Po středě čtvrteční přišel den...Kdo zavítá dneska sem??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.9.2008 06:55
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

Janíí, už máš nějaké foto Kerkatého na sidepullu?

25.9.2008 07:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Janíí, už máš nějaké foto Kerkatého na sidepullu?

Zdar tož se přidávám k dotazu, taky jsem moc zvědavá!!!

25.9.2008 07:18
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Zdar tož se přidávám k dotazu, taky jsem moc zvědavá!!!

Dobré jitro všem,
já už jsem myšlenkama někde jinde ale mě také moc zajímá jak to Kerkoušovi sekne...Janííííííííííííííííí, fotky sééééééééééém...

25.9.2008 07:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

zlatka, asi vás moc nepotěším, ale foto nemám žádné, od té doby, co mi sidepull přišel u nás fakticky každý den prší...
včera jsem byla brigádničit na jízdárně a navezla asi 200 koleček pilin, ale jízdárnu budeme mít luxusní...
a mám konenčně dvd se svým videem z třetího tréninku..:))
ale o weekendu by se to počasí mělo vylepšit, tož vám Kerkateho určitě nafotím...:)
ale budu muset nabít baterky a fotit svojim staroušem, páč dvorní fotografka Kája jede do Španělska...:(

25.9.2008 07:34
klafus

XXX.XXX.248.132

kukinatost napsal(a):
zlatka, asi vás moc nepotěším, ale foto nemám žádné, od té doby, co mi sidepull přišel u nás fakticky každý den prší...
včera jsem byla brigádničit na jízdárně a navezla asi 200 koleček pilin, ale jízdárnu budeme mít luxusní...
a mám konenčně dvd se svým videem z třetího tréninku..:))
ale o weekendu by se to počasí mělo vylepšit, tož vám Kerkateho určitě nafotím...:)
ale budu muset nabít baterky a fotit svojim staroušem, páč dvorní fotografka Kája jede do Španělska...:(

Já hanba dnes popřeji jen dobrého rána zas musím běžet.Mějte se krásně a vymodlete konečně někdo to sluníčko.Tohle počasí je za trest!
NH Kladruby :-)

25.9.2008 07:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

a halvně jsme se musela smát, jak to včera ryzec žehlila, byla jsem na ní jakože a´t mě odveze za brigádou a proběhne se...
tak cestou k Hele byla zlatá, i pomalý cvalík nám šel na tom mega poli....:)
ovšem domu jsem se vracely po půl 7., a tou dobou chodí Gasinka na večeři, to bylo jak dostihačka na steeplu, kdybyste to viděly, doma jsme byla za 5 minut a ještě jsem stihla vykrokovat, tu bestyji v té kondiččce nejde uhnat:)

25.9.2008 07:40
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
a halvně jsme se musela smát, jak to včera ryzec žehlila, byla jsem na ní jakože a´t mě odveze za brigádou a proběhne se...
ovšem domu jsem se vracely po půl 7., a tou dobou chodí Gasinka na večeři, to bylo jak dostihačka na steeplu, kdybyste to viděly, doma jsme byla za 5 minut a ještě jsem stihla vykrokovat, tu bestyji v té kondiččce nejde uhnat:)

Jani, tak koukej nabít baterky a fotit, ju? Mě zajímá, jak mu to sekne... Se Kája má, takhle za teplem Ale fakt je, že já bych raději, kdyby nám to tu konečně změklo pod nohama

25.9.2008 07:41
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):

Přeji ráno dobréé, Hradec zatím odolává proti dešti, ale mám obavu že zase něco spadne...

Včera jsem se byla podívat v jedné nejmenované stáji, kde kamarádka skončila, tak jsme odvezli její skoky a mrkli na koníky..Spadla mi čelist když jsem se dozvěděla že koně jsou jen ve výběhu a už skoro týden nedostali nažrat..chudáci chudáci...

Sígra co včera trénink s Magnuskou? Byla jsi? Přijel trenér?

25.9.2008 07:43
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

jasne, slibuju, že nafoítm a pochlubím se...samozřejmě že mu neskutečně sluší:)))
dneska se ho chystám protáhnout, ryzec bude den odpočívat..to zas bude radosti..:)

25.9.2008 07:44
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Přeji ráno dobréé, Hradec zatím odolává proti dešti, ale mám obavu že zase něco spadne...

Včera jsem se byla podívat v jedné nejmenované stáji, kde kamarádka skončila, tak jsme odvezli její skoky a mrkli na koníky..Spadla mi čelist když jsem se dozvěděla že koně jsou jen ve výběhu a už skoro týden nedostali nažrat..chudáci chudáci...

Sígra co včera trénink s Magnuskou? Byla jsi? Přijel trenér?

trenér má zánět hrtanu a po oklusání a ocválání, jsem raději dělala přechody zastavení-krok a ohýbání na kruhu, jinak byhc jí musel\a zabít, byla naštvaná že Carda se pase a ona musí makat, zlatý chlapy ty tohle neřeší...no raději jsem to zakončila něčím za co jsem jí mohla pochválit a šli jsme rychle dom...no každý den není posvícení...a to tak byla zrovna pěkná řadička...dnes se mi tedy o koně postaráš? jdete jezdit?

25.9.2008 07:54
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
jasne, slibuju, že nafoítm a pochlubím se...samozřejmě že mu neskutečně sluší:)))
dneska se ho chystám protáhnout, ryzec bude den odpočívat..to zas bude radosti..:)

Zuzi u nás už to teda celkem měkne, ale je fakt že by to chtělo spustit tak půl hodinovej chcanec aby to země natáhla..

Jo dneska se ti o ně postarám, jde semnou místo Kapříka Andy, Kaprouš je marod!!

25.9.2008 07:59
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

Lepší, kdyby pršelo celou noc Jen pěkně v klídku, aby se to stihlo pěkně vsakovat
Lenuška dnes nebude, je u koní... A já se jdu postavit k plotně, odpolko musím do "velkoměsta" Jo, budu pect štrůdlík, kdybyste měly chu´t

25.9.2008 08:40
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
Lepší, kdyby pršelo celou noc Jen pěkně v klídku, aby se to stihlo pěkně vsakovat
Lenuška dnes nebude, je u koní... A já se jdu postavit k plotně, odpolko musím do "velkoměsta" Jo, budu pect štrůdlík, kdybyste měly chu´t

Joo tož já bych si klidně dala štrůůdličku

25.9.2008 08:59
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

Kde jsou ty krásné dny....

25.9.2008 09:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):

No já si teda na terén nemuhu stěžovat, jízdárna byla uplně perfetní...jen kdyby kůň měl dobrý den...tak mi obludku vyvětrej v lese potřebuje to jak sůl...zkusím jízdárnu znovu v pátek...

25.9.2008 09:09
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):

už dávno pryč..i když na sobotu teda hlásili sluníčko..

Zuzi nepřijedeš Molčou na VT do HK?

25.9.2008 09:17
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
už dávno pryč..i když na sobotu teda hlásili sluníčko..

Zuzi nepřijedeš Molčou na VT do HK?

no víkend má být prý pěkný, tož jsem zvědavá...holky můj malej jezdeckej kroužek, jsou legrační a hlučné, ale ty dvě hodinky se to vcelku dá přežít...

25.9.2008 09:42
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

Sakra, štrůdly mám pěkný, ale uteklo mi skoro celé kolo super league z Barcelony Jsem se na to těšila, páč večer jsem to sledovat nemohla, pán domu by to nepřekousl...
Peti, nepřijedu, mám jiný program...

25.9.2008 10:06
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

Tak dámy, na obídek bude luxusní bramboračka A kdo přijede, dostane jako bonus štrůdlík , dozlatova upečený

25.9.2008 10:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Tak dámy, na obídek bude luxusní bramboračka A kdo přijede, dostane jako bonus štrůdlík , dozlatova upečený

Sakra ty potvůrko, takhle lákat pracující lid...šef mě neppustí jinak hned bych byla tam...štrůdl jsem neměla ani nepamatuji..

25.9.2008 10:26
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Sakra ty potvůrko, takhle lákat pracující lid...šef mě neppustí jinak hned bych byla tam...štrůdl jsem neměla ani nepamatuji..

Týýjo taky zvažuju že snad skočim do auta a jednou ji tam přijedu znárodnit celej oběd aj se štrůdlem slintám vždycky když to jen píše..Jenže já dámy včera dělala prvně v životě domácí koprovku a musím se poplácat po rameni už je ze mě "omáčková královna"

25.9.2008 10:35
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

Jsem se včera zakoukala do jednoho hříbka v inzerci a už je fuč :-( Prý byl během hodiny od podání inzerátu.. Tak nic.. Počkám na Molinatého..

25.9.2008 10:54
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
Jsem se včera zakoukala do jednoho hříbka v inzerci a už je fuč :-( Prý byl během hodiny od podání inzerátu.. Tak nic.. Počkám na Molinatého..

Jsem tu...ufff, šéfové jsou v tahu tak mám volněji. Holky, můj služební telefon nechávám u kolegyně a budu mít sebou pouze soukromej...číslo dám na ***
Mno jinak Zuzíííí, taky bych si dala porcičku štrůdlíčku k poobědní kávě...
Kooukám že jsme všichni kuchty...já jsem včera ještě v půl desáté vařila sýrovku s masem a těstovinama...a samozřejmě jsem neodolala a nandala si v sedet porci...jsem hovado...

25.9.2008 12:08
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

tak ďouchy, jsem tu, já jsem makala jak barevná dopoledne, jsem už celá vykecaná, ještěže ne vypsaná, teď chvilku pauza a za chvilku jdu spisovat zprávy a posudky..:((
a venku stabilně hnusně, to zas bude veselá cesta nahoru za koňma k našim na tom kole bez blatníků...
včera jsem pomalu ani nebyla schopna uvést ten megadvojkolák trávy, který sjem jim nakosila - pole měkké, hrbaté, navíc docela daleko a dvojkolák snad měl 2 tuny, ale zmákla jsme to, takže zas mohli tlačit jak o život:)

25.9.2008 12:23
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

fakt vždycky blbě, já končím, mám chvilku pauzy a vy jste fuč na obědě...:((
a odpoledne jsme už takové umřeté...:(

25.9.2008 12:27
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
fakt vždycky blbě, já končím, mám chvilku pauzy a vy jste fuč na obědě...:((
a odpoledne jsme už takové umřeté...:(

Janušku, já se chystám za Molinatou.. Půjdem se provětrat..

psychicky labilní asociálka,páč žije sama.Vypadá na to, že???

25.9.2008 12:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Janušku, já se chystám za Molinatou.. Půjdem se provětrat..

psychicky labilní asociálka,páč žije sama.Vypadá na to, že???

jj, vypadá tak...ale je fakt, že si s Kerkou byli docela podobní, ten se tež moc nenechal opatlt a jenom já, já, já...a dneska je to on a ryzečka a někde vzadu já...:))

25.9.2008 12:40
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Dobré ráno všem!!!

Janí, holky , já končím.. Mějte fajne zbytek dne! Čůůůs...

Moje malá sladká Safí...

25.9.2008 12:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Janí, holky , já končím.. Mějte fajne zbytek dne! Čůůůs...

Moje malá sladká Safí...

jooo sladká
no Jani trefila jsi byla jsem vedle pro něco k snědku:)...no ted jsem do sebe tedbagetku se stripsama..mnam..tu mám ráda a že majonezou nešetřili, doufám, že to ve zdraví přežiju
Ženy dnes po dlouhý době nemusím ke koním ani nevím co bdu dělat, krom brigády ovšem:) ale přijít domů v šest se mi nepovedlo ani nepamatuju...

25.9.2008 13:02
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
jooo sladká
no Jani trefila jsi byla jsem vedle pro něco k snědku:)...no ted jsem do sebe tedbagetku se stripsama..mnam..tu mám ráda a že majonezou nešetřili, doufám, že to ve zdraví přežiju
Ženy dnes po dlouhý době nemusím ke koním ani nevím co bdu dělat, krom brigády ovšem:) ale přijít domů v šest se mi nepovedlo ani nepamatuju...

Jsem tu také, byla jsem na rychlo obědě, pak honem nakoupit masíko na řízky na cestu...opalovací krém, prášky...heh, nějak nestíhám ani nemám nic připraveného na zabalení...nevyžehleno. To jsem ale hospodyňka... Ještě že si Tomáš balí sám, by mě kleplo se ještě starat o chlapa s věcma

Přidejte reakci

Přidat smajlík