molly
napsal(a):
Dobré ráno všem....
Jsem zas měla včera v ruce fotiho aparát
molly
napsal(a):
Dobré ráno všem....
jen jsem se k tomu dokopala až navečer safra...
Tak mějte fajnový den
luciusl
napsal(a):
Jeeeeee, Zuzi, jsi mě předběhla Krásný fotečky
Já mám jednu jedinou z Hobíků - trochu ubohá .....
luciusl
napsal(a):
Já mám jednu jedinou z Hobíků - trochu ubohá .....
No tak pokračujte holky, Lucííí ženská jako vždy sladěná i s překážkou...a jakto že jen jedna fotka!
klawdie
napsal(a):
No tak pokračujte holky, Lucííí ženská jako vždy sladěná i s překážkou...a jakto že jen jedna fotka!
Ahojky
Fotečky krásňoučkéé
luci škoda že tak malounko...
rocky
napsal(a):
Ahojky
Fotečky krásňoučkéé
luci škoda že tak malounko...
Zuzí a Rojovi se prodloužili nohy, cooo...
klawdie
napsal(a):
Zuzí a Rojovi se prodloužili nohy, cooo...
Zdar babice
Opět a zas a znovu deštivo V kanclu zatím nikdo není, tak řádím na netu a přikusuju čerstvoučký kořeněný chlebík
A je fakt dobrý. Včera jsem byla s Honzulou v tom dešti jezdit, Vychytala jsem jedno suprové místo v lese, kde jsou tak husté vysoké stromy, že tam spadne jen občes kapka. Takže jsme si včera udělali cvalovou práci
Super terén, neklouzalo to a dlouhatánská lesní cesta mírně dokopečka. No takže jsem slezla dolů krokem a pak hezky nahoru cvalem. Takhle jsme si to zopakovali třikrát a Honzajs se teda pěkně rozehřál. Snad poprvé jsem u něj viděla, že by ho snad běhání mělo byvit. A tak když jsme byli tak rozradostnění oba dva, trochu jsem tu vyjíždku prodloužila a jela prozměnu na klusovku. Cválat se tam moc nedalo, nerovný terén a bláto a docela to i kloouzalo. Tož jsem neriskovala. Párkrát sice byly zběsilé úskoky, protože lístek spadnul, jednou byl i brutální štyc ve cvalu, přeletěla srnka
Ale musím říct, že byl bombový. Tož mám radost. Jdu vařit čajík
molly
napsal(a):
Dobré ráno všem....
pusiny, už jsem tu i já...
holky, včera ta Praha, brutální katastrofa, domů jsme se dostala až kolem půl 10., což je vcelku pozdě na to, že jsem vstávala ve 3 hodiny...
Lenuško, tímto se omlouvám, žejsem už nevolala...
ale přišla jsem, málem usla ve sprše, a pak tiše umřela v posteli:))
no a Zuzajdalikovi moc díky za balíček, hned ho chc dneska vyzkoušet...
mám dovolenou, ale stejně jsme musela aspoň na chvilku do práce...
oba koně stojí už 4 dny...a včera dědovi řádila i ryzoňa, přeci jenom byla zvyklá makat denně...tož mi držte palce, ať to ježdění ve zdraví přežiju...
rezavou bestyju snad půjde utahat...a trénink až o weekendu...:((
ach jo, když mě to tak baví:))
kukinatost
napsal(a):
pusiny, už jsem tu i já...
holky, včera ta Praha, brutální katastrofa, domů jsme se dostala až kolem půl 10., což je vcelku pozdě na to, že jsem vstávala ve 3 hodiny...
Lenuško, tímto se omlouvám, žejsem už nevolala...
ale přišla jsem, málem usla ve sprše, a pak tiše umřela v posteli:))
no a Zuzajdalikovi moc díky za balíček, hned ho chc dneska vyzkoušet...
mám dovolenou, ale stejně jsme musela aspoň na chvilku do práce...
oba koně stojí už 4 dny...a včera dědovi řádila i ryzoňa, přeci jenom byla zvyklá makat denně...tož mi držte palce, ať to ježdění ve zdraví přežiju...
rezavou bestyju snad půjde utahat...a trénink až o weekendu...:((
ach jo, když mě to tak baví:))
Leni JAni to je hrozně krásná fotka na tom Honzíkovi! Janico, tož oni ti to miláškové odpustí...jim to zas vynahradíš, ale nazávidím to jsi měla sakra dlouhý.,...Leni byla jsem na to včera podobně u nás sice nepršelo, ale byli jsme s mladou v lese, a pracovali na svalíkách....takže jsem dávali kopečky,jsem ted objevila další kopeček do party, vyýborná dlouhá písková cvalovka do kopce...kobyla si pěkně mákla..a zjistila jsem že s ní mě neskutečně baví jízdárna...Sábulák je jak střelenej do prdelky, dělá kraviny ve výběhu a nožka ho nebolí
klawdie
napsal(a):
Leni JAni to je hrozně krásná fotka na tom Honzíkovi! Janico, tož oni ti to miláškové odpustí...jim to zas vynahradíš, ale nazávidím to jsi měla sakra dlouhý.,...Leni byla jsem na to včera podobně u nás sice nepršelo, ale byli jsme s mladou v lese, a pracovali na svalíkách....takže jsem dávali kopečky,jsem ted objevila další kopeček do party, vyýborná dlouhá písková cvalovka do kopce...kobyla si pěkně mákla..a zjistila jsem že s ní mě neskutečně baví jízdárna...Sábulák je jak střelenej do prdelky, dělá kraviny ve výběhu a nožka ho nebolí
Kláruš, já když se na tu fotku podívám, tak mám vždycky jinou náladu. Nevím jak to vysvětlit, ale to foto zachycuje "něco" Prostě mě vždycky zahřeje u srdíčka
A ze Sábulky mám radost
lanika
napsal(a):
Kláruš, já když se na tu fotku podívám, tak mám vždycky jinou náladu. Nevím jak to vysvětlit, ale to foto zachycuje "něco" Prostě mě vždycky zahřeje u srdíčka
A ze Sábulky mám radost
Klaruša a Lenuša, ještě jendou pomachrujete s nějakou pískovou, nebo lesní cestičkou do kopečka a nepřejte si mě...:))
Příští rok jedu k Lenušce na prázdniny, je to přeci jenom blíž než do HK...:)
jj, tady měl Ritchitan ještě kuliska:))
holky, nevím, co s tím hyperaktivou budu dělat v zimě, ten blbec 3 dny neběžel vedle kola a lukin říkal, že byl včera jak raketa...
takže dneska musím, uhnat 2 ks koně a ještě 1 ks psa:)
on by mohl hrát v reklamě na lesk...a teď už i na černou:)
lanika
napsal(a):
A ze Sábulky mám radost
já se radději moc neraduju, pač nevím jak to bude dnes, zítra,pozítří...mám uplně strach mu vylézt na hřbet, ale holky to bylo tak krasný si na něj sednout, on je tak veliký a mohutný, prostě kus koňa oproti Segře...
chybí mi to...
klawdie
napsal(a):
já se radději moc neraduju, pač nevím jak to bude dnes, zítra,pozítří...mám uplně strach mu vylézt na hřbet, ale holky to bylo tak krasný si na něj sednout, on je tak veliký a mohutný, prostě kus koňa oproti Segře...
chybí mi to...
Hele já sleduju Máňu a my černý nebudem, tmavší ano, ale takový čokoládový...
Však to je dobrý nápad a až se všichni nakupíte na jedno místo i s koňama tak mi přijedem za Vámi...
No a Jani jak je bezkulkáčovi?
klawdie
napsal(a):
Hele já sleduju Máňu a my černý nebudem, tmavší ano, ale takový čokoládový...
Však to je dobrý nápad a až se všichni nakupíte na jedno místo i s koňama tak mi přijedem za Vámi...
No a Jani jak je bezkulkáčovi?
bezkulkáč se probral, až extrémně:)))
je z něho šibnutý, dračí pes...
jak jsme psala, nezměnil se vůbec ničím, ještě tam ty hormony jsou...max. má pytlík prázdnější:)))
molly
napsal(a):
Dobré ráno všem....
Dneska vás jen pozdravím a mizím...tak ať vám to rychle uteče
lanika
napsal(a):
Kaťulec má dovču a to počasí ji fakt teda nezávidím Jinak vám musím říct, že jsem dnes málem střelila šampus jak jsem zjistila, že nám už topíííííííííííí
Hurááá Leni teplo je celkem fajn
rocky
napsal(a):
Hurááá Leni teplo je celkem fajn
tO je tím že jsem si dnes stáhla topení z pětky na trojku tak to koečně mohlo doaratzit i k tobě...
klawdie
napsal(a):
tO je tím že jsem si dnes stáhla topení z pětky na trojku tak to koečně mohlo doaratzit i k tobě...
Holky, já se už nemůžu dočkat na léto
lanika
napsal(a):
Holky, já se už nemůžu dočkat na léto
To je kus, co?
rocky
napsal(a):
ještě vydrž..já jsem už ted znechucená z toho co nás čeká... zima, sníh, bláto, vítr...
Už se děsím toho jakk Honzíka zuju a nebudem moct dojít ani do ohrady Ale zase takový prašan na louce ve cvalu
Chce se někdo semnou prát??????????
rocky
napsal(a):
ještě vydrž..já jsem už ted znechucená z toho co nás čeká... zima, sníh, bláto, vítr...
brrrr....
klawdie
napsal(a):
brrrr....
tak nezouvej a dej jen podložky, já malou zuju určo, jen Sabulku nevím, asi možná dostane podložky...záleží taky na zimě, pokud bude jen tvrdo a umrzlo nebo i sníh....
klawdie
napsal(a):
tak nezouvej a dej jen podložky, já malou zuju určo, jen Sabulku nevím, asi možná dostane podložky...záleží taky na zimě, pokud bude jen tvrdo a umrzlo nebo i sníh....
Ahojda holky...tak už zase máme VYT, tak jsem si říkala, že vám něco málo taky napíšu, žejo Jak se vede?? Nám ode dneška konečně ve škole topí, tak už je to aspon trochu přijatelnější hehe
Jinak dnes mám den celkem na hoven...odmítli mi objednávku stužek, páč mají ted 200 objednávek.. stužkovák máme 30.10. tak už sháním jinde...kurna, doufám, že to vyjde...
klawdie
napsal(a):
Dobré jitro vespolek,
tak tu máme zase čtvrtek a já mám plný stůl poptávek...
Jani, jsem ráda, že ti Ričík zůstal takový jaký byl s kulkama a hlavně že se mu to dobře hojí...
Včera nám na stavbu tatínek dovezl žulové patníky na tarásek kolem stáje, tak teď už jen nakoupit na sobotu pívo a nějaké žrádélko a můžeme začít s betonováním...holky, já už se tak těším až to bude hotové...a udělám kolaudačku stavby...ale to bych předbíhala, to bude až tak v květnu-červnu.
A pak konečně nějakého hatáááátytlu...furt prolejzám inzerce ale zatím by to fakt byl bezdomovec...raději si počkám až bude plně hotovo a až pak bude uň...
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro vespolek,
tak tu máme zase čtvrtek a já mám plný stůl poptávek...
Jani, jsem ráda, že ti Ričík zůstal takový jaký byl s kulkama a hlavně že se mu to dobře hojí...
Včera nám na stavbu tatínek dovezl žulové patníky na tarásek kolem stáje, tak teď už jen nakoupit na sobotu pívo a nějaké žrádélko a můžeme začít s betonováním...holky, já už se tak těším až to bude hotové...a udělám kolaudačku stavby...ale to bych předbíhala, to bude až tak v květnu-červnu.
A pak konečně nějakého hatáááátytlu...furt prolejzám inzerce ale zatím by to fakt byl bezdomovec...raději si počkám až bude plně hotovo a až pak bude uň...
Zdar školáku!!
Tak to máte celkem blbý, držím pěsti ať někoho seženete kdo vám je udělá!!Ty maj teda mega kšefty..asi v tom začnu podnikat
rocky
napsal(a):
Zdar školáku!!
Tak to máte celkem blbý, držím pěsti ať někoho seženete kdo vám je udělá!!Ty maj teda mega kšefty..asi v tom začnu podnikat
Já se Danny rozhodla že stavbu přesunu na jaro..nějak se to časově nestíhá a zima se mrtě rychle blížííí... Takže zimu ještě strávíme v Roudničce.
rocky
napsal(a):
Já se Danny rozhodla že stavbu přesunu na jaro..nějak se to časově nestíhá a zima se mrtě rychle blížííí... Takže zimu ještě strávíme v Roudničce.
No my také pouze uděláme základy a desku a konec a možná taras...ostatní po zimě...taky jsme to nějak časově kvůli CHKO a dráhám nestihli...
rocky
napsal(a):
Zdar školáku!!
No jo, to snad dopadne,zejtra mám schůtu s pánem z Náchoda, odtamtud to má druh tčída a neříkal, že by byl problém..sakra, den debil... No maj mrě kšefty, taky šumím jak umím..
jak válčíte s koníkama?? My máme šíleně nabito...
jenysimons
napsal(a):
No jo, to snad dopadne,zejtra mám schůtu s pánem z Náchoda, odtamtud to má druh tčída a neříkal, že by byl problém..sakra, den debil... No maj mrě kšefty, taky šumím jak umím..
jak válčíte s koníkama?? My máme šíleně nabito...
Tak at to klapne..
vcera jsem u koni nebyla, Bíla byla s jednou holcinou na vyjizdce a dneska uz asi neco pujdem zas delat..Hlavne cekam az dorazi to sedlo, uz by tu dnes melo byt, nejdyl zitra!!!
rocky
napsal(a):
Tak at to klapne..
vcera jsem u koni nebyla, Bíla byla s jednou holcinou na vyjizdce a dneska uz asi neco pujdem zas delat..Hlavne cekam az dorazi to sedlo, uz by tu dnes melo byt, nejdyl zitra!!!
a co jsi si vybrala za sedýlko? No já včera jela dva koně...nejdřív mladýho černýho do terénu, pak Kíšu vyvázanýho na jídzárnu a pak v 7 ze školy domů, hehe...
molly
napsal(a):
Dobré ráno všem....
no, já se těším an zkoušku Zuzajdiného sidepullu:))
doufám, že to zmáknem oba ve zdraví...on ten nastátý plňas stojí za to:))
a s ryzcem bych nejradši jízdárničila od rána do večera:))
kukinatost
napsal(a):
no, já se těším an zkoušku Zuzajdiného sidepullu:))
doufám, že to zmáknem oba ve zdraví...on ten nastátý plňas stojí za to:))
a s ryzcem bych nejradši jízdárničila od rána do večera:))
nemáš někde nějakou fotku toho side poolu?? vůbec nevím, jak to vypadá...hehe...ale jsi, Jani, docela odvážná na nastátýho plnase dát bezudidlovku
jenysimons
napsal(a):
nemáš někde nějakou fotku toho side poolu?? vůbec nevím, jak to vypadá...hehe...ale jsi, Jani, docela odvážná na nastátýho plnase dát bezudidlovku
černej je polopůvodák, ČT a je míši (provozovatelky) je to sympaták, 4 letej, strašně tvrdohubej, točitelnost je nulová a to je na roubíku..myslím, že chyba je v nákým ouplným základu nauždování, páč ani udidlo neche brá do huby a sere se...snad se nám to podaří odbourat...
jenysimons
napsal(a):
já myslím že v janči případě parelka či bezudidlovka na kerydla je mnohem bezpečnější, lepší nastátej než nasranej plnas..vid
No jo ten koník je jak můj kdopak mi jí větralhoustne nám pankáč, roste jí to jak o života tak přistřuihuju, než se asi dotvoříme do kulturisty budu ten plnasáckej krk schováváat pod pankáče..
klawdie
napsal(a):
já myslím že v janči případě parelka či bezudidlovka na kerydla je mnohem bezpečnější, lepší nastátej než nasranej plnas..vid
No jo ten koník je jak můj kdopak mi jí větralhoustne nám pankáč, roste jí to jak o života tak přistřuihuju, než se asi dotvoříme do kulturisty budu ten plnasáckej krk schováváat pod pankáče..
zatím mám svaly jen já...jak tak na sebe a ty moje pracky koukám...holky taky máte takový svaly, my jsme stáj kulturistů
klawdie
napsal(a):
hele, černej je šíleně drobnej a má bílou hvězdičku na čele, to ta tvoje kubucha nemá...hehe...
jenysimons
napsal(a):
hele, černej je šíleně drobnej a má bílou hvězdičku na čele, to ta tvoje kubucha nemá...hehe...
Kláro, věř tomu, že jájsem nabouchaná víc jak kdovíjakej kulturista z toho mojeho nabušence..já totiž držím a držím a nic jinýho..občas nějaká pobídka přijde no, ale jinak držím...holky po tom, co seděly na Kíšoj říkaly, že už se nedivěj mejm rukám..ale na druhou stranu, oni je maj taky pěkně namakaný..samý skládání sena a slámy atd...hehe
toto je prosím náš roček...hehe...
jenysimons
napsal(a):
Kláro, věř tomu, že jájsem nabouchaná víc jak kdovíjakej kulturista z toho mojeho nabušence..já totiž držím a držím a nic jinýho..občas nějaká pobídka přijde no, ale jinak držím...holky po tom, co seděly na Kíšoj říkaly, že už se nedivěj mejm rukám..ale na druhou stranu, oni je maj taky pěkně namakaný..samý skládání sena a slámy atd...hehe
toto je prosím náš roček...hehe...
css, v hospodě na páce porazím chlapy...ty pracky ot je za trest...si vezmu tílko a borci se zeptají, kolik zvedám na bench.,..:)
myslím, že ty svalnaté pracky, to je úděl koňařek:))
Jinak Týno, já na Kerkovi s udidlem nejezdím vůbec, teď ho měl během půl roku 2x...
zaltý ej jenom na ohlávce...takhle jezdíme pořád..
Jinak kobylákovi zkontrolovat každoopádně v tomhle věku zuby...a nějaký problém mít musí, když nechce udidlo..
a jinak bezudidlovek se spousta lidí děsí,. přičemž talk na nos - ohlávku vážu jako bosala a částečně používám neckreining je pro koně podle mě - pokud v předchozí době pracuje ze země, mnohem přijatelnější a srozumitelnější, než tlak v hubě...
kukinatost
napsal(a):
css, v hospodě na páce porazím chlapy...ty pracky ot je za trest...si vezmu tílko a borci se zeptají, kolik zvedám na bench.,..:)
myslím, že ty svalnaté pracky, to je úděl koňařek:))
Jinak Týno, já na Kerkovi s udidlem nejezdím vůbec, teď ho měl během půl roku 2x...
zaltý ej jenom na ohlávce...takhle jezdíme pořád..
Jinak kobylákovi zkontrolovat každoopádně v tomhle věku zuby...a nějaký problém mít musí, když nechce udidlo..
a jinak bezudidlovek se spousta lidí děsí,. přičemž talk na nos - ohlávku vážu jako bosala a částečně používám neckreining je pro koně podle mě - pokud v předchozí době pracuje ze země, mnohem přijatelnější a srozumitelnější, než tlak v hubě...
Bože takovej mamut...Týno hvězdičku máme, ale takovou skromnou, a prtavá je ještě víc než ten černej...hehe 155cm..no škoda že nebyla ve výběhu, když ses vbyla juknout, ona je to taková ošklivka bez sedla
klawdie
napsal(a):
Bože takovej mamut...Týno hvězdičku máme, ale takovou skromnou, a prtavá je ještě víc než ten černej...hehe 155cm..no škoda že nebyla ve výběhu, když ses vbyla juknout, ona je to taková ošklivka bez sedla
ovšem oproti Kíšoj je každej drobek,hele je mi do podpaží
Hele proč mu vlaszně říkáš, Kíša?
klawdie
napsal(a):
ovšem oproti Kíšoj je každej drobek,hele je mi do podpaží
Hele proč mu vlaszně říkáš, Kíša?
kde jste ženy...trochu se ohřejem u nás vylezlo sluníčko...juuu a to jsme Vám určo neřekli, moje hodná sestřička na dnešek zajistila VIP listky na Kryštofi, tak si to jdem dneska užít, ona je blondýna moc hodná když chce...a to nemluvím o tom že díky ní letos uvidím asi VP na živo...ač to nemám ráda tak jsem zvědavá!
klawdie
napsal(a):
kde jste ženy...trochu se ohřejem u nás vylezlo sluníčko...juuu a to jsme Vám určo neřekli, moje hodná sestřička na dnešek zajistila VIP listky na Kryštofi, tak si to jdem dneska užít, ona je blondýna moc hodná když chce...a to nemluvím o tom že díky ní letos uvidím asi VP na živo...ač to nemám ráda tak jsem zvědavá!
Náááhodou na VP když máš v.i.p tak je to tam moooc kráásnéé!!!dostaneš se skoro všude a místní catering má opravdu velkou nabídku jídla a pitíí.. jen mě štve že tam nemůžeš jít oblečenej v normal hadrech
rocky
napsal(a):
Náááhodou na VP když máš v.i.p tak je to tam moooc kráásnéé!!!dostaneš se skoro všude a místní catering má opravdu velkou nabídku jídla a pitíí.. jen mě štve že tam nemůžeš jít oblečenej v normal hadrech
Sázení a atmosféra když koně míří do cíle..no nepopsatelnéé
rocky
napsal(a):
Sázení a atmosféra když koně míří do cíle..no nepopsatelnéé
no co aspon provětráme podpatky
rocky
napsal(a):
Co oběd ženy..???já sekaná+brambor
Tak jsem byla na obídku s maminou...dala jsem si br. špalíčky s uzenym a zelím...jem přecpaná.
mno a s mámou jsme ještě deatili nad stavbou a zítra musím s károu zajet pro kari sítě a pro uzemňovací pásku do základů...jsem s tím ani nepočítala, to zase bude pálka za železo...
Včera jsem byla u králiků s Arnoštem a ten debil si šlápnul na ohradníkovej provázek...dostal pecku jako prase chudák, okamžitě letěl ke mě a kňučel...od té doby se mě držel jako klíště...
haisovad
napsal(a):
Tak jsem byla na obídku s maminou...dala jsem si br. špalíčky s uzenym a zelím...jem přecpaná.
mno a s mámou jsme ještě deatili nad stavbou a zítra musím s károu zajet pro kari sítě a pro uzemňovací pásku do základů...jsem s tím ani nepočítala, to zase bude pálka za železo...
Včera jsem byla u králiků s Arnoštem a ten debil si šlápnul na ohradníkovej provázek...dostal pecku jako prase chudák, okamžitě letěl ke mě a kňučel...od té doby se mě držel jako klíště...
tak zatím holky, pomalu to budu balit...