PRACANTKY-Pro Janičku dnes je čtvrtek....:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.10.2008 07:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

Hele jakoby se to každý z nás aspon jednou nestalo...néééé
Hele jen mě napadlo co si zavést stálý název v nadpisu tedy mám na mysli PRACANTKY a pak k tomu bud něco dohrnout či coo...hm???

9.10.2008 07:41
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Hele jen mě napadlo co si zavést stálý název v nadpisu tedy mám na mysli PRACANTKY a pak k tomu bud něco dohrnout či coo...hm???

DObré ráno: Já souhlasím

9.10.2008 07:43
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):

Opět a zas vede blondýnka Jasně Klári, bude to fajn....Ale nasmála jsem se těm výtvorům od Janče po ránu Nejvíc ji ted musí naštvat, že ty fotky sem musí dát znova, že bubine?

9.10.2008 07:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Opět a zas vede blondýnka Jasně Klári, bude to fajn....Ale nasmála jsem se těm výtvorům od Janče po ránu Nejvíc ji ted musí naštvat, že ty fotky sem musí dát znova, že bubine?

No musím říct že mě to po ránu přivedlo k úsměvu, takže Janucho jsi kouzelná po ránu... uplně jí vidíte jako já jak se tváří!!!!?????
Tak šup jsem s těma modelingovejma fotkama at si je pořádně prohlédnem...

9.10.2008 07:46
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):

Hele, Oskárek vymyslel novou módu......podzimní kolekce "jak nosit ohlávku".....

9.10.2008 07:47
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Hele, Oskárek vymyslel novou módu......podzimní kolekce "jak nosit ohlávku".....

9.10.2008 07:49
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):

Honzík předává instrukce ajk se má Oskin správně chovat s Domčou na vyjíždce

9.10.2008 07:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

holky, já jak mám pocit, že se tenhle týden rozkrájím, tak prostě fakt jsem marná...za chvilku už mi to zase začne, pak musím odeslat balíky, poputuje ode mě vesta i podbřišák...dneska si musím zajet pro tu podsedlovku pro Kerku - to počítám, že 2000 zase v dupě, do toho nějaké rukavice na zimu a jeden elastický obřišák, páč se mi nějak ten druhý zaběhnul, tak aby bylo čím přikurtovat odpocovačky...
a weekend - práce na projektu a cleou sobotu budu zřejmě nakládat hnůj, a to se jenom modlím, aby si pro to borec fakt přijel...

9.10.2008 07:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
holky, já jak mám pocit, že se tenhle týden rozkrájím, tak prostě fakt jsem marná...za chvilku už mi to zase začne, pak musím odeslat balíky, poputuje ode mě vesta i podbřišák...dneska si musím zajet pro tu podsedlovku pro Kerku - to počítám, že 2000 zase v dupě, do toho nějaké rukavice na zimu a jeden elastický obřišák, páč se mi nějak ten druhý zaběhnul, tak aby bylo čím přikurtovat odpocovačky...
a weekend - práce na projektu a cleou sobotu budu zřejmě nakládat hnůj, a to se jenom modlím, aby si pro to borec fakt přijel...

jo a líbí se mi to pro pracantky....jsem si normálně byla v kalendáři zkontrolovat, kterého sakriš vůbec je....
já byhc fakt potřebovala aspoň na chvilku vypnout, páč je toho nějak moc...
jenže ty prachy fakt potřebuju a teď se modlím, abyhc to do pondělí stihla...
v pátek mají udělat ten net, tak budu moct konenčě pracovat i z domu...

9.10.2008 07:52
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):

No, buď ráda, že máš aspoň nějakou naději se toho hnoje zbavit.....Mě zatím chybí i to

9.10.2008 07:54
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
No, buď ráda, že máš aspoň nějakou naději se toho hnoje zbavit.....Mě zatím chybí i to

já mám Lenuško inzeráty snad všude....a teď jsme to vnutila známému, včera se na to byl podívat, chtěl to až na jaře, ale to jsem zavelela, že nee, páč nevím, kam byhc ten hnůj jinak dala...takže si z něho udělá prý hromadu a na jaře to spotřebuje...

9.10.2008 07:55
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):

Jj, tohle pracovní nasazení znám docela přesně Ještěže už je po sezoně a já mám alespon jeden den v týdnu volno o víkendu. Teda aspon jednou za 14 dní
Že jsou ti dva kouzelní

9.10.2008 07:56
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Jj, tohle pracovní nasazení znám docela přesně Ještěže už je po sezoně a já mám alespon jeden den v týdnu volno o víkendu. Teda aspon jednou za 14 dní
Že jsou ti dva kouzelní

jj, Domajs je boží a má rád tetu Janču.))
kurnik, mě štve, že ten technik příjde zítra, a to má být zase hezky a já budu dřepět doma a dívta se, jak natahuje kabel...

9.10.2008 07:58
thesis

XXX.XXX.151.2

lanika napsal(a):

Leni skus se optat místních zemědělců zda bys mohla svou pidi hromádku přisypat k jejich mega kupám. Nevím jak v Netisu ale ve Vendryni to bylo možné.

Přidávám mladou s ranním pozdravem pro pracantky

9.10.2008 08:01
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):
jj, Domajs je boží a má rád tetu Janču.))
kurnik, mě štve, že ten technik příjde zítra, a to má být zase hezky a já budu dřepět doma a dívta se, jak natahuje kabel...

Jani, jak jsem za tebou jela tak se mě ptal, jako kam pojedu a já mu říkám "no za tetou Janou, pamatuješ si ji ještě? " A on jako že " jóóóóó, to je ta, co tu byla s tím velkým psem" No a pak celou dobu hučel, že chce jet semnou....

9.10.2008 08:05
lanika

XXX.XXX.188.86

thesis napsal(a):
Leni skus se optat místních zemědělců zda bys mohla svou pidi hromádku přisypat k jejich mega kupám. Nevím jak v Netisu ale ve Vendryni to bylo možné.

Přidávám mladou s ranním pozdravem pro pracantky

Ali, znáš to tady kolem dobře, máš někoho konkrétně na mysli? Mimo Netisu?

9.10.2008 08:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

hej holky malá mě zas pobavila, večer ještě neměla nachystáno, ač sem ji nechala otevřený box ani se nehnula a čekala než jí to donesu pod nos...no to je komediantka malá...včera jsme se fajn vyvětrali s Grace a Pétou...klus vedle sebe po poli na dlouhé otěži nebyl problém, v lese jsem si za segra i zacvalala kousek i bez drže...myslím že paní bučková mi zlenivěla a to běhání jí pomalu ale jistě opouští...

9.10.2008 08:22
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
hej holky malá mě zas pobavila, večer ještě neměla nachystáno, ač sem ji nechala otevřený box ani se nehnula a čekala než jí to donesu pod nos...no to je komediantka malá...včera jsme se fajn vyvětrali s Grace a Pétou...klus vedle sebe po poli na dlouhé otěži nebyl problém, v lese jsem si za segra i zacvalala kousek i bez drže...myslím že paní bučková mi zlenivěla a to běhání jí pomalu ale jistě opouští...

Dobré jitro,
Klárko, madam jde do sebe, třebas zapomene na kravinky úplně...
jani, také řeším co a jak s hnojem až to přijde. Mno chtěla jsem podestýlat půl na půl s holbinama ale když jsem zjistila že je pak ještě větší problém hnůj udat tak budu asi jen na slámě...mno myslela jsem že bych vykopala trošku výkop a tam udělala hnojiště a občas to vyvezla a nebo pak zasypala a vykopala další ďouru ale to mi asi neprojde...

9.10.2008 08:25
thesis

XXX.XXX.151.2

lanika napsal(a):

Agricoop, když se s nimi domluvíš dovolí ti uložit svůj hnůj na jejich kupu. Oni to pak stejně melou a něco do toho přidávají a jde to na louky jako hnojivo nebo pak zahrádkářství tam pod Vojtěchovem, třeba by taky vzali zvláště teď na zimu.

9.10.2008 08:48
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):

Dobré ráno...
Kamarádka má poblémek a přestěhovala se s kobylkou kousek ode mne, tak jsem ji byla psychicky podpořit. A "Sinta" pózovala
Janí, další foto nebude?

9.10.2008 08:59
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):

Čusík všem.... my jsme včerejšího krásného počasí využili k tomu, abysme trochu unavili koníky a připravili je tak na den D....

9.10.2008 09:00
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Čusík všem.... my jsme včerejšího krásného počasí využili k tomu, abysme trochu unavili koníky a připravili je tak na den D....

Po měsíci okukování konečně kluci vyrazili společně do ohrady, přes pásky už to bylo dobrý, tak jsme do toho šli "naostro"..... vše bez problémů, jen jednou si houkli a zašklebili se a byl klid... jen zatím neřešili, kdo má být šéf, takže ten klid nejspíš ještě nebude definitivní....

9.10.2008 09:01
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):

Je to A1/1, říkáme jí občas "rachtadlo"

9.10.2008 09:01
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Po měsíci okukování konečně kluci vyrazili společně do ohrady, přes pásky už to bylo dobrý, tak jsme do toho šli "naostro"..... vše bez problémů, jen jednou si houkli a zašklebili se a byl klid... jen zatím neřešili, kdo má být šéf, takže ten klid nejspíš ještě nebude definitivní....

jen Saxula vypadá jak Hardíkovo hříbátko

9.10.2008 09:02
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):

Evi, tady vypadá Sáxa jako poňouch vedle obroucha Hadrouška...
Tak to jsem ráda, že jsou hoši v pohodě...Hadrouš je kovanej na zadek?

9.10.2008 09:05
cheyenne

XXX.XXX.159.233

haisovad napsal(a):
Evi, tady vypadá Sáxa jako poňouch vedle obroucha Hadrouška...
Tak to jsem ráda, že jsou hoši v pohodě...Hadrouš je kovanej na zadek?

Jojo, na všechny čtyři.... trochu jsem se bála, ale říkala jsem si, že saxa snad není blbej a když se Hadřík bude snažit "velet", tak snad ustoupí....
Oni začali taktikou naprostá ignorace, prvních pár minut jako kdyby dělali, že tam ten druhej vůbec není a pak si společně stoupli k balíku, takže když se Hadřík o balík podělil, tak jsme usoudili, že to snad bude dobrý....
Začátek vypadal asi takhle...

9.10.2008 09:06
klafus

XXX.XXX.248.112

molly napsal(a):

Já vás moc všechny zdravím, přišla sem se na vás jen podívat
Teda ale čumim, ste po ránu nějaký akční nezdá se vám?
Já vám musím ukázat toho mýho malýho caparta, kterýho sem si přitáhla domů

9.10.2008 09:06
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):

Evulí, tak to je prima

9.10.2008 09:08
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Evulí, tak to je prima

No konečně ho vidím Klafuš, A už má jméno fešák malej?

9.10.2008 09:09
klafus

XXX.XXX.248.112

klafus napsal(a):
Já vás moc všechny zdravím, přišla sem se na vás jen podívat
Teda ale čumim, ste po ránu nějaký akční nezdá se vám?
Já vám musím ukázat toho mýho malýho caparta, kterýho sem si přitáhla domů

Zatím mám jen 2 fotky, ale až trochu rozdejchám fotyho, tak bude líp :-) Je hrozně srandovní a hlavně stráááášně maličká Pak vám vyfotím kontrast ještě s Lilinkou.A zřejmě se bude jmenovat Chilli Tímto samozřejmě taky strašně moc děkuju Klárce, že mi k ní takhle obrovsky dopomohla.Bez ní bych jí asi těžko měla.

haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

Je kouzelnej Klárko...Jak je starej, je to pinďa prťavej...

cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):

Klafuško, sympaťák
A jak dlouho jsi vybírala?
Hele, jak máme v areálu vytuněnej military-skok

rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Evulí, tak to je prima

Leni a ty jsi přemýšlela o sedýlku pro Oskiho?myslim si ze v utery jsi neco resila na ***

9.10.2008 09:11
molly

XXX.XXX.5.50

cheyenne napsal(a):
Klafuško, sympaťák
A jak dlouho jsi vybírala?
Hele, jak máme v areálu vytuněnej military-skok

božííí
Já včera potkala podzim na pastvině...

9.10.2008 09:12
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
božííí

9.10.2008 09:12
klafus

XXX.XXX.248.112

rocky napsal(a):

ale včera jsme ještě zvažovali jméno spidermanka, ptz sem si jí hladila u televize.Byla hodná, já koukám na ní ona kouká na mě, jenže ve vteřině jí ruplo v bedýnce a narbala 300 z místa a vyběhla po sedačce až na stěnu a kdyby jí to neklouzalo, tak věřím, že se dostane až na strop jako fakt to byla mega prdel chytat takovýho malýho cvočka

9.10.2008 09:13
klafus

XXX.XXX.248.112

haisovad napsal(a):
Je kouzelnej Klárko...Jak je starej, je to pinďa prťavej...

Danny cca 3 týdny jí sou

9.10.2008 09:14
klafus

XXX.XXX.248.112

klafus napsal(a):
Danny cca 3 týdny jí sou

ale vedle ní vypadá Lilina jak kapybara

9.10.2008 09:16
klafus

XXX.XXX.248.112

molly napsal(a):

no Evi ani se neptej, tolik morčat najednou sem snad ještě neviděla a nejhorší bylo, že všechny byly krásný a já si mohla vybrat jen jedno

9.10.2008 09:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
božííí

Sakra každej o nečem jiném,
Kláry nemáš zač když mužu píchnu ráda...
Segra s leńou jsme již vášnivě na toto téma diskutovali...
Eví super...
Zuzí nebudeš se živit fotografováním, den ode dne lepší a lepší photos...
Mimochodem uvidíme se na nějakém hubertu?Malá mi pomalu začíná připomínat molču v menším provedení, kdyby něměla ty malý kopýtka netipla bych do ní pklnase ani za mák....

9.10.2008 09:17
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):

Petiku, sedlo určo bude Říkala jsem , že ho pořídím k Domčiným narozkám. A tak sfouknu 2 mouchy jednou ranou
Hejno komárů, nevím zda to pujde zde vidět

9.10.2008 09:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Petiku, sedlo určo bude Říkala jsem , že ho pořídím k Domčiným narozkám. A tak sfouknu 2 mouchy jednou ranou
Hejno komárů, nevím zda to pujde zde vidět

tož já myslela že to jsou vlaštovky a ty až takhle hustě...waw!

9.10.2008 09:20
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):
Sakra každej o nečem jiném,
Kláry nemáš zač když mužu píchnu ráda...
Segra s leńou jsme již vášnivě na toto téma diskutovali...
Eví super...
Zuzí nebudeš se živit fotografováním, den ode dne lepší a lepší photos...
Mimochodem uvidíme se na nějakém hubertu?Malá mi pomalu začíná připomínat molču v menším provedení, kdyby něměla ty malý kopýtka netipla bych do ní pklnase ani za mák....

Letos už Molinatá víceméně odpočívá... jsem pozvána na huberta do Mostu, ale pokud vyrazím, tak na jiném koni, s Molčou by to bylo příliš nákladné ... No a peněz nazbyt bohužel není, takže pokud se nedostanu po kopytě, Molly letos huberty vynechá

uličník malý...

9.10.2008 09:22
cheyenne

XXX.XXX.159.233

molly napsal(a):
Letos už Molinatá víceméně odpočívá... jsem pozvána na huberta do Mostu, ale pokud vyrazím, tak na jiném koni, s Molčou by to bylo příliš nákladné ... No a peněz nazbyt bohužel není, takže pokud se nedostanu po kopytě, Molly letos huberty vynechá

uličník malý...

fešák.... a šikulka, že?

9.10.2008 09:23
klafus

XXX.XXX.248.112

molly napsal(a):

uličník malý...

Děvčata, a´t vám jde dnes práce od ruky a těšte se na slunečný den
Já mizím mějte se krásně.K.

9.10.2008 09:26
molly

XXX.XXX.5.50

klafus napsal(a):

pa Klafušo a ať Ti malá "chilli" roste do krásy

9.10.2008 09:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):

jo tak uvidíš mi se tentokrát chystáme i do hubilesa, to nevím jak máš daleko...
Kláry čaoooo...

9.10.2008 09:33
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
jo tak uvidíš mi se tentokrát chystáme i do hubilesa, to nevím jak máš daleko...
Kláry čaoooo...

Leni ***

9.10.2008 09:35
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Leni ***

Hehe malej Roječek už ztrácí výraz borderky a začíná růst do pěkného medvídka
Co vlastně "Sorbo", jak se mu daří?

9.10.2008 09:38
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

Segra na tu licenci vezu teda koně já, tak s tebou mám počítat do auta nebo ne?ja abych se domluvila s ostatnima.

9.10.2008 09:41
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

Peti, Roy je pořád na borderku, aspoň mi to včera řekl další člověk- který jej viděl prvně a uhodl složení krve Že stavba těla, pohyb apod... Takže jim to věřím...
"Sorbo" je pašák, ale naučil ho chodit spinkat do sena, takže už tam bývaj nasáčkovaný oba

9.10.2008 09:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Peti, Roy je pořád na borderku, aspoň mi to včera řekl další člověk- který jej viděl prvně a uhodl složení krve Že stavba těla, pohyb apod... Takže jim to věřím...
"Sorbo" je pašák, ale naučil ho chodit spinkat do sena, takže už tam bývaj nasáčkovaný oba

Segra spíš se na mě nevázej...

9.10.2008 09:51
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Segra spíš se na mě nevázej...

Dobře tak já se dnes domluvim s ostatníma ať nejedu sama.

9.10.2008 09:56
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):

9.10.2008 10:07
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):

Zuzajdi, nemachruj s těma fotkama, ju???? Dvě ovečky domácí

9.10.2008 10:09
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Zuzajdi, nemachruj s těma fotkama, ju???? Dvě ovečky domácí

tady stádo miliónů těch "nedomácích"

9.10.2008 10:12
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
tady stádo miliónů těch "nedomácích"

A i takové krasavce jsme včera potkali

9.10.2008 10:16
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):

9.10.2008 10:20
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):

Chi Všechny 3 kopýtka Honzíková

9.10.2008 10:21
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

Ehe, Leni? Jak jsi tohle vyfotila? To je mazec...
Jinak "tvoje" sousedské ovečky mám také nafocené...

9.10.2008 10:21
cheyenne

XXX.XXX.159.233

lanika napsal(a):

Honzík trénuje na kladinu?

9.10.2008 10:25
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
Honzík trénuje na kladinu?

Když on měl včera takovou mazlící náladu, jsem si pod něj sedla a on mě oňuchával a já hledala nějaký detail, který je zajímavý. A zrovna úhel pohledu těch kopýtek, nešlo nevyfotit

9.10.2008 10:29
jenysimons

XXX.XXX.57.98

haisovad napsal(a):
Ehe, Leni? Jak jsi tohle vyfotila? To je mazec...
Jinak "tvoje" sousedské ovečky mám také nafocené...

ahoj...jak se dnes vede? u nás svítí slunííčko, je nádherně, už se těším do sedla...

9.10.2008 10:33
molly

XXX.XXX.5.50

lanika napsal(a):
Když on měl včera takovou mazlící náladu, jsem si pod něj sedla a on mě oňuchával a já hledala nějaký detail, který je zajímavý. A zrovna úhel pohledu těch kopýtek, nešlo nevyfotit

Leni, nádherné!!

9.10.2008 10:33
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

Zdar Týno

9.10.2008 10:34
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):
Zdar Týno

čau, Petule..jak se vede??

9.10.2008 10:36
molly

XXX.XXX.5.50

jenysimons napsal(a):

Zdravím ,Jenn Jaký je Tvůj dnešní den?Taktéž sluncem ozářen? Ať pokračuje v dobré náladě jen

9.10.2008 10:39
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Zdravím ,Jenn Jaký je Tvůj dnešní den?Taktéž sluncem ozářen? Ať pokračuje v dobré náladě jen

2 povedené " křižovatky" , křižovaly dvůr

9.10.2008 10:40
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):

Až na to že sedím v práci, jinak by to bylo supr. Včera jsme vyrazili na delší projížďku do lesa vychutnávat babí léto..a fakt supr počasí!! Co jste dělali vy?
Jinak v sobotu se uvidíme na 100%, jen toho panáčka zas nedáme, když musím dělat přepravce

9.10.2008 10:49
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):
Až na to že sedím v práci, jinak by to bylo supr. Včera jsme vyrazili na delší projížďku do lesa vychutnávat babí léto..a fakt supr počasí!! Co jste dělali vy?
Jinak v sobotu se uvidíme na 100%, jen toho panáčka zas nedáme, když musím dělat přepravce

Zuzi: ahojda, no super, je tu nádherně, jen škoda, že jsem ve škole, ale co se dá dělat, ke koním jedu hned po škkole, fakt se těším..

Péto: my jsme včera skákali po dlouhej době..musíme zase začít, abysme to v tej Americe odskákali aspon relativně dobře.. paráda, že se uvidíme...hehe, jen škoda no, to já si panáka dám..ale asi radší až po drezurách, čtu úlohu, tak abych moc neblekotala..

9.10.2008 10:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
Zuzi: ahojda, no super, je tu nádherně, jen škoda, že jsem ve škole, ale co se dá dělat, ke koním jedu hned po škkole, fakt se těším..

Péto: my jsme včera skákali po dlouhej době..musíme zase začít, abysme to v tej Americe odskákali aspon relativně dobře.. paráda, že se uvidíme...hehe, jen škoda no, to já si panáka dám..ale asi radší až po drezurách, čtu úlohu, tak abych moc neblekotala..

si dám s tebou...máj tam moc dobrou broskovou

9.10.2008 10:57
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
si dám s tebou...máj tam moc dobrou broskovou

paráda, aspon někdo se mnou bude moct pít...když teda konečně jedu bez koně...

9.10.2008 11:01
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
paráda, aspon někdo se mnou bude moct pít...když teda konečně jedu bez koně...

potvory!!!!

9.10.2008 11:03
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):
potvory!!!!

no jo no...to jsou ty s E řidičákem..já ho nemám, tak mě řízení nehrozí...

9.10.2008 11:04
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
potvory!!!!

To je dobře, jen trénujte ať vezete domů nějaké výsledky, nebo at to aspon přelezete za co nejmíň chyb..my si užíváme už volna, vyřádíme se maximálně na hubertech

9.10.2008 11:05
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):
To je dobře, jen trénujte ať vezete domů nějaké výsledky, nebo at to aspon přelezete za co nejmíň chyb..my si užíváme už volna, vyřádíme se maximálně na hubertech

no chtěla jem to po Hořicích taky nechat, ale když mám možnost se svíst s Tučkovejma, tak proč ne... uvidíme..doufám, že tam moc chyb nenasekáme no...

9.10.2008 11:08
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
no chtěla jem to po Hořicích taky nechat, ale když mám možnost se svíst s Tučkovejma, tak proč ne... uvidíme..doufám, že tam moc chyb nenasekáme no...

Neměli odvoz tak jsem se hold obětovala..néé stejně bych tam jela, takže když budu mít za autem vlek nebo ne, je to jedno jen toho panáčka musím oželet...si aspoň čuchnu

9.10.2008 11:18
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):
Neměli odvoz tak jsem se hold obětovala..néé stejně bych tam jela, takže když budu mít za autem vlek nebo ne, je to jedno jen toho panáčka musím oželet...si aspoň čuchnu

nebo si s námi dát hned ráno, aby to pak mělo spoooustu času na odchod...

9.10.2008 11:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

Ha, chvilka oddechu a za chvilku makám nanovo..do toho ještě musím stihnout hopnout na poštu s těma věcma...
no a dneska k Dášeně, kurnik, jedus ammčou, tak bych jí mohla aspoň o ty rukavice pumpnout, každá stovka dobrá, když side s otěžema bude skoro za trojku, doufám, že aspoň bude stát za to....:))

9.10.2008 11:31
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
nebo si s námi dát hned ráno, aby to pak mělo spoooustu času na odchod...

to zní k zamyšleníí

9.10.2008 11:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
Ha, chvilka oddechu a za chvilku makám nanovo..do toho ještě musím stihnout hopnout na poštu s těma věcma...
no a dneska k Dášeně, kurnik, jedus ammčou, tak bych jí mohla aspoň o ty rukavice pumpnout, každá stovka dobrá, když side s otěžema bude skoro za trojku, doufám, že aspoň bude stát za to....:))

ty jo brutus cena to bude s diamantam né?nějaký spešl zdobení? říkala jsi že bude combi, viď?

9.10.2008 11:37
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
ty jo brutus cena to bude s diamantam né?nějaký spešl zdobení? říkala jsi že bude combi, viď?

no tak já se zas loučím..tak blondýnky, v sobotu, Klári, těším se na panáka...
Mějte se krásně, užijte si dnešní sluneční den naplno i s koníkama...pampalápápá

9.10.2008 11:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

však jsme mu hned říkala, ať pošle fotky, že chci vidět, za co takovou pálku...
no, je tam prý podloženítou světlou kůží, pak sjme chtěla proplést světlou kůží nánosník a čelenku, pak nějkaé hranování no a otěže jsou za 750....tož to tak nějak dohromady dalo tohle i s poštovným..

9.10.2008 11:39
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
však jsme mu hned říkala, ať pošle fotky, že chci vidět, za co takovou pálku...
no, je tam prý podloženítou světlou kůží, pak sjme chtěla proplést světlou kůží nánosník a čelenku, pak nějkaé hranování no a otěže jsou za 750....tož to tak nějak dohromady dalo tohle i s poštovným..

čus Tny, škoda, že se taky naživo nepotkáme, ale je to k vám holt tak nějak z ruky...:)(

9.10.2008 11:42
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):
čus Tny, škoda, že se taky naživo nepotkáme, ale je to k vám holt tak nějak z ruky...:)(

mi to povídej, taky bych tě ráda poznala osobně... třeba to někdy dopadne...ty jsi z Ostravy, že?! hmm, tam jsem byla jednou a to jen na koncertě Iron Maiden...brácha tam byl na vejšce...škoda, ale i tak tohle není tak hrozná vzdálenost...tak ahoooj...

9.10.2008 11:44
rocky

XXX.XXX.0.1

jenysimons napsal(a):
no tak já se zas loučím..tak blondýnky, v sobotu, Klári, těším se na panáka...
Mějte se krásně, užijte si dnešní sluneční den naplno i s koníkama...pampalápápá

čauvec!!

9.10.2008 12:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
mi to povídej, taky bych tě ráda poznala osobně... třeba to někdy dopadne...ty jsi z Ostravy, že?! hmm, tam jsem byla jednou a to jen na koncertě Iron Maiden...brácha tam byl na vejšce...škoda, ale i tak tohle není tak hrozná vzdálenost...tak ahoooj...

třeba si Týbnuš dá výlet s náma do ostravských končin...
byla jsem na kafču a ted vyrazím pro oběd, dokud mám ještě nějakej cit tak se museím nadlábnout...rýma začíná vyhrávat!

9.10.2008 12:44
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):

holky čus, já mizím... Pěkný zbytek dne...

9.10.2008 12:51
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
holky čus, já mizím... Pěkný zbytek dne...

Klárko, to se chce vypotit...uvařit čajík s mega množstvím citrónu až se huba křiví...
a rvát do sebe paralet...
Ale jsem stejná, doma nevydržim, raději něco dělám než se válim v peřinách...

9.10.2008 12:59
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

a Klaruša, rýmečka, nezávidím....nedávno sjem nevycházel bez spreje...ale je fakt, že já třeba to až tak neřeším s tou celoroční alergií a zákazem chovat jakékoliv zvíře a spol....
ať žije alergie na všechno a na debily mám tu největší..:)

9.10.2008 13:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
a Klaruša, rýmečka, nezávidím....nedávno sjem nevycházel bez spreje...ale je fakt, že já třeba to až tak neřeším s tou celoroční alergií a zákazem chovat jakékoliv zvíře a spol....
ať žije alergie na všechno a na debily mám tu největší..:)

no jo rýmečka k tomu knedlík v krku, obačs hlava zabolí, klasické příznaky, které ale naštestí u koní přechází, akorát ta rýma je hnus...

Přidejte reakci

Přidat smajlík