bednarik petr
napsal(a):
ahoj Evi,nejsme všichni fuč.
Kudranačka je krásná.
rádííííí
proxima
napsal(a):
Ahoj Soní,
to je krásná fotka!!To bych dala do rámečku zvětšit.
Dík,malá je pěkná,ale pěkný ďáblík-je samý šrám a celá otlučená...
A představ si že to nebude red dun...roste jí bílá hříva a vylínává do šedoplavé??Něco jako Bunny...
Ahojky Lucko!
Teda Soní to se odbodlákuješ!!!!Kde ti to prolezl???To máš ve výběhu??
bednarik petr
napsal(a):
dredy
ja su tuuu... ..tak a papame hyzky v řadě))
proxima
napsal(a):
Ahojky Lucko!
Teda Soní to se odbodlákuješ!!!!Kde ti to prolezl???To máš ve výběhu??
Evi mám to na pastvě,na té horní,tam je lesík co byl několik let zanedbaný a po pronájmu s tím bojujeme,ale jde to špatně.No a na dolní to není tak hrozné,ale tam se to zase zdárně semení od souseda,takže sečení,mučování a vytrhávání je stále k ničemu.
bednarik petr
napsal(a):
Myslíš Leni,že Feryn na tom byl lépe? Než jsi dojela s Mončou tak jsem ho vyčesávala asi hodinu.
Leni co mu dáváš za granule? Bunny taky dost přibral jak neřádí s Ferdou,ale taky mu to pěkně leze na mozeček.
bednarik petr
napsal(a):
Já to pochopila i když jsem blond
Ahoj holkýý
,teda Kudrdlina je fakt úžasná
,Eví,to je nádherná kobuška
,jsem zvědavá,jak se tedy vybarví v dospělosti.
Ládys,jsem ráda,že fotičky pobavily,díky!
Soní,Maurínka je teda fakt hodná,je vidět,že má Péťu ráda.
Jé a ty dredy,to je hůůůza,to je na nůůůžkýý!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj holkýý
Lucko,díky za odpověď,jasně,chápu
,já jen že jsem si vzpomněla,jak jsi vyhlížela nápadníka pro Usu,
byl to fešák,na jméno si nevzpomenu..
jaruska
napsal(a):
Ahoj holkýý
No koupila sem mu Red Milssy..ty spec. pro ročky a výš.... jedny s muslim a jedny granulované.... no nedávám mu toho tolik kolik píšou..to by mě asi pytel za šest set vydržel tak tejden no na pastvě se vždycky vylítá vyprdí...jinak je klidnej...nemyslím že by mu to stoupalo do palice
možná tím že ho kobyla usměrňuje
i když u vás z Bannym řádili o stošest a vydávali tolik energie... co já víím .... pravda u nás ted tráva nic moc..tak má neustále seno... nehubne tak je to dobrý ...
jaruska
napsal(a):
Ahoj holkýý
není,já mu to vyčesala ,Maura taky tak chodí. Jaru,maura je celkem vstřícná lidem ne jen nám,má ráda lidi a žádný pohyb,jen drbání.
bednarik petr
napsal(a):
není,já mu to vyčesala ,Maura taky tak chodí. Jaru,maura je celkem vstřícná lidem ne jen nám,má ráda lidi a žádný pohyb,jen drbání.
Noo,to Ti nezávidím,to je hrůza to dostávat z těch žíní,my tady máme jednu takovou louku plnou čumbrků a radši jí objíždíme 3 kilometry.
bednarik petr
napsal(a):
tak ty stejný si Maura vyhrála na Paint Show a moc jí to nelezlo,ale ony ani ty naše co zná od mala teď nějak moc nechce.
bednarik petr
napsal(a):
tak ty stejný si Maura vyhrála na Paint Show a moc jí to nelezlo,ale ony ani ty naše co zná od mala teď nějak moc nechce.
Jo? No Ferdovi to chutnáá...a jak... ale jak on se u toho vždycky steká...že mu to nejde sežrat naráz..ale po troškách vyhrabe si pod sebou důlek
bednarik petr
napsal(a):
Ale jo, já po nápadnících pro Usu koukám pořád, ale to víš, ne každý se hodí a navíc ty důvody...chtěla bych si prostě to mímo jednou enchat..představa že ho prodám je pro mne strašná a tak prostě čekám na vhodnou dobu..a kdo ví, třeba ani nebude.
lucky
napsal(a):
Ale jo, já po nápadnících pro Usu koukám pořád, ale to víš, ne každý se hodí a navíc ty důvody...chtěla bych si prostě to mímo jednou enchat..představa že ho prodám je pro mne strašná a tak prostě čekám na vhodnou dobu..a kdo ví, třeba ani nebude.
Bunny
lucky
napsal(a):
Lucko musíš klofnout nějakého kovboje s rančem a pak může Usa vesele rodit hříbátka a všechny budou doma...
Třeba takové Myšáky a Krhuty..
lucky
napsal(a):
Týýý jo, vy teda jedete..
Ta kudrnačka je fakt super , ten vtipnej ocásek, no to je bomba, budoucé nevěsta pro našeho prcka??
Jsou si dost podobný.
Proxima: Dost drsně mi to připomíná všechno tady okolo.. Jeli jsme na čtyřkolce (já vím, jak jí koňáci nesnášej, ale všeho v mezích), po naší nové koňostezce, která vede po vrcholku extra krpálu a teda když jsem si představila, že tam na mě vylítne laň a kůň se lekne, tak příjemnej pocit to nebyl. Ještě nebyla úplně vyznačená, tak mi pak řekli, že to vede trochu jinudy. NAŠTĚSTÍ!!!
Jinak jsem pořídila ohlávku pro prcka, šedivou, jinou v té velikosti neměli a hned jak jsem mu jí nandala, tak se přihnal Migeloid a začal ji ohlodávat, takže už je zelená a barevná, místo šedé... A jak byl hnědej naštvanej, že má žlutej něco novýho a asi půl hodiny se rvali, škoda, že jsem neměla foťák .
Lucky: Jojo, hříbátka se špatně prodávaj, když ho vidíš nardit se, z tvýho chlupatýho miláčka (myslím tím kobylu), pak to vychováváš... Nejhorší je najít ty správné lidi, u kterých by se mělo fajn... Ale pokud to nebude kříženec z 20ti plemen a bude to čistokrevný hříbě, tak se většinou najde majitel, který o něj stojí... (tím nemyslím, že o křížence nikdo nestojí, ale většinou v těchle letech si ho mohou dopřát malé holčičky, které za chvíli přestane bavit, protože je to zvíře za pár tisíc, kdežto kůň s lepším původem je taky za lepší peníze).
jaruska
napsal(a):
Noo,Lucko,to není špatnej nápad
,nebo nějákýho šejka...
Já jsem původně od Jilemnice-podkrkonoší,takže vím jak to v Peci vypadá...nedovedu si představit jak se tam dá jezdit na koni...Jak tam byl ještě Kašpárek,tak jsem si říkala -kde tu probůh může jezdit??
Jinak jestli malá zůstane doma je ve hvězdách...spíš ne..
proxima
napsal(a):
Já jsem původně od Jilemnice-podkrkonoší,takže vím jak to v Peci vypadá...nedovedu si představit jak se tam dá jezdit na koni...Jak tam byl ještě Kašpárek,tak jsem si říkala -kde tu probůh může jezdit??
Jinak jestli malá zůstane doma je ve hvězdách...spíš ne..
Jo Kašpárek už tu nějaký rok není, ale občas za ním zajedeme na ranč, pohodovej týpek, ale když má náladu tak to stojí za to .. Jezdil taky jenom po asfaltu nebo dolů na jízdárnu, kam teď občas zajedu já, ale tak je opravdu pidi, takže nic moc. Ale zase je fajn, že koně rychleji dostaneš do kondice, navíc čerstvej vzduch... Ale o pár kilometrů níž by mi to nevadilo
ladys
napsal(a):
Jo Kašpárek už tu nějaký rok není, ale občas za ním zajedeme na ranč, pohodovej týpek, ale když má náladu tak to stojí za to .. Jezdil taky jenom po asfaltu nebo dolů na jízdárnu, kam teď občas zajedu já, ale tak je opravdu pidi, takže nic moc. Ale zase je fajn, že koně rychleji dostaneš do kondice, navíc čerstvej vzduch... Ale o pár kilometrů níž by mi to nevadilo
Kásný záběr...nyní je všude plno barev..kdyby aspoň u nás nebylo tak hnusně
Joooo, šejkové tady nejsou a toho bych nechtěla ani kdyby mi platili..jediné dobré co z toho světa vzešlo jsou právě ti koně. A cowboy? Kdeee???? Až narazím na nějakého normálního, tak fakt asi padnu na zadek.
A já ani nechci aby Usa rodila hromadu hříbátek...fakt jsem vždycky chtěla tak jedno, možná dvě maximálně..ale dooobrého....nééé...výýýborného ženicha a aspoň jedno mimiško si nechat.
Ovšem nevím, momentálně jsem v rozpacích, že asi nemám ani kobylu...ono to hřebčí! Jsem za ní byla ve stáji, jo, je fakt , že jsem mala za zády krajíc suchého chleba, což věděla a hned to okecala. A já ji říkám co se dělá.....no poprosí se, že... tak zvedla nožičku jakože prosím prosím a u toho udělala krčisko jak hřebec a hlavu u mě v náruči a hřebčila, ale fest. Normálně jsem se musela smát
.jsem ji říkala.....tož si baba nebo chlap?
musela to feest okecat, že ten chlebík fakt moooc chce!
..tak ještě pusu a dostala ho
lucky
napsal(a):
Kásný záběr...nyní je všude plno barev..kdyby aspoň u nás nebylo tak hnusně
Joooo, šejkové tady nejsou a toho bych nechtěla ani kdyby mi platili..jediné dobré co z toho světa vzešlo jsou právě ti koně. A cowboy? Kdeee???? Až narazím na nějakého normálního, tak fakt asi padnu na zadek.
A já ani nechci aby Usa rodila hromadu hříbátek...fakt jsem vždycky chtěla tak jedno, možná dvě maximálně..ale dooobrého....nééé...výýýborného ženicha a aspoň jedno mimiško si nechat.
Ovšem nevím, momentálně jsem v rozpacích, že asi nemám ani kobylu...ono to hřebčí! Jsem za ní byla ve stáji, jo, je fakt , že jsem mala za zády krajíc suchého chleba, což věděla a hned to okecala. A já ji říkám co se dělá.....no poprosí se, že... tak zvedla nožičku jakože prosím prosím a u toho udělala krčisko jak hřebec a hlavu u mě v náruči a hřebčila, ale fest. Normálně jsem se musela smát
.jsem ji říkala.....tož si baba nebo chlap?
musela to feest okecat, že ten chlebík fakt moooc chce!
..tak ještě pusu a dostala ho
Ahoj.
Pokud to nevadí, tak se přidám k vám Mám 7-letého QH valáška a 2,5-letého APPA
Jinak musim pochválit Maurínu..Je to fakt pořádná kobyla
Tady na závodech s Roperem (QH) a s appa kobylkou mojí kamarádky (která mimochodem teď vyhrála na ME 1. místo v halter klisen)
alisa
napsal(a):
Ahoj.
Pokud to nevadí, tak se přidám k vám Mám 7-letého QH valáška a 2,5-letého APPA
Jinak musim pochválit Maurínu..Je to fakt pořádná kobyla
Tady na závodech s Roperem (QH) a s appa kobylkou mojí kamarádky (která mimochodem teď vyhrála na ME 1. místo v halter klisen)
A ještě ze závodů..Po horsemanshipu.. Jinak je na reining ( a tomu v předchozí diskusi sem se fakt musela zasmát, Matta fakt válela
)
alisa
napsal(a):
A ještě ze závodů..Po horsemanshipu.. Jinak je na reining ( a tomu v předchozí diskusi sem se fakt musela zasmát, Matta fakt válela
)
A tady můj druhý koník Stripes Otec je Jacs Cro Bar (někde jsem tu viděla jeho fotku
) a maminka je Appa
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Aliso,díky za chválu na Mauru.Stripes má zajímavou barvu,nebo to zkresluje fotka?
A na tom koni to je z Nové Ameriky,že?
Jo jo je
Stripes je barvy dun (bohužel nepochytil barvu po mamince)
alisa
napsal(a):
Jo jo je
Stripes je barvy dun (bohužel nepochytil barvu po mamince)
Ahoj! To je Jac Stripes Watani od Konopásků! Vítej do klubu Ale pokud vím, ten prcek nebyl po Jacs Cro Bar..nebo to měli na webu špatně napsáno? Máti je Rock Sonet, to vím... tam měli otce Jacs Indy Striped a ten je po Jacs Cro Bar...
po otci Jacs Indy Striped (AQH) z Rock Sonnet
ale jinak je prcek mooc pěkný, škoda, že tu bravu nezdědil.
tady Usama Watani
lucky
napsal(a):
Ahoj! To je Jac Stripes Watani od Konopásků! Vítej do klubu Ale pokud vím, ten prcek nebyl po Jacs Cro Bar..nebo to měli na webu špatně napsáno? Máti je Rock Sonet, to vím... tam měli otce Jacs Indy Striped a ten je po Jacs Cro Bar...
po otci Jacs Indy Striped (AQH) z Rock Sonnet
ale jinak je prcek mooc pěkný, škoda, že tu bravu nezdědil.
tady Usama Watani
Jacs Indy Striped na MČR
westgirl
napsal(a):
Jacs Indy Striped na MČR
Zvěřinec u Proximy malá je roztomilá....
westgirl
napsal(a):
Zvěřinec u Proximy malá je roztomilá....
....paní T.mi ani nepřipomínejte.před pár lety inzerovala,že vyřizuje PP v USA west. koním.zkusila jsem to přes ni teda,a to jsem narazila...obrala mně o pár tisíc a vše vyřídila jen napůl!!! telefony nebrala,už jsem si na ni chtěla s tatou došlápnout,slyšela jsem že někteří z ní tak své peníze dostali.že více lidí takto napálila teď už se nemůže nikde na veřejnosti moc ukazovat
.tisíceré díky paní Valíčkové,z M & P ranč,že mi pomohla registraci kobyly vyřídit!
westgirl
napsal(a):
....paní T.mi ani nepřipomínejte.před pár lety inzerovala,že vyřizuje PP v USA west. koním.zkusila jsem to přes ni teda,a to jsem narazila...obrala mně o pár tisíc a vše vyřídila jen napůl!!! telefony nebrala,už jsem si na ni chtěla s tatou došlápnout,slyšela jsem že někteří z ní tak své peníze dostali.že více lidí takto napálila teď už se nemůže nikde na veřejnosti moc ukazovat
.tisíceré díky paní Valíčkové,z M & P ranč,že mi pomohla registraci kobyly vyřídit!
tak jsem nedávno fotila žluťásky a pohodila bič na lonžování do trávy.samo jsem ho pak půl hoďky na té velké louce z kobyly hledala
westgirl
napsal(a):
tak jsem nedávno fotila žluťásky a pohodila bič na lonžování do trávy.samo jsem ho pak půl hoďky na té velké louce z kobyly hledala
Máte všichni moc krásné koníky!!!!Evíí, představ si mně se malý taky jaksi zvláštně vybarvuje do šedoplava,kéž by!!ale teď brzo ochlupatíja a bude to vidět až na jaře...
proxima
napsal(a):
Jééé ahoj Hani!!Nějak se tu vždy mineme...Já dycky koukám teď k ránu na MCLeodky opakování a pak jsem juknu a ty už tu zas nejsi...Tak to jsem zvědavá co bude malý za barvičku.....
No představ si že ta naše malá kudrdlina se začíná barvit taky do plavošeda a hříva jí roste bílá...Tak to bych nečekala!!!Už má vylínanou kus hlavy!Tak uvidíme-třeba to bude barva Jacs Cro Bar 2
Stripes je po Indym jak říká Lucka...a stejně koukám že je už na závodech...pamatuju ho když se narodil...to to letí!!!
Tak koukám že na ME teď letí jednobarevné appa-já už to plemeno začínám fakt nechápat....
proxima
napsal(a):
Jééé ahoj Hani!!Nějak se tu vždy mineme...Já dycky koukám teď k ránu na MCLeodky opakování a pak jsem juknu a ty už tu zas nejsi...Tak to jsem zvědavá co bude malý za barvičku.....
No představ si že ta naše malá kudrdlina se začíná barvit taky do plavošeda a hříva jí roste bílá...Tak to bych nečekala!!!Už má vylínanou kus hlavy!Tak uvidíme-třeba to bude barva Jacs Cro Bar 2
Stripes je po Indym jak říká Lucka...a stejně koukám že je už na závodech...pamatuju ho když se narodil...to to letí!!!
Tak koukám že na ME teď letí jednobarevné appa-já už to plemeno začínám fakt nechápat....
Téééda,ta krajinka je nááádhernááá
,holky,tady ty naše roviny,to je fakt k pláči
,já su tady nešťastná jak šafářův dvoreček,
já to tady nepřežiju.
Je Stripes taky tak rychlýý???
proxima
napsal(a):
Tyhle zlutavé barvičky se mi moc líbí Malá kudrlinka je rozkošná, jsem na ni zvědavá. Dneska je krásně, ale bohužel kolem 11 jedeme pryč a nevím kdy se vrátíme, ale asi k večeru. Usu dám k poníkovi, aby se nenudila, ale zítra se asi pojedeme s Janou projet..že bychom se stavily podívat na mímo?? Budete doma Evi?
lucky
napsal(a):
Tyhle zlutavé barvičky se mi moc líbí Malá kudrlinka je rozkošná, jsem na ni zvědavá. Dneska je krásně, ale bohužel kolem 11 jedeme pryč a nevím kdy se vrátíme, ale asi k večeru. Usu dám k poníkovi, aby se nenudila, ale zítra se asi pojedeme s Janou projet..že bychom se stavily podívat na mímo?? Budete doma Evi?
Ahojky,
Luci jestli neva,tak zítra asi ne,chcem hned ráno se psem na hory a pak honem na pardubickou odpoledne-asi do hospody na plátno...Takže nebudem přítomni..
Ale v týdnu jsem pořád doma...
Jarů alespoň nemusíš pořád namáhat kosti do kopce...ona to není žádná sranda...a narost by ti z toho zadek
proxima
napsal(a):
Ahojky,
Luci jestli neva,tak zítra asi ne,chcem hned ráno se psem na hory a pak honem na pardubickou odpoledne-asi do hospody na plátno...Takže nebudem přítomni..
Jarů alespoň nemusíš pořád namáhat kosti do kopce...ona to není žádná sranda...a narost by ti z toho zadek
Dobre ranko
Tady něco na pokochání co sem cvakla v Kozlovicích
proxima
napsal(a):
Ahojky,
Eví,já bych nechodila pěšky,jen na kůň
a když by narostl zadek Moruši,tož to by mi tak nevadilooo!!!
Jéé,plátno závidím,my bychom mohli jet taky do Královic do hospody na plátno,ale zase bychom to nemohli nahrávat...
Ale doma se líp fandí
,tam se člověk nemusí ohlížet na hosty.
lucky
napsal(a):
toš kurna by ste se mohli projet ke mě...cestu znáš
westgirl
napsal(a):
Ahoj Hani
jj naletělo jí víc lidí plus to že inzerovala i že trenuje a že ma ranč brala za to prachy a zvala lidi na ranč do Bezměrova aniž by o tom řekla majiteli....
......
proxima
napsal(a):
Ahojky,
Jo, dobře, Ok..tak my se projedeme jen tak
proxima
napsal(a):
Ale my jdem se psama pěšo!!!!!
Jaruško ale kdyžmáš třeba mlaďocha tak pěkně do kopce na své a pěšo do těch největších kotárů
Loni na tom plátnu bylo vidět prd,tak v telce to jistě bylo lepší
Joo,Eví,s Buffínem bych šla za ocáskem,to jo,ale s Moruší nééé,ta by to zmákla!!
Jo a mám pro Tebe kšeftííík,více info mejlíkem!
dakotka
napsal(a):
Ahoj Hani
jj naletělo jí víc lidí plus to že inzerovala i že trenuje a že ma ranč brala za to prachy a zvala lidi na ranč do Bezměrova aniž by o tom řekla majiteli....
......
Ahojky, no já když o ní slyším vidím rudě a jednou na kurzu na PB jsem se domnívala že slečna M.je její dcera
pěkné photos,joo v Kozlovicích tam je megastádo
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
jaruska
napsal(a):
Joo,Eví,s Buffínem bych šla za ocáskem,to jo,ale s Moruší nééé,ta by to zmákla!!
naše Pocahontas Golden S..............no, prostě Pouk
jaruska
napsal(a):
ahoj Evíí,jsem ráno obouchávala stáj a seděl tu brácha stejně.ještě budu tluct ohradu a chci koniska vytáhnout tu na kopec naproti něco nafotit s podzim.barvičkama.jo Jaruško je to teda pára,mohl by malý ztmavnout ať je nějaká změna
westgirl
napsal(a):
ahoj Evíí,jsem ráno obouchávala stáj a seděl tu brácha stejně.ještě budu tluct ohradu a chci koniska vytáhnout tu na kopec naproti něco nafotit s podzim.barvičkama.jo Jaruško je to teda pára,mohl by malý ztmavnout ať je nějaká změna
jé další nový koníci.. Stripes je bezva ...
Holky jak tady mluvíte o těch kopcech..je pravda že tady u nás je taky samá rovina..samej zemědělec,nikde žádná louka...My když jsme si jeli pro Feryho..tak ta krajina na Olomoucku je fakt nádherná..to se tady s tím u nás nedá srovnat..a to jsou v republice ještě mnohem hezčí místa... Fakt tiše závidím...
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
lutynta
napsal(a):
jé další nový koníci.. Stripes je bezva ...
Holky jak tady mluvíte o těch kopcech..je pravda že tady u nás je taky samá rovina..samej zemědělec,nikde žádná louka...My když jsme si jeli pro Feryho..tak ta krajina na Olomoucku je fakt nádherná..to se tady s tím u nás nedá srovnat..a to jsou v republice ještě mnohem hezčí místa... Fakt tiše závidím...
Tak to u nás je to podobné-louka, pole-zemědělci nadávají, les je jediné fajn místečko..............
pouk večer
olga visnakova
napsal(a):
Tak to u nás je to podobné-louka, pole-zemědělci nadávají, les je jediné fajn místečko..............
pouk večer
ahojte,holky kdo je ta paní T? napište mi to na mail,jestlůi se domnívám dobře.Pokud ano tak mám taky zážitek s kobylou a pp.A pokud zmínění Matta jezdí u této paní,tak pak se nedivím,že nevyjela a jen pomlouvá.
bednarik petr
napsal(a):
ahojte,holky kdo je ta paní T? napište mi to na mail,jestlůi se domnívám dobře.Pokud ano tak mám taky zážitek s kobylou a pp.A pokud zmínění Matta jezdí u této paní,tak pak se nedivím,že nevyjela a jen pomlouvá.
Noo,tady je všude takováhle rovina,vidíme širokodaleko,
a lesy dáálekoo...
A ještě je tu táákovádle hmla.
jaruska
napsal(a):
Noo,tady je všude takováhle rovina,vidíme širokodaleko,
a lesy dáálekoo...
A ještě je tu táákovádle hmla.
Pierot usnul jako špalek.
jaruska
napsal(a):
Chrrrrr,pšššš.....
Ty mužský se vždycky po dobrý baště natáhnou.
jaruska
napsal(a):
Pierot usnul jako špalek.
Tak u nás jsou jen samé lpuky, nikde se nic nepěstuje, protože by tady stejně nic nerostlo , ale na ty vijížďky je to fakt zátah, musím tak 3 km než se doatnu na louku, kde se dá trochu cválnout... Jinak klušu po asfaltě, nedá se nic dělat, mám takovej svůj kousek, kde klušeme, ale koňovi to zas tak moc neudělá, není to 10 km štreka
..
Jinak mě se teda dost líbilo na Sázavě, kde jsme byli loni s kamarádkou... Nejvíc se mi líbilo, když jsme jali na Šternberk, tak jsme jeli přes takovou ves a tam to bylo fakt super, stejně jako v Pecínově, tam by mi to taky nevadilo .
Nevím jestli je to tady na fotce vidět, ale on ten Wayne má tak krásný groše... Až vylíná a jestli mu zůstane ta bílá hříva a ocas, tak to bude fajn....
jaruska
napsal(a):
Ty mužský se vždycky po dobrý baště natáhnou.
Krááásně jsem se vyhajíínkal.
jaruska
napsal(a):
Já takýýýýýýý...
Ládys,není to vidět ty groše,ta fotka je moc malá,ale i tak je koník moc krásnej a určitě to bude v budoucnu super plemeník!!!
jaruska
napsal(a):
Ládys,není to vidět ty groše,ta fotka je moc malá,ale i tak je koník moc krásnej a určitě to bude v budoucnu super plemeník!!!
jaruska
napsal(a):
3 prdele.
Jak se do toho monstra leze????
Hááá,tudy!!!!
jaruska
napsal(a):
Jak se do toho monstra leze????
Hááá,tudy!!!!
¨čaute...Jaruško,vidím,že máš koníky se smyslem pro humor
,já vždycky žasnu nad těmi ksichtíky
.
Proxima : ¨Ty fotky z vandru mě dostaly,to je ten správný western ,deky a spacáky připevněné za sedlem a hurá do přírody,....už mi to chybí
pizneta
napsal(a):
¨čaute...Jaruško,vidím,že máš koníky se smyslem pro humor
,já vždycky žasnu nad těmi ksichtíky
.
Proxima : ¨Ty fotky z vandru mě dostaly,to je ten správný western ,deky a spacáky připevněné za sedlem a hurá do přírody,....už mi to chybí
Pinzetko,no jo,koníci se ksichtěj skoro pořád,ale ten Tvůj koník má taky krásnej výraz!!!
Odkud jsi,Pinzetko,z jakého koutu naší vlasti?
Jo a chtěla jsem pochválit Jurkovi jeho brašničky,to jsou příímo brašny,tam se vejde věěěcííí!!!
jaruska
napsal(a):
Pinzetko,no jo,koníci se ksichtěj skoro pořád,ale ten Tvůj koník má taky krásnej výraz!!!
Jo a chtěla jsem pochválit Jurkovi jeho brašničky,to jsou příímo brašny,tam se vejde věěěcííí!!!
vejde a co všechno nevejde
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
Já jsem z Jablunkova,Denýska mám v Ostravě,páč tam studuju..
Tak jak využíváte krásného babího léta?
jaruska
napsal(a):
Jojo,ta podoba tam je!!!
Jéé,Ivčí,kam jste to všecko naskládali???Tééda,takovejch věcí,plná louka!!
My byli dneska trochu venku,Jaruš sice chrchle a kašle,ale neodolala.
jaruska
napsal(a):
Jojo,ta podoba tam je!!!
Jéé,Ivčí,kam jste to všecko naskládali???Tééda,takovejch věcí,plná louka!!
My byli dneska trochu venku,Jaruš sice chrchle a kašle,ale neodolala.
Tohle si mi moc nepovidlo
,bezhlavý jezdec.
bospor
napsal(a):
to už jsou nový překážky na huberta? jaruška je šikula
Uhodlas,Ivčí!!!!
Díky moc,no není to úplně super,ale je ještě mladá a snad se trošku zlepší léty.
jaruska
napsal(a):
Tohle si mi moc nepovidlo
,bezhlavý jezdec.
hezkýýý bacha joooo!!! jezdci bez hlavy jsou moje parketa
jaruska
napsal(a):
Uhodlas,Ivčí!!!!
Díky moc,no není to úplně super,ale je ještě mladá a snad se trošku zlepší léty.
Jé,snad mi někdo nebude nadávat,že nemáme westernový sedlo...
jaruska
napsal(a):
Jé,snad mi někdo nebude nadávat,že nemáme westernový sedlo...
Noo,Ivčí,tak dneska jsem Tě trumfla s těma bezhlavcema!
Z kopečka.
bospor
napsal(a):
tohle je úchvatný
za tím zeleným je ještě jeden že?
Jojo,tam je pony skůček.
A takhle se množej rohlíky,tohle jsem našla v pytli z pekáren,už tam roste malej rohlíček.
jaruska
napsal(a):
Jojo,tam je pony skůček.
A takhle se množej rohlíky,tohle jsem našla v pytli z pekáren,už tam roste malej rohlíček.
Jaruš, teda máte tak rovinu! Tam bych chcípla..mě roviny deptají a to děsně
. A Olomouc? teda nevím jak kde, ale celá Haná je "Hércegovina lautr rovina"
...to bez hor bych uschla jako kvítí
. Tady Beskydy jsou krásné, na tom začátku, kdy to není ani vysoké hory, na jedné straně mám rovinky podél řeky, na druhé straně už hory, krása, louky, všude se dá jezdit, úžasné...
Dneska bylo fakt nádherně, byli jsme s tátou a psy na Bílé a pak jeli do Valmezu a fakt úžasné..sluníčko, barevná příroda, tam autem kolem přehrady Šance a na Bílou přes Staré Hamry..tam je tááák nádherně! A Bečvy pak..ta příroda je nyní úchvatná, podzim nesnáším, jelikož jsem teplomil, ale jak je sluníčko a barvičky, tak to zase jo
bospor
napsal(a):
ty sou nejlepší, ale když je mám kupovat tak si to rozmyslím
vyrostl ze sazeničky nebo ze semínka???
Ivčí,já nevím,ale Kačence to nevadilo,že je mrňavej
,zblajzla ho úúplně celej!
Viiď,Lucko,to je hrůůza tady,já si tady nikdy nezvyknu,já jsem naplavenina od Budějc,přímo ze Březí u Boršova nad Vltavou,tam bylo jináč,to byly vyjížďky,že jsem kolikrát v lese zabloudila,než jsem si to na ponďovi projela tak,že jsem pak už trefila.
jaruska
napsal(a):
Ivčí,já nevím,ale Kačence to nevadilo,že je mrňavej
,zblajzla ho úúplně celej!
Viiď,Lucko,to je hrůůza tady,já si tady nikdy nezvyknu,já jsem naplavenina od Budějc,přímo ze Březí u Boršova nad Vltavou,tam bylo jináč,to byly vyjížďky,že jsem kolikrát v lese zabloudila,než jsem si to na ponďovi projela tak,že jsem pak už trefila.
taky by se mi tam nelíbilo to jsem taky z roviny máte tam jen samý louky a pole.
mě chyběj lesy. kopečky taky ale obejdu se bez nich.
bospor
napsal(a):
taky by se mi tam nelíbilo to jsem taky z roviny máte tam jen samý louky a pole.
mě chyběj lesy. kopečky taky ale obejdu se bez nich.
Lucky: no jo já jsem ale blbá chtěla jsem napsat že to je jeho dědeček
Tady jako prcek..
alisa
napsal(a):
* a nějak se mi to smíchalo dohromady a Indy mi úplně vypadl - srry strašně mi blbne comp..
Jinak nevíte o někom kdo by chtěl pracovat u koní nebo třeba brigády?
Jako prcek byl miloučký! Mě se vždy moc líbila Rock Sonet. Škoda že Bára závodila na Missy, mě se vždy víc líbila tahle kobyla. Navíc teda zase na appu má hřívu na dva koně, ale leopardi s emi moc líbí a připadala mi vždycky více souměrná. Tak prcek by mohl mít dobré předpoklady!
lucky
napsal(a):
Jako prcek byl miloučký! Mě se vždy moc líbila Rock Sonet. Škoda že Bára závodila na Missy, mě se vždy víc líbila tahle kobyla. Navíc teda zase na appu má hřívu na dva koně, ale leopardi s emi moc líbí a připadala mi vždycky více souměrná. Tak prcek by mohl mít dobré předpoklady!
Jéé,tak tahle kobča by se mi taky líbila!
Ale naše Kačenka je taky krásná,kor když zíve.
jaruska
napsal(a):
Jéé,tak tahle kobča by se mi taky líbila!
Ale naše Kačenka je taky krásná,kor když zíve.
jestli myslíš ten můj obrázekk tak to byl myslím nějaký hřebec, moc s emi líbil, tak jsem ho stáhla, bohužel jsem si koza nenapsala jméno
proxima
napsal(a):
Ahojky ,teda tady to jede!!!
Tak nakonec jsme včera změnili plány a jeli jsme na Staré hamry a na tůru se psema!!!Je tam tak kráááásně!!Hned bych se stěhovala!!!!!
A za chvíli jedem na koních a pak se vrátíme a alou na pardubickou!!!Už se těším!!!
Jarů ohledně té plachtičky ti napíšu večer,ju??
proxima
napsal(a):
Ahojky ,teda tady to jede!!!
Tak nakonec jsme včera změnili plány a jeli jsme na Staré hamry a na tůru se psema!!!Je tam tak kráááásně!!Hned bych se stěhovala!!!!!
A za chvíli jedem na koních a pak se vrátíme a alou na pardubickou!!!Už se těším!!!
Jarů ohledně té plachtičky ti napíšu večer,ju??
Jojo,Eví,počkám!
My jedeme na tu Ořechiádu a pak se taky přilepíme k televizi,taky se moc těěěšííím!!!!!!!
Tak ahooooj!!!!
lucky
napsal(a):
Psala jsem o kobči, ale tohle ilustrační foto..jsem blbá, měla jsem to napsat..sorry
. no jo, ponička je úúžasná a v posledních letech jsem nějak na ty bííílé
Eví,moc díííky,
sice nevyhráli,
ale neměli od toho daleko!!!!
proxima
napsal(a):
Fous je opravdu borec
,sice zase neaportoval,
ale vše ostatní mu šlo perfektně!!!
jaruska
napsal(a):
Fous je opravdu borec
,sice zase neaportoval,
ale vše ostatní mu šlo perfektně!!!
Tady je v tom fusaku
,to ho hrozně baví.
jaruska
napsal(a):
Tady je v tom fusaku
,to ho hrozně baví.
Čakina byla taky,
byla úplně úžasná,byly holky ze šestnácti čistokrevných psů 6. !!!!
Slalom.
jaruska
napsal(a):
Čakina byla taky,
byla úplně úžasná,byly holky ze šestnácti čistokrevných psů 6. !!!!
Slalom.
Hopíky.
jaruska
napsal(a):
Hopíky.
Tím fusakem mušela místo Čakiny prolézt Jaruška,páč Čakina by ho bývala odnesla na zádech..
jaruska
napsal(a):
Tím fusakem mušela místo Čakiny prolézt Jaruška,páč Čakina by ho bývala odnesla na zádech..
Lavička.
Tady si to holky teprve zkoušej.
jaruska
napsal(a):
Lavička.
Tady si to holky teprve zkoušej.
Bylo nádherné počasí
a byla i krásná ukázka výcviku služebních psů.
lucky
napsal(a):
Ten bělouš je kráásně nafocený Dneska je tam fakt úžasně
ráno byla mlha, že Usa radši ani nevylezla ze stáje, jelikož bych ji už nenašla
, ale už se vyjasňuje a je krááásné sluníčko!
Ahojda holky...
Včera fakt den blbec. Nejprve hádka doma, pak jsme šli s pejskem na prochajdu, kde nám kamarád oznámil, že mu kocoura v sobotu zakousl pittbul, našeho oblíbence a oblíbence každého, kdo chodil kolem, ještě to bylo koťátko. Majitel pittbula, jako by se nic nedělo, jen se ohlídl a šel dál. Já vám říkám bejt tam, tak ho rozsekám na padrť toho chlapa a je mi jedno, jestli mě pitt drží za stehno.... Nesnáším takový arogantní lidi, ještě když na něj pět lidí řve, co si jako myslí, ale všichni se samozřejmě báli psa, tak byli bezmocní.
Pak smrt Klipa na Velké a nakonec mi napsal pán, že kobylu, jak jsem psala PH, kterou jsem měla koupit, že už jí prodal.. Chjo, fakt bezva den, no taky by se mi sice nelíbilo, kdyby šel můj kůň 700 km ode mě, ale fakt mě to mrzí...
lucky
napsal(a):
Ten bělouš je kráásně nafocený Dneska je tam fakt úžasně
ráno byla mlha, že Usa radši ani nevylezla ze stáje, jelikož bych ji už nenašla
, ale už se vyjasňuje a je krááásné sluníčko!
Už chvíli vás tady čtu a říkám si, že bych se taky přidala jako westerňáček?
lucky
napsal(a):
No určitě!!! Ahoooj! Přidej se!
Lucko,díky za bělouše
,jsou stejně úžasní,viď?
Mě kámoška,která s náa byla juknout na Kačenku,když jsme si jí šli prohlídnout a vybrat,tak říkala:Je Ti jasný,že si budeš brát domů bílýho koně,to jsou pěkný čuňátka,a já jsem na to říkala,že mi to nevadí,že rozhodující je charakter koníka
,to ostatní se,pokud je koník hodnej,dá odpustit,i když se umaže.Kačenka se sice zválí,to jo
,tu slast ona si ujít nenechá,
ale pak se zválí ještě jednou a je čistá
,takže to bahno ze sebe vlastně omydlí.
A povahou je opravdu super
,kdybych si příště pořizovala poníka,tam jedině bílýho.
jaruska
napsal(a):
Lucko,díky za bělouše
,jsou stejně úžasní,viď?
Mě kámoška,která s náa byla juknout na Kačenku,když jsme si jí šli prohlídnout a vybrat,tak říkala:Je Ti jasný,že si budeš brát domů bílýho koně,to jsou pěkný čuňátka,a já jsem na to říkala,že mi to nevadí,že rozhodující je charakter koníka
,to ostatní se,pokud je koník hodnej,dá odpustit,i když se umaže.Kačenka se sice zválí,to jo
,tu slast ona si ujít nenechá,
ale pak se zválí ještě jednou a je čistá
,takže to bahno ze sebe vlastně omydlí.
A povahou je opravdu super
,kdybych si příště pořizovala poníka,tam jedině bílýho.
Ahoj Arábku!