Při ÚTERKU více sil...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.8.2008 07:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

Zdar ženy, už je mi dobře, nabrala jsem zas nové síly a konečně mám nějaké foto z treninku...jak Vy? ja se vstávalo?
ze začátku jezdíme takto, snažím se jí nechat chodit spíš před kolmicí...ze začátku to bývá domluva o tom v jakém tempu se pojede...
Ale včera jsme byli na jízdárně a bylo to super, klus luxusní pomalý, cval rozumný a něco jsme hopli, myslím že ten kolmáček měl 70cm, stačilo to, spíš jsme chodili kavaletky...je užasný jak se takhle malej kun dá lehce udržet ve cvalu v obratu s ní pujdou věci...

26.8.2008 07:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Zdar ženy, už je mi dobře, nabrala jsem zas nové síly a konečně mám nějaké foto z treninku...jak Vy? ja se vstávalo?
ze začátku jezdíme takto, snažím se jí nechat chodit spíš před kolmicí...ze začátku to bývá domluva o tom v jakém tempu se pojede...
Ale včera jsme byli na jízdárně a bylo to super, klus luxusní pomalý, cval rozumný a něco jsme hopli, myslím že ten kolmáček měl 70cm, stačilo to, spíš jsme chodili kavaletky...je užasný jak se takhle malej kun dá lehce udržet ve cvalu v obratu s ní pujdou věci...

26.8.2008 07:44
sakiron

XXX.XXX.144.142

klawdie napsal(a):

mam posledni den nemocenske a ještě musim nakrmit hladove krky nepapaly

26.8.2008 07:52
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):

Bré ranko, dneska snad bude klidnějš jak včera...

Klári sekne vám to spolu

O víkendu jsme pracovali

26.8.2008 07:53
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Bré ranko, dneska snad bude klidnějš jak včera...

Klári sekne vám to spolu

O víkendu jsme pracovali

26.8.2008 07:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

sakiron napsal(a):
mam posledni den nemocenske a ještě musim nakrmit hladove krky nepapaly

Dobré jitro,
já jsem dneska jako zmlácená...šla bych si ještě tak na pět hodinek dadnout, fakt trpim. Včera mi dal Tomáš pěkně zabrat na tenise a ke konci mi sdělil, že 15. září jdeme na turnoj...já myslela že si dělá prdel ale je to tak...
Dneska jedu na kukačku na trénink Luny, tak zase něco pofotím a snad i něco natočím...
Klárko, sekne ti to se Ségrou...

26.8.2008 07:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):

Ty jo to je boží a jak se vám jezdí? dobrý bez komplikací?

26.8.2008 07:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Ty jo to je boží a jak se vám jezdí? dobrý bez komplikací?

ale potěšila bych Janicu, vyražíme občas na prochajdy a není problém se projet na parelce bez sedla, zvládáme i klus..samozřejmě nepřikládat nožky
tady po cválání, už nemůžu malá se těší na druhou ruku...

26.8.2008 07:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
ale potěšila bych Janicu, vyražíme občas na prochajdy a není problém se projet na parelce bez sedla, zvládáme i klus..samozřejmě nepřikládat nožky
tady po cválání, už nemůžu malá se těší na druhou ruku...

Danulí máš sportovce tak se nediv ale Tomáš je sakra velkej sympaták, mě prej dneska čeká volejbal, ale nevím jestli na to budu mít čas..
segra na segře

26.8.2008 08:08
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Danulí máš sportovce tak se nediv ale Tomáš je sakra velkej sympaták, mě prej dneska čeká volejbal, ale nevím jestli na to budu mít čas..
segra na segře

No, ehm...s naloženým vůzkem se jezdí dobře, prázdný je na něj moc lehký a ještě jsme úplně nevychytali poslušnost aneb domů domů domů nejkratší cestou a když nemůžu, tak stávka - viz foto Takže vesměs chodím vedle něj a nevezu se (stejně to chce polštář pod zadek)

Spolu s tím, jak je těžké ho vůbec k těm ojím naštelovat - ocas mezi nohama a nepůjdu, tak mi přijde, že asi s tím nemá moc dobré zkušenosti. Nicméně zapřahali jsme ho potřetí a lepší se to

26.8.2008 08:13
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
No, ehm...s naloženým vůzkem se jezdí dobře, prázdný je na něj moc lehký a ještě jsme úplně nevychytali poslušnost aneb domů domů domů nejkratší cestou a když nemůžu, tak stávka - viz foto Takže vesměs chodím vedle něj a nevezu se (stejně to chce polštář pod zadek)

Spolu s tím, jak je těžké ho vůbec k těm ojím naštelovat - ocas mezi nohama a nepůjdu, tak mi přijde, že asi s tím nemá moc dobré zkušenosti. Nicméně zapřahali jsme ho potřetí a lepší se to

No my zapřahali jeríka do sulky, takže proto se ptám, mě to minule stálo odřeninu a modřinu na noze, segra málem skončila v příkopě..no je to mazec...a to je jerík klidák a pohodář...

26.8.2008 08:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

zdar babky, já s ebojím zapřáhnout i minishetlanda po některých zkušenostech...vylezu na kde co, ale do vozu.....ee..
jinak jsme ráda, že po včerejším tréninku s ryzcem můžu sedět, to bylo dobré peklo...jeslti je chudina rozbitá jenom z půlky jak já, ale ráno do ohrady si frčela jak nic, děda nechodí, tak jezdím k ořům i ráno..
ona sice teď má zas fest kondičku, ale je rozdíl cajdat po lese a na pískovce, ale byly sjme tam cca 45 minut včetně krokování, tož se sand zas tak moc nenadřela..ke konci konenčě šlapala, jak jsme chtěli:)

26.8.2008 08:17
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
No my zapřahali jeríka do sulky, takže proto se ptám, mě to minule stálo odřeninu a modřinu na noze, segra málem skončila v příkopě..no je to mazec...a to je jerík klidák a pohodář...

Jo, no, není to taková sranda, jak to vypadá

26.8.2008 08:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
zdar babky, já s ebojím zapřáhnout i minishetlanda po některých zkušenostech...vylezu na kde co, ale do vozu.....ee..
jinak jsme ráda, že po včerejším tréninku s ryzcem můžu sedět, to bylo dobré peklo...jeslti je chudina rozbitá jenom z půlky jak já, ale ráno do ohrady si frčela jak nic, děda nechodí, tak jezdím k ořům i ráno..
ona sice teď má zas fest kondičku, ale je rozdíl cajdat po lese a na pískovce, ale byly sjme tam cca 45 minut včetně krokování, tož se sand zas tak moc nenadřela..ke konci konenčě šlapala, jak jsme chtěli:)

holka tak v tom tě plně chápu taky většinou z treninku docházím spocenější

26.8.2008 08:58
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
holka tak v tom tě plně chápu taky většinou z treninku docházím spocenější

Safra safra, šéf už je tu a je energickej...
asi se budu muset na chvíli odmlčet...
S těma spocenejma tělama je to u mě stejné...jsem po tréninku vyřízená víc než kobyla, mazec.
Klárko, skoky máš také nafocené? Šup sem s fotkama

26.8.2008 09:01
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

no a dneska se koná zatěžkávací zkouška tohohle:))
akorát já sjem skromná a mám přímo happy mouth - to bílé:))

26.8.2008 09:02
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
no a dneska se koná zatěžkávací zkouška tohohle:))
akorát já sjem skromná a mám přímo happy mouth - to bílé:))

A já si myslela že to růžovoučké...

26.8.2008 09:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Safra safra, šéf už je tu a je energickej...
asi se budu muset na chvíli odmlčet...
S těma spocenejma tělama je to u mě stejné...jsem po tréninku vyřízená víc než kobyla, mazec.
Klárko, skoky máš také nafocené? Šup sem s fotkama

Ne né žze včera nic nemám, tohle jsou fata z pátka, ale zatím musím říct že je to čím dál lepší, ale jsem v tý fázi kdy bez trenéra další posun nevidím..fotila včera akorát Kláfušky máma mobilem, tak nevím jestli se něco povedlo a jestli se to podaří řenést až sem...grace taky včera pěkně šlapala, hezky se uvolnila a pak byla na ně radost pohledět...jo a dík segra za ty fota...potvůrka ještě chrní..to se někdo má...

26.8.2008 09:07
strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):

To jsem v obchodě viděla, je to fakt síla!!

26.8.2008 09:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

tohle je ale ještě jinej matroš než je klasickej jblečnák vid? brousila jsem si na to taky zoubky...no otestuj plnasem a dej vědět, zrovna se na netu povaluje v inzerci jablečné 12,5 tak o něm přemýšlím...holky v září je zas v Pardubicích KOně v akci kdo dorazí...musím šetřit korunky, abych miláčkům mohla něco pokoupit!

26.8.2008 09:20
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
tohle je ale ještě jinej matroš než je klasickej jblečnák vid? brousila jsem si na to taky zoubky...no otestuj plnasem a dej vědět, zrovna se na netu povaluje v inzerci jablečné 12,5 tak o něm přemýšlím...holky v září je zas v Pardubicích KOně v akci kdo dorazí...musím šetřit korunky, abych miláčkům mohla něco pokoupit!

já mám schované u jedné paní western sedlo, tak po něm docela toužím, ejnže to vyadá asi na půjčku u dědy, tož se mi do toho nechce...ale je to starší cestovní roper...:))
navíc ti moji spratci amjí snad fakt všechno a nejlépe v 10 barevných kombinacích..
ryzec má ještě slíbeného beránka, jenže ony jsou tak tlusté, že by mi zúžily komoru, a to nechci...

26.8.2008 09:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
já mám schované u jedné paní western sedlo, tak po něm docela toužím, ejnže to vyadá asi na půjčku u dědy, tož se mi do toho nechce...ale je to starší cestovní roper...:))
navíc ti moji spratci amjí snad fakt všechno a nejlépe v 10 barevných kombinacích..
ryzec má ještě slíbeného beránka, jenže ony jsou tak tlusté, že by mi zúžily komoru, a to nechci...

mi povídej, taky potřebuju, ale ty léčebné výdaje a vyšetření kobyli budu splácet pěkně dlouho, tak sedlo bude asi až k vánocům...

26.8.2008 09:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
mi povídej, taky potřebuju, ale ty léčebné výdaje a vyšetření kobyli budu splácet pěkně dlouho, tak sedlo bude asi až k vánocům...

no, mi mluv, to ej furt něc.,...
jsem koupila ryzcovi nový podbřišák, měla 130 kožený, nic mu není, ale byla od něho, nebo od nějaké alergie jakoby opruzená a podřená, tak že jí koupím ten, co má Kerka...no, dneska to byla asi spíš alergie, měla úplně vaky pod předníma nohama, a jak je vysekaná ohrada, tak je to ok..
kurnik, 800 kč a já kráva, když neměli 130, tak že stejně by potřebovala 135 cm, no, ta nebyla, tak jsem koupila 140 cm a to máme velké, tak snad mi ho Dašena vymění..
che che, vandr na ryzcovi:)

26.8.2008 09:29
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):

Tak dobré ráno, už jsem tu!!
ale za chvílu si pujdu ještě áchnout k tv..

Nahážu vám se foto toho mého zlatka

26.8.2008 09:30
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Tak dobré ráno, už jsem tu!!
ale za chvílu si pujdu ještě áchnout k tv..

Nahážu vám se foto toho mého zlatka

jeho holka Jiskra

26.8.2008 09:31
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
jeho holka Jiskra

trocha akce

26.8.2008 09:34
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
a semnou

a to stačí

26.8.2008 09:40
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
a to stačí

Peti, ještěěěěěě Je to krasavec. Porostl mu pupek , ale pořád je moc hezoučký. Chjo, muselo to být asi citlivé ho vidět .....

26.8.2008 09:42
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
Peti, ještěěěěěě Je to krasavec. Porostl mu pupek , ale pořád je moc hezoučký. Chjo, muselo to být asi citlivé ho vidět .....

Jojo to bylo, když jsem vešla do stáje a on tam stál na štontu, nahodil to krčisko a začal mě oňuhňávat, no slzu jsem nezastavila..
Ale vím že se tam má maximálně dobře, Káča mu dává vše potřebné!!

26.8.2008 09:44
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Jojo to bylo, když jsem vešla do stáje a on tam stál na štontu, nahodil to krčisko a začal mě oňuhňávat, no slzu jsem nezastavila..
Ale vím že se tam má maximálně dobře, Káča mu dává vše potřebné!!

Holky jdu prát dečky, na kolik??prášek - aviváž?

26.8.2008 09:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Holky jdu prát dečky, na kolik??prášek - aviváž?

myslím max na 40 a já prala v tekutým a nepřehánět... a víc jak tři se ti nevejdou...spíš dvě no uvidíš, jsem takhle prala i provazovky

26.8.2008 09:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

Peťuli, furt je to kusanec koně...myslím, že jsi taky udělala jednu z nejrozumnějších a nejprospěšnějších věcí pro něj, i když to těžké muselo být fest...:)
když se u mě byla podívat majitelka Gasii, co ji měla nějkaých 8 let, viděla jsem,že i když je smutná, že už Gasii není její, byla fakt šťastná i za ni, že se má dobře, když viděla jak tam lítala po ohradě s chvostem nahoru a na zavolání s řehtáním přiletěla..:)
a ty si můžeš gratulovat k tomu samému, že je o Rockyho postaráno tak nejlíp, jak to jen jde:)

26.8.2008 10:03
rocky

XXX.XXX.125.150

kukinatost napsal(a):
Peťuli, furt je to kusanec koně...myslím, že jsi taky udělala jednu z nejrozumnějších a nejprospěšnějších věcí pro něj, i když to těžké muselo být fest...:)
když se u mě byla podívat majitelka Gasii, co ji měla nějkaých 8 let, viděla jsem,že i když je smutná, že už Gasii není její, byla fakt šťastná i za ni, že se má dobře, když viděla jak tam lítala po ohradě s chvostem nahoru a na zavolání s řehtáním přiletěla..:)
a ty si můžeš gratulovat k tomu samému, že je o Rockyho postaráno tak nejlíp, jak to jen jde:)

Já vím, už se k tomu stavím jinak..teď vím že on se má suprově!Hold jenom ten první moment kdy jsem ho uiděla po tom roce byl těžší ale pak jsem ho viděla jak venku řádí, jak je na Káču zvyklej a na kobylu.. no nechybí mu nic, snad jen to zdravíííí

26.8.2008 10:20
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Já vím, už se k tomu stavím jinak..teď vím že on se má suprově!Hold jenom ten první moment kdy jsem ho uiděla po tom roce byl těžší ale pak jsem ho viděla jak venku řádí, jak je na Káču zvyklej a na kobylu.. no nechybí mu nic, snad jen to zdravíííí

bubák jeden mackovitý...
no, vám závidím ty pračky, já musím prát všechno v ruce, páč představa, že je mamině narvu do pračky, tka mě vydědí, a to má dvě:)))
ale kolega má prádelnu, tak byhc mu to zkusila hodit..
jinak tež bych to viděla max. na 40, a hlavně bych šetřila práškem, ať z toho ořové nechytnou třeba nějakou alergii...
si teď musím vyprat bílou parelku a lano, už teď se těším..
i ta žlutá už moc nesvítí:)

26.8.2008 11:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
bubák jeden mackovitý...
no, vám závidím ty pračky, já musím prát všechno v ruce, páč představa, že je mamině narvu do pračky, tka mě vydědí, a to má dvě:)))
ale kolega má prádelnu, tak byhc mu to zkusila hodit..
jinak tež bych to viděla max. na 40, a hlavně bych šetřila práškem, ať z toho ořové nechytnou třeba nějakou alergii...
si teď musím vyprat bílou parelku a lano, už teď se těším..
i ta žlutá už moc nesvítí:)

je tu nějak mrtvo...

26.8.2008 11:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
je tu nějak mrtvo...

právě, úplně umřeto, a to já za chvilku půjdu...už jsme úplně roznervoznělá, ajk bude černá věc reagovat na něco v puse, že už to tam pár měsíců neměl..:)

26.8.2008 12:10
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):
právě, úplně umřeto, a to já za chvilku půjdu...už jsme úplně roznervoznělá, ajk bude černá věc reagovat na něco v puse, že už to tam pár měsíců neměl..:)

Chi, tež mám :-)

26.8.2008 12:11
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Chi, tež mám :-)

26.8.2008 12:36
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):

Čus babky, hlásím, že tenhle týden vás budu i dál zanedbávat, hraju si na sestřičku v ordinaci a net tam sice je, ale fakt nestíhám, díky evidenci regulačních poplatků jen výjimečně můžu vyndat z ruky propisku.... a valící se pacoši mě učí být protivná na lidi... nic jinýho na ně nezabírá... buď jsou zvyklí, nebo to jinak nejde....
Zuzajda mě zas zásobila pár fotkama z akce

26.8.2008 12:37
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Čus babky, hlásím, že tenhle týden vás budu i dál zanedbávat, hraju si na sestřičku v ordinaci a net tam sice je, ale fakt nestíhám, díky evidenci regulačních poplatků jen výjimečně můžu vyndat z ruky propisku.... a valící se pacoši mě učí být protivná na lidi... nic jinýho na ně nezabírá... buď jsou zvyklí, nebo to jinak nejde....
Zuzajda mě zas zásobila pár fotkama z akce

26.8.2008 13:05
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):

Eviku, takže z fotek to vypadá, že už Saxik pochopil a sám kluše na lonži???? Jsem ráda
Holky, včera jsem měla koníky ve vodě a pak segra už šla s Oskim domů a já se jela projet s Honzíkem, no ale před tím jsme pustili Oskiho na velké louce a chtěla jsem zkusit, jestli se bude držet za Honzíkem. Holky, jako pejsek Maximálně se na chvíli zastavil a pásl, ale měl nás na očích a pak zběsile přicválal. Nepředbíhal, nic, jen se zařadil za prdelku a šlapal ve stopách

26.8.2008 13:09
cheyenne

XXX.XXX.159.233

lanika napsal(a):
Eviku, takže z fotek to vypadá, že už Saxik pochopil a sám kluše na lonži???? Jsem ráda
Holky, včera jsem měla koníky ve vodě a pak segra už šla s Oskim domů a já se jela projet s Honzíkem, no ale před tím jsme pustili Oskiho na velké louce a chtěla jsem zkusit, jestli se bude držet za Honzíkem. Holky, jako pejsek Maximálně se na chvíli zastavil a pásl, ale měl nás na očích a pak zběsile přicválal. Nepředbíhal, nic, jen se zařadil za prdelku a šlapal ve stopách

Jo, Leni, už chodí jak starej profík , pracujeme na kulatějším kruhu, páč když je v nějakým koutě něco moc zajímavýho, tak se rozhodne tam jít ale přechody krok-klus-zastavit pochopil hodně rychle a dobře, tak už docela klušeme
Občas lehce ´hapruje vyslání na kruh, takže se spíš já vysílám doprostřed, ale na to, že byl na lonži čtyřikrát je to dobrý...

26.8.2008 13:12
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Jo, Leni, už chodí jak starej profík , pracujeme na kulatějším kruhu, páč když je v nějakým koutě něco moc zajímavýho, tak se rozhodne tam jít ale přechody krok-klus-zastavit pochopil hodně rychle a dobře, tak už docela klušeme
Občas lehce ´hapruje vyslání na kruh, takže se spíš já vysílám doprostřed, ale na to, že byl na lonži čtyřikrát je to dobrý...

A to mám systém odměn drbací, z ruky mu ještě moc nedávám, nechce ode mně moc odcházet.... on je úspornej, musím mu to hodně zpestřovat, dělat i jednu minutu to samý vyvolává neochotu... spíš zkouší, jestli musí...

26.8.2008 13:13
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
A to mám systém odměn drbací, z ruky mu ještě moc nedávám, nechce ode mně moc odcházet.... on je úspornej, musím mu to hodně zpestřovat, dělat i jednu minutu to samý vyvolává neochotu... spíš zkouší, jestli musí...

Byhc docela chtěla vidět Oskyho, jak si důležitě vyšlapuje za Honzulou

26.8.2008 13:21
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):

Ty, Evica, ted koukám, tys zhubla a dost !!!!!!!!! Co děláš prosímtě????? Jj, Oski je geroj jak je venku

26.8.2008 13:25
klafus

XXX.XXX.248.132

lanika napsal(a):
Ty, Evica, ted koukám, tys zhubla a dost !!!!!!!!! Co děláš prosímtě????? Jj, Oski je geroj jak je venku

Já vás zdravíím

26.8.2008 13:25
cheyenne

XXX.XXX.159.233

lanika napsal(a):

Myslím, že ty dvě kilča dolů nejsou nějak zásadně vidět.... šlo to dolů samo, je to jednoduchý, skoro pořád na nohách, trocha stresu a málo času na jídlo , není to ideální, ale je fakt, že jsem vytáhla pár kousků oblečení, který jsem před nedávnem schovala "kdyby náhodou"
A jsem ráda, že se mi zas nerozjíždí zip na rajtkách
Hele, tahle fotka nemá chybu, šmatlák můj nadšenej z drbání

26.8.2008 13:26
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):

Jsem tu z oběda...
Evi!!! To je pan kůň taky na té fotce, safra nějak se mi čím dál víc zamlouvají krabonosáci šimlatý...
Jak to vypadá s ránou? Už je to lepší?

26.8.2008 13:26
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Myslím, že ty dvě kilča dolů nejsou nějak zásadně vidět.... šlo to dolů samo, je to jednoduchý, skoro pořád na nohách, trocha stresu a málo času na jídlo , není to ideální, ale je fakt, že jsem vytáhla pár kousků oblečení, který jsem před nedávnem schovala "kdyby náhodou"
A jsem ráda, že se mi zas nerozjíždí zip na rajtkách
Hele, tahle fotka nemá chybu, šmatlák můj nadšenej z drbání

Holky mizím, tak se tu mějte fajne a zítra zas po poledni se snad stihnu stavit.... páááček

26.8.2008 13:28
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Já vás zdravíím

Kláry, včera mi míša napsala výhružnou smsku, co sem to napsala za hnusnej vzakaz na stránky tábora a asi za 3 hodiny jí došlo, že napsal trochu vedle :-D Te´d sem to četla a myslím, že jsi to napsala dost slušně a hlavně si napsala pravdu na kterou máš 3 svědky a spoustu fotek, tak nevim co dělaj, ale v tom se tady te´d nehci rejpat :-)
Ty vyprávíš o včerejší jízdárně a dáváš k tomu starý fotky čeeče.To musím napravit.mamka fotila na mobil, ¨tak dopolním tvé vyprávění :-)

26.8.2008 13:30
klafus

XXX.XXX.248.132

haisovad napsal(a):
Jsem tu z oběda...
Evi!!! To je pan kůň taky na té fotce, safra nějak se mi čím dál víc zamlouvají krabonosáci šimlatý...
Jak to vypadá s ránou? Už je to lepší?

Kurńa evi, te´d sem si vyčistila klávesnici a zas si do ní naslintám!!! Ten Sax je na každý fotce hezčí

A vysmátá Klárka se Sesí, tady jim to moc sluší!

26.8.2008 13:31
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Kurńa evi, te´d sem si vyčistila klávesnici a zas si do ní naslintám!!! Ten Sax je na každý fotce hezčí

A vysmátá Klárka se Sesí, tady jim to moc sluší!

no tak ten úsměv tam moc neuvidíte ale ja tam

26.8.2008 13:31
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
no tak ten úsměv tam moc neuvidíte ale ja tam

26.8.2008 13:32
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):

tak a poslední...

26.8.2008 13:33
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
tak a poslední...

A jdeme hopkat?

26.8.2008 13:33
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
A jdeme hopkat?

Tak jo řekly ste si o to

26.8.2008 13:34
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Tak jo řekly ste si o to

26.8.2008 13:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
Tak jo řekly ste si o to

teda radši bych to viděla dřív než to tu vymlaskneš...

26.8.2008 13:35
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):

hop hop a letííím

26.8.2008 13:36
klafus

XXX.XXX.248.132

klawdie napsal(a):
teda radši bych to viděla dřív než to tu vymlaskneš...

Pozdě náhodou vám to moc sluší holky.Já bych to dala na rajče, ale mě to nějak zlobí a nechce mě to tam pustit :-(

26.8.2008 13:36
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Pozdě náhodou vám to moc sluší holky.Já bych to dala na rajče, ale mě to nějak zlobí a nechce mě to tam pustit :-(

A poslední krásná

26.8.2008 13:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
A poslední krásná

hehe ta poslední je dobrá obě vypadáme jak když skáčem metrovej oxer...
Jinak já to mile ráda Míše vysvětlím, pro koně děs a že tam mají děcka totál svobodu v podobě kouření, kouření vodní dýmky ve stanu se mi taky nezdá zcela normální, samozřejmě chápu že jí se tam libí když má takovou svobodu, ale díky bohu že je jerík doma...

26.8.2008 13:41
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
hehe ta poslední je dobrá obě vypadáme jak když skáčem metrovej oxer...
Jinak já to mile ráda Míše vysvětlím, pro koně děs a že tam mají děcka totál svobodu v podobě kouření, kouření vodní dýmky ve stanu se mi taky nezdá zcela normální, samozřejmě chápu že jí se tam libí když má takovou svobodu, ale díky bohu že je jerík doma...

Ale to tady dál řešit nebudem...

26.8.2008 14:01
klafus

XXX.XXX.248.132

klawdie napsal(a):
Ale to tady dál řešit nebudem...

Já si taky myslim, tady je to celkme nevhodný, ale plně s tebou souhlasím! a sem snad ještě š´tastnější, že už ho máme zase doma.Akorát mi příjde pořád takovej smutnej, utahanej.Včera na tý jízdárně byl fakt hroznej.Vůbec nechtěl pracovat, musela sem ho pobízet jak mulu a někdy připomenout i bič a když sem mu ukázala malej křížeček, tak přes to přelez jako že nepřelez :-( Nevim no, asi to byl pro něj záhul...
Ještě gračenku tám párkrát mám :-)

26.8.2008 14:02
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Já si taky myslim, tady je to celkme nevhodný, ale plně s tebou souhlasím! a sem snad ještě š´tastnější, že už ho máme zase doma.Akorát mi příjde pořád takovej smutnej, utahanej.Včera na tý jízdárně byl fakt hroznej.Vůbec nechtěl pracovat, musela sem ho pobízet jak mulu a někdy připomenout i bič a když sem mu ukázala malej křížeček, tak přes to přelez jako že nepřelez :-( Nevim no, asi to byl pro něj záhul...
Ještě gračenku tám párkrát mám :-)

už ujíždí

26.8.2008 14:03
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
už ujíždí

a přijíždí

26.8.2008 14:04
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
a přijíždí

a abyste neřekly, že se sem taky nedám...zvláštní fotila to moje máma a sem tam 2x

26.8.2008 14:05
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
a abyste neřekly, že se sem taky nedám...zvláštní fotila to moje máma a sem tam 2x

a ještě nakonec Akima

26.8.2008 14:21
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
a ještě nakonec Akima

No děvčata, jak sem rychle přišla, tak zas rychle odcházím a za chvíli frčím do roudni, tak se všichni krásně mějte a zítra paa.
(tady já s Farčou hovádko malinký :-)))

26.8.2008 14:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
a ještě nakonec Akima

MYslím že si musí oddechnout a bude zas fit...třeba měl jen blbej den...relaxuj s ním v lese a nenut ho přemýšlet, si za chvilku hlavičku vyčistí...

26.8.2008 15:35
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
MYslím že si musí oddechnout a bude zas fit...třeba měl jen blbej den...relaxuj s ním v lese a nenut ho přemýšlet, si za chvilku hlavičku vyčistí...

Mízím v dálce...papík holky a myslete na to...že zítra je středa a je ho tam třeba...(alkoholu v krvy)
Tak papa Danny

26.8.2008 15:36
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Mízím v dálce...papík holky a myslete na to...že zítra je středa a je ho tam třeba...(alkoholu v krvy)
Tak papa Danny

Fůůůůůůůůůj, samotřejmě v KRVI...bohe bohe, už nepřemejšlim

Přidejte reakci

Přidat smajlík