thesis
napsal(a):
Strelish to je fakt, uvažovala jsem co s ní budu letos dělat a došla k závěru že nic
, akorát budem odbourávat bubáky.
Jo jak Lupin zaklusal tak jsem se cítila jako kvalitní pytel brambor.
A ještě nějaké foto
thesis
napsal(a):
A ještě nějaké foto
A ještě mladá. Ta si asi taky říká jako Shakespeare " být či nebýt" - poníkem
thesis
napsal(a):
A ještě mladá. Ta si asi taky říká jako Shakespeare " být či nebýt" - poníkem
No já myslim, že Lupin se taky musel cítit podobně jak ty jak se na něho tak dívám
Malej se nám s maminou taky lonžuje, asistent jeden. A hlavně je to děsný herec. Jsme ho párkrát nechali s poňouchama v ohradě a maminu vzali do vedlejší čistit, tak řéééhtal na celé kolo, ale z půlky ohrady, kde se s ostatníma v klídku popásal. On je vůbec vychcánek, vždycky někam pouteče (oblíbené místo schovat se do přístřešku) a pak řehtá jako že matko tak dělej pojď za mnou
strelish
napsal(a):
No já myslim, že Lupin se taky musel cítit podobně jak ty jak se na něho tak dívám
Malej se nám s maminou taky lonžuje, asistent jeden. A hlavně je to děsný herec. Jsme ho párkrát nechali s poňouchama v ohradě a maminu vzali do vedlejší čistit, tak řéééhtal na celé kolo, ale z půlky ohrady, kde se s ostatníma v klídku popásal. On je vůbec vychcánek, vždycky někam pouteče (oblíbené místo schovat se do přístřešku) a pak řehtá jako že matko tak dělej pojď za mnou
A plyš už z něho docela kvapně opadává - ho pak ani nepoznáš
strelish
napsal(a):
A plyš už z něho docela kvapně opadává - ho pak ani nepoznáš
nemide
napsal(a):
Nic proti, tenhle koníček má pěkných pár kilo navíc. Ale nic si z toho nedělej,moje \"baba\" taky
Myslíš Lupa? Tak ten jich má vážně hodně navíc. Ale hold od listopadu nejen nejezdil ale taky nic nedělal a jen žral a lítal s kobylou po ohradě. Ale čekala jsem že bude mnohem horší, už mi kdysi taky nabral a dle toho je to teď hotový atlet
thesis
napsal(a):
Strelish to je fakt, uvažovala jsem co s ní budu letos dělat a došla k závěru že nic
Ahoj pomíkáři!!!
Teď jen nevím, co máš Strelish za hříbě s maminou, co jsem zaspala???
a lupin je fešák ve formě jak moje Elli
thesis
napsal(a):
Jinak naše modelka Elli si kompletně vydrbala hřívu a vrch ocasu
microfon
napsal(a):
Jinak naše modelka Elli si kompletně vydrbala hřívu a vrch ocasu
Microfon: to bys chtěla vědět, co?
strelish
napsal(a):
Microfon: to bys chtěla vědět, co?
Ahoj,holky,tak se tady taky po delší době ukazuji,měla jsem problém s Lady,nějak ji přezkočilo,,začala semnou chodit po zadních poskakovat,caplovat atd,,ale už to je lepší a lepší.
Strelish,tak jsem asi také chrápala,,ale o hříbátku také nevím,,nebo jsem nějak mimo
Thesis.Teda Lupin je kus chlapa,nějak ztatínkovatěl
Má řádný pupík
Tak hlavně že se vracíš do sedla
Aranka
luda
napsal(a):
Ahoj,holky,tak se tady taky po delší době ukazuji,měla jsem problém s Lady,nějak ji přezkočilo,,začala semnou chodit po zadních poskakovat,caplovat atd,,ale už to je lepší a lepší.
Strelish,tak jsem asi také chrápala,,ale o hříbátku také nevím,,nebo jsem nějak mimo
Má řádný pupík
Aranka
A tady Já a Lady ,Bark a Monika a Terka a Lýdie
luda
napsal(a):
Jo holky natož že nejezdil od listopadu to je ještě dobré, kdybych vyhrabala fotky snad myslím z loňska to byl mazec, sotva lezl a to nejezdil jenom nad 2 měsíce takže teď je to fakt málo. Musíe cosi shodit oba. Koníci vám pěkně kvetou a Aranka je takové vyžlátko špagetovité ( to víte soudím podle mého hrocha). No ale už se taky těším až začnu obsedat tu moji hřebcokobylu
, už se to blíží - od příštího jara za rok
. Nějak rychle to utíká, nedávno jsem zjistila že z toho prťavého hříbátka je už mladá slečna.
A tady důvod mé absence v sedle
thesis
napsal(a):
Jo holky natož že nejezdil od listopadu to je ještě dobré, kdybych vyhrabala fotky snad myslím z loňska to byl mazec, sotva lezl a to nejezdil jenom nad 2 měsíce takže teď je to fakt málo. Musíe cosi shodit oba. Koníci vám pěkně kvetou a Aranka je takové vyžlátko špagetovité ( to víte soudím podle mého hrocha). No ale už se taky těším až začnu obsedat tu moji hřebcokobylu
, už se to blíží - od příštího jara za rok
. Nějak rychle to utíká, nedávno jsem zjistila že z toho prťavého hříbátka je už mladá slečna.
A tady důvod mé absence v sedle
Jééé Thesis, to už je to 9 měsíců a miminko je na světě???Nějak jsme ty Poníkáře flákali , to už máte doma o člena víc asi dýl, když už jsi seděla i v sedle... no každopádně ikdyž opožděně moc gratuluji k rozkošnému drobečkovi
luda
napsal(a):
Strelish: Však vím kde hledat!
Luďa: Někdy se holt nedaří,tož hlavně že se vracíte k normálu A z Aranky pěkně vykukuje arabášek
, to bude asi pěkně rozívená slečna
. A co Lýdie,jak jezdíte?
microfon
napsal(a):
Jééé Thesis, to už je to 9 měsíců a miminko je na světě???Nějak jsme ty Poníkáře flákali , to už máte doma o člena víc asi dýl, když už jsi seděla i v sedle... no každopádně ikdyž opožděně moc gratuluji k rozkošnému drobečkovi
Téda tos pěkně zaspala, my už byli i na návštěvě snad před 14 dny nebo kdy
luda
napsal(a):
Má řádný pupík
Aranka
Ahoj, tady moje Aranka, sice český teplokrevník po hanowerském Fradayovi, ale pro svou výšku a původ zapsaná mimo jiné i plmenné knize pony:-)
Momentálně má pod sebou hřebečka ( má 5 měsíců a jejiž stejně velký jak ona, hodně ji vyšťavuje, proto je trochu hubená )
barletka
napsal(a):
Ahoj, tady moje Aranka, sice český teplokrevník po hanowerském Fradayovi, ale pro svou výšku a původ zapsaná mimo jiné i plmenné knize pony:-)
Momentálně má pod sebou hřebečka ( má 5 měsíců a jejiž stejně velký jak ona, hodně ji vyšťavuje, proto je trochu hubená )
Ahojky, ten tvůj malej fešák se nedá přehlédnout, zůstane doma nebo máš zájemce?
Naší Elle vskutku nehrozí, že by i s malým nedejbože zhubla
A což, seděla jsi od licencí vůbec ve westrnu??
barletka
napsal(a):
Ahojky, popravdě neseděla, ale minulý týden mi přišlo osvědčení o absolvování kurzu, tak jsem si na Vás holky vzpomněla. Byl to moc pěkný víkend. Jste moc fajn vstřícná parta.
No malý "velký"Delar byl teďka nemocný. Z ničeo nic mu strašně napuchla noha, veterinář lečil, ale bez výsledku, tak jsem se naštvala a urgovala jsem na RTG, abych věděla zda vézt do Brna na kliniku. RTG byl čistý, z ničeho nic mu ale začalo slézat maso z nohy. Poslední diagnoza byla bodnutí infikovaným hmyzem, ale myslím, že vetrinář moc nevědel. Příště v případě úrazu nebo nějaké nemoci opravdu vezu koně do Brna, mám to sice 150 km ,ale moc veterinářům v okolí nevěřím...
V říjnu jde do test. odchovny na plemeníka
A jak se vy máte v Jižních Čechách?
barletka
napsal(a):
Ahojky, popravdě neseděla, ale minulý týden mi přišlo osvědčení o absolvování kurzu, tak jsem si na Vás holky vzpomněla. Byl to moc pěkný víkend. Jste moc fajn vstřícná parta.
No malý "velký"Delar byl teďka nemocný. Z ničeo nic mu strašně napuchla noha, veterinář lečil, ale bez výsledku, tak jsem se naštvala a urgovala jsem na RTG, abych věděla zda vézt do Brna na kliniku. RTG byl čistý, z ničeho nic mu ale začalo slézat maso z nohy. Poslední diagnoza byla bodnutí infikovaným hmyzem, ale myslím, že vetrinář moc nevědel. Příště v případě úrazu nebo nějaké nemoci opravdu vezu koně do Brna, mám to sice 150 km ,ale moc veterinářům v okolí nevěřím...
V říjnu jde do test. odchovny na plemeníka
A jak se vy máte v Jižních Čechách?
A ať přidám foto k tématu malý Twistík. Dnes už u své majitelky v Praze.
thesis
napsal(a):
Twist s oslíkem Borisem
thesis
napsal(a):
AAhoj poníkáři
představuji nám naše dva nové členy stáda - plnohodnotné poníky
microfon
napsal(a):
AAhoj poníkáři
představuji nám naše dva nové členy stáda - plnohodnotné poníky
a naše stádečko bohužel bez nemocné Bobišky
ferdice
napsal(a):
jeee,kluci je všechno ok?
Vida - kdo to???
Kluci jsou v pohodě, naposled šmejdili kolem balíku
Akorát si večer asi Ferda párkrát splet z dálky Lenku s tebou - páč na ní pěkně řehtal
Máš hodně foteček??
microfon
napsal(a):
Vida - kdo to???
Kluci jsou v pohodě, naposled šmejdili kolem balíku
Akorát si večer asi Ferda párkrát splet z dálky Lenku s tebou - páč na ní pěkně řehtal
Máš hodně foteček??
zlatíčka koukám,koukám před spaním na faunu a narazim tu na kluky
hned se mi bude líp usínat.fotek mám dost,klidně ti to pošlu na mail,ale až zítra,teď už pádim spát.nejradši bych přijela hned zítra,budu muset někoho ukecat,ať mě odveze,když se Ferdyškovi tak stejská... mě taky
ferdice
napsal(a):
zlatíčka koukám,koukám před spaním na faunu a narazim tu na kluky
hned se mi bude líp usínat.fotek mám dost,klidně ti to pošlu na mail,ale až zítra,teď už pádim spát.nejradši bych přijela hned zítra,budu muset někoho ukecat,ať mě odveze,když se Ferdyškovi tak stejská... mě taky
Tak snad někoho přemluvíš, Ferda je takovej malej kulíšek a je na tebe tak zvyklý
Jo já už bych měla taky zahučet do peřin.
microfon
napsal(a):
Tak snad někoho přemluvíš, Ferda je takovej malej kulíšek a je na tebe tak zvyklý
Ahoj holky, díky za gratulace. Jsem ráda že to mám za sebou, má už 6 týdnů. Konečně se můžu normálně ohnout.
microfon
napsal(a):
Ahoj holky.Libu ty máš teď koníky u Monči??Se ti tak ty koně Mony nějak množí kosmickou rychlostí ne.Byla jsi Mončo na nějkém rodeu letos??já se nestihla jet ani podívat jak jsem měla přez léto fofr!!Furt nějaký akce a ještě sena do toho...
v v
napsal(a):
Ahoj holky.Libu ty máš teď koníky u Monči??Se ti tak ty koně Mony nějak množí kosmickou rychlostí ne.Byla jsi Mončo na nějkém rodeu letos??já se nestihla jet ani podívat jak jsem měla přez léto fofr!!Furt nějaký akce a ještě sena do toho...
Ahojky poníkaři
Microfon:Co je s Bobiškou? teda to už je pěkné stádo
na ostatní mám dotaz,kdo máte na poníka anglii sedlo,jakou máte komuru a jaké je to sedlo?Dík
Thesis,krásné mimčo....tak bude další rajťák za pár let?
Jakou máš velikost komory u sedla a co to je za sedlo?Dík
foto z dněška...v lese mají zase pokácenné dřevo,tak jsem si s Lady zaskákala,byla naprosto supr.
luda
napsal(a):
Ahojky poníkaři
na ostatní mám dotaz,kdo máte na poníka anglii sedlo,jakou máte komuru a jaké je to sedlo?Dík
foto z dněška...v lese mají zase pokácenné dřevo,tak jsem si s Lady zaskákala,byla naprosto supr.
snad se Lady už bude chovat normálně,je to už zase oki,ale občas si zkusí,že by caplovala,ale hned dá pokoj.
Foto zepředu
luda
napsal(a):
Ahojky poníkaři
U těch poníkovských 15" nějak tězko asi určovat komoru, tipla bych ale, že vždycky to byla tak ta střední, 2.
Teďka jezdím na starší dostihovce - je to sice makačka, protože nikde nepodrží, ale zase super kontaktní No a to fakt nějak nedokážu odhadnout tu komoru. Asi ale též tak, extrémně široká ani úzká není.
Ještě mě láká vyzkoušet nějakou skočku nebo něco takového, to by mohlo poskytnout trochu větší oporu a přesto zůstat hezky kontaktní :-)
strelish
napsal(a):
U těch poníkovských 15" nějak tězko asi určovat komoru, tipla bych ale, že vždycky to byla tak ta střední, 2.
Teďka jezdím na starší dostihovce - je to sice makačka, protože nikde nepodrží, ale zase super kontaktní No a to fakt nějak nedokážu odhadnout tu komoru. Asi ale též tak, extrémně široká ani úzká není.
Ještě mě láká vyzkoušet nějakou skočku nebo něco takového, to by mohlo poskytnout trochu větší oporu a přesto zůstat hezky kontaktní :-)
No te´d už konečně to vipadá,že sedlo bude sedět,,,snad se nám neukáží bílé fleky...Já jsem tak moc byla spokojená s bezkostrovím,ale je to spíše na rekreačná ježdění.Chci zkusit vytrvalost,kde je docela potřeba aby to koni rozkládalo váhu.Bylo supr,kontaktná,měké,,no paráda,,ale né na to,aby v tom člověk odjel 30 km stále v tempu.Škoda,že ho musím prodat.
Chtěla jsem už letos na závody,ale když nebylo sedlo,tak asi těžko,tak snad už příští rok to kp pojedem,,,moc se na to těším...
luda
napsal(a):
No te´d už konečně to vipadá,že sedlo bude sedět,,,snad se nám neukáží bílé fleky...Já jsem tak moc byla spokojená s bezkostrovím,ale je to spíše na rekreačná ježdění.Chci zkusit vytrvalost,kde je docela potřeba aby to koni rozkládalo váhu.Bylo supr,kontaktná,měké,,no paráda,,ale né na to,aby v tom člověk odjel 30 km stále v tempu.Škoda,že ho musím prodat.
Chtěla jsem už letos na závody,ale když nebylo sedlo,tak asi těžko,tak snad už příští rok to kp pojedem,,,moc se na to těším...
Jej to moje je levná indie, pokud si dobře vzpomínám tak komora 2, má dost velké posedlí, ale zase je pravda že je pohodlné, akorát mě tam chybí opěrky tak už mám na cestě jiné sedlo a doufám že padne. Tohle levné sedí dobře koni ale mě tam ty opěrky chybí, ale zřejmě si jej nechám pro jistotu a jednou bude dobré jak se bude kobyla učit nosit sedlo, je totiž slušně lehké.
thesis
napsal(a):
Jej to moje je levná indie, pokud si dobře vzpomínám tak komora 2, má dost velké posedlí, ale zase je pravda že je pohodlné, akorát mě tam chybí opěrky tak už mám na cestě jiné sedlo a doufám že padne. Tohle levné sedí dobře koni ale mě tam ty opěrky chybí, ale zřejmě si jej nechám pro jistotu a jednou bude dobré jak se bude kobyla učit nosit sedlo, je totiž slušně lehké.
Ahojky Lidičky tak co nového?U mě byla v sobotu Žaneta s Majkem.tak jsem ji hned využila a osprchovaly jsme koně...bylo fakt krásně..Teď jsem akorád dojezdila byla jsem s Monikou a Barkem v lese..Monika vzala svoje 2 koně a já svoje 3...tak Brita(od Moniky) nám pořád zdrhala,že prostě jde domu,jednou ji chitil kamarád,pak už jsme si davaly bacha.A když nám nezdrhala Brita,tak dělala Lýdie a Aranka nálety.sem tam kopýtka letěla vzduchem..takže člověk musel dávat dobrý pozor.Jinak to pro mě bylo supr Lady byla hodná,,Ale Monika nadávala na Barka,měla ho dnes plné ruce.
A co uvás ??
luda
napsal(a):
Ahojky Lidičky tak co nového?U mě byla v sobotu Žaneta s Majkem.tak jsem ji hned využila a osprchovaly jsme koně...bylo fakt krásně..Teď jsem akorád dojezdila byla jsem s Monikou a Barkem v lese..Monika vzala svoje 2 koně a já svoje 3...tak Brita(od Moniky) nám pořád zdrhala,že prostě jde domu,jednou ji chitil kamarád,pak už jsme si davaly bacha.A když nám nezdrhala Brita,tak dělala Lýdie a Aranka nálety.sem tam kopýtka letěla vzduchem..takže člověk musel dávat dobrý pozor.Jinak to pro mě bylo supr Lady byla hodná,,Ale Monika nadávala na Barka,měla ho dnes plné ruce.
A co uvás ??
luda
napsal(a):
A poslední,,ta se mě straěbně líbí
jinak více fotek mám na :: http://sekerice.rajce.idnes.cz/
thesis
napsal(a):
Ještě ohledně sedel........jakou velikost posedlí máte? Náš menší olympionik :) má 123KVH, takže dospělácká 17,5 by na něj byla velká. Myslíte že se dospělý zadek normální velikosti vejde i do 16?
lerry
napsal(a):
Ještě ohledně sedel........jakou velikost posedlí máte? Náš menší olympionik :) má 123KVH, takže dospělácká 17,5 by na něj byla velká. Myslíte že se dospělý zadek normální velikosti vejde i do 16?
Přidávám se mezi poníkáře Já a Anička. Víc o nás tady: www.gabrielle.wbs.cz ( je tam popsaný, jak jsem ji poznala, nechce se mi to psát celý znova
)
gabrielle
napsal(a):
Přidávám se mezi poníkáře Já a Anička. Víc o nás tady: www.gabrielle.wbs.cz ( je tam popsaný, jak jsem ji poznala, nechce se mi to psát celý znova
)
Zdar holky, přináším foto pro zasmání. Zkoušela jsem sedlo a chlap fotil, no až jsem lekla toho výsledku. Ale aspoň se k sobě s Lupem hodíme - dva hroši
thesis
napsal(a):
Zdar holky, přináším foto pro zasmání. Zkoušela jsem sedlo a chlap fotil, no až jsem lekla toho výsledku. Ale aspoň se k sobě s Lupem hodíme - dva hroši
A radši poslední
Tady čumím jak nám roste zasetá tráva
lerry
napsal(a):
měla jsem na zkoušku sedlo komora 2,posedlí 17,5..a nebylo velké,zaleží ,jaké to sedlo je.
Teď máme komoru 2,posedlí 16 a doufám,že nám už bude sedět,pro mě je pohodlné.Teď doufám,že bude i Lady
luda
napsal(a):
měla jsem na zkoušku sedlo komora 2,posedlí 17,5..a nebylo velké,zaleží ,jaké to sedlo je.
Teď máme komoru 2,posedlí 16 a doufám,že nám už bude sedět,pro mě je pohodlné.Teď doufám,že bude i Lady
Thesis,,,tak zpět v sedle,jaké to je?
luda
napsal(a):
Díky Ludi. A co to bylo (ta 17,5) a je (ta nynější 16) za značku ta sedla? Na fotce vypadáte moc dobře.
luda
napsal(a):
Thesis,,,tak zpět v sedle,jaké to je?
Strelish to je moje mikina ze soupravy ještě z prvního stupně základky, nějak se jí nechci zbavit a ke koním je dobrá
Ludo jak říkám cítím se jak pytel brambor, ale včera s tím novým sedlem to byl dost rozdíl. Ono se to časem ještě poddá. S Lupem bude hodně práce, zvykl si že nemusí nic dělat tak děla blbiny.
Tady si chtěl zkrátit trasu, jak koukám na ty fotky tak už jsem na něj fakt velká, ale už ho moc dlouho trápit nebudu.
thesis
napsal(a):
Strelish to je moje mikina ze soupravy ještě z prvního stupně základky, nějak se jí nechci zbavit a ke koním je dobrá
Ludo jak říkám cítím se jak pytel brambor, ale včera s tím novým sedlem to byl dost rozdíl. Ono se to časem ještě poddá. S Lupem bude hodně práce, zvykl si že nemusí nic dělat tak děla blbiny.
Tady si chtěl zkrátit trasu, jak koukám na ty fotky tak už jsem na něj fakt velká, ale už ho moc dlouho trápit nebudu.
Buď v klidu, na dostizích poníků jsou vidět i větší nepoměry velikosti Akorát Lupin vypadá jak těhotný, no
lerry
napsal(a):
Díky Ludi. A co to bylo (ta 17,5) a je (ta nynější 16) za značku ta sedla? Na fotce vypadáte moc dobře.
Pomoc při hledání poníků z dávné minulosti: Linda nebo-li Lucky, bývalá šedá no možná bude už bílá,narozená cca 1995,cca 120cm. Kdysi bývala na Farmě raška v Milíkově pak spolu s huculkou Luckou prodána někde do Bocanek,myslím. Dalším ponikem je hnědák lex, stejně starý,ze stejné stáje, výška kolem 110cm, myslím, že v roce 1998 jel na něm L. Žákovčík Hubertku na Milíkově. Další je klisna Sendy,narozená cca 1996,tmavá,cca 120cm, z kdysi JK Vendryně prodána do Gutů.
pettankaa
napsal(a):
Pomoc při hledání poníků z dávné minulosti: Linda nebo-li Lucky, bývalá šedá no možná bude už bílá,narozená cca 1995,cca 120cm. Kdysi bývala na Farmě raška v Milíkově pak spolu s huculkou Luckou prodána někde do Bocanek,myslím. Dalším ponikem je hnědák lex, stejně starý,ze stejné stáje, výška kolem 110cm, myslím, že v roce 1998 jel na něm L. Žákovčík Hubertku na Milíkově. Další je klisna Sendy,narozená cca 1996,tmavá,cca 120cm, z kdysi JK Vendryně prodána do Gutů.
A mimochodem, spousty koní bylo přejmenováno a mám dojem že zrovna Mina byla kdysi Lucka. Ale možná taky ne. Pokud jsi chodila na Milíkov měla by jsi znát Olivu (Olina) a její potomky - Minu a Rubína (Bena). Většina ostatních se odvezla pryč, zbyl tu co vím ještě Jumbo po Lady Marianě. N víc si už asi nevzpomenu.
thesis
napsal(a):
A mimochodem, spousty koní bylo přejmenováno a mám dojem že zrovna Mina byla kdysi Lucka. Ale možná taky ne. Pokud jsi chodila na Milíkov měla by jsi znát Olivu (Olina) a její potomky - Minu a Rubína (Bena). Většina ostatních se odvezla pryč, zbyl tu co vím ještě Jumbo po Lady Marianě. N víc si už asi nevzpomenu.
Jj Olivu znám, Minu i Bena taky z těch dob. Jumbo vím kde je, na Lexe jsem zapoměla, to chtěla vědět kámoška. jinak dík .........
lerry
napsal(a):
Lerry: Je to sedlo Apollo cena cca 4000 se vším(sedlo,tmeny,třmen.řemeny,deka,podbřišník) to jsem kupovala tu 16 posedlí
kamarádka má to 17,5 to samé.ale už nevím,kde ho kupovala
A děkuji doufám,že nám to bude slušet dál
tady fotka s dostih sedlem,,
luda
napsal(a):
Lerry: Je to sedlo Apollo cena cca 4000 se vším(sedlo,tmeny,třmen.řemeny,deka,podbřišník) to jsem kupovala tu 16 posedlí
kamarádka má to 17,5 to samé.ale už nevím,kde ho kupovala
A děkuji doufám,že nám to bude slušet dál
tady fotka s dostih sedlem,,
Díky moc za tip na sedýlko. To sedí malému ponymu opravdu ten apollo v 16 i 17,5posedlí? Zkoumala jsem net a našla jsem tři druhy sedla s tímto názvem.... http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=sedlo+Apollo
Které z nich to je? 17,5 není ale myslím u žádného z nich
lerry
napsal(a):
Díky moc za tip na sedýlko. To sedí malému ponymu opravdu ten apollo v 16 i 17,5posedlí? Zkoumala jsem net a našla jsem tři druhy sedla s tímto názvem.... http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=sedlo+Apollo
Je já jsem se spletla,,teď jsem se koukala na fakturu,je to sedlo Passo....cena 4 730kč
http://www.jezdecke potreby.info/sedla/anglicka/sedlo-passo.html
luda
napsal(a):
Je já jsem se spletla,,teď jsem se koukala na fakturu,je to sedlo Passo....cena 4 730kč
http://www.jezdecke potreby.info/sedla/anglicka/sedlo-passo.html
Holky musím vám povědět jaká odpvěď se mi dostala na inzerát. Možná to pochopíte, já nějak ne. Našla jsem inzerát s poníkem, který mi hrozně připomíná moje dávno prodané hříbě. Tak jsem se slušně dotázala zda to není on a přidala o něm info. A odpověď mi přišla " zaříkávačka koní " - netušíte co z toho mám vyčíst?
thesis
napsal(a):
Holky musím vám povědět jaká odpvěď se mi dostala na inzerát. Možná to pochopíte, já nějak ne. Našla jsem inzerát s poníkem, který mi hrozně připomíná moje dávno prodané hříbě. Tak jsem se slušně dotázala zda to není on a přidala o něm info. A odpověď mi přišla " zaříkávačka koní " - netušíte co z toho mám vyčíst?
jéžiš tak ta paní z inzerátu je teda zvláštní. to bych nevyčetla ani za sto let..
stalonek
napsal(a):
jéžiš tak ta paní z inzerátu je teda zvláštní. to bych nevyčetla ani za sto let..
Ahojky,tak jak se vám vede?Mě se tzase zbláznila kobyla,,ale není to zas ttak hrozný.Snad to bude v pohodě.
Kamarádka nám s Majdou uděla pát fotek tak budu mít nádherné fotky.Tak až je budu mít,pochlubím se.
Microfon,Co hřebčíček?Jak se chová..A jak vám jde se starat o velké stádo?
lerry
napsal(a):
Ahoj holky, tak tady se zase spí asi. U mě nic moc nového. Včera jsem mluvila s jedním člověkem a výborně se pobavila když nadával na jisté slečny od koní
. A mimochodem jsem taky zjistila že když jsem chtěla po někom číslo hospodářství abych si ho zapsala do deníků kamže to odešel bývalý kůň, tak vlastně je chci udávat. Tohle vymyslí opravdu jenom člověk co nemá ani trochu šajnu co je papírování s hospodářstvím a přesuny koní a neví co vše se kde musí zapisovat. Hehe tak pár inteligentů ze mě udělalo zvíře a já chtěla mít jenom v pořádku papíry
, člověk se chce starat o sebe a ještě to je asi špatné. V poslední době opravdu zírám co vše si lidi vymyslí a co vše jsem prej svalila na druhé
. Sakra nevíte proč nemůžu svalit na druhé i vyřizování různých věcí? Když už tak na lidi hážu věci tož by mi mohli i vyřídit jiné věci no ne?
. Jinak tak nerozumím koním. Tak mi lidi praďte cože to chce kůň jak stojí u brány a řehtá? Jo a kolik mají noh? Ale pravda, spoustu věcem nerozumím, jako třeba lonžování na udidle, devastování staré kobyly.... ááá toho by se ještě našlo
.
Jinak tady foto kobyly, asi mě chce sežrat, protože jinak nevím co by vážně mohla chtít s tímhle výrazem
zvířátková

XXX.XXX.210.76
thesis
napsal(a):
Ahoj holky, tak tady se zase spí asi. U mě nic moc nového. Včera jsem mluvila s jedním člověkem a výborně se pobavila když nadával na jisté slečny od koní
. A mimochodem jsem taky zjistila že když jsem chtěla po někom číslo hospodářství abych si ho zapsala do deníků kamže to odešel bývalý kůň, tak vlastně je chci udávat. Tohle vymyslí opravdu jenom člověk co nemá ani trochu šajnu co je papírování s hospodářstvím a přesuny koní a neví co vše se kde musí zapisovat. Hehe tak pár inteligentů ze mě udělalo zvíře a já chtěla mít jenom v pořádku papíry
, člověk se chce starat o sebe a ještě to je asi špatné. V poslední době opravdu zírám co vše si lidi vymyslí a co vše jsem prej svalila na druhé
. Sakra nevíte proč nemůžu svalit na druhé i vyřizování různých věcí? Když už tak na lidi hážu věci tož by mi mohli i vyřídit jiné věci no ne?
. Jinak tak nerozumím koním. Tak mi lidi praďte cože to chce kůň jak stojí u brány a řehtá? Jo a kolik mají noh? Ale pravda, spoustu věcem nerozumím, jako třeba lonžování na udidle, devastování staré kobyly.... ááá toho by se ještě našlo
.
Jinak tady foto kobyly, asi mě chce sežrat, protože jinak nevím co by vážně mohla chtít s tímhle výrazem
Nazdárek! Tak u nás taky nic moc nového. Zápasíme k vyrážkou. Prcek se furt drbe, ale vcelku to jde, hlásí se už k vládě zima, začíná rychle obrůstat, tak se mu i zarůstají fleky a vypadá líp a líp.
zvířátková
napsal(a):
Nazdárek! Tak u nás taky nic moc nového. Zápasíme k vyrážkou. Prcek se furt drbe, ale vcelku to jde, hlásí se už k vládě zima, začíná rychle obrůstat, tak se mu i zarůstají fleky a vypadá líp a líp.
Ahojky,tak tady jsou ty fotky,od Markéty,,jsou to nádherné fotky.
luda
napsal(a):
Fredýsek
luda
napsal(a):
Aranka já a Ziky Majda
luda
napsal(a):
Ziky a Aranka....
Nazdar poníkáři. Nesháníte někdo kvalitní sedlo? Prodávám Pessou s posedlím 16. Hnědé ostrojené. Popis najdete v " Věci na prodej ".
thesis
napsal(a):
Nazdar poníkáři. Nesháníte někdo kvalitní sedlo? Prodávám Pessou s posedlím 16. Hnědé ostrojené. Popis najdete v " Věci na prodej ".
Ahoj
Tak jestli můžu tak se přídávám mezi poníkáře
Kobylka Lusinka,10 let,s PP,miláček
ponyka
napsal(a):
Ahoj
Tak jestli můžu tak se přídávám mezi poníkáře
Kobylka Lusinka,10 let,s PP,miláček
A tady seznámení s koníky
ponyka
napsal(a):
Ahoj Žando,jsem ráda,že jsi spokojená,že ji máš.Tak ať vám to jde,...
sakiron
napsal(a):
Irly s loňským prckem ..................JK AGRICOOP
pettankaa
napsal(a):
Irly s loňským prckem ..................JK AGRICOOP
kouknete na cukroušky ktere bracha vyfotil v anglii, jsou fakt k sezrani
barbusatka
napsal(a):
kouknete na cukroušky ktere bracha vyfotil v anglii, jsou fakt k sezrani
ponyka
napsal(a):
ahojda :-) tak jsem ráda že už je lucinka u tebe... a je hodná?? Bark ted pěkně vyvádí..když s nim jdu jezdit tak dělá blbosti-nechce zastavit atd..takže začínáme znova od země....
jak na ní reagovala jíva??? a majký??
caleta
napsal(a):
ahojda :-) tak jsem ráda že už je lucinka u tebe... a je hodná?? Bark ted pěkně vyvádí..když s nim jdu jezdit tak dělá blbosti-nechce zastavit atd..takže začínáme znova od země....
jak na ní reagovala jíva??? a majký??
Ahojky,,,tak prvně pochválím Barka jak mu to sakra sle sluší,,.Žando,ˇat vám to s Lusinkou klape...
musím také udělat nějaké nové fotky,,ale nějak na to není čas,,pořád je hodně práce
luda
napsal(a):
Ahojky,,,tak prvně pochválím Barka jak mu to sakra sle sluší,,.Žando,ˇat vám to s Lusinkou klape...
musím také udělat nějaké nové fotky,,ale nějak na to není čas,,pořád je hodně práce
Ahojky :-) Tak Jíva ji jen očuchala,a jinak si ji nevšimala.Majk za ní porád chodí a běhá,nedá ji pokoj,a Jíva chodí za nimi a vypadá že vubec nechápe Dnes jsem vzala Majka a kámoška Lusinku,a šli jsme do ohrady do vesnice.Tam Lusi pěkně nakopala Majka,že už si na ní pak dával docela pozor
ale pak když jsem byla nahoru koníkům dát žrádlo,tak šla se mnou a šla se podivat za koníkama do výběhu,a to ji Majk zase pěkně otravoval,v té uličce v třešnovém sadu
Tak nevím...Jinak Majk je porád ted divokej,dnes jsem s nim chtěla pracovat,a je jak blázen..mají tu nově ohrazený výběh kde roste různý jetel a nějaká semtam i vojtěška nebo co,tak myslím že má po tom roupy!
Lusinka dneska trochu povozila malýho bráchu Ale jednou se ho prej pokusila kousnout do nožky když na ní,seděl,ale nevím,třeba se jen po něčem ohnala...
A byla z tech koní taková poblázněná že nevydržela chvíli v klidu stát
luda
napsal(a):
juj tak děkujeme Lůďo
doufám že nám vyjde ta sobota
No Žandi tak doufám že ti bude lucinka dělat samé radosti..jo a skus si vzít ven majkýho a lusinu taky myslím třebas někam na pole... uvidíš jaký to bude...myslim že lepší než kdyby šel sám...
caleta
napsal(a):
juj tak děkujeme Lůďo
doufám že nám vyjde ta sobota
No Žandi tak doufám že ti bude lucinka dělat samé radosti..jo a skus si vzít ven majkýho a lusinu taky myslím třebas někam na pole... uvidíš jaký to bude...myslim že lepší než kdyby šel sám...
irča 4lety hřebeček
stalonek
napsal(a):
pěkně razí ve tmě..
aspoň vás bude vidět...
jj aspoň budem vidět..
tak tady je další
luda
napsal(a):
jj aspoň budem vidět..
tak tady je další
No koukám,že sem chodím asi jen já
thesis
napsal(a):
Microfon: poznáváš ho?
strelish
napsal(a):
Microfon: poznáváš ho?
Che to je drštička - ale stavbou těla se mi moc líbí
čí vlastně nyní je a nemá už náhodou věk na obsedání???
microfon
napsal(a):
Che to je drštička - ale stavbou těla se mi moc líbí
čí vlastně nyní je a nemá už náhodou věk na obsedání???
Majitele má pořád stejného co měl, teď je mu nějak 2,5 roku a prý ho už obsedli.
Stavbu těla má moc pěknou, akorát se mohl teda ještě trošku vytáhnout do výšky, tipla bych mu tak 125 cm.
strelish
napsal(a):
Majitele má pořád stejného co měl, teď je mu nějak 2,5 roku a prý ho už obsedli.
Stavbu těla má moc pěknou, akorát se mohl teda ještě trošku vytáhnout do výšky, tipla bych mu tak 125 cm.
No Lůď ty jsi světle modrá a my jsme se dali na královsky modrou doufám že nám vyjde aspon jeden hubert a že se lady s barkem snesou..
caleta
napsal(a):
No Lůď ty jsi světle modrá a my jsme se dali na královsky modrou doufám že nám vyjde aspon jeden hubert a že se lady s barkem snesou..
Ahoj poníkaři, nevíte o nějakém hodném, vhodném poníkovi pro dítě, tak od 110-130cm do 20tis.nejlépe strakáče a westernově ježděném.Díky, kdyžtak pište na daaty@seznam.cz
daty
napsal(a):
Ahoj poníkaři, nevíte o nějakém hodném, vhodném poníkovi pro dítě, tak od 110-130cm do 20tis.nejlépe strakáče a westernově ježděném.Díky, kdyžtak pište na daaty@seznam.cz
Ahoj táké přidávám poníka Jerryho ,kterýho jezdim a sem s nim moc spokojená
misicka01
napsal(a):
Ahoj táké přidávám poníka Jerryho ,kterýho jezdim a sem s nim moc spokojená
A Ještě přidávám Rozinku upa super poničku,,,,ale na Jerrynka nemá
misicka01
napsal(a):
A Ještě přidávám Rozinku upa super poničku,,,,ale na Jerrynka nemá
Vypadá skoro jak nějaká naše příbuzná
strelish
napsal(a):
Sice zrovna kobyla stojí jak trubka a ještě s rozjetýma nohama, ale lepší čelní pohled jsem nenašla
Pro:strelish super jaký to má předky?? a fakt sou si mrtě podobná,,,,,,Rozinka je po Topasovi
thesis
napsal(a):
Ahoj Poníkáři. tak jsme se úplně propadli.
musím se pochlubit, že Edouškovi už přišel průkaz i výpis z plemenné knihy
thesis
napsal(a):
A ještě jednu novinku mám - kobylka Samanta
microfon
napsal(a):
A ještě jednu novinku mám - kobylka Samanta
A celé stádo
microfon
napsal(a):
Ahojky Lidičky,jak na to koukám,jsme pěkně pozadu
Já teď vubec nemám čas.
Nic nestíhám,spousta problému kolem koní.atd...mám teď hodně starostí.
Tak sem náhážu nějaké nové foto.
Microfon,ty teda máš stádo....to se mazec,,bych ani nevěděla,na koho volám.
A čí je ta nová kobylka?
Pěkná....
luda
napsal(a):
Ahojky Lidičky,jak na to koukám,jsme pěkně pozadu
Já teď vubec nemám čas.
Nic nestíhám,spousta problému kolem koní.atd...mám teď hodně starostí.
Tak sem náhážu nějaké nové foto.
Microfon,ty teda máš stádo....to se mazec,,bych ani nevěděla,na koho volám.
A čí je ta nová kobylka?
Pěkná....
thesis
napsal(a):
Tak já se také přihlašuji k poníkářům, momentálně jen jedna kobylka ČSP, KVH 148, ale přibudou další - WPB a Welsh Cob - už je mám objednané (hříbátka).
medunka
napsal(a):
Tak já se také přihlašuji k poníkářům, momentálně jen jedna kobylka ČSP, KVH 148, ale přibudou další - WPB a Welsh Cob - už je mám objednané (hříbátka).
Jé ta je pěkná, ta by k tomu našemu ladila ;-) Kolik jí je, sportujete?
luda
napsal(a):
Ahoj Luďo, o starostech mi povídej!
hubert pořádám tento víkend, začal další semestr, mám 7 dětí v klubu, každý den aspoń 2 hodiny učím a dohromady 7 koní
Jo Samanta je moje, chudák Eliška už má dětí dost a já sama už pak ani nemohu jezdit - posila stáje
microfon
napsal(a):
Jé hříbátko welsh cob? Objednané po odtavu nebo na příští rok?
jinak musím pochválit krásnou kobylku
Ahoj holky tak koukám že se to tu rozrůstá. A teda Microfon..mě asi něco uteklo. Nejdřív Eli, Bobi a hříbek a pak takový rozlet. Pěkné stádečko, já to mít doma tak jdu asi hodit mašli. Ti dva mi bohatě stačí. Mám nějaké nové fotky tak jdu přispět.
thesis
napsal(a):
Ahoj holky tak koukám že se to tu rozrůstá. A teda Microfon..mě asi něco uteklo. Nejdřív Eli, Bobi a hříbek a pak takový rozlet. Pěkné stádečko, já to mít doma tak jdu asi hodit mašli. Ti dva mi bohatě stačí. Mám nějaké nové fotky tak jdu přispět.
Tady si už na mě brousí zuby...
thesis
napsal(a):
Tady si už na mě brousí zuby...
Jít nebo ne.. co to máš v té ruce...
thesis
napsal(a):
Jít nebo ne.. co to máš v té ruce...
Nepoviš?... tak já si to dojdu zjistit....
thesis
napsal(a):
Nepoviš?... tak já si to dojdu zjistit....
Jste trapné já se s váma nebavím a jdu pryč....
thesis
napsal(a):
Jste trapné já se s váma nebavím a jdu pryč....
I já už na tebe kašlu...
thesis
napsal(a):
Druhá hlava..
A s poslední se loučíme.... Nové téma někdo založte
zvířátková

XXX.XXX.240.157
thesis
napsal(a):
A s poslední se loučíme.... Nové téma někdo založte
Téda, Microfonce to stádo roste jak z vody, souhlasím s Thesis, že dva doma stačí až dost :-) No a kobča teda Lupina pěkně trumfla, myslíš, že ještě poroste? To bude kóča akorát...