Pracovní pondělí, plno zažítků dnes nadělí...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2008 07:20
klafus

XXX.XXX.248.132

Já vás všechny moc zdravím a děkuji z azaložení téma

22.9.2008 07:25
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):

No jak jen začít....moc se těším na všechny ty Vaše zážitky z víkendu, protože jich bylo jistě hodně a na jednu stranu mi to nedá a na druhou bych asi měla, se podělit i o ty mé.
Tak první a velice smutná informace je ta, že v sobotu 20.9.2008 nám umřela naše morčecí parkurová naděje Ťulda :´-( Babička se s námi rozloučila, do posledních dnů byla v rámci mezí "zdravá" (jedla, pila běhala), ale pak prostě usnula a ráno se už neprobudila.Bude nám moc chybět, protože takovéhle druhé zvířátko už nikdy nenajdem.Tak to sem chtěla jen napsat malou vzpomínku pro Ťuldu :´-)

22.9.2008 07:28
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
No jak jen začít....moc se těším na všechny ty Vaše zážitky z víkendu, protože jich bylo jistě hodně a na jednu stranu mi to nedá a na druhou bych asi měla, se podělit i o ty mé.
Tak první a velice smutná informace je ta, že v sobotu 20.9.2008 nám umřela naše morčecí parkurová naděje Ťulda :´-( Babička se s námi rozloučila, do posledních dnů byla v rámci mezí "zdravá" (jedla, pila běhala), ale pak prostě usnula a ráno se už neprobudila.Bude nám moc chybět, protože takovéhle druhé zvířátko už nikdy nenajdem.Tak to sem chtěla jen napsat malou vzpomínku pro Ťuldu :´-)

No a abych po ránu zase zvedla náladu, tak se musím pochlubit i s druhou událostí....Byli jsme v Kolesech na Kolesmanoj 2008 a mě tam po té byl zapůjčen Fríský valach Kasper (paní majitelka mu říká "Kašper" ale mě se víc líbí "Káspr" :-)))
Myslela sem,že půjdu na jízdárnu, ale nedostavila se trenérka, tak sem šla s jedním místním žokejem a jeho totálně naspeedovanou plńaskou do lesa.

22.9.2008 07:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klafus napsal(a):

jejda, Klaruško, to mě mrzí...a já myslela, že příšttí sezonu začnete se žlutýma stužkama objíždět kolbiště...
tak a´t jim to na těch věčných morčecích prériích ukáže:))
a co holky, byly někde venčit koníky...?
Já pokud sjem neumíralal na migrénu, tak sjem se dokopala a vzala černou - a že už je fakt černý-věc ven na tom sidepullu, a že je na tom baraba skvěle ovladatelný, musím sehnat nějakého šikovného sedláře, co by mi to spáchal...a Zuzajdovi děkuju za půjčení:)
Jinak počasí katastrofa, všude už je bahno, v ohradě mi stojí voda...
snad mě ta hlava přestane bolet, a´t můžu udělat koníkům kopyta..

22.9.2008 07:31
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
No a abych po ránu zase zvedla náladu, tak se musím pochlubit i s druhou událostí....Byli jsme v Kolesech na Kolesmanoj 2008 a mě tam po té byl zapůjčen Fríský valach Kasper (paní majitelka mu říká "Kašper" ale mě se víc líbí "Káspr" :-)))
Myslela sem,že půjdu na jízdárnu, ale nedostavila se trenérka, tak sem šla s jedním místním žokejem a jeho totálně naspeedovanou plńaskou do lesa.

Fakt byl strašně moc krásný, měl sice vydrbanou hřívu z ohrady, když se natahuje po trávě, ale i tak byl okouzlující.A informace pro Klárku, ten žokej ti snad ukrad koně Protože to byla kobyla jak přes kopírák podobná Ségře

22.9.2008 07:32
rocky

XXX.XXX.0.1

klafus napsal(a):

Zdravím při pondělku i jááá..nějak jsem za noc nedospala ten víkend tak se mi tady ta písmenka pěkně pletou...

Klárko Ťuldy je mi moc líto, ale aspoň že odešla v klidu ve spánku..přijde určitě nová, která snad nahradí skokanku..

22.9.2008 07:35
klafus

XXX.XXX.248.132

kukinatost napsal(a):
jejda, Klaruško, to mě mrzí...a já myslela, že příšttí sezonu začnete se žlutýma stužkama objíždět kolbiště...
tak a´t jim to na těch věčných morčecích prériích ukáže:))
a co holky, byly někde venčit koníky...?
Já pokud sjem neumíralal na migrénu, tak sjem se dokopala a vzala černou - a že už je fakt černý-věc ven na tom sidepullu, a že je na tom baraba skvěle ovladatelný, musím sehnat nějakého šikovného sedláře, co by mi to spáchal...a Zuzajdovi děkuju za půjčení:)
Jinak počasí katastrofa, všude už je bahno, v ohradě mi stojí voda...
snad mě ta hlava přestane bolet, a´t můžu udělat koníkům kopyta..

Ale fakt jeparásnější co asi bylo, když jsme jeli lesem, tak z čista jasna, uprostřed lesa byl nádrerný 2,5 km dlouhý treninkový ovál.Sirší než dvouproudá silnice!A vysypaný tím šedočerným lesním pískem Jako fakt atmosféra jako prase.No týpek na kobyle mi stačil jenom říst, že tady zacváláme a že potřebuje kobylu proběhnout a a´t si cválám svým tempem, že on mi ujede a měl pravdu za první zatáčkou sem už vyděla jenom prach Ale teda to bylo asi těch nejhezčích 2,5 km cválání jaký sem kdy zažila.Mu ty přední chlupatý nohy lítali až za uši
Tady vypadám jak Masaryk na svém oři

22.9.2008 07:36
klafus

XXX.XXX.248.132

rocky napsal(a):
Zdravím při pondělku i jááá..nějak jsem za noc nedospala ten víkend tak se mi tady ta písmenka pěkně pletou...

Klárko Ťuldy je mi moc líto, ale aspoň že odešla v klidu ve spánku..přijde určitě nová, která snad nahradí skokanku..

A řeknu vám, že zas po dlouhý době sem si připadala takhle malinkatá On moh mít tak max 175 v kouhoutku, ale když zved tu palici...

22.9.2008 07:39
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
A řeknu vám, že zas po dlouhý době sem si připadala takhle malinkatá On moh mít tak max 175 v kouhoutku, ale když zved tu palici...

Holky děkuju moc, už sme to všichni čekali, že tu s námi už dlouho nebude, ale stejně je to prd platný a slzy se neudrží i když je to tak malinkaté zvířátko.Bohužel život jí to už nevrátí a snad místo po ní zaplní jiný "ferda"
Holky musím běžet, tak tady pěkně tvořte, vyprávějte, přehánějte a hlavně fotky vkládejte , a´t mám odpolk co číst, jak jste se krásně měly.
Paa

22.9.2008 07:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):

Zdar ženy, Kláry morčáka mě je líto, ale staří je holt nevyléčitelná nemoc...Jani tož si mě rozradostnila že sidepulle je good....víkend byl fjan prožila jsem ho celý ve společnosti koní, se sestřičkou jsme byli v sobotu na jedný akci, byla vzorná tak jsem zjistila jak se na ní dá spolehnout a taky jsem konečně byla omrknout na živo Novou Ameriku a jelikož se na hale konala Quater show(nevím přesně jak se to píše:)) tak jsme zahlídli i pár pěkných kousků...

22.9.2008 07:42
molly

XXX.XXX.5.50

klafus napsal(a):

Dobré ráno, Klári, Ťuldy je mi líto..
Ten frískej fešák je fakt kus A na tom oválu, o kterém píšeš, jsem za dob školních let, taky měla tu čest "utíkat"
Jani, jak je Ti?Nechci Tě naštvat, ale tady tvrdo a tvrdoSice v noci trochu krápalo, ale....
A kdypak se nám ukáže Luli?? Jak dopadlo nedělní ježdění sem a tam?

22.9.2008 07:43
rocky

XXX.XXX.0.1

klafus napsal(a):
Holky děkuju moc, už sme to všichni čekali, že tu s námi už dlouho nebude, ale stejně je to prd platný a slzy se neudrží i když je to tak malinkaté zvířátko.Bohužel život jí to už nevrátí a snad místo po ní zaplní jiný "ferda"
Holky musím běžet, tak tady pěkně tvořte, vyprávějte, přehánějte a hlavně fotky vkládejte , a´t mám odpolk co číst, jak jste se krásně měly.
Paa

My jsme sobotu trávili na Nové Americe..Byli jsme tam jako součást programu jedné firemní akce!I když počasí nic moc, bylo to tam skvěléé.. Zároveň tam byli i halové westernové závody..Tak jsme mohli juknout na ty krasavce s velkejma zadkama

22.9.2008 07:44
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
Dobré ráno, Klári, Ťuldy je mi líto..
Ten frískej fešák je fakt kus A na tom oválu, o kterém píšeš, jsem za dob školních let, taky měla tu čest "utíkat"
Jani, jak je Ti?Nechci Tě naštvat, ale tady tvrdo a tvrdoSice v noci trochu krápalo, ale....
A kdypak se nám ukáže Luli?? Jak dopadlo nedělní ježdění sem a tam?

jeden fešák

rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
jeden fešák

a v akci

rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
a v akci

a ještě jeden

haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

Dobré ráno,
Klárko, moc mě to mrzí že byl víkend takhle smutečný ale je pro ní vysvobozením, že zemřela bez bolesti a ve spánku s tím, že měla kolem sebe lidičky, kteří ji měli rádi. Tak budeš pořizovat nového?
Koukám, že Jerýk měl tu čest nosit Hauzříka jo? A co Péťo, jak se nové sedlo? Už dorazilo? Máš nafoceno?
Mno já jsem měla víkend fest pracovní...v pátek jsme připravovali věcičky na sobotní betonování základů...mno měli jsme jít do hospy na luxus véču ale skončili jsme s pracemi okolo osmé tak jsme už nikam nejeli. Mno a v sobotu jsme stávali v sedm hodin a tradááá na stavbu, dovést elektrocentrálu, míchačku, cement, basičku piv () a tak...obídek jsem měla předvařený takže pohodička jsem mohla chlapům být k ruce...takže jsem převozial deset tun makadamu ale práce neskutečně odsejpala, byla sranda, podrbalo se, pokecalo...v půl páte jsme končili a šlo se k nám domů...udělal se groček, svačinka a pak jsme šli ještě k tetě na dozebrání dne...mno domů jsme s Tomem dorazili po desáté úplně hotový...v neděli jsme dělali dřevo a zajeli si na výborný obídek...takže mazec víkend.
Dneska vošéfuju kari sítě pro uzemnění, jelikož je koník velice náchylný na elektriku a napětí tak musí být jak v základech uzemňovací páska tak v podlaze musí být kari sítě pro odvoz elektřiny pryč do země...mno a v pátek přijede mix s 6 kubíky betonu a vyšaluje se deska...a to bude pro letošek vše...před zimu šetřit a šetřit aby se na jaře mohlo vše dodělat...tak asi tak, no...jsem se pěkně rozkecala

22.9.2008 07:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Zdar ženy, Kláry morčáka mě je líto, ale staří je holt nevyléčitelná nemoc...Jani tož si mě rozradostnila že sidepulle je good....víkend byl fjan prožila jsem ho celý ve společnosti koní, se sestřičkou jsme byli v sobotu na jedný akci, byla vzorná tak jsem zjistila jak se na ní dá spolehnout a taky jsem konečně byla omrknout na živo Novou Ameriku a jelikož se na hale konala Quater show(nevím přesně jak se to píše:)) tak jsme zahlídli i pár pěkných kousků...

A včera byl VT v praskačce, ale kdepak je ta moje segra s fotkama...mám jich hodně:)
na Americe byl luxusní písečřek tak se tam krásně dalo fotit, ale já využila volné chvilky a trochu se na té krásné jízdárničce projela,seggra potěšila za prvé jsou jí přepraváčka, za druhé nastupuje jak profík, jen kdyby ale držela balamc jak profík, ale ustála to, hlavně segra je brokyně,tentokrát jsme neměli volvíčko tudíž automat a jeli jsme místním pekáček a segra ukázala že je fakt good řidička!holky a sabulka je běhací, je energickej ale příjemnej větrala jsem v pátek i v něděli, chodí dobře, samozřejmě jakoby s hamdikempem, ale není to kulhání spíš jen jinak vykračuje, a v pátek byl jak dělo že si nedal říct a skočil mi do cvalu a nmasázel mi tak dva hrby divoch jeden, to je tak hroznej rozdíl proti kobyle, on je tak obří

22.9.2008 07:48
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
a ještě jeden

To jste si máknuli Danny...no ale už aby to bylo viď

V neděli jsme ještě frčeli na závody do praskačky..ten terén ale hrůůůůza, už se nedivím že tam nikdo nechce jezdit..tvrdo a kamínky Jel jen Jerry se stájovým kolegou. Fotky budou zítra, včera večer jsem u toho usla..Jinak Jerry si přešel svůj první parkur do 90cm!!Sice za 1 chybku, ale skákal jak o život

22.9.2008 07:50
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
To jste si máknuli Danny...no ale už aby to bylo viď

V neděli jsme ještě frčeli na závody do praskačky..ten terén ale hrůůůůza, už se nedivím že tam nikdo nechce jezdit..tvrdo a kamínky Jel jen Jerry se stájovým kolegou. Fotky budou zítra, včera večer jsem u toho usla..Jinak Jerry si přešel svůj první parkur do 90cm!!Sice za 1 chybku, ale skákal jak o život

A tady moje nové sedýlko..padne luxusně i Jerrymu, ale bohužel na takové dvě opravdu zatím nemáááám!Tak si ho aspoň zapujčili na závody.

22.9.2008 07:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
a ještě jeden

Zuzíku tady u nás celkem dobrý včera lehce sprchlo, tak je povrch lepší ale je fakt že se sabulkou většinou raději jezdím po poli tak je měkko vždy...jsme se včera minuly, dorazila jsem po obědě, ten lom v Praskačce je pěknej, škoda těch šutrů, ten terén nic moc, ale zajímá atmosféra...nikdy jsem tam nebyla

22.9.2008 07:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Zuzíku tady u nás celkem dobrý včera lehce sprchlo, tak je povrch lepší ale je fakt že se sabulkou většinou raději jezdím po poli tak je měkko vždy...jsme se včera minuly, dorazila jsem po obědě, ten lom v Praskačce je pěknej, škoda těch šutrů, ten terén nic moc, ale zajímá atmosféra...nikdy jsem tam nebyla

Ufff ted jsem to dočetla Danulí a fakt si na tom dáváte záležet, to bude uplně koňský ráj...už aby jsme přijeli mrknout na živo...no a koukám aspon s tomem ted trávíte víkendy, coooo???

22.9.2008 07:59
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):

Klári, já ač znavena, jsem chtěla s Molčí skákat taky.Ale jela jsem se ráno podívat na terén( doufala jsem v jiné místo postavení parkuru, či úpravy povrchu).A rozhodla se, že na tomhle nee... Tak jsem to zalomila a vstala po desáté a zajela jen něco málo vyfotit...

22.9.2008 08:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Klári, já ač znavena, jsem chtěla s Molčí skákat taky.Ale jela jsem se ráno podívat na terén( doufala jsem v jiné místo postavení parkuru, či úpravy povrchu).A rozhodla se, že na tomhle nee... Tak jsem to zalomila a vstala po desáté a zajela jen něco málo vyfotit...

To chápu, terén není dobrý,a el místo kouzelné...to se musí nechat...už mám fota tak mám dnes co házet na faunu...díky segra..

22.9.2008 08:21
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
To chápu, terén není dobrý,a el místo kouzelné...to se musí nechat...už mám fota tak mám dnes co házet na faunu...díky segra..

Jééé Péťo, blbě jsem položila otázku...hele a jak se v tom sedí a drandí? To musí bejt pohodička ne? Nožky to musí luxusně fixovat nad skokem...
Klárko, šup sem s fotkama...ju?
Jinak jsem ráda že Tomáše mám, fakt je to dříč a chce mi prost splnit sen...fakt čumim...mno a on si chce splnit sen tím, že pak bude chovat králiky...
Teď mi volal že kari už ošéfoval on...takže odpo nikam nemusím, teda jen to dojet do stavebnin zaplatit a jen budeme svařovat...
Ještě že ségra dělala řed mateřskou ve stavebninách...to se fakt vyplatí...

22.9.2008 08:29
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Jééé Péťo, blbě jsem položila otázku...hele a jak se v tom sedí a drandí? To musí bejt pohodička ne? Nožky to musí luxusně fixovat nad skokem...
Klárko, šup sem s fotkama...ju?
Jinak jsem ráda že Tomáše mám, fakt je to dříč a chce mi prost splnit sen...fakt čumim...mno a on si chce splnit sen tím, že pak bude chovat králiky...
Teď mi volal že kari už ošéfoval on...takže odpo nikam nemusím, teda jen to dojet do stavebnin zaplatit a jen budeme svařovat...
Ještě že ségra dělala řed mateřskou ve stavebninách...to se fakt vyplatí...

Danny sedlo mě sedlo úplně supr!!Nechci ho moc vychvalovat, ale sedí mi ze všech nejlíp a hrozně si ulítávám na kombinaci barev a tohle má na sobě hned tři! I kobyle sedí lépe než Beral a lýtková opěrka k nezaplacenííí

22.9.2008 08:47
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
Danny sedlo mě sedlo úplně supr!!Nechci ho moc vychvalovat, ale sedí mi ze všech nejlíp a hrozně si ulítávám na kombinaci barev a tohle má na sobě hned tři! I kobyle sedí lépe než Beral a lýtková opěrka k nezaplacenííí

Zdar babky, tož já už mám taky to nové doma. Mám z něj lepší pocit na Honzíkovi. Sedlo je skoro jako nové, nikde škrábanec Pěkně mi drží sed, noha se mi ani nehne. Prostě sednu a světe div se se nehnu I ségra "laik" poznala, když jsem ho před tou ženskou zkoušela, že jsem jezdila nějak pěkněji No, ikdyž Ikaros je skvělý, třeba se mi jednou naskytne ještě nějaká příležitost. Ale ten můj Hanulay mi házel nohy více dopředu, protože byl blbě vysezený, více dozadu. S touhle tou výměnou jsem nad míru spokojená

22.9.2008 08:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Zdar babky, tož já už mám taky to nové doma. Mám z něj lepší pocit na Honzíkovi. Sedlo je skoro jako nové, nikde škrábanec Pěkně mi drží sed, noha se mi ani nehne. Prostě sednu a světe div se se nehnu I ségra "laik" poznala, když jsem ho před tou ženskou zkoušela, že jsem jezdila nějak pěkněji No, ikdyž Ikaros je skvělý, třeba se mi jednou naskytne ještě nějaká příležitost. Ale ten můj Hanulay mi házel nohy více dopředu, protože byl blbě vysezený, více dozadu. S touhle tou výměnou jsem nad míru spokojená

Takže máš Jjupitera?

22.9.2008 08:53
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Takže máš Jjupitera?

Ano, doma mám Jupitera, ještě se mi ta holčina neozvala, zda její kobylce Hanulay sedí, ale asi ano, když je potichu

22.9.2008 08:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Takže máš Jjupitera?

Holky hned při první jízdě se nás chytila strašně šikovná holčina, hlavně též velice chytrá a pomáhala nám...chválila nám koníčky jak jsou hodní tak jsme strašně spychli(neumím IY, tak mě omluvte...:))

22.9.2008 08:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Holky hned při první jízdě se nás chytila strašně šikovná holčina, hlavně též velice chytrá a pomáhala nám...chválila nám koníčky jak jsou hodní tak jsme strašně spychli(neumím IY, tak mě omluvte...:))

Tak máš toho jupiteráka takovýho no prostě bezpečnějšího když na tebe Honzík vyvalí to jeho kotrmelce...věřím že ti super páslo, no ale jak vásd tak sleduju tak stejně skočka bude brzy potřeba, to Péti jsem taky testla, teda jen malounko a je mnohem fajnovějí než ten beral...řekla bych ale že je to 17 posedlí,což je možná i lepší, a fajn že sedí i jeríkovi,ale ku vítězství bohužel nepomohla...
Musela jsem mašinu vyvětrat, když sjem viděla ten povrch svrběl mě zadek, a malá byla ráda že protáhne nožky :)

22.9.2008 09:15
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klafus napsal(a):

ty brďo, nechápu, jak tma můžete mít betonovo holk, mi stojí voda v ohradě, čehož ty prasata okamitě využívají, že...:((
takže zas mám koule bahna a písku s očima...to to brzo začíná...:)
sedelko vypadá fajnově, měla sjme taky seldo s touhle zadní opěrkou a fakt dobrá věc..
Btw Lenuško, vítej v klubu Jupiterákových:)

22.9.2008 09:46
strelish

XXX.XXX.240.4

kukinatost napsal(a):
ty brďo, nechápu, jak tma můžete mít betonovo holk, mi stojí voda v ohradě, čehož ty prasata okamitě využívají, že...:((
takže zas mám koule bahna a písku s očima...to to brzo začíná...:)
sedelko vypadá fajnově, měla sjme taky seldo s touhle zadní opěrkou a fakt dobrá věc..
Btw Lenuško, vítej v klubu Jupiterákových:)

Bré ranko...Janica na houby to počasí, co? Jsem se chtěla vrhnout na ohrady, ale udělala jsem prd, furt prší....snad dneska....nejlepší počasí na padání ořechů A to jsem si libovala, jak je letos nebudu sbírat durch promoklá v tom bahně...haha. Než začlo pršet, spadlo jich denně tak 10, jak začlo lít, padaly jak na povel ve velkém.

Aspoň že ti ořové mají rozum a neválí se v těch sračkách. Spíš jsou zalezlí, protože na to ještě nemají kožichy a na dešti jim je zima.

Ale koukám, že v Čechách jste se měli fajně :))

22.9.2008 10:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Bré ranko...Janica na houby to počasí, co? Jsem se chtěla vrhnout na ohrady, ale udělala jsem prd, furt prší....snad dneska....nejlepší počasí na padání ořechů A to jsem si libovala, jak je letos nebudu sbírat durch promoklá v tom bahně...haha. Než začlo pršet, spadlo jich denně tak 10, jak začlo lít, padaly jak na povel ve velkém.

Aspoň že ti ořové mají rozum a neválí se v těch sračkách. Spíš jsou zalezlí, protože na to ještě nemají kožichy a na dešti jim je zima.

Ale koukám, že v Čechách jste se měli fajně :))

Tady je vážně pěkně , popršelo akorát včera dopoledne, ale to jsem ještě spinkala a jinak je tu pěkně ani zima není tak hrozná a výběhy zatím bez bláta...uff..to bláto vám nezávidím čím déle jsem dorazí tím lépe...
Vidíš Janico jak mařena ztmavla, ale černoušci nebudem...

22.9.2008 10:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Tady je vážně pěkně , popršelo akorát včera dopoledne, ale to jsem ještě spinkala a jinak je tu pěkně ani zima není tak hrozná a výběhy zatím bez bláta...uff..to bláto vám nezávidím čím déle jsem dorazí tím lépe...
Vidíš Janico jak mařena ztmavla, ale černoušci nebudem...

Na porovnání...

22.9.2008 10:12
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Na porovnání...

Teda Klárko, fakt máš recht je tmavoň tmavej...
Nemám tady dneska fotky ale ještě jedno překvápko jsem v sobotu měla...betonovali jsme z jizerního písku a táta přidával do míchačky a najednou z hromady na nás vykoukla obrovská kost...cca 70 cm dlouhá, průměr cca 10 cm, klouby obrovský...mno strejc říkal, že kráva to rozhodně není a že to bude asi nějaká fakt stará kost...heh, jsme vyhrabali nějakého dinosaura...zítra vám ukážu fotky...mazec

22.9.2008 10:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Teda Klárko, fakt máš recht je tmavoň tmavej...
Nemám tady dneska fotky ale ještě jedno překvápko jsem v sobotu měla...betonovali jsme z jizerního písku a táta přidával do míchačky a najednou z hromady na nás vykoukla obrovská kost...cca 70 cm dlouhá, průměr cca 10 cm, klouby obrovský...mno strejc říkal, že kráva to rozhodně není a že to bude asi nějaká fakt stará kost...heh, jsme vyhrabali nějakého dinosaura...zítra vám ukážu fotky...mazec

Kecáš a co jste s ní udělali, třeba je to fakt něco vzácného či cö? necháte to prozkoumat:))))

22.9.2008 10:31
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Kecáš a co jste s ní udělali, třeba je to fakt něco vzácného či cö? necháte to prozkoumat:))))

Hele fakt nevíme, protože známe ty s těma štětečkama dost důkladně...by určitě myslely, že jsme to vyhrabaly u nás na stavbě a přerušili nám stavbu...takže se válí u salaše a zatím s tím nikam nepůjdeme...nene. by si nenechali vysvětlit že je to písek z řeky a že se to tam naplavilo...
Jo a ještě jednu novinu mám...Pepíček měl včera letecký den, byl puštěnej celý den a jak jsem se vrázila odpo domů a lehla si na sedačku tak normálně mi přistál na stole a prohlížel si mě...takže už to není takovej ten posránek, kterej se bojí každého prudkého pohybu ale už si je jistý místečkama, kde může v klídku přistávat a kde si odpočine...

22.9.2008 10:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Hele fakt nevíme, protože známe ty s těma štětečkama dost důkladně...by určitě myslely, že jsme to vyhrabaly u nás na stavbě a přerušili nám stavbu...takže se válí u salaše a zatím s tím nikam nepůjdeme...nene. by si nenechali vysvětlit že je to písek z řeky a že se to tam naplavilo...
Jo a ještě jednu novinu mám...Pepíček měl včera letecký den, byl puštěnej celý den a jak jsem se vrázila odpo domů a lehla si na sedačku tak normálně mi přistál na stole a prohlížel si mě...takže už to není takovej ten posránek, kterej se bojí každého prudkého pohybu ale už si je jistý místečkama, kde může v klídku přistávat a kde si odpočine...

Jéé to je dobré foto, se mu asi libí i koníci že přestávkuje u týhle fotky, super...no nás zas v noci naštval potkat, rozhole se být hyperaktivní a dělal bordel, tak jsem ho přemístila na chodbičku a byl klid..debil jeden...

22.9.2008 12:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Jéé to je dobré foto, se mu asi libí i koníci že přestávkuje u týhle fotky, super...no nás zas v noci naštval potkat, rozhole se být hyperaktivní a dělal bordel, tak jsem ho přemístila na chodbičku a byl klid..debil jeden...

Zase makáte jak šrouby, co??? mě se vubec nechce..při tom pondělku sse vždycky taková lenivá....

22.9.2008 12:15
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Zase makáte jak šrouby, co??? mě se vubec nechce..při tom pondělku sse vždycky taková lenivá....

mě právě dorazila sýrová pizza!!! tak mám mastný prsty!!

22.9.2008 12:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klafus napsal(a):

no, já sjem právě zmákla špenát a jdu se vrhnout na paírování...
Jinak hodím vám Kekru ve světlém a v tmavém, u něho je to rozdíl pekelný...z pomalu světlého hnědáka je fakt černoch:)
a Gasinu vůbec netlačí, že je to špinavé a studí to...kulá se o stošest:)

22.9.2008 12:29
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klafus napsal(a):

a tady tmavější provedení...:)

22.9.2008 12:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

a pak se nám udělá ta světlá huba:))

22.9.2008 12:31
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):

taky hustej rozdíííl!!

22.9.2008 12:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klafus napsal(a):

kurnik, že já ho nikdy nevyfotím pořádně černého..

22.9.2008 12:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
kurnik, že já ho nikdy nevyfotím pořádně černého..

ďouchy, tak takový bych chtěla:)

22.9.2008 12:39
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
ďouchy, tak takový bych chtěla:)

no, je to moje černá bestyja, aspoň chvilku.:)

22.9.2008 14:20
molly

XXX.XXX.5.50

klafus napsal(a):

Omlouvám se za svou nepřítomnost tady... Jsem nějak "mimo"... A zítra tež nebudu, tak se omlouvám dopředu

22.9.2008 14:25
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Omlouvám se za svou nepřítomnost tady... Jsem nějak "mimo"... A zítra tež nebudu, tak se omlouvám dopředu

Budiž ti to odpuštěno..za chvilku mizím za prací jinou a za koníkama, jistě se na mě velice těší, miláčci...ještě dám černou obludu ale budu muset zas trochu nafotit Sabulku ab ymu to enbylo líto, když je to takový manekýn...a jéjé zas jde na mě zbožňovací nálada, tož jak mám užasné tvorečky...
čekujte tu nohu tady...

22.9.2008 20:48
stalonek

XXX.XXX.163.66

klawdie napsal(a):
Budiž ti to odpuštěno..za chvilku mizím za prací jinou a za koníkama, jistě se na mě velice těší, miláčci...ještě dám černou obludu ale budu muset zas trochu nafotit Sabulku ab ymu to enbylo líto, když je to takový manekýn...a jéjé zas jde na mě zbožňovací nálada, tož jak mám užasné tvorečky...
čekujte tu nohu tady...

no mě taky ten můj ryzoň tmavne..

V LÉTĚ:

22.9.2008 20:56
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
no mě taky ten můj ryzoň tmavne..

V LÉTĚ:

A TO UŽ JE V ZIMĚ ALE NEBYL LONI SNÍH.. SKORO VUBEC

Přidejte reakci

Přidat smajlík