Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2008 09:53
tauria

XXX.XXX.143.250

Dívali jste se včera na tenhle seriál? Co bylo té kobylce co jim v tom lese umřela? Vypadalo to dost reálně

7.10.2008 09:59
barletka

XXX.XXX.64.16

tauria napsal(a):
Dívali jste se včera na tenhle seriál? Co bylo té kobylce co jim v tom lese umřela? Vypadalo to dost reálně

Ahoj,

nebylo to černé močení, ale v reálu je kůň strašně moc zpocený a vypadá to ještě hůř!!!

Ta nevím...

7.10.2008 10:00
majda

XXX.XXX.172.229

barletka napsal(a):
Ahoj,

nebylo to černé močení, ale v reálu je kůň strašně moc zpocený a vypadá to ještě hůř!!!

Ta nevím...

neby to to uštvání?

7.10.2008 10:27
tauria

XXX.XXX.143.250

majda napsal(a):
neby to to uštvání?

vypadalo to jak nějaké přetažení, ale jako jenby mě zajímalo co tomu koní doopravdy udělali, že tohle dělal

7.10.2008 13:05
koki

XXX.XXX.148.19

tauria napsal(a):
vypadalo to jak nějaké přetažení, ale jako jenby mě zajímalo co tomu koní doopravdy udělali, že tohle dělal

Taky jsem nad tím přemýšlela, co jí udělali aby to takhle natočili.

7.10.2008 22:15
mckvak

XXX.XXX.73.233

tauria napsal(a):

Jéé ahojky Luci:) Kde te clovek nepotka..hele slysela jsem ze v suchdole je nejakej ranc s ponikama tak jsem chtela vedet kdo to vlastni jestli nevis:) Potrebujem ponoucha pro maleho:))

8.10.2008 09:01
tauria

XXX.XXX.143.250

mckvak napsal(a):
Jéé ahojky Luci:) Kde te clovek nepotka..hele slysela jsem ze v suchdole je nejakej ranc s ponikama tak jsem chtela vedet kdo to vlastni jestli nevis:) Potrebujem ponoucha pro maleho:))

nazdáár , no tak to ti nevím, víš, že už nejsem ta fulnecká strana ale možná jestli něco Pantálek, posledně jsem u něho viděla nějaké tarpany a huculy, či co to tam měl, ale fakt to nevím jistěVšak jsem ti říkala, že přijďte ke mě, musím Kedouše trochu pozlobit

Přidejte reakci

Přidat smajlík