Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2008 19:37
bednarik petr

XXX.XXX.167.27

.

8.10.2008 19:38
bednarik petr

XXX.XXX.167.27

bednarik petr napsal(a):
.

dnešní foto Maur

8.10.2008 19:41
bednarik petr

XXX.XXX.167.27

bednarik petr napsal(a):
dnešní foto Maur

,

8.10.2008 19:42
bednarik petr

XXX.XXX.167.27

8.10.2008 19:43
bednarik petr

XXX.XXX.167.27

bednarik petr napsal(a):
.

a poslední Bunny

8.10.2008 20:03
ladys

XXX.XXX.26.142

bednarik petr napsal(a):
a poslední Bunny

Mě štvete... Jsem chtěla dneska jít fotit koníčky s barevnýma stromečkama a sluníčkem a nejde mi foťák!!!! To je fakt k vzteku !!!!

8.10.2008 21:12
bednarik petr

XXX.XXX.167.27

ladys napsal(a):
Mě štvete... Jsem chtěla dneska jít fotit koníčky s barevnýma stromečkama a sluníčkem a nejde mi foťák!!!! To je fakt k vzteku !!!!

mě se taky dnes po...! hřebeček je krásný,škoda,že nemáš aktuální foto,ale má být pěkně dlouho.

8.10.2008 23:55
lucky

XXX.XXX.230.77

bednarik petr napsal(a):
mě se taky dnes po...! hřebeček je krásný,škoda,že nemáš aktuální foto,ale má být pěkně dlouho.

Ten hřebeček je nádherný A Maurína taky, koukám, že má úplně stejnou ohlávku jako měla Usa ještě do nedávna od hříběte..velikost pony. Táta ji k narozeninám koupil novou, fialovou se zlatými koníky
Taky jsem dnes řádila s foťákem

8.10.2008 23:57
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Ten hřebeček je nádherný A Maurína taky, koukám, že má úplně stejnou ohlávku jako měla Usa ještě do nedávna od hříběte..velikost pony. Táta ji k narozeninám koupil novou, fialovou se zlatými koníky
Taky jsem dnes řádila s foťákem

ale dalo mi práci nafotit nějaký pohyb, když ty zdechliny by jen žraly...Usa + dva huculáci

8.10.2008 23:59
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
ale dalo mi práci nafotit nějaký pohyb, když ty zdechliny by jen žraly...Usa + dva huculáci

nakonec jsem z nich něco vyždímala ..tady vypadá jako koule, nevím co s tím břichem dělala..ale výraz má arabáčský

9.10.2008 00:37
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
nakonec jsem z nich něco vyždímala ..tady vypadá jako koule, nevím co s tím břichem dělala..ale výraz má arabáčský

je krásná

9.10.2008 06:33
makki

XXX.XXX.15.50

bospor napsal(a):
je krásná

Taky se mi líbí, ale nějak nemůžu pochopit, když zadá někdo téma "westernová plemena", že ji musíš nacpat opravdu všude, a to ne poprvé

9.10.2008 07:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

makki napsal(a):
Taky se mi líbí, ale nějak nemůžu pochopit, když zadá někdo téma "westernová plemena", že ji musíš nacpat opravdu všude, a to ne poprvé

Makki,to neřeš,Evička v úvodu napsala,že je to pro všechny koníky s westernovými sedly,a to Usa má,takže v klídku.
Ale Kačenka nééé a Jaruška ho nechce..

9.10.2008 07:54
kikuska

XXX.XXX.241.101

jaruska napsal(a):
Makki,to neřeš,Evička v úvodu napsala,že je to pro všechny koníky s westernovými sedly,a to Usa má,takže v klídku.
Ale Kačenka nééé a Jaruška ho nechce..

Ahoj holky,

nějak se po ránu nudím, tak se zase po čase, kdy jsem na Vás všechny tady neměla čas, přihodím aspoň sem...

Přidávám Nepála (možná nás někdo někdy viděl ), je to letos u Tondy Sekaniny, opracování tuším před Pleasurem

PS: vždycky mi nádherně chodí, když se na mě rozhodčí nedívá a jen co kukne, vyletí hlava navrch, zrychlí a... jistě to znáte

Nepál, huculoarab

9.10.2008 07:54
kikuska

XXX.XXX.241.101

kikuska napsal(a):
Ahoj holky,

nějak se po ránu nudím, tak se zase po čase, kdy jsem na Vás všechny tady neměla čas, přihodím aspoň sem...

Přidávám Nepála (možná nás někdo někdy viděl ), je to letos u Tondy Sekaniny, opracování tuším před Pleasurem

PS: vždycky mi nádherně chodí, když se na mě rozhodčí nedívá a jen co kukne, vyletí hlava navrch, zrychlí a... jistě to znáte

Nepál, huculoarab

Jů, ta kvalita je na prd, jsem to asi zmenšila už moc...

9.10.2008 10:06
jenee

XXX.XXX.150.58

kikuska napsal(a):
Ahoj holky,

Nepál, huculoarab

já tě u Tondy viděla. Jezdila jsi celou dobu bez sedla, že? Ivo tam jezdil rychlostky a džigitovku a společně jsme měli malou scénku při lasování. Jinak jsem natáčela a fotila. Ale pleasure a horsemanship jsem nestihla, to jsme zrovna dorazili.

9.10.2008 10:18
lucky

XXX.XXX.230.77

makki napsal(a):

Makki, sorry že žiju. Omlouvám se, já za to nemůžu, že jsem na tom pitomém světě, jo? Já si to nevybrala......
Pokud sis nevšimla, tak tady Eva dala westernová plemena a dávají tady všichni koně co chodí western..proč by sakra museli zrovna být jen ti tři.... kde je psáno, že na western musí být zrovna QH? APH a ApH ? ..když mohou jezdit huculáci, hafoši, plňasi i ČT ...tak nevím proč se čertíš, že tu někdo dá araba ....copak tady není možné jezdit na něčem jiném? Máš si založit téma jen pro QH, APH a ApH a každému je jasné, že tam nepoleze s něčím jiným. Promiň, ale western je omezen příslušností k plemenu? Stejně jako může drezuru chodit paint, tak může western chodit arab...how, domluvila jsem
Takže klid a nohy v teple....

9.10.2008 10:39
markemic

XXX.XXX.84.176

lucky napsal(a):
Makki, sorry že žiju. Omlouvám se, já za to nemůžu, že jsem na tom pitomém světě, jo? Já si to nevybrala......
Pokud sis nevšimla, tak tady Eva dala westernová plemena a dávají tady všichni koně co chodí western..proč by sakra museli zrovna být jen ti tři.... kde je psáno, že na western musí být zrovna QH? APH a ApH ? ..když mohou jezdit huculáci, hafoši, plňasi i ČT ...tak nevím proč se čertíš, že tu někdo dá araba ....copak tady není možné jezdit na něčem jiném? Máš si založit téma jen pro QH, APH a ApH a každému je jasné, že tam nepoleze s něčím jiným. Promiň, ale western je omezen příslušností k plemenu? Stejně jako může drezuru chodit paint, tak může western chodit arab...how, domluvila jsem
Takže klid a nohy v teple....

Nerozčiluj se,holt Ti pár lidí závidí,že máš pěknýho koně(pár jich žere že i drahýho..) a každej toho Tvýho koně obdivuje!Máš se dmout pýchou a rejpalům se smát

9.10.2008 10:52
lucky

XXX.XXX.230.77

markemic napsal(a):
Nerozčiluj se,holt Ti pár lidí závidí,že máš pěknýho koně(pár jich žere že i drahýho..) a každej toho Tvýho koně obdivuje!Máš se dmout pýchou a rejpalům se smát

Nádherný prcek, má krásnou sytou barvičku. A ta zeď vzadu...u té by byly krásné fotečky!
Hele, lidi já už dávno neřeším, jedni závidí, jedni mě mají za magora, protože s nimi nechci jezdit tryskem po okolí , uštvat a vypatlat si koně. Jsem vděčná své holčí, že mohu být její přítel a zrovna koukám na to, že fakt vysvitlo sluníčko a půjdeme se procházet po horách, přírodou a fotit. Bude kolem pobíhat a pást se, bude cválat ve sluníčku a budu jen já a ona...co víc si mohu přát? Za to kouzlo okamžiků strávených s koněm, který vás má rád, za to jsem vděčná. Dlouho jsem o tom snila, dlouho jsem na to čekala a tvrdě si to vydřela, takže jízlivé poznámky lidí, kteří mě neznají a já neznám je, mě nechávají chladnou..neboj

Taky Karla Gabrielová a Šanýnek - SR HOLLYWOOD SHINER

9.10.2008 10:52
bednarik petr

XXX.XXX.171.23

markemic napsal(a):

Luci klid. Hold všude je několik rejpalů. Jaru , Maur se kulatí se právě až moc. Termín je od 28.března,takže už se nemůžu dočkat.Pořád spí a jí.

9.10.2008 10:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

bednarik petr napsal(a):
Luci klid. Hold všude je několik rejpalů. Jaru , Maur se kulatí se právě až moc. Termín je od 28.března,takže už se nemůžu dočkat.Pořád spí a jí.

Je krásná a až kolem ní bude běhat prcek,to bude nádhera!!!Soní,možná to hřebečejk bude,ale barvu bude mít zajímavou,tipuju,že nebude úplně jednobarevnej..

9.10.2008 11:01
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Je krásná a až kolem ní bude běhat prcek,to bude nádhera!!!Soní,možná to hřebečejk bude,ale barvu bude mít zajímavou,tipuju,že nebude úplně jednobarevnej..

Teda tady je Maurínka krááásná! Moc povedená fotka!
Aby neměla dvojčata! Tady to bylo nedávno na ranči, musely jít pryč..škoda. Ale snad bude jedno mímo a krásné po mamince a tatínkovi....
tady máš tatíka

SR HOLLYWOOD SHINER

9.10.2008 11:08
bednarik petr

XXX.XXX.171.23

lucky napsal(a):
Teda tady je Maurínka krááásná! Moc povedená fotka!
Aby neměla dvojčata! Tady to bylo nedávno na ranči, musely jít pryč..škoda. Ale snad bude jedno mímo a krásné po mamince a tatínkovi....
tady máš tatíka

SR HOLLYWOOD SHINER

houby dvojčata měla snad čtyři sona,kvůli těm kortikoidům,prostě jen moc papá,ale teď už trávy moc není a má jen seno a granule.Mě se právě moc ty fotky nelíbí,protože ona kam jí postavíš,tak usne!!! Je to jako naaranžované. Šajner je krasavec,mohlo by to pomíchat trochu ty barvy.

9.10.2008 11:11
bednarik petr

XXX.XXX.171.23

bednarik petr napsal(a):
houby dvojčata měla snad čtyři sona,kvůli těm kortikoidům,prostě jen moc papá,ale teď už trávy moc není a má jen seno a granule.Mě se právě moc ty fotky nelíbí,protože ona kam jí postavíš,tak usne!!! Je to jako naaranžované. Šajner je krasavec,mohlo by to pomíchat trochu ty barvy.

.MČR

9.10.2008 11:23
markemic

XXX.XXX.84.176

lucky napsal(a):
Nádherný prcek, má krásnou sytou barvičku. A ta zeď vzadu...u té by byly krásné fotečky!
Hele, lidi já už dávno neřeším, jedni závidí, jedni mě mají za magora, protože s nimi nechci jezdit tryskem po okolí , uštvat a vypatlat si koně. Jsem vděčná své holčí, že mohu být její přítel a zrovna koukám na to, že fakt vysvitlo sluníčko a půjdeme se procházet po horách, přírodou a fotit. Bude kolem pobíhat a pást se, bude cválat ve sluníčku a budu jen já a ona...co víc si mohu přát? Za to kouzlo okamžiků strávených s koněm, který vás má rád, za to jsem vděčná. Dlouho jsem o tom snila, dlouho jsem na to čekala a tvrdě si to vydřela, takže jízlivé poznámky lidí, kteří mě neznají a já neznám je, mě nechávají chladnou..neboj

Taky Karla Gabrielová a Šanýnek - SR HOLLYWOOD SHINER

Že jo?Člověk se kolikrát i pekně pobavíJste šťastnej pár!Uplně Ti to závidím...když si představím tu vůni,sluníčko,teploučko,nikde nikdo,jen Ty a Tvůj věrnej přítel..Ách jo asi uteču z práce

9.10.2008 11:25
salitka

XXX.XXX.66.153

bednarik petr napsal(a):
.

se sem k vám přídám s mojí westernovou ČMB kobylkou Arinkou

9.10.2008 11:26
salitka

XXX.XXX.66.153

salitka napsal(a):

9.10.2008 11:30
salitka

XXX.XXX.66.153

salitka napsal(a):

a APH Moony

9.10.2008 11:32
salitka

XXX.XXX.66.153

salitka napsal(a):
a APH Moony

ještě jedna

9.10.2008 11:32
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bednarik petr napsal(a):
.

v tom případě se můžu sem vnutit i já se svým plňasem, moc si nerozumíme s udidlem, ale bez suprově, a ten western nám spolu docela sedí...a sedí i kobyle, i kdžy té je to putna, jeslti anglie nebo western...tak ejslti se zadaří, příští rok ybchom chtěli s Kekrou vyrazit na nějaké rychlostky...a halvně na puťák je to western sedlo k nezaplacení...:)

9.10.2008 11:33
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bednarik petr napsal(a):
.

mno a takhle nám sluší...:)

9.10.2008 11:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
mno a takhle nám sluší...:)

včea bylo boží světlo, tož jsme s Kájou něco nafotily...

9.10.2008 11:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bednarik petr napsal(a):
.

no a rezavica je fešná ve všem...

9.10.2008 11:35
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bednarik petr napsal(a):
.

se směju, že je to moje quatera s dlouhýma nohama...))

9.10.2008 11:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
se směju, že je to moje quatera s dlouhýma nohama...))

a poslední a dám příležitost dalším..jinak co se mého obdivu týče, tka Maurinu hned ze startu, o Use nemůže být řeč, vždycky jsem o arabovi snila, tka si říkám, že mám levnější verzi ve svém plňáskovi...no a líbí se mi na fotkách i moc koník od jennee, pokud je to teda ten na bosalu....
já bosal vyrobím z ohlávky a teď se nám šije sidepull na míru k westernu...

9.10.2008 12:01
ladys

XXX.XXX.26.142

kukinatost napsal(a):
a poslední a dám příležitost dalším..jinak co se mého obdivu týče, tka Maurinu hned ze startu, o Use nemůže být řeč, vždycky jsem o arabovi snila, tka si říkám, že mám levnější verzi ve svém plňáskovi...no a líbí se mi na fotkách i moc koník od jennee, pokud je to teda ten na bosalu....

Jééé Šanýnek, to je taky krásnej kůň, obdivuju ho na každých závodech, kam jedu..
A je to budoucí partner pro nějakou mojí kobylku, protože je fakt super. Možná bych ho zkusila na tu paintku, jestli ji dovezu. Hlavně, aby se toho Šanýnek dožil...
A taky se mi líbí ten černej, tuším, že Black Magic.
No nejprv jsem chtěla Cat Printse, ale těch peněz za to....
A náhodou si to foťák přes noc rozmyslel, takže mám fotky z rána, tak je sem pak dám, až to stáhnu

9.10.2008 12:36
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Jééé Šanýnek, to je taky krásnej kůň, obdivuju ho na každých závodech, kam jedu..
A je to budoucí partner pro nějakou mojí kobylku, protože je fakt super. Možná bych ho zkusila na tu paintku, jestli ji dovezu. Hlavně, aby se toho Šanýnek dožil...
A náhodou si to foťák přes noc rozmyslel, takže mám fotky z rána, tak je sem pak dám, až to stáhnu

Tak nějaké barevné fotečky se mi povedly, ale stejnak to tady nebude vidět...
Tak mrňousek...

9.10.2008 12:37
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Tak nějaké barevné fotečky se mi povedly, ale stejnak to tady nebude vidět...
Tak mrňousek...

Vždyť to říkám, akorát šedivej flek a nic...
Tahle se mi líbí.. Migel pózuje , samozřejmě při žraní !

9.10.2008 12:38
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Vždyť to říkám, akorát šedivej flek a nic...
Tahle se mi líbí.. Migel pózuje , samozřejmě při žraní !

S touhle větví si vydržel hrát snad půl hodiny..

9.10.2008 12:38
fairyhorse

XXX.XXX.111.119

kikuska napsal(a):
Ahoj holky,

Nepál, huculoarab

Jé, ahoj, jasněže jsme vás v Hostěrádkách viděli ;o)
Trail se vám poved:)

9.10.2008 12:39
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
S touhle větví si vydržel hrát snad půl hodiny..

Ještě Marynka, ať neřekne, že se na ní zapomělo...

9.10.2008 12:39
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Ještě Marynka, ať neřekne, že se na ní zapomělo...

Taky jsme honili psy...

9.10.2008 12:40
lutynta

XXX.XXX.172.6

ladys napsal(a):

No když sem na vlastní oči viděla Maurínku.... ono ve skutečnosti je to ještě větší kus ženský jak na fotkách.. opravdu radost pohledět... a strašně hodňoučká..
Jinak Luci to neřeš ...příspěvek to byl škaredej.. závistivci jsou všude...
Ladys,mrňouse už sleduju dlouho..je to moc povedenej koník...

ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Taky jsme honili psy...

...

fairyhorse

XXX.XXX.111.119

bednarik petr napsal(a):
.

Westernová huculka Maia:)
Je teprve rok a půl pod sedlem, ale je moc šikovná:)))

9.10.2008 12:41
ladys

XXX.XXX.26.142

lutynta napsal(a):
No když sem na vlastní oči viděla Maurínku.... ono ve skutečnosti je to ještě větší kus ženský jak na fotkách.. opravdu radost pohledět... a strašně hodňoučká..

Lutynta : Hlavně, aby bylo povedený i jeho chvoání.. Ale zatím je teda v pohodě, nic si nezkouší, je dost zvědavej a pořád mi stojí za zadkem
Ještě náš Rokýsek... Teď nevím, jestli je westernovej...

9.10.2008 12:42
ladys

XXX.XXX.26.142

fairyhorse napsal(a):
Westernová huculka Maia:)
Je teprve rok a půl pod sedlem, ale je moc šikovná:)))

Má krásnou barvu

9.10.2008 12:45
fairyhorse

XXX.XXX.111.119

ladys napsal(a):
Má krásnou barvu

Jj, teď je úplně šedá, ale v létě zas bývá skoro úplně žlutá;) Záleží na světlu a období, prostě je maskovací

9.10.2008 12:47
fairyhorse

XXX.XXX.111.119

fairyhorse napsal(a):
Jj, teď je úplně šedá, ale v létě zas bývá skoro úplně žlutá;) Záleží na světlu a období, prostě je maskovací

A ještě mám vlastně jednu úplně podzimní;)

9.10.2008 12:56
kukinatost

XXX.XXX.43.146

fairyhorse napsal(a):
A ještě mám vlastně jednu úplně podzimní;)

ty jo, ta je krásně myšákovitá....
taky hotový cchameleon, jako tne můj hnědákočernoid..:)

9.10.2008 13:22
fairyhorse

XXX.XXX.111.119

kukinatost napsal(a):
ty jo, ta je krásně myšákovitá....
taky hotový cchameleon, jako tne můj hnědákočernoid..:)

Jj, pozorovat některý hnědáky je taky sranda;)
Ještě mám pár fotek Maiy a mě ze sobotního huberta, kvalita nic moc, ale jsme úplně šedí :)))

9.10.2008 14:12
bednarik petr

XXX.XXX.145.75

lutynta napsal(a):

Leni Ferda přibral,že? Nebo se tváří dospěle

9.10.2008 16:29
jenee

XXX.XXX.150.58

kukinatost napsal(a):

Pro Kukinatost - Jani, ten na tom bosalu je můj koník a jsem moc ráda, že se ti líbí. Pokud ti kobylka chodí dobře na ohlávce, tak na bosalu bude ještě lépe. Ten co mám já jsme si taky dělali sami. Rokyšek má tak malý čumáček, že všechny ty bosaly, co se prodávají v obchodech na něho byly strašně velké a zbytečně tvrdé. Na těch fotkách ti to s koníkem moc sluší

9.10.2008 19:39
lucky

XXX.XXX.230.77

markemic napsal(a):
Že jo?Člověk se kolikrát i pekně pobavíJste šťastnej pár!Uplně Ti to závidím...když si představím tu vůni,sluníčko,teploučko,nikde nikdo,jen Ty a Tvůj věrnej přítel..Ách jo asi uteču z práce

No jo..tak se to dnes nekonalo...Usa na pastvě, sluníčko zalezlo pod hordou mraků a já do večera se známými házela hnůj na rozmetač a budu mít od hnoje klid, až na to, že teď se nemůžu ani ohnout.

ládys

9.10.2008 19:48
ládys

XXX.XXX.26.142

Taky takový malý barevný rozdílek
Tady po pár dnech

ládys

9.10.2008 19:49
ládys

XXX.XXX.26.142

ládys napsal(a):
Taky takový malý barevný rozdílek
Tady po pár dnech

A dneska

ládys

9.10.2008 19:50
ládys

XXX.XXX.26.142

ládys napsal(a):
A dneska

A ten hnědák, o tom ani nemluvím... Ale je fakt, že na podzim je nejkrásnější.. Snad nejhezčí barva podzimu

9.10.2008 20:02
lucky

XXX.XXX.230.77

bednarik petr napsal(a):
.MČR

Mohlo by to pomíchat barvičky. S rozložením bílé jako má Maurína a barvou jako Šaník..no to by bylo mímo

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.10.2008 20:06

ládys napsal(a):
A ten hnědák, o tom ani nemluvím... Ale je fakt, že na podzim je nejkrásnější.. Snad nejhezčí barva podzimu

SR HOLLYWOOD SHINER a skvělá jezdkyně(ironie)

9.10.2008 20:11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
SR HOLLYWOOD SHINER a skvělá jezdkyně(ironie)

opravdu nic proti,ale všeho moc škodí...

9.10.2008 20:26
lucky

XXX.XXX.230.77

opravdu nic proti,ale všeho moc škodí...

Holky, všem dík za podporu, koně úžasní, Marín bych jednou ráda viděla naživo. Jinak úžasná je huculka Maia..strašně moc se mi líbí.
Ládys, moc hezké fotečky, máte tam úúúžasné barvičky!. Fakt nádhera!

Pro Matta (Martina) ..... víš, ono je někdy jednoduché kritizovat z fotografií. Člověk někdy cvakne záběr, jiní se toho chytí "jak hovno košile" a mají plná ústa toho, co by se mělo a co ne. Neříkám přímo, že tohle schvaluji, ale vyzkoušej si někdy srovnat koně (nemusí to být mnohdy jen hřebec), aby chodil jak má. Kolik koní na závodech je nervozních a člověk musí být někdy důsledný a než se nechat otřískat o hrazení, tak i tvrdší..je to blbé, ale je to tak. Já znám Karlu roky, od dob kdy si koupila první kobču Chantalku (byla jsem u jejího narození, kdy ji umřela maminka). Vypracovala se dost dobře, koně fungují a sama jsem viděla několik tréninků s koněm mé kamarádky, který měl problém, že neuměl nic moc. S kámoškou to klidně cvalem zabalil z jízdárny ..sama jsem viděla jak to dvakrát vyzkoušel s Kájou a narazil. Poprvé jsme viděli toho koně chodit jak hodinky, poprvé na něm kamarádka cválala pomalu na obdélníku, aniž by to s ní zabalil domů, dnes jezdí oba a jsou spokojení.

9.10.2008 20:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Holky, všem dík za podporu, koně úžasní, Marín bych jednou ráda viděla naživo. Jinak úžasná je huculka Maia..strašně moc se mi líbí.
Ládys, moc hezké fotečky, máte tam úúúžasné barvičky!. Fakt nádhera!

Pro Matta (Martina) ..... víš, ono je někdy jednoduché kritizovat z fotografií. Člověk někdy cvakne záběr, jiní se toho chytí "jak hovno košile" a mají plná ústa toho, co by se mělo a co ne. Neříkám přímo, že tohle schvaluji, ale vyzkoušej si někdy srovnat koně (nemusí to být mnohdy jen hřebec), aby chodil jak má. Kolik koní na závodech je nervozních a člověk musí být někdy důsledný a než se nechat otřískat o hrazení, tak i tvrdší..je to blbé, ale je to tak. Já znám Karlu roky, od dob kdy si koupila první kobču Chantalku (byla jsem u jejího narození, kdy ji umřela maminka). Vypracovala se dost dobře, koně fungují a sama jsem viděla několik tréninků s koněm mé kamarádky, který měl problém, že neuměl nic moc. S kámoškou to klidně cvalem zabalil z jízdárny ..sama jsem viděla jak to dvakrát vyzkoušel s Kájou a narazil. Poprvé jsme viděli toho koně chodit jak hodinky, poprvé na něm kamarádka cválala pomalu na obdélníku, aniž by to s ní zabalil domů, dnes jezdí oba a jsou spokojení.

Kačenka sice není westernové plémě,ale je s ní hrozná legrace.

9.10.2008 20:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kačenka sice není westernové plémě,ale je s ní hrozná legrace.

Maia je kráásná,jééžíš,taky byste všicí chtěli mít doma každého koně,kterej se Vám líbí?Bych potřebovala 100 hektáčů.
Holky,to bude letos boj,co,ta Pardubická??Já fandím Váňovi staršímu,ale přeju všem,ať dojedou zdrávi.

9.10.2008 20:53
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Maia je kráásná,jééžíš,taky byste všicí chtěli mít doma každého koně,kterej se Vám líbí?Bych potřebovala 100 hektáčů.
Holky,to bude letos boj,co,ta Pardubická??Já fandím Váňovi staršímu,ale přeju všem,ať dojedou zdrávi.

JJ, to já taky! Škoda že to asi neuvidím.

Joooo...to bych musela mít snad 1000 hektáčů!!! Mě se líbí tooolik koní! Na každém je něco krásného. Miluji chlaďásky, na noricích jsem začínala kdysi, vlastěn se mi líbí kdejaký kůň až po malé minikoníčky, ze kterých jsem nemocná! ...ikdyž....arab je arab ...ale fakt jinak každý má své kouzlo a každý je něčím zajímavý a vlastně bych asi brala od každého kus ...sakra, měla bych si vsadit tu Sportku

Skips Diablo Bar

9.10.2008 21:05

lucky napsal(a):

Joooo...to bych musela mít snad 1000 hektáčů!!! Mě se líbí tooolik koní! Na každém je něco krásného. Miluji chlaďásky, na noricích jsem začínala kdysi, vlastěn se mi líbí kdejaký kůň až po malé minikoníčky, ze kterých jsem nemocná! ...ikdyž....arab je arab ...ale fakt jinak každý má své kouzlo a každý je něčím zajímavý a vlastně bych asi brala od každého kus ...sakra, měla bych si vsadit tu Sportku

Skips Diablo Bar

Jééje
Karlu znám osobně,viděla jsem jí nejednou jezdit a vychovávat koně.Srovnat koně?Jezdit hřebce.. to bych se v životě neodvážilato,že jsem obsedala pětiletého hřebce,pracovala s miliony koní včetně mé pošahané plňasky se kterou jsem se dopracovala teď an takovou úroveň,že na ní jezdím s ostruhama(jenže já ty ostruhy používám NÉ NA POBÍZENÍ nýbrž na SESBÍRÁNÍ kokoně) si ymslím že také něco znamená,ale nwe.. máš pravdu,jsem amatér,protože nejezdím na závody,nemám manžela,jenž by mě sponzoroval a kupoval koně za x tisíc a nikde se neprezentuju-to máš pravdu.Mě se prostě nelíbí jak jezdí,slézt z koně a nakopat ho do koulí(olmouvám se že nemám fotky,ale já nestačila dýchat) umí každý kretén.Ono.. proč vy vidíte jen to dobré?Každý má zlozvyky a svůj způsob zacházení s koňmi a mě se prostě tenhle nelíbí.. jestli vám jo.... máte-li hřebce, přejí příjemný trénink nohou(ps: ale docela ho to bolí)

Nechci vyvolávat zbytečné hádky,jen zkuste někdy pootevřít oči a zkusit se otevřít světu a zkuste zabrousit na stránky reinersworld a podívat se,jak se zachází s koňma tam

9.10.2008 21:11
ladys

XXX.XXX.26.142

lucky napsal(a):

Skips Diablo Bar

Ty jo, taky bych potřebovala veliký pastviny a hlavně obr stodolu, kam bych je všechny narvala...
Moje první koňská láska byla A1/1 Modřenka, možná někdo znáte, běžela pardubickou a doběhla pátá, fakt úžasná osobnost, ale šklebivka, jak má být, taky první kůň, který mě "sejmul", fotky mám akorát obyč, tak až se naučím skenovat, určitě se dočkáte .
Druhá byla jezdecký pony, povahově naprosto to samé, pod sedlem taky super, ale ukousaný prsty, naražený žebra, když jsem to schytala asi 5x, ale kůň jak má být, ta měla srdce, to byste koukaly .
Třetí byla norička, která si dělala všechno, co chtěla, šla, kam chtěla, ale svezení na ní, to bylo jak na gauči a nakonec jsme si začaly rozumět a pak mi ji prodali .
A pak přišli haflingové, u kterých jsem vydržela asi 7 let a doteď jsou to koně k nezaplacení, miláčci, těch bylo víc, ale každý jiný.
A teď mám tyhle prďolky svoje.
(samozřejmě těch koní bylo hafo, který mě něčím dostali, a kdybych si měla koupit každýho kladrubáka, protože ty jsou na mém žebříčku hned za QH, spolu s lipicánama a ostatníma bílýma hlavičkama, tak by na to nestačily úspory nás všech ).

9.10.2008 21:17
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Ty jo, taky bych potřebovala veliký pastviny a hlavně obr stodolu, kam bych je všechny narvala...
Moje první koňská láska byla A1/1 Modřenka, možná někdo znáte, běžela pardubickou a doběhla pátá, fakt úžasná osobnost, ale šklebivka, jak má být, taky první kůň, který mě "sejmul", fotky mám akorát obyč, tak až se naučím skenovat, určitě se dočkáte .
Druhá byla jezdecký pony, povahově naprosto to samé, pod sedlem taky super, ale ukousaný prsty, naražený žebra, když jsem to schytala asi 5x, ale kůň jak má být, ta měla srdce, to byste koukaly .
Třetí byla norička, která si dělala všechno, co chtěla, šla, kam chtěla, ale svezení na ní, to bylo jak na gauči a nakonec jsme si začaly rozumět a pak mi ji prodali .
A pak přišli haflingové, u kterých jsem vydržela asi 7 let a doteď jsou to koně k nezaplacení, miláčci, těch bylo víc, ale každý jiný.
A teď mám tyhle prďolky svoje.
(samozřejmě těch koní bylo hafo, který mě něčím dostali, a kdybych si měla koupit každýho kladrubáka, protože ty jsou na mém žebříčku hned za QH, spolu s lipicánama a ostatníma bílýma hlavičkama, tak by na to nestačily úspory nás všech ).

A tenhle by tam nesměl chybět.... na prvním místě.

9.10.2008 21:18
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):

A haflingovská v kopci...

9.10.2008 21:21
bednarik petr

XXX.XXX.165.229

ladys napsal(a):

to je Jacs Cro Bar?

9.10.2008 21:21
lucky

XXX.XXX.230.77

Jééje
Karlu znám osobně,viděla jsem jí nejednou jezdit a vychovávat koně.Srovnat koně?Jezdit hřebce.. to bych se v životě neodvážilato,že jsem obsedala pětiletého hřebce,pracovala s miliony koní včetně mé pošahané plňasky se kterou jsem se dopracovala teď an takovou úroveň,že na ní jezdím s ostruhama(jenže já ty ostruhy používám NÉ NA POBÍZENÍ nýbrž na SESBÍRÁNÍ kokoně) si ymslím že také něco znamená,ale nwe.. máš pravdu,jsem amatér,protože nejezdím na závody,nemám manžela,jenž by mě sponzoroval a kupoval koně za x tisíc a nikde se neprezentuju-to máš pravdu.Mě se prostě nelíbí jak jezdí,slézt z koně a nakopat ho do koulí(olmouvám se že nemám fotky,ale já nestačila dýchat) umí každý kretén.Ono.. proč vy vidíte jen to dobré?Každý má zlozvyky a svůj způsob zacházení s koňmi a mě se prostě tenhle nelíbí.. jestli vám jo.... máte-li hřebce, přejí příjemný trénink nohou(ps: ale docela ho to bolí)

Nechci vyvolávat zbytečné hádky,jen zkuste někdy pootevřít oči a zkusit se otevřít světu a zkuste zabrousit na stránky reinersworld a podívat se,jak se zachází s koňma tam

Jo, já taky neříkám, že vše se mi líbí a u mnohých trenérů tady jen koukám, že tohle prezentují. Taky nemohu překousnout m´du posledních let dloubání zbytečně do koně ostruhou..že by pro srandu? Stačilo mi co bylo vidět nyní na mistráku..někteří sedí na koni, eviděntně ještě dost času, kůň stojí, v klidu a NIC nedělá! Přesto jedzec sedí a ustavičně do koně píchá špornou a větčně mu pákou šermuje v hubě..proč? Má to nějaký smysl jež je mi jako amatérovi skryt a uníká mi? nechápu to. sedět takhle na Usa a píchat ji deset minut pro nic za nic špornou, tak už se mnou nevleze ani na kolbiště, natož aby cokoliv dělala, pokud by mě teda dřív s pištěním nevzala na vyjížďku. Fakt bych ji tohle nedělala jen tak, šporna má přece svůj význam, ale připadá mi, že někdy to někteří naši jezdci berou spíše jako nástroj k trápení svého koně.
Takže o moje oči se bát nemusíš, jen já jsem taky jen amatér a proto hledám pomoc u trenéra..navíc si hodlám koně dost jezdit sama, pokud něco nepůjde, tak se na ni holt posadí, ovšem Usa má mrtvici z každého jiného člověka než mě na jejím hřbetě, takže stejně bude na prášky. A taky se chci učit. Když vezmeš trenéry v ČR, tak každý má něco co se mi nelíbí a jiným také, ale mají zkušenosti, mají výsledky a mohou poradit....je na každém člověku jak moc je bude kopírovat...což já nehodlám. Stejně jako komunikuji se svým koněm a nedělám nic přesně jako Parelli, Roberts, Bláha či jiní...prostě si z každého vezmu co se mi hodí, co kůň chápe a co mi vyhovuje....každé má svou dobrou i špatnou stránku.

9.10.2008 21:22
bednarik petr

XXX.XXX.165.229

bednarik petr napsal(a):
to je Jacs Cro Bar?

Nemyslím ty hafloše

9.10.2008 21:23
ladys

XXX.XXX.26.142

bednarik petr napsal(a):
to je Jacs Cro Bar?

Jojo je to Jacs, v červnu, když jsme byli na připouštění, které se bohužel nepovedlo... Ta naše mrcha černá nechtěla

9.10.2008 21:30

bednarik petr napsal(a):
to je Jacs Cro Bar?

Já nechci,aby můj příspěvek vyzněl něják hnusně(což stejně asi vyzněl)ale vzhledem k tomu,že se zajímám převážně o reining(zahraniční) tak když to pak vidím tady... fakt občas nestačím dýchatJá si koně také jezdím sama,absolvovala sjem několik kurzů v zahraničí se zahraničními trenéry a můžu říct... jiné kafe

Tady to máte těžké..jestli považujete za dobrý výsledek to,že třebas Šálková se umístila dobře v zahraničí na půjčeném koni,tak ..přiježděného koně dokáže zajet opice,co vydrží celou jízdu sedět rovně a ppřípadě ukazovat směr

Bohužel,tady ten western opravdu začal šíleně upadat a ono to člověka zamrzí...

Teď si plánuju do´táhnout hřebečka z Ameriky(už jen čekáme na karanténu),tak snad se nám povede líp(ovšem starty v ČR jsou vyloučeny... plánujeme německo,Rakousko,Itálie..ale to vše si maluju..uvidíme jak to bude,jaký on bude a jak bude šikovný,ovšem podle původu je předurčen do nejvyšších soutěžích,tak držte palcetřeba by se mohl český western zase zvetit

Jinak s těma ostruhama... já mám právě mišuge plňasku.. miluju ji,ale.. je to ludrapokud k ní jde někdo cizí..hooodně rychle od ní zase mizí a mnohdy nedobrovolně.Pod sedlem to byl dostihák,jenž pokud jsem neměla 150kg v každé ruce,tak nešla krokem a výsledek?..... chodí na nákrčáku...Teď jsem začala jezdit se špornama,protože tady se opravdu používaj na úplně něco jiného,než k čemu jsou...

9.10.2008 21:33

Já nechci,aby můj příspěvek vyzněl něják hnusně(což stejně asi vyzněl)ale vzhledem k tomu,že se zajímám převážně o reining(zahraniční) tak když to pak vidím tady... fakt občas nestačím dýchatJá si koně také jezdím sama,absolvovala sjem několik kurzů v zahraničí se zahraničními trenéry a můžu říct... jiné kafe

Tady to máte těžké..jestli považujete za dobrý výsledek to,že třebas Šálková se umístila dobře v zahraničí na půjčeném koni,tak ..přiježděného koně dokáže zajet opice,co vydrží celou jízdu sedět rovně a ppřípadě ukazovat směr

Bohužel,tady ten western opravdu začal šíleně upadat a ono to člověka zamrzí...

Teď si plánuju do´táhnout hřebečka z Ameriky(už jen čekáme na karanténu),tak snad se nám povede líp(ovšem starty v ČR jsou vyloučeny... plánujeme německo,Rakousko,Itálie..ale to vše si maluju..uvidíme jak to bude,jaký on bude a jak bude šikovný,ovšem podle původu je předurčen do nejvyšších soutěžích,tak držte palcetřeba by se mohl český western zase zvetit

Jinak s těma ostruhama... já mám právě mišuge plňasku.. miluju ji,ale.. je to ludrapokud k ní jde někdo cizí..hooodně rychle od ní zase mizí a mnohdy nedobrovolně.Pod sedlem to byl dostihák,jenž pokud jsem neměla 150kg v každé ruce,tak nešla krokem a výsledek?..... chodí na nákrčáku...Teď jsem začala jezdit se špornama,protože tady se opravdu používaj na úplně něco jiného,než k čemu jsou...

Ty ostruhy jsem blbě vymazala.. mělo tam být,že jsem s něma začala pracovat,aby kobyla chodila s hlavou dole,bez toho,aniž bych jí musela vrtat čímkoliv v hubě a pak to pokračuje jak je používaj tady.....

9.10.2008 21:42
ladys

XXX.XXX.26.142

Ty ostruhy jsem blbě vymazala.. mělo tam být,že jsem s něma začala pracovat,aby kobyla chodila s hlavou dole,bez toho,aniž bych jí musela vrtat čímkoliv v hubě a pak to pokračuje jak je používaj tady.....

Tyjo, ani nemluv o ostruhách... Já jsem jezdila na valachovi, taktéž dovoz amerika... No porvé na quarterovi, kterej fakt fungoval, tak jak má. Na nohy mi narvali ostruhy, koňovi do huby páku, no dopadlo to tak, že jsem za 10 minut rezignovala, servala šporny a uzdečku a jezdila úplně beze všeho, a hle on chodil tak jak má, to proto že ty věci "zatím" neumím používat... Vždycky jsem jezdila jen na olivě a bez šporen.

10.10.2008 06:12

ladys napsal(a):
Tyjo, ani nemluv o ostruhách... Já jsem jezdila na valachovi, taktéž dovoz amerika... No porvé na quarterovi, kterej fakt fungoval, tak jak má. Na nohy mi narvali ostruhy, koňovi do huby páku, no dopadlo to tak, že jsem za 10 minut rezignovala, servala šporny a uzdečku a jezdila úplně beze všeho, a hle on chodil tak jak má, to proto že ty věci "zatím" neumím používat... Vždycky jsem jezdila jen na olivě a bez šporen.

Ono to máš i tak.. kůň dovezen z USA a "kůň dovezen z USA".. my máme z Ameriky celkem tři koně a nemůžu si stěžovat.Já taky byla hoodně dlouho proti ostruhám,ale když si pak zajedeš na kurz,kde ti vysvětlí na co doopravdy jsou a né na co se TADY používaj,tak je to o něčem jiném!Ale je to taky,jakého máš moně,předpokládám,že arab je hooodně citlivej,tak by mohl být ze začátku možná trochu problém.Já mám takyk cíťu a když jsem si je poprvé nasadila,tak jsem mohla jen zacinkat a kobyla byla v p***.....fuč a teĎ...."dloubnu" do ní a ona mi dá hlavu dolů.... no není to lepší,než se tahat s koněm za držku?

10.10.2008 09:38
ladys

XXX.XXX.26.142

Ono to máš i tak.. kůň dovezen z USA a "kůň dovezen z USA".. my máme z Ameriky celkem tři koně a nemůžu si stěžovat.Já taky byla hoodně dlouho proti ostruhám,ale když si pak zajedeš na kurz,kde ti vysvětlí na co doopravdy jsou a né na co se TADY používaj,tak je to o něčem jiném!Ale je to taky,jakého máš moně,předpokládám,že arab je hooodně citlivej,tak by mohl být ze začátku možná trochu problém.Já mám takyk cíťu a když jsem si je poprvé nasadila,tak jsem mohla jen zacinkat a kobyla byla v p***.....fuč a teĎ...."dloubnu" do ní a ona mi dá hlavu dolů.... no není to lepší,než se tahat s koněm za držku?

No jo, tak ten valach na kterém jsem jezdila je přímo od Garryho Hansmy, v přepočtu za 800.000,-, teď a celou dobu,co je v ČR je v tréninku u Karla Spáčila, takže si myslím, že funguje určitě na 100%.. Je to cuttingáč a když to dobře půjde (nebo když budu mít místo ve stáji), tak ho možná budu mít na ježdění příští rok

10.10.2008 09:49
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
No jo, tak ten valach na kterém jsem jezdila je přímo od Garryho Hansmy, v přepočtu za 800.000,-, teď a celou dobu,co je v ČR je v tréninku u Karla Spáčila, takže si myslím, že funguje určitě na 100%.. Je to cuttingáč a když to dobře půjde (nebo když budu mít místo ve stáji), tak ho možná budu mít na ježdění příští rok

To nechci nijak machrovat, protože to není vůbec aktuální, tak 50 na 50, jenže bych byla hrozně vděčná, protože komu se tohle poštěstí. A už vůbec bych nejezdila s nosánkem nahoru kvůli tomu...
A ať si paní Gabrielovou sponzoruje klidně muž, (cítím bledou závist, ale né u mě), mě taky sponzorujou určitý lidi, bez kterých by koně nebyli, ale největší zásluhy jsou samozřejmě na tom, kdo se o ně se srdcem stará a to jsem já .
A tebe nikdo nesponzoruje?

A vůbec, kde jsou ostatní děvčata? To ještě spíte? Šupky dupky ke kompu a ať tu máme nové fotky.... I když venku tak leje!!!

10.10.2008 09:57
lutynta

XXX.XXX.172.6

ladys napsal(a):
To nechci nijak machrovat, protože to není vůbec aktuální, tak 50 na 50, jenže bych byla hrozně vděčná, protože komu se tohle poštěstí. A už vůbec bych nejezdila s nosánkem nahoru kvůli tomu...
A ať si paní Gabrielovou sponzoruje klidně muž, (cítím bledou závist, ale né u mě), mě taky sponzorujou určitý lidi, bez kterých by koně nebyli, ale největší zásluhy jsou samozřejmě na tom, kdo se o ně se srdcem stará a to jsem já .

A vůbec, kde jsou ostatní děvčata? To ještě spíte? Šupky dupky ke kompu a ať tu máme nové fotky.... I když venku tak leje!!!

Ladys to napsala pěkně... mě příspěvky o matty přijdou hodně strohé a závistivé...
Ladys u vás leje?? tady je trochu pod mrakem ale vylízá sluníčkoo...

10.10.2008 10:08
dakotka

XXX.XXX.8.129

Jééje

hele za prve mi přijde blbe ponlouvat člověka co sem nechodí a nemůže se bránit!!!
A tu ostudu co ste si udělali v bezměrově kdy jste předvaděli reining s vyvazanyma konama a vaše slavna sražka..taky to jak jste v tom hicu honily kobyly dvě hodiny cvalem v kruhu..rano v poledne i večer....že i lidi vam chodili řikat jestli to nepřehanite!!!.................a taky nachapu na co jste se tam cpali když pak pani T. večer na country všecky pomluvyla jak maj hnusný koně (protože to nebyly QH) a jací jsme my ostatní westrnáci debilové že jezdíme rychlostky!!.....Jako pokad se ti tady neliby jak se jezdí tak se odporoučej do USA a nemusíš pak jak tu tak na chatu pomlouvat lidi co na rozdíl od tebe aspon něco dokázaly!!!

10.10.2008 10:10
dakotka

XXX.XXX.8.129

dakotka napsal(a):
hele za prve mi přijde blbe ponlouvat člověka co sem nechodí a nemůže se bránit!!!
A tu ostudu co ste si udělali v bezměrově kdy jste předvaděli reining s vyvazanyma konama a vaše slavna sražka..taky to jak jste v tom hicu honily kobyly dvě hodiny cvalem v kruhu..rano v poledne i večer....že i lidi vam chodili řikat jestli to nepřehanite!!!.................a taky nachapu na co jste se tam cpali když pak pani T. večer na country všecky pomluvyla jak maj hnusný koně (protože to nebyly QH) a jací jsme my ostatní westrnáci debilové že jezdíme rychlostky!!.....Jako pokad se ti tady neliby jak se jezdí tak se odporoučej do USA a nemusíš pak jak tu tak na chatu pomlouvat lidi co na rozdíl od tebe aspon něco dokázaly!!!

To bylo k Martině ohledně Karly

10.10.2008 10:20
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bednarik petr napsal(a):
.

holky, tady taky leje jako prase...:(
je to hnus při pátku..
a pro jenee s nádhernou końskou věcí, já mám těď šitý sidepull, mi přijde, že ten bosal je takový hrozně drsný a tvrdý, ale je fakt, že třeba ten od Hajzla z bangu se mi moc líbí a uvažovala jsem o něm...
nicméně na tom sidu jsem s koněm schopna udělat stejnou práci jako na udidle, můžu si ho přistavit a fakt je na tom staršně lehce ovladatelný...ale do budoucna bosal určo nezatracuju....
mě nesponzoruje nikdo, snad jen stát mzdou, všechno si dělám sama, kupuju sama...největší blbost teda byla koupit si koně v pá´táku an výšce, ale nelituju toho, i když o byl mazec...dneska mám ty bubáky doma u anšich dva - s přítelem bydlím jinde...a už bych je určo nedala...
a s valachem sjme se byli podívat na nějaké ty hobby rychlostky a on to miluje, tka proč mu to nedopřát, páč parkurák z ěnho asi fakt nebude - nesnáší dril na jízdárně, je to moje terenka..
a jízdárnu si užiju s kobylou....
tady Kerka s vypůjčeným sidem, jak nám to na něm půjde:)

10.10.2008 10:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
holky, tady taky leje jako prase...:(
je to hnus při pátku..
a pro jenee s nádhernou końskou věcí, já mám těď šitý sidepull, mi přijde, že ten bosal je takový hrozně drsný a tvrdý, ale je fakt, že třeba ten od Hajzla z bangu se mi moc líbí a uvažovala jsem o něm...
nicméně na tom sidu jsem s koněm schopna udělat stejnou práci jako na udidle, můžu si ho přistavit a fakt je na tom staršně lehce ovladatelný...ale do budoucna bosal určo nezatracuju....
mě nesponzoruje nikdo, snad jen stát mzdou, všechno si dělám sama, kupuju sama...největší blbost teda byla koupit si koně v pá´táku an výšce, ale nelituju toho, i když o byl mazec...dneska mám ty bubáky doma u anšich dva - s přítelem bydlím jinde...a už bych je určo nedala...
a s valachem sjme se byli podívat na nějaké ty hobby rychlostky a on to miluje, tka proč mu to nedopřát, páč parkurák z ěnho asi fakt nebude - nesnáší dril na jízdárně, je to moje terenka..
a jízdárnu si užiju s kobylou....
tady Kerka s vypůjčeným sidem, jak nám to na něm půjde:)

tady jedna blbě machrovací, ještěže stál jak bubák..:))
naše začátky, se shit sedlem a udidlem...

10.10.2008 10:23
dakotka

XXX.XXX.8.129

ladys napsal(a):

JJ pěkně napsané..Karla jezdila a zavodila už davno před tim než poznala Renka a Shaninka si třeba platí sama!......a kdyby jezdila tak blbe určitě by ju tady okolíní jezdci nechvalili a nedavali si kní svoje koníky!....Prostě paní T. u ktere jezdí slečna M. má všecko nej!!...už by teda mohla i něco ukázat a dokázat at v chovu nebo reiningu!!...a ne jen pomlouvat!.....sory pišu blbě mam nové nehty .nemam fota musim počkat až ke mě přijede Lucka.........

10.10.2008 10:24
dakotka

XXX.XXX.8.129

kukinatost napsal(a):
tady jedna blbě machrovací, ještěže stál jak bubák..:))
naše začátky, se shit sedlem a udidlem...

jak leje? to nesmí mě pak neseče traktorek

10.10.2008 10:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

dakotka napsal(a):

vidíš, mi kosa seče za každého počasí...
pak to vypadá takhle, pes není ochoten jít po svých a já abych smrada vozila, když jedu pro trávu..:)
horší j, že každým dnem seču dál a dál a tráva už nějak neroste....:(
ještě mám kousek dál prý posekat nějakou jetelinku, a pak už to začnu doplňovat senem, a´t mi tlusťoši nezhubnou...

10.10.2008 10:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bednarik petr napsal(a):
.

kurnik, jak to hodím na začátek a vidím tu prdel Mauríny....mmm...kus końa a ještě krásného...:))
a tady už mě panoček kontroluje, jeslti to nabírám dobře..:)

10.10.2008 10:34
lutynta

XXX.XXX.172.6

dakotka napsal(a):

Ale joo... at to Karle platí kdokoli... proč tady budem řešit jestly si to platí ona nebo jestly má sponzora...tohle jen jen závist..každej by jsme byli za sponzora vděčný... at má... at ji to platí..já jim to přeju..
Soni... Mě taky přijde že Fery trochu nabral...je pravda že sem mu koupila kvalitní granule ..peněz jak za kozu... tak jsem ráda že to jde vidět A jestly se tváří dospělě? Ani mi nepřijde.... i když se trochu otrkal... né je to zlatíčko...

10.10.2008 10:36
lutynta

XXX.XXX.172.6

kukinatost napsal(a):
kurnik, jak to hodím na začátek a vidím tu prdel Mauríny....mmm...kus końa a ještě krásného...:))
a tady už mě panoček kontroluje, jeslti to nabírám dobře..:)

to je hezký pes na káře jj kosa je kosa... i když je pravda že jetelinka se seče nejlíp... No a musí bejt pořádně nabroušená.. jinak asi zlatej dakotčin traktůrek...

10.10.2008 10:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lutynta napsal(a):
to je hezký pes na káře jj kosa je kosa... i když je pravda že jetelinka se seče nejlíp... No a musí bejt pořádně nabroušená.. jinak asi zlatej dakotčin traktůrek...

ani mi nemluvte, jsou to nervy jako prase, navíc já sice umím nabrousit, ale klepat ji musím dávat dědovi...
a tohle, co včil sbírám a seču je zarostlé oranisko....
to padne hekých vrazů začínajích na k... a končících na ...urva, jak seču a co chvilku sjem zapíchnutá v drnu...
a horší je, že je to jednou sekané traktorem, takže ještě dole podtím je stará suchá a zhnilá tráva...
ať žijou traktůrky..:)))ale z pod toho mi to koně nežerou...
no, ještě je musím nechat vyžrat strnisko, tam jedině je ještě nějaká tráva...

10.10.2008 10:45
lutynta

XXX.XXX.172.6

kukinatost napsal(a):
ani mi nemluvte, jsou to nervy jako prase, navíc já sice umím nabrousit, ale klepat ji musím dávat dědovi...
a tohle, co včil sbírám a seču je zarostlé oranisko....
to padne hekých vrazů začínajích na k... a končících na ...urva, jak seču a co chvilku sjem zapíchnutá v drnu...
a horší je, že je to jednou sekané traktorem, takže ještě dole podtím je stará suchá a zhnilá tráva...
ať žijou traktůrky..:)))ale z pod toho mi to koně nežerou...
no, ještě je musím nechat vyžrat strnisko, tam jedině je ještě nějaká tráva...

pěkněě... jj klepat taky neumím... brousit jo..ale co si budem povídat není nic lepšího než naklepaná kosa...

10.10.2008 10:50
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
JJ pěkně napsané..Karla jezdila a zavodila už davno před tim než poznala Renka a Shaninka si třeba platí sama!......a kdyby jezdila tak blbe určitě by ju tady okolíní jezdci nechvalili a nedavali si kní svoje koníky!....Prostě paní T. u ktere jezdí slečna M. má všecko nej!!...už by teda mohla i něco ukázat a dokázat at v chovu nebo reiningu!!...a ne jen pomlouvat!.....sory pišu blbě mam nové nehty .nemam fota musim počkat až ke mě přijede Lucka.........

Přesně tak, Karla si koně vydřela sama a jezdila i před tím. A Šaník je její investice. A do toho kdo koho sponzoruje je každému prd, manželé se mají porporovat, ne? Kolik trenérů a jezdců má sponzory....až budete mít výsledky v ČR, PL, SR a jinde, můžete kritizovat ...já mám oči otevřené, ale také umím uznat že někdo něco umí ...vždycky se najdou závistivci, kteří nepřejí úspěch. Taková je česká povaha.... znám to taky....úspěch se neodpouští. Česká povaha je v tom fakt úžasná..když má někdo holý zadek a chromého koně, tak budou všichni nejlepší kamarád a budou Vás plácat po rameni, jak je to ok a vše se zlepší. Když má někdo šampiona a ještě k tomu ho umí "prodat", tak neví, kdy čekat kudlu do zad.... přeberte si to po svém....

10.10.2008 10:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

lutynta napsal(a):
pěkněě... jj klepat taky neumím... brousit jo..ale co si budem povídat není nic lepšího než naklepaná kosa...

Holky,klepat kosu umím dobře,obzvláště v zimě!!!!To drkotám zubama,že se všicí okolo chechtají,ale prostě to nejde zastavit.
Hele,malá koza taky občas machruje,ale já řáíkám,počkééj,až ta kobča sebou škubne,že se lekne,no,ale koza ví,že to nehrozí...

lucky

XXX.XXX.230.77

lutynta napsal(a):

Tady je hnus, kosa, mlha...ve dvě jsme chtěly s kamarádkou na vyjížďku, doufám, že nebude do té doby pršet

dakotka

XXX.XXX.8.129

lutynta napsal(a):

u nas to vypada tak..bo všude je zaseta nova trava tak se naváží z hřiště...akorate konove se už traktorka nebojí tak chudak dědeček je musí občas odhánět....

10.10.2008 10:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Holky,klepat kosu umím dobře,obzvláště v zimě!!!!To drkotám zubama,že se všicí okolo chechtají,ale prostě to nejde zastavit.
Hele,malá koza taky občas machruje,ale já řáíkám,počkééj,až ta kobča sebou škubne,že se lekne,no,ale koza ví,že to nehrozí...

Viděla hold Uherskou poštu v Pardubicích,no...

10.10.2008 10:57
dakotka

XXX.XXX.8.129

dakotka napsal(a):
u nas to vypada tak..bo všude je zaseta nova trava tak se naváží z hřiště...akorate konove se už traktorka nebojí tak chudak dědeček je musí občas odhánět....

10.10.2008 10:58
dakotka

XXX.XXX.8.129

dakotka napsal(a):

a pak se potulíme)))...Lupik má 2,5 roku hřebec a holky mu teda davaj sodu))

10.10.2008 11:05
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
a pak se potulíme)))...Lupik má 2,5 roku hřebec a holky mu teda davaj sodu))

JO, Usa z něj byla na prášky...spíše teda Lupík z ní, že?

10.10.2008 11:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

Lucko,můžu se zeptat-nesleduju jiné diskuze,bude mít Usinka hříbátko?

10.10.2008 11:16
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):

No s Usinky byla na prašek hlavně moje malá bo něco tak bílího ještě neviděla...ale Lupik se choval celekm slušě

10.10.2008 11:39
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
No s Usinky byla na prašek hlavně moje malá bo něco tak bílího ještě neviděla...ale Lupik se choval celekm slušě

JO, ta malá byla na infarkt. Hele, oni vůbec někteří koně z okolí jsou z Usy na prášky. Ona to má chudák těžké..koně jsou rasisti. Proto se Usa cizích koní bojí a je nedůvěřivá, protože ji vždycky nějaký kousnul buď do krku nebo do zadku. V létě jsme potkali koně od Miloňe na vyjížďce..no co ti dělali, jak ji viděli! Bílý duch! Normálně ten jeden dělal prvky vysoké školy! Usa stála a nechápala co mu šibe!

Usa a hříbo? No...já nevím. Letos byla na výstavě, teoreticky splnila podmínky, ale já po tom ani netoužím. Představa, že bych ho pak musela prodat je pro mě strašná, nemám doma místo na dva koně, výběh je malý, jsem ráda, že můžu mít toho jednoho. A mám možnost ji dávat na pastvinu ke koním kdykoliv....co se dvěmi. Pokud by šly dobře moje plány, možná bych koupila pozemek nedaleko, ale to je hudba budoucnosti. Navíc nyní chci fakt začít trénovat a kdyby nám to šlo, možná příští rok na nějaké závody..ale to jen tak kdyby...na pevno radši neplánuji už nic, protože mi to pak vždycky nevyjde, že do toho se přisere nějaký úraz a je po srandě

10.10.2008 14:05
pizneta

XXX.XXX.35.184

lucky napsal(a):
JO, ta malá byla na infarkt. Hele, oni vůbec někteří koně z okolí jsou z Usy na prášky. Ona to má chudák těžké..koně jsou rasisti. Proto se Usa cizích koní bojí a je nedůvěřivá, protože ji vždycky nějaký kousnul buď do krku nebo do zadku. V létě jsme potkali koně od Miloňe na vyjížďce..no co ti dělali, jak ji viděli! Bílý duch! Normálně ten jeden dělal prvky vysoké školy! Usa stála a nechápala co mu šibe!

Usa a hříbo? No...já nevím. Letos byla na výstavě, teoreticky splnila podmínky, ale já po tom ani netoužím. Představa, že bych ho pak musela prodat je pro mě strašná, nemám doma místo na dva koně, výběh je malý, jsem ráda, že můžu mít toho jednoho. A mám možnost ji dávat na pastvinu ke koním kdykoliv....co se dvěmi. Pokud by šly dobře moje plány, možná bych koupila pozemek nedaleko, ale to je hudba budoucnosti. Navíc nyní chci fakt začít trénovat a kdyby nám to šlo, možná příští rok na nějaké závody..ale to jen tak kdyby...na pevno radši neplánuji už nic, protože mi to pak vždycky nevyjde, že do toho se přisere nějaký úraz a je po srandě

ahoj všem,to je mi líto,že westerňáci zůstávají pozadu,ale zase je tu nové fajn téma a koukám s otevřenou hubou,tolik krásných fotek pohromadě a těch krasavců,to tady ještě asi nebylo.Doufám,že si užíváte sluníčka,které semtam ještě vykoukne...Bohužel jsem za ten měsíc nestihla udělat aspoň nějaké fajnové fotečky....
Co huberty?plánujete nějaké?já zatím stále váhám....Jede někdo z vás na kurz k p.Šálkové?

10.10.2008 14:06
ladys

XXX.XXX.26.142

lucky napsal(a):

Mno já jedu na nákup, koupit kočičkám a chamíkovi papání.. Taky se stavím v potřebách pro vitamínky a asi ohlávku pro mrňouse, nějak mu vyrostl čumec, na délku mu je na poslední dírku a přes nos už ne.. Tak si uděláme radost zase jednou. Pak napíšu..
Mimochodem mě děsně rozesmály fotky od Jarky a Kukinatost...
Přesně takhle máme vycvičený naše psy, oni by jezdili snad i na kolečku se hnojem

10.10.2008 14:10
lucky

XXX.XXX.230.77

pizneta napsal(a):
ahoj všem,to je mi líto,že westerňáci zůstávají pozadu,ale zase je tu nové fajn téma a koukám s otevřenou hubou,tolik krásných fotek pohromadě a těch krasavců,to tady ještě asi nebylo.Doufám,že si užíváte sluníčka,které semtam ještě vykoukne...Bohužel jsem za ten měsíc nestihla udělat aspoň nějaké fajnové fotečky....
Co huberty?plánujete nějaké?já zatím stále váhám....Jede někdo z vás na kurz k p.Šálkové?

na kurz? Kde , kde?

10.10.2008 14:14
pizneta

XXX.XXX.35.184

lucky napsal(a):
na kurz? Kde , kde?

http://www.ranchbrokenleg.wbs.cz/ koukni tady,myslím,že je to v horce..budu tam tentokrát jen jako divák..

10.10.2008 14:28
lucky

XXX.XXX.230.77

pizneta napsal(a):
http://www.ranchbrokenleg.wbs.cz/ koukni tady,myslím,že je to v horce..budu tam tentokrát jen jako divák..

aha..no tak to nic...18.10. je akce o kopytech, jedině toho 19., ale nemám se tam jak dostat..někdy jindy...

10.10.2008 17:12

ladys napsal(a):
Mno já jedu na nákup, koupit kočičkám a chamíkovi papání.. Taky se stavím v potřebách pro vitamínky a asi ohlávku pro mrňouse, nějak mu vyrostl čumec, na délku mu je na poslední dírku a přes nos už ne.. Tak si uděláme radost zase jednou. Pak napíšu..
Mimochodem mě děsně rozesmály fotky od Jarky a Kukinatost...
Přesně takhle máme vycvičený naše psy, oni by jezdili snad i na kolečku se hnojem

Asi je to zbytečné
však taky.. kldyby Karla byla tak super,taky by to někam dotáhla a né jen tady tu českou plácanou se na kolbištiAž se ČR i s Karlou bněkam dostane.. fine...řeknu ..jsou dobří,ale teď?teď fotky z tréninků a kopání do koulí asi nikam nevede

Mějte se tu famfáárově...objevím se tu,až zjistím,že Karla je super jezdkyně,jenž vyhrála třebas Futurity

10.10.2008 19:10
dakotka

XXX.XXX.2.249

Asi je to zbytečné
však taky.. kldyby Karla byla tak super,taky by to někam dotáhla a né jen tady tu českou plácanou se na kolbištiAž se ČR i s Karlou bněkam dostane.. fine...řeknu ..jsou dobří,ale teď?teď fotky z tréninků a kopání do koulí asi nikam nevede

Mějte se tu famfáárově...objevím se tu,až zjistím,že Karla je super jezdkyně,jenž vyhrála třebas Futurity

jasně pomluv každeho kdo se necpe za hranice..my si počkame až vyhraješ něco ty pak mužeš ostatní soudit a hazet jejich fota na net...

Jinak na foto jsem na westernovém huculo-něco na ranči colorado

10.10.2008 19:14

dakotka napsal(a):
jasně pomluv každeho kdo se necpe za hranice..my si počkame až vyhraješ něco ty pak mužeš ostatní soudit a hazet jejich fota na net...

Jinak na foto jsem na westernovém huculo-něco na ranči colorado

No.. pokud mám vyhrávat za cenu kopání do koně,či držet ho za páku v držce... děkuji nechcito pak radši enchám výhry vám a budu chodit s kokoňma do lesa

Jinak,vzhledem k tomu,že jsem ty fotky fotilá já,tak asik jsem jí vidělka pracovat....

Tak hop do sedel,vemte si páky a šupejte kopat konějá jedu do lesa

10.10.2008 19:17
proxima

XXX.XXX.85.1

bednarik petr napsal(a):
.

Ahojky ,tady se nám to krásně rozjelo!!!!Takových krásných koníků!!!
Dakotko nerozčiluj se -to víš takovým odborníkům my obyčejní koňaři nerozumíme

Tady foto z letošního vandru z Držkové do Beskyd...

10.10.2008 19:17
proxima

XXX.XXX.85.1

10.10.2008 19:19
proxima

XXX.XXX.85.1

10.10.2008 19:21
proxima

XXX.XXX.85.1

bednarik petr napsal(a):
.

...po těch horách to ylo s koňma celkem drsné...po turistických trasách...chvílema jsme měli celkem nervy...Ale to třeba ládys asi znáš,že???Vím že v Peci jsou taky pěkné krpály!!!!

10.10.2008 19:22
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):
...po těch horách to ylo s koňma celkem drsné...po turistických trasách...chvílema jsme měli celkem nervy...Ale to třeba ládys asi znáš,že???Vím že v Peci jsou taky pěkné krpály!!!!

10.10.2008 19:23
proxima

XXX.XXX.85.1

10.10.2008 19:24
proxima

XXX.XXX.85.1

10.10.2008 19:25
dakotka

XXX.XXX.2.249

No.. pokud mám vyhrávat za cenu kopání do koně,či držet ho za páku v držce... děkuji nechcito pak radši enchám výhry vám a budu chodit s kokoňma do lesa

Jinak,vzhledem k tomu,že jsem ty fotky fotilá já,tak asik jsem jí vidělka pracovat....

Tak hop do sedel,vemte si páky a šupejte kopat konějá jedu do lesa

Proxima...... Martina:no dobra tak teda když myslíš že se jezdí reining takhle ..no nadhernej pohled..okamžitě kupuju šporny a gumy....no a na to že je to předváděčka tak ty hadry teda fuj...

10.10.2008 19:25
dakotka

XXX.XXX.2.249

dakotka napsal(a):
Proxima...... Martina:no dobra tak teda když myslíš že se jezdí reining takhle ..no nadhernej pohled..okamžitě kupuju šporny a gumy....no a na to že je to předváděčka tak ty hadry teda fuj...

10.10.2008 19:26
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):

Tady ještě pohodička u Zlína..

10.10.2008 19:26
dakotka

XXX.XXX.2.249

proxima napsal(a):

Já chci jet příště s VámaJa mam lesního koně

10.10.2008 19:28
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):

10.10.2008 19:30
lucky

XXX.XXX.230.77

Asi je to zbytečné

Myslím, že je zbytečné Vám něco omílat.....až se Vy dostanete na Futurity a budete válet na mezinárodních kolbištích, tak budete mít právo kritizovat celou ČR¨. Až budešte mít věhlasné jméno, spoustu odchovů a odtrénovaných vlastních i cizích koní, tak si můžete dovolit kritizovat chovatelé a trenéry v republice. Myslím, že i tak toho umí víc než Vy.....jestli umíte ....ukažte. Pokud neukážete.....nemá cenu se o tom bavít. Až za Vámi bude vidět práce, tak se o tom můžete bavit a ...do té doby jen závistivě tlacháte a pomlouváte za zády. Když Vám český western tolik je proti srsti, tak kde máte licenti? Trénujte, dělejte kurzy, můžete učit lidi, když jste si jistá, že na to máte a že Vám tam lidi přijdou! Ukažte co umíte a ostatní blbečci v celé ČR neumí..však se přece jen plácají na kolbišti. Mnoho z nich vyjíždí za hranice, umisťují se...ale vždyť jsou to všechno jen nýmandi, že...tak jen planě nekecejte a ukažte se taky, ne?

10.10.2008 19:30
proxima

XXX.XXX.85.1

bednarik petr napsal(a):
.

...tady první noc na vandru...

10.10.2008 19:32

proxima napsal(a):

Očividně jde vidět,že kobyla se brání ostruhám a má otevřenou držku,že se brání udidlu,ale jo.. .. nebylo to ideální..ale co by si chtěla po 3letém koni?Gumy?.... pořád lepší,než když kůň chodí jak sjem slyšela "přirozeně" s hlavou nahoru!Ale je pravda... já vám do toho kecat nebudujezděte si jak chcete a co chcete a obdivujte si koho chcete,když je stejně nejlepší

A pokud chcete vidět moje výsledky?...dojeď se podívat,jak šlape Bravka
Na závody mezi Vás jezdit nebudu,nemám ve zvyku "rovnat" koně styl ostruha-páka,když ostruhy používáme úplně k jiným účelům,než jsou pobídky dopředua nehodlám koně kopat jen kvůli tomu,že mi zahřebčíto si zase popovídej s pipi,která má ode mě Sirdu

10.10.2008 19:33
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):

....počasí nám fakt vyšlo..

10.10.2008 19:34

proxima napsal(a):

ps: nemáš ještě nějáké fotky té kobylky??..byla moje nej a je bohužel prodaná,tak kdyby si měla.. plíísec,pošli mi je na mejláá děkááán

10.10.2008 19:37
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):

fakt ukázkové fotky, evidentně spokojený kůň dolesa..a předváděla co? Jak dobře trápit koně?

11.10.2008 09:09
mjackie

XXX.XXX.134.6

kukinatost napsal(a):
v tom případě se můžu sem vnutit i já se svým plňasem, moc si nerozumíme s udidlem, ale bez suprově, a ten western nám spolu docela sedí...a sedí i kobyle, i kdžy té je to putna, jeslti anglie nebo western...tak ejslti se zadaří, příští rok ybchom chtěli s Kekrou vyrazit na nějaké rychlostky...a halvně na puťák je to western sedlo k nezaplacení...:)

sluší vám sedýlko:) už se mi stýská, už abych měla svoje.. nemám co mazat:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík