutém hřebci,jeli jsme lesem, byla to paráda. Poté se chtěly děti svézt na poníkovi, tak jsme si stoupli do fronty. Mezitím jsme měli možnost pozorovat holčiny u výcviku dětského jezd. tábora. Děti do koní kopaly, ti tupě chodili dokolečka a holčiny to sledovaly a nic neříkaly.

Tak vy to ve Zlíně máte krásné
Ale přijeď se někdy podívat knám a uvidíš..

20.8.2008 20:43
vija

XXX.XXX.136.154

vap napsal(a):

vap: Právě já jsem z tama- z Lípy, z těch pastvin

20.8.2008 20:44
vija

XXX.XXX.136.154

marketka napsal(a):

jo na Smraďavce to už není takové, jako dřív....

21.8.2008 06:29
vap

XXX.XXX.160.163

vija napsal(a):
vap: Právě já jsem z tama- z Lípy, z těch pastvin

Ty máš koníka u Machů?

21.8.2008 06:47
marketka

XXX.XXX.179.23

vija napsal(a):
jo na Smraďavce to už není takové, jako dřív....

Jako myslíš, že se to tam zhoršilo?

22.8.2008 09:06
magulka

XXX.XXX.249.43

vap napsal(a):
Ty máš koníka u Machů?

Ahojte
Jak se dneska máte co? Jaké bylo ranní stávání? U mě pohodka probudilo mě sluníčko A co chystáte se dneska někam?

22.8.2008 16:14
jessyn

XXX.XXX.0.7

magulka napsal(a):
Ahojte všichni

Kdyby někdo ve ZLÍNSKÉM KRAJÍKU sháněl ustájení, tak sem určo napište. Na ceně se dohodneme.

22.8.2008 19:57
vija

XXX.XXX.246.132

jessyn napsal(a):
Kdyby někdo ve ZLÍNSKÉM KRAJÍKU sháněl ustájení, tak sem určo napište. Na ceně se dohodneme.

a kde přesně ustájení? Zájem by byl, moje kamarádka shání a já taky ještě nemám na 100% určené na zimu.

22.8.2008 19:58
vija

XXX.XXX.246.132

marketka napsal(a):
Jako myslíš, že se to tam zhoršilo?

Předtím tam byla dobrá parta lidí, vážili si aji víc koní... Teď mi to přijde spíš jen o penězích...

22.8.2008 19:59
vija

XXX.XXX.246.132

vap napsal(a):
Ty máš koníka u Machů?

ne, na Vyhlídce přesně ne, ale Alice Machů mívá pár koníků u nás na pastvě.

23.8.2008 10:25
jessyn

XXX.XXX.146.227

vija napsal(a):
a kde přesně ustájení? Zájem by byl, moje kamarádka shání a já taky ještě nemám na 100% určené na zimu.

Holky, tak to asi máte smůlu, já jsem z VM a Vy pravděpodobně ze Zl, že?
Teda pokud by se Vám nechtělo dojíždět

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.8.2016 20:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hledám kamarádku ze Zlínska nejlépe chov.poníků.

Přidejte reakci

Přidat smajlík