Hoja pracantky, čtvrtek je tu...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2008 07:37
haisovad

XXX.XXX.213.5

Dobré jitro,
tak mi včera přijela ségra z CHorvatska...jsou jako cigoši a já šla spát těsně po dvanácté...mazééééééc.

28.8.2008 07:49
strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
tak mi včera přijela ségra z CHorvatska...jsou jako cigoši a já šla spát těsně po dvanácté...mazééééééc.

To já výjimečně už v 11

Ale dneska nás čeká skládání seníčka, tak bude náročný den - vlečka malých balíků. No ale za tu cenu by byl asi hřích to nevzít

28.8.2008 07:52
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):
To já výjimečně už v 11

Ale dneska nás čeká skládání seníčka, tak bude náročný den - vlečka malých balíků. No ale za tu cenu by byl asi hřích to nevzít

Káti, prozraď Trumfla jsi s cenou i mě????

28.8.2008 07:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

čus slečinky..:)
No, Kaťuša, tož to si piš, že by to byl hřích nevzít..:))
Jinak já sjem se byla včera s koníkama akort projít, a protože mají pastvy zřejmě málo, zapíchli jsme to po 20 minutách na travičce..:)
dneska mají smůlu, nebo možná spíše štěstí, že je nebudu vůbec otravovat, páč jedu za Lenuškou..:))

28.8.2008 07:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Káti, prozraď Trumfla jsi s cenou i mě????

Zdar ženy, jsem se taky včera zapotila, když jsem zápasili s balíkem sena a slámy...

28.8.2008 08:01
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
Jinak já sjem se byla včera s koníkama akort projít, a protože mají pastvy zřejmě málo, zapíchli jsme to po 20 minutách na travičce..:)
dneska mají smůlu, nebo možná spíše štěstí, že je nebudu vůbec otravovat, páč jedu za Lenuškou..:))

Leni cena je 10 Kč za malý balík, oni ale neví, kolik váží (říkali, že 10-20kg) - no měla jsem ho v rukách a víc jak 10 kg to určitě teda je, pak půjčím od kámoše tu závěsnou váhu a povím...

Takže cena bude něco mezi 50 - 100 Kč za metrák

28.8.2008 08:02
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

no, já furt teď mrmlám, že tam mám málo prostoru...
páč vedle stáje mám piliny, v kotci od psa (v životě v něm nebyl - ale má tam zámkovku a novou střechu:))) mám malé balíky slámy, a pak ten mega stoh se senem..a právě jsme si chtěla vždycky dokulat ten velký balík hned vedle stáje a mrsknout ho na paletu..
jenže když tam přivezu 2 velké žoky pilin, tak to tam nenaskládám..kurnik, to je dilema..a rozdělávání tooh sena tam u stohu a vození je o nervvy a hlavně o neskutečném bordelu, hrabu pak denně..
sledujte, fotila sjem chapsy do inzerce, ten pes není vtěrka:))

28.8.2008 08:09
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
no, já furt teď mrmlám, že tam mám málo prostoru...
páč vedle stáje mám piliny, v kotci od psa (v životě v něm nebyl - ale má tam zámkovku a novou střechu:))) mám malé balíky slámy, a pak ten mega stoh se senem..a právě jsme si chtěla vždycky dokulat ten velký balík hned vedle stáje a mrsknout ho na paletu..
jenže když tam přivezu 2 velké žoky pilin, tak to tam nenaskládám..kurnik, to je dilema..a rozdělávání tooh sena tam u stohu a vození je o nervvy a hlavně o neskutečném bordelu, hrabu pak denně..
sledujte, fotila sjem chapsy do inzerce, ten pes není vtěrka:))

No my teda disponujem stodolou, ale bohužel místa taky není dost :( Jinak bych asi v těch malých vzala zásobu na celý rok.

28.8.2008 08:13
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):
No my teda disponujem stodolou, ale bohužel místa taky není dost :( Jinak bych asi v těch malých vzala zásobu na celý rok.

Já mám větší polovinu malých ve stodole a zbytek venku přikryté plachtou. S těma krmím ted, pokud nemám nakošenou čerstvou trávu. Snad to zkrmím čím jak nejdřív, nevím co by to udělalo v te podzimní vlhkosti :-(
Jaňuš??????? Vkolik teda dojedeš?

28.8.2008 08:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Já mám větší polovinu malých ve stodole a zbytek venku přikryté plachtou. S těma krmím ted, pokud nemám nakošenou čerstvou trávu. Snad to zkrmím čím jak nejdřív, nevím co by to udělalo v te podzimní vlhkosti :-(
Jaňuš??????? Vkolik teda dojedeš?

tak to já jsem k sobě tvrdá..:))
kosím koním každý den ale netvrdím, že mě to nesere..:)))
pak když už je kolem října ta tráva taková eee, tak začínám přikrmovat senem, a pak už jenom seno, páč není co kde kosit..
jinak Lenošku, vyber si - buď mi to jede 14:44, a budu u tebe 15:55 - což by mi vyhovovalo, abych si tě užila co nejdéle:)
anebo to jede ještě i o hoďku později...
tady už je to půl na půl..

28.8.2008 08:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
pak když už je kolem října ta tráva taková eee, tak začínám přikrmovat senem, a pak už jenom seno, páč není co kde kosit..
jinak Lenošku, vyber si - buď mi to jede 14:44, a budu u tebe 15:55 - což by mi vyhovovalo, abych si tě užila co nejdéle:)

Holky tak si to setkání hezky užijte...se máte...
zapomínám psát foto by Danny

28.8.2008 08:23
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):

Jani, já jsem z práce doma před 16 hod. Takže hodím kabelkou doma a pujdu ti naproti k vláčku :-) A teda když dojedeš tak brzo, vemem koňuchy ven? jen tak, třeba k vodě na chvíli. Budeš mít tu čas a vyhoupneš se na žirafku

28.8.2008 08:27
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Holky tak si to setkání hezky užijte...se máte...
zapomínám psát foto by Danny

Tohle to je moc fajnová fotečka

28.8.2008 08:28
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Jani, já jsem z práce doma před 16 hod. Takže hodím kabelkou doma a pujdu ti naproti k vláčku :-) A teda když dojedeš tak brzo, vemem koňuchy ven? jen tak, třeba k vodě na chvíli. Budeš mít tu čas a vyhoupneš se na žirafku

no, že bych se vyšplhala na slona..?:)))
akorát Lenošku, já u sebe doma nemám nic n oblečení, všechno je nahoře u koní u našich...a zrovna v těch kraťaskách..:)
no, mrknu se, jeslti tu nemám aspoň nějaké tepláky..nebo mi něco zapůjčíš..:)
nikdy nezapomenu na tu anši první společnou vyjížďku:))

28.8.2008 08:30
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

Jé, Jani ty jedeš z Leničce? Celkem závist... tady bych se jela podívat na Honzulíčka...a samo i za Kerkouškem a slečnou Gásinovou...
Jo a vůbec co bude s tím srazem? Domluvíme něco? Co s tou Luciášovou? Ráda bych naživo viděla ty fešouny...

28.8.2008 08:35
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Jé, Jani ty jedeš z Leničce? Celkem závist... tady bych se jela podívat na Honzulíčka...a samo i za Kerkouškem a slečnou Gásinovou...
Jo a vůbec co bude s tím srazem? Domluvíme něco? Co s tou Luciášovou? Ráda bych naživo viděla ty fešouny...

já teď jedu na svatbu spolužačce z VŠ...
ďoucha to má v Kroměříži, takže benzin, ubytování, dar - na to že mám do výplaty 10. asi litr, fakt nevím, jak to vymyslím..:))
za Lenuškou už se fakt neskutečně těším, odkládáme to už tak dlouho..ai oskinita jsme ještě neviděla, nato Honzulaidu bez zimní srsti:)

28.8.2008 08:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

Mi ani nemluv...taky bych ráda...já s tím v tom záři počítám..nejhorší to maj holky od Ostravy ale snad si našetří dost korunek a času...

28.8.2008 08:49
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Mi ani nemluv...taky bych ráda...já s tím v tom záři počítám..nejhorší to maj holky od Ostravy ale snad si našetří dost korunek a času...

Co? Kdy? Kde? Jak? Kterýho? CO je v plánu?

28.8.2008 08:53
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):

No a už jste vymyslely nějaký bližší termín????? Jenže to by chtělo aby se Lulda vyjádřila kdy ano a kdy ne :-) Já vám slibuju, že tentokrát už jedu, ikdybych si měla pujčit

28.8.2008 08:56
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
No a už jste vymyslely nějaký bližší termín????? Jenže to by chtělo aby se Lulda vyjádřila kdy ano a kdy ne :-) Já vám slibuju, že tentokrát už jedu, ikdybych si měla pujčit

ďouchy, kondiční dotaz - prosím vás, nevíte, kolik dneska stojí dobírka?
jiank Kája byla u mě včera dopoledne a ořové neudělali nic jiného, než že žrali..:)
fakt to jsou dva pastevní vypasenci:))

28.8.2008 08:58
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

a tady madam tuček největší, fakt, jaký pán, takový kůň..:)

28.8.2008 09:00
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
ďouchy, kondiční dotaz - prosím vás, nevíte, kolik dneska stojí dobírka?
jiank Kája byla u mě včera dopoledne a ořové neudělali nic jiného, než že žrali..:)
fakt to jsou dva pastevní vypasenci:))

Jani když neco posílám na dobírku většinou je to kolem 90 Kč, podražili mrchy,jinak dá se to spočítat na www.ceskaposta.cz zaleží jak je to težky... bez dobírky cca 40-50,- když ti to pošle na učet a jako obyčejnej dopis když je něco mrnavýho 20-30Kč...

28.8.2008 09:14
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Jani když neco posílám na dobírku většinou je to kolem 90 Kč, podražili mrchy,jinak dá se to spočítat na www.ceskaposta.cz zaleží jak je to težky... bez dobírky cca 40-50,- když ti to pošle na učet a jako obyčejnej dopis když je něco mrnavýho 20-30Kč...

Jo, Janica, nejmíň co jsem platila bylo asi 76 korun za úplně lehkou věc a jinak počítej tak 90 - 150, záleží co, no...je to děs

28.8.2008 09:33
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):
a tady madam tuček největší, fakt, jaký pán, takový kůň..:)

čaute holky,jani chci se zeptat,už víš co je té barči?pokud ne,tak bych ti to napsala do vzkazů na lide,ju?ale s ledvinami tam bohužel není,je to horší

28.8.2008 09:47
lanika

XXX.XXX.188.86

causinka2 napsal(a):
čaute holky,jani chci se zeptat,už víš co je té barči?pokud ne,tak bych ti to napsala do vzkazů na lide,ju?ale s ledvinami tam bohužel není,je to horší

Daji, čusek. Co koníci???? Nožky už nezlobí???
Holky, nechcete za mě někdo dodělat tu hordu papíru????? Pořád se nějak z toho nemůžu vyhrabat :-(

28.8.2008 09:52
causinka2

XXX.XXX.143.250

lanika napsal(a):
Daji, čusek. Co koníci???? Nožky už nezlobí???
Holky, nechcete za mě někdo dodělat tu hordu papíru????? Pořád se nějak z toho nemůžu vyhrabat :-(

Ahojík Leni,ale jo,konouši vcelku dobrý,jen mě štve aleš,stal se z něj fakt zákeřák,nechce nechat clasica vklidu nic sežrat,furt ho odhání,hryže,no hrůza.asi mu ten věk už leze na mozek jinak nevímClasula má nožky v pohodě,jezdí na něm můj chlap,který je začátečník a v pohodě,rozumí si.Ale na závody tento rok už nejedem,uvidíme co příští rok.ty náhodou leni nevíš o někom kdo by chtěl skokové sedlo,že?Co ti tvoji kluci?

28.8.2008 10:04
lanika

XXX.XXX.188.86

causinka2 napsal(a):
Ahojík Leni,ale jo,konouši vcelku dobrý,jen mě štve aleš,stal se z něj fakt zákeřák,nechce nechat clasica vklidu nic sežrat,furt ho odhání,hryže,no hrůza.asi mu ten věk už leze na mozek jinak nevímClasula má nožky v pohodě,jezdí na něm můj chlap,který je začátečník a v pohodě,rozumí si.Ale na závody tento rok už nejedem,uvidíme co příští rok.ty náhodou leni nevíš o někom kdo by chtěl skokové sedlo,že?Co ti tvoji kluci?

Moji chlapáci jsou vpohodě :-) Dělají mi radost, jak jinak Jaké sedlo to je ???

28.8.2008 10:08
klafus

XXX.XXX.248.132

lanika napsal(a):

Rrásné dopoledne se sluníčkem

28.8.2008 10:10
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Rrásné dopoledne se sluníčkem

Konečně sem zprovoznila fotky z toho Kovářova.tak musím ještě podat malou informaci k té první fotce.To sou prosím fazole v rajčatové omáčce, který sme si hodlaly dát k večeři, jenže my tukani si zapomněly vzít otvírák žejo Tak takhle dopadl půlhodinový boj s kombinačkama

28.8.2008 10:11
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Konečně sem zprovoznila fotky z toho Kovářova.tak musím ještě podat malou informaci k té první fotce.To sou prosím fazole v rajčatové omáčce, který sme si hodlaly dát k večeři, jenže my tukani si zapomněly vzít otvírák žejo Tak takhle dopadl půlhodinový boj s kombinačkama

A tohle tučný hovádko tam bylo

causinka2

XXX.XXX.143.250

lanika napsal(a):

tak to je fajn,bych si přála,aby ti dva taky byly za dobře,ale to asi nehrozí:-(je to Kentaur Charon,posedlí 17,5,komora 1,ale sedělo mi jak na clasica tak na aleše a ten je plnas,je rok staré,málo používané a prodávám ho za 13000.

klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
A tohle tučný hovádko tam bylo

Sem fakt byla štěstím bez sebe!

28.8.2008 10:12
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Sem fakt byla štěstím bez sebe!

a v sedle to byl mazec

28.8.2008 10:13
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
a v sedle to byl mazec

Roznožka celou vyjíž´dku jak sviń a druhý den sem měla ještě nohy do O a nemohla chodit

28.8.2008 10:14
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Roznožka celou vyjíž´dku jak sviń a druhý den sem měla ještě nohy do O a nemohla chodit

A ještě jesi můžu, tak vám představím jednu dámu z Holandu:

28.8.2008 10:16
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
A ještě jesi můžu, tak vám představím jednu dámu z Holandu:

Do nedávna sem si myslela, že sem slyšela a viděla už snad skoro všechno, ale když sem viděla tuhle neskutečně krásnou, hodnou, ale tak zbitou kobylku..

28.8.2008 10:17
lanika

XXX.XXX.188.86

causinka2 napsal(a):
tak to je fajn,bych si přála,aby ti dva taky byly za dobře,ale to asi nehrozí:-(je to Kentaur Charon,posedlí 17,5,komora 1,ale sedělo mi jak na clasica tak na aleše a ten je plnas,je rok staré,málo používané a prodávám ho za 13000.

Dáji, kdybych o někom věděla, dám vědět. Já sice taky plánuju koupi nového sedla, ale až později, někdy v zimě. Bohužl, ted bych nevyšla s penízky

28.8.2008 10:18
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Do nedávna sem si myslela, že sem slyšela a viděla už snad skoro všechno, ale když sem viděla tuhle neskutečně krásnou, hodnou, ale tak zbitou kobylku..

a slyšela a poté viděla její majitelku.nechtěla sem věřit. Já mám takový bizardní představy, že až budu stará seschlá důchod-babička, tak si pořídím nějakou minishetlanda a budem chodit na procházky, jenže tady za samá důchod-babička se v 58 naučla jezdit! a za 4 roky na to si koupila z Holandu 15-ti letou frísandu.Jako mě čelist upadla kamsi na zem...

28.8.2008 10:19
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
a slyšela a poté viděla její majitelku.nechtěla sem věřit. Já mám takový bizardní představy, že až budu stará seschlá důchod-babička, tak si pořídím nějakou minishetlanda a budem chodit na procházky, jenže tady za samá důchod-babička se v 58 naučla jezdit! a za 4 roky na to si koupila z Holandu 15-ti letou frísandu.Jako mě čelist upadla kamsi na zem...

Takže se svym minishetlandem sem viditelně dost trapná!

28.8.2008 10:21
causinka2

XXX.XXX.143.250

lanika napsal(a):
Dáji, kdybych o někom věděla, dám vědět. Já sice taky plánuju koupi nového sedla, ale až později, někdy v zimě. Bohužl, ted bych nevyšla s penízky

jj děkuju,byla bys hodnáno mě už říkala Alča,že by si ho koupila,ale až na jaře,ale to mi není moc platnénevadí,když neprodám tak ho zavezu do heřmanek k dáše do komisu.Ty jo,jsem před chvíli byla u koni,a ten potvorák Aleš zas nehorázně dával kapky clasovy.Normálně bych neřekla,že mi aleš poleze někdy tak na nervy

28.8.2008 10:22
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):

ne ale myslím, že jí v jednom směru paní doktorka zachránila.Kobyla přijela hubená jak lunt, zalupená od uší až po rousy.Všeho všudy najezdila tisíce kilometrů ve vozíku, než se dostala až sem a přitom je to asi ten nejvděčnější kůń za pohlazení, kterýho sem kdy viděla!

28.8.2008 10:23
lanika

XXX.XXX.188.86

klafus napsal(a):

Klári, dost dobrý

28.8.2008 10:25
klafus

XXX.XXX.248.132

lanika napsal(a):
Klári, dost dobrý

Leni líbí se ti plechovka, to sem pak radši už ani nefotila tu od tuńáka a kukuřice

28.8.2008 10:26
haisovad

XXX.XXX.213.5

causinka2 napsal(a):
jj děkuju,byla bys hodnáno mě už říkala Alča,že by si ho koupila,ale až na jaře,ale to mi není moc platnénevadí,když neprodám tak ho zavezu do heřmanek k dáše do komisu.Ty jo,jsem před chvíli byla u koni,a ten potvorák Aleš zas nehorázně dával kapky clasovy.Normálně bych neřekla,že mi aleš poleze někdy tak na nervy

Klárko, frísanda je krásná. Když jsem od kamarádky slyšela jak se v Holandsku o koně nestarají a jak jim přijde kůň jako kus chodícího masa na prodej tak jsem málem bulela...ale hajzlové jsou všude a nikdy bohužel nevymřou...
Taky jsem měla sen si koupit fríse ale nějak mě to přešlo.Když jsem si sedla na imusáka tak jsem myslela že poletim pět metrů dopředu když si naskočil do cvalu...dobře vysoká akce. Tepláky jsou tepláky...

28.8.2008 10:30
klafus

XXX.XXX.248.132

haisovad napsal(a):
Klárko, frísanda je krásná. Když jsem od kamarádky slyšela jak se v Holandsku o koně nestarají a jak jim přijde kůň jako kus chodícího masa na prodej tak jsem málem bulela...ale hajzlové jsou všude a nikdy bohužel nevymřou...
Taky jsem měla sen si koupit fríse ale nějak mě to přešlo.Když jsem si sedla na imusáka tak jsem myslela že poletim pět metrů dopředu když si naskočil do cvalu...dobře vysoká akce. Tepláky jsou tepláky...

No právě, všichni alespoń matně tušíme, jakou akci a jaký chody má každý Frís.A když si představíš, že takovýhleho koně si pořídila 62 letá paní, kterou bys pustila sednout v autobuse i kdyby si samam měla berle, si pořídí tohle zvíře, tak nevím jak to tam nahoře hce usedět!

28.8.2008 10:31
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
No právě, všichni alespoń matně tušíme, jakou akci a jaký chody má každý Frís.A když si představíš, že takovýhleho koně si pořídila 62 letá paní, kterou bys pustila sednout v autobuse i kdyby si samam měla berle, si pořídí tohle zvíře, tak nevím jak to tam nahoře hce usedět!

Jako sice si na ní pořídila asutralana, ale myslím, že ani to sedlo ji nepomůže..

28.8.2008 10:33
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):

Mno asi když si na to člověk zvykne tak je to asi O.K. ale já bych do toho asi nešla...
ale musím se někdy zajet podívat na černouška, dlouho jsem ho neviděla...a to ho mám za rohem
Mno a na Goliáše se také někdy musím zajet podívat, je to tohodle synátor...

28.8.2008 10:34
klafus

XXX.XXX.248.132

haisovad napsal(a):
Mno asi když si na to člověk zvykne tak je to asi O.K. ale já bych do toho asi nešla...
ale musím se někdy zajet podívat na černouška, dlouho jsem ho neviděla...a to ho mám za rohem
Mno a na Goliáše se také někdy musím zajet podívat, je to tohodle synátor...

Počekaj, počekaj, tam u vás v kraji máte taky černo z holandu? a ještě hřebčáka???

28.8.2008 10:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

no, prodala jsme rajtky, tož je budu posílat jedné paní...tak abyhc věděla, dohodly jsme se na dobírce, páč do Práglu jí je fakt nepovezu:)
já ybhc Fríse enchtěla ani zadarmo, tak samo nějakého irish coba, viděla jsem to an pár akcích, seděla na tom...
no, v kočáře to vypadá hezky, ale pod sedlem - zlatý plňas nebo ČT:)

28.8.2008 10:38
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
Počekaj, počekaj, tam u vás v kraji máte taky černo z holandu? a ještě hřebčáka???

JJ, kousek cca asi 25 km odemě...ale pšššt

28.8.2008 10:39
klafus

XXX.XXX.248.132

haisovad napsal(a):
JJ, kousek cca asi 25 km odemě...ale pšššt

Prej za rohem No tak to už bys skoro mohla řikat, že za druhym máš Roudničku a za dvěma rohama Ostravu hele

28.8.2008 10:41
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
no, prodala jsme rajtky, tož je budu posílat jedné paní...tak abyhc věděla, dohodly jsme se na dobírce, páč do Práglu jí je fakt nepovezu:)
já ybhc Fríse enchtěla ani zadarmo, tak samo nějakého irish coba, viděla jsem to an pár akcích, seděla na tom...

Kláry Jerryho mamka bylí s dvěma Frísulema...no já na ty vysoký akce jsem ale na jemnějších koních, tož mi ta má plnaska s vyskojma chodama postačí, ale stejně jednou bude welsh cob

28.8.2008 10:42
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
Prej za rohem No tak to už bys skoro mohla řikat, že za druhym máš Roudničku a za dvěma rohama Ostravu hele

ˇJsem tam po dálnici za dvacet minut...to je pohoda...
jen si najít čásek, že... ale musím to spáchat, někdy...
Roudnička je za dvěma rohama

klafus

XXX.XXX.248.132

kukinatost napsal(a):

Jeeee Janica je taky na domácí jo? Teda holky ještě že vy ste Češky a ty četečka tu sou

klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):

Kláry kdyby jsi byla někdy v kraji kde bydlí Danny, tak pochopíš že to je vážně za rohem

28.8.2008 10:43
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

Jo to souhlas, vypadá to pěkně, ale na jezdění nic moc...a ty rousy v tom půlročním bahně, hm...fakt ne

Holky jak to má Dáša s tou komisí, kolik si za to bere?

28.8.2008 10:43
klafus

XXX.XXX.248.132

klawdie napsal(a):
Kláry Jerryho mamka bylí s dvěma Frísulema...no já na ty vysoký akce jsem ale na jemnějších koních, tož mi ta má plnaska s vyskojma chodama postačí, ale stejně jednou bude welsh cob

Tyjo hele a neuděláme někdy výlet za Rikynkou? Já bych jí moc chtěla vidět na živo :-))))) a Frísule budou takovej malej bonus :-)

28.8.2008 10:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Jo to souhlas, vypadá to pěkně, ale na jezdění nic moc...a ty rousy v tom půlročním bahně, hm...fakt ne

Holky jak to má Dáša s tou komisí, kolik si za to bere?

A angličani Kláry a nejlepší je kombinace
moje šedá eminence

28.8.2008 10:45
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Jeeee Janica je taky na domácí jo? Teda holky ještě že vy ste Češky a ty četečka tu sou

Hele a když se takhle všichni pěkně přiznáváte kolit frísů znáte, nemáte třeba někdo pod barákem zaparkovanýho i toho begana či Norika? Co? že bych se přijela podívat i tam

28.8.2008 10:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
A angličani Kláry a nejlepší je kombinace
moje šedá eminence

Kláry máš je od roudničky asi 800m

28.8.2008 10:46
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):

Klári welsh cob je na tom s chodama podobně, ta 1/4 cobka co ji tu má kámoška je toho jasným důkazem - taky akce jak blázen a musíš si na to zvyknout, což trošku trvá...zlatá Jamuše a její ploché chody, které se nelíbily inspektorovi

28.8.2008 10:49
klafus

XXX.XXX.248.132

klawdie napsal(a):

No tam už sem to zkoušela kolikrát a Capicar, že je má jen na práci, že neumí pod selem a 2 dny na to je potkám s nějakou mařenou v lese jak cválaj po cestě...

28.8.2008 10:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
No tam už sem to zkoušela kolikrát a Capicar, že je má jen na práci, že neumí pod selem a 2 dny na to je potkám s nějakou mařenou v lese jak cválaj po cestě...

No jo oni o pozornost moc nestojí, holky si je ujezdí samy...koně maj fakt především na práci, ale občas na nich vyrazí, ted tam maj dva mladáky, prej stodoly jak blázen...

28.8.2008 10:52
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):

ale né já si radši počkám na toho svýho a te´d si budu ještě užívat světa poníků
Však Jaroslav to je takový malinenkatý begáneček

28.8.2008 10:53
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
ale né já si radši počkám na toho svýho a te´d si budu ještě užívat světa poníků
Však Jaroslav to je takový malinenkatý begáneček

Pořád je z poníka na begana blíže, než z tepláků

28.8.2008 10:57
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

no, já jsem se toho něco najezdila na begoších..:))
zkusím najít Ilonku:))) no, al fotky mám doma, v pracovním počítači asi nebudou..
Jinak teď jsem teda telefonovala Dašeně, říkala, že co se komisu týče - tak třeba pro lidi, co hodně nakupujou u ní, tak si nebere nic, je to an domluvě, někdy 10%, někdy si něco přihodí a někdy nic,..
tak se s ní musíte domluvit osobně..
Btw Klafusko - tohle je poloviční norik, ve skuku mohutnosti šel 160 cm!!!
v parkuru byl neohrabaný, neměl zrychlení a obratnost, ale co se výšky týkalo..:) jinak KVH cca 155 cm..

28.8.2008 10:59
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
Hele a když se takhle všichni pěkně přiznáváte kolit frísů znáte, nemáte třeba někdo pod barákem zaparkovanýho i toho begana či Norika? Co? že bych se přijela podívat i tam

Ale jo Klárko...asi 250 m odemě má sousedka dvě noričky a od nich letošní hříbouše,,,

28.8.2008 11:01
klafus

XXX.XXX.248.132

kukinatost napsal(a):
zkusím najít Ilonku:))) no, al fotky mám doma, v pracovním počítači asi nebudou..
Jinak teď jsem teda telefonovala Dašeně, říkala, že co se komisu týče - tak třeba pro lidi, co hodně nakupujou u ní, tak si nebere nic, je to an domluvě, někdy 10%, někdy si něco přihodí a někdy nic,..
v parkuru byl neohrabaný, neměl zrychlení a obratnost, ale co se výšky týkalo..:) jinak KVH cca 155 cm..

Teda Jani, děláš si kočky?! Tak to je dobrý peklo

28.8.2008 11:01
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

Ha, tak to dám za úkol tobě a bude

28.8.2008 11:03
causinka2

XXX.XXX.143.250

strelish napsal(a):
Ha, tak to dám za úkol tobě a bude

co dáváš do komisu kači?taky sedlo?

28.8.2008 11:08
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

a pozor našla jsem Ilonku, ona je zrovna šimlatá, ale bývalá amjitelka je úchyl na šimly, to se mi moc nelíbí, jám mám radši fuxy a brauny:))

28.8.2008 11:09
strelish

XXX.XXX.142.166

causinka2 napsal(a):
co dáváš do komisu kači?taky sedlo?

Nee, chomout Ten tam myslím ani žádný nemá

28.8.2008 11:09
klafus

XXX.XXX.248.132

kukinatost napsal(a):
a pozor našla jsem Ilonku, ona je zrovna šimlatá, ale bývalá amjitelka je úchyl na šimly, to se mi moc nelíbí, jám mám radši fuxy a brauny:))

A co je ta Ilonka zač? Began?

28.8.2008 11:10
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Nee, chomout Ten tam myslím ani žádný nemá

Sice mám i dvě sedla, ale neznačkové podle mě nemá cenu tam v komisi nabízet (i když je jak nové - jezdilo se v něm no tak asi 10x bych to tipla) a pak maličké.

28.8.2008 11:12
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klafus napsal(a):

Ilonka byla typ slaski, tady nejde to l s přehlaskou, je to polský chlaďas prostě..
ale byla milionová, tu by mohli i krájet.))

28.8.2008 11:13
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
Ilonka byla typ slaski, tady nejde to l s přehlaskou, je to polský chlaďas prostě..
ale byla milionová, tu by mohli i krájet.))

byla jak pesan..:)

28.8.2008 11:13
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):

holky hledala jsem foto tatíka a našla i mamči...to je hrozná podoba Sussex, ma odejitý militáry a nějakej parkurek...

28.8.2008 11:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
holky hledala jsem foto tatíka a našla i mamči...to je hrozná podoba Sussex, ma odejitý militáry a nějakej parkurek...

a fogy Magnus

28.8.2008 11:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
a fogy Magnus

Hele ale když tyhle velký se nikam nevejdou, zlatej jerík toho bych dala i do garzony....a jak maj poníci všechny ty malinký věci.malinký sedýlka, udidýlka, atd. tak tohle má zas všech mega a nemluvě o tom že uživit to asi není taková prča...

28.8.2008 11:16
klafus

XXX.XXX.248.132

klawdie napsal(a):
a fogy Magnus

Kláry, tak ten svou dceru teda nezapře!Až na tu hvězdičku, ale Sesi tam nějakej bílej chlup má ne? Je krááásný

28.8.2008 11:19
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Kláry, tak ten svou dceru teda nezapře!Až na tu hvězdičku, ale Sesi tam nějakej bílej chlup má ne? Je krááásný

To jo to máš sice pravdu, ale mě se na tom právě to všechno mega hrozně líbí Ta hmota, ještě když se to dá do pohybu.ta obrovská hlava a kopytá.jeee

28.8.2008 11:20
klafus

XXX.XXX.248.132

kukinatost napsal(a):
byla jak pesan..:)

mmm Ilonka taky nejni špatná....ale taky nejsem na bělouše v takovýhle velikosti.ta už je moc vypraná, ale naopak pěkně grošovaný persheronek..kráása

28.8.2008 11:22
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
To jo to máš sice pravdu, ale mě se na tom právě to všechno mega hrozně líbí Ta hmota, ještě když se to dá do pohybu.ta obrovská hlava a kopytá.jeee

No tak sem zjistila, že v ledničce už sedí jen půlka cibule a kečup, takže dnes to na oběd doma nevypadá Tak to jdu zkusit do regiocentra.Tak zatíma přeji všech brou chu´t

28.8.2008 11:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
No tak sem zjistila, že v ledničce už sedí jen půlka cibule a kečup, takže dnes to na oběd doma nevypadá Tak to jdu zkusit do regiocentra.Tak zatíma přeji všech brou chu´t

v pondělí vezmu Agnu ke koním doufám, má u mě spát, skládu tu zas nějaké zkoušky, tak ti třeba poradí nějaký recept z cibule a kečupu:)tady máti, bych si je holky spletla

28.8.2008 11:31
cheyenne

XXX.XXX.198.133

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

Já zas jdu pozdravit, za půl hoďky frčím domů

28.8.2008 11:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):

seš zas zas zlobivá na pacoše?Eví ten Saxík se teda vážně potatil, jeětě zakulatí zadek a nepoznala bych je od sebe! i v tom krku jsou skoro stejně...dost dobrý...

28.8.2008 11:35
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):

Nazdárek doktorská,
tak co nového? Co šediváček? A jak vůbec hadříček? Jak se spravuje? Máš nějaké nové fotos?

28.8.2008 11:36
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Nazdárek doktorská,
tak co nového? Co šediváček? A jak vůbec hadříček? Jak se spravuje? Máš nějaké nové fotos?

Jo a Klárko, tady máš pár odkazů na Magnuse...teda je to moc pěknej hřebčoun

http://www.wrbna.cz/ magnus/galerie (mezera za cz)

http://www.napajedlastud.cz/ index1.php?stranka=aktuality&id=263

28.8.2008 11:40
cheyenne

XXX.XXX.198.133

haisovad napsal(a):
Jo a Klárko, tady máš pár odkazů na Magnuse...teda je to moc pěknej hřebčoun

http://www.wrbna.cz/ magnus/galerie (mezera za cz)

http://www.napajedlastud.cz/ index1.php?stranka=aktuality&id=263

Na pacoše jsem hustá, fakt to jinak nejde.... včera jsme skočili na pivko, tak jsem toho moc nenaspala, tak nemám problém být protivná
Šediváčkovi přišly krve, tak víme, že je zdráv , jinak stále procházky a zlehka lonž.
Hadřík tak nějak pořád při starým, pár fotek je, ale ve foťáku, nějak se nemůžu dokopat to stáhnout
Jsem ráda, že už je aspoň čtvrtek, celý týden si dávat dvě práce a jezdit 50km kvůli koňovi mi dává zabrat, hlavně když vím, že přes víkend nemám šanci to dospat...
příští týden toho snad zvládnu víc

28.8.2008 12:32
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

Kája fotila koníky, nejprve ji hnědočerný had vyhazoval....

28.8.2008 12:32
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

a pak přišlo - mám hodit pózu...?:))

28.8.2008 13:27
klafus

XXX.XXX.248.132

kukinatost napsal(a):
a pak přišlo - mám hodit pózu...?:))

Tak sem se dokulila z oběda a už sem stihla i vykydat rybičce akvárko :-) Vlastně sem vám ho ještě neukazovala že? Jej tak to se musím pošlubit

28.8.2008 13:28
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Tak sem se dokulila z oběda a už sem stihla i vykydat rybičce akvárko :-) Vlastně sem vám ho ještě neukazovala že? Jej tak to se musím pošlubit

Táta mu nadává Bronislave Tak to asi bude Brońa

28.8.2008 15:18
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
Táta mu nadává Bronislave Tak to asi bude Brońa

Děvčátka já mizím v dálce...mějte se moc pěkně, papík DAnny

28.8.2008 16:26
jenysimons

XXX.XXX.237.100

haisovad napsal(a):
Děvčátka já mizím v dálce...mějte se moc pěkně, papík DAnny

kukinatá: zkusím to znovu do dnešního dne...;) k čemu je ta sítka, co má Kerka ne hubě??? díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík