mazilek
napsal(a):
Jejda, ono uz to tam jednou je sem si nefsimla
Rival
mazilek
napsal(a):
Sem vkladejte fotky techto koníšků
. . . Menší a tlustější isabelka
blanche
napsal(a):
. . . Menší a tlustější isabelka
. . . a ještě jedna
ivettt
napsal(a):
Opět moooc děkuji za vložení...tady je taky sluníčko:))) je miloučká že? jinak jakýkoliv dotaz na mejlíku silvie777@seznam.cz nebo tel: 775 996 906....papa Ivettt
tak to je moje kobylka IZaBeLka.
pizneta
napsal(a):
tak to je moje kobylka IZaBeLka.
Tak ještě jedna a poslední
janak
napsal(a):
Kdo má ještě koníka této nádhezné barvy vložte fotečky!!
Strašně se mi líbí isabely ale koníka mi doma dovolit nechtějí, tak ať se mám na co dívat
Děkuji moc!!
Magda
janak
napsal(a):
Kdo má ještě koníka této nádhezné barvy vložte fotečky!!
Strašně se mi líbí isabely ale koníka mi doma dovolit nechtějí, tak ať se mám na co dívat
Děkuji moc!!
Champion
janak
napsal(a):
Jsou úplně nádherní!!
Nechci se opakovat ale tohle je LORDÍK...JE NA PRODEJ. Otec je Minerál
tajemma danny
napsal(a):
Nechci se opakovat ale tohle je LORDÍK...JE NA PRODEJ. Otec je Minerál
a ještě jedna...ležící spící...
tajemma danny
napsal(a):
a ještě jedna...ležící spící...
a sám samotinký:-)
eavy
napsal(a):
To Microfon...
Prosím,jak je starý Rival a kdo jsou jeho rodiče? Děkuji.
hoj,Rival už bohužel není mezi námi (byl moc nemocný), letos by mu bylo asi 14 let. Kupili jsme ho bez PP, tak rodiče neznám. TY máš s Rivíkem něco společného??
microfon
napsal(a):
hoj,Rival už bohužel není mezi námi (byl moc nemocný), letos by mu bylo asi 14 let. Kupili jsme ho bez PP, tak rodiče neznám. TY máš s Rivíkem něco společného??
Pro Microfon...
Znala jsem jednoho RIVALA,byl z Rybany po Valátovi,netolický chov. Teď by mu asi něco kolem 10-ti let. Mohu vědět,odkud jste ho měli?
petrak
napsal(a):
Prosím můžu se zeptat na Eseiru? Jaká je? Moc by mně to zajímalo, znám její oba rodiče. Pokud bys chtěla, napiš mi na mail. Díky moc.
a muj Baronek....
bordeaux
napsal(a):
a Baronek se mnou.....
a tady papame oba.......Pa Janiiik
bordeaux
napsal(a):
a tady papame oba.......Pa Janiiik
tak já se taky přidám s blonákem Kentem
roxy live
napsal(a):
tak já se taky přidám s blonákem Kentem
a znovu kentík
roxy live
napsal(a):
a tady při bumbání
a poslední fotka jak si kentík protahuje zádíčka
mazilek
napsal(a):
Tomash, 10 let, kříženec fjorda a quartera
mazilek
napsal(a):
TAdy přidám dalšího..
eavy
napsal(a):
Pro Microfon...
Znala jsem jednoho RIVALA,byl z Rybany po Valátovi,netolický chov. Teď by mu asi něco kolem 10-ti let. Mohu vědět,odkud jste ho měli?
Ahoj, tak my ho koupili z bavorova od pana podnikatele Záruby aten ho dostal jako dluh od Jandy z Vodňan. Koupili jsme ho zcela bez dokladů,tak ani nevím , co byl za plemeno . Oni tvrdili, že je plemeno palomino
! A věk jsem také ryze tipla, ale mladší být může, oni mu jistě zuby obrousily před prodejí, protože dost klkal.
Já myslela , že mají v netolicích klusáky a plnase - nevím , třeba by to mohl být on, ale ta barva????
doga

klawdie
napsal(a):
TAdy přidám dalšího..
Valášek jménem Nawaro.Byl super koník z JK Steally, ale byl prodán :´(
Tak alespoň jeho fotka...
doga

doga
napsal(a):
Valášek jménem Nawaro.Byl super koník z JK Steally, ale byl prodán :´(
Tak alespoň jeho fotka...
A znova...
doga

lajka
napsal(a):
a ještě jednou
přihodim ještě jednu, bohužel ne tak kvalitní
(www.volny.cz/prasnydvur/)
k a t k a
napsal(a):
Ten je fakt skvělej!Je to krasavec
přidávám svého bývalého koníka, QH x A1/1
jackie
napsal(a):
přidávám svého bývalého koníka, QH x A1/1
a ještě jednu...
lajka
napsal(a):
moje láska
Ahoj, ten Markýz je úžasnej. Hrozně moc se mi líbí palomina. Líbili se mi na těch www stránkách. Chtěla bych se zeptat, jakým fotoaparátem fotila ta asi Zuzka umělecky ty vaše koníky. Fotografie jsou moc hezky zbarveny. A já už se dlouho nemůžu rozhodnout pro nějaký šikovný fotoaparát. Díky. Míša
kajushka
napsal(a):
a poslední...
Něco na těch isabelách je .... Přidávám Takrase( foto "Majtá")
Hřebec Markýz je opravdu nádherný...klobouk dolů.
sonet
napsal(a):
Něco na těch isabelách je .... Přidávám Takrase( foto "Majtá")
Hřebec Markýz je opravdu nádherný...klobouk dolů.
a opet Baron..........
bordeauxx
napsal(a):
a ete.......baron
a baronek cvala........... Barca chodi uz skoro 2 roky jen na ohlavce,a je to uzasny....vrele doporucuji. JAnik
mazilek
napsal(a):
Tady jsou fotky našich žlutých miláčků.Jsou to pravé sestry.
bourkova
napsal(a):
A jedna zvlášť
bourkova
napsal(a):
a druhá zvlášť
tesky
napsal(a):
Ahoj, ten Markýz je úžasnej. Hrozně moc se mi líbí palomina. Líbili se mi na těch www stránkách. Chtěla bych se zeptat, jakým fotoaparátem fotila ta asi Zuzka umělecky ty vaše koníky. Fotografie jsou moc hezky zbarveny. A já už se dlouho nemůžu rozhodnout pro nějaký šikovný fotoaparát. Díky. Míša
Ahoj, díky za pochvalu . Převážná většina fotek je focena foťákem SONY DSC- V1, ale jsou trochu upravené v programu Zoner Photo Studio 8.
Přidávám ještě jednoho Matýska....
bordeauxx
napsal(a):
a baronek cvala........... Barca chodi uz skoro 2 roky jen na ohlavce,a je to uzasny....vrele doporucuji. JAnik
Ještě ti poradím jednu vychytávku,když jezdíš na ty ohlavce,sice koukám že máš koženou,ale já měla klasickou nylonku a stale mi za ušima sklouzávala na krk,čelenka z uzdečky to spravila!Musela jsem jezdit na ohlavce nesnesl udidlo,měl zduřelé horní patro,ale už jsme vyléčení,proč ty vubec jezdíš s Baronkem jen na ohlavce?
Jediná naše izabelka,poník Jerík.
bourkova
napsal(a):
a druhá zvlášť
uz se na tom pracuje.....protoze mi taky sklouzava na krk...vcera jsme byli s pritelem v praze v equiservisu a bylo to super...nakoupila jsem zase veci,krome jineho i tu celenku,a je to s ni lepsi i to hezci vypada jo a koupila jsem si i pantalony a nikdy bych neverila jak jsou prijemne na noseni a jezdeni-fakt super. A na ohlavce jezdim proto protoze mi na ni konik chodi lepe nez na uzdecce,skaceme,drezurujeme .....vsechno. a OK a na fotce jsem ja
bourkova
napsal(a):
a druhá zvlášť
Tak to musím přidat kobylku Nugetu,patřilo jí v srdíčku hodně velké místo a těžce se mi odcházelo =´(
klafus
napsal(a):
Tak to musím přidat kobylku Nugetu,patřilo jí v srdíčku hodně velké místo a těžce se mi odcházelo =´(
Nuget..
bordeauxx
napsal(a):
uz se na tom pracuje.....protoze mi taky sklouzava na krk...vcera jsme byli s pritelem v praze v equiservisu a bylo to super...nakoupila jsem zase veci,krome jineho i tu celenku,a je to s ni lepsi i to hezci vypada jo a koupila jsem si i pantalony a nikdy bych neverila jak jsou prijemne na noseni a jezdeni-fakt super. A na ohlavce jezdim proto protoze mi na ni konik chodi lepe nez na uzdecce,skaceme,drezurujeme .....vsechno. a OK a na fotce jsem ja
a taky se musim pochlubit sedylkem....krasny co??
klafus
napsal(a):
stýská se mi,ale co můžu dělat :-(
ale naštěstí se i zázraky odčas dějí a momentálně mě rozradostňuje další Izabela už né kobča,ale valáček,už né čt,ale welš,už né velký kůň,ale ten nejroztomilejší poník s velikánským srdíčkem......tak to je JERRy
klafus
napsal(a):
ale naštěstí se i zázraky odčas dějí a momentálně mě rozradostňuje další Izabela už né kobča,ale valáček,už né čt,ale welš,už né velký kůň,ale ten nejroztomilejší poník s velikánským srdíčkem......tak to je JERRy
a procházkujeme..
klafus
napsal(a):
a procházkujeme..
a pánička (asi mě za to zabije,ale což,dyť jim to tam spolu sluší
)
klafus
napsal(a):
stýská se mi,ale co můžu dělat :-(
jeziiiss ta je krasna....a jeste muj konousek dela nuchnuch ke kozickam
bordeauxx
napsal(a):
jeziiiss ta je krasna....a jeste muj konousek dela nuchnuch ke kozickam
Tady posílám Spit Shine - QH
bordeauxx
napsal(a):
Aha tak to se máš, já na mladochovi musela na ohlavce jezdit pár měsícu,ale už jsem ráda že můžem jezdit normálně,cejtím se jistěji a hlavně závody tě s tím jet nenechají,takže potřebuju aby byl zvyklí, i když je to škoda,měla jsem dobrej pocit že mu nezkazím hubu,pěkný sedýlko,co je to zač,to máš ted nový?Hele ted budu vypadat jako mega laik ale co jsou to pantalony?
euiickaa
napsal(a):
A tady ještě Investa - QH
... a Invest asi před 9-ti lety
(je to naskenovaná fotka, tak nevím, jak se mně podaří ji sem vložit)
klawdie
napsal(a):
Aha tak to se máš, já na mladochovi musela na ohlavce jezdit pár měsícu,ale už jsem ráda že můžem jezdit normálně,cejtím se jistěji a hlavně závody tě s tím jet nenechají,takže potřebuju aby byl zvyklí, i když je to škoda,měla jsem dobrej pocit že mu nezkazím hubu,pěkný sedýlko,co je to zač,to máš ted nový?Hele ted budu vypadat jako mega laik ale co jsou to pantalony?
cus bus....mi jezdime taky na zavody,ale musim v predstihu obvolat poradatele a zeptat se zda nas tam pusti,vetsinou reknou ze ano,ale musim se vzdat naroku na vyhru-protoze nemam korektni vystroj....no ale nekteri treba nemaji tribodovou helmu(ta s gumickou nebo s chranicem na bradu je prisne zakazana) a nikdo nic nevidi....no nic......a pantalony jsou jezdecke kalhoty s kuzi az dolu,muzes v nich jezdit pohodlne bez bot i chapsu-a je to super........ a sedylko je prace sedlare Marka Zborila,neni to prace na miru koni,je to konfekce komora 2....mam ho asi rok...a sem na nej pysna,protoze jsem si na nej vydelala sama po brigadach.
je to muj milacek.