Cena ustájení za mladého koně?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2008 14:05
monahore

XXX.XXX.13.92

Tak ještě jednou, pořád to řeším, jelikož nastaly menší větší problémy. Spíš mě zajímá 2. otázka.

1. Za kolik se ve vašem okolí(kraj) pohybuje ustájení za hříbě/mladého koně?

2. Kolik byste navrhovali cenu za ustájení tohoto typu:
Odstávče přes léto (cca duben - říjen) nonstop na pastvě. V zimním období zavírán na noc do boxu. S tím že já jsem majitelka hříběte, a chodíme tam celkem 4, ke koním. Mám možnost a jezdím na koni majitelky. V zimě všechny 4 pomáháme s kydáním, většinou každá jeden den (nyní zde budou 2 koně v boxech. Krmení v zimě 2x denně, seno, jádro, příp. mrkev, pečivo. S majitelkou se znám 4 roky a tuto dobu k ní chodím. K dispozici je kruhovka, mám možnost půjčení vybavení - čištění, sedla. Celkově je o něj dobře postaráno. V ceně by Nebyl kopytář, vet, odčervení a očkování.

Díky moc za názory.

16.9.2008 14:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

monahore napsal(a):
Tak ještě jednou, pořád to řeším, jelikož nastaly menší větší problémy. Spíš mě zajímá 2. otázka.

Odstávče přes léto (cca duben - říjen) nonstop na pastvě. V zimním období zavírán na noc do boxu. S tím že já jsem majitelka hříběte, a chodíme tam celkem 4, ke koním. Mám možnost a jezdím na koni majitelky. V zimě všechny 4 pomáháme s kydáním, většinou každá jeden den (nyní zde budou 2 koně v boxech. Krmení v zimě 2x denně, seno, jádro, příp. mrkev, pečivo. S majitelkou se znám 4 roky a tuto dobu k ní chodím. K dispozici je kruhovka, mám možnost půjčení vybavení - čištění, sedla. Celkově je o něj dobře postaráno. V ceně by Nebyl kopytář, vet, odčervení a očkování.

Díky moc za názory.

To záleží na majitely, přes to léto je to co tak vidím v okolí od 1500,- a na zimu to je samozřejmě víc, odhadem 2000,-4000,-musíš připočítat stelivo, elektriku...nevím jak to máte s vodou...
ještě k tomu jezdíš na koni majitelky, za to se taky platívá...
V našem kraji se boxové ustájení pohybuje od 1500-5000,-(VČ) je to vážně rozmanité...a zaleží to na majiteli...a mladý nebo starý kůň, žerou a špiní slámu stejně...

16.9.2008 19:11
bednarik petr

XXX.XXX.130.10

lépe bych to nenapsala.

17.9.2008 20:02
shantal88

XXX.XXX.226.136

monahore napsal(a):

Díky moc za názory.

Najdeš slušné ustájení i do 1000kč,hlavně pokud je celou dobu na pastvě,je to prcek,takže hledej a držím palce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík